New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 394 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 382 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Marco & Sofia :: the photoshoot
TémanyitásMarco & Sofia :: the photoshoot
Marco & Sofia :: the photoshoot EmptyKedd Nov. 08 2022, 20:00

Marco and me
Azt gondoltam, ezt a napot már semmi sem ronthatja el, hiszen az idő gyönyörű, a munka fantasztikusan halad, már a harmadik színt állítottuk fel a fotózáshoz, ráadásul senki sem beteg, és mindenki időben ideért reggel. Ami már magában is nagy szó egy ekkora cégnél, illetve egy városon kívüli projekt esetében, nem igaz? Persze mit tudhatok én, hisz alig több mint egy hónapja dolgozom a Passionisnál, ezt megelőzően pedig igazából több mindenbe belekóstoltam, ami a munkát és a tanulást illeti, de azért van erről némi sejtésem és tapasztalom már így is. A lényeg igazából, hogy tényleg minden jól ment eddig, ráadásul úgy érzem, az elmúlt néhány órában máris nem egy újdonságot tanultam csupán azzal, hogy Nicolas Braunt figyeltem munka közben. Aki kissé fura fazon ugyan, de határozottan állíthatom, hogy nem véletlenül van neve a szakmában, és igazán tehetséges fotós. De a boldog kis buborékom abban a pillanatban kipukkan, amikor Christopher már harmadszor kérdezi meg, mikor lesz ebédszünet, megérkezett-e már az ebéd, arra hivatkozva, hogy a modellek már éhesek, de igazából ismerem már annyira, hogy pontosan tisztában legyek vele, ő az, aki lassan, de biztosan éhen fog halni. A főnök partnerének épp akkora az étvágya, mint amilyen jófej általában, úgyhogy szerencsére még türelmes, de én kezdek nagyon aggódni. Újabb és újabb telefont intézek, és miután vagy tizedszer hívom a cateringes céget, akiket megbíztunk a mai napra, kiderül, hogy összekeverték a rendeléseket, és a miénket valójában ELFELEJTETTÉK. El sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet manapság New Yorkban. Abban a korban, amikor már minden interneten és programokon keresztül, gépiesítve történik. Hát nem fogják fel, hogy mások állásával játszanak? Egy kisebb pánikroham lesz úrrá rajtam, de szerencsére segít a költői szépségű táj, ami körbe vesz bennünket, hogy egész rövid időn belül összekapjam magamat, és rendezzem a légzésemet. Az oxigén pedig segít az agyamat is újra működésbe hozni, és előállni egy B tervvel. Megoldom, persze, hogy megoldom...  

Jó egy órával később már jelzem is a munkatársaknak, hogy végre elérkezett az ebédszünet ideje, és lehet szállingózni a cég által bérelt üdülőhely ebédlőjébe. A köztes időben mondjuk szintén kihordtam lábon néhány kisebb szívinfarktust, amíg elrohantam bevásárolni a legközelebbi erre alkalmas boltba, és magam álltam be a konyhába, hogy ehetőt készítsek a csapatnak. Nem azért, mert ne élveztem volna, hogy sok-sok idő után újra másoknak főzhettem, hanem mert féltem, hogy engem fognak megenni, ha nem készülök el mindennel elfogadható időn belül. És valójában még most is eléggé izgulok, hogy ízlik-e majd nekik, amit hirtelenjében összerittyentettem, és legfőképpen a legfőbb kritikusomnak, Mr. Galantenek. A férfi kemény dió, minden téren. Miért is éppen ebben lenne megértő, nem igaz? Elfojtok egy sóhajtást, amikor meglátom, hogy ő is befut a terembe, és arcomon továbbra is széles mosollyal segédkezem a kiszolgálásban, hogy mindenki mielőbb megkaphassa az ebédjét...

BEE
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Marco & Sofia :: the photoshoot
Marco & Sofia :: the photoshoot EmptyKedd Jan. 03 2023, 13:21

Sofia & Marco

Rengeteg idot es energiat fektettem a tervezesbe, ahogy a kivalo csapatom is. A Passionis ajtaja csakis kivalo, tapasztalt szakemberek elott all nyitva, akik nem hibazhatnak. Nem csak a mi cegunk letezik, igy hat igyekeznunk kell, maskepp sohasem lehetunk elsok, a legjobbak. Ha nem is lehetunk elsok, maximum a masodik hellyel erem be, ha pedig ez nem sikerul, uj kollegakra lesz szukseg, akik remelhetoleg jobban vegzik a munkajukat. Mindenhol, mindig azt hangoztattak, hogy minden ember hibazhat. Ezt jol tudom, igy hat egy-ket „bakit” el is nezek, de sajnos nem tobbet. Mindenkinek fel kell fognia, hogy kemeny versenyben vagyunk, ezert kell a maximumot hozniuk es nem kevesebbet. Chris persze ezt joval lazabbnak latja es kezeli is egyben. Gyakran hallom tole, hogy ki kene eresztenem a gozt, o pedig tolem hallja gyakran, hogy nem kene kollegakkal kezdenie, mivel ez az egyik tiltott dolog a sok kozul. Ez nem egy atkozott klub, ahol ismerkedni lehet. Ha az ember szorakozni akar, hat menjen egy barba vagy ahova akar, de ne a munkahelyen tegye. Chris hiaba fonok, ra is vonatkoznak a szabalyok, ahogyan ram is. Ha mi nem tartjuk be oket, akkor megis ki fogja es ugyan miert?!

A kitarto munkanknak koszonhetoen nemreg el is keszultek az uj, gyonyoru cipok. Nincs bennuk hiba, olyanok, amilyennek elkepzeltem oket. Hibatlanok. Egy rossz szavam nem lehet, ennek koszonhetoen ki is ul egy halvany, buszke mosoly az arcomra. Megcsinaltuk! Raadasul idonk is boven akad a bemutatoig. A tarsam termeszetesen ezt is meg akarja unnepelni, de en inkabb lerazom es otthon mar azon jar az agyam, mi legyen a kovetkezo tema. Nyakunkon a tel, jobb, ha minel elobb nekilatunk es nem pazaroljuk a draga idot.
A fotozas helyszinet Nickre biztam, hisz ebben o a profi, ezt el kell ismernem. Ahogy azt is bevallom, hogy neha az agyamra megy. Chris a modelleket szelektalja, termeszetesen megadja ennek is a modjat. Sebaj, en addig masra osszpontositok az irodamban. Ott, ahol csend es nyugalom honol. Elottem egy feher lap, mely mellett egy ceruza fekszik. Automatikusan nyulok a draga iroeszkozhoz, majd kezdek el rajzolni. Mintha magatol menne minden, nem kerul  semmilyen erofeszitesbe. Mindez addig tart, míg Nick meg nem zavar. A modelleket mutogatja, melyeket ketten valogattak ki. Erdekes modon kivetelesen mind megfelel, igy rajuk bolintok. Holnap kezdhetunk, mar minden egyeb el van intezve, errol gondoskodtunk.

Elerkezik a nagy nap, ahol mar osszegyult a csapat, minden a helyen van, nekem szinte mar csak figyelnem kell a munkalatokat. Persze ha valamit maskepp kepzeltem el vagy nem tetszik, annak hangot adok.
Meg csak egy atkozott ora telt el, amikor Chris mar az ebedrol beszelt. Nem foglalkoztam vele, hisz az meg boven odebb van.
- Nyugodj meg, mar nincs sok, addig pedig biztos vagyok benne, hogy kibirod. - kozlom, mikor mar kezd az agyamra menni.
- Haver, nem birom tovabb. - ekkor ugy nezek fel ra, mint egy eszementre. Vegulis neha az tud lenni.
- Kerd mar meg Sofiat, hogy intezkedjen.
Szavai hallatan megforgatom szemeimet, kozben erzem, hogy ki fog hozni a sodrombol, ugyhogy inkabb megkerem az asszisztensemet, hogy intezkedjen. Egy ideig figyelem, ahogy telefonal, majd figyelmemet ismet Nickre es a modellekre forditom. Latom, hogy Chris kezd egyre turelmetlenebb lenni, de egy arva szot sem szolok. Az viszont teny, hogy mostmar en is tudnek enni valamit. Es pont ekkor erkezik meg Sofia a jo hirrel. Azzal, amire valoszinuleg mar mindenki vart.
Majdnem utolsokent lepek be a helyisegbe, szemeimmel mindent vegigmerek.
- Mi tartott ennyi ideig? - kerdezem, majd helyet foglalok es a tanyeromra pillantok.
- Ez lenne az, amit rendeltem? - nezek egyenesen a no szemeibe.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Marco & Sofia :: the photoshoot EmptySzer. Ápr. 05 2023, 17:30

Marco and me
Egy tökéletesen jól összehozott, megszervezett fotózáson olyan gyorsan tönkremehet minden, ahogyan sosem képzeltem volna korábban, és akkor is, ha ez nem az én hibám, szinte biztos vagyok benne, hogy az én állásomba kerülne. Ha Gianmarco Galanten múlik, akkor egész biztosan. Az az ember olyan, mint egy robot, elvárja mindenkitől a tökéletességet, sőt, még annál is többet, és a tévedés, baki, baleset, félreértés szavak valószínűleg nem is léteznek a szótárában. Vagy ha igen, akkor azok arra jók számára, hogy beleírja őket az elbocsájtó levelekbe. És ha arra gondolok, hogy a partnere, Christopher, mennyire szereti a hasát, valószínűleg ő sem lenne ebben az esetben sokkal megértőbb. Amúgy sem várhatnám el. A csapat egész nap keményen dolgozik, persze, hogy megéheznek, ebéd nélkül aligha lehet végigcsinálni a mai munkát. Az meg senkit nem fog érdekelni, hogy a rendelést nem én szúrtam el, hanem a cateringes cég. Úgyhogy ezer százalékra kapcsolok én is, rohanok bevásárolni, aztán nekiállok főzni az üdülőhely konyhájában, egyedül, mert aligha kérhetek ehhez most segítséget bárkitől is. Éppen elég elfoglalt enélkül is mindenki. Gyorsan kell készítenem valami ehetőt, mert már mindenki éhes, és sokat kell főznöm, hisz sokan vagyunk. Még jó, hogy van ebben egy kevéske gyakorlatom. Közben próbálok - legalábbis egyelőre - nem sokat aggódni amiatt, hogy a kollégák valószínűleg nem mexikói ízeket vártak ma, de ehhez értek a legjobban, úgyhogy ezt kapják.

Amikor a menü összeáll, már jelzek is az éhes bagázsnak, hogy elérkezett a várva várt ebédszünet ideje. Először egyenként kezdenek befelé szállingózni az ebédlőbe, aztán hirtelen nagyon sokan lesznek, én pedig sorban sürögve-forogva segédkezek, hogy mindenkinek jusson mindenből elég, és lehetőleg minél előbb. Mr. Galante az utolsók között fut be, majd a saját tányérommal én is helyet foglalok a közelében. Egyrészt mert amúgy sem árt mindig kéznél lennem, másrészt pedig mert számítok rá, sőt, a zsigereimben érzem, hogy lesz valami megjegyzése a történésekhez. Nem is tévedek. Leteszem a villámat, és elfojtok egy sóhajtást, mikor meghallom a kérdéseit.

- Elnézést, Mr. Galante, volt egy kis kavarodás az ételkihordó céggel. Nem tudom, hogyan történhetett ilyesmi, de... Tulajdonképpen megfeledkeztek a rendelésünkről. Muszáj volt rögtönöznöm - ismerem el töredelmesen, nem is volna értelme tagadni. - Ilyen rövid idő alatt ilyen mennyiségben sajnos csak ezt tudtam elkészíteni - teszem hozzá, nem túl hangosan, egy bizonytalan mosollyal, még mindig tartva a reakciójától, a nemtetszésétől, az esetleges haragjától. - Persze ha nem tetszik a menü, esetleg készíthetek magának valami mást is. Szerintem maradt még annyi alapanyag a konyhában - ajánlom fel a lehetőséget, ami tulajdonképpen mindkettőnknek mentőcsónak lehet ebben a helyzetben.

BEE
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Marco & Sofia :: the photoshoot Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Marco & Sofia :: the photoshoot
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Axel&&Sofia- You Don't Own Me
» sofía m. basora
» Ana Sofía & Manolo
» Ash & Sofia - party in the U.S.A.
» Sofia Grey

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: