New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 203 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 192 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Meryna Etherton
TémanyitásMeryna Etherton
Meryna Etherton EmptyKedd Nov. 15 2022, 23:47
Meryna Etherton
“No one ever likes the right person.”

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Meryna Etherton
Becenév
Rya
Születési hely
St. Louis
Születési idõ
1995.04.14.
Kor
27
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
Nyitott
Családi állapot
Vergődő
Tanulmányok
GMU - Art Edu + BFA Dance
Foglalkozás
Színházi táncos
Munkahely
Lyric theatre
Hobbi
zene, tánc, némi zene és tánc

Csoportom:
Média, művészet, sport

Jellem
Ryn különös jellem, életének bizonyos pontjain összeszedett és céltudatos, míg máshol mintha ingatagon borulna egyik végletből a másikba, fókuszpontok híján. A pszichológusa szerint gyökértelenségi problémái vannak, sosem volt igazán szoros kötődése a családjához, noha James és Anette Etherton mindent megadtak neki, amire szerintük egy lánygyermek vágyhatott.
Nem kényeskedős típus és mivel ösztöndíjjal csinálta végig az egyetemet, hozzá van szokva ahhoz, hogy teljesítenie kell, ha valamit szeretne. Ha megkérdezik, valóban szereti-e amit csinál, rá fogja vágni, hogy természetesen és csupán az arcán átsuhanó kétkedés az, ami egy alapos megfigyelőt ebben megingathat. Néha hajlamos magára egy üres edényként gondolni és ezáltal átlépni fájdalmon, sérelmeken, egyszerűen kiemelni vele magát mindenből. (Noha a kórtörténete meglehetősen hosszú és színes, nem foglalkozik ezekkel..megy előre, mintha muszáj lenne.)

Alice Pagani

Múlt
- Miért hozta el ezt nekem Meryna? - nagyon kérdő a tekintet, amivel Andrea vagyis Dr. Crawler rám néz. Vállat vonok, magam sem tudom miért mutatom meg neki, hisz csak egy darab papír, ami azt igazolja, hogy örökbe fogadtak. Az életemen nem fog és nem is tud változtatni. Halk hümmögéssel teszi le maga elé a levelet és átható tekintettel figyel, már megint azt hiszi, hogy valamit leolvashat az arcomról. - Hogy van a bokája?
Telitalálat, tehát értesült róla, hogy megsérültem az egyik próbán. Viszont Vicky elég tuti fájdalomcsillapítót szerzett és ettől olyan, mintha lábam sem lenne, nemhogy fájna! - Remekül, köszönöm! - felpillantás nélkül mosolyodom el. Ő is tudja, én is tudom, hogy nem fogok most elzarándokolni a traumára és megnézetni, meghallgatni, hogy kíméljem és egyebek. - Na és a súlya? - erre már felemelem a fejemet, már nem haragszom rá a feltételezések miatt. Hivatalból ellenőrzi, hogy nincs-e testképzavarom vagy nem-e hajtom túl magam. - Ugyanúgy, mint eddig. - rájöttem már, hogy ha nem válaszolok a kérdésekre, akkor rossz jelentést küld ki a főnökömnek és próbák, fellépések meg az új lehetőségeim helyett, zarándokolhatok az orvosokhoz, meg a creepy pszichiáterhez. Megint. - Na és az a lány? Sam? - Samantha egy nagyon-nagyon ígéretes társunk volt, amíg nem jött az a furcsa balesete és bele nem zuhant a Hudsonba. - Maga talán tud róla valamit? Mert minket nem tájékoztattak. - én meg nem mentem be. Sam egy elkényeztetett picsa, akinek soha semmi nem elég. Lehet, hogy nem kapta meg az új, flancos lakását és azért borult ki. Vagy mert dugott a koreográfussal, aki nem kérte meg azonnal a kezét. Sóhajt. - Szépen javul az állapota. - horkantok, jó esetben is terápiára küldik, rehabra, hogy az izmait újra helyre tudják hozni. A családja gazdag, megtehetik. - Nagyszerű! - erőltetek némi lelkesedést. Látok némi rosszallást a tekintetében, nem ezt a választ várná. Nem tudom miért kellene automatikusan összetörnöm, mert történt egy ilyen eset. Annyira mániákusan akarja bizonyítani, hogy érzelmileg nem állom ki a próbákat, hogy szinte izzad az erőfeszítéstől. - Meryna, aggódom a viselkedése...pontosabban a reakciói miatt. - az orrnyergemre fogok, komolyan? - Semmi gond nincs a viselkedésemmel. Egy bírságom se volt fél éve! - mindenre odafigyelek, be akarok jutni a továbbképzésre! Ezért hajlandó vagyok tényleg itt ülni hétről hétre és csevegni a semmiről.
- Szóval mit jelent ez a papír magának? - az ismét rövidre vágott hajamba túrok. Mit jelent, mit jelent. - Semmit. Semmit sem jelent. Volt valahol valaki, akinek nem kellettem. Ethertonéknak pedig igen. Klassz szülők. Mit akar hallani? Nincsenek öngyilkos gondolataim, sem útkeresési problémáim tőle. - felállok, muszáj kicsit sétálgatnom. Ő megint hallgat, ha tudom, hogy ez a munka ilyen csendes, itt kötöttem volna ki talán. - Hajlandó aláírni a jelentkezésemet, vagy nem? - vágok a közepébe így a szesszió végén. - Várjunk még egy kicsit, Meryna. Komoly felelősséget készül a vállaira venni.
Talán mondaná tovább, csak én már irányban vagyok kifelé, hatodik hete ezt mondja. Várjunk még egy kicsit, de mire? Mindketten tudjuk, hogy meg tudom csinálni, csak kell a francos beleegyezése hozzá. Hazafelé veszem az irányt. Oda, ahol nem basztatnak fölöslegesen és senki nem kérdezi meg, hogy mennyit ettem és hogy érzem magam a baleset miatt. A csaj bolond liba, nem tudom miért kerítünk neki ekkora feneket. Üzenek Dustynak, hogy időben befutok és bármit is akar, várjon meg vele. A bokám alig érzem, majd meggyógyul. Majd ha kifut a darab, megnézheti akárki. Addig meg...

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Meryna Etherton
Meryna Etherton EmptyCsüt. Nov. 17 2022, 10:48
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Meryna!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Igazán különleges nevet választottál magadnak, nagyon szép a csengése, egy táncművészhez tökéletesen passzol. Meryna Etherton 2624752903
Nem lehetett egyszerű örökbefogadott gyerekként felnőni, bár őszintén megmondom, fogalmam sincs, milyen érzés lehet ez. De ha én eveznek ebben a csónakban, biztosan motoszkálna bennem a kíváncsiság, hogy vajon kik lehetnek a vér szerinti szüleim és miért adtak túl rajtam.
Egy elég rejtélyes fiatal nőt ismerhettem meg benned, aki bizonyos dolgokat nagyon komolyan vesz, bizonyos dolgokat viszont nem. Utóbbi kategóriába tartozik az egészséged is, ahogy feltűnt.  Meryna Etherton 249993984 Hát ezért nem kapsz piros pontot, ugyanis mindenek előtt saját magadra kéne odafigyelned. Túlhajszolod magad, egyértelműen nem veszed komolyan a problémáidat, amikre a pszichiátered utal. Szomorú volt ezt olvasni, mert ebből később még nagy baj lehet. Ha egyszer az ember elindul lefelé egy lejtőn, nagyon nehéz megállni és visszakapaszkodni. Remélem, te még időben találsz egy jó indokot arra, hogy hátra pillants a vállad fölött és megláss valamit, ami miatt irányt váltasz. Fiatal vagy még, előtted az egész élet szinte, kár lenne most elkövetni valami olyan hibát, ami könnyen elkerülhető lett volna.
A fájdalomcsillapító nem lehet sokáig megoldás a fájdalmaidra. Ideig-óráig segít, de a legjobb megoldás az lenne, ha nem hajszolnád túl magad és hallgatnál a tested jelzéseire. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb találsz valakit, aki segít ráébredni arra, hogy amit te basztatásnak érzel, nem is basztatás igazából. A tüskés modorod és a makacsságod ellenére egy nagyon szerethető, klassz csajszi vagy, akinek már igencsak kijárna a jóból is egy adag.  Meryna Etherton 2451935670

Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig is szabad előtted az út. Meryna Etherton 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Meryna Etherton 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Meryna Etherton Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Meryna Etherton D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Meryna Etherton Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Meryna Etherton
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: