New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 299 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 282 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Millie-m
TémanyitásMillie-m
Millie-m EmptySzer. Aug. 31 2022, 13:13
Millicent Akármi
Stoppolt

Play by
maia reficco
Születési hely
akármi
Kor
16
Lakhely
akármi
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
szingli tudtommal
Csoport
Diákok
Történetünk
Milyen is vagy?
Vagány, merész és talpraesett. Egy igazán belevaló csaj, akit még nem láttam megrendülni. Ugyan akkor kedves és nagyon jó a humorod. Persze neked is vannak rossz tulajdonságaid: mind például, hogy borzalmasan makacs vagy.
Egy falmászó teremben ismerkedtünk meg, ahol én rögtön elkezdtem csapni neked a szelet – bevallom, sikertelenül. Nem tudom, hogy nem jöttem be neked vagy nem vágytál még egy röpke kalandra sem, de soha se adtad be a derekadat. Szóval inkább kialakult közöttünk egy furcsa barátság, amiben a flört részemről ugyan úgy jelen van – már csak azért is, hogy elmondhassam, hogy nyertem. Minden jól is ment egészen egy legutóbbi buliig, ahol én nem igazán a legjobb ember szájára tapasztottam rá az enyémet. Mármint a lehető legrosszabbra, aki a bátyád. Te pedig ezt végig néztél.
Azóta tök fura vagy, és jól össze is vesztünk az egészen.

TELJES SZTORI JOBBAN KIFEJTVE ITT OLVASHATÓ (karakterlap történeti része teljes egészében erről szól – kellemes olvasást)

Szóval igazából elég sok mindenben szeretnék szabad kezet adni pl. a személyisége többi része, családi háttér, egyéb plotok, miért nem akart randizni, mit is érez most stb.  A lényeg az, hogy össze szeretném őket boronálni szépen lassan – de ennek a menetét inkább majd csak priviben beszélném meg a lelkes jelentkezővel. PB-ből nem szívesen engedek, de nyitott vagyok összeségében.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Millie-m
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lys & Millie
» Millie's road
» Audrey & Millie
» Millie && Gabe
» Flor & Millie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: