A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Tetszik az összetett, többféle részletre kiterjedő jellemzésed, ahogy bemutattad a karaktert. És bár igazán érdeklődve olvastam a kiemelt kedvencek listáját, mégis leginkább az a kép égett be az agyamba, hogy szeret a házimunka közben is szexi lenni, sőt, úgy véli, hogy a takarítás is lehet szexi, és ehhez ha úgy van, párducmintás magas sarkú dukál. Megmosolyogtatott a hozzáállása, de a legjobb értelemben.
Kicsit másképpen, de a történetedet is hasonlóan bájosnak és szórakoztatónak találtam. Itt ez a magabiztos üzletasszony, aki ügyel a rendre és tisztaságra, minden dolgozójának pontos feladatára, arra, hogy minden olajozottan menjen, ennél fogva nagyon kínosnak találhatta azt az aprócska botlást, ami miatt végül egy idegen férfi karjaiban landolt, de szerintem ez is nagyon aranyos.
És nem is szaporítom tovább a szót, hátha még sikerül elcsípni az illetőt, és kideríteni, hogy vajon valóban foglalt-e?
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!