A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Igazán szomorú, egyben már-már ijesztő, hogy egy ilyen borzasztó, kegyetlen tragédia mennyire meg tud változtatni valakit. Hogy abból a millió álmot dédelgető, életrevaló, kedves lányból már csupán az árnyéka maradt. Vagy talán az sem. Ez az előtörténet után nehéz is bármit mondani, nehéz megfogalmazni, milyen érzéseket hagytak bennem a szavaid, hiszen szinte minden sorból érződik, ennek a szegény lánynak mennyire fájt a puszta létezés is, hogy tehernek érezte önmagát a szerettei számára, talán még saját maga számára is, hogy legszívesebben levedlette volna a saját bőrét is, ha tehette volna, csak hogy hátra hagyhasson mindent.
Azt hiszem, ezt az ember igazán elképzelni sem tudja, legalábbis nehezen, hogy ilyenkor valaki min megy keresztül. Talán mégis azt volt a legmegrázóbb olvasni, hogy végül ő maga kért bocsánatot, amiért a szüleinek szomorúságot okozott. Mert a tény az, hogy egy-egy ilyen támadás áldozatának gyakran sokkal inkább bűntudata van, és magát okolja a történtekért, mint maga az elkövető, és ez borzasztó.
Évek teltek el, de Zariah láthatólag még nem tudott tovább lépni, új emberek előtt megnyílni. Sajnos talán nem is lesz rá képes soha. De talán csak a megfelelő embernek kell ehhez az életébe lépnie. Én drukkolok, hogy ebben az esetben az utóbbi történjen!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!