★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 282 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 274 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 9:02 pm-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 8:57 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Alastair Keaton Vas. Aug. 14, 2022 9:55 am |
| Alastair Keaton Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Daniel Gillies/Trey Griley (alkudható) Születési hely London, UK Kor 37-45 Lakhely Manhattan, New York Szexuális beállítottság Heteroszexuális Családi állapot Házas Csoport Rád bízom Történetünk Kedves férjem, Nem tudom szerelem volt első látásra, vagy csupán a sors akarata volt, hogy besétálj a klubba, ahol dolgoztam, de megtörtént. Te is csak egy megtört gazdag férfi voltál, aki szórakozni akar egyet egy sztriptíz klubban, de aztán másnak bizonyultál. Kedves voltál, és úgy éreztem, érek valamit, és veled kitörhetek onnan. Így is lett, csak nem egészen úgy, ahogyan gondoltam. Terhes lettem, és innentől nem igen volt választásod, hiszen ahogyan mondtad, te úriember vagy, és a botrány sem hiányzik. Igen, megmentetted az életem, és elvittél onnan, egészen New Yorkig, távol a családjainktól, Azonban az helyett, hogy magamra hagytál volna a gyerekkel, feleségül vettél, és azóta is gondoskodsz rólunk. Csupán kár, hogy ritkán mutatsz irányomba érzelmeket és akkor is igyekszel leplezni. Mikor még találkozgattunk Londonban, kedves voltál, őszinte, és azonnal beléd szerettem, de amióta megtudtad, hogy terhes vagyok, minden érzelem megszűnt részedről. Persze tudom én, hogy ott vannak, csak igyekszel elnyomni őket, és ezzel pedig engem bántasz. Lefekszel velem, mert kerülöd a botrányt és mások előtt eljátszod a tökéletes mintaférjet, de otthon rideggé válsz mellettem, amibe a szívem szakad belé. Nem tudom van e jövőnk együtt, de én minden erőmmel azon vagyok, hogy megmentsem a házasságunk, még ha ez néha nem is látszik úgy. Rám küldtél egy magánnyomozót is, (mit sem tudva, hogy ezzel miféle lavinát indítasz el) szóval mégsem bízol annyira a hűségemben, mint régen. Persze erre is megvan az okod, követtem el hibákat a múltban, de ideje végre belátnod, nem csupán én vétettem. Ha otthon nem kapom meg a szeretetet, ami járna nekem, és csupán visszautasítást és ridegséget kapok, egy idő után máshol kell keresnem. Fáj nekem ez az egész, hogy hová fajult a kapcsolatunk. Azonban minden nehézség ellenére én még mindig szeretlek és hiszek bennünk. Szeretném helyrehozni a házasságunk, nem csupán magunkért, a fiúnkért is. Megérdemeljük a boldog életet. Ezért kérlek gondold végig ezt a levelet, és a szavaimat, és adj nekünk még egy esélyt. Én szeretlek, ez sosem fog változni. A te szerető feleséged, Geraldine. /Tömören ennyi lenne. A karakter brit (akár lehet nemesi családból is), kifinomult, makacs ember, aki nehezen mutatja ki az érzelmeit. Úgy képzeltem el, igenis szereti a feleségét, csak az a bizonyos sértettsége és makacssága nem engedi kimutatni. Minden esetre elképzeléseim szerint van számukra remény még ha messze is van. Bővebben, majd amikor megérkeztél, várom a Te ötleteidet is! A keresztnév és a pb is változtatható. Nagyon várlak siess hozzám / |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Alastair Keaton | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |