New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 352 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 334 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

There's something inside me that pulls beneath the surface
TémanyitásThere's something inside me that pulls beneath the surface
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptySzomb. Okt. 22 2022, 18:34
To Alexandra
"If you don't get caught, you deserve everything you steal."

Már talán ötödszörre nyitódnak fel szemeim a mesterséges, gyenge kékfényre, mely hajnali három óra után kezd pislákolni a laboratórium melletti szobámban, s onnantól kezdve szépen lassan erősödik. Ha megébredek az éjjeli órákban, szeretem mindig tudni, hogy mennyi pergett már le az idő homokjából, s szerencsére ebben a kicsiny szobában is mindent ahhoz igazítottam, hogy az agyam felfogja, hányat ír az óra, de még ne ébredjek meg teljes mértékben. Sajnos a mai ébredés most igazán keservesnek tűnik. Rengeteg munka szakadt a nyakamba az utóbbi napokban, melyek a föld alá kényszerítettek a laboratóriumba, ahonnan igazság szerint felmászni sem volt kedvem a rendes lakrészembe. Vannak azok a pillanatok, amikor az emberen annyira úrrá lesz a fáradtság, hogy még egy röpke pár perces liftezés is nehezére esik, hogy lássa és érezze a természetes napsugarakat. Minden nap megígértem magamnak, hogy a következőn felmegyek egy kicsit friss levegőt szívni, hogy a tüdőm ne csupán a mesterségesen generált levegővel legyen tele, s lám, megértük az ötödik hajnalt is.  
Ez a nap azonban hivatalosan is az utolsó abban a projektben, amin épp hevesen dolgozunk. Sajnos rövid határidő volt megszabva a megállapodásban, mely túlságosan gyorsan érkezett el. Lehetetlen küldetésnek indult, s most az utolsó előtti nap elkönyvelhetünk magunknak egy hatalmas sikert. Ezért persze sok mindent fel kellett áldozni, nem csupán az időt, de még önmagunkból egy apró részecskét is, melynek semmi pihenés sem jutott az utóbbi időkben. Ideje hát egy kicsit lazítani.
Amikor azon töprengek, hogy pihenésre kellene adnom a fejem, sosem az ötlik fel bennem először, hogy elnyúlok a nappalimban levő sötétszürke kanapén, s a telefonomat a kezembe véve céltalanul kezdek pörgetni weboldalakat, hogy az agyamat ezáltal kikapcsoljam. Valójában nagyon ritka, ha közösségi oldalakra merészkedek, hiszen nem vagyok egy interneten csevegős ember. Néha egy kósza vakrandinak adok egy csepp esélyt, s hagyom, hogy a sors elém görgessen valami újat, de ezek mindig kudarccal végződnek. Kivétel nélkül.  
Most, az esti órákban, mikor az utolsó papírkupac végső darabkáját is eltüntetem az asztalomról, s megengedek magamnak egy perc néma csendet, melyet egy kókusz aromával meghintett kávéval bolondítok meg, közben ránézek a telefonomra. Zöld tekintetem gyorsan kúszik az egyik sor végéről a következőre, majd végül unalomba mártott sóhajjal pöccintek rá a ”Tiltás” gombra. Adtam egy esélyt a nálam tíz évvel idősebb, kifinomultnak tűnő hölgynek, kinek nem tagadom, megérintett a különleges önfejtegetése. Ami mint kiderült, csak egy jól megfogalmazott szenny volt. Nem bírom ugyanis elviselni, mikor valaki képtelen egy összefüggő szöveget leírni helyesen, s olyan orbitális hibákat vét, melyekkel szó szerint fájdalmat okoz. Tudom jól, hogy ez is szorosan kapcsolódik a kényszerbetegségeim sorozatához, s ez is olyan, melyet képtelen vagyok eltüntetni. Így együtt élek vele.  
Tehát a vakrandinak már csak a puszta esélyét is kilövöm, s miközben halkan zúg velem felfelé a lift, enyhén megroppantom a nyakam, mely fájdalmas csörrenéssel veri fel a mozgó doboz csendjét. Meglátszik, hogy az álláson és az ülésen kívül nem műveltem semmi olyat, mely fizikailag megterhelő lett volna, így hamar elkapom az edzőterem kósza gondolatát. Nem fog ártani, hogy egy könnyed mozgással megkoronázom ezt a fárasztó hetet.
Egy mattfekete Mercedes-Maybach halk motorja hal el az edzőterem parkolójában. Láthatóan most is forgalmas ez a hely, de így tíz óra után már egészen biztosan nem fogok senkivel sem megharcolni az egyik gépért. Főleg, mert ez a legdrágább és legminőségibb edzőterem a környéken, melynek bérleti díját nem engedheti meg magának az átlagember. Cserébe megkapjuk a minőséget, s távol maradnak az ócska emberek.
Egy barna sporttáskával lépek az öltözők felé, ahol talán nem tűnök ki mások közül azzal, hogy egy öltönyt vetek le magamról, s aggatok be a szekrénybe. Onnan már egy sötétszürke felszerelésben lépek ki, melynek nadrágrészét oldalról két, egymás mellett futó fekete csík szegélyezi, míg felső része a vállam alatt ér véget. Nem kedvelem az “izompólókat”, kényelmetlenek és a legkevésbé sem praktikusak.  
Az edzést szeretem elindítani némi serkentő itallal, melyből szerencsére hatalmas a választék a terem egyik sarkában. Elindulok hát a pult irányába, egyenletes lépteim azonban egy ponton lelassulnak, de hamar visszanyerik eredeti tempójukat. Ennyi jelzi csupán azt, hogy egy ismerős arc került a látóterembe. Illetve számomra ismerős csak olyan szinten, hogy az idősebb De Meviusszal a múltban volt némi nézeteltérésem, ki majdnem elkaszálta az egyik projektünket. De csak majdnem. Sajnos a sok ártó tulajdonságom mellé még a bosszúállást is be kellett tuszkolni, s hiába történt évekkel ezelőtt az incidensünk... Én nem felejtek. Ám ezt tegyük is most félre...
A pulthoz érve a kókusz megszállottjaként ilyen ízesítésű porból készült italt veszek magamhoz, s bár nem szeretem a közhelyes dolgokat, melyek minden ócska filmben fellelhetőek, most mégis egy ilyennel kell éljek. Ugyanis Alexandra mögött ellépve úgy időzítem egy mozdulatomat, hogy épp, mikor az ő karja is mozdul, én azzal a lendülettel borítom magamra az italt. Nem az egészet, persze, s nem az egész ruhámra, mert attól teljesen biztosan megbolondulnék... Épp csak egy kevés löttyen valahova a felsőm bal oldalának mellkas részére, s meglehet, hogy Alexandra is kap pár cseppet.
- Oh, nagyon sajnálom, rettentően figyelmetlen voltam! - kérek egyből elnézést, miközben direkt úgy intéztem a mozdulatot, hogy az ő rovására történjen. Az arca... Le sem tagadhatná, hogy kinek a lánya.
- Nem tudom, mi van velem, de ma már te vagy a harmadik, akit sikerül leöntenem. - a hazugság úgy tör fel belőlem, mint egy gejzír, még ha teljesen jelentéktelennek is tűnik. Valahogy el kell kezdeni a kommunikációt, s az ilyen apró kis balesetek kapóra tudnak jönni. Főleg, ha én kérek bocsánatot más figyelmetlensége miatt... Amit persze én okoztam... Kusza, de talán hatásos.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: There's something inside me that pulls beneath the surface
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptySzomb. Okt. 29 2022, 17:23

Khaled & Alexandra
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Néha annyira gyűlölöm a családommal járó társadalmi konvenciókat, a berögzült és elavult konzervatív szokásokat, a megfelelési kényszert és elvárásokat, amik szerint nekem is nap, mint nap élnem kell.
Tudom, ez a dolog nagyon kicsinyesnek hangozhat tőlem, hiszen, ha ezeket az érzéseket hangosan kimondanám, biztosan mindenki azt mondaná, hogy a jó dolgomban nem tudok mit csinálni.
És valóban, ha azt nézzük, mindenem megvan, amit csak ember kívánhat magának: pénz, vagyon - ezeknek köszönhetően - tisztelet, jólét, biztonság, védelem, utazások és még minden más, ami ezzel a luxuscsomaggal jár.
Viszont nem tudok mit tenni ellene, nekem mégis hiányérzetem van. Hülyén hangzik, de sokszor olyan haszontalannak érzem magam.
Védőügyvéd szeretnék lenni, s habár valóban önkénteskedek egy magán ügyvédi irodánál, az akkor sem rendes, felelősségteljes munka, amire vágyom. Ugyanis a családunkban nem szokás, hogy a nők munkaviszonyban legyenek. Egyszer majd, a távoli jövőben, ha már apám nem lesz képes elvégezni az üzleti ügyeket, én veszem át a helyét, hiszen hiába fiú az öcsém, rá nem lehet alapozni, de erre nem várhatok addig, amíg teljesen ki nem égek. Ráadásul nem kívánok neki sem betegséget, sem a halálát.
Erre e groteszk és kierőszakolt eljegyzésre pedig már végképp nem akarok gondolni, minek beteljesedésével, azaz a házassággal végleg sötétbe borulnak a vágyaim és álmaim.
Kiskorom óta azt szánták nekem, hogy miután rendesen megtanulom a várt etikettet, találok magamnak egy jó partit, aki feleségül meg, és akinek szülök majd pár kis örököst, hogy tovább vigyék a nagyra becsült családi nevet. Na, de komolyan, hol élünk már, a középkorban?
Én mindenképpen szerelemre (is) vágytam, viszont azt eddig nem sikerült megtalálnom a pénzes, úri ficsúrok között, ezért tehát az utóbbi időben meggyőződésem volt, hogy sosem fogok férjhez menni. Az, hogy most mégis menyasszony vagyok, kizárólag a balszerencsének köszönhető és az apám iránti, mélyről jövő, örök szeretetnek.
Ezért aztán kellett nekem egy mentsvár, egy úgymond másik élet, ami csak az enyém, és amiben azt tehetem, amit akarok, legalább is egy kicsit a saját kereteimen
Mindig is része volt a sport az életemnek, mindig is vonzottak az olyan fiús dolgok, mint a harcművészetek, s bár először félve kezdtem neki az egésznek, mára már rendszeresen látogatom a különböző küzdősportok termeit és az edzőtermeket. Természetesen csak titokban, a szüleim tudta nélkül tehetem meg mindezt egy-egy kilopózott éjszakán, de nekem jelenleg ez is megfelel. Az már egy más kérdés, hogy hogy fogom ezt az egészet megvalósítani, ha férjhez megyek és bezárnak abba a bizonyos aranykalitkába.
Nem tartom magam egy hazug embernek, nehezemre is esik becsapni a családomat, de tudom, hogy jelenleg csak így juthatok egy kis boldogsághoz és élethez.
Tehát gyakran megesik, hogy azt mondom otthon, elhúzott a munka az irodában, pedig én csak betérek valamelyik kedvenc helyemre.
A mai napon nincs sok időm, hiszen ma valóban elhúzódott a munkaidőm, ezért tudom, hogy ringbe szállni nem lenne értelme, így ma csak egy sima testedzést tervezek be magamnak.
A szokásos helyemre térek be, ahová igaz, hogy csak a hozzám hasonló anyagi helyzetben lévő társaság téved be, de mégis inkább egy fiatalosabb vonal mozog itt, akik nem ismerik apámat, hogy talán beáruljanak nála.
Mosolyogva térek be. Már nem is kell megmutatnom a bérletemet, hiszen az itt dolgozók is ismernek, és amúgy is benne vagyok a rendszerükben.
Ismerik az arcomat, de azért ügyelek arra, hogy ne kerüljek itt szorosabb barátságba senkivel, hiszen még véletlenül sem szeretném, hogy kiderüljön a hátterem és ez által másképp viselkedjenek velem. Itt nem De Mevius vagyok, csak egyszerűen Alex, és nem több.
Az időhiány miatt sietősen öltözöm át és veszem fel magamra az egyik kedvelt tapadós fekete háromnegyedes nadrágomat és egy hozzá illő fekete, ujjatlan sport felsőt, azután azonnal megrohamozom azokat a gépeket, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy megedzem bizonyos testrészeimet.
A kar és a lábak után a lapockát tervezem egy kicsit bemelegíteni, s közben nem is igazán figyelek a külvilágra, csakis arra koncentrálok, amit csinálok. Pontosabban egészen addig, amíg a következő pillanatban valami nedves trutyi melegségét nem érzem magamon.
Elsőre nem is kapcsolok, hogy mi történhetett, csak az érzés irányába fordulok, s ekkor konstatálom, hogy valami pasasnak sikerült leöntenie engem valami sportitallal, de ahogy elnézem, ő többet kapott, mint én.
- Ó, igazán nem nagy ügy, mindenképp mennek a mosásba ezek ruhák – rázom meg a fejemet .- És amúgy is bárkivel előfordul. – Alapvetően egy kedves és megértő embernek tartom magam és azt hiszem, mások is annak tartanak. Szerencsére nincs meg bennem a De Mevius-oskra jellemző dölyfösség és a kényszer, hogy azt éreztessem másokkal, több vagyok nálunk. Biztos vagyok benne, hogy az ismerőseim most ezt a szituációt tragédiának élnék meg, de engem pedig egyáltalán nem érdekel. Az azonban annál jobban, hogy ezzel a kis közjátékkal most megint csak fogy a magamra és az edzésre szánt időm, na az egy kicsit jobban bosszant!
- Veled minden rendben? – érdeklődöm azért visszafelé, hiszen akármennyire is szeretném tovább folytatni a gyakorlatokat, mégsem én lennék, ha nem bizonyosodnék meg róla, hogy kell-e a segítségem. Neveltetésemből eredendően nem szokásom letegezni idegeneket, de úgy vagyok vele, hogy itt nem szükséges követni ezeket a szabályokat.
Közben határozottan meg tudom állapítani, hogy eddig még sosem láttam itt ezt a pasast. Azt hiszem, az egzotikus vonásait, ezeket a sötét szemeket és hajat még én is, aki nem igen foglalkozik itt másokkal, megismerném.
- Igazán? Ezért kellett már átjönnöd egy másik edzőterembe? – szalad ki belőlem a kérdés nevetve, de aztán azonnal el is komolyodom, hiszen egyáltalán nem áll szándékomban megsérteni őt, de igen csak feldobta a labdát.
- Elnézést, nem úgy értettem, csak még sosem láttalak ezen a helyen
– teszem hozzá kissé elkomolyodott arckifejezéssel, habár mikor kimondom ezeket a szavakat jövök rá, hogy talán ez se kellett volna. Semmi közöm hozzá, hogy mióta jár ide, és neki se, hogy én.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptyVas. Nov. 06 2022, 07:36
To Alexandra

Bosszúvágy. Olyan érzés, mely az arra hajlamos emberekben démonként szunnyad, megvárja a megfelelő pillanatot, s mikor az megérkezik, méregként kezd felszivárogni, mely képes átvenni felettünk az uralmat. Nem tagadom, mikor megpillantottam Alexandrát, éreztem, hogy egyetlen csepp megindult bennem ebből a méregből, még akkor is, ha nem ő volt a múltbeli károm okozója. Az apja tetteit azonban sosem feledtem fel, sem másét, aki próbált nekem és a projektjeimnek, esetleg az alkalmazottaimnak keresztbe tenni. Bőven akadnak ilyen emberek a listámon. Azon a bizonyos fekete listán... Meglátjuk, hogy elérkezett-e az én időm, vagy ez az egész csupán egy átkozott véletlen.
Meglepettségemnek nem adok jelet, mikor lereagálja a kis közhelyes balesetemet, ugyanakkor magamban megmosolygom azt az előítéletet, amit a másik iránt tápláltam még így ismeretlenül is. Az apja arroganciája és felsőbbrendűség-érzete az egekben volt, ezáltal volt egy olyan gondolatom, hogy Alexandra is hasonló De Mevius tulajdonsággal lett megáldva. Kellemes csalódás az ellentéte.
- Függetlenül attól, hogy most sikerült tudatosítanom magamban, hogy sikeresen túlhajtottam magam minden téren, és ideje lenne most már megpihennem... Remekül vagyok! - utalok itt a kis hibára az imént, melynek emlékeztetnie kellene arra, hogy elég volt a hajtásból. Sajnos hiába színjáték az egész, valóban így van. Hiszen ahelyett, hogy inkább bevetném magam az ágyamba, s aludnék egy nagyot, itt próbálom még feszegetni a fizikai határaimat.
- Eltaláltad. A többibe már be sem engednek, muszáj volt keresnem egy újat. - viszonzom nevetését egy mosollyal, mely még akkor is ott ül borostám mélyén, mikor Alexandra elkomolyodik. Tudom, a mi köreinkben a humorizálás nem annyira bevett szokás, sokan úgy érzik, hogy a túlzott komolysággal tartják fent a felsőbbrendűség illúzióját. Én is bele esek ebben a csapdába többször, nem tagadom, de egy alapos elgondolkozás mindig segít feloldani a béklyóimat.
- Pedig párszor megfordultam már itt, csak nem vagyok mindennapos vendég. Utoljára talán a múlt hónapban jártam erre. A munka felemészti az időm nagy részét, így be kell érnem általában annyi testmozgással, hogy emelgetem a műszereket és rohangálok a laboratóriumban. - felem még mindig jó kedéllyel, egészen békés atmoszférával. Ilyenkor azért néha eltöprengek, hogy egy kedves ember, akivel összehoz minket a sors, mennyi sötét titkot birtokolhat?  
- Dr. Khaled Al Nassar. - nyújtom barnás árnyalatú jobbom számára bemutatkozásképp. Ha már ekkora véletlenek léteznek, ugye...
- Sajnálom még egyszer az iméntieket, remélem, nem okoztam végzetes kárt a ruhádban. - ezzel zárom le egyelőre a beszélgetésünket, hiszen furcsán is nézne ki, ha még órákig itt ácsorognánk az edzőterem közepén odaszáradt sportitalos ruhákkal. No, meg azért gyanakvásra nem szívesen adnék okot, ezért bólintok felé egyet mosolyogva, majd elveszek az öltözőben. Legalábbis arra a röpke öt percre, amíg magamra nem öltöm az előző öltözékem hosszabb ujjas változatát. Eddigre már üres kézzel térek vissza, nincs nálam semmi olyan, mellyel balesetet tudnék okozni, de erre már nem is lesz szükség. Az első lépések megtörténtek. Így hát a zöldellő kígyótekintet kinézi magának Alexandrát, s az első tíz perces bemelegítés során a tőle lehető legtávolabb eső gépen indítom be az izmaimat. Ha ez megtörtént, utána sétálok oda mellé teljesen naivan, mintha észre sem vettem volna, hogy ő használja épp ott az egyik gépet.
- Csökkent a forgalom manapság? Legutóbb a hajnali órákban voltam itt, s még akkor is többen voltak, mint most. Hallottam innen és onnan, hogy volt valami rendőrségi ügy is, de nem igazán foglalkoztam akkor vele. - miközben elfoglalom a helyem, felveszem másodjára a beszélgetés fonalát, már ha egyáltalán vevő lesz rá Alexandra, s nem fogja irritálni, hogy beszélnie kell edzés közben egy idegenhez, ahelyett, hogy a megfelelő légzésre koncentrálna. Személyes tapasztalat, hogy társaságban jobban eltelik az idő egy ilyen helyen, de persze bőven akadnak olyanok, akik zenével a fülükben, egyedül szeretik végigcsinálni a napi programot.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptyVas. Nov. 27 2022, 11:50

Khaled & Alexandra
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Nem célom az ismerkedés, amikor edzőterembe, futni, úszni, íjászkodni, kick-box edzésekre vagy valamilyen extrém túrára megyek, de ilyen esetekben azért mégis elkerülhetetlen új emberek megismerése.
Talán így még jobb is nekem, ha teljesen idegen és ismeretlen emberekkel vagyok körülvéve, hiszek akkor annak sokkal kevesebb az esélye, hogy valaki esetleg felismer a családom által.
Szóval nem célom az ismerkedés, az, hogy beavassak bárkit az életem intim részleteibe, de azért ettől függetlenül próbálok kedves lenni mindenkivel és akinek kell, segítek is, aki társalogni szeretne velem, azzal társalgok...Természetesen e-pár év alatt új barátokat is szereztem, de még velük szemben is kénytelen vagyok tartani némi távolságot. Mióta pedig vőlegényem van, még rövidebbek a határaim. 
- Hát igen, az mostanság bárkivel előfordul - jegyzem meg helyesen, amikor a hogyléte felőli kérdésemre válaszol talán egy kissé bőven is. - De azért vagyunk itt. hogy kitisztítsuk a fejüket. Legalább is én. - teszem azért hozzá mosolyogva én is, ha már ő ilyen terjedelmesen válaszolt. 
- Ó, akkor jól sejtettem - nevetem el magam, amikor veszi a lapot a vicceskedő megjegyzésemre, ami egyébként csak úgy kiszaladt a számon.
Istenem, ha a szüleim látnának ilyen szabadon társalogni valakivel, biztosan nem néznék jó szemmel.  
- Igazából sokszor észre se veszem, ki van itt, körülöttem, csak úgy magamban végzem a gyakorlatokat - mondom neki utalva arra, hogy semmi szüksége arra, hogy magyarázkodjon nekem, mikor szokott erre a helyre járni, vagy jár-e egyáltalán. Viszont, amikor egy pillanatra beavat munkájának apró részleteibe, felszökik szemöldököm a kívácsiságtól. Igazán érdekes munkája lehet, ha már valamilyen laborról beszél, de aztán inkább mégsem kérdezek bele, hogy ez pontosan mit is jelent. megint csak megjelenik az a családi szokás az illemről, meg amúgy is edzeni szeretnék. 
- Ó, egy doktor... - mondom meglepődve, de ezzel egyszerre félig választ is kapok az előbbi gondolatmenetemre.  - Alex...Alexandra De Mevius - mondom ki kezemet szintén felém nyújtva, most kivételesen a teljes nevem, ha már ő ilyen részletesen megtette, hiszen ez csak ritkán történik meg velem. az ilyen helyeken általában csak Alex-ként ismernek.
 - Megkérdezhetem, hogy minek vagy a doktora? - kérdezek vissza halkan, miközben alsó ajkamba harapok a zavartól. Ennyit a nem kérdezősködésről, de az az egy bajom, hogy kedvelem az okos és intelligens embereket. Most itt állok eggyel szemben, csak nem lesz még ennyiből baj. 
- Ugyan, ez csak egy ruha - zárom le én is a beszélgetésünket egy legyintés keretében, miután még egyszer elnézést kér és végre újra magamra maradok, hogy folytathassan izmaim megmozgatását. Valóban nem érdekel a ruha sorsa, sok hozzá hasonlóval ellentétben, csak használati tárgyként kezelem.
Nem tudom, mennyi idő telhet el, mire helyez váltok, de bizonyára nem sok, hiszen már nem tervezek hosszasan ezen a helyen tartózkodni. Azonban a kis időt jól kihasználom, mindent beleadok a testedzésbe.
 - Tessék? - kérdezek vissza elmélázva, amikor egy idő után valaki újra megszólít, és el kell telnie több másodpercnek is, mire rájövök, hogy ki szólt hozzám és milyen kérdést tett fel. 
- Őszintén ezen így még nem is gondolkodtam. Szerintem vannak így is elegen - vonom meg a vállamat, amikor az edzőterem forgalma lesz a téma. - De most, hogy mondod, azt hiszem, tényleg volt valami rendőrségi ügy. Egy hétre be is zárták a helyet, mert valami pasas eltűnt innen - emlékszek vissza, habár én magam se tudok annyit itt lenni, amennyit szeretnék, ezért nem ismerem a pontos részleteket.
Még egy ideig használom az adott gépet, ha aztán meglátom az órámon, hogy mennyi az idő, és megindulok hazafelé.
Egy mosoly keretében egy biccentéssel elköszönök az iménti pasastól, mivel nem gondolnám, hogy valaha is találkozunk még.
Azonnal a zuhanyzókhoz veszem az irányt, majd miután lezuhanyozom és átöltözöm, gyors léptekkel meg is indulok kifelé a teremből, a kocsim felé.
Csak akkor tudatosul bennem, hogy nincs meg az autóm kulcsa. Idegesen kotorászok a hátizsákomban, majd az összes zsebemben, de nem lelem meg. Nem vagyok az a pánikolós fajta, talán mert mindig minden megoldódott körülöttem így vagy úgy. Így most is próbálom lazán kezelni a helyzetet. Nem az autó miatt vagyok ideges, hanem, hogy itthon észreveszik, hogy az nélkül tértem haza és rájönnek, hogy hol is jártam ma este. Ismerem apámat, mindent meg akar oldani helyettem.
Mielőtt taxit fognék magamnak -  azzal a céllal, hogy majd valamikor visszatérek a pótkulccsal - , még vissza rohanok a klub öltözőjébe is, hogy talán ott vesztettem el a slusszkulcsot, de nem járok sikerrel.
Mire újra kiérek az utcára, még az eső is elered, nekem azonban nincs más választásom, mint hogy kiálljak az út mellé és próbáljak egy taxit fogni magamnak a New York-i rengetegben...

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptyHétf. Dec. 12 2022, 18:17
To Alexandra

Kellemes csalódás látni, hogy Alexandra körül nem leng az az arrogáns, fullasztó ködréteg, mely annyira jellemző volt az apjára, mikor még kapcsolatban álltunk. Meglepő a kedvessége és a nyíltsága, amit egy idegen felé mutat, ez persze nem jelenti egyáltalán azt, hogy a vér vízzé válhat bármikor is... Kár, hogy az empátia annyira korlátozott bennem, hogy nehezen tudom azt látni, hogy talán ez a nő egy jó ember, ki nem érdemelne meg semmiféle kellemetlenséget maga köré, hiszen a bosszúvágy olyan csodásan lüktet bennem, hogy annak vöröslő köde képes mindent elfedni.
- Az atomfizikának, a kutatásnak, a fejlődésnek. - egy csepp bölcsebb és filozófikusabb élt csempészek a szavak mögé, melyekkel kicsit sem túlzok. Az életem a haladásnak szenteltem, s annak, hogy megváltoztassam ezt az egyre elkorcsosuló világot. Bármi áron.
- Na és neked mi alól kellene kitisztítanod a fejed? Csak nem felemészt a sok munka? - kérdezek vissza kíváncsian, engedve némi személyeskedésnek, ha már ő is kérdezett. Úgy érzem, hogy kibontható ez a lány, csak finoman és könnyedén kell hozzá közeledni, hogy kinyíljon, mint egy lágy szirmú virág. Ám talán elég egy rossz lépés, és minden borulhat. Ezért sem áll szándékomban semmit sem erőltetni, s a gyülekező terveimet is igyekszek a “lassú víz, partot mos” elvvel megindítani, így hát nem erőltetem a további társalgást, elnyeli alakom az öltöző.  
Az elkövetkezendő fél óra csendben telik el számomra, s bár azt terveztem, hogy minden figyelmem az edzésre fogom fókuszálni, hogy erre a kis időre elengedjem a munkát, mégsem sikerül koncentrálnom. Kár lenne tagadnom, hogy lelkem mérgező földjében kicsírázott a megszállottság, mely olyan különleges és kellemes izgalommal tölt meg, hogy szívem dobverése is inkább Alexandra felbukkanásának köszönhető, semmint a fizikai igénybevételnek. Mennyi elmélet és terv keletkezik ezek alatt a percek alatt, te jó ég! Szinte beleborzongok az érzésbe, mely ritkán adatik meg számomra. Végre újra elérkezett! A cikázó gondolataim persze az agyam mélyén maradnak, s mikor újra csak Alexandra társaságába keveredek, ő csupán a borostám mélyén ülő békés mosollyal találkozhat, s egy különös, titokzatosan nyugodt aurával.
- Rengeteg ember tűnik el a városban, akiknek sosem akadnak a nyomára. - baljósan fűzöm hozzá, s úgy döntök, hogy nem zavarom tovább, nem leszek rámenős, nem leszek túl sok. A sors már elém fújta őt, megragadtam mézesmadzagját, melyet egyelőre biztosan nem fogok elereszteni. Lesz még alkalmunk találkozni, ebben biztos vagyok.
Távozását egy biccentéssel viszonzom, s talán még negyed órát tölthetek edzéssel, mikor úgy döntök, hogy elég volt mára. Csak vissza akarok húzódni a gondolataimmal együtt a házamba, s megpróbálkozom azzal, ami oly sokaknak megy tökéletesen: nem csinálok semmit.  
Szerencsére a zuhanykabinok ápoltak, így egy gyors tusolás után már robogok is kifelé a teremből. Nagy meglepettségemre Alexandra viharzik el előttem, kinek már rég távol kellene lennie ettől a helytől. Némi - vagy inkább túlzott? - kíváncsiság lobban bennem ismét, ezért mikor az ajtóban felhúzom a táskámban pihenő esernyőt - mert hogy ez mindig van nálam, nem szeretem a véletlenre bízni a kiszámíthatatlan időjárást -, tekintetemmel őt kezdem követni. Nocsak, taxit fogna? Egy De Mevius? E gondolatra kénytelen vagyok elmosolyodni, s mivel lovagiasságom nem ismer határokat, így megindulok felé térdig kapaszkodó szürke szövetkabátomban. Alakomat a záporozó esőben nehezen lehetne kivenni, s mivel mögötte haladok, ezért arra lehet figyelmes, hogy valami hirtelen nem csupán az esőt állítja el fölötte, de a fények sem szöknek már felé a felettünk levő lámpából.
- Még a végén elhervadsz ennyi esőtől. - mosolygom felé az esernyő árnyéka alól. - Ha nem tartasz attól, hogy elrabollak, akkor szívesen leszek a taxid. Úgysincs más dolgom már, és a napi jócselekedetem is be kell gyűjtenem. - vetem fel ajánlatom némi szórakozottsággal. Ó, pedig ha tudná, miket tervezek! Tán még a világ másik felére is képes lenne elszökni előlem. Kár, hogy ez a világ nem elég nagy ahhoz, hogy elbújjon előlem...

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptySzomb. Dec. 24 2022, 13:52

Khaled & Alexandra

Ritkán elegyedek privát témájú beszélgetésekbe az esti "kiruccanásaim" során, és még ritkább az, hogy valakinek a magánéletben való tevékenysége felkelti az érdeklődésemet.
Természetesen nem vagyok egy sznob és konzervatív nőszemély, aki ne állna szóba egyszerűbb munkás emberekkel, inkább csak azért kerülöm a mindennapi életre vonatkozó beszélgetéseket, mivel nem szeretném, ha a kelleténél többet tudnának meg rólam. Sőt, inkább azt lehetne rólam mondani, hogy egy kedves ember vagyok, aki nem képzel többet magáról kizárólag a társadalmi ranglétrán elfoglalt helye miatt, amit igazából nem is magának köszönhet. Távol álljon tőlem, hogy fényezzem önmagam, de azért rendelkezem én is némi önismerettel.
A különböző sportklubokban sem játszom természetesen a kukát, és főként, ha valamilyen küzdősportot gyakorlok éppen, akkor lehetetlenség elkerülni a kommunikációt a társaimmal és ellenfeleimmel. Igaz, hogy ezeket az eszmecseréket kifejezetten a sport irányába terelem, de ez egyben szerencse is, hogy a hozzám hasonló, sportolni vágyó emberek szeretnek is a sportaktivitásokról beszélni. ha pedig olyan megszállottak, mint én, akkor másról nem is nagyon akarnak. Tehát vannak már itt barátaim, de ők csak vajmi keveset tudnak Miss. De Mevius-ról.
Szóval, most is, amikor ez a doktor megszólít, barátságos hangnemben beszélek vele, és még véletlenül sem akarom elküldeni őt a társaságomból. Az már másik dolog, hogy szeretnék mielőbb egyedül maradni, hiszen sajnos nincs sok időm már ebben az edzőteremben.
- Wow, ez nem semmi! - adok hangot őszinte meglepettségemnek és talán csodálatomnak is, amikor elmondja, hogy mivel is foglalkozik. Persze, sok intelligens és híres ember is megfordult már a házunkban, de az ilyen helyeken azért ritkán találkozik az ember egy atomfizikussal, vagyis amivel ez a férfi foglalkozik. Szívem szerint most kivételesen érdeklődnék még a munkája felől: hogy pontosan mivel is foglalkozik, hogy hogyan jut el egy ember, hogy ez lehessen a hivatása, de tisztában vagyok a saját szabályaimmal, azért inkább nem kérdezek részletekbe menően. - Ilyen helyen nem tudom, hogy megfordult-e már egy atofizikus - jegyzem meg azért elmosolyodva ismét csak az elismerésemet kifejezve.
Viszont aztán pont az következik be, amitől tartottam is, azaz az én életemre felé fordítja a témát, én pedig biztosan nem akarom vele megosztani, hogy miért vagyok itt.
- A munka is - füllentek halkan, beleegyezőn, hiszen azt most nem szeretném kifejteni, hogy így sem dolgozhatok annyit és úgy, ahogy szeretnék, mivel számomra a munka pontosan a kikapcsolódást és önmagam megvalósítását jelenti.
- Meg úgy a monoton hétköznapok - teszem a mondandóm végére a pontot. Itt még csak nem is hazudok, hiszen számomra az, ami másnak az álmot jelentheti, csak egy mókuskerék.
- Igen, de ez egyben baj is. Azt hiszem, a rendőrség nem eléggé hatékony - válaszolok mondandójára rosszallóan, fejemet megrázva, hiszen pontosan ezért akartam joggal foglalkozni, hogy segítsek az embereken. A munkám során pedig már számtalanszor találkoztam rendőri mulasztással vagy nemtörődömséggel. Sokszor dühített a dolog, amikor ilyen akadályba ütköztem, már nem egy alkalommal volt véleménykülönbsége a cégnek, ahol dolgozom és a rendőrségnek.
Aztán véget ér a beszélgetés, és folytathatom a megszokott gyakorlataimat. Minden egész jól alakul és sikerül megmozgatni minden porcikámat, ha nem következne be a tény, hogy nem találom az autókulcsomat.
Miközben taxit próbálok fogni magamnak - amit bevallom, eddig nem sokszor tettem, talán egyszer életem során - , folyamatosan csak az jár a fejemben, hogy ha így haladok, akkor gyanúsan későn fogok hazaérni, otthon pedig kérdezősködni fognak. Elég szánalmasnak érzem magam ezektől a gondolatoktól, olyan embernek, akinek nincs saját élete, saját döntései, mint egy kislány, aki fél a szüleitől. Viszont ezt a témát már többször átgondoltam, és rájöttem, hogy inkább titkolózok, mint, hogy ne csináljam azt, ami önmagammá tesz. Ez mellett gyűlölöm a hazugságot, fontos dolgokban sosem szoktam hazudni, de ez egy kellemetlen, szükséges része a döntésemnek.
Látszik, hogy nem vagyok valami gyakorlott a taxizásban, mertb hiába teszem azt, amit másoktól illetve a filmekben láttam, valahogy egy jármű sem akar nekem megállni. Az egyre erőteljesebb esőcseppek pedig csak még nehezebbé teszik a dolgomat.
Aztán...egyszer csak mintha megszűnnének a fények, amik eddig majd kisütik a szememet és hirtelen eláll az eső is, legalább is azt hiszem.
A sötéteddés forrásával egy irányban fordulok meg, és csak ekkor veszem észre, hogy valaki áll mögöttem, azaz fölém magasodik egy terebélyes esernyővel. Pár percre szükségem van, hogy felfogjam, pontosan mi is történik körülöttem, majd szintén ennyi idő kell ahhoz, amig elmélázva nézen a férfi arcán, mire rájövök, hogy ki is lehet ő.
- Ó, a doktor úr - mosolyodok el, amikor végleg felismerem őt, és rájövök, hogy valójában segíteni akart nekem. - Igazán köszönöm - húzódnak ajkaim még szélesebbre, mert igazán jól esik nem ázni tovább.
- Úgy látod? - nevetek fel, amikor humorsan megjegyzi, hogy el fogok hervadni ennyi esőtől. Sosem voltam az a sértődős fajta, hát ma is tartom magam ehhez.
- Jaj, igazán nem szükséges miattam fáradni - felelem első körben az ajánlatára, de közben elgondolkodom azon, hogy minél előbb érek haza, annál gyanúsabb lesz a kimaradásom. Másrészt azonban azt se szeretném, ha meglánák, hogy valaki idegen visz haza. Komolyan olyan vagyok, mint egy óvodás kislány, felnőtt nő létemre.
- Habár azt hittem, egyszerűbb dolog az a taxifogás - folytatom tovább saját pozitív stílusomban, nem is gondolva arra, hogy ezekkel a szavakkal elárulok valamit az életvitelemről.
- Talán mégsem ártana elfogadnom az ajánlatodat, de csak ha útba esik - vonom meg végül is a vállamat, amikor a huszadik taxis is faképnél hagy.
- Melyik a tiéd? - bökök fejemmel a kocsisor felé.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptyCsüt. Jan. 05 2023, 10:01
To Alexandra

Felemelő érzés, mikor rájövök, hogy a gondolataimnak láthatatlan támogatói vannak, hiszen nem hiszek a véletlenekben, így mikor olyan eset bukkanna fel, mikor nyelvem hegyére csusszanna a “micsoda véletlen” kifejezés, egyből elkezdek agyalni a mögöttes tartalmon. Igazság szerint mindig agyalok mindenen, mindig próbálok lefúrni a legapróbb részletekig. Alexandra homályos, esőáztatta sziluettjét is egy isteni jelnek venném, hogy bontakoztassam ki a terveimet... Ha hinnék az istenekben. Talán ő nem látja a borostám mélyén ülő mosolyom különös árnyát, mikor fölé magasodok az ernyőmmel, de ez nem is baj. Sosem nehéz magamon tartanom azt a bizonyos maszkot, mellyel boldogulhatok az emberek között. Ami pedig a mélyben rejlik... Azt meghagyom a négy fal közé.
- Autóval fáradni? - kérdezek vissza egy kerekedő mosollyal. New York és környéke meglehet, hogy nagyobb, azonban nem gondolnám, hogy fáradtságot jelentene ez a kicsit sem áthatolhatatlan táv, főleg nem egy gépjárművel. Akinek pedig igen... Az megérdemli, hogy belefulladjon a cukormázas, egészségtelen mocskokba, s szó szerint lefolyjon a kanapéján.
- Jelenleg egyszerűbbnek tűnik, hogy egy kis képzelőerővel egy hullámfürdőben érezd magad. - biccentek a szélesedő pocsolyák felé, melyeknél több autós nem lassít le, inkább felpörgeti a kerekeit. Az út szélén ácsorogva pedig ez hamarosan kellemetlen lehet.
- Minden útba esik. - biztatóan bólintok, majd elnézek a mögöttünk levő kocsisor irányába, amiből valójában semmit sem látni. Az esőcseppek haragosan koppannak az ernyőn, a betonon, az embereken. Várnám, hogy havazásba forduljon át, olyan kellemes szállingózásba, de ez azt hiszem, mára csak egy kósza álom marad.
- Ott parkolok a végén. Téged merre vigyelek? - kérdem tőle, ha már megindulunk a járdán az utca vége felé. Pár perc séta csupán, bár ebben a viharban sokkal többnek tűnik. Nem szeretem az esőt. Sem bentről, sem pedig kintről.
Egy éjszakában elvesző fekete Mercedes-Maybach mellett állapodunk meg, melynek halk csippanását elnyomják az vízcseppek. Különös csillogás száguld át a tekintetemen, mikor ujjaim a nedves fogantyúra csúsznak, s kinyitom az ajtót Alexandra előtt. Nem érkezett el még a pillanat, hogy az idősebb De Mevius megérezze a revans bűzét, de kellemes eljátszani a gondolattal, hogy ez az ártatlan lány most látja utoljára a viharfelhőkkel borított eget, a város villódzó fényeit... Kellene éreznem némi bűntudatot azért, mert nem olyannak tűnik, mint az apja, mégis őt tűztem ki áldozati bárányként? Meglehet. Most mégis elvakít a bosszú vöröslő, izgató, mámorító köde.
- A tömegközlekedést szoktad amúgy használni? - kérdem tőle, mikor én is beszállok az autóba. A válaszra ugyan van ideje, de nem túlságosan sok, hiszen hívásom érkezik, így a váltó mögött megbújó headsetet a fülemhez erősítem, mikor megindulunk. “Bocsánat.” Tátogom Alexandra felé, majd egy kis néma szünet következik, amíg meghallgatom a vonal túlsó oldalát.
- Még át kell gondolom, de szerintem lehetséges. Biztosan van olyan kapcsolatom, aki tud egy remek védőgyvédet gyakornoknak. Holnap értesítelek majd. - a hívás megszakad, a headset lekerül, s figyelmem újra Alexandráé, illetve a megjelölt úté, amerre mennem kell. Nagyjából tudom, hogy az apja merre él, de így legalább biztosan láthatom, hogy egy fedél alatt él-e a lányával.
- Vannak még terveid az est hátra levő részére? Vagy már csak pihenést terveztél? - töröm meg a csendet, s kérdem tőle céltalanul, hiszen eszembe sem jut az az ostoba ötlet, hogy e körülmények között elhívjam bárhova is. Jó időzítés kell, s egy éjjeli, viharos hazamenetel nem éppen az. Szerencsére nincs nagy forgalom, így ha rajtam múlik, akkor rövid időn belül elhalkul a motor Alexandra lakhelye előtt.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface EmptyHétf. Jan. 09 2023, 13:43

Khaled & Alexandra

Egyáltalán nem kellemes a szakadó esőben arra várni, hogy majd egy kis sárga jármű csak úgy megáll nekem valamiféle kézjel hatására, viszont ennél sokkal kellemetlenebb, amikor tudatosul bennem a tény, hogy mennyire nem vagyok életrevaló. A családommal járó előnyök annyira elpuhítanak és elkényelmesítenek, hogy látszólag a vágyott önállóságba úgy néz ki, gyorsan bele is fulladnék.
Azért természetesen nem adom fel - amúgy se tehetnék most mást -, hiszen azt azért megtanultam az apámtól és a harctéren is, hogy semmit nem adunk fel. Persze, nyilvánvalóan hazatelefonálhatnék, szólhatnék a testőrömnek is, akitől újfent meglógtam, de egyelőre ezekhez a megoldásokhoz nem akarok folyamodni.
Azonban nem is kell olyan sokáig ácsorognom a klub előtt elázva, hiszen segítségemre siet egy újonnan szerzett ismerős.
- Tudod, hogy értem - mosolyodok el, amikor a férfi kijelenti, hogy szerinte autóval nem lehet elfáradni. Azonban abban is biztos vagyok, hogy ő is tudja, itt nem fizikai fáradtságra gondoltam, hanem inkább nem szeretném rabolni a másik idejét. Na, meg persze az otthonomhoz se nagyon akarok vinni senkit, de ezt vele inkább nem osztom meg.
- Ó, igen! Mondjuk szeretek úszni is, de azt hiszem, nem ilyen formában vágyom rá - nevetek fel halkan, véve a lapot viccelődését hallva. Sosem voltam az a típus, aki elkeseredik vagy megijed dolgoktól, így ezt a mai napot is pozitívan fogom fel.
- Hát rendben - adok meg magam végül egy sóhaj keretében, amikor már nem igazán tudok más kifogást találni, miért ne mennék el ezzel az úrral. Ráadásul az összes lehetséges rossz opció közül ez tűnik a leggyorsabban elvégezhetőnek. - Akkor elfogadom, azt hiszem, ez tűnk a legésszerűbb megoldásnak az én helyzetemben. Meg, ha nem bánod, hogy talán összevizezem az autódat.
- A Hudson River Park Pier 63-ba legyen szíves! - adom meg végül kelletlenül a címet, ahová szállítania kell engem. Nem szeretnék nagy feneket keríteni annak, hogy tulajdonképpen egy luxusvillában lakom a  Hudson-folyó közelében, sose szerettem az ilyen kiváltságokkal felhívni magamra a figyelmet, hiszen pont azért járok ilyen helyekre, mint ez a mai is, hogy elvegyüljek.
Közben megindulunk Khaled járművét megkeresni, ami szerencsére nincs túl messze a parkolótól, ahol eddig ácsorogtam.
Az autóját látva megnyugszom egy kicsit, hiszen ezek szerint hasonló anyagi helyzettel rendelkezhetünk, és így talán nem is lesz számára feltűnő az otthonom.
- Igazán szép, most így sajnálok is beülni - nézek rá bocsánatkérőn, amikor óvatosan elhelyezkedek az anyósülésen. Mindig úgy tartottam, hogy amije van az embernek, meg kell becsülni, vigyázni rá, még egy olyan világban is, ahol nem számít a pénz vagy egy-egy új autó.
- Ö...nem igazán - felelek egy kicsit meglepetten a tömegközlekedéssel kapcsolatos kérdésére, hiszen most, hogy a fenébe vallhatnám be, hogy még éltemben nem ültem tömegközeledési eszközön, kivéve a repülőn? - Általában saját autóval vagyok - na meg persze a kedves testőröm vagy apám sofőrje kíséretében, de ezt nem kötöm az orrára -, mint, ahogy most is, csak az az igazság, hogy azért álltam ott az út szélén, mert elhagytam a slusszkulcsot - húzom el a számat kissé szégyenkedve, de aztán halkan fel is nevetek, hogy ilyen abszurd helyzetbe kevertem saját magam. Abban is biztos vagyok, hogy ha nem kellene mindig úgy kapkodnom és rohannom, amikor a hobbimnak élek, nem is történik ez meg velem, mint ahogy az sem, hogy egy idegen pasassal vitetem haza magam.
Ha még folytatnám is a válaszadást, nem tehetem, mert megcsörren a másik telefonja, én pedig csak mosolyogva bólintok felé, hogy nincs semmi gond.
Nem szoktam hallgatózni mások privát beszélgetéseibe, mivel fordítva is ezt várom el, de jelen pillanatban, ha akarom, ha nem, meghallom a mellettem ülő szavait. Ráadásul a szavak hallatán felcsillan a szemem, hiszen mindig felkelti az érdeklődésem, ha a munkám kerül szóba. Védőügyvédet gyakornoknak? Vajon minek kell neki? Most mondjam, hogy én is éppen ügyvédbojtár lennék? Nem, az egyáltalán nem lenne illendő.
- Azt hiszem, még valahogy haza kell juttatom az autómat, de ezt lehet, hogy meghagyom holnap reggelre - válaszolok egy grimasz közepette, hiszen kérdésével eszembe juttatja, hogy még ezt a problémát is meg kell oldanom valahogy. Időközben előkotrom hátitáskából a mobilomat, hogy megbizonyosodjak róla, még nem hívott senki az otthoniak közül.
- Még egyszer nagyon szépen köszönöm a fuvart, Khaled - mondom egy hálás mosoly kíséretében, amikor a házunk elé érünk, majd gyorsan ki is pattanok az autóból. Közben észre se veszem, hogy amíg a telefonomat tuszkolom gyorsan vissza a táskába, valami kiesik onnan az ülésre.
- Ja, és ne haragudj, de akaratomon kívül is meghallottam... ha esetleg ügyvédgyakornokra van szükséged, talán tudok segíteni a mai patronálás fejében - szólok még gyorsan vissza valamiféle hálálkodásképpen, majd becsapom az autó ajtaját és futólépésben célzom meg a hatalmas, dísztéglákkal kirakott épületet. Idegenek számára úgy tűnhet, hogy a vihartól való félelemben teszem ezt, pedig csak azért, hátha nem vesznek észre a bentiek…

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
There's something inside me that pulls beneath the surface Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

There's something inside me that pulls beneath the surface
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» INSIDE MAN
» What we hide inside
» Devil inside
» upside down and inside out
» I need to find A way to get inside the tortured mind of man

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: