New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 449 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 435 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

The sweet scent of Dandelions
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
TémanyitásThe sweet scent of Dandelions
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 21 2022, 17:03
Szedem a lábaim, amennyire tűsarkúban lehet, hogy felzárkózzam Dave hosszú lépéseihez. Nem akartam vele jönni, úgy egyáltalán sem, de "rábeszélt". Kényelmes lett volna kettőnknek külön autóval, mert egyáltalán nem vagyok benne biztos úgysem, hogy együtt fogunk távozni. De a 42. utca elég forgalmas és zsúfolt terület ahhoz, hogy csak messze találjak parkolóhelyet, talán annyira messze, mint amennyit így is gyalogolok. Szeretek vezetni, de ezért kár beindítani a motort. Csak négy tömbnyi távolság.
Javítana a helyzeten, ha Dave-re nem kellett volna várni. Az ő fejéből pattant ki az ötlet, már meg is szervezte a bejutásunkat, mire velem közölte, hogy el akar ide hozni, most mégis ő volt, aki indulás előtt nem egészen negyed órával elkezdett majrézni. Jó pontot akart szerezni ezzel a programmal, visszacsinálni, hogy dobtam, de ennél a pontnál visszafelé sült el a dolog. Mostmár, ha lehet, nem csak levegőnek akarom nézni, hanem kezdem utálni is.
- Mert mitől félsz? Legfeljebb továbbra sem fogunk járni. - vágtam hozzá mérgemben, csak ekkor vette észre magát.
Mikor szakítottam vele, elmondtam, hogy nincs szükségem a nyomomban loholó pincsikutyára. Ha lenne, akkor azt tartanék, nem macskát. Mondtam, hogy nem akarom lekötni magam senki mellett, de ha valaki egyszer ne adj isten ezen mégis elgondolkodtatna, az egy nála jóval határozottabb, céltudatosabb és sokkal kevésbé simulékony pasi lenne. Valaki, aki nem penészvirág a sarokban, akivel el lehet indulni akár egy hátizsákkal az ismeretlenbe, és akivel nem csak a munkáról lehet beszélgetni. Szóval abszolút nem ő.
Persze tudom, hogy nagyon sok nő összetenné a két kezét, ha ráakadna egy hozzá hasonló előzékeny, kedves, jószívű, jámbor jószágra, akivel lehet közösen piknikezni és nagytakarítani, de nekem ez kevés. Nekem nem kell senki, aki visszafog.
Erre néhány héttel (és pár pasival) később, mikor már a számát is töröltem (csak ezért vettem fel neki a telefont is - azt hittem, hogy ügyfél), előállt a zseniális ötlettel, hogy akkor változtat. Kezdésnek rögtön nem is azt találta ki, hogy kockával kidobjuk, hogy a ma induló, menetrend szerinti hanyadik vonatra szálljunk fel és hanyadik megállónál le... Nem basszus, hanem egy swinger klubos estét. Mint a párok, akik csak fel akarják pezsdíteni a nemi életüket. Bár lenne ezen a téren is mit csiszolnia valóban, de... Nem tudom, nem is próbálom megérteni az elképzelést.
Először ódzkodtam a dologtól. Ismeretlen terep ez nekem, maximum filmekben ha láttam ilyesmit. Nehéz volt félretenni az ellenérzéseket: a sok aputestű srácot, a bácsikat, a perverzeket, és az aputestű-perverz-bácsikat, akiket úgy gondoltam, hogy nem lehetne elkerülni egy ilyen helyen, és fogalmam sem volt, hogy el lehet-e őket egyáltalán utasítani. De a Google és a YouTube jó barátok, sok tévhitem eloszlatták. Mire a fellelhető infóanyagok végére értem, már úgy éreztem, hogy ez is valami olyasmi, amit ki kell próbálnom még az életben. Nem mellesleg, noha a teljesség igénye nélkül, de így még anyámék orra alá is dörgölhetem, hogy én benne voltam, hogy helyrehozzuk ezt a kapcsolatot, amiért mindig rágják a fülem, de egyszerűen nem működik és pont.
Azonnal indultam is a fehérnemű boltba megfelelő öltözékért. Bár öltözéknek aligha nevezhető a nagyjából harisnya anyagú és vastagságú, csupa necc és csipke valami. Annyira kis semmi, hogy még súlya sincs neki, összehajtva elfér egy farzsebben.
42, avagy az élet értelme, a válaszok válasza... Hol is lehetne a Pink Pitbull, ha nem ebben az utcában? Bár kicsit kutatnunk kell a bejáratot, nem túl hivalkodó hely. Sehol egy neon felirat, vagy a szokásos amorf táncosnő alakú lámpa. Első blikkre nem is tudom eldönteni, hogy ez azt jelenti-e, hogy a hely az ócskáknál is ócskább, vagy pont azt, hogy nem kíváncsi a proli vendégekre.
- Az utóbbit... - rebegem magam elé, mikor belépünk. A beltér elmondhatatlanul igényes. Letisztult formavilág, sehol a giccsek, a fényesebb felületeken még a világítás is megcsúszik, olyan tiszták. A kanapék pedig egész konkrétan szinte kérik, hogy rájuk telepedjek.
- Mondtál valamit? - hajol közelebb Dave, de csak megrázom a fejem. Pillantásom a rúdnál tekergőző hölgyé. Nem gondolkodtam még azon, hogy egy másik nővel bújjak ágyba, de róla örömmel nyalnám le a sót a tequilához. A tánca is igen ízléses, de sajnos nincs nálam készpénz, hogy ezt honoráljam.
Dave keze kulcsolódik a karomra és elhúz egy távolabbi, szövetborítású ajtó irányába. Felvethetne kérdéseket, hogy miért ismeri itt ennyire a járást, de nem szánok rá akkora részt az életemből, hogy ez számítson.
Az őr beenged bennünket, a túloldalon rögtön a ruhatár fogad. Az én dolgom egyszerű, készültem. Csak felhúzom magamról az aranyszínű tunikaruhát, kis táskámból pedig arcomra kerül a csipke maszk, fejemre a cicafüles hajráf. Dave-re kicsivel többet kell várni, míg megfosztja magát az öltönytől, de addig legalább van időm kikapcsolni a telefonom, és megbizonyosodni róla, hogy a cuccom jó helyen lesz a ruhatárban.
Bár a necc-csipke "ruhám" sokat enged látni, és alatta a bőrszínű tanga és melltartó még többet bíz a képzeletre, mégis a telefonom nélkül érzem magam meztelennek. A ruha... Nos, szándékosan a könnyen széttéphetőre esett a választásom, hátha emlékezetessé teszi az estét. Ha pedig csalódást okozna a mai program, sokkal könnyebb kukázni is, mint egy latex kezeslábast, amit soha többé nem vennék fel.
A következő fém csigalépcső aljánál, csupa baldachinos ágyas, a fentihez hasonlóan guszta terembe érünk. Vannak már páran, egy kisebb állatkert. Én ugye macska, Dave piros gatyás róka, de van itt leopárd, nyúl, medve, és még madárféle is. Nem mondhatnám, hogy nem hoz zavarba a sok felénk forduló fej, és a félmeztelen férfitestek tömege, de mostmár késő visszakozni. Azt hiszem, ideje is kicsit beljebb kerülni. Már csak azért is, mert vennék magamhoz némi folyékony bátorságot, mondjuk egy pohár rozé formájában...
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: The sweet scent of Dandelions
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 21 2022, 21:21
[szókimondó sorok]

Aznap hajnalban

Monoton kelepelés. Csend. Majd megint. Azonban ez nem egy vízi madár zaja, ami felveri a Fahnestock State Park erdőjének természetes alapzaját. Nem, ahhoz túl gépies a hang. És akár torkolattűz is tartozhatna hozzá, ha nem lenne a csövön egy hangtompító, ami rejti a lángot. Gyors fejszámolás.
Felegyenesedem ruganyosan pattanva egy pár másodpercre, hogy a Heckler&Koch MP5-ös kihúzható válltámaszát a helyére szorítva gyors válaszsorozatot küldjek a megfelelő irányba. Egy elfekszik. Halott. Az első ma.
Komolyan mondom, egy alapos, kiadós seggberúgás tényleg elférne D-nek, ha éppenséggel nem látna csillagokat a fájdalomtól mert abban a rohadt gödörben kiugrott a bokája a helyéről. Szentségelni is csak azért nem szentségel, mert begyógyszereztük eléggé. De az ő faszsága volt, hogy kezdjünk el ékszereket is rabolni olykor plusz izgalomként. A baj ezzel csak az, hogy más, ezzel foglalkozó bandákat ez elkezdett zavarni ez a tevékenységünk, pedig kisebb, New York környéki települések álmos kis üzleteire utaztunk leginkább. Lehet sikerült olyan helyeket kifosztani, ami valakié volt? Ezt majd ki kell derítenem, de nem most...
Most az a lényeg, hogy az álmos Beacon városka határától minket idáig üldöző bandát kiiktassuk.
Fedezékbe húzódtam, de kiabálást hallottam, meg zörejeket. Nocsak... ennyire ne lennének a helyzet magaslatán? Vagy az egy ember veszteség már ennyire elgondolkodtatta volna őket? Fejemmel intek a többieknek, majd egyszerre fordulunk rá fedezékből a célterületre, és látjuk, hogy futásnak eredtek gyorsan.
Egy-két sorozat ismét felugat a rideg fémcsövekből, majd felbukik a három futó. Hát ennyi.
Este

Sóhajtva zártam el a zuhany csapját, hogy elálljon a meleg víz jóleső permete. A zuhanyzó az irodámhoz tartozott, mert kicsit lakásként is használtam ezt az emeleti részét a Pink Pitbull-nak, ami a jellegtelenül megbúvó, átlagosnak ható manhattani tömbben mint rákosan burjánzó rothadása a romlottságnak terjengett már évek óta. Mostanra egész kis komplexummá vált a maga módján s ennek része volt ez a sokoldalú iroda is. A hajnal egy rablással indult, gyilkolászós tűzharcba fordult, ami miatt még mindig rossz kedvű voltam kicsit. Nem most öltem először, de... alapvetően rabló voltam és nem gyilkos. Erre az egészre semmi szükség nem lett volna és csak bonyodalmakat jelent. Kezdeni kellett valamit a hullákkal, a kocsival, amit megrongáltak a lövéseik és ami miatt meg kellett állnunk az erdei tűzpárbajra, hogy aztán a Hudson-on sétahajókázó kedélyeskedő volt középiskolai osztálytársaknak adjuk ki magunkat, így jussunk vissza a Városba. Másfél órás kocsiút elnyújtva egy jó adag nehézséggel, kerülővel, ügyeskedéssel, hogy lehetőleg ne akarjon a yard a nyakunkra mászni az egész miatt, mert ennyi halott esetén már egyre inkább vannak gondok. Némi ékszerért és izgalomért kicsit sok plusz macera lesz ez az egész, úgy érzem. Öregszem? Meglehet.
Míg a fekete bolyhos puha törölközővel szárítgatom magam, ismét átfut az agyamon, hogy lassan hagynom kéne ezt az egészet és inkább a klub formájában szőtt pókhálómra koncentrálni. Az önmagában egy életbiztosítás, bevételi forrás és szórakozás. Kell ennél több?
Ismét sóhajtva látom be, hogy igen: az adrenalin még mindig nagy úr és hát azt is érdemes átgondolni, hogy ha háttérbe húzódom, ha visszalépek a balhékból, akkor mennyi időm is lenne? Mikor találná ki valaki, hogy az öregedő, morgós oroszlán levadászása remek induló névjegy lenne? Jó kérdés. És jó tesztje lenne a védőhálómnak is.
Szóval most sem igazán jutottam dűlőre magányos perceimben a jövőt illetően és ez egyre inkább bosszant. Határozott szoktam lenni, tudom mit akarok, racionálisan és hideg fejjel gondolkodom. Ezért vagyok én az Irányító. De most ez így mégsem megy! Na, ettől kezdek ideges lenni és erről kéne ma is valahogy elvonni a figyelmem. Erre van a testiség, a hanyatló nyugat ópiuma, a szexualitás.
Pótcselekvés? Meglehet, de olyasmi, amibe át tudok úgy lépni, hogy leköt, hogy csak a pillanat foglal le, az, hogy megéljek dolgokat, zsigeri tapasztalatokat. Nem jelenti azt, hogy az irányító szerepét elengedném vele, viszont máshogy élem meg a dolgot, és ez a fontos. A pillanat kerül előtérbe a hosszútávú tervezgetés helyett, és ez számít igazán. Azt hiszem már sose leszek olyan ember, aki el tudja engedni magát teljesen, aki tud annyira lazítani, hogy minden nemű feszültség, görcsösség eltűnjön. Már nem vagyok abban az életkorban, amiben ez változna. És ennek is köszönhetem, hogy még élek.
Döntöttem hát. Ma este ismét meglátogatom az exkluzív összejövetel eheti alkalmát és nem az öreges szendergésre szavazok. Ráadásul egy kis csavarral az "álruhás királyfi" szerepét is magamra öltöm, a személyzetemhez hasonlóvá fogok válni, picit be is állok a pultba, legalábbis amíg felmérem, hogy ki jött ma el. Ehhez mérten választok ruhát az irodámban álló komód fiókjaiból, fekete alsógatya, kissé szűkebb szabású fekete öltönynadrág és végül egy fekete, jacquard mintás selyembrokát mellény. Ez az öltözék különbözteti meg a vendégeket és a személyzet férfi tagjait odalent, elég jellegzetes, mégis a környezetbe simuló, ahogy a díszítésmentes fehér maszk is az lenne, csakhogy ma a naptár szerint az Állatok Bálja van, ami állat maszkot jelent a staffnak is, bár abból valami fehér változatot persze, így egy fekete-fehértigris maszk mellett döntök, majd visszatolom a fiókot s felhelyezem a maszkot. Elhagyom az irodám és a privát, szolgálati, hátsó lépcsőn megyek le az ital raktárba. Innen pedig a klub pultjába lépek ki s a szolgálatban lévő pultos helyet is ad nekem, miközben megy kiszolgálni két vendéget. Közben a You shook me erotikusan lüktető dallama vonul végig a termen, mint háttérzene. Nem rég volt nyitás, a vendégek még érkeznek és inkább poharaznak, könnyű csevely megy, bár azért egyre inkább kezdenek csókot váltani, egymásnak is esni egy-egy fehér baldachinos ágyon, vagy itt-ott állva kedves vendégek. Többnyire összeszokott, ismerős párok akik ma is egymás közt csereberéltek. Sokakat a maszkok ellenére is felismerek, elvégre csak exkluzív a hely. Például azt a firkász srácot is, aki még a múlt héten volt itt először s akit az egyik jól menő bróker ajánlott be, mint potenciális üdvöskét a maga befolyásos lapjánál. A sajtó felé nem sok csápom nyúlt még ki, így kapott helyet, hiába nincs egyelőre kulcs pozícióban. Könnyed, de halovány mosolyt öltök fel, ami épp a szám sarkában játszik, ahogy közelebb jönnek, mert pont ő tart a pult felé egy hölggyel az oldalán. Igen, említette a múltkor, hogy nem egyedül tervez jönni következőre. Helyes.
Meg kell hagyni, elég formásnak látszó, karcsú teremtést hozott magával, jól választott a kissé bájgúnár hatású firkász. Lehet mégsem annyira tenyérbe mászó, mint elsőre gondoltam? Vagy épp pont ezért szerzett ilyen nőt... ki tudja? A nőci kapott is elég elismerő pillantást, udvarias biccentést, mosolyt, vagy épp valamiféle kis játékos állati morgást-reakciót a jelenlévőktől, ahogy végighaladt. Nem tolakodóan, csak sima közvetlen nyíltsággal, mert itt nincs sok takargatni való. Inkább érződik ez barátságos üdvözlésnek, semmint annak, hogy rámászna már egyből bárki. Csak hódolat a vonzalma előtt.
- Jó estét! A welcome drinkekért jöttetek ugye? Máris! - egy picit melegebb, mégis ragadozós mosolyt villantok a cicusra, miközben tekintetem zöldes lélektükreibe fúrom, ahogy a pult alá nyúlva veszek elő két üveg poharat, jöhet a jég, majd nyúlok a már odakészített scotch után. Négy cent a poharakba egymás után, rá két-két cent amaretto és némi keverés. Egyszerű, nagyszerű, Godfather. A hely ingyenes üdvözlő itala. Közben persze oda-oda kell néznem a folyamatra, de tekintetem minduntalan visszatér a cicára, mintha csak azt méregetném zöldes szemei alapján, hogy mit-mennyit ér, mérlegre teszem, szétszedem, összerakom. Figyelem a rezdüléseit.
- Tessék, parancsoljatok! - kerülnek fel a pult tetejére, eléjük a poharak, majd mivel más tőlem nem kér, kicsit az alsó résznek támasztom a csípőm és úgy szólok ismét hozzájuk.
- Jó látni, hogy egy Róka és egy Macska ilyen egyetértésben érkezett erre az estére, még ha a kutyafélék közé is tartozik őkelme hamis vörössége... aki minden bizonnyal elmondott minden fontos tudnivalót a Macska hölgyeménynek, akit most látok itt először s bevallom, örülök, hogy ilyen csinos cicust hozott köreinkbe! - folytatom a magam kis mondókáját, a házigazda szerepét játszva. Végső soron az is vagyok és az újaknak eleve jár egy kis terelgetés. Is. A tegeződés is olyan dolog amúgy, amit David-nek el kellett mondania, mert egy ennyire közvetlen helyen fura lenne a magázódás és fölösleges. Itt mindenki kötetlenül az- és olyan, amilyen lenni akar, bizonyos játékszabályokkal. Aminek az is része, hogy ha újat hoznak, azt előtte meg kell ismertetniük a dolgok menetével. És a diszkréció miatt persze vannak dolgok, amiket nem mondhatnak el.
- Még ha mindent nem is mondhatott el, mert a titoktartást itt véresen komolyan vesszük. E szentségtelen falak közül még a sóhajok se hallatszanak fel... szóval a lényeg az, hogy tartogat ez a hely mindenki számára meglepetéseket. - közben hallok egy kérést oldalról és egy Csavarhúzót gyorsan kitöltök, majd már csúszik is a fényes fekete pulton le az ital a tulajához.
- Például azt, hogy az új tagoknak egy beavatási szertartáson át kell esni, utána kezdődhet minden móka, amit csak a képzeletük kíván!
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
The sweet scent of Dandelions  Tumblr_m8d043kgVD1ql5muoo1_500
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
nightclub tulaj&bankrbló & minden egyéb jó...
★ play by ★ :
Christian Bale
★ hozzászólások száma ★ :
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 00:06
A pulthoz tartva látom és hallom, hogy elhaladtomban néhányan gesztusokkal ismernek el, még néhányan pedig hangot is adnak tetszésüknek. Azt utálom, mikor az utcán utánam fütyülnek, de ez a hely más. Ide végülis önszántamból jöttem és szintén saját döntés által vezérelve mutatok magamból annyit, amennyit. Bár azt hiszem, a lakkbőr szerelésért is kapnék hasonlókat. Az is elképzelhető, hogy még többet is. De olyat nem látok egy hölgyön sem, mindenkin az enyémhez hasonló semmiség, vagy különböző csipkés, pántos fehérneműk vannak.
Tagadhatatlan, hogy tetszik a dolog, és hogy a jelek szerint, ha velem még nem is, de pikáns gondolatokkal biztosan eljátszanak. Viszont amellett, hogy érdekes és izgalmas a helyzet, van azért benne valami furcsán bizarr is, elvégre mind idegenek, akiknek ha jól sejtem, még a keresztnevét sem fogom megtudni az este folyamán, bármelyikükkel is bújok össze. Tetszik is a gondolat, hogy nem fogjuk megismerni egymást a metrón vagy a közértben, vagy akár a cégnél (hiszen nem kizárt, hogy akár ügyfél is legyen itt), és tetszik, hogy annak, ami itt történik, nem kell hogy következménye, folytatása legyen odakint. De kicsit fura is, mert amúgy ritkán adom oda magam valami minimális kötődésféle nélkül, még ha az a kötődés néha csak néhány napig is tart.
Egy-egy pasast végig is nézek, a legjobban tetsző formákkal büszkélkedő pedig kap még egy "miau"-t is. Illik hozzá a medve álarc, még kreolos bőrszínének, sötétbarna hajának is megfelel. Valamiféle sportolónak tippelném, ha muszáj, és talán negyvenesnek. Szikár alkata karbantartottnak tűnik, noha nem esett túlzásba az edzéssel. Nincs ugyan bordásfal hasa, de feszesnek és szálkásnak tűnik, nincs kétségem afelől, hogy könnyedén ölbe kapna és az ágyhoz vágna.
A franc se tudja, mi ütött belém, talán kezd megszállni a hely szelleme, de úgy éreztem, reagálnom kell, zsigeri volt a macskás válasz, csak úgy, ahogy a gondolataim is valami vad és szenvedélyes felé kalandoztak egy pillanat alatt. Pedig nem kimondottan jellemző...
Néhányan közben lassan, puhatolózva érintik és csókolják egymást, elandalítva az erotikusan csengő zenétől - őket megkerülöm, nehogy megtörjem köztük a varázst. Annak biztosan nem örülne senki, elüldözve lenni pedig nem akarok, ahhoz még nem láttam és éreztem eleget.
Akad egy trió, akik máris kényelembe helyezik magukat a felhőként hívogató, rendkívül kényelmesnek és puhának tűnő ágyon, amibe én is belevetném magam, és olyan macskásan összefetrengeném, mint Garfield a frissen száradt és összehajtott ruhákat. Talán hamarosan én is helyet foglalok valamelyik méretes "háló"helyen, de előbb mindenképp kellene az az ital, hogy egy kicsit oldja a szorongást. Egyelőre az előbbi kis nyávogáson túl nem nagyon találom itt a helyem, és ha a kedvencem már meg is láttam, kezdeményezni biztosan nem mernék. Száz százalék, hogy valamit úgy elbénáznék, mint egy szüzike. Bár végülis az ilyesmihez még az vagyok...
Pultosunk, aki sokkal túlöltözöttebb mindenki másnál, már hozzá is lát az italok kitöltésének. Csak ennél a pontnál tűnik fel, hogy pont annyira nem sikerült leráznom Dave-et, amennyire ő sem pártolt valamelyik párhoz. Pedig jelentősen megkönnyítené a dolgom, ha nem kellene még azzal is foglalkoznom, hogy körülöttem lebzsel. Ha máshol nem is, itt mindenképp találhatna magának más elfoglaltságot.
- Jó estét! Bizony, a welcome drinkért. - válaszolom, és örömködöm, hogy ilyen készséges. Esélyem sincs égetni magam a harmatgyenge bor kívánalmammal. Figyelem inkább, hogy miből és mennyit önt, a mozdulatait, elidőzöm kicsit az álarca alól kikandikáló ajkain és állán, majd azon kapom magam, hogy azon gondolkodom, mit rejthet az a díszes, drága mellény. Zavar, hogy épp belőle nem láthatok többet, pedig ő az első, akit rendesen, szégyellősség nélkül meg mertem nézni. Tudom, hogy ennek nem így kellene lennie, hogy épp azokon kellene legeltetnem a szemem, akik ezt engedik, de mentségemre szóljon, ő is többet néz rám, mint a készülő italokra.
- Köszönöm. - mosolygok, elveszem az italom, és végighallgatom mondandóját a jelmezeinkről és még néhány olyan kisebb dologról, mint hogy Dave valóban nem először jár erre, és hogy ő kellett volna nekem tájékoztatást adjon.
Hát... Csupa érdekes információmorzsa, mondhatom... De haladjunk szépen sorban.
- A róka csak rendszertanilag nem macska. De ugyanúgy hízeleg és törleszkedik, ha akar valamit. - emelek ki egy, a macskákra jellemző róka tulajdonságot, ami jelen helyzetünkben is érdekes lehet akár. De azt legkevésbé sem mondanám, hogy olyan nagy egyetértésben érkeztünk volna. Azt majd még eldöntöm, örülök-e, hogy ide hozott engem, annak viszont egyértelműen nem örülök, hogy jelen van.
- Igen, átadta a főbb tudnivalókat a cicának, de ha esetleg kimaradt volna valami, azért elnézést kér. - elnézek Dave felé. Kicsit belefojtottam a szót, már az italt kóstolgatja, de egészen úgy tűnik, hogy nem is tőle akarja hallani a válaszokat pultosunk.
Elmondhatnám, hogy bizony egy szót sem mondott, de nem teszem kockára, hogy elküldjenek, és többé őt egyedül se engedjék vissza esetleg. Nem akarom innét kitúrni, hátha ráharap és nem pedálozik tovább nálam. Másrészt nem is nagyon törtem magam, hogy meghallgassam. Amikor előállt az ötlettel, egész egyszerűen kinyomtam a telefont, majd mikor úgy döntöttem, mégis adok ennek a swinger estnek egy esélyt, küldtem neki egy "menjünk" tartalmú SMS-t.
- Lakat a számon, természetesen. De beavatási szertartásról nem mondott egy szót sem. Az miféle? Ugye nem olyasmi, mint az egyetemi gólyaavató? Össze nem illő italokkal koktélozni, és társai? - persze, biztos vagyok benne, hogy efféle gyermeteg, nagykamaszként is alig vicces történetnek itt helye nem lehet, de kíváncsivá tett és remélem, az orromra köti, ha már így beharangozta.
- Meséljetek, miféle meglepetésről van szó? Mostmár szabad lehet a gazda, nem? - erősödik bennem az érzés, hogy jó adag bátorságra lehet szükségem perceken belül, így nekilátok én is az ital elfogyasztásának, hogy mielőbb megérezzem a scotch meleg bizsergését ereimben.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 01:25
Amikor Janet végigvonul, alapvetően pozitív és kellemes reakciókat vált ki, s az, hogy még egy kicsit cicásan is viselkedik, mindenképp jó jel, ezt a fajta felszabadultságot, ösztönösséget kell majd ma este magában megtalálnia. Lehet ezt segíteni fogja az is, hogy tetszik neki, amit lát s amikor valakit kitüntet a figyelmével, az azzal is jár, hogy a magas, szikár medveállarcos férfi, akit annyira megnéz, viszonozza is a pillantását, sötét szemeivel mélyen nézve a zöld íriszekbe, s ha Janet tekintete kalandozós kedvében van, még talán más éledező jelet is tapasztalhat a figyelem kapcsán, ahogy a férfi még egy picit közel is hajol a nő füléhez, amikor az mellé ér. Elég közel van, hiszen a "miau-t" is tisztán hallotta s így van esélye legalább egy picit odasúgni az arcát menet közben meglegyintő, libbenő barna tincsek közé.
- A dorombolás még jobb mézem... - hangzanak el a mélyről jövő basszusba csomagolt szavak, de ez a kis közjáték a pultig csupán ennyi egyelőre, amíg a Medve Janet távolodó, ringó fenekét nézi.

Ami azt illeti, a klub zártkörűségéből fakad, hogy ritkábbak az új arcok és sokszor hölgyeket eleve mi szervezünk be, így mindenképp a figyelmemre számot tartó esemény az, hogy érkezett egy új hölgyemény. Ha nem is egyedül.
De egy olyan férfi oldalán, akiről már van véleményem, annyira nem hízelgő, viszont még alaposan őt sem ismerem. Így mindenképp talány, hogy kit hozott, már azon túl, hogy egy külsőre csinos teremtést. Így kapóra is jön a szerep, amibe most helyezkedtem, hogy picit a saját alkalmazottam játszom és így elegyedhetek szóba velük, David pedig van annyira eszes, hogy sejtse, oka van annak, miért én állok itt és ezt nem firtatja, nem "spoilerez" a barna cicusnak, aki amúgy is verbálisan hamar ledominálja párját. Ez egy jó pont. Tekintetem és füleim most leginkább az övék, még akkor is, ha italt is kevergetek. Fejben pedig pörög a számítógép, a testtartás, gesztusok, hanghordozás, ahogy tekintete meg-megvillan a félhomályban mind paraméterek egy bonyolult egyenletben, melynek a megoldóképletét tán sose tudnám elmondai, mégis alkalmazom. Szinte mindig.
Amikor a balhéink zajlanak, én első sorban a "crowd control" feladatát viszem, én figyelek a gyanútlan ügyfelekre, biztonságiőrökre, amikor az akció tart. Nekem kell eldönteni, mikor lépjek közbe, mikor húzzam meg a ravaszt és én tudom úgy felszólítani őket, hogy a legkevesebb baj legyen. Ez egy sajátos kisugárzással is jár. És persze azzal, hogy mindig figyelem, elemzem az embereket, az elengedhetetlen a döntésekhez.
Most ez a cicus is ezt szenvedi el, ha nem is tud róla, legfeljebb a zsigereiben érezheti kicsit. Ha feltűnik neki... izgul, ez a hangjában csengett, a mozdulatainak feszessége, kicsit pattogós volta is erre enged következtetni. Nem bírja a partnerét. Nem néz nagyon rá, nem hagyta szóhoz jutni, buborékosan pezsgő finom habzássá formálja azt, hogy lekösse magát és engem is, jelzésértékűen kizárva a másikat. Puhatolózó szavaim éppen ezért irányultak a viszonyok pontosítására s a válasz nem lep meg annyira: a saját álláspontjára koncentrál, rövid és nem osztozik a kedélyesnek szánt megállapításomon, mintegy negligálja kettejük viszonyát.
Kezd összeállni így a kirakós, olykor másodpercek munkájaként.
- Tény, hogy tud hasonlóan viselkedni. Mégis... az ember talán egy cicát dédelgetne jobban, ha az eleget hízeleg. - teszem hozzá egy könnyed nevetéssel, ami a halvány mosoly tartozéka ebben az esetben. Játék ez is a maga módján, ahogy érik bennem a gondolat, miszerint ma este el kell látnom házigazdai kötelességem tényleg és én leszek ennek a cicusnak a Vergilius-a itt a kéj alvilágában, s talán mind a kilenc körön végig kalauzolni
- Hmmm ha szükség lesz rá, majd kéri magától... de nem gondolnám, hogy gond lesz, amit pedig nem mondott el, azt minden bizonnyal bölcsen tette. Az alapszabályok száma kevés, de egyszerűek és közérthetőek, azt pedig már az eddigiekből is látom, hogy adott. - adom meg a magam válaszát, ahogy remekül derülök az ismételt kicsit domináns helyretételen. Ha lenne szívem, sajnálnám a srácot. De nincs. Nem érdemli meg ezt a nőt, egyértelmű és hatalmasat hibázott, hogy idehozta, mert jelenleg egy nyers, csiszolatlan gyémántot látok a csillogó, izgatott és kissé ideges zöld szemek mögött meg-megcsillanni.
- Ó, ez nem valamiféle kamaszgyülekezet! - nevetem el magam. - De mindjárt el is mondom. Dave, ha lennél kedves... amíg a cicus átesik a beavatáson, nyugodtan nézz majd kicsit körbe. Tudod, hogy ilyenkor hagyományosan a partner nincs jelen. - a srác mormol is valamit és eloldalog az italával, szerencsére vannak vonzó hölgyek, akik felé mehet. Igazából nem lett volna muszáj ez, de érzem azt a feszültséget, ami ide nem kell. Ahogy a csávó pillantgatott rá, ahogy belé szakadt a szó, nem sejtetett semmi jót és ezt meg kellett előzni.
- Szóval kedves Cicus... - könyökölök a pultra, közelebb hajolva. - A beavatás egy nem túl bonyolult, két lépcsős kis szertartás, vagy inkább játék. A két fokkal nyersz beavatást a klub kéjes misztériumaiba. Az első feladat csupán annyi, hogy kéz nélkül, bekötött szemmel kell leinnod három rövidet egy férfi testéről. Ha ez megvan, a második fok rejtélyei akkor tárulnak fel számodra. - kicsit a titkos társaságok misztikus, ködös hagymázába csomagolom a dolgot, a szóhasználat azt idézi, kicsit humorból, bár van ennek valamiféle alapja azért... történelmi párhuzamok, szimbolizmusok húzódnak meg igen is ebben a party-játék szerűségben. A pult alól elő is kerítem a szemkötőt, három picit pohárkát, meg egy üveg kék Bombay Saphire-t: fűszeres, egzotikus ízvilágú gin tízféle összetevővel. Ki is töltök három pohárkára valót.
- Nos, belevágsz Cica? - kérdem kacsintva egyet a tigris maszk mögül, majd, amennyiben beleegyező választ kapok, a szemkötőt átcsúsztatom neki, a kis poharakat pedig én fogom meg, a pult mögül kilépve, s fejemmel jelzem, hogy kövessen a terem közepéig, a fehér, kissé hullámos középső dekorációs elemig, ami azért többre is jó.
Tekintetem nem kerülte el ugyebár a korábbi közjáték és szerencsére a Medve még továbbra is magában italozgatott.
-Na, Medve úr, segítesz ezt a Cicust beavatni? - kérdem, szabad kezemmel vállát megveregetve. Peters, egy villámgyors kosaras, akinek a sebesség és az agilitás számít igazán, ezért sem egy kimondott szekrény alkat, habár kreoltól kissé sötétebbe hajló bőre által fedett vállai azért elég szélesek. - Igen! - jön a lakonikus, de csengésre elég lelkes válasz, a dolgát tudva már fekszik is el, én pedig lehelyezem mellé a poharakat, hogy majd magára pakolhassa. Üres kezeimmel tapsolok egyet, majd a Cicusra pillantok.
- Nos, akkor kezdjük! Szabad? - kérdem felé fordulva s ha tényleg beleegyezik, mögé lépve veszem el a szemkötőt és rögzítem azt, közben izmos alkatommal kicsit neki is dőlve hátulról, s érezheti közelségem, illatom, hallhatja lélegzetem füle mögött... nem csinálom gyorsan a dolgot, de el se húzom, csak pont annyi jelentőségteljesség van benne, ami jelzi, hogy szimpatizálok vele.
Innentől pedig a terep az övé, hogy maga előtt megtalálja a férfin elhelyezett poharakat, amiből egy a szegycsontja felső részén pihen, a második hasán, köldökén talált stabil pontot. A harmadik pedig... nos, az combjai között kapott helyet, pont úgy, hogy a legfelsőbb ponton, sötét combjai és a barna alsó anyaga közé ékelődve nemes területek közvetlen szomszédságában van... A feladat végrehajtása innentől a Cicusé, de a vendégek meg fogják tapsolni a teljesítményét, ha végzett, az biztos! Ez is része a játéknak.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 05:16
Még mindig itt van mellettem, ugye? Csak esetleg nézelődik, de egy tapodtat sem mozdul. Nem értem, pont úgy viselkedik, mint Tim, akivel öt évvel ezelőtt voltam olyan hülye, hogy kavarjak. Betegesen féltékeny volt, gyakran rendezett jelenetet. Amikor esetleg nem, akkor azért pont így ott maradt a közelben, hogy véletlen se felejtsem el, hogy figyel, és elvárja, hogy vigyázzak a számra és hogy mit teszek. Lehet Dave-nél is hasonló a háttérben, de akkor nagyon-nagyon rossz módját választotta a "békülésnek" azzal, hogy bedob a közösbe. Illetve egyébként, mire is lehetne féltékeny? Arra, hogy hetek óta együtt sem vagyunk, és előtte is inkább csak összejárogattunk? Vajon őt is megveretni kellene, mint az előző szerencsesütit? Csak nem...
De mindegy is, hogy miért ragad rám ennyire még itt is, a lényeg ugyanaz. Hogy nem szűnik meg egy lefékezett, kiékelt kerekű utánfutónak lenni. Nem érzem így jól magam, sőt egyre kevésbé kellemes a dolog, pedig a bókoknak, pillantásoknak és megjegyzéseknek, az ágyak felől hallatszó sóhajoknak fokoznia kellene a hangulatot és a vágyakat. A pultos közvetlen de magabiztos pimaszsága kicsit tompít ugyan a feszengésen, de szerintem nem eléggé ahhoz, hogy zavarodottságom azonnal lássa bárki, aki rám néz. Az pedig itt... Minek? Miért vagyok én így itt?
Azért próbálkozom, igyekszem viszonozni a pajkosságot, aminek élét felfedezem a tigris szavaiban is.
- Osztom a nézetet, a rókák dorombolni azért nem tudnak. Az eleget hízelgő, megjutalmazott macskák annál inkább. - ismételten elmosolyodom, ahogy halványan felnevet.
Tény, hogy medve úr felkeltette az érdeklődésem, és felborzolta a tarkóm, ahogy pimaszul beszélt velem, de ez inkább csak a testének és simogató hangjának szólt. De jelenlegi beszélgetőpartneremben valami más fog meg. Talán csak az a titokzatosság, amit a plusz ruhaneműk és az elérhetetlensége biztosítanak számára. Talán az, hogy találgatom, milyen lehet nadrág és mellény nélkül... De a tény az tény, mégpedig, hogy sajnálom, hogy ő nem résztvevő, őt nem kérhetem fel, hogy osztozzon velünk egy ágyon. Szomorú, de azzal kell beérnem, ami jut, az évődéssel.
Aztán történik valami, pontosabban a tigris tesz valamit, amitől egyszerre érzem magam lenyűgözve és szánalmasan. Egy született vezető határozottságával és kíméletességével hajtja odébb Dave-et.
Egy pillanatra lever a víz, mert eszembe jut, hogy csak azért tehette, mert tényleg ennyire feltűnő, hogy nem szeretem, hogy a közelemben van. Vagy mert nem akarja, hogy útban legyen, bajt keverjen - és ez gáz, még ha olyan játszi könnyedséggel is zavarja el, mintha csak egy legyet hesegetne arrébb.
Viszont fellélegzem, az is tény. Még ha jól is tudom, hogy továbbra is egy légtérben vagyunk, legalább nem liheg a nyakamba, és ez már nagy előrelépés. Megkönnyebbülök, és még egy leheletnyivel erősebb vonzalmat érzek a rendrakó iránt. Azt hiszem, kezdek bajba kerülni, fel is hajtom inkább két kortyban az előzőleg kapott koktélt.
Nem sokáig emészthetem magam, újfent megszólít, és még elém is könyököl, betolakodva az aurámba, a majdnem-meztelenség ellenére is privát szférámba, elég közel kerülve akár egy csókhoz. Vicces, de tőle most ennyi is elég ahhoz, hogy libabőrös legyen a tarkóm és emelkedjen a pulzusom. Igyekszem lassú, mély levegőket venni, mint rendesen, egyrészt a magam csillapítására, másrészt nem lenne szép lebukni. Bár ki tudja, civilben akár egyszer "véletlenül" összefuthatnánk és lehetne egy kis ez-az... De frászkarika ezekbe az álarcokba.
Beszél hozzám, s én közben hol az enyémhez hasonló zöld szemét, hol ajkait vizslatom. De nem tehetek róla. Ennyit enged kérem a maszk...
Mikor az első feladat ismertetésének végére ér, már én is elnevetem magam. Csak kitör belőlem, de igyekszem hamar visszanyerni önuralmam és mosollyá tompítani a talán illetlen kirohanást.
- Pedig ilyen feladatunk is volt ám! - rá kacsintok, de talán észre sem veszi, máris munkához lát, előkeríti a szükséges eszközöket.
- Bár, nem bekötött szemmel. Hmm. Már most kíváncsian várom a második részt. - megeredt a nyelvem, de ez nem csak annak köszönhető, hogy Dave engedelmesen odébb vonult (és remélem, mostmár valaki mást boldogít), de leért a welcome drink is. Elnézek a kékes italt tartalmazó palackra. Ha jól látom, a 40%-os jelzés szerepel a cimkén. Hát ez finom lesz, de...
- Állok elébe. - jelentem ki nagy bátran.
Elveszem az elém tolt szemkötőt, és követem a tigrist a formatervezett kis emelvényszerűséghez. Egy sanda fél pillantással leellenőrzöm a fenekét - bár tudnám amúgy, hogy minek? Kínozni magam? Persze markolni való...
A medvét szólítja, én is beleegyezőn bólogatok, így előkészülünk. Még figyelemmel követhetem, ahogy a medve felhelyezi magára az első poharat. Közben kicsit riszálok, nem teljesen azért, hogy kellessem magam, ez csak ilyen buta saját beidegződés. Más a körmét rágja, ha izgatott, nekem ez jutott... A tigris meg közben egészen hozzám simul, míg beköti a szemem. Azt hiszem, ez a második pohár majd valahol a mackó hasán lesz, de nem tudtam egyszerre erre is figyelni, és arra, ami konkrétan velem történik. Mert ami velem történik, az közel olyan mámorító, mint egy első csók izgalma. A nagymacska hozzám simul, nem tolakodóan, de ahhoz eléggé, hogy érezzem a teste melegét, és megbizonyosodjak, hogy bátran mutogathatná ő is magát, itt bizony sehol egy apupoci. Ettől kicsit tartottam, ugyanakkor reménykedtem is benne, hogy van, akkor talán könnyebb lenne túllépni rajta. De rápacsálok, mert még az illata is nagyszerű, egy trópusi esőerdőt juttat eszembe. Arról, hogy érzem a leheletét, már megpróbálok tudomást sem venni, de csak hellyel-közzel sikerül.
Érdekes fickó. A legtöbb pultosnak általában nem jut ilyen irányító szerep. Még a kis költségvetésű felolvasó esteken és zenei rendezvényeken sem az italtöltögetők konferálják fel a fellépőket, ez pedig egy elég elit hely és ennélfogva biztosan elég magas bevételt is generál ahhoz, hogy ne two-in-one személyzetet kelljen fenntartania. Nem gondolnám, hogy a vezetés épp ezen a ponton húzná meg a derékszíjat... De az is igaz, hogy sosem jártam még ilyen helyen, szóval mit tudhatok én? Lehet, hogy a bensőséges hangulat miatt szükséges, hogy ne legyen plusz egy "kívülálló" személy. Vagy a diszkréció okán, hogy minél kevesebben tudjanak arról, mi folyik itt. Esetleg csak jobban a fejembe szállt a whisky mint kellett volna, és többet képzelek mögé, mint ami van. Szóval tényleg, mit tudhatok én?
Meg kell innom még a három felest, azt. Közben a tigris is elhúzódik tőlem, így nincs más hátra, mint előre: térdre ereszkedem, és négykézláb teszem meg a távot a medvéig. Egy "lépés", kettő... Az utolsó pár centin elbizonytalanodom. Igazán megkérdezhettem volna, hogy őt azért kitapogathatom-e magam előtt kézzel, de már mindegy, a mutatványt nem szakítom meg ezzel. Úgyis érdekesebb, ha nem, és ki tudja, talán még túl is teljesítem az elvárást, amiért járhat legalább egy mezei pirospont. Így inkább nagyon piciket haladok előre, míg meg nem érzem magam előtt az emelvényt. Annak ívén futtatom végig kezem, így nagyjából meg tudom saccolni, hogy hozzám képest merre és milyen messze is lehet a beavatás másik résztvevője. Feltámaszkodom a pódium peremére, és előre hajolok arra, ahol a vállát sejtem, hogy csókokkal puhatoljam ki, helyes-e az irány.
Majdnem. A csók érezhetően mellizmot ér, de sebaj, ennyivel közelebb vagyok a pohárhoz. Újabb lassú csókokkal haladok tovább a szegycsontja felé, hogy ha rosszul tippeltem volna meg az első landolás helyét, akkor se borítsam fel a poharat óvatlanul - bár segítségemre van, hogy érzem a mellkasát kicsiket mozdulni, ahogy felszínesen lélegzik. Aztán megvan a szegycsont, innentől pedig már sima, hamarosan az ital illata is segít a tájékozódásban. Medvém bőrét egyre sűrűbben, egyre kisebb kihagyásokkal érik csókok, majd mikor már úgy érzem, a pohár közelében járhatok, megemelem-irányba fordítom fejem és inkább a nyelvem hegyét használom a keresésre, azt futtatom tovább a testén. Hamar megérzem a hűvös üveg érintését, ekkor nagyra nyitom a szám, hogy fogaim és ajkaim körül öleljék. Utána már csak egy határozott mozdulattal hátradobom a fejem, hogy a korty forróság maradéktalanul lecsúszhasson a torkomon. Az üres poharat kezeim közé, a pódiumra helyezem le, még mindig csak a szám használva.
A második pohárnál ugyanezt a tervet követem, bár itt még óvatosabban haladva, hiszen a pontos helyet nem jegyeztem meg, csak sejthetem, hogy a köldök környékén találhatott elég stabilitást. Mint végül kiderül, jól tippeltem, a kék szesz ismét gyomromban, a pohár pedig a pódiumon végzi. Bár az utóbbival annyira nem vagyok ügyes, sikerül felborítanom az első poharat.
A harmadik ital lesz a kemény dió. Már nem azért, mert nem tudom, hol van - egy ilyen pikáns játékban csak egy helyet találhatott neki medve úr. Meg is indulok még lentebb a testén, alsónadrágja szövete segít útba igazodni. Érzem hamar a fűszeres szeszes illatot itt is, de mivel úgy érzem, hogy most sokaknak épp mi lehetünk a kedvcsinálók, nem haladok át gyorsan a koronaékszerek környékén, épp ellenkezőleg. Körbecsókolgatom, hogy felkeltsem az érdeklődést.
Aztán, az eddig magamba döntött alkoholmennyiség és az izgalmas játék meghozza a bátorságom egy még merészebb lépéshez. Felmászom én is a pódiumra, lábamat hóna alatt átvetem rajta, s így, fejtől-lábtól helyezkedve haladok újabb csókokkal lentebb a hasán megint, ölénél most egy rövidebb kitérőt téve, hogy el ne bízza magát azért - még a végén a kelleténél jobban megnehezíteném magamnak az utolsó ital megszerzését. Néhány csók után ezt a poharat is megemelem és felhajtom, az üres üveget ugyanúgy combjai közé teszem vissza, majd ahogy felmásztam rá, úgy mászom le is róla. És nem mondom, büszke vagyok magamra amellett, hogy kezdek becsípni.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 12:59
+18

Már-már mókás az a feszültség, ami pillanatról pillanatra fokozódik a páros között. Csávókám szegény nem igazán érti a helyzetet, vagy kezelni nem tudja, talán mindegy is. Majd irányba állítom, ahogy kell. Leginkább úgy érzem, hogy nem tudja elhelyezni magában a dolgokat és azt, miként tudna elegánsan lepattanni, önmaga megalázása nélkül. Persze ez azért nevetséges, mert ennek a helynek létfeltétele a szabadság, ennél fogva tudni kell a másikat elengedni, szabadon ereszteni. Legalább ezen a kis akváriumon belül, ami a bujaság jótékonyan leárnyékoló, légmentesen záró fülledt buborékja.
- Na és a macska inkább képes valamiféle ragaszkodásra, bár ez alkat függő. De nagy egyéniségek, az biztos. - mondom továbbra is mosolyogva, amíg pár szóval, ködös fogalmazással, utalásokkal is remekül eszmét tudunk cserélni a zöld szemű szépséggel. Érdekel, ez kétségtelen. Látni akarom, miféle fából is faragták, mi lakozik benne, ez a hely pedig erre tökéletes. Teljesen más oldalát villantja fel az embernek, mint ami a megszokott.
Ebbe talán a maszkok, a test felvállalása is mind belejátszanak. Az ember kicsit máshogy kezdi nézni a másikat, én például remekül megfigyelem azt is, hogy tágul a cica pupillája,vagy szűkül, ha hozzá szólok, mint rezdülnek meg finoman orrcimpái, milyen apró izomrándulások futnak végig pofija látható részén. Óhatatlanul is picit jobban, őszintébben játszik ilyenkor az ember.
Az például kezd egyértelművé válni, hogy kétféle feszültség húzódik meg a csinos pofi és a zöld szemek mögött, az egyik oka a mamlasz-jellegű társaság, a másik pedig a hely hatása, és... és annak, ahogy én viszonyulok hozzá minden bizonnyal. Ösztönösen megy ez, akárha rögtönzött túsz lesz egy rablás idejére az emberekből. De mindez még nem tiszta, nem világos, többet, jobban kell látnom ahhoz, hogy biztos legyek benne.
David-et szépen odébb is hajtom éppen, bumburnyákoskodjék máshol, azt biztosra veszem, hogy hamarosan talál majd vállalkozó szellemű nőt, ha elkezd magában sodródni kicsit. Aztán amint egy pár puha ajak tapad rá valahol, már nem fog errefelé járni az agya és a Cicalány kibontakozhat kicsit maga is.
Mint várakozó vadász, úgy feszül meg egy pillanatra, újabb rezdülések futnak végig arcocskáján, ahogy kezdi betökélni, hogy ittléte és a játék tényleg a valóság része, hogy ma este, - bármivel is győzték meg-, tényleg valami mássá lényegülhet át. Közelségemre adott reakciója is erre vall s ez hamiskás mosolyt csempész szám sarkába.
- Nem bekötött szemmel és nem ilyen környezetben... ami ott gyermeteg utalgatás volt valamire, az itt most húsba vágó valóság. Három kulcs, ami kinyit egy kaput, amin keresztül közelebb kerülsz ahhoz a fajta szabadsághoz, amit csak itt tapasztalhatsz meg. Elsőre kinyitod az ajtót, másodikra pedig majd át is léphetsz rajta. - megvan ennek a maga kis szimbolizmusa, a bekötött szemmel az érzékek tisztán látását nyeri el, egy misztikumot ismerhet meg, a hármas szám mesebeli mágiát idéz a maga nemében, a másiknak különleges felfedezése pedig tovább vezet ezen az úton, új tapasztalatot adva, más fénytörésbe helyezve a dolgokat, segít átértelmezni a valóság addigi keretét.
Egy egyszerű party játék kellő mélységgel felruházva, ha az ember végiggondolja és jól vezényli le, a körítés itt pedig adott hozzá.
- Helyes, szeretem az ilyen vállalkozó szellemet! - kacsintok rá a maszk mögül, hogy aztán a tettek mezejére lépve elindítsuk az eseményeket a maguk útján. A ceremóniamester szerepét magamra vállalom, de ez természetes is, a személyzet ellát ilyesmit, mert nem csak annyi a feladatuk, hogy felszolgáljanak: segítik és könnyítik a vendégek közti helyzeteket is, olykor elsimítani valamit, vagy kéréseket-óhajokat megoldani. Sokoldalú itt a feladat.
A szem bekötése egy picit már ezen túlmegy, de annyi szórakozás meg nekem kell. Kicsit érezni a közelségét, a rezdüléseit, az illatát. Édes, tömény aura tartozik a hölgyeményhez, van benne valami mámorító, valami, ami otthagyja a lenyomatát az ember szaglóhámján, ott az emléke az idegpályákon. Ingerli az embert arra, hogy kedve legyen az illat tulajdonosába beleharapni, vagy a virágot leszakítani. Hódítani akar, hízelegni. Igazi macska.
De nem harapok belé, csak szemeit kötöm be, hagyom, hogy érezze leheletem a fülecskéje mögött, hogy ujjaim gyengéden súrolják bársonyos sötét fürtjeit a folyamat közben. Ahogy a kötést picit meghúzom, fejecskéje nyakból leheletnyit lendül hátra, pont annyit, hogy borostám kicsit karcolja nyakának bőrét, érezhesse egy pillanatra, ahogy mélyet szippantok esszenciájából. Vagy tényleg ezt teszem? Lehet csak a tudata játszik már most vele... talán ez sosem derül ki.
Szabadjára engedem, de persze irányba állítva, hogy ne legyen nehéz dolga és elég közel is van a helyhez. Mégis szórakoztató, ahogy szerepbe helyezkedve lát a dolognak lassan, módszeresen. Tetszik az a játékosság, állatias hatású szerep, amivel indít s nem csak nekem, az érdeklődők száma is nő ennek hála, így Jen performansza szép kis szeánsszá alakul, ahogy ajkait kezdi a férfi bőrén tapogatózón végigvezetni. A poharat kéne keresnie, de... ezt látványosan félig-meddig teszi, bőven a saját érzékeinek tüzére pakolgat inkább hasábokat, ismerkedik, puhatolózik s a szikár test forrón feszül csókjai alá, egyértelműen élvezve azokat. Egy sporttal edzett test, hús-vér rá vágyó ember rezdüléseit érzékelheti, ha nem is láthatja, míg orrocskájába a Medve markánsan kissé füstös karcosságú illata szivárog. Aztán egy pohárral kevesebb lesz.
S a második lépcső más megközelítést is változik, a cicus eddig csókolt, szimatolt, de most már lényegében kicsit kóstol is hogy aztán nyelvecskéje huncut forró ösvénye mentén felhevüljön a bőr s a pohárra is ráakadjon és a második adag világoskék, kissé citrusos-fűszeres gin is leérjen nála. S már indul is a harmadik keresésére! Újra a csókoké a főszerep, bár immár egyre pikánsabban s hát a cicus mivel remekül dolgozik, így kemény érdeklődésbe ütközhetnek puha ajkai, amit a szűk szabású férfi alsó kellően kordában tart azért. De úgy látszik a cica igen szívesen elfalatozna és nassolna, minden gesztusa ezt sugallja.
Kisebb ujjongással jár, ahogy feltalálva magát új szintre emeli a játékot új poíviót véve fel, amit óvatosan, de a Medve is segít erős kezeivel, elvégre a nő mégsem lát... így puha, világos bőrén picit határozottan megjelenik a férfi keze, hogy könnyebben találjon a helyére. Sajátos 69 ez, ahogy újraindul a játék, most már kicsit lényegre törőbben, hogy aztán a harmadik pohár megszerzése a közönség tapsát is kiváltsa. Én közben ha figyeltem is az eseményeket, azért egy apróságot elintéztem még.
- Gratulálok, az első próbát kiálltad! - segítem fel a Cicalányt a férfiről, hogy lehetőleg mindenki sérülés mentesen megússza a dolgot. Látom, hogy szinte remeg, vibrál, hogy piheg s mélyen veszi a levegőt. Helyes. Nem láthatja, de intek párat, s közben beszélek is hozzá.
- A második feladattal lesz teljes a beavatásod,ahogy mondtam, át is kell lépned a küszöböt. Ez a hely a testiségről szól és ennek részesévé kell válnod. - mormolom neki, ismét mögé kerülve s kezem végigvezetem testén vállától a csípőjére.
- Ez a feladat az örömről szól, az ajkaid használva kell adnod, hogy aztán majd kaphass is! - jelzem számára s várok beleegyező reakciójára. A visszatáncolás lehetősége fennáll, bár én ezen a ponton kétlem, hogy ne győzné le a kétségeit. Ha beleegyezik, akkor folytatom a dolgokat. Tudja, hogy ez a beleegyezés már a testiség felé visz, itt már ő is érintve lesz ezáltal. Kezem kicsit kényeztetően simogatja, csípőjétől befelé haladva a csipkés-necces anyagon keresztül, élvezve a bizsergető felületet tenyerem alatt, hogy aztán alatt a testszínű tanga anyagán át érezzem meg a forróságot. Ujjaim félredolgozzák az anyagot annyira, hogy másik kezem is akcióba lendülhessen és ölének rejtekében egy kis játékszert érezhet meg végigsiklani, hogy aztán az a helyére kerüljön s a bugyi anyaga is. Nem, ez a játék nem csak egyoldalú élvezetről fog szólni még így sem.
Leoldom szemeiről a fekete anyagot, hogy csak a csipke maszk maradjon s feltáruljon zöld lélektükrei előtt öt válogatott férfi látványa akik maszkban, alsó nélkül állnak előtte vonalban, várakozó mosollyal s persze a Medve is köztük van, ha már ennyire elszórakozott vele Jen.
Távolabb lépek tőle hátra, illetve oldalra.
- Ezt a küzdelmet velük kell megvívnod, ajkaid használva, az urakat kielégítve. Ha mind előtted érnek célba, akkor te kapsz jutalmat, ha te léped át a gyönyör kapuját, akkor majd ők, miután végeztél. - adom meg az újabb részleteket s a játékszer távirányítóját pedig az egyik szélső férfi kezébe. A játékszer pedig felbúg a cicus ölében...
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 15:24
18+

A ragaszkodás egy érdekes kérdés, amin órákig lehetne elmélkedni, pláne az én esetemben. Nem kimondottan tartom magam ragaszkodónak, s mint a mellékelt ábra is mutatja, a másét is képes vagyok hatalmas teherkérként érzékelni, nemkívánatosként számon tartani. Mint kutya a vizet, úgy ráznám le magamról lehetőleg, de a dolog nem mindig ilyen egyszerű. A jelek szerint például Davidnek egy borsos nagy pofonra lehet szüksége ahhoz, hogy átgondolja a dolgait, és egyre erősödik a gyanúm, hogy ezt még ma meg is fogja kapni - olyan maflást, aminek hosszú ideig nyoma marad majd.
Amellett, hogy már mindenáron le akarom vakarni magamról, sajnálom is. Nagyjából tényleg csak annyi a bűne, hogy nem a neki megfelelő nővel kezdett, illetve nagyrészt talán a szülei felelőssége, nevelésbeli hiányosságok tették inkább kis herceggé, mintsem belevaló férfivá. Bár nem vagyok pszichológus, hogy az okokat fejtegessem, ahogy remélhetőleg a kezem is elengedi már végre, hogy ne kelljen vele foglalkoznom. Viszont azt tudom, hogy ha a helyében lennék, egy ilyen nap végére nagy valószínűséggel borzalmasan meggyűlölném a másik felet, és egy életre sebet ejtene rajtam az eset.
És itt jön a képbe, hogy milyen jó képesnek lenni arra, hogy nem ragaszkodom túlságosan. Hogy egy kapcsolat, már ha az én rövidre szabott afférjaimat lehet annak nevezni, jóval kevésbé szól érzelmekről mint testiségről, és amit esetleg megőriz egy klasszikus kapcsolatból, az annyi, hogy időnként nem egyes-egyedül megyek moziba, étterembe, koncertre vagy kirándulni. Az én ragaszkodásom tehát, ha elő is fordul, leginkább erre fókuszál. A jó szexre, a kellemes társaságra. Az összebújást, kézenfogva sétát, minden nap együtt alvást, a hétköznapi munka-bevásárlás-főzés-rendrakás-gyereknevelés adta körökbe belepunnyadást, pedig nyugodtan tartsa meg, akinek igénye. El nem tudom képzelni, hogy valakit ennyire megismerjek, a tenyeremnél is jobban, hogy elvesszen az újdonság varázsa, a felfedezés izgalma. Ahogy magamat ismerem, a bizsergés utáni vágyat nem tudnám, s talán nem is akarnám sokáig kordában tartani, így pedig hajtana a vérem tovább és tovább, ahogy a pillangók is virágról virágra repkednek.
Szavaira így, saját belső monológom gyors végigjátszása után csak egy félmosollyal bólintok, továbbra is fenntartva gondolatban annak lehetőségét, hogy egyszer összeakadjunk, és kicsit megtapasztalhassuk egymás... Egyéniségét.
A játékkal kapcsolatos szavait sem kommentálom, csak ízlelgetem a már-már költőien fogalmazott mondatokat, elraktározom őket, és csendben rajongok a hasonlatért. Egyértelműen jó pontként rovom fel a csavaros eszét, és hogy már most több szenvedélyt érzek rajta, mint Dave-en valaha. De minek is hasonlítgatom össze őket? Tűz és víz a kettő - bomba és faék.
A beavatás első játékának bár eleinte félszegen álltam neki, annál inkább belelendülök. Nyilvánvalóan hat rám az italmennyiség, hogy a -mondjuk- favorit a másik fél, és annak tudata is, hogy a kissé perverz játékot nem csak a négy fal között, de egész szép létszámú nézőközönség előtt kell teljesítenem. De ez sem minden. Vonzalmam "tárgya", a másik macska szavai, tettei és a körülöttük forgó, egyébként az idő előrehaladtával egyre merészebb gondolataim is jókora részt kaptak vállalkozó szellemem előtérbe kerülésében. Mert talán, de tényleg csak mintha, úgy vettem volna észre, hogy a nyakamba szagol. Bár úgy érzem, ennek nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítanom, azért felpezsdít a gondolat, hogy vonzalmam nem afféle plátói kis semmi, amikről limonádéfilmek szólnak. Nyilván tudom, hogy ez is lehetett pusztán az ártatlannak nem mondható játék része, ahogy azt is, hogy a nők, beleértve engem is, ha vágynak valamire, hajlamosak félreértelmezni bizonyos jeleket, és olyan mögöttes jelentést feltételezni róluk, amit mi természetünkből adódóan alkalmazunk célozgatásokkor, az egyenes és tömör önkifejezés helyett.
De akkor is jól esik feltételezni, hogy ha nem munkahelyi kötelességeit látná el, akkor jó esélyekkel indulhatnék nála.
Medvém készségesen segít fel magára, szinte várom, hogy akár meg is paskolja közben a hátsóm, de ez elmarad. Kellemesen eljátszadozom vele, egészen belelendülök, vissza-visszaterelve a gondolataim arra, hogy úgy tűnik, mára legalábbis mindenképp ő lehet a legtetszetősebb partnerem. Ám lecsúszik az a fránya harmadik ital is, s bár ettől függetlenül akár el is időzhetnék még vele és rajta, persze győz a kíváncsiságom és a vágy, hogy bebocsátást nyerjek azon a bizonyos kapun.
Segítő kezekbe kapaszkodhatok, míg lemászom róla, s ahogy vártam, már haladunk is tovább a következő feladatomhoz. A szemkötő miatt látást vesztve sokkal inkább figyelhetek minden egyébre, a tigris hangjára, és először határozott, mégis finom érintésére, majd a következő, már érzékibb simításokra, először csak oldalaimon, majd át hasam és alhasam felé... Közben megérzem hátamon is megint halványan mellkasát és csalogató illatát. Ahogy kezei egyre lentebb, egyre érzékenyebb területek felé kalandoznak, abból azt szűröm le, hogy eljött végre az ideje annak, hogy megkapjam. Alsó ajkamba harapva simulok ölelésébe, mély sóhajjal, megadón csúsztatom odébb a lábam, hogy helyet adjak neki köztük, és egy mámorító pillanatra el is felejtem, hogy mindennek vagy huszan, ha nem többen a tanúi éppen...
De úgy tűnik, korán iszom a tigris bőrére, mert nem finom meleg ujjait érzem meg bugyimban, hanem valami olyat, ami a felforrósodott területnek hirtelen hideg. És amilyen kecsegtetőn indult, olyan gyorsan foszlik szét az álom, mikor ismét ellép tőlem, megfosztva a szemkötőtől.
Értetlenül nézek az ötösfogatra, a tigrisre, aztán megint az öt, lehető legkülönbözőbb férfire.
Hogy is gondolhattam, hogy a második próba csak ő, csak a medve, vagy esetleg mindketten lesznek? Mondjuk legalább medvém a csatárláncban van, kettőből egy nem is olyan rossz arány...
- Öhm... - köszörülöm meg a torkom. Hirtelen eluralkodik rajtam a táblánál felelő zavara, aki nem készült.
- Öt...? Talán... Hölgyválasz...? - teszem fel a suta kérdést. Mérget vennék rá, hogy nemleges választ fogok kapni, de kiszalad a hitetlenkedés és egy próbát azért megér. Ha nem muszáj, azért a férfitársaság nagyjából harmadát nem cidáznám le. Maximum ha nagyon ragaszkodnak hozzá.
A szélső, aki a játékszer távirányítóját kapta, nem szégyell élni a rá ruházott hatalommal. Megrándulok, és felsóhajtok, majd a kérdésemre kapott válasz függvényében, újfent kíváncsiságomra hagyatkozva választom előbb a medvét. Elé lépek, hozzá simulok, először csak egy leheletnyi csókot kap, s ujjaim futtatom le a testén, nyakától öléig, amivel már egészen összebarátkoztam. Határozottan marokra fogom, húzogatni kezdem, de egyelőre nem megyek tovább.
- Hogyan is működik ez pontosan, segítenél ebben? - kérdésem a tigrisnek szánom, de, lévén jelenleg a medve ajkai közé lehelem a szavakat, ő is válaszolhat éppen.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 16:13
+18

Bár válogatott társaság jár ide, azért megfordulnak különböző karakterek, figurák. Sokszor a befolyásosság, a hatalom vagy a hírnév az összekötő kapocs közöttük. Az, hogy a Cica milyen is, még nem derült ki. Nem híres, befolyásos, az biztos, de egy potenciálisan ilyen figura kísérőjeként érkezett és az ilyenekből kerül ki sok esetben a női törzsvendégek nagyobb része. Még ha vannak is kivételek.
Hogy ő is azok között lesz, akik az édes mámortól léggé megrészegülnek? Ezt szeretném kideríteni. Egyelőre azt tudom, hogy érzéki, okos teremtés, sok rejtett feszültséggel ellátva mellé. Kíváncsi és játékos is a természete, ez is kiderült már a pultnál, de a folytatás csak még inkább igazolja ezt. A potenciált azonban egyre inkább kezdem benne látni. Ha vendég lennék, biztos simán is megkörnyékezném, csakhogy nekem ma még nem ez a szerepem és nem megy olyan könnyen-gyorsan a váltás, vagy az átváltozás. Szórakozni akartam ma, feszült napom volt és még én is keresem kicsit a magam útját. Egyelőre az remekül mulattat, hogy kiderítsem, milyen fából faragták ezt a cicust, hogy meglássam, mi lakozik benne. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy belülről nem lehetnék olyan figyelmes, márpedig egy ígéretes, potenciális itteni vendéget a saját mohóságom oltárán kár lenne feláldozni. Nem, én másmilyen ragadozó vagyok... megvannak az ösztöneim, de nem mindig hagyom, hogy vezéreljenek. Ezért sem terítettek le, ezért sem cipzároztak még fekete zsákba vagy varrtak be hosszú évekre valami állami börtönbe.
Elég, hogy érezhettem a közelségét, hogy miként reagál rám. Türelem. Egy fontos erény, szintén szakmai ártalom, ha úgy tetszik, mert egy jó tervhez is elengedhetetlen. Egyelőre azt látom, hogy hagyni kell a cicust kóstolgatni, picit terelgetni, de fedezzen csak fel. Ide érkezett egy murugya önelégült sráccal, akiből láthatóan elege volt, ezt pedig ki kell oldani, le kell mosni savakkal, akárha fém felületre kennénk egy speciális pasztát, majd savval maratnánk s a paszta eltávolítása után, tökéletes, művészi igényű cizellált minta maradna csak, amit a mester keze arannyal még tovább ékít, políroz, majd olyan műremekké változik, amit évszázadok múltán is ezrek csodálnak naponta egy múzeumban.
Igen, a cicus csiszolatlan gyémántjának ez kell: kimosni a rossz hatásokat, szélesre tárni az ajtót és felkínálni egyfajta szabadságot. Hogy megismerhesse magát. Ez pedig, be kell látnom, úgy nem megy, ha az egyik manusz helyett én sajátítom ki éppenséggel. Annak is meglesz a maga ideje persze.
A Medve pedig most haszonélvezője lehet ennek a helyzetnek, igaz azért visszafogja magát, hogy ne rontsa a cicus játékát és csak annyival megelégszik, hogy combjának külső oldalát csípője alatt közvetlenül simogatja, tartja picit s hogy Janet érezheti a forró leheletet a testszín tangán át ölén. Persze csak addig, amíg a játék tart, mert hátra van még egy felvonás. Egy kiadósabb.
Segítek neki felegyenesedni és kicsit karmaim közé is kaparintom karcsú alakját, mert igen, akarom Őt. Most jó így kicsit érezni, érinteni, szagolni. Tetszik a karcsúsága, a kellemes domborulatai, a belőle sugárzó nőiesség, amit csipkés feszes öltözéke csak tovább fokoz és a vörös talpú tűsarkak csak még hangsúlyosabbá tesznek. Nem sietek hát a szavaimmal, tetteimmel, kiélvezem kicsit a helyzetet és ez valamennyire neki is feltűnik, de ahhoz elég okos, hogy sejtse: kettőnk esete nem egy feles vodkához inkább egy üveg borhoz hasonlatos lehet: nem érdemes így elsütni azonnal. S a vágyakkal tűzdelt játszadozás végül az eseményeket is viszi kicsit előre, ahogy csak tolom tovább a feladata felé, például a játékszerrel, ami ha már belé került, búcsúként ujjbegyeim végigszaladnak ölén, ahogy az anyagot nyomuk mentén visszaengedem s a bugyi ismét helyére feszül.
- Ó, ez továbbra is egy rituálé kedves Cicus, az öt egy szimbolikus szám, a teljesség, a kielégülés kifejezője. Oka van, bevett szokás és nem önkény szülte. - duruzsolom neki, mert még nem engedem el teljesen, még fülecskéjébe kapja a szavakat. - De ne izgulj, amit az előbb csináltál, abból látszott, hogy tökéletesen képes vagy erre, csak engedd el magad. Hagyj utat a szabadságnak, és a pillanatnak. - mormolom még, majd én is utat adok és elengedem. Mérgeztem még kicsit elméjét, amiben egyébként is ott dübörög a vágy, az alkohol, és ki tudja még mi minden...csodás, kaotikus teremtő elegy, amiből megszülethet az a Cica, akinek most még csak a maszkját viseli, de ha teljesíti a próbát, már a bőrébe bújik!
Akárhogy is, ha még ott is volt a cicásan kényeskedő kérdés, azért szépen meg is indul és a Medve hálásan is fogadja közelségét, széles tenyere a nő hátára simul a vékony anyagon át. A csókot is viszonozza s az érintésre odalent csak még jobban életre kel.
- Nincs erre forgatókönyv, szabály, a kreativitásodra van bízva, hogy miként oldod meg. - feleli a Medve Janet ajkaira dörmögve, míg picit fenekére is rámarkol, majd kezei felfelé siklanak és finoman, de határozottan lefelé nyomják a hölgyeményt, hogy a habozáson végképp tovább lendítse. A többi delikvens: egy fekete oroszlán és egy párduc, a fehér farkas és az ázsiai leopárd is kicsit közelebb orientálódnak, inkább félkört formálva immár, a Cicafüles szépséget körbevéve a változatos férfias idomokkal, illatokkal, melegséggel és olyan buja közelséggel, amit most tapasztalhat először s ami könnyen lehet, hogy kényeskedése ellenére is megrészegíti. Lehet ezért is cicáskodott először? Ettől tartott netán? Az biztos, hogy a játékszer már ott duruzsol benne, egyelőre még egyenletesen.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 18:39
18+

A tigris válasza az ötökkel kapcsolatban először lelomboz, aztán a következő gondolattal már jóval inkább düh költözik belém.
- Vagy úgy. Az új lányok az ügyeletes felszopók? Már világos, hogy miért kellett hallgatni a beavatásról. - szúrós pillantásom a nagymacskáról a rókára siklik (úgy döntöttem, inkább így emlegetem mostantól, személytelenül és jelentéktelenül). Amolyan szemmelverés-félének szánom, amiért ilyen helyzetbe hozott. Igaz, ha nem döntöttem volna úgy, hogy jöjjünk, akkor nyilvánvalóan nem lennénk itt mind a kettecskén. De ha nem veti fel ötletként, ha nem szerzek tudomást a lehetőségről és annak közelségéről, akkor kétlem, hogy valaha is betettem volna ide a lábam. Legalábbis, nem a következő pár évben - míg a tudatlanság jótékony homálya biztosan fedhette volna a 42. utcában megbúvó jellegtelen ajtót.
A róka azonban úgy reagál, ahogy nem vártam, nagy sebbel-lobbal, a rá jellemző hosszú léptekkel megindul a lépcső felé. Talán elszégyellte magát. Talán nem számított rá, hogy ilyen messzire merészkedem. Rájöhetett, hogy megmenteni itt bizony semmit sem fog, fájhat így látnia, miközben épp partiba vágnak, amiért ráadásul pont neki tartoznak majd hálával... Számtalan oka lehet, de a lényeg, hogy távozik. Bár egy miliszekundumnyi ideig elgondolkodtató azért, hogy akkor minden bizonnyal nem volt problémája, mikor neki kellett a hölgyfelhozatalt kényeztetnie. Az én fejemben legalábbis így körvonalazódik a hímnemű friss hús beavatása...
Egy pillanatra eltűnődöm azon is, hogy a lépcső miért fémből készülhetett, amin a lépések csattogva döngnek, aztán belátom, hogy a csinos kalitka, mely paradox módon a szabadság kiélvezésére emeltetett, valószínűleg nem a hasonló jómadarakra rendezkedett be, hanem azokra, akik maradnak, és semmi esetre sem zavarnák meg ide nem illő zajongással az eseményeket.
Egy pillanatig latolgatom, hogy én maradjak-e, de adegy: nem akarok vele találkozni odakint, adkettő: nem akarom, hogy azt higgye, utána megyek, adhárom: jókor kapcsolódik be a nagymacska játékszere, adnégy és egyben legnyomósabb ok: ahogy ő kilép azon az ajtón, betódul mellette a valóság.
Az én valóságom, ami azért érkezett, mert szórakozni vágyott, és valami többre annál, amit eddig kaphatott, amit eddig nyújtott neki az az egy-egy pasas, akivel ideig-óráig összeszűrte a levet. Az én valóságom szabad akart lenni, s ettől egyetlen utolsó feladat, egyetlen követelménynek megfelelés választja el: mindössze át kell lépni a küszöböt. A valóság, ami mostanra erősen feni a fogát a tigrisre, és nemigen akar ettől az elképzeléstől tágítani.
- Hát akkor öt. - határozom el magam, immáron elandalítva az egyenletes rezgéstől, s így lépek a mackóhoz. Ő sem sokáig várat a válasszal, majd a ráutaló magatartással: én itt bizony szopni fogok.
Akaratának engedve ereszkedem térdre, végignyalom a farkát, de tekintettel arra, hogy vele már eljátszadoztam, nem húzom az időt. Számba veszem, és szorgalmasan kezdek rajta le-fel csúszni, kezemmel segítve izgalmának fokozását, időnként felpillantva rá, hogy lássam, mennyire elégedett. Egyelőre annak tűnik, bár még mindig csak puhatolózva dolgozom rajta, nem esem neki azonnal teljes mellbedobással. Mikor szünetet tartok fellélegezni, kézzel folytatom, tartva a megkezdett ritmust. Újra számba véve és a cidát folytatva azonban elengedem, ujjbeggyel a két szomszédjának, a csokoládé bőrű oroszlánnak és a tejfehér bőrű farkasnak testén simítok végig. Testüknek nem csak színe különböző a mackóétól, az oroszlán csak kicsit, a farkas viszont sokkal kevésbé foglalkozik izomzatának karbantartásával a jelek szerint. Ha magam kellett volna partnereket válasszak, rájuk biztosan nem bökök. A tigris viszont biztosan okkal őket választotta, de pillanatnyilag van jobb dolgom is, mint döntéseinek miértjét fejtegetni. El kell látnom öt pasas baját.
Bár az kérdés, hogy mennyire. Csak kőkeménnyé kell tegyem őket vajon, hogy aztán megadhassák nekem és többi nőtársamnak, ami jár? Vagy végig kell csináljam, hogy a következő menetben tovább tartsanak? És ha az utóbbi, az felvet egy további kérdést: zuhanyzási lehetőség vajon van-e? Elvégre csak az úrinők nem köpködnek, ami én, főleg jelen helyzetben egyáltalán nem vagyok.
Mivel a gondolatmenet kétségek közé taszít, úgy döntök, hogy a biztonság kedvéért inkább megszabadulok azon ruhadaraboktól, amelyekről a legkényelmetlenebb lenne hirtelenjében, a buli lelövése vagy elrontása nélkül eltávolítani a foltokat - így a melltartótól, a tangától és a hosszú kesztyűktől. Felegyenesedem, és a medve segítségét kérem ehhez, aki nem mond nemet. Még úgy tűnik, tetszik is neki, hogy kihámozhat az ideig-óráig felesleges textilből, hogy végül meztelen testemre visszasegítse a hálós-csipkés semmiséget. Ennek épsége mindegy, úgysem igazán többször használatos fajta, ma estére viselhető marad akkor is, ha csak egy nedves törlőkendővel is takarítom le. A melltartót viszont annál jobban féltem. A szivacsai lassan száradnának meg, és egyébként sem könnyű megfelelőt, egész napra kényelmeset találni. Holmimat egy kupacba halmozom kicsivel odébb, ahol már biztos nem érheti baleset, majd ott folytatom, ahol abbahagytam.
Kezeim az oroszlán és farkas kézreeső erogén zónáinak felfedezése után játszadozásba kezdenek a szerszámaikkal is. Mikor medvémen gyorsítok, az egyszerűség kedvéért ezzel párhuzamosan a kezeim is így tesznek. Közben remélem, hogy a maradék kettő, akik látóteremen kívül esnek, segítenek nekem annyival, hogy nem csak állnak és néznek egyre keményebben dolgozni, hanem maguk is játékba fognak.
Medvém után az oroszlánhoz pártolok. Azt hiszem, kellőképpen bemelegítettem szám és nyelvem, így nem érnek felkészületlenül a méretei, utána viszont kisebb felüdülést jelenthet a felhozatal nagyjából bármelyik másik tagjára áttérni...
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 22:13
+18

- Ezt nem látod egészen jól... a klubhoz illeszkedő rituálé és ha kívánod, majd máskor szívesen elbeszélgetek veled róla. De ha ez megnyugtat, a férfiaknak is van és az övék se csak séta a parkban. majd arról is mesélhetek. Egy másik alkalommal. - vonom meg kicsit a vállam, a hirtelen kicsit hepciás hangnemet nyugalommal kezelve, csendes határozottsággal. Nem feltétlenül nekem szólt a szikrázó tekintet, ez szinte egyértelmű volt. - Mellesleg nincs olyan gyakran új belépő a hely exkluzivitása miatt, hogy ennek az egésznek ilyen funkciója legyen. Ez egy játék végül is. - teszem még hozzá egy picit békítő éllel, a logika húrjait is megpendítve, mert ez volt az igazság: egyszerűen nem volt olyan rendszeres ez az esemény, hogy minden összejövetelre jusson és bármi ilyesmi funkciót töltsön be. Mindemellé adagolom annak a lehetőségét is, hogy bizony más alkalmakkal szívesen élvezném a társaságát és hát itt beszélgetés kerül szóba, ami mindenképp egy picit mélyebb dimenziót jelent, minthogy rólam ihatna meg valamit. Ami biztos érdekelné, de... ahogy eddig megfigyeltem, akkor mindig volt benne valami pozitív vibrálás, amikor ha röviden is, de eszmét cseréltünk, vagy beszéltem valamiről. Igen, valahol ez is a játék része, hogy ha kissé elérhetetlennek is tűnök a staff státusszal, azért mégis jelzem mellé érdeklődésem és egy kicsit más dimenziót is, ami birizgálhatja képzeletét.
De ez messzire mutat, most nem ez a lényeg. Most a pillanaton van a hangsúly és az nem erről szól most, meg nem is arról a távozóról, akire nem is fordítok figyelmet. nem érdekel. Tényleg érdektelen s mintha csak egy rossz szellemet űztek volna ki, a Cica arca úgy simul ki kissé. Nem tudom miért nyugtalanította eddig ez, talán rá kéne majd jönnöm, de ez most annyiban lényeges, hogy végül megindul a Cicus a tettek útján. Elhatározását taps kiséri, az ütemes buzdításhoz és elismeréshez én is csatlakozom. Érezze csak, hogy ezzel itt elismerést, tiszteletet szerez, a közénk tartozásért munkálkodik s az út végére tényleg újjá fog születni!
A Medve fogadja és hamarosan elégedett brummogó dörmögéssel élvezi a cicus játékos nyelvecskéjét, majd ajkait, ahogy Janet munkához lát a tisztességes arányokkal megáldott férfin, akinek nincs oka panaszra, még ha az ötösben nem is ő viszi a pálmát, de azért dobogós... egy sóhajjal kicsit a mennyezet felé emeli fejét a medve, ahogy jobban megérzi Janet ajkait, majd letekint a zöld szemekbe s a kontaktus hatására picit jobban megrándulnak izmai, szerszáma is jobban megfeszül. A többiek pedig türelmesen várnak és hagyják, hogy a nő szépen felvegye a maga ritmusát, átszellemüljön és bemutassa szépen a művészetét, ahogy jól esik neki. És hamarosan a tapogatózó kacsók fokozzák is a játékot, noha messzire még nem jutnak, helyette egy kis plusz műsor érkezik.
A cica meztelen bájainak futó megcsodálása, ami, meg kell hagyni, igazán vágykeltő kis közjáték és persze a Medve is élvezi, hogy ő segíthet, erős, széles kezei simíthatják-érinthetik a barna hajú szépséget, kellő gonddal és rutinnal segítve neki. Én pedig annyit besegítek, hogy előzékenyen segítek a darabok biztonságba helyezésén, hogy senki se tegyen kárt bennük az este egy hevesebb pontján, így a bárpult alatti egyik polcra kerülnek. Addig a Medve visszasegíti rá kérésére a csipke csodát, ismét kihasználva, hogy domborulatait érintheti, simíthatja.
Kellemesen megmosolyogtató, milyen fürge, lelkesedés felé hajló ritmusban tér vissza a Cica a kihíváshoz, amit teljesíteni kíván. Elég elszánt már, ez pedig azt jelenti, hogy pillanatról pillanatra jobban kerül majd a helyzet varázsa alá, ahogy körbeveszik a férfiak, érezheti közelségüket, illatukat, a termet továbbra is érzékien pulzáló ritmusok töltik be, az alkohollal és a helyzettel részegítve a csinos hölgyike tudatát és lökve az érzékiség pokoli katlanába mind inkább. Kezei- és ajkai alatt férfiak elégedetten morrannak vagy szusszannak, vesznek mélyebb levegőket, a kéj istennőjének babérjait kölcsönözve Janet számára. Kemény, vágyakozó feszülést érezhet, ez veszi körül, Ő az oka, hogy férfiak mereven élvezik áldásos tevékenységét s vágyakoznak utána éppen ketten, míg a távirányító is ott van azért a kezükben... s Janet számára nyilvánvaló lehet, hogy a játékban tényleg ott lesz az élvezet máshogy is, mert változik a rezgési intenzitás, kicsit erősödik, majd gyengül, hogy aztán ismét erősödjön, amikor az oroszlánra vált.
- Uh ez csodás... jó cica...- mormolja is a ragadozó, aki a cicus hatására önkéntelenül mozdítja is kicsit csípőjét, reflexként, de nem lök, nem kihívást ad, inkább az válhat nyilvánvalóvá Janet számára, hogy ez a férfi nagyon érti ösztönösen a testének lehetőségeit, azt, hogy miként is használja magát s nem pont a méretei miatt, inkább a tehetséges szeretői volta adta meg a helyet neki a sorban, ezzel nyilván birizgálva is a Cicus fantáziáját, hogy mire lehet képes, mit adhat, még ha első ránézésre nem is választaná, de talán lecke ez, hogy a látszat errefelé eléggé tud csalni és ha nyitott, esélyt ad, akkor olyasmit kaphat, amit nem is gondolt volna!
A távirányító közben jár kézről kézre, nem is sejtheti a Cica, hogy kinél van, csak azt érezheti, hogy játszanak most már szépen az intenzitással, testének egy igen érdekes, lüktető táncot diktálva belülről, míg a sötét, erős kéz finoman simít picit barna fürtjeire hálásan a kényeztetésért.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 22 2022, 23:24
18+

Szinte sajnálom az irtó lelkes medvét hanyagolni, de őneki még nálam is jobban kell értenie, hogy ez egy ilyen játék. Pedig milyen szorgalmasan és szakértőn segített, hogy siklottak kezei a bőrömön... Pillanatok alatt fosztott meg a pár fecni szövettől, és a vékony anyagú maskarát is úgy húzta vissza rám, olyan puhán, hogy egész épen maradt. Erre, megmondom őszintén, nem számítottam, valóban sérülékenyebbnek tűnik a holmi még egy nejlonharisnyánál is. De hát az este még hosszú, és ahogy a tigris is említette korábban, sok meglepetést tartogathat. Lehet, hogy a végére egy cipőfűzőnyi kis madzag sem marad majd belőle egyben. De egyelőre úgy tűnik, elnyerte a legtöbbek tetszését, így lehet, hogy be is tárazom majd az utánpótlást. Egy fióknyi például egész sokáig elég lehet. Ha már a nagymacska úgyis a következő alkalmat firtatja...
Nem tehettem ellene, a medve érintései nyomán be-bevillant a kép, ahol nem mellem vész el a markában, hanem csípőmbe kapaszkodva húz újra és újra magára kutyában. Vagy az, hogy ujjai ölem környékén kalandoznak - de utóbbi valahogy mégsem az ő érintése, sokkal inkább a tigrisé. Az a halvány, érzéki simítás, aminek forróságától szinte felperzselődött a bőröm. Annyira finom, de olyan kevés volt. Biztos vagyok benne, hogy szándékosan alakította így, és nem is feltétlen azért, hogy a többiekhez hozza meg a kedvem. A legutóbbi megjegyzése alapján, mi szerint szívesen "mesél" majd nekem egy másik alkalommal, teljesen biztos vagyok ebben. Csak azt nem teljesen értem, hogy ha valóban így áll hozzá, akkor miért nem akar még mindig megkóstolni, miért taszít mások öléhez és bíz az ő gondjaikra? Majd egyszer beszámoltatom erről is, ha nem jövök rá magam.
Ahogy az oroszlánnal kezdek foglalatoskodni, a segédeszköz környékén is elkezd durvulni a játék, rövid időre erősödik a rezgés, majd visszacsillapodik. Igaz, az oroszlán farkával a számban, de felnyögök, testem újabbat rándul. Kétségkívül ösztönzően hat, gyorsabban és erőteljesebben kezdek dolgozni a fekete bőrűn. Ám ahogy a medve sem élvezhette sokáig osztatlan figyelmem, úgy ő sem. Pillantásom megállapodik a tigrisen, aki a közelben maradva, kicsit oldalvást megállva figyel bennünket, tekintetem az övét kutatja és kívánja elkapni. Lecsúszom az oroszlán farkáról, egy pimasz mosolyt villantok a nagymacska felé. Nyelvheggyel nyalok végig a méretes makkon, majd újra betömöm vele a szám. Lendületesen, beleéléssel dolgozom, neki játszom, akár egy rutinos felnőttfilmes a kamerának. Közben a fiúk sem restek a vibrátort kapcsolgatni, s kényszerítenek hol kisebb, hol erőteljesebb nyögésekre.
Tartom a szemkontaktust legfőbb kiszemeltemmel. Ha nézni akarta, hát gyönyörködjön, és gondolkozzon el kicsit azon, valóban ki akarja-e várni a következő alkalmat.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyPént. Szept. 23 2022, 00:09
+18

Nincs különösebb jele a csalódásnak, mert a helyzet ezt diktálja s a Cica határozza meg a tempót és a módot, ahogy a feladatát teljesíti, még akkor is, ha nyilván mindenki szeretne még élvezkedni. De a türelem árán kerülhetnek sorra, ez egyértelmű. A Medve egyébként is elég szerencsés volt, hogy ő kapja a legtöbbet Janet-ből s a jelek szerint minden bizonnyal tarthatna még rá igényt, itt sok kérdőjel talán nincs is. Lehet ezért is mosolyodik el türelmesen, amikor Janet visszapillant rá kicsit.
S általában véve, ez nem az önzőség helye volt, csak annyiban, hogy mindenki szeretett volna élvezethez jutni. Én is ehhez mérten viselkedtem, nem éltem vissza a helyzetemmel sem most, sem máskor. Meggyőződésem, hogy akkor vagyok jó "istensége" a magam teremtette kéjbirodalomnak, ha pontosan ehhez mérten nem élek vissza a kezemben nyugvó hatalommal, ha meg tudom mutatni, hogy nekem nem esik nehezemre a többiekkel együtt tölteni az időt előjogok nélkül, vagy éppen az alkalmazottjaim munkájába is besegíteni, mint tettem ma. Lehet kicsit cezaromániás vagyok? Nem teljesen kizárt, de az biztos, hogy egyfajta nemes nagyvonalúsággal, finomsággal igyekeztem viselkedni s éppen ez volt, ami mégis megkülönböztetett. Türelem, a túlzott mohóság visszafogása mind fontos dolgok voltak az én esetemben is. Hogy a Cica ezt most mennyire gondolta át, hát arra nem fogadtam volna, nem abban a helyzetben van. De egyértelmű volt, hogy érdekel és az is, hogy ezt a gyümölcsöt nem biztos, hogy leszakítom idő előtt.
Mert óhatatlanul azzal járna ha magamat tolnám előtérbe. Nem, úgy kimaradna a szabadság megéléséből, önmaga újra felfedezéséből, mert a kölcsönös érdeklődésen keresztül élné meg a dolgokat s nem a pillanat szerint. Márpedig én azt szeretném, ha előbb itt a klubban találná meg a helyét. Ha erre kapna rá, a többi aztán jöhet.
Szerencsére van olyan, ami lekötheti ilyen tekintetben és terelgetheti, alkoholtól, érzékiségtől és kéjtől fűtött elmélyének egére olyan felhő-festményeket, ábrándokat mázolhat, amiket talán eddig nem is fedezett fel, vagy nem gondolta, hogy ott lehetnek. De eleve egy olyan csoport veszi körül, amik valamilyen erénynél fogva méltónak találtattak figyelmére s ez esélyesen elindít pár huncut gondolat-golyóbist azon a kis csőpálya tekervényen, ami Janet-ben rejtezik, bár egy ponton ismét felém tekint s nekem kezd el játszani lényegében.
Hízelgő a dolog s mosolyt fakasztó is, hogy ezzel szeretne hergelni, az önuralmam próbára tenni. Nem logikátlan próbálkozás, de talán belül már sejtheti, hogy vas akarat bújik meg lélektükreim mögött. Önmagában ez a dolog szórakoztat, ami már jó. Könnyed mosollyal egy kissé oldalas apróbb biccentést kap is, azt sugallva, hogy értékelem a dolgot, de ha így folytatja, lemarad a pillanatról, én pedig attól tartósabb vagyok. Rólam nem fog tudni lemaradni... kicsit jobban háttérbe is húzódom ezért, hogy ne avarjam, bár tudja, hogy figyelem, ez nyilvánvaló dolog egyébként is. Akár Atya a teremtményét, ő pedig jobban jár, ha átadja magát a helyzetnek inkább. Elvégre ezért jött ide, ezért könnyebbült meg, amikor David nyomásától megszabadult, háborítatlan, kötetlen, zabolátlan élmények kecsegtető sora tárult fel s most épp egy ilyenben van, csak figyelnie kell kicsit erre és magára.
Arra, hogy a fekete oroszlán milyen ügyes ringással dolgozik ajkai és nyelve alá ösztönösen önkéntelen mozdulataival, hogy ez a méreteivel párosítva mit ígérhet számára, hogy a széles, sötét tenyér milyen finom határozottsággal túr fürtjei közé és bizserget végig fejbőrén tarkója fölött, ahogy a vágy forró, komoly tanújele a Cica szelídítését éhes izgalommal fogadja és az erek ritmusos pulzálásával jutalmazza, míg a vibráló játékszer a bujaság vitustáncát járja öle rejtekében! Itt az esély, a pillanat, meg kell ragadnia, elszakítani a napot és elengedni magát, átadni a kéj körforgásának, hogy ad és kap s hogy még mennyi mindent kaphat... talán érzi, hogy a beavatás nem puszta kitolás, hanem közel hozza őt a helyhez, támpontot és kezdőlökést ad, a mély vízbe, oda, hogy élete eddigi legvadabb estéjét kaphassa!
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyPént. Szept. 23 2022, 02:08
18+

Így, hogy belevetettem magam a sűrűjébe, már nagyonis élvezem. A játékot magát, a változatosságát, a benne rejlő kihívást, hogy kíváncsi és felajzott pillantások szegeződnek ránk, és önmagában azt is, hogy még ha csak a kielégülésük is a cél, egy kis ideig körülrajonganak és csak engem akarnak mindannyian.
Amit az elején éreztem, a sok ellenállás a több pasis felállással szemben, az ötlettelenség, hogy kivel is kezdjem és hogyan álljak neki, a bizonytalanság saját képességeimben, vajon elbírok-e velük, ezek mind-mind csak a fejemben léteztek. Tény, hogy sokat segített az első kis játék, a tigris jól elejtett utalásai és érintései, a szesz, és a vibrátor, de a titok nyitja mégiscsak annyi, hogy egyszerűen neki kellett állni és hagyni, hogy sodorjon az ár, amerre csak jól esik.
De várjunk csak, most esik le... Mi az, hogy én ki akarok faggatni valakit, magyarázatot várok tőle bármire is? Ez nagyon nem így szokott működni. Általában csak az érdekel, hogy igen-nem, jobbra vagy balra. Indokok, döntések és tettek okai soha, legalábbis nem a rákérdezés szintjén. A tigristől viszont...
Mondom én, slamasztikában vagyok. Túl ügyesen mozgatja a szálakat, és máris a szokásosnál sokkal jobban érdekel. Ebből még baj lesz.
De kisegít, mintha csak képes lenne olvasni kusza gondolataimban. Az után, hogy egy kis ideig somolyogva figyelt, odébb húzódik, ahol már egészen kiesik a látóteremből, mint akit legkevésbé sem érdekel már az egész, és helyette inkább elmossa a feles poharakat.
Hát... Végülis ez is egyszerűen ment - megszabadulni a gondolattól, hogy érdeklődik. Valószínűleg egész eddig tévedtem és félreértelmeztem a jeleit. Hová is gondoltam? Lehet, hogy csak egy rafinált meleg. Manapság, mikor a lányoknak is lehet farka, semmit sem lehet egyértelműen kizárni. Még jó, hogy most derült ki, hogy melléfogok, és nem egy hatalmas pofára eséskor.
Ha már így alakult, figyelmem újra teljesen az oroszláné és a kis zizegőé. Felállok, hogy csókot lopjak tőle, közben kezem használom még rajta. Ahogy csókom vadul, úgy gyorsít kezem is olyan tempóra, amit még szájjal is épp bírni fogok. Szabad kezemmel magamhoz intem a farkast, s ha mellénk ér, avagy helyet cserél a medvével, őt is felzárkóztatom a sebességre. Mikor a fekete sóhajai mélyülni kezdenek, tudom, hogy lassan közelít, s ideje újra számba venni az irányítást, így elé térdelek megint, s mostmár egyértelműen azon dolgozom, hogy kielégüljön. Néha megköhögtet, de az ilyesmi, ezekkel a méretbeli adottságokkal ezzel jár.
Nem szeretem azt a bizonyos ízt, pláne az először látott névtelenekét (na de nem mintha gyakran fordulna elő olyasmi, hogy leszopok valakit, akinek a nevét sem tudom), így a vége előtt kicsivel, mikor csípőjének ringatózása egycsapásra ütemet vált, átváltok puszta kézimunkára, és hagyom, hogy bemocskolja mellkasom, míg elégedetten az alsó ajkamba harapva felmosolygok rá. Miután végeztem vele, kezemet jobb híján combomon törlöm le egyelőre. Nem vagyok benne biztos, hogy őket zavarja-e esetleg, hogy összekenődhetnek egymás... cuccával, de engem igen. Nem is miattuk, hanem magam miatt. Lehet, hogy akad köztük, akinek tetszenek az öklendezéssel küzdő lányok, de ebben sem lehetek biztos még.
A farkassal hasonlóan járok el, de vele kicsivel könnyebb a dolgom, részben azért, mert kezem rajta sem pihent egész idő alatt, alaposan megcibáltam őt is már. Szemezek vele a néhány mély szívó-ingerlő mozdulat közben, amik már csak utolsó cseppek a pohárban, és kicsit hagyom őt is irányítani. Ő végül a nyakam teríti be, valamennyit szerintem tuti kap a hajam is. Nem akartam volna ugyan, de annyi baj legyen, ha van zuhanyzó, biztosan van legalább szappan is. Ha nincs, erre a célra is megfelel egy nedves rongy átmenetileg, s abban az esetben legközelebb pipereholmival és hajgumival (amit alapból hiba volt elfelejteni) is készülök. Talán meg kellene kérdeznem, hogy valamiféle állandóbb szekrényt bérelhetek-e az ehhez hasonló apró holmiknak és néhány váltás fehérneműnek. Ezúttal izgalmas volt ugyan a vetkőztetés, de azt sem lehet minden alkalommal eljátszani. Most is biztosan csak azért működött, mert türelmesek a friss hússal. Normál esetben, a pillanat hevében viszont aligha lehetne azt mondani, hogy álljunk meg, amíg rendet rakok.
Harmadiknak újra a medve felé veszem az irányt, de csak hogy elhaladjak előtte, végigsimítva a mellkasán.
- Várj meg, drága. - kacsintok rá pajkosan. Őrá kerítek utoljára sort, hogy kedvencemként, kiváltságosként ne kelljen osztoznia figyelmemen.
A párduc és leopárd eddig kimaradt a szórásból, de talán elnézik nekem, hogy kissé még rutintalan vagyok. Mindenesetre igyekszem őket kiengesztelni. Felváltva kapnak egy-egy csókot, mélyet, forrót, amit ahogy eddig is minden mozdulatot, kósza nyögések tarkítanak a vibrátor erősségén való játékuk miatt. Mindkettejük ékszereivel egyszerre kezdek játszani. Minthogy eddig jobbhíján csak magukat szórakoztatták, valamivel lassabban látok munkához, mint ahogy az előző kettővel bántam, kis idő múltán a sárga elé térdelek, farkát számba illesztem, csípőjébe markolva magam kezdem hintázó mozgásra bírni. Ezzel egy lehetőséget is kínálok neki egyben: hogy ő válassza meg, milyen gyorsan és erőteljesen szeretné megdugni a számat. Ha nem tesz velem kedvére, akkor természetesen mozgok én, ami viszont biztos, hogy a másikon is úgy fog mozdulni a kezem, ahogy ő csusszan ki és be a számba.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyPént. Szept. 23 2022, 08:29
+18

Látom, hogy a Cicus kezd nagyon is belemelegedni a helyzetbe, hogy szépen bizonyítja és alátámasztja gondolataimat, ahogy szépen átsodródik az ösztönösségbe, ahogy tényleg enged a pillanatnak és elkezdi önmagát is felfedezni. Közben még nekem is elkezd játszani, ami hízelgő és szórakoztató, de hosszabb távon kontraproduktív lehet. Ha mohó és önző akarnék lenni, ezt kihasználnám, csakhogy a klub érdekeit is szem előtt kell tartanom: egy ilyen nő nagyon is jó új vendég lehet és egyáltalán nem baj, ha David többet nem jön, de a cicus viszont annál rendszeresebben, ha ezt az édes börtönt kezdi vágyni... és nem egy dlogra fixálódva, ez ebből a szempontból fontos. Én ráérek.
Legyen szabad, mossa ki magából a rossz élményeket, amik feszültséget teremtettek benne korábban. Ha én lennék az, aki a csalódással, feszültséggel járó alak után következnék, kellemetlen képzettársítások áldozata is lehetnék (mert ez persze csak latolgatás, nem bizonyosság) s ezt azért elkerülném. Háttérbe húzódom hát kicsit, legalábbis egyelőre. Az én pillanatom majd később jön el...
Most leginkább az oroszlán pillanatai közelítettek el így a Cica Órájának kezdetén, aki vad csókot vált vele, sötét ajkak olvadnak össze a rózsás, puha világosabbakkal, pontosan azt az erotikus kontrasztot képezve, amit a fekete semmi anyag is kölcsönöz Janet megjelenésének, s a sötét tenyerek meg is indulnak ezen a felületen, a nő fenekébe markolnak, vagy épp mellére, olyan határozott, de mégis finom szakértelemmel gyúrva-masszírozva, ami tudja viszonozni Janet kényeztetését valamelyest, pláne, hogy az oroszlán ujjai fenekéről előre, az ölére találnak s a férfi viszonozza a kézimunka szívességét, elsőre durvának tűnő vaskos ujjával a cicus lábai között, csiklóján úgy zongorázva, körözve, hol lehelet finoman, hol határozottan, ami Janet számára most már minden bizonnyal elárulja, hogy a férfi miért is kapott itt helyet... hogy külsőre ein blick nem zsánere, de mégis úgy érinti, csókolja, ami már tán egymaga is eléggé meg tudná részegíteni, ahogy a méret és a csípőringások is árulkodtak róla korábban. Janetben már több lehet puszta sejtelemnél, hogy a kéjek kéjét bizony vele úgy fedezhetné fel, akár egy spanyol konkvisztádor, gazdagon távozva.
S vajon a többiekkel is várna rá hasonló? A farkassal például, akit szintén kezébe vesz s aki szintén elégedetten morog? Ez is a játék lényege, a képzelet felébresztése, a kíváncsiságé s egyúttal kialakul egy olyan közös ritmus a névtelen alakok között, ami mégis ad biztos kikötőt, szélvédett öblöt a bizonytalanság viharai ellen, ahol Janet tudhatja, hogy biztonsággal horgonyoz le akár ma és nem bánja meg.
A fekete férfi mélyülő lélegzetvételeit értelmezve térdel le ismét a cicus és lát neki a vad játéknak, amit a férfinak nagyon segíteni se kell, így csak újfent a nő tarkójára simít, cirógatja, határozott figyelmességgel jutalmazza a kéjes pillantások mellett. Bár közel járt, Janet-nek így is kitartó küzdelem ez a sötét férfiassággal, ahogy a férfi igen imponáló állóképességéről is meggyőződhet így, de szenvedélyes munkája s az, hogy a fekete férfi csípője ismét érzéki ringással segít neki, amit most a cicus tán már úgy kíván az ajkai helyett máshova az ügyes ujjak emléke és a vibrátor nagyon is jelenbeli tombolása hatására is... nos, ez mind meghozza gyümölcsét, hogy már nyelvén érezhesse a kezdődő lüktetést, rándulásokat és végül kézzel fejezze be a férfi állatias mordulásai közepette a kiadós első kis előételt, remélhetőleg még nagyobb éhséget hagyva benne. Kebleinek peckes halmain pedig egy komoly adagot s ahogy a férfi elsült, közben a vibrátor rezgése a maximálisra fokozódva perzselte Janet ölét, mintha éppen azt élné át, amit a férfi is, közössé téve a felfokozott pillanatokat.
A farkas önkéntelen elégedettséggel nyög az ajkak érkezésére s a hosszú kézimunka és a hirtelen mennyeket jelentő édes, forró kényeztetés megteszi a hatását, ahogy a zöld szemek is. A vibrátor picit visszább vett, vagyis akinél a kapcsoló lehet az öt férfiből, de a farkas kielégülése újra őrületes rohamot jelent a játékszer által a nő számára, míg megkapja a kicsit kisebb, nyakát és szegycsontja felső részét érő forró sugarakat, amik szerencsére haját elkerülik.
- Várok. - feleli a medve, az elhaladó nő fenekét kicsit megpaskolva, hogy aztán végre a másik két férfi is élvezhesse a nő figyelmét. A vibrátor immár olyan ingerlően buja, változatos és alapos bizsergető munkát folytat Janet ölében, hogy a nő sejtheti: az ötös alatt a robbanást már ő se nagyon kerülheti el, már ha eddig az egyik, férfiakkal párhuzamos teljes fokú rohamocska nem tette meg így a hatását, közös csúcsra űzve őt korábban vagy az oroszlánnal, vagy a farkassal... de ha így esett, akkor azt sejtheti, hogy nem az lesz az egyedüli amíg végez... annál is inkább, mert az édes, heves, mély csókok mellé a fekete és az ázsiai kezei is kalandoznak testén, lábai között, kényeztetik, ingerlik a kézimunka mellé szintén nem ügyetlenül, még ha az oroszlán tehetségesebb is volt, most főleg a párduc remekel.
S talán ezért is hagyja őt a Cicus későbbre mint a leopárdot, aki mohón nyög fel és élvezi azt, amit a nő ajkaitól kap s nem meglepően kap a lehetőségen, hogy a fürtökre markolva csípőjét mozgassa és ügyes fürgeséggel diktáljon buja tempót, ami mellé a vibrátor is elég hevesen remeg a cicus ölében, míg a férfi talán túl mohó és így rövidebbre sikerülő rohama eléri a célját. Fogása gyengül a cicus sötét, selymes fürtjein, hogy hagyjon lehetőséget a nőnek dönteni amikor érzi a feszülést, a lüktető-rángó kezdetet nyelvén és ajkain, vagy épp torkában, hogy kedve szerint dönthessen.
Az biztos, hogy ennek a férfinak a kielégülése is olyan rezgésekkel ajándékozza meg odalent, ami csak a játékszerből kifér, hogy aztán ismét kicsit csillapuló duruzsolást érezhessen, ahogy a párduc felé fordul majd, akinek ajkain ott a vágyakozó, széles mosoly, az ötösben szintén dobogós arányokkal bíró fekete farka keményen, éhesen feszül Janet érintése alá a heves kézimunka ellenére is úgy, hogy az tanúskodjon a férfi oroszlánéhoz hasonló staminájáról, hogy ő is jól bírja és nagy kanállal szokása enni az élvezeteket... A cicus pedig tovább kapja a kiszámíthatatlanul lecsapó ingerlő intenzitású édes kínt öle rejtekébe... mire végez, kissé elégedett de mégis vad étvággyal újjászülető kéjenc Macskanő lesz belőle, ebben már biztos lehet!
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyPént. Szept. 23 2022, 11:37
18+

Anélkül, hogy belekóstoltam volna, nem igazán tudtam elképzelni soha, hogy egy hasonló szituáció hogyan lehet a nő számára kellemes, és hogy nem megalázó. Egyfajta szolgai alárendeltséget feltételeztem szükségesnek hozzá, de ahogy végighaladok rajtuk, szinte mindannyiuknál kölcsönössé válik az adok-kapok. De még hogy!
Simítások, markolászás, izgatás... Minden terítéken van itt kérem, hogy cseppet se érezzem úgy, hogy jogos lett volna iménti felcsattanásom. Tényleg nem csak arra használnak, hogy én kielégítsem az ő igényeiket, egyúttal mind-mind igyekeznek nekem is kedvezni, s okkal hihetném úgy, hogy tetteikkel akár a velem töltött első éjszaka jogáért is versenyre kelnek egymással.
De kit is válasszak? Az már világos, hogy sokkal inkább kiket lesz az, de nagyon nehéz a döntés. Mindannyiuk más a maga nemében, van, aki érzékibb, van, aki vadabb, és van, aki már-már önzőn erőszakos. Sok-sok olyan jellemvonás, amivel tudnék mit kezdeni az ágyban.
Leopárdom viszonylag hamar végez, minden bizonnyal erős ajzószerként hatott rá, hogy szabad kezet kapott. Róla egyben már tudom is, hogy nem feltétlenül rajong egy farkán fuldokló lányért, mert hevességéhez képest egyszer sem szalad annyira mélyre, hogy az kényelmetlenné váljon számomra. Pedig gondoltam rá, hogy ahogy az oroszlánnál, ilyen esetben kezem segítségével hosszabbítom meg a gyönyör kapuját, ezzel teljesebb élményt adva a kifejezetten mélytorkos nélkül is. Őt is csak testemre kérem, s élvezetén, sikeremen felbuzdulva haladok is tovább a leopárdhoz, kipróbálni, hogy vajh' ő mivel fog tudni kedveskedni. Mert szoros az állás eddig, háromból hármat akár már azonnal húznék is magammal valamelyik méretes baldachinos ágyba, ám valami azt súgja, hogy az utolsó kettő is más lesz a maga módján mint az előzőek, ezzel jelentősen megnehezítve a döntést.
Bár miért is kellene feltétlenül döntenem köztük ugyebár, ránézésre elég nagyok azok az ágyak, hogy rajtuk és körülöttük könnyedén elférjen, egymásba gubancolódjon akár egy hatosfogat.
Ettől függetlenül persze mindegyiküket ki akarom próbálni, hogy lássam, mi mindenre lehetnek képesek, kit kell majd magamra húznom, ha szenvedélyes ringatózásra vágyom, és kit akkor, ha azt akarom, hogy valaki alaposan megcibáljon.
A parducnál már azonban eljutok addig a pontig, hogy az eddigi izgalmaknak és a vibrátornak hála, már én is robbanásra kész vagyok, így ő már kevés finomságot, annál több vad és erőszakos kéjt kap. Bár állóképessége így is rendkívülinek bizonyul, ő is megajándékoz végül a kéj nedveivel.
Csupa mocsok vagyok már, de nem számít, macskaként ugyan, de egy farkasfalka éhségével vetem magam a medvére. Érzem, hogy már közel a vég, és semmi esetre sem akarok két férfi között elmenni, ezt és a végjátékot inkább az utolsóra, a fizikailag legjobban tetszőre és egyben arra tartanám meg, aki korábban legegyértelműbb jelét adta annak, hogy kétvállra fektetne.
Csak néhány mozdulatra van időm, mielőtt testem elérné a mámor és a jóleső rándulások. Hatalmasat nyögök, s arra a pár másodpercre még, amíg tart, inkább lecsúszom róla, nehogy véletlenül is megharapjam, ezzel elvéve tőle, magamtól, bárkitől a lehetőséget az élvezetteli folytatásra. Miután elégedetten pihegek párat és gyorsan összeszedem magam, újra végignyalintom medvémet, egy engedelmes szajha vehemenciájával kapom be megint. Néhány kisebbet mozgok csak, hogy fenntartsam az érdeklődését, ha már így megvárakoztattam, közben összemarkolva hajam. Kezéért nyúlok, copfom méretes markába nyomom, aztán fejem hátuljára helyezem. Pajkosan pillantok fel rá, hogy jelezzem: most bizony azt tesz velem, amit csak akar.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyPént. Szept. 23 2022, 13:02
+18

A háttérbe húzódás nem jelenti, hogy figyelmem köréből kiengedném a Cicust és tevékenységét, elvégre mégsem teljesen szabadon játszadozik, ez még mindig egy beavatás része. És egy pici játékos tétje is van, hiszen mondtam, hogy jutalom van kinézőben a kéjes párbaj végére, ami nyitott kimenetel, de azért azt is látom, hogy a Cicus eléggé a helyzet hatása alá tud kerülni és jó munkát végeznek vele. S tán már erős lehet a sejtelem, hogy egymás jutalmai lehetnek végső soron, mintegy a játékos rituálé természetes folyományaként.
A felfortyanás elpárolgott, átlényegült s ez részben a rossz szellem távozásának, részben a történteknek köszönhető. Szerencse, hogy Jen türelme ebbe az irányba terelte, mert nem, hogy nem csalódik, de kellemes meglepetések érhetik, ez egyértelmű. Kezében volt, hogy miként oldja meg a feladatot s a választott megközelítésnek hála még többet kap, mint elsőre gondolta.
Ha szerelemben és háborúban mindent szabad, hát ebben a környezetben már tényleg nincs semmiféle genfi egyezmény, semmiféle korlátozó körülmény, csak a szabadság az édes küzdelemben, ami test és test, kéjvágy és kéjvágy között húzódó lövészárokrendszer frontvonalain tombol. Érintések, csókok itt a fegyverek, a lőszerek, a közelség, az illatok és hangok a vegyi fegyverek és persze ott van még minden egyéb ínyencség. Éppen ezért nem meglepő, hogy a férfiak több frontos harcot vívnak: küzdenek Jen öröméért, azért, hogy elnyerjék tetszését, ezzel valamiféle rajongó vágyat mutatva és harcolnak kicsit Jen ellen is, hogy a próba párbaját megnyerhessék vele szemben, kéjjel, élvezettel szerezve meg ezt a Cicust aki talán boldogan lesz itt és most házi kedvenc.
A leopárd talán túl hirtelen örül meg a lehetőségnek s végső soron akkorát így nem is remekel, bár ez meg minden bizonnyal hízelgő a cicusnak, bár picit korábban az ő érintéseitől dominánsabb és ügyesebb volt a párduc, amikor ketten fogták közre... mindazonáltal a párduc már nyöghet is elégedetten az ajkak kényeztetése alatt s a nyögés kéjes morranásba fordul természetesen, ahogy az ő kezei is Jen buksijára találnak, játékosan megsimogatva a hajráfnál a cicus "fültövét" legalábbis ezt imitálja a hálás és huncut cirógatással, egy picit szerepbe helyezkedve, hogy aztán újra morranjon ahogy Jen egész hamar vad nyelv- é ajakjátékba kezd az inkább vastagabb fekete szerszámon, amitől az oroszlán hosszabb volt ugyan, de picit vékonyabb is. A játékos vakarászást imitáló simogatás hamar alakul oda, hogy érzéki gyönyörtől áthatott markolás legyen a barna tincsek illatos, bársonyos erdejébe és mivel a férfi állóképessége egész jó, míg csípőjét is beveti a vadság mellé, összedolgozva a cicussal, mert egész jó ösztönnel érez rá Jen ritmusára és ezzel egy picit hosszas, édes párharc alakul ki az élvezetért a macskafélék között, olyan, ami Jen játékszertől bizsergő testén túl elméjét is olvasztja a bujaság lángjai fölött, ahogy egy dominánsabb, erősebb vadállatért dolgozó, odaadó kéjenc cicussá kell avanzsálnia, mígnem egy állatias morranás után keblei újabb adagot kapnak.
Ha látná magát s mindezt a tükörben, tán még jobban bepörögne a hölgyemény, de a helyzet mocskos bujasága minden bizonnyal az elméjét így is megdolgozza eléggé, pláne, hogy milyen éhesen veti magát a Medvére, hogy megmutassa, az Ő málnása a legjobb, amit itt kaphat. Talán a párducnagymacskás mohósága, ragadozói kíméletlensége is feltüzelte ennyire a játékszer mellett? Talán...
Az biztos, hogy sokáig nem jut, mert teste végül elveszíti az édes csatát a kéj ellen s hamarabb megy el, minthogy az ötödik férfit is kielégítette volna, de az eddigi kitartása így is elég tiszteletre méltó. Ha emlékszik még a Tigris szavaira, talán tarkóját megbizsergeti a perverz gondolat és vágyképek sora, hogy mi lehet az urak nyereménye az ő édes vereségéért. Ami egyébként még éhesebb csillogást csempészett a medve szemeibe, mert látni, ahogy a cicát elragadja a kéj, ahogy maszkos pofija maga is az eksztázis maszkjává merevedik, ahogy hangja magas regiszterekbe csap a zene erotikus lüktetésébe olvadva, ahogy szinte erre az ütemre rándul libabőrös teste... nos ez a férfi érzékeit nagyon is borzongatta, ahogy Jen nyelvecskéje is, majd ahogy picit kéz nélkül lát játéknak. A Medve határozottan markol a barna tincsekre a nő sugallmazására. Érti mi a dolga s már vissza se fogná magát... nem egy,de két kéz fog a nő hajára, erősen markolja s a Medve akcióba lendül, ahogy csípője mozdul először sekély, de fürge lökésekkel, csakhogy a mohóság már túl nagy úr, túl régóta húzta a cicus és ennek az árát is meg kell ám fizetni, mert a férfi kicsit közelebb is lép, a nő haján húz, nyakát picit ívbe feszítve csípőmozgás enyhén lefelé irányul és a cicus most bizony nem menekül a heves használat elől, azelől, hogy a férfi vágyának és tombolásának tárgya legyen, ahogy szerszámával keményen megostromolja ajkait, feszegeti határait, mélyre nyomul újra és újra, letesztelve s végső soron a közönségnek is megmutatva, hogy ez a férfiak magjával a kéj újsüttetű papnőjévé felkent Macskanő mire is képes, mit bír, egy erotikusan durvuló színház buja felvonását prezentálva. Csípője kalapácsként dolgozik, mígnem megérkezik a basszusszólamú brummogás, a férfi szikár teste, izmai a kreoltól kicsit sötétebb bőr alatt megfeszülnek, pattanásig, remegés fut rajta végig, ahogy farka vadul lüktetni kezd, már semmire nem figyelve, robban és élvez, forró sugarakat lőve amíg mélyre nyomulva élvezi ki a pillanatot, majd lassan elengedi a Cicus haját, mélyen szedve a levegőt.
Ismét előlépek, a lihegő Jen mögé kerülve, aki a klubozók tapsát és ujjongását fogadva fürdőzhet a figyelemben és elismerésben. Megcsinálta.
- Gratulálok Cicus! Mostantól te is a Klub teljes jogú tagja vagy! - mondom neki hátulról, majd kap egy pohár vizet, amit mellé hajolva adok oda. - Viszont, előbb értél célba mint a férfiak, így... ma estére te vagy a jutalom! - jegyzem meg játékosan, hogy aztán az oroszlán maszkos, megtermettebb alkatú fekete úr nyúljon Jen után és emelje karjaiba, akár egy menyasszonyt, most láthatja a nő a férfi kissé őszesen meg-megcsillanó mákos hatású borostáját is (ő a csapat korelnöke a jelek szerint), amíg az állatok királya az egyik széles baldachinos ágyra hurcolja, ahová lehelyezi, ülő helyzetbe. Az ágy a terem egyik sarkánál van, így két tükrös fal fut össze derékszögben két oldala mentén is, az ágyak mellett pedig kis szekrénykék is vannak fontos apróságokkal s innen kap is Jen a Medvétől egy csomag nedves törlőkendőt, hogy kicsit rendbe szedhesse magát. De amíg a cica mosdik, a fittebb alkatú párduc kerül mögé és karcos hangján súg a nő füle mögé pár szót.
- Ez pedig a te jutalmad a Klubtól, viseld büszkén! - merthogy a szavak mellé Jen immár megtisztult nyakára helyez és meg is köt egy kis huncut nyakbavalót, a cica jelmezhez pont passzolót... s hogy mi lesz? Nos, most kezdődik a főfogás, ezt Jen már minden bizonnyal tudja és érzi.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyKedd Szept. 27 2022, 18:51
18+

Édes morranások, ahogy kedvükre tesznek velem vagy épp én velük. Vitathatatlan, hogy kölcsönösen felhergeljük egymást, bár a kis zizegő is szorgalmasan dolgozik, az érzet mégiscsak úgy a teljes, ha látom, hallom, érzem, hogy amit művelünk, az nem csak nekem kellemes, s ezzel válik egy öngerjesztő folyamattá - azzá, amiért a szex olyan jó is lehet. Talán kedvencet kellene választanom, de nehéz, a maga módján mind különböző és mind máshogy meggyőző. Azt hiszem, kezdem egész jól érteni, miért épp ők állnak előttem-körülöttem, miért épp őket választhatta a tigris, mint ügyeletes játékbíra.
De azt hiszem egyúttal, hogy az ajtókon innen úgysem a kedvenc kiválasztásának helye és ideje van. Azzal elvesztené a lényegét a klub, mégpedig a kóstolgatás, a kipróbálás, a valami új és változatos varázsának megtapasztalását.
Kóstolgatni márpedig van időm és alkalmam, erről főként a medve, mint utolsó párbaj-partnerem gondoskodik. Jutalmat mindenképp érdemelt a türelmével, és hogy az összesből elsőként vitt volna játékba, bár nem egészen erre gondoltam. Hamarosan megtölti számat a kellemetlen íz, amit jobb híján magamra köpdösök-folyatok két zaklatott levegővétel közt. Nem vágytam ilyesfélére azért, bár mindazok után, ami itt történt, nem is lehet csodálkozzak, vagy kikérjem magamnak, azt hiszem. Remélhetőleg ezzel a ponttal elkezdődik úgyis egy oda-vissza játék egyben, melyben jutalomért is jutalom járhat. A jelek szerint hosszú estének nézek elébe, és mostmár egyre kíváncsibban várom, mifélét tartogathatnak még.
A tigris hoz nekem egy pohár vizet, s bár valószínűleg nem ezzel a szándékkal, én nem simán beleiszom, hanem egy jókora korttyal, azt alaposan megjáratva a fogaim közt, kiöblítem a szám és visszaköpöm a pohárba. Nem feltételezem úgysem, hogy pont egy ilyen helyen ne állna rendelkezésre a megfelelő fertőtlenítő, vagy hogy az előbbiekben magamban rafinált melegként leírt férfi meg lenne ijedve mások testnedveitől.
Közben levonom magamban a tanulságot is: ezt a játékot csak azzal nyerhettem volna meg, ha olyan kielégíthetetlen lennék, akihez a filmes hasonlattal élve kell egy izomlazító, egy üveg bor és egy ütvefúró. Egyelőre örülök annak, hogy nem az a kategória vagyok, még ha nem is sok híja volt, hogy én nyerjek, azt azonban kicsit bánom, hogy máskor hasonlóban nem vehetek részt - maximum ha gyakran visszajáró vendég leszek (ami akár tényleg lehetnék, átgondolva a kötelezettségek nélküli aktusok előnyeit) és új férfit kell klubtaggá avatni. Már ha jól tippelek azzal, hogy az is az ellenkező nem kényeztetésével jár persze...
Hamar erős férfikarokban találom magam, méghozzá az egyik feketéében, aki kiváltképp jó esélyekkel indul dobogós helyezésért. Csak most van elég kevés elfoglaltságom ahhoz, hogy jobban megnézem, megtapasztaljam, amit mutat magából. Ölelésem, ujjaim alá egy korombelinél azért már kevésbé feszes valaki bőre kerül, s borostája, halántéka színe is arról tanúskodik, hogy legalább egy dekád, de annál azért valószínűleg valamivel több korkülönbség van köztünk a javára. Eme tény csak egy pillanatra riaszt meg, hiszen fennáll a lehetősége, hogy akár apámmal egykorú is lehet, mindössze jobban karbantartva. De gyorsan realizálom, hogy a korombeliekkel és a tőlem csak hajszálnyival idősebbekkel egészen eddig is szépen zátonyra futottam többnyire. Persze nem mindig az ő hibájuk volt, néhányuk azzal vágta ki maga alatt a fát, hogy érzésekről akart diskurálni, vagy akár anélkül is az összeköltözés felé akart lökdösni, de minimum lakáskulcsot adott és várt is volna el cserébe... Ám ez a tényeken azt hiszem, mit sem változtat.
Az egyik ágyra ültetnek, a medvétől el is marom a készségesen elém nyújtott csomag nedves törlőt, kettesével csipkedem ki belőle a cicamosakodásra alkalmas kis fecniket, s gyorsan igyekszem megtisztálkodni, mégis a lehető legnagyobb alapossággal, először összemarkolászva a lényeget, majd újabb tiszta kendőkkel újra átsikálva bőröm, nehogy bárkinek is kedvét szegje majd, hogy tisztátalan helyre kell esetleg csókot leheljen vagy fogát mélyessze. A terem nagyjából közepén álló tükrös oszlop is segítségemre van valamelyest ebben szerencsére, legalább a nagyobb foltok biztosan nem kerülik el a figyelmem. A mosakodás utolsó pillanatainál pedig szabad kezemmel még matatok kicsit kíváncsian a kis szekrény hasznos holmijai közt.
Elmosolyodom, mikor meghallom magam mögött az újabb, eddig még nem teljesen ismert búgó hangot, s megpillantom a tükörben a tetovált, sötét bőrű nagymacskát. Az ajándékot pedig ismét megmosolygom, a csengőn játékosan pöckölök is egyet. Az elrejtett vibrátortól is megszabadulok, sejtelmem szerint ugyan rövid időre, de ezt is áttörlöm kicsit, és a kéz ügyébe helyezem a szekrényen, a többi jóság közé.
És akkor jön a kérdés: hogyan is kezdjük? Bár jelen esetben én vagyok a nyeremény, és bármikor kiderülhet, hogy nem engednek ekkora szabadságot, de hátha mégis.
- Eci-peci-kimeheci, tőled kell egy... - szándékosan harapom el a pajzán kiszámolós tetőfokának is beillhető utolsó két szót.
Egy pillantást megengedek a tigris felé, kíváncsian arra, még mindig nem lenne-e kapható egy kis társasjátékra. Ha még mindig hajthatatlan, folytatom:
- Csók - és bökök a farkasra, aki eddig talán a legkevésbé meggyőző volt. Itt lehet az ideje, hogy bizonyítsa, érdemes ő is a további figyelmemre.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptyKedd Szept. 27 2022, 21:21
+18

A közös kéj erotikus képei és buja hangjai töltik be a termet, ahogy a hangulat a tetőfokára hág s bizony a klubozók nagyon is élvezik a kibontakozó jelentet és műsort, ezek a beavatások mindenképp érdekes, fontos események tudnak lenni. Van valamiféle sajátos közösség formáló erejük részben a résztvevők között kialakuló fizikai kontaktus által, ami aztán támpontot és irányvonalat tud adni az események folytatásához s a következő látogatásokra is megadhatja az alaphangot és a viszonyrendszert. Másrészt pedig az, hogy van közönség, hogy bárki tanúja lehet a részt vevők közül a dolognak, ismételten összefogja kicsit az eseményeket, az embereket, mintha valami fura törzsi tudatot adna.
De az élvezet perceinek is kell, hogy legyen egy crescendo-ja, hiszen a beavatás még mindig inkább előszoba, semmint maga a teljesség s ez végül el is jön Janet csúcspontjával, majd a Medvemaszkos sportoló kéjsóváran mohó, élvezkedő percei által. Megtörtént, Janet innentől a kis közösség teljes jogú tagja lett s ennek minden édes percét ki is tudja majd élvezni, mert itt tényleg nem fognak megállni az események.
Legfeljebb addig van egy kis átmenet, amíg ő is rendezi sorait és közben mindenki szépen már a maga és társai élvezete után néz, az ágyak felé terelődve, miután Jen meghozta a kedvük, vagy privát szobák felé éppenséggel, ahol a zárt ajtók mögött ki tudja milyen perverz játszadozások zajlanak majd le.
A Cicus pedig kap tőlem egy pohár vizet, mert sejtem, hogy szüksége lenne rá, bár talán nem a szomjúság miatt, mégiscsak ivott eleget amióta megérkezett, inkább az élmények után s ez be is igazolódik, hogy szüksége van öblögetésre. Nem rökönyödöm meg, csak a pultra kerül a pohár, az alkalmazottaim pedig már neki is fognak, hogy gondoskodjanak ennek sorsáról kellő precizitással és mértékben tisztítva azt meg, mintha semmi sem történt volna vele.
S ha már tisztaság, a Cicus is kap lehetőséget, hogy külsőre ennek java részét visszanyerje, miután az Oroszlán az ágyra hurcolta. Jen jól észlelte, hogy idősebb férfi volt a kevésbé fitt úr, valahol ötvenes évei elején, sötét bőre alatt közvetlenül nem feltétlenül látszottak az izmok, de Jen érezhette, hogy van bőven erő ebben a testben, ami annyira kontrasztos az övével... nem csak bőrszínben, de alkatban is, ezzel egy érdekes kontrasztot, képzeletet ingerlő összjátékot sejtetve s a leányzó korábban érezhette is, hogy itt bizony nem lenne és nincs is rossz kezek között. Szóval Jen megkapja a tisztálkodáshoz a törlőket s a férfiak türelmesen ki is várják a folyamatot, amíg a nő rendbe szedi magát, hogy aztán majd később ismét buján maszatos, kielégülten pihegő kéjtócsává avathassák a barna hajú szépséget.
Aki megkapja jutalmát is a beavatásért, egy kis cicás nyakörv formájában, amit még meg is tarthat s ami a jelek szerint tetszik is neki. S a kiszámolós alatt még egyszer felém pillant, de kezemben egy pohárral és egy ronggyal amit a pohár fényesítésére használok egy picit mozdítok a vállamon és a fejemen, jelezve: most én itt dolgozom. Egyébként is a férfiak nyereménye most, ebbe a hagyományba nem avatkoznék bele. Amellett, hogy az én időm még nem jött el. Nem, előbb tényleg újjá kell születnie, kiélveznie először szabadon, amit a hely adhat. Tudom, ha én beszállnék a játékba, nem tudnám úgy megközelíteni, úgy érinteni, hogy az ne érződjön másként. Ahogy kicsit megjárattam rajta kezeim korábban, már azalatt is éreztem, hogy ez a nő később kelleni fog nekem s épp ezért nem is tudnék most úgy viselkedni, hogy ez jó legyen. Nem, ahhoz, hogy tényleg nyerjek személyében egy új vendéget, magában kell kalandoznia.
A kiszámolós nyertese a kevés szerepet kapott Farkas, aki ennek hála egy pacsit vált is a Medvével. Jen nem tudhatja, de a két úr ismeri is egymást, bár ez most nem jut majd szerephez. Helyette a férfiak szépen elkezdenek rendeződni körülötte és a széles, tágas ágyra, vagy az ágy mellé kerülni, arra térdelni, hogy Jen-t egyszerre vegyék körbe s mégis engedjenek számára látást is. Illatuk, aromáik, közelségük mind a nő tudatába kúsznak érzékszervein át, ahogy az Oroszlán mögé kerül, bár még nem érinti, miközben a Farkas elé térdelve húzza a nyakörv karikájába akasztott vaskos ujjánál fogva közel a cicát a kért csókra, szenvedélyesen, éhesen. Aztán a szája szélére nyom csókot, majd a pofijára, arca alsó vonalára, az álla alá, s tovább... le a nyakára, amennyire a maszk orr része ezt lehetővé teszi, mert igyekszik nem megbökni vele nagyon a nőt, pláne nem kényelmetlenül. Ujjai engedik a karikát s Jen háta visszasüllyedhet, de ezúttal az oroszlán széles, sötét mellkasának simulva.
A szintén kevésbé fitt farkas vállaira emeli Jen karcsú, alabástromszín lábait, hogy ajkaival ölén merüljön el a fekete necc-csipke anyagot feltolva csípőjére, csókokkal borítja be a nő alhasát, vénuszdombját, combjának belső tövét, majd nekilát, hogy forró, kéjes ösvényt nyaljon éhesen a rózsaszín szirmok puhán forró, hívogató és nedves ívei közé, céltudatosan keresve az érzékeny pontot, hogy aztán nyelvének farkaséhes tánca ne is eressze már bűvöletéből.
S ha ez nem lenne elég, mivel nincsenek egyedül, erős, vagy épp finomabb kezek, egy Medvéé és egy Leopárdé fogják a Cicus bokáit, vagy épp magassarkú cipőjének talpát, hogy ajkak nyomjanak csókot lábfejére, bokájának külső oldalára, vádlijára... mindeközben pedig a Párduc csókolja és harapja a Cica nyakának tövét és ívét hol egyik- hol másik oldalra kalandozva, amíg az Oroszlán széles, sötét kezei határozottan markolnak a peckes, hívogatóan domborodó keblek halmaira, markolva, gyúrva azokat, hagyva, hogy a csipke anyag még játékosabban stimulálja Jen meredező mellbimbóit.
- Nyávogd szépen el, mik most a legperverzebb vágyaid cicus és lehet a gazdáidtól meg is kapod, ha elég szépen kéred. Egyet, vagy talán mindet... - morogja mélyről feltörő basszusán az oroszlán Jen-nek, míg a nő ölén tovább munkálkodik a farkas, egy-, majd két vaskos ujjat is bedobva a játékba, amik már-már meglepő szakértelemmel kezdenek a Cicus ölének mélyére hatolva dolgozni s hívogatóan görbülve a legérzékenyebb területeket kapják el a kissé húsos ujjbegyek birtoklóan érzéki tánccal.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 28 2022, 07:23
18+

A tigris továbbra sem mutat annál több érdeklődést, amennyit egy pultos mutathat. A jelek szerint csak hagytam magam átvágni, csak akartam hinni a vonzódásnak, érintéseinek, a módszeresen súgotr szavaknak. Ő viszont marad az, aki. Egy felügyelője annak, hogy a sokak játéka rendben fusson le. Nincs is ezzel baj, bár hatalmas erőre vall, hogy egy vállvonással le tudja rázni magáról, hogy a szemei előtt egy komplett orgia bontakozik ki, s ő annak a kellős közepén figyel. A többit még értem is, ők a pult körüli terndőkkel foglalatoskodnak, tesznek-vesznek, nem figyelik minden lépésünket... Bár gondolataim közt továbbra is matat a gondolat, hogy később, máskor meg akarjam szerezni, de most van elég, akivel foglalkozhatok.
A jelek szerint a nyeremény is kívánhat, megkapom a csókom, méghozzá nem is akárhogyan, a póráznál fogva. Forrót, heveset, s rögtön nem is egyet, hanem számtalant a testem érzékeny pontjain, míg a többiek is elhelyezkednek körülöttem, igen gyakorlottan beosztva maguk között a feladatokat velem. Nincs más dolgom, mint az oroszlános fotelben hátradőlve élvezni, ahogy most a farkas kényeztet engem orálisan és kézzel, igen nagy szakértelemmel, és a másik négy segíti azzal, hogy szinte az összes többi érzékeny pontom lefedik és stimulálják. Csókok, harapások, markolászások késztetnek máris hullámzásra és lihegésre, s én is simítom, marom, markolom, akit épp érek. Az a Jen, aki néhány órája még hallani sem akart a klubról, mostanra már sehol sincs. Most az a Jen van, aki élvezi nagyonis, hogy beadta a derekát, hogy igen gyakorlott férfiak kényeztessék és tömjék meg, érjék el egy este folyamán egy heti átlag gyönyörét.
A farkas jó, nagyonis jó, bár a beavatáson nem kifejezetten győzött meg, kissé inkább háttérbe szorult, de most úgy érzem, hamarosan nagyon elégedetté tesz, pillanatnyilag új kedvencemmé avanzsált.
A medve szólít újfent, mély és bársonyos hangja, forró lehelete nyomán egész testem libabőrösen feszül meg. Azt várja, hogy gondolkodjam? Attól jelenleg egyre messzebbre tol az ölemmel dolgozó farkas... Ennek ellenére megpróbálok ihletet meríteni abból, ami a többi ágyon jelenleg folyó eseményekből kedvemre való.
- Azt akarom, azt és azt. - bökök három felé. Az egyiken két hölgy vált csókot és kényezteti egymást kézzel, miközben egy-egy férfi látja el őket. A másikon a hölgy fordított lovagló pózban hullámzik egy úron, míg egy másik nyalja, egy harmadik pedig a szájába tolja magát, a harmadikon pedig a dolog nemes egyszerűségével mindhárom résénél kezelésbe veszik.
Pillantásom aztán oldalra siklik a tükörre, amiben magunkat látom, egyik kezemmel tovább nem tétovázva a párduc farkát cirógatom, majd markolom meg ismét, hogy kényeztessem, a másikkal az oroszlán vállába kapaszkodom.
- Tegyetek róla, hogy máskor is visszajöjjek, adjatok mind tűzijátékot. Az első hamarosan... Ezt most abba ne hagyd... - fordítom vissza fejem a farkas felé. A pajkos kérdés, mások és magunk látványa, a csókok és érintések, amik testem borítják, mind-mind még izgalmasabbá teszik a farkas amúgy is megvadult játékát ölemen, s ha hallgat rám, csak pár mozdulat kérdése már, hogy újra a felhők közé jussak.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 28 2022, 08:02
+18

Jen nagyon is csinos, őrülten kívánatosan tud pillogni azokkal a szép zöld szemekkel, ez tény és a kitartása, érdeklődése is hízelgő. Ugyanakkor nem engedhetem ki a gyeplőt a kezemből, nem adhatom meg magam a pillanatnyi csábításnak, ha a magam kis tervét, érdekeit akarom szem előtt tartani. Erős nyers potenciál van benne s azt hagyni kell önmagában kibontakozni, hagyni kell felejteni, átlényegülni a kéj papnőjévé. Aztán majd leszakítom ezt a virágot, ha eléggé kibontotta szirmait s teljességében pompázik.
Ennek érdekében pedig a ragadozók gyülekezete tesz is. Éhesen, mohón, mégis irányított figyelemmel fordulnak Jen felé s kezdik kényeztetni, még jobban felfedezni testét s még többet követelni belőle attól a futó érintéssortól mindenképp többet, amit a beavatás során kaphattak belőle.
Most a Farkason a sor, hogy alaposan megkóstolja, amit nem csak Jen ajkaival tesz meg. A nő csókot kért és kapott is, de ennél tovább megy ez a ragadozó kéretlenül is. Megteheti, hiszen van rá joga s az eredmény az, hogy nyelve éhesen pörög a Cicus kincsén hamarosan ujjaival kiegészülve. Lehet eddig nem volt vele a Cicus a legelégedettebb, most mégis kapott esélyt villantani valamit s él is vele egész jól, éhesen, mohón, éreztetve a zöld szemű szépséggel, hogy mennyire kívánatos is... s talán a külsőségekre vonatkozó puszta előítéletet is átírva Jen buksijában, mikor nyelvének virgonc, intenzív tánca és két vaskos ujjának morzéző intenzív ingerlése közé szorítja a kéj satujába.
Persze nem csak ennyi az inger, amit kap, mert a többiek is kérnek belőle egy-egy részt és ehhez mérten érintik, simítják, csókolják, sötét ajkak falják nyakát, fogak mélyednek puha, alabástrom bőrébe, széles, sötét tenyerek markolják kebleit a vágykeltő fekete anyagon át, míg egy éhesen ébredező sötét férfiasság simul vágyakozón kecses kacsójának puha, de céltudatos érintése alá.
Nincsenek egyedül a teremben s Jen figyelmét ez nem is kerüli el, amikor kérdést kap, ez pedig csak fokozza a dolgok pikantériáját. Kellemes, vágytól fűtött kuncogás az első válasz a férfiak részéről a mohó Cicus étlap-átnézős megállapításaira.
- Ó, ne legyen kétséged... úgy megkefélünk, hogy a puszta emlékképre is görcsbe ránduljon az alhasad s erre gondolva elégítsd ki magad, amikor végképp nem bírsz már magaddal magányodban! - dörmögi az Oroszlán hátulról a Cicus fülébe, míg ujjait picit jobban beveti az anyagon átmeredő peckes bimbókon, picit morzsolgatva őket. A Farkas megállás nélkül nyalja, ujjai pedig huncut módon emelik a tétet, ahogy a középső ujja Jen nedveitől a lehető legsíkosabban borítva kicsusszan hüvelyéből s finom határozottsággal nyomul popsijába, így fogva újabb intenzív kényeztetés alá a kis barnát, akit robbanásig kényeztet.
S Jen jól tudhatja, hogy itt sincs megállás! Amíg a felhők között jár, van olyan férfi, aki elengedi testét s hamarosan hason találhatja magát a Farkas által átrendezve, aki barna fürtjeit simogatva húzza Jen ajkait farkához, némi kényeztetést kérve. Eközben a Párduc settenkedik némi turpisságban, mert a Cicus mögé kerülve egy síkosítóval alaposan borított játékszerrel lepi meg a leányzót, ahogy azt popsijának halmai között fenekébe tolja kéjes lassúsággal. - Na így teljes a cica jelmez! - jelenti ki elégedett nevetéssel, majd Jen popsijára paskol. Jen körül pedig újra fordul kicsit a világ, ahogy a Farkas hasról hátra fordítva kerül lábai közé s ha már ő küldte az előbb a csúcsra, hát meg is szerzi a jogot, hogy elsőként hatolhasson ölébe határozott, céltudatos lökéssel s kezdje a nőt laza tempóban dugni fel-felnyögve közben.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 28 2022, 15:57
18+

A kegyelemdöfést a farkas egyik ujjának elkalandozása és mellé az oroszlán fülembe morgott szavai adják meg. Mocskos beszéde, egy igen alapos kefe, de még annál is tartósabb, csak egyféleképpen enyhíthető kéjvágy kilátásba helyezése áttaszít azon a ponton, amin a farkas ügyesen táncoltatott.
Bár utolér a gyöngyöző homlokú, minden izmomat megfeszítő csúcspont, ölem semmivel sem kevésbé vágyik többre, a folytatásra - sőt, forrósága olyan mértéket ölt, amilyenben korábban alig volt részem. Most nem is tudom, hogy létezhettem eddig hasonló élmények nélkül. Azt hiszem, egyvalamiért mégiscsak hálás lehetek majd Davidnek...
Alighogy lecseng izmaim húzd meg-ereszd megje és kapok már levegőt, máris sodornak tovább az események és az erős, akaratos férfikarok. Farkasom (bár ekkora létszámnál, ilyen kábán ki tudja igazából) úgy fordít át, mint egy kispárnát, ami, hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem tetszik. Hasra terít, s kisvártatva meg is érzem, hogy miért: hűvös fém cirógatja meg barackforma popsim közét, és siklik ki-be lassan, egyre mélyebbre. Az egyre feszítőbb, szexi érzést, a dugót ékesítő műszőrme farkinca cirógatását dorombolással és némi segítő, riszáló vonaglással honorálom, na meg persze a pont a fejemnél ágaskodó farkasfarokra bukással. Még véletlenül se mondja senki, hogy egy piszok hálátlan kis dög vagyok, ő pedig, a kitartó nyelv-, és ujjmunkáért, úgyis bőven megérdemli. Hallva fejem fölött a semmivel össze nem téveszthető celofán csomagolás szakadását, ha lehet, még hálásabban, még mélyebbre engedem torkom felé. Úgyis cél részemről is, hogyha már egyszer ilyen remekül egymásba gabalyodtunk, ne csak én élhessek meg minél több, nagyobb és gyorsabban elért, sokáig habzsolható gyönyört. Még segítenék is neki felölteni a vékony gumit, de nincs alkalmam rá, jelentős rutinja van ebben velem szemben. Újra hanyatt fordít, s én pedig megérezhetem a sikamlós érdességet ott, ahol eddig az ujjai játszadoztak.
Farkasom mászik rám és tesz magáévá elsőként, egyértelműen úgy, mint aki sikerrel vadászott le. Nem tagadom, így történt. Én pedig, az ártatlan bárányka, megadón simulok alá, ölelem lábam közé... Az első pár lökésnél legalábbis. Majd lábaimmal ösztökélve húzom egyre gyorsabban és mélyebben magamba, körmeim hátát szántják, ajkaim pedig fülét megtalálva ugyanolyan mocskosan szólnak hozzá két-két nyögéssel vegyes sóhaj közt, ahogy előzőleg az oroszlán beszélt velem:
- Élvezz egyet nagyfiú. Hagyj belőlem egy falatot a többieknek is. Ha ügyes vagy, még sorra kerülhetsz újra.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 28 2022, 16:30
+18

Janet közelsége, szépsége és éhsége nem meglepő módon nagy hatást gyakorolt s ennek most a leginkább tanújelét adó az az úr lehetett a nő választására, aki eddig kevés terepet kapott. Ennek az oka nyilván Jen buksijában húzódott meg, de tény volt az is, hogy felül tudott emelkedni ezen s végül a jelek szerint igen kellemes meglepetésben részesülhetett. Végső soron magánál többnyire idősebb, tapasztalt, a klubot gyakran látogató férfiak kerültek köré s ez egy előnyös helyzet is volt első élménynek és szinte garantálta a jó kimenetelt.
Mégis most sokkal rövidebb idő bizonyult elegendőnek, mint a játékszer esetében, hogy egy újabb tűzijáték rakéta gyújtózsinórja kapjon lángra, majd fesse a nő elméjének színes robbanással absztrakt, egyedi formavilágúra, ahogy a kéj szikrái a detonáció pillanatában kipattantak.
De ennyi nem elég. Sem neki, sem a férfiaknak körülötte. Mind akarják őt s az imént az is kiderült, hogy Jen cica egyébként igencsak sok dolgot kipróbálna szívesen és hát erre lesz is lehetősége, most már teljesen biztosan tudhatja: nem lesz teljesen ugyan az a nő, mire végeztek vele.
A mohóság új villanása, ahogy a Farkas továbbra is kezében tartja az irányítást, kicsit meg is kérve a hason fekvő nőtől az iménti örömök árát, amiből a beavatás alatt végső soron ő kevesebbet kapott s kéjes morranással élvezi a kényeztetést, ahogy Jen ajkai alatt a vér dél felé tódul testében és pillanatokon belül harckésszé varázsolja az ágyon hencsergő szépség, aki még egy játékszert is kap a fekete Párductól, mert a többiek sem maradnak ki teljesen a mókából, bár hagynak teret a másiknak is. Tudják, hogy mindenkinek meglesz a lehetősége, nincs hová sietni. Bár az azért egyre sietősebb a Farkasnak, hogy óvszert kerítsen kezei közé, mert most csak még inkább vágyik a nő ölére, így hát hamarosan helyére kerül a latexréteg, Jen-t meg a hátára fordítja az ágyon s a karcsú, formás lábak közé kerül, míg Jen popsiját a játékszerhez csatlakozó műszőr meg-megcirógatja ebben a helyzetben is.
A férfi tenyerei megtámaszkodnak a nő feje mellett, miután jobbja helyre illesztette makkját s jöhet is az első lökés, amit hamarosan laza, nem feltétlenül mély, de határozott lökések követnek. Jen pedig ennek hatására a jelek szerint csak még jobban életre kel s a fekete, lakkfényű magassarkúba bújtatott lábacskái csak még mélyebbre rántják a testesebb negyvenes férfit ölébe, aki erősebben is tolul így a nőbe s kicsit fel is szusszan.
- Ezt a csodás kis puncit ki nem hagynám! - morog vissza Jen-nek, ahogy kicsit jobban ráhajol s a karmolásoktól jóleső libabőrösséggel csap csípője vadabb vágtába, míg ajkai a Cica nyakának tövét érik, vagy éppen harapja, fokozódó hevességű iramot diktálva. Ha a Cicafüles szépség netán az események hatására hátát homorítaná s feje kicsit hátra bicsaklana, akkor fejjel lefelé, de a háta mögött rögzített tükrös falban szemlélhetné az erotikus jelentet, igaz, ha oldalra fordítja fejét, akkor is hasonló látványban lehet része, más szögből. Talán mindet meg is szemléli a buja percek alatt már most!
Az viszont kétségtelen, hogy a Farkas megfogadta szavait, mert testének lehetőségeit és teljesítőképességét kihasználva rohan a gyönyör elébe minden csípőmozdulata, éhes ragadozóhoz méltó birtokbavétel élményét adva Jen számára is, ahogy a férfi teste végül megfeszül, mélyen szívja be a levegőt, majd a Cicus nyakába dörmögve-morogva kéjét utolsó, kontroll nélküli, ösztönös hullámzással élvezzen, gumi borította farkával a nő ölének mélyén lüktetve. Aztán kicsit lihegve mászik le Jen-ről, aki azért nem sokat szusszanhat, mert már akad is új kérője!
A nyakörv karikájánál fogva húzza magához az ágyra telepedő ázsiai Leopárd, de most merőben más pozícióba, ahogy a fehér matracon eddig megfordult: először négykézlábra, onnan pedig folyamatosan magához-magára, ahogy visszahanyatlik az ágyon, a Cicus pedig lovagló pozícióba kerül felé. Arról már gondoskodott, hogy merev férfiasságát a kellő védelem burkolja, így a nőnek ezzel se lesz dolga, ha akcióba kívánna lendülni. Esélyesen nem sok ellenvetés fog erre érkezni az eddigiek alapján, ha pedig a nő is benne van a játékban s megkezdi az újabb aktust, némi idő után a Medve lép a kellően kemény és teherbíró matracra, Jen elé lépve, úgy simít a barna fürtökre s vakargatja meg a Cica "fültövét" a hajráfnál.
- Hiányoztam? - brummogja a nőnek, másik kezével álla alatt is végigsimítva, majd a válasz után sötéten kreolos hüvelykjét a nő édes ajkai közé tolja. - Ha igen, akkor meg is mutathatod mennyire! - hergeli kicsit a maszk mögül kacsintva a fekete csipke árnyékolta zöld szemekbe, hímtagját a nő arcán picit végighúzva ingerlésként.
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 28 2022, 21:37
18+

Az este összessége, s az egyre inkább elharapózó események, az intenzív stimuláció, a nyakamba- és a többi ágyon lihegő, nyögő kéjencek közelsége, a bőrömet borító harapások, melyeknek minden bizonnyal nyoma is marad majd, egyre inkább kihozzák belőlem a szajhát, így mikor megérzem, hogy a farkas közeledik, újabb élvhajhász, dicséretnek is beillő mondat szalad ki a számon.
- Jó fiú...
Ahogy az utolsó, már önkéntelen rándulások vonulnak végig testén, lábaimmal teljesen magamba húzom, s lassú, ám annál határozottabb hintába kezdek csípőmmel, hogy minél mélyebben érezzem magamban összehúzódásait, egyúttal ha lehet, kicsit tovább fokozva számára is az érzést. Ha maradna még néhány mozdulatig, talán a tetőfokára hágott gerjedelmének tudata miatt ismét képes lennék én is rá, de az eddig minden jóból kimaradó leopárd magára húz, a csengettyűs nyakörvnél fogva. Ezt a kis ajándékot biztosan meg is tartom majd, hogy az itteni játékok pajkos-cicás része legyen. Kellemesen tompa csilingelése minden lökésnél afféle szeánsszá alakítja az együttlétet.
Mozdulok a sárga nagymacskával együtt, most én támaszkodom meg teste két oldalánál, ahogy az előbb a farkas is magasodott fölém. Puhán a nyakába harapok, nyomok néhány csókot mellkasára és hasára, majd az ölébe ülök, magamba igazítom. Lassan emelkedem és süllyedek rajta párszor, bár a nedvesítéssel úgysincs gond. Aztán mélyen beleülök, kissé hátradőlve hintáztatom rajta csípőm, hogy csak aprókat mozduljon ki-be. Kutatom a pillantását, kezeit mellemre húzom, majd jobbját combom közé, hogy hüvelykujjával masszírozzon. Mikor a beavatásnál rajta volt a sor, hamar megértette a célzást, így most sem kételkedem ebben.
Hamarosan ismét egy méretes hímtag kerül látómezőmbe, gazdája pedig hajamba túr, és megpiszkálja fülecskémet. Úgy tűnik, kedvére valót kaphatott előzőleg, ha most is így közelít, nekem pedig nem sok ellenvetésem van.
- Hiányoztál bizony. - dorombolom az elém magasodó medvének, és erőset szívok a számba dugott, vastag ujján. A vadmacska pillantásával nézek fel rá, kihívó szavaira félmosolyt villantok, még mindig szívva húzom el fejem, hogy az ujj cuppanva csússzon ki ajkaim közül. Még mindig pillantásába mélyesztve az enyémet, ajkaimon körbefuttatom a nyelvem hegyét, majd kitátom a szám, hogy betömhesse. Nem tagadhatom, az újabb helyzet újra felkorbácsolja harcias kedvem, így ha kiszolgálja magát, nagyon lelkesen fogok egyszerre dolgozni rajta és a leopárdon is, együtt mozdulva rajtuk. Ha a nagymacska kezei ügyesek, akkor talán a következő csillagszóró sincs már messze...
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  EmptySzer. Szept. 28 2022, 22:10
+18

A Farkas nagyon is élvezi mindazt, ami történik, hogy megkaphatja ezt a nőt, hogy érezheti szűk, forró ölét, bőrének puhaságát, a karcsú testet ami a fekete leheletvékony anyagon keresztül feszül hozzá, a Cicus tömény, gyümölcsösen édeskés illatát... s hozzá a búgó-doromboló hang is csatlakozik, így nem meglepő, hogy ez egy szenvedélyes, a nő ösztönzésének teljesen megfelelő körré avanzsál. S talán Jen is még jobban ki tudná élvezni, ahogy a fehér fenevad ölébe temetkezve veszti el a kontrollt, ha nem lenne máris másik mohó jelentkező.
A társaság legifjabb tagja, a Leopárd maszkos ázsiai hátterű srác kéri el magának a cicust a nyakörvnél fogva, de egyúttal teret is enged Jen-nek. Lehet nem is véletlenül, hiszen ő talán inkább tanulni, rutint szerezni van a társaságban a többiekhez képest, a rutinosabb figurák között neki is fel kell venni valami tempót s ebben ez az este segíteni fog. Meg-megciórgatja a nőt a harapások-csókok hatására, amiket mosolyogva és boldogan üdvözöl. Korábban ő is nyomott nem egyet a nő lábacskájára, vádlijára, míg a farkas dolgozott rajta nyelvével és ujjaival. Elégedetten sóhajt tehát, ahogy megérzi maga körül a nő hívogató forróságát s hagyja a kezeit is vezetni természetesen, először a nő kebleire markol, eljátszva velük, aztán jobbja lesiklik Jen keze alatt csiklójára s ott kezd vele játszani, már jobban belemelegedve ebbe, mint a beavatás alatt, ott kettejük közül a Párduc dominálta ezt jobban. Aki amúgy nem rest egy villanásra hátulról Jen nyakába harapni, mikor a nő mélyen az ázsiai szerszámára ül s még játékosan húzni is egyet a cica "farkán", ahogy végigsimít a játékszer szőrméjén, hogy aztán el is távolodjon és nagyon ne zavarja őket.
Erre a szerepre lesz más, a Medve személyében, aki eléjük kerül s incselkedik kicsit Jen-el. Buja vigyorral néz sötét szemeivel a zöld lélektükrökbe, míg a nő eljátszik hüvelykujjával, nem sokat bízva a képzeletre, hogy mivel is fog hasonlókat művelni hamarosan... s a volt kosaras fickó ezt nagyban díjazza is.
- Hmmm nekem is azok a farok köré termett édes ajkaid! - brummogja továbbra is a lovagló Cicusnak s ha már a lehetőség adott, hát hamarosan be is tömi a Cica száját újfent, ahogy tarkójára markol kicsit a hajába túrva. Jen kettős inger közé szorul: egyrészt ajkait a Medve veszi birtokba s kéri el az újabb kényeztetés adagját, a nő mozgását ezzel még jobban elősegítve másrészt a Leopárd sem fadarab módjára fekszik alatta, billenti, ringatja kicsit a csípőjét s ha a technikája nem is tökéletes, azért lelkes és próbálkozik, a nő alá mozog és hozzájárul az aktushoz bőven azon a csiklón matató-dolgozó ujj-játékon, vagy Jen keblének markolásán kívül, ahogy a csengő fel-felpendül a lovaglás ritmusát híven lekövetve s a sötét műszőrme is így cirógatja Jen formás popsijának ínycsiklandóan domborodó íveit...
mind álarcot viselünk
Lorenzo Vercotti
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
41
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Christian Bale
167
The sweet scent of Dandelions  EmptyCsüt. Szept. 29 2022, 09:52
18+

A farok köré termett édes kis ajkaim... Tetszik az újfent pornófilmes kifejezés, nem hagyja csitulni a tüzet, a lelkesedést, amit ébresztettek bennem itt ma este - főleg az újabb jól elhelyezett nyakba harapással és a farkincám megigazításával. Hirtelen kicsit azt is hiszem, hogy rögtön megkapom a hármas felállást, amire az előbb ráböktem az étlapon, de a jelek szerint egyelőre még kivárják a megfelelő pillanatot. Amikor már tényleg mindenre is vágyom, mikor minden egyéb felállást is végigkóstoltattak velem már, gondolom.
Kuncogva mosolyodom el medvém szavain, s ahogy várom, hogy farka számba nyomakodjon, incselkedőn nyelvet is öltök és azzal is eljátszom, hogy csalogatóbbnak érezze a szituációt.
El nem tudnám mondani, mennyire bezsongok annak gondolatától is, hogy most egyszerre ketten töltenek ki, nemsoká talán tényleg hárman is... Ezt, azt hiszem, valamilyen titkos, még magam előtt sem felvállalt vággyal mindig ki akartam próbálni.
Nem is csalódom a dologban. A leopárd is mozog alattam, és játszik az érzékeny ponttal, ami tökéletesen megfelel egyelőre, míg felveszem a helyzet fonalát - egyelőre a medvének sem adom át a gyeplőt, bár úgy markol tarkómra, hogy kétségem nincs arról, hogy szeretne megint teljes szabad kezet kapni.
A lassú ringatózás viszont a része kell legyen, hiszen bármennyire is kezdem otthon érezni magam ezen a terepen, profi azért természetesen még mindig nem vagyok. Ahhoz kelleni fog még néhány hasonló alkalom, akár ugyanezzel az öttel, vagy ahányat kedvencnek választok. Még mindig elég nagy a verseny köztük.
Szóval, a lassabb, ringatózó mozgás közben igyekszem felvenni hármunk ritmusát - vagyis most elsősorban a sajátomat, ahogy nekem lesz kényelmes és kellemes őket ellátni. A ringatózás azonban, ahogy a tudatos mocorgás helyét újra átveszik az érzések, egyre inkább változik megint szenvedélyessé, méllyé mindkét oldalról. Pár rövid perc múltán, mikor újra tombolni kezd bennem a csillapítani való vágy, a nagymacska kezeit csípőmre húzom, hogy akár kedvére elvadulhasson, ölemben ezzel együtt magam folytatom a játékot, szabad kezemmel pedig a medve méretes farkán dolgozom, hogy adott helyzetben szünetet tarthassak. Továbbra sem vinne rá a lélek, hogy megsértsem legérzékenyebb részét, kiejtsem a játékból, és elvegyem a kedvét a kicsi számtól.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The sweet scent of Dandelions  Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

The sweet scent of Dandelions
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» same scent ~ Lana & Yindee
» Sweet Neighbourhood (?)
» Oh, sweet talk - H, R, E
» *Sweet Accident*
» Sweet Mistake

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: