New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something

• a városhatár átlépése •
üdvözlünk •
new yorkban
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
• szavak sokasága •
csicseregj csak •
kedvedre

• Ismerõs idegenek •
éppen jelenlévõ •
lakosaink
Jelenleg 44 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (125 fő) Vas. Aug. 14, 2022 9:03 pm-kor volt itt.
• népszámlálás •
csoportjaink •
képviselõi
Csoport neve
Bûnüldözés
7
14
Diákok
28
19
Egészségügy
15
9
Hivatal
3
7
Média
15
21
Munkások
24
16
Oktatás
6
5
Törvényszegõk
10
18
Üzlet
12
19
Összesen
120
128

Qadir && Esther
TémanyitásRe: Qadir && Esther
Qadir && Esther EmptyKedd Okt. 04, 2022 8:16 pm


just you and me


““Be a strong woman so your daughter will have a role model and your son will know what to look for in a woman when he’s a man.”


Nem jellemző rám, hogy zavarban lennék, vagy óvatosan tapogatóznék, ezért most is magabiztosan foglalok helyet a kényelmes székben. Pontosan tudom, hogy miért vagyok itt, mit akarok mondani, a pironkodásnak sem helye sem ideje nincs. Engem az elemzésért, a figyelmemért és a szakértelmemért fizet. Elmondom neki amit fontosnak érzek, aztán ő dönti el, hogy mit kezd az információval. A munkám normális esetben nem tartalmazza a főnökkel való megbeszéléseket, de ez a tény nem riaszt vissza. Én a magam részét tisztességesen elvégeztem, a többi már csak előadás.
A lehető legrészletesebben próbálom felvázolni neki mindazt ami miatt feljöttem ide. Sejtem, hogy azért valamennyire biztosan nyomon követi ő is a szémokat, de azért a lehető legrészletesebben magyarázom el, hogy milyen információ rejtőzik egy-egy ábra és kimutatás mögött.
- Ha a munkálatok befejeződnek mindenképp pozitív hatással lesz a büdzsére. egy gyors számítást követően visszafordítom a képernyőt. - Hat számjegyű összeg spórolódik meg, miután már nem kell külön fizetni a munkásokat alkalmazó cégnek, de...az, hogy a lakásokat mikor tudjuk kiadni az kérdéses. persze, csak egy jó befektetőt kellene találni, aki kellő fantáziát lát az ingatlan bizniszben. De nem szólok bele abba, hogy a nálam okosabbak hogyan oldják meg ezt a kérdést. Engem a számok érdekelnek, azért fizetnek, hogy ezzel foglalkozzam.
Tekintetemmel a férfi arcvonásait figyelem miközben beszélek. Nem tudom megítélni, hogy mire gondolhat. A döbbenet jelét vélem felfedezni a vonásaiban, de mégsem tűnik ijedtnek vagy kétségbeesettnek, sokkal inkább tűnik úgy, hogy mindent kézben tart. Vagy csak kellően magas önbizalommal rendelkezik. Szavai hallatán bólintok egyet. Nem kérdezek rá, mert nem akarom úgy tűnjön, hogy számon kérem őt, másrészről pedig tudom, hogy kinek utalt. Szeretek nyitott szemmel járni, tudom, hogy kinek és miért utalhatott, de nem azért vagyok itt, hogy olyan dolgokba üssem bele az orrom, ami nem rám tartozik.
Jobb lábam keresztezem a bal combomon, pillantásommal a főnököt pásztázom. Próbálom kitalálni, megfejteni, hogy milyen ember lehet ő. Mi járhat most a fejében, mennyire érte váratlanul mindaz amit hallott, mi igaz a szóbeszédből ami néha – néha felröppen a kollégák körében.

- Gondolom azt nem kell mondani, hogy minden bejövő összeg lefödött kell legyen. nem lehet csak úgy egyik zsebből a másikba átrakni a pénzt. Illetve nyilván lehet, mindent szabad csak egy esetleges ellenőrzés folyamán megüthetjük a bokánkat. - Ez  így van. De véleményem szerint ahhoz, hogy a hosszútávú megoldást megtaláljuk a rövidtávú problémát ki kell iktatni. nem erőszakoskodom, csak a saját véleményem osztom meg vele, egyébként az ő kezében van a döntés.
- Ez a munkám   bólintok egy vékony mosoly megengedve magamnak. Tényleg nem kell külön köszönetet mondani nekem azért, amiért a fizetésem kapom, de ettől eltekintve kifejezetten jó érzés, ha az ember munkáját értékelik. Az, hogy neki ilyen a hozzáállása a cége jövőjéhez és a munkásaihoz is, nagyon sok mindent elárul a személyéről. - Amennyiben Mary még nem érkezik vissza a meeting időpontjáig szívesen részt veszek rajta. Ha már itt lesz... közelebb hajolok hozzá és lehalkítom a hangom, minth olyan nagy titkot osztanék meg vele - Félek, hogy meg kelle verekednem vele és Mary nagyooon veszélyes. Látta már milyen heves teremészetű? mosolyodom el. Mary egy tünemény egyébként, de nagyon régimódi és számára nagyon fontos, hogy mindenki tudja az alkalmazottak között, hogy kinek hol a helye. Ha itt lenne, most minden bizonnyal ő ülne itt.
- Kubai? mutatok a szivarokkal teli dobozra az asztal sarkán. Nem vagyok olyan nagy szakértő, de a régi őrmesterem a seregben is hasonló szivarokat püffögtetett minden este.
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Hypothesis

When love hurts you, dare to love again.
When a friend falls, dare to be the first to extend a hand. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it.
mind álarcot viselünk
Esther Selassie
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Qadir && Esther Tumblr_n97yr1DWgl1sgzu21o6_250

Qadir && Esther Tumblr_o3fgsbcdUt1s3ulybo5_250
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
★ családi állapot ★ :
Válófélben
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Qadir && Esther Tumblr_mvhovfzGgL1r4fidqo4_250
★ foglalkozás ★ :
Pénzügyi elemző
★ play by ★ :
Zoe Saldana
★ hozzászólások száma ★ :
6
★ :
Qadir && Esther Tumblr_mvhovfzGgL1r4fidqo3_250
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Qadir && Esther
Qadir && Esther EmptyKedd Szept. 27, 2022 9:47 am


Falling house of cards

“Once thing goes wrong, then the whole house of cards collapses. And there's no way you can extricate yourself. Until someone comes along to drag you out.”

Míg Esther beljebb lép az irodahelyiségben és könyelembe helyezi magát Qadir asztala előtt, addig a főnök (saját maga ki nem állhatta ezt a szót) befejezi az asztallapjának folyadékmentesítését. Számára mindig nagyon fontos volt, hogy az ő irodájában is kényelmesen tudjanaak helyet foglalni a munkatársak és funkciónálisan tudjanak dolgozni még vele szemben is, ha úgy adja ki az alkalom. Qadir tartja össze ezt a céget, de valójában nem ő az, aki miatt ilyen régóta működőképes és profitábilis a cég, ezt a kollégáknak köszönheti, így igyekszik mindent megadni nekik beleértve a munkakörnyezetet, a fizetést és a megfelelő bánásmódot. Ennek egyik példája, hogy az itt dolgozóknak nem kellett ebédjükról gondoskodni, hiszen minden nap három menü közül választhattak az étkezőben, amit ingyen, vagy minimális pénzért fogyaszthattak el.
Esther nemmindennapi vendége, úgyhogy kétség kívül komoly oka van annak, hogy most láthatja és nem hülye, sejti,h ogy miről lesz szó, amit előre is bocsált amolyan beszélgetésindító eszközként. Bólint a helyeslő válaszra és még egy utolsót belekortyol a teájába mielőtt felvillanna a képernyő.
- Akkor hát hallgatlak. - Előre könyököl és egy kisebb, alig hallgató sóhaj után kész, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Qadir is kíváncsi arra, hogy ebben a hónapban mennyi az annyi, noha ő is osztott-szorzott mikor Diane fizetését számolta és ezért nem is hagyta, hogy a cége bevételeiből állja Diane teljes fizetését csak mert a banda helyzete és jövője igen nehézkes mostanság. Itt sincs kolbászból a kerítés.
A zuhanó repülés kifejezés azért szíven üti és titkon reméli, hogy nem ennyire drasztikus a probléma, de a szemei elé táruló ábra annyival nem rózsásabb.
- Igen, figyelemmel kísérem én is a havi adatokat. - kezd bele és egyben próbálja megindokolni az ábrákat a saját információi által. - Az eredetinél kétszer több embert helyeztem ki annak érdekében, hogy növelni tudjuk a lakásokból származó bevételt. Viszont ehhez az kell, hogy előbb rászánjuk a pénzt, ami aztán később megtérül. - Nem akarja cifrázni, mert valószínűleg Esther sokkal jobban ért ehhez, mint ő. Néha fáj a CAPEX, de akkor sikeres a beruházás, ha hamar megtérül és profitálni kezd. - Most abban a szakaszban vagyunk, hogy le kell nyelnünk a kiadásokat, de reményeim szerint már a következő hónapban elindul az a görbe felfelé - mutat rá az ábrára csak messziről. Egyébként Qadir is aggódik, hogy mi van, ha nem jönnének be a tervek és bukják a beruházási összeget. Lakásokat felújítani, házakat, villákat kicsinosítani a mai világban nagyon nem olcsó, de talán pont az áruk miatt nőhet majd a havi, vagy éves bevétel. Ettől függetlenül a hatvan százalék borzasztóan rossz arány, ezt felírja magának, mert nem gondolta volna, hogy ilyen rossz a helyzet.
Felpillant, ahogy azt a bizonyos összeget említi Esther. Természetesen egyből tudja, hogy miről van szó, mégis fáj látni, hogy a Dianenek kifizetett összeget ennyire megérezte a cég. Pedig nem szabadott volna, hogy komoly sérelmeket okozzon a vállalat számára, úgyhogy valószínű valamit nagyon elszámolt Qadir. Vagy történt egyszerre más is, ami költségként jelentkezett Diane fizetésével egy napon. Ezt gyorsan ki lehet deríteni. Szája alá hejezi kezét, amolyan gondolkodó, tűnődő arccal.
Tetszik neki Esther magabiztossága és füleket nem kímélő őszintesége. Qadir mindig is arra törekedett, hogy a munkavállalói ki merjék mondani a valóságot, különösképpen, ha nem jók a kilátások. Ennek ellenére erősnek érzi a csőd belebegtetését, pontosabban véve Estheren vél felfedezni a szükségesnél nagyobb lendületet, szinte pánikot, amit megért, mert ha csak a vállalatot nézi, tényleg nem tűnik könnyű útnak visszafordítani a süllyedést. Egyébként sem az, ebben igaza van, ám Qadir szerencsére több pénztárcával rendelkezek. A gond az, hogy egyikből sem pakolhat át összegeket büntetlenül a másikba, pláne nem önszántából, egyeztetés nélkül.
- Köszönöm, hogy rámutattál. Az a nagyobb összeg egyszeri kifizetés volt, nem kell hasonlóra számítani a jövőben. - Gondolkodik azon, hogy elmondja-e, kinek mit fizetett, de ha nem kíváncsi rá, inkább nem kell tudnia, ha pedig kíváncsi Esther, majd megkérdezi, vagy ő maga nézi meg az átutalás paramétereit. Semmi sincs titkosítva, láthatja, hogy kinek utalt Qadir, mennyit és mikor, bár az okot nem nevezte meg, pusztás "fizetés" címszóval.
- Azt el tudom érni, hogy ne mínusszal zárjuk a hónapot, úgyhogy a kimutatásoktól nem kell aggódnotok. - Mert ha egy cég mínuszban zár egy hónapot, az nagyon rossz fényt vet rá. Hátradől a székében, s ezúttal elfolytva a sóhaját. - Ha eladunk néhány lakást, az tényleg megoldás, de rövidtávra. Nekünk viszont az állandó bevételeinket kell növelnünk - felelei Esther ötletére, ami egyébként egy jó megoldás, csak ha Qadir kikozmetikázza más zsebből a jelenlegi mutatókat, akkor érdemesebb inkább hosszabb távon gondolkodni. És a hosszútáv itt most már a fél évet is jelenti.
- Külön meetinget szervezek, ahol ismertetem ezeket az adatokat is, köszönöm Esther. - Csak mert nem ő fogja feltalálni a spanyol viaszt, hanem a nálánál sokkal okosabb és szakmában jártasabb kollégái. Neki csak az a feladata, hogy meghatározza a cég ijövőjének irányát. - Szeretném, ha te is részt vennél rajta. - Elvégre az ő adatai, az ő munkája, nem fogja elvenni tőle az érdemeit. Egyébként nagyon szeretei kiejteni a nő nevét, még ha nem is tökéletesen amerikai akcentussal teszi ezt, hanem a kelleténél jóval erősebb kiejtéssel. Ennyi év amerikai élet után aligha érződik afgán százmazása a nyelvén, de Esther nevében a th-t keményebben t-ként formája, mint az amerikaiak, vagy a britek.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Life is like a game of chess
To win you have to make a move. Knowing which move to make comes with IN-SIGHT and knowledge, and by learning the lessons that are acculated along the way.

Esther Selassie imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Qadir Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Qadir && Esther Fa3e42fa66b9acb717238bac7c1e95fb8668ba3f
Qadir && Esther 1d268a133e336d75e43d2bdf6a26f969e91eced4
★ kor ★ :
51
★ elõtörténet ★ :

Those who know
- do not speak.
Those who speak - do not know.

♫ :

Every single one's got a story to tell
Rather be the hunter than the prey

★ családi állapot ★ :
Tulajdonképpen egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Qadir && Esther Bd19669ff99b80593cd7788f25e74f68bf962324

I wish it need not have happened in my
time,
said Frodo. –––––––––––––––––
So do I, said Gandalf, and so do all who
live to see such times. But that is not for
them to decide. All we have to decide is
what to do with the time that is given us.

★ idézet ★ :
“I'm not afraid of death; I just don't want
to be there when it happens.”
★ foglalkozás ★ :
Üzletember
★ play by ★ :
Oscar Isaac
★ hozzászólások száma ★ :
21
★ :
Qadir && Esther D92bedbf7662b7a5c51d32a154aeefee175b2e90
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Qadir && Esther
Qadir && Esther EmptyPént. Szept. 23, 2022 8:05 pm


just you and me


““Be a strong woman so your daughter will have a role model and your son will know what to look for in a woman when he’s a man.”


Valamikor nem ilyen életutat terveztem magamnak. Sosem gondoltam például, hogy számokkal fogok dolgozni, habár már elég korán nyilvánvalóvá vált, hogy van hozzá érzékem. Fiatalabb koromban nehezen tudtam megülni a fenekemen, mindig mennem kellett, mozogni, aktívkodni. Aztán megsérültem és az egész életem átszerveződött. Nem könnyű tini anyának lenni, de egyedülállónak egy gyerekkel idegen városnban még sokkal nehezebb. Attól kezdve egyetlen cél lebegett a szemem előtt, jövőt biztosítani számára. Az élet elsuhant a fejem fölött, én pedig azt hiszem lenyugodtam. Sok minden van amin változtatnék a jelenlegi életemben is, de azt kell mondanom, hogy most elégedett vagyok. A nehéz válásomat és Aaliyah lányom távolságtartását leszámítva azt hiszem boldog vagyok. Mindenképp erre törekszem.
A cégnek is immár hat éve az alkalmazottja vagyok, azt hiszem nem árulok el semmi újat azzal, hogy nagyon sokan vágynak olyan munkakörnyezetre mint ez. Nyugodt, kellemes, a fizetés sem elhanyagolható. Dolgozni persze azt kell, de hát melyik munkahely az, ahova aludni járnak be az alkalmazottak. Ittlétem alatt azért nagyon sok mindenkit sikerült megismernem, minden osztályról van egy-két ember akivel megtaláltam a közös hangot. A főnök viszont olyan, mint Harry Potterben Félig Fejnélküli Nick. Mindenki tudja, hogy létezik, de csak azok látják, akiknek megjelenik. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni összesen hányszor láttam őt, azt meg számolni sem kell, hogy hányszor beszéltem vele személyesen. Most se tenném, hogyha lenne rá más lehetőségem, de mivel nincs felettesem és úgy ítélem meg, hogy ez a dolog fontos, kénytelen vagyok a saját kezembe venni az irányítást. Megharapni csak nem fog.
Az üres recepción láttán egy percre elgondolkodom azon, hogy talán nincs itt Mr. Abbar, de a tétovázásom csak egy egészen rövid ideig tart, a következő pillanatban a kopogást követően már az irodában álldogálok.
- Köszönöm. invitálását követően lépek beljebb a minden sarokból férfiasságot tükröző helyiségben, hogy helyet foglaljak a széken. Óvatosan arráb tolok egy szivartartót, hogy az eddig szorongatott laptop helyet kapjon az asztalon.
- Attól tartok, hogy nem. nyomom be a bekapcsoló gombot a gépen és amíg a viszonylag új laptop elindul úgy fordítom, hogy ő is lássa a képernyőt.
- Éppen a havi zárást próbáltam elkészíteni, amikor megakadt a szemem pár dolgon. Felnyitom az első grafikont. - Többször is jeleztem Marynek, hogy az elmúlt másfél évben a cég bevétele megcsappant. Mondhatjuk, hogy zuhanó repülésben vagyunk. Ez a vírus illetve a hirtelen áremelkedéseknek köszönhető nagyrészt. mint minden kereskedelmi üzletet, ezt a céget is érintette az infláció, az áremelkedések, a piac változása.
- Jelneleg a lakások kicsivel több, mint hatvan százaléka után van bevételünk. Ami ha így folyatatódik a zuhanás ez csökkeni fog. Ujjaimmal végigkövetem az ábrát. Tekintetem ide-oda cikázik közte és a gép között.
- Néhány nappal ezelőtt, egy indokolatlanul nagy összeg lett eltávolítva a cég számlájáról, ami bevétellel nincs fedezve, tehát gyakorlatilag mínuszban vagyunk vele. Nagyon sajnálom, de eznélkül az összeg nélkül a havi zárás mínuszos. egy újabb garfikont nyitok meg. - Nem tudom, hogy mit tanácsolhatnék, de erre az egész káoszra megoldást kell találnunk. Egy gyors megoldást a mostani helyzetre, aztán pedig hosszútávó megoldást a csőd megelőzése miatt. hátradőlök a székben, Qadir arcát fürkészem. Érdekelne, hogy minderről most mi a véleménye.
- Talán okos dolog lenne néhány lakást eladni. De ez csak egy ötlet persze.
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Hypothesis

When love hurts you, dare to love again.
When a friend falls, dare to be the first to extend a hand. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it.
mind álarcot viselünk
Esther Selassie
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Qadir && Esther Tumblr_n97yr1DWgl1sgzu21o6_250

Qadir && Esther Tumblr_o3fgsbcdUt1s3ulybo5_250
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
★ családi állapot ★ :
Válófélben
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Qadir && Esther Tumblr_mvhovfzGgL1r4fidqo4_250
★ foglalkozás ★ :
Pénzügyi elemző
★ play by ★ :
Zoe Saldana
★ hozzászólások száma ★ :
6
★ :
Qadir && Esther Tumblr_mvhovfzGgL1r4fidqo3_250
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Qadir && Esther
Qadir && Esther EmptyCsüt. Szept. 22, 2022 7:28 pm


Falling house of cards

“Once thing goes wrong, then the whole house of cards collapses. And there's no way you can extricate yourself. Until someone comes along to drag you out.”

Nem az a főnök Qadir, aki minden pillanatban megtalálható az irodájában, sőt, ami azt illeti, igencsak vadászni kell rá. Hogy hol van és miért, nem sokan tudják a cégnél pontosan, de mindenki szinte biztos lehet benne, hogy okkal van távol és feltehetőleg a munkáját végzi azokban a pillanatokban is. És alapvetően nem is tévednek sokat, mert valóban, nem sűrűn hajlandó nyugton maradni, ha tudja, hogy máshol jelen kell lennie. Ettől függetlenül nem érződik rajta, hogy állandóan rohan, vagy kapkodva próbálja befejezni az összes megkezdett feladatát. Minek kapkodjon, azzal nem lesz előrébb.
Az évek során kialakította már magának a megfelelő napirendet, ő is tudja, hogy nem dolgozhat mindig, mert abba beleőrülne, ugyanakkor folyamatosan tisztában kell lennie az eseményekkel akkor is, ha épp bowlingozni van. Merthogy ez lett az új hobbija, franc se gondolta volna, hogy egy ártatlan „jó lesz, csak gurítunk párat” baráti meghívás után ennyire könnyen megszállottá válik.
A gondosan kialakított életstílusnak hála mentálisan és fizikálisan is sikerült egészségesnek maradnia ebben a kietlen környezetben, amit részben ő maga teremtett. Vagy ő maga mászott bele és most, ha akarna sem tudna hova menekülni előle, holott néha nagyon is megtenné. Hiába egészséges, az ő kezében sem úgy jönnek mindig össze a dolgok, ahogy akarná. Sőt, rendszerint újra kell kalkulálnia, habár titkon ezt imádja az életében. Semmi sem megy egyszerűen, noha időnként azért történhetne így, csak amíg levegőt vesz, vagy lehunyja szemét.
Lassan tölti rá a teafüvekre a forró vizet. Ezt eredetileg az asszisztense csinálja meg neki, de ma délután kikérőt kért, Qadir pedig tudta, hogy nincs miért elleneznie. Elvégre teát főzni úgyis tud, iratokkal pedig elméletileg nem fog kelleni a nap hátralévő részében foglalkoznia. Megnyugtatja a levegőbe került aromák, imádja ezt az ízt, habár ezt sok másik keverékre is elmondható. Kevesen tudják, hogy lelkes gyűjtője a különféle teáknak és otthonában több mint 100 féle lakozik. Füves, filteres, bármilyen. Külön szekrényben gondosan saját kezűleg pakolgatja őket, holott nem tervezi mutogatni az apróságokat. Önmagát szórakoztatja vele leginkább.
Míg visszaér az asztalához pár centiliter elfogy kézfejméretű poharából. Mintha gyorsabb lenne tőle a munka. A monitorra veti tekintetét, kattint párat, hogy a kívánt kiértékelés kerüljön képernyőre, de még mielőtt belemerülne a részletekbe, észreveszi, hogy kanala teacseppeket hagyott az asztalán, azt pedig nem viseli el, ha bármi oknál fogva ragadna a felület. Zsebkendővel kezdi felitatni a folyadékcseppeket, mikor meggallja ajtaján a kopogást. Mire felnéz, már meglátja Esthert. Kezével int, hogy fáradjon csak beljebb, ő pedig befejezi ezalatt a takarítást.
- Hogyne, foglalj helyet - mutat az előtte lévő székek egyikére és míg Esther leül, ő leteszi tálcára a megnyitott fájlt. Nem mintha titkos lenne, sőt, az alkalmazottak néha jobban képben vannak a cég alakulásával, mint ő, de mégiscsak igyekszik nem hagyni figyelemelterelő elemeket a látószögében. Tiszteli ennyire az alkalmazottjait.
- Nem fog tetszeni, igaz? - fordul teljes mértékben felé, enyhén előre dőlve. Tény, hogy nem foglalkozott részletekbe menőleg a cég pénzügyeivel, de ő is érzi, hogy több eséllyel fog rosszat hallani, mint pozitívot. Igazság szerint már-már várta, hogy mikor ront rá a teljes pénzügyi osztály és tépik le a fejét.
Egyébként nem sűrűn beszélt eddig Estherrel, mondjuk általában egyik pénzügyessel sem, mivel ők az esetek többségében csak összesített eredményeket küldenek az állapotokról és különféle tervek költségeiről, az pedig személytelen folyamat, de azért arcról és névről is ismeri Esthert. Meglehet, az ő életét - sok más alkalmazottjával együtt - nem kutatta át, ellentétben azokkal, akik közelebb állnak a veszélyes tűzhöz. Félhetne attól, hogy nem tud részleteket a munkavállalóiról, ez egy támadási felület számára, de egyszerűen még nem jutott el odáig, hogy ő, vagy valaki más általa megbízott nekiálljon ilyen sok ember magánéletének átfésülésére.

Esther Selassie imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Qadir Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Qadir && Esther Fa3e42fa66b9acb717238bac7c1e95fb8668ba3f
Qadir && Esther 1d268a133e336d75e43d2bdf6a26f969e91eced4
★ kor ★ :
51
★ elõtörténet ★ :

Those who know
- do not speak.
Those who speak - do not know.

♫ :

Every single one's got a story to tell
Rather be the hunter than the prey

★ családi állapot ★ :
Tulajdonképpen egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Qadir && Esther Bd19669ff99b80593cd7788f25e74f68bf962324

I wish it need not have happened in my
time,
said Frodo. –––––––––––––––––
So do I, said Gandalf, and so do all who
live to see such times. But that is not for
them to decide. All we have to decide is
what to do with the time that is given us.

★ idézet ★ :
“I'm not afraid of death; I just don't want
to be there when it happens.”
★ foglalkozás ★ :
Üzletember
★ play by ★ :
Oscar Isaac
★ hozzászólások száma ★ :
21
★ :
Qadir && Esther D92bedbf7662b7a5c51d32a154aeefee175b2e90
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásQadir && Esther
Qadir && Esther EmptySzer. Szept. 21, 2022 9:27 am


just you and me


““Be a strong woman so your daughter will have a role model and your son will know what to look for in a woman when he’s a man.”


Háromnegyed órája bámulom a laptopom kijelzőjét. A kimutatásokból és grafikonokból tökéletesen látszik, hogy elég nagy a baj a cégnél. A gőzölgő kávém már régen kihűlt az asztal szélén, meg is feledkeztem róla. Akárhonnan nézem, akárhogyan számolom, ellenőrzöm a kimutatásokat, egyértelmű az eltérés. Normális esetben most rohannék át a felettesemhez a kimutatásokkal, de Mary még nem tért vissza a szabadságról, egy héttel meghosszabította, mert megszületett az első unokája. Megértem. Minden bizonnyal én is ezt tenném. így viszont engem terhel minden felelősség még legalább egy hétig.
Sóhajtva dőlök hátra a forgószékben, szemüvegem feltolom a fejemre, hogy kifáradt szemeimet megdörzsöljem. Át kell gondolnom, hogy mi legyen most a következő lépés. Az elmúlt közel két évben nem ez az első, hogy ilyen vagy ennél nagyobb eltérést figyeltem meg a kiadások és bevételek között. Valami nem teljesen tiszta a céggel kapcsolatban, de nekem nem az a dolgom, hogy kételkedjek bármiben is. Azért fizetnek, hogy a munkámat végezzem nem a kutakodásért vagy túlgondolásért. Nekem mégis mindenféle gondolatok kavarognak a fejemben, miközben megoldást próbálok keresni a hirtelen felmerülő problémára.


Leveszem a szemüvegem és leteszem az asztalra. Egyetlen megoldást látok arra, hogy tisztázzam ezt a helyzetet. Kezemben a laptoppal, hezitálás nélkül lépek ki az irodám ajatján, hogy a csendes folyosón a lift irányába sétáljak. Még sokan nem tértek vissza a szabadságolásból, néhány irodában van csak mozgás, a legtöbb helyiség sötét. Cipőm sarka hangos koppanással jelzi, hogy éppen merre tartok. A pénzügy és könyvelőség a harmadikon van, nekem ez a szint még teljesen ideális, ha nincs lift ennyit még képes vagyok lépcsőzni. Évek óta dolgozom már ennél a cégnél és mostanra nagyon megszerettem, nem is tudnám elképzelni nélküle az életem. Jól fizet, kényelmes a munkaidőm, rugalmas a beosztásom és nem utolsó sorban azt csinálom, amit szeretek, amihez értek. Azért tanultam éveket, hogy majd kamatoztathassam a megszerzett tudásomat. Nem volt mindig könnyű életem, de mostanra azt érzem, hogy kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Majdnem teljesen.
A főnök irodája a legfelső szinten van. A lift néhány másdopercen belül hangos csengéssel jelzi, hogy megérkeztem a kívánt emeletre. Az sem teljesen biztos, hogy itt van, de jobb híjján csak ez a lehetőségem maradt beszélni egy feletesemmel, aki érdemben a megoldásban is segítségemre lehet. Nem gyakran járok ezen az emeleten, a főnökkel sem túl sűrűn találkoztam, az éves meetinge-ket leszámítva néhány céges bulin láttam csak futólag és ennyiben ki is merül az ismeretségünk. Mindenki tudja ki ő, mégsem ismeri senki. Nagy megelepetésemre a recepciós asztal mögötti szék üres. Vagy nincs itt senki, vagy éppen máshol akadt dolga a hölgynek. Nem fogok várni rá. Megigazítom vörös blézerem gallérját mielőtt magabiztosan bekopogok az ajtaján. Várok néhány másodpercet a válaszára, majd óvatosan kinyitom az ajtót, hogy tekintetem találkozzon az iróasztala mögött ülő férfival.
- Elnézést a zavarásért uram. lépem át a küszöböt és behúzom magam mögött az ajtót.
- Esther Selassie vagyok a pénzügyi osztályról. Beszélhetnénk? nem lépek közelebb amíg nem ad választ, csak állok a csukott ajtó mögött, tekintetemmel a férft fürkészve◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Hypothesis

When love hurts you, dare to love again.
When a friend falls, dare to be the first to extend a hand. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it.
mind álarcot viselünk
Esther Selassie
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Qadir && Esther Tumblr_n97yr1DWgl1sgzu21o6_250

Qadir && Esther Tumblr_o3fgsbcdUt1s3ulybo5_250
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
★ családi állapot ★ :
Válófélben
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Qadir && Esther Tumblr_mvhovfzGgL1r4fidqo4_250
★ foglalkozás ★ :
Pénzügyi elemző
★ play by ★ :
Zoe Saldana
★ hozzászólások száma ★ :
6
★ :
Qadir && Esther Tumblr_mvhovfzGgL1r4fidqo3_250
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Qadir && Esther
Qadir && Esther Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
Qadir && Esther
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Esther Selassie
» Esther Wellington
» Qadir Abbar
» Qadir & Luna :: faith or persistence
» Boss meeting --- Qadir and Diane

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: