★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 284 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 277 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
a cég marketing üdvöskéje | |
| | a cég marketing üdvöskéje Kedd Ápr. 19 2022, 21:42 |
| Karaktered Neve Szabad | Play by Jenna Coleman, Camille Yolaine, Leighton Meester, Éléonore Léo Jeanne Születési hely választható Kor 29-33 Lakhely választható Szexuális beállítottság valami olyan, ami férfiakhoz (is) vonzódik Családi állapot elvált anya Csoport Munkások Történetünk Egy cégnél dolgozunk. Te vagy az a lány, akiről sokat hallottam, de csak nem rég találkoztunk. Körülbelül egy hónapja tértél vissza a munkába, miután a második gyereked betöltötte a hármat, és óvodába nem adtad. Igen, igen már két gyereked van ilyen fiatalon ugyanis a két kölyök között egészen minimális korkülönbség van, nagyjából egy-másfél év. Csúnyán elkapott az élet, mert nem rég vagy túl a válásodon. A volt férjedet még az egyetemen ismerted meg, és alig két év után megkérte a kezed. Ti is beleestetek abba a hibába, hogy az egyre romló kapcsolatotok margójára gyereket vállaltatok. Te még reménykedtél abba, hogy ez megmenthető a kapcsolat, de csak a második gyerek után fajultak el egészen a dolgok. Nem tudok pontos részleteket, ezt is csak a kollegáktól hallottam. Elvileg a nővéred menő ügyvéd, úgyhogy a válás után a gyerekek egyértelműen nálad maradhattak, sőt még a lakást is megtarthattad, cserébe az exférjed a gyerektartást pár évig mellőzheti. Persze neked ez meg se kottyan most, hogy visszatértél dolgozni, mert egészen jól keresel. Te vagy a cég marketing üdvöskéje, azt mondják rólad, hogy te még a szarból is dollármilliókat csinálsz. Persze hiszem, ha látom. Alapvetően én nem tartom túl sokra ezeket a gazdasági és társadalomtudományi szakmákat. Szóval a veled történtek ellenére, nem gondolom, hogy bármilyen szinten kiemelkednél ezen büfé szakokat végzett, kissé butácska lányok közül. Szóval nem különösebben foglalkoztat a gondolat, hogy jobban megismerjelek, de basszus ebédidőben folyton összefutunk, és a szomszéd asztaltól átszűrődő beszélgetésekből ítélve, talán eggyel több agysejt jutott, mint előre gondoltam. A külsőd pedig… , hát meg nem mondanám, hogy két gyereket kihordtál. *Hát valami romcsi szálra gondoltam kicsit vonatott üzemmódban tekintve, hogy a lány nem rég vált el, Shane meg nem hisz a szerelemben. Szerintem abszolút közös bennük, hogy mindketten maximalisták, és munka orientáltak. Emellett a leányzó valószínűleg a legmintább insta anyuka, akit a többi anya irigyel. Ő az, aki répát csomagol reggel uzsonnának, és azt is valami fém dobozba, mert még a környezetvédelemre is van ideje. Például viszont a környezetvédelemben Shanenel biztosan nem találnák a közös hangot, mert a fiamnak megvan a maga véleménye az olajipar fontosságáról. Szóval akár egészséges ellenszenvvel is indulhat a kettejük kapcsolata. És talán a leányzó kicsit le is nézi Shanet, hogy túl fiatal még, hogy tudjon bármit is az életrő. Gyere, mert nagyon várlak! * |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | a cég marketing üdvöskéje | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |