hadd ne kelljen harapófogóval kihúznom belőled, nem most állok neki főzni, hogy ne változtassak, de nem igazán van kedvem ahhoz csak a villáddal tologasd majd az ételt, mert nem vagy kibékülve vele
kérni kérheted
aha, emlékszel mi történt, amikor fél éve rávettél eljöjj egyre velem?
Mondtam már, hogy túlságosan sokat dolgozol... Nem ártana pihenned is azért. Hát, a hallal nem vagyok annyira kibékülve, de... Csak most, csak a te kedvedért lehet, hogy kivételt teszek és megkóstolom. Pláne, ha már ennyit készülsz erre a vacsorára miattam. Hé, kikérem magamnak! : O Teljesen jól bírom az alkoholt. Mondjuk, tudnád, ha néha fognád magad és eljönnél velem partizni egy jót!
Nem lenne jobb kivenni egy fél nap szabadságot? Ha a mai munka már úgyem úgy alakul, mint tervezted. Ahaaa, értem. Hm, léteznek naaagy verebek. Á, hogy az étel miatt kell a bor. Már kezdtem azt hinni, hogy a kedves bátyám le akar itatni, hogy kiszedjen belőlem minden fontos információt, amit csak tudnia akar. : D
Akkor ez nem egy szerencsés nap lesz se neked, se neki. Hm, inkább mégis mondd csak el, hogy mire is gondolsz pontosan laza alatt? : O Ismerlek már, mint a tenyeremet, sejtem, hogy arra készülsz, hogy a szőnyegen fetrengjek teli hassal. Egy fehérben meg egy vörösben kiegyezhetünk? A vöröstől mindig olyan... Mármint nem mindig, izé, csak, ha néha megesik, hogy a barátokkal iszunk egy-két pohárral, khm.
Ó, valaki lehet, hogy nem akart ma dolgozni. : O Csak nem te voltál? De csak, ha nem traktálsz tele a szokásos hat fogásos adagoddal... Hm, tudod mit? Lepj meg valami finommal! : ) Rendben van, ott leszek! Vigyek valamit? Bor, pezsgő? :d
Remélem nem én vagyok az a technikai probléma... : D Hát, meglehet, hogy ez egy családi vonás. Csak én az érzelmekkel állok hadilábon. Nincs semmi dolgom, szóval... Pontosan mikor? Úristen! Te akarsz nekem főzni?! Meg vagyok lepve, el is érzékenyültem. De viccet félretéve: persze, szívesen! Hol találkozzunk? Nálad vagy máshol?
Azt hittem dolgozol... Nem akarlak feltartani. Te se haragudj rám! Tudom, hogy jót akarsz, csak... Nem is tudom. Néha alig foglalkozol velem, amikor meg igen, akkor mindig veszekedés lesz a vége. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem vagyok egy könnyű eset, de... ilyen vagyok. Nem tudok egyik pillanatról a másikra megváltozni. Nehéz... Pláne úgy, hogy nem vagyok magammal megelégedve.
Nagyon jól tudod, hogy vannak bizonyos... problémáim a társas kapcsolatok terén mióta apa meghalt. De hogy pont ezt hozod fel... Néha tényleg úgy érzem, hogy még mindig az a gyerek vagy, aki régen annyira utálta, hogy van egy húga. Megvédtél? És az nem jutott eszedbe, hogy esetleg nekem is kicsit kedvesebben add elő magad? Néha igen jól esne... Mostmár jó lesz... Menj csak és éld a tökéletes életedet.
öt percig vagy picivel tovább tartott, amíg kialakultak ezek a komoly érzések az irányába és meghoztad azt a csodás döntést?
a vicces, hogy megvédtelek, hogy csak hülyeséget csináltál, fiatal voltál, manipulált téged. amit most csinálsz arra viszont már nekem sincs kifogásom, egy szál se
egyetértek, nincs kedvem a falnak beszélni és egyébként is van, akinek dolgoznia kell holnap, emiatt korán kelni
Azta, Pascal, hogy te milyen rettentően kedves vagy ma megint... Meg sem érdemlem, hogy ilyen csodálatos testvérem legyen. De tudod mit? Azért elmehetsz a francba! Az, hogy te azt hiszed, hogy csak miattad... történt az, ami Pierre-rel, rohadt önző dolog! Ha hiszed, ha nem, én tényleg éreztem valamit iránta... Amúgy nem adtam volna neki oda a szüzességemet. De mindegy. Remélem te is egyetértően bólogattál, hogy mekkora egy ribanc a húgod... De tudod mit? Inkább hagyjuk ezt az egészet... Nincs kedvem azt hallgatni, hogy mekkora idióta vagyok.
nem tudom melyik eset a jobb, ha tetteted magad vagy tényleg ennyire hülye vagy
a tizenöt éves húgom azért, hogy bosszantson megkúratja magát a hat napig nálunk vendégeskedő haverommal, aki azért tette a szépet, hogy egy újabb strigulát gyűjtsön? te tényleg ennyire téveszmés vagy? van róla fogalmad hogy beszélt rólad a hátad mögött utána? nem, már hogyne lenne..
fel se fogod a lényegét a mondanivalómnak
hajrá az egésszel, komolyan, megérdemled amilyen boldog leszel tőle, mert kizárólag magadnak köszönheted
ha véletlen becsúszik egy kölyök, pont lány lesz, azért remélem addigra benő a fejed lágya és nem fogod hagyni hasonló faszságot elkövessen, mint amit te csinálsz
Öhm, ha csak sejteném, hogy miről is beszélsz... De nem mindenki van odáig a közösségi médiáért. Szerintem ebben nincs semmi érdekes, de mindegy. Hát, Pierre-t te kergetted el végülis. Szóval annak a kapcsolatnak a végkifejletét soha sem fogjuk megtudni... Lehet, hogy vele pont működött volna a dolog. Előtte is próbálkoztam azért már, szóval ne ess nekem ezzel a hülyeséggel! Nem tehetek róla, hogy a vőlegényem nem egy kifejezetten... érzelmes fajta. De még az előnyére változhat a jövőben. Addig meg, amíg csak egy jegygyűrű van az ujjamon, egy-két flört még belefér az egészbe.
Ne aggódj, nagyon is intelligens ember! Csak nincs odáig a modern technológiáért. Jézus, P, te csak ne foglalkozz a menstruációmmal... És az nem opció, hogy talán most pont nem ez fog történni?! Vagy nekem csak azok a mellényúlások járnak ki, más nem? Aaron meg... Hidd el, én próbálkozok felkelteni a figyelmét, de nem nagyon megy. Mintha nem is lenne rám kíváncsi. Éppen ezért nem kellene elítélned.
aha, oké, akkor nagyon is menni fog neki az app letöltése, ha nem két számjegyű IQ-val rendelkezik
te se legyél már ennyire naiv, meg ennyire tájékozatlan a cybertámadásokkal szemben, amikor gondolom még a mensi ciklusod is vezeted a mobilodon
a szerelmi életed meg a te dolgod egészen addig, amíg az én problémámmá nem teszed, amikor rájössz megint mennyire mellé nyúltál és elfogyasztasz egy százas zsebkendő csomagot
az állítólagos eljegyzésedre meg nem is teszek ezek után megjegyzést, mert abban biztos vagyok nem a lepényhalnak akartad küldeni a képet