★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 299 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 282 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Duncan Weaver, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Jayda Winters, Layla Hunter, Manila Calabrese, Melody Sharp, Peter Panborne, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Scarlett Nelson, Sofia Carmona, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor Sofia Carmona
tollából Ma 16:29-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 16:03-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 15:58-kor Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Millie-m Szer. Aug. 31 2022, 13:13 |
| Millicent Akármi Stoppolt | Play by maia reficco Születési hely akármi Kor 16 Lakhely akármi Szexuális beállítottság hetero Családi állapot szingli tudtommal Csoport Diákok Történetünk Milyen is vagy? Vagány, merész és talpraesett. Egy igazán belevaló csaj, akit még nem láttam megrendülni. Ugyan akkor kedves és nagyon jó a humorod. Persze neked is vannak rossz tulajdonságaid: mind például, hogy borzalmasan makacs vagy. Egy falmászó teremben ismerkedtünk meg, ahol én rögtön elkezdtem csapni neked a szelet – bevallom, sikertelenül. Nem tudom, hogy nem jöttem be neked vagy nem vágytál még egy röpke kalandra sem, de soha se adtad be a derekadat. Szóval inkább kialakult közöttünk egy furcsa barátság, amiben a flört részemről ugyan úgy jelen van – már csak azért is, hogy elmondhassam, hogy nyertem. Minden jól is ment egészen egy legutóbbi buliig, ahol én nem igazán a legjobb ember szájára tapasztottam rá az enyémet. Mármint a lehető legrosszabbra, aki a bátyád. Te pedig ezt végig néztél. Azóta tök fura vagy, és jól össze is vesztünk az egészen. TELJES SZTORI JOBBAN KIFEJTVE ITT OLVASHATÓ (karakterlap történeti része teljes egészében erről szól – kellemes olvasást) Szóval igazából elég sok mindenben szeretnék szabad kezet adni pl. a személyisége többi része, családi háttér, egyéb plotok, miért nem akart randizni, mit is érez most stb. A lényeg az, hogy össze szeretném őket boronálni szépen lassan – de ennek a menetét inkább majd csak priviben beszélném meg a lelkes jelentkezővel. PB-ből nem szívesen engedek, de nyitott vagyok összeségében. |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Millie-m | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |