Te vagy Nick új kollégája, és annyit már most borítékolhatok:
fel kell kötnöd az alsóneműdet, ha nem akarod elveszíteni a pozíciódat. A nő ugyanis eleve pikkel rád, mert nem ő, személyesen választott ki téged a csapatába - ráadásul egy nagyon fontos pozícióba -, hanem az étterem tulajdonosa, Carl Davis.
De, persze, az is lehet, hogy fordul a kocka, a nőnek az elejétől fogva félig-meddig igaza lesz, és téged jobban fognak szeretni, mint Nicket, hogy veled jobban szeretnek dolgozni, és akarva-akaratlanul mégis csak te leszel az, aki kitúrja Nicket a séf pozíciójából. Te ugyanis minden vagy, ami Nick nem: nyitott vagy, laza, könnyedebben úszol az árral, szeretsz beszélgetni a munkahelyeden, nem csak munkaügyekről, mindenkivel szót értesz, de nem úgy, ahogyan a kollégád, te mindenféle értelemben emberközpontúbb vagy, mint a séf. Hogy mi, vagy ki a jobb hosszú távon, arról napokig vitatkozhatnánk, de ezt majd az idő dönti el úgyis.
Az olasz konyha a specialitásod - Nick néha
pizzasütőnek titulál, de mindketten tudjátok, hogy ennél jóval többet tudsz, és több van benned.
Azt mondtad, hogy csak és kizárólag azért jöttél az
East 57-be, és azért vagy most itt, mert Nickkel akarsz dolgozni, de van valami a nőben, ami iszonyatosan megfogott, és nem ereszt; azt is sejted, hogy a séfedben sokkalta több rejlik, mint, amit felfed és meg mer mutatni.
✦ a megalkotóra van bízva, hogy a karakter valóban olasz-, vagy olasz származású-e, az et-mben utalt erre, de elég, ha csak féligazság
✦ a lakhelye New Yorkon belül szabadon választható, ahogyan a születési helye is - lehet ez más kontinensen is
✦ bár hasonló életutat jártak be, soha, sehol nem találkoztak ez előtt, vagy nem fordítottak egymásra túl nagy figyelmet, nem emlékeznek egymásra, mert nem volt közük egymáshoz
✦ annyi biztos, hogy Carl Davis és az
East 57 egyik vetélytársánál, Rossinál dolgozott, de azt már nem érte meg az előző étteremben, hogy Nick letörje a szarvát; ő addigra már Európát járta, amikor a nőt egyáltalán felvették a
57-be, és lesöpörték a pályáról a Rossinit
✦ arra fel kell készülnöd, hogy Nick tényleg nem lesz túl kedves az elején, hogy a lehető legrosszabb munkákat adja, és ott és akkor tör borsot a férfi orra alá, ahol és amikor tud; de Jacksont sem kell félteni, tökre vevő vagyok egy ilyen gyerekes huzavonára, egymás idegesítésére és egymás idegein való táncoláson
✦ Nick azt hiszi, hogy Jack nem tudja, hogy fixen három hónapja van bizonyítani, így gyakran emlegeti, hogy
bármikor kivághatja, mint azt a bizonyos macskát, de Jack tudja, hogy ez nem így van; azt is el tudom képzelni, hogy még a próbaidő lejárta előtt Carl alkalmazni fogja Nick tudta nélkül
✦ komolyan nem tudom, hogy hova fog vezetni ez a plot, csak azt tudom-, vagyis
szeretném, ha a végén valamilyen kacifántos úton-módon, sok-sok nehézség-, összezördülés-, vita-, veszekedés-, egyszóval
dráma árán egymás mellett kötnének ki
✦ szeretem, ha szenvednek a karijaim, úgyhogy
plot twistekre vevő vagyok, amennyiben az nem tartalmazza egyik-, másik-, vagy mindkét karakter halálát, és a közös végcél fókuszban marad
✦
nem kell tudnod főzni, én sem tudok PB ajánlataim a következő úriemberek: Colin Farrell, Hugh Jackman, Jeffrey Dean Morgan, Johnny Depp, Michael Fassbender, Nikolaj Coster-Waldau, Patrick Dempsey, Simon Baker, de ötletelhetünk közösen is, ha egyikük sem fogott meg téged úgy,
kedves megalkotó, mint engem
A név szabadon változtatható, ha nem tetszik, amit választottam, csak dobj meg valamivel, ha megérkeztél és te vagy te.Óhaj-sóhaj, kérés-kérdés, brainstorming esetén pm-ben, vagy discordon
(nick/thegoodvibeonly néven) megtaláltok
Vigyétek, szeressétek!