A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Basszus, az exed azért jó nagy S*GGFEJ, így csupa nagy betűvel, nincs rá más jobb szó, de legalább igyekszem magamat cenzurázni. Az ilyentől igazából jobb minél előbb megszabadulni, jobb időben rájönni, hogy micsoda selejt, még azelőtt, hogy az ember lánya hozzá menne feleségül, ne adj isten, gyereket szülne neki. Szóval igen... abban a pillanatban, meg az utána következő időszakban ez biztos fájdalmas pont, nagy érvágás, meg kell kicsit gyászolni az adott kapcsolatot, de utólag előbb-utóbb rájössz, igazából mennyire szerencsés vagy, hogy nincs már hozzá semmi közöd.
Na de most beszéljünk kicsit az ősi ellenségedről... Miért érzem azt, hogy ő - mondjuk úgy - más értelemben rossz fiú, és lehet rossz hatással rád? A levegő csak úgy szikrázik közöttetek, és szerintem ennek egyértelműen nem a régi ellenségeskedés vagy gyűlölet az oka. Egyébként mit is szoktak mondani a szerelem és gyűlölet közötti határvonalról? De nem kotyogok bele a dolgodba... Gondolom, ha minden jól megy, majd a játéktéren kiderül, hogy mit is jelentenek azok a szikrák.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!