★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 266 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 258 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Leo - elkelt Kedd Aug. 23 2022, 17:17 |
| elkelt!
Leo ... ELKELT | Play by Chris Wood, de ha van más ötleted, szívesen meghallgatom Születési hely Amit gondolsz Kor 30-35 között Lakhely amit gondolsz Szexuális beállítottság heteró, de felőlem lehet biszexuális is Családi állapot elvileg szingli Csoport törvényszegők (?) Történetünk Azt hiszem, hogy te vagy az az ember, aki nélkül el sem tudnám képzelni az életemet. Ha látnád magad az én szememmel, szerintem elnevetnéd magad örömödben. Bár szerintem sejted, hogy mennyire ragaszkodom hozzád. De mégis hogyan alakult ki ez a kötelék? Nos, soroljam....? 1. Az apám jobb keze voltál, amíg még élt és amíg a bűnszervezet működött. Próbáltál úgy viselkedni, mint egy kisember, de valójában te voltál az egésznek az agya. Vegyészmérnőkként végeztél, ezt pedig főképp a drogok kifejlesztésében és lőszergyártásoknál vetted hasznul. Gyakorlatilag ez volt a munkád, amiért apám busásan megfizetett. 2. Valójában nagyon is foglalkoztál velem már fiatalabb koromban is. Nagyon sokszor megvédtél és kiálltál mellettem, pedig meg sem érdemeltem. A magam feje után mentem, de te mindig kitartottál mellettem. Volt, amikor drogot akartam tőled, de te nemes egyszerűséggel megtagadtad tőlem azzal a címszóval, hogy nem gyerekeknek való. Nos, lehet igazad volt. 3. Üzleti utakra is elvittél magaddal, de talán nem is kellett érte annyira könyörögnöm. Ne is tagadd, de élvezted mindig a közelségem. Felvidítottalak. Pedig nagyon nehéz volt téged megpuhítani. 3. A családom nem igazán foglalkozott velem, de te mindig helyes úton irányítottál. És annyira hiányzol... Azonban nem minden volt ilyen tökéletes. • Te vagy Sedrick öccse. Azé az embernek, aki később meggyilkolta a családomat, majdnem velük együtt téged is. Téged azért kímélt meg, mert az öccse vagy. De van egy sejtésem, hogy még így sem vagy biztonságban. • Te örökölted meg a család és a maffia egész vagyonát, mivel minden örökös meghalt, így apám rád hagyott mindent. • A családom temetését te intézted, de engem eltűntnek, később halottnak nyilvánítottak. Hiába próbáltál keresni, a bátyád gondoskodott arról, hogy te ne találj meg. • Bár megnyugodhatsz, lassan egy éve, hogy elszöktem a bátyádtól. Jelenleg az a célom, hogy végre téged megtaláljalak és elmeséljek mindent. Azt akarom, hogy begyógyítsd a sebeimet...Szeretnél még többet tudni magadról, esetleg új ötletekkel bővíteni? Azt hiszem, hogy nagyon jól el lennénk. Megjegyezném, hogy ez valahol egy szerelmi szál lenne. A játék majd adja magát, de szerintem elkerülhetetlen, hogy a barátságnál több alakuljon ki. Garanciát vállalok, hogy nem foglak unatkozni hagyni! Nagyon várlak! |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Leo - elkelt | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |