New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 217 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 210 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Sedrick Cabrini
TémanyitásSedrick Cabrini
Sedrick Cabrini EmptyHétf. Szept. 05 2022, 19:32
Sedrick Cabrini
Szabad

Play by
Dominic Sherwood ( nem ragaszkodom hozzá, az lesz, akit te szeretnél <3 )
Születési hely
Manhattan
Kor
35
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
Mindegy, de részben mindenképp vonzódjon a nőkhöz
Családi állapot
amit gondolsz
Csoport
Törvényszegők
Történetünk
Sajnos rosszul tettem, hogy egykoron hittem és megbíztam benned. Még magam sem tudom, hogy sokszor mi jár a fejedben, de azt hiszem, hogy nagyon zavarodott lehetsz. Vagy csak én nem ismerlek igazán? A mi történetünk ott kezdődik, amikor Leo által megismertelek... mondanom sem kell, hogy egyből működött közöttünk a kémia, bár én a szívem mélyén mindig is az öcsédet, Leo-t szerettem. Néhányszor randizgattunk, elutaztunk vagy épp kirándultunk erre-arra. Igyekeztél a kedvemben járni, bár nem ismertem fel a tényt, hogy valószínűleg egy pszichopata vagy. Akkor még nem tudtam, hogy mekkora ellentét van a két testvér között, de egyszer csak bekattant nálad valami. Nagy uradalmat építettél magad köré; elérted, hogy üzletember legyél és komoly befolyásokat gyakorolj. Aztán zavarni kezdett, hogy kerüllek és inkább Leo társaságát keresem. Megijedtem, amikor lekaptál. Túlságosan vadállatias voltál, olyan, akit nem érdekel, hogy milyen kárt okoz a másikban. Azt hiszem, a régi kedves és gondoskodó Sedrick már akkor  megszűnt létezni. És a pokol itt kezdődött igazán...
Lemészároltad a családomat, akkora hatalmat szereztél. Pedig apám a neves Osborne maffia főnök volt, de számodra gyerekjáték volt elsöpörni mindenkit. Azt hittem, hogy engem és Leo-t is megölsz, de egészen más ötlet jutott eszedbe. Megfenyegettél, ha nem jövök veled, akkor a szemem láttára ölöd meg az öcsédet, aztán pedig engem. Végül engedelmeskedtem neked. Elérted, amit akartál. De vajon boldog voltál így?
Néhány évig voltam nálad. Voltak jobb napjaink, de sűrűn volt, amikor nem fértünk össze. Sajnos a múlt nem engedte, hogy elfelejtsek neked mindent. Egyszerűen nem ment, Sedrick. Sajnálom. Gyakorlatilag együtt voltunk abban a néhány évben, megkérted a kezem. Bár kényszerből mondtam igent, hisz tudod, hogy nem úgy szerettelek. Bár a szívem mélyén kedveltelek, de nem úgy, ahogyan te azt szeretted volna. De tudod, volt egy pont, ahol részletezted, hogyan ölted meg végül az öcsédet. Akkor valami nálam pattant el és nem tudtam eldönteni, hogy kit lőjek le. Magamat, vagy téged. Bevallom, nem vagyok túl jó lövő, végül vállba kaptad a golyót. Sikerült tőled megszabadulnom, ennek pedig már egy éve. Fogalmam sem volt, hogy mi történt veled, bár valószínűleg mindig is nyomon követtél. Néhány hete megjelentél és megfenyegettél. Vegyem komolyan? Ez csak rajtad múlik. De állok elébe. Már nincs mit veszítenem.
Szóval ne bujkálj, gyere elő. Most az egyszer muszáj lesz lezárnunk ezt az egészet.

|| Talán nagyon negatív karakternek tűnik, de szeretnék ezen változtatni, amit csak a játéktéren lehet megvalósítani. Számomra Sedrick nagyon különleges ember, még akkor is, ha annyi fájdalmat okozott. Szeretem, de nem úgy, ahogyan ő azt szeretné. És ott van az öccse, akivel ideje rendezni a viszályokat. Szerintem rengeteg lehetőség rejlik benne, s megtisztelsz, ha utadat végigkísérhetem. Nagyon várunk!  :öribari:

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Sedrick Cabrini
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Leonard Cabrini

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: