★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 246 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 239 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Jasper Q. Levine Hétf. 04 Ápr. 2022, 19:20 |
| Jasper Quentin Levine Szabad • | Play by Angus Cloud Születési hely Chicago Kor 26 Lakhely legutóbb Chicago Szexuális beállítottság hetero Családi állapot rád bízva Csoport Bűnözők Történetünk Te vagy az öcsém Jasper, az egyetlen testvérem. Ez egy olyan kötelék, amire mindig emlékeznünk kellene, mégis, valami megtört köztünk. Már fiatalon is zűrös életed volt, tudom, hogy neked sem volt könnyű, mégis reméltem azt, hogy ki tudlak rángatni abból a baráti társaságból, akik közt rossz útra tévedtél. Emiatt rengeteget veszekedtünk, éveken át győzködtelek, nem egyszer húztalak ki a szarból, de miután drogozni kezdtél, egyre nehezebb volt veled. Végül, miután kiraboltad anyát, és elvitted a cuccait, hogy abból vegyél magadnak cuccot, csúnyán összevesztünk, és akkor megmondtam, hogy többet nem vagy az öcsém. Mindezek ellenére ezután még kétszer hoztalak ki a sittről, de ostoba módon Te ott folytattad, ahol abbahagytad. Lemondtam rólad, már vagy hat éve fogalmam sincs róla, hogy mi van veled, most viszont felbukkantál és segítségre van szükséged. Nem tudom, hogy mitévő legyek, mert borzasztóan haragszom rád, és Deacon miatt jó ideje próbálom is távol tartani magam a hozzá hasonló emberektől. Te viszont mégis csak az öcsém vagy, és talán segítenem kellene. De mi van, ha csak bajt hozol a nyakamra? /Ennyi lenne ez a kis szösszenet, túlzottan nem is szeretném megszabni az öcsi jellemét. Az avatár csak ajánló, ahogy a név is, ezeken változtathatsz. Szerintem érdekes szitukat tudnánk kihozni ebből, hogy vajon miért bukkantál fel pont most, és miféle zűrbe keveredhettél. Emellett biztosan más lehetőségeket is találnál, szeretném, ha önálló karakterként is megállná a helyét öcsi az oldalon. Ha felkeltette az érdeklődésedet, dobj egy pm-et vagy keress discordon |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Jasper Q. Levine | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |