★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 220 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 212 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Patterson Law Firm Pént. Jún. 17 2022, 14:20 |
| valami amerikai szabad | Play by szinte bárki Születési hely New York Kor jó harmincas Lakhely bármi Szexuális beállítottság bármi Családi állapot bármi Csoport hivatal/törvényszegő Történetünk A Patterson család vérszerinti tagja vagy, elsőágú unokatestvérem - hogy anyáról vagy apáról, azt rád bízom. A lényeg inkább az, hogy te is, mint a rokonság színe-java a családi vállalatnál, a Patterson Law Firmnél dolgozol, mint híres-neves válóperes ügyvéd. Mondjuk, inkább vagy hírhedt, mert az eddigi peres ügyeid kapcsán már kiderült, hogy nem ismersz kegyelmet soha - akkor sem, ha egy-egy gondot okozó tanút kell éppen valahogy... eltüntetned. Neked ez mégsem jelent problémát, pláne nem erkölcsi téren - ami miatt én nemrég ki is léptem a család és a vállalkozás életéből - és apa, vagyis Harold mellett állsz szó szerint mindenben. Arról fogalmam sincs viszont, hogy minden nap legalább kétszer igyekszel Harold fejét csupa kétséggel megtömni velem kapcsolatban és arról sem tudok (még), hogy az új munkahelyem, az East 57 nevű étterem bármenedzsere, @Armand Hawthorne sem ismeretlen számodra, sőt. Jelenleg az ő feleségének ügyvédjeként működsz, mindent megtéve azért, hogy a leendő válás Liv számára záruljon pozitív végkimenetellel. A piszkos munkafelfogásod miatt pedig csak remélni tudom, hogy az egyéjszakás kapcsolatomat a férfival nem fogod valahogy felhasználni ellene - vagy éppen ellenem. (Szóval, az ügyvéd úr látszólag sem egy tisztességes játékos, ellenkezőleg. A tökéletes Patterson család tagjaként ő is kiveszi a részét a cég hírnevének ilyen-olyan építéséből és jelenleg ő adja leginkább Mr. Patterson alá a lovat Lanie-vel és az árulásával kapcsolatban. Ami már biztos, hogy egy nap majd feltűnik az étteremben, ahol a nő pincérnőként dolgozik. Hogy miért? Azt majd közösen megbeszéljük, de bármilyen okból is érkezik, nemcsak Leilani-nak, de Armandnak is ad majd vele egy negatív vibe-ot. Nagyon várlak és nemcsak én, hanem szerintem megelőlegezhetem, hogy Armand usere is, sőt, ha a még éppen feleségstátuszban élő védencét is megalkotja majd valaki, ő is minden bizonnyal fog, a szintén ügyvédként tevékenykedő Hawthorne húggal egyetemben. Ha megérkeztél, esetleg további kérdésed van, nyugodtan írj rám privát üzenetben vagy akár Discordon is, ahol vintage#6225 néven megtalálsz!) |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Patterson Law Firm | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |