A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Te aztán egy igazi csodabogár vagy. Ha nem olvasom el a lapod, csak a választott arcodat nézem, akkor is sejthető lett volna, hogy valami egészen elvont figura lehetsz. És nem is lőttem volna vele mellé szerintem. Eleve a filozófia kicsit elvontabb számomra, ez a hipnoterapeutás dolog meg aztán teljesen földöntúli. A jellemzésed nagyon jól tükrözi a karaktert szerintem; kellően filozofálgatós, körüljárja a témát, de nem mond túl sok konkrétumot, inkább gondolkodásra bírja az embert. Szerintem nagyon szuper lett, én abszolút elhittem már ennél a résznél, hogy közöd van a filóhoz. A történeted csak hab a tortán. Nem is tudom, hogyan ragozzam még, mennyire különc és különös fickó vagy. Elég extrémnek tűnsz, de mellette szerethető vagy. Ami igazán felkeltette az érdeklődésemet a történetedben, az az utolsó rész. Nehéz elképzelni, hogy te a rendőrséggel dolgozz együtt, nem gondolnálak annak a tipikus "törvényszolga" formának. De pont ettől ígérkezik izgalmasnak ez a szál. Sokat mosolyogtam az előtörténeteden, szerintem aranyosra sikerült.
Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de én addig is utadra engedlek, hátha megcsodálhatjuk New York utcáin a jobbnál jobb szereléseidet.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!