New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 359 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 344 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Peggy Lynch
tollából
Ma 19:46-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

three o'clock things / catherine & cameron
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: three o'clock things / catherine & cameron
three o'clock things / catherine & cameron - Page 2 EmptySzomb. Jan. 28 2023, 23:16

Házasnak lenni teljesen más érzés volt, mint most, az ismerkedési fázist feleleveníteni. Úgy tűnt, hogy egyikben sem volt túl sok sikerem, mert a házasságban elmaradtak a randevúim, a végére pedig mindent kukázhattam, most pedig nem voltam abban sem biztos, hogy ennyi információt amúgy rá kellett volna borítanom a másik félre. Hogy kellett-e ennyit beszélnem egyáltalán, meg egyébként sem ismerem vagy tudom az itteni szokásokat. A 90 nap jegyesség széria azt hiszem nem túl jó példa ehhez, azt hiszem.
Mégúgy éreztem, tudnia kell, hogy nem fogok nem randis kajákat enni - mert gyrost nem lehet nőiesen enni, ahogy hambugert se, de még csak olasz sem voltam, hogy tudjam, hogyan kell szépen felcsavarni a spagettit, valahogy mindig a harmadik és hatodik falat között már úgy szürcsöltem fel a tésztát.
Nincs intoleranciám.

Megráztam a fejem. A férjemet csak nem mondhattam ide, akit a hátam közepére sem kívántam már. Semmilyen értelemben sem.
Mondjuk elég emlékezetes lenne első találkozásként kórházba kerülni vagy rohamot kapni.

Nevettem el magam hirtelen, röviden. Nem terveztem ilyet, reméltem, hogy ő sem szeretett vadulni. Mármint.. ilyen téren (sem). A kérdésemre adott válaszát nem kérdőjeleztem meg. A diplomaosztóm után ültünk be nem messze az Eiffel toronytól egy étterembe édesapámmal. Tudom, hogy ő fizetett és amikor elment mosdóba, ahogy megérkezett a csekkfüzet, elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem. Utána hetekig lelkiismeretfurdalásom volt azért, hogy olyan helyen ettünk. De ugyanez lehet a helyzet itt is a főbb nevezetességeknél, miközben akár három utcával beljebb finomabb és olcsóbb ételeket is találni.
Rendben, köszi. Megnézem majd és visszajelzek. Igyekszem nem éhesen ránézni a menüre.

Mosolyodtam el szélesen, mert hát itt volt a borom. Most is étel helyett inkább borba fojtottam a bánatom. Meg a nem bánatom is. Megköszörültem halkan a torkom, a pillantásom a telefonra vándorolt az utolsó szavaira. Igen.. lehet, hogy nem most kellene elkezdenünk éjszakába nyúlóan társalognunk.
Igen.. örülök, hogy felhívtalak, Cameron!

Mert azt csak nem mondhatom, hogy örülök, hogy felvette. Vagy annak, hogy a jó irányba húzott az ismerkedős oldalán. Ennyire csak nem lehetek szerencsétlen, nem igaz?
Vigyázz magadra!

Ahogy kimondtam, azonnal meg is bántam. A férjemnek mondtam minden egyes reggel, amikor elbúcsúztunk egymástól. A lehető legrosszabb időpontban kellett eszembe jutnia. Összepréseltem az ajkam, de még a sziával is megtoldottam az elköszönésem, aztán megszakítottam a vonalat hezitálva.

Tinder's night
C y a l a n a

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

three o'clock things / catherine & cameron
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Hudson & Cameron
» Catherine Leclair
» somebody to someone / lilly & cameron
» Jay Cameron
» "Cameron Yan"

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: