"I can buy myself flowers Write my name in the sand Talk to myself for hours Say things you don’t understand I can take myself dancing And I can hold my own hand Yeah, I can love me better than you can"
"A reggelnek mindegy, hogy szeretem-e, mindenképp ír egy új mesét Bár itt maradhatnék...Veled még egy percre De kitűzve a cél, és elérem persze A holnap küszöbét átlépjük együtt Megtesszük míg megtehetjük"
"Az idő nem szegheti egy madár szárnyát semmiképp. Madár és szárnya együtt, egy tollként hull alá. Ha szárnyaltál valaha, te vagy a pacsirta, s annak nem lehet közönséges halála." Szóval ez megint előkerült.Ősz,hideg,forró csoki, romantika. Bébi ez is a te hibád.
"....egymásra simulunk akár az óceán és a homok. Te vagy a homok: szilárd, ezernyi apró darabka, s én vagyok a víz, mely néha ádázul hömpölyög, de végül mindig belesimul a homokba." #napiromcsi
Oahu Üdvözlet a kurvaszép Oahu szigetről. Olyan mintha Éva ideköpte volna azt a falat almát amivel bűnbe esett az Édenkertben. Életemben nem láttam még ilyen szépet.