A külső szép, de a belső romlott.
Múlt
Magamnak írt esemény napló, a születésemtől kezdve a halálom előttig
1991.szeptember 01.: Ekkor születek meg, Harald McFry és Brunhild Grosse egyedüli gyerekeként, Bautzen németországi városkában.
1995. január 13.: Első nagyobb ajándékomat kapom meg, egy nagy barbie babát. Két nap múlva már hiányzott a bal lába, a kebleit benyomtam a testébe és végezetül fél haja kitépve.
1996. február 18: Óvodában megvertem két fiút, akik folyton pisisnek csúfoltak. Az óvónéni leszidott, s szólt a szüleimnek, hogy vigyenek el engem, mert maga vagyok a kisördög.
1997. október 9.: Másik óvodában, megvertek a lányok, mert elvettem a játékaikat. Ilyen, amikor nehezen jegyzi meg a gyerek, hogy ne vegye el más tulajdonát. Emellett a mai nap adtam először elő a szüleimnek egy éneket, egy ünnepség keretében.
1998. szeptember.: Hurrá kisiskolás lettem! Új társak, s minden más újszerűen hatott. Teljesen játékszabályok léptek érvénybe, amit nehéz volt megszoknom. Tartottam a társaimtól, s félelmemben elkezdtem több kaját zabálni.
2001. január 19.: Életem első riválisa ekkor jelent meg, a bájos és gazdag Aléna. Ő kezdett el Gömbvillámnak csúfolni, a csúfos elhízásom miatt. Cserébe én megtanultam csalni, puskázni és bosszút állni. Ott adtam vissza neki, ahol a legjobban fájt neki. Emlékszem osztálykiránduláson filctollal rajzoltam rá az arcára, s férfias jelképről van szó.
2002. május 7.: Életem első fegyelmije az igazgatótól, hiszen Aléna állandóan azzal szekált, hogy neki már van gyerek pasija, míg engem senki sem akar. Erre alaposan felpofoztam azt a ribancot...elegem van belőle, s jó lenne a nyugalom.
2002. május 8.: Esős nap, s Aléna testőrjei, erejüket kihasználva, megfürdettek egy sár dagonyázóban suli után, s a ruháimat elvették. Életem legrosszabb élménye, nem kedvelem a túlságosan izmos pasikat.
2002. május 15.: Elköltöztünk Hamburgba, első részben a szüleim munkája miatt, másodsorban az iskolai dolgaim miatt. Egyszerűen nem bírtam Alénát.
2002. Befejeztem sikeresen a kis iskolát, ami azt jelenti középiskolás lehetek.
2003. nyár.: Dániába mentünk el szülőkkel nyaralni, kimozdulni a nagy világba. Kemény túrákat kerestek nekem, hogy lefogyjak. Egészséges életmódot a szüleim mutatták meg.
2003. tél.: Megismerkedtem a jogával, s akármilyen vicces, de ekkor tanultam meg úszni és biciklizni. Plusz mozgásokat találtak ki nekem.
2006. április.: Kemény volt idáig eljutni, de leadtam a súly felesleget magamról. Büszke vagyok magamra, s nem állhatok le. Néha ha van kedvem eljárok kondi terembe.
2007-2009.: 3 évig én voltam az osztály szépe. Pasik hevertek lábaim előtt, s felettem és felettük. Khmm, beribancosodtam egy cseppet, amiről sosem beszéltem szüleimnek.
2009. tél.: Egy helyi kávézóba mentem el dolgozni, felszolgáló hívatással.
2010. nyár.: Szabad napos voltam, mikor a kávézó terrortámadás áldozata lett. Életem első mázlija.
2010. november 8.: Jelentkezek katonának, s egyben elvégzem sikeresen a hozzá való teszteket.
2012. június 4.: Sikeresen túl vagyok a kiképzéseken, s mindenféle hadgyakorlaton.
2019. nyár.: Eddig szolgáltam a hazám, s szülőktől elbúcsúzva USA-ba költözök, New York City.
2020. januártól – augusztusig.: Pincérnő vagyok különböző étteremben
2020. augusztus vége.: FBI toborzásra jelentkezem, hiszen tenni akarok a terror ellen. A jót szeretném szolgálni.
2020. szeptember.: Larisa Ambani...életem második riválisa megjelenése. Szintén FBI-os akar lenni a kis pasi sirató. Milyen kőkorszaki nő!
2020.október 19.
Huh, azért nem egyszerű benn maradni itt. Nagy a lemorzsolódás, s nem mindenki vesznek fel FBI-osnak. Úgy érzem, hogy azért a katonai tanulmányaimnak van előnye itt. Feszültem figyelem az igazgató szavait, aki úgy beszél rólunk, mint a jövő FBI egységei. Hát nem éppen ragadja meg a figyelmem, a maga monoton hangnemében. Azonban miért ültem ide Ambani mellé? Hogy ne unatkozzak, így tehát megszólítom azon a szépséges elviselhetetlen hangomon.
-
Mi a helyzet Ambani? A szünet nem volt elég, hogy feltöltődj? - naná, hogy odaszúrok neki. Örülök annak, hogy szívhatom a drágalátos vérét, ha már olyan rivális helyzetben vagyunk és egymást pusholjuk a végletekig.
-
Figyelj, a hajad olyan, mint a lenyalt bocicsoki – tetézem a hangulatot nála, mert szeretem, ha felhúzza magát. Kettőnk közül én vagyok az idősebb, így megtehetem a fiatalon.
-
Te McFry, nem unod még?- uhh, micsoda válasz tőle, de én sem vagyok rest teljes valómban visszavágni, mert ha kapsz valamit, azt viszonozni kell.
-
Ezt sose fogom megunni. Már csak egy hét, ki kell élveznem. Utána te úgyis eltűnsz a süllyesztőben én pedig magasra fogok törni. Ezt te is tudod ugye? - villantom meg nőies lényem nélkülözhetetlen és ellenállhatatlan szikráit, csupán viccből. Naná, hogy csupán olyannal tud visszavágni, aminek igazából nem örülök.
2021. január 22.: Hirtelen jött házasság azzal a szexgéppel, aki az ágyban a legvadabb álmaid is teljesítené.
2021. április.: Ma tudtam meg, hogy anya leszek. Izgatott lettem, nem így képzeltem el az életem.
2021. Július.: Megkapom a FBI állást, ott vagyok az elvárt színt felett. Huh nagy kő esik le a szívemről, egyben forr bennem végre a tenni akarás.
2021. Augusztus.: Igyekezetem eredménye, hogy elvetélem a babát. Milyen fura perverz ízlése van az életnek, hogy pontosan Ambani a támogatom, s megbékélek vele...egy időre.
2021. október.: Többször megüt a pasim, ráadásul bevallása szerint félrekefél. Beadom a válási papírokat, nem kell nekem egy ilyen ember.
2021. november.: Larisa csajszimmal csinálunk egy lazulós napot, s bizony beavatom életem mély rétegeibe, tán túlságosan is. De miért érdekelt volna? Telenyomtam magam fullra piával.. Ám vannak amiket még neki sem mertem elmondani.
2021. december 24.: Még nem sikerült megválnom a pasimtól, mert makacskodik, pedig lehetne boldog azzal a dús keblű picsával, ha már annyira kivánja meg minden.
Én meg Larisa a munkában:
Halkan benyitok az ajtón, kezemben csomó akta. Elmélyülten nézem az adatokat, hiszen ez eltereli a figyelmem arról a dög pasiról. Amint belépek, akkor csak annyit látok, hogy Larisa egy üveg alkohol nyakába kapaszkodik. Hát énnekem a fogásról más jut eszembe, de valamiért nem poénkodom el. Ellenben a sorok között egy nyomot vélek felfedezni.
-
Azt hiszem találtam valamit! - s átnyújtok neki egy bizonyítékot, egyben egy vörös mappát.
-
Cincus, mit gondolsz róla? - fogalmam sincs honnan jött nekem a Cincus, egyszerűen a nyelvemre jött. Mert..mert néha cincog nekem, azonban a teste ragadozó vadmacskáé. Jó teste van, én nőként állítom, hogy sokan ismerkednének vele.