New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Relia Keithon
TémanyitásRelia Keithon
Relia Keithon EmptyVas. Okt. 29 2017, 21:48

Aurelia Keithon

this is suck

Karakter típusa:saját
Teljes név:Aurelia Keithon
Becenevek: Relia
Születési hely, idő:Bronx, 1989.12.19.
Kor: 29
Lakhely: Bronx
Szexuális beállítottság: biszexuális
Családi állapot:egyedülálló
Csoport: bűnöldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:Rendőrtiszti
Ha dolgozik//Munkabeosztás: NYCPD
Ha dolgozik// Munkahely: Nyomozó
Hobbi: Nincs
Ki vagyok én? Mondanám, hogy tudom. De nem. Még a szárnyaimat próbálgatom. Belekóstoltam mindenbe, amibe csak lehet. Szex, drogok, gyilkosság. Igen, ne akard megtudni milyen sötét lelkem, van. Amúgy meg mindig mosolyogós vagyok, általában nevetéssel oldom a feszültséget. Olyan vagyok akár egy kis hurrikán, aki berobban az életedbe és felforgatja fenekestül. A barátaimmal persze sokkalta felszabadultabb vagyok, a kis baráti körömmel már mindent kipróbáltunk. Vagyis, én tényleg mindent. Mert milyen ember az, aki a legjobb barátnője pasijával lefekszik, miközben a barátnője és a tulajdon pasija a nappaliba beszélgetnek? Hát nem tudom, én ilyen vagyok és nagyon élveztem. Nem is egyszer történt meg a dolog, szóval nem mondanám kisbotlásnak. Az egyik titkom ez, hogy betegesen titkolom azt, hogy mennyire élveztem a szexet vele.Elég összetett vagyok, mint láthatod. Angyali mosoly mögé bújó ördög vagyok, aki imád a tűzzel játszani és a pasijával. De a többit a fantáziádra bízom.  Találd ki. Látszólag mosolygós és kedves nőszemély. Egészen addig, míg valaki nem kérdezi meg, miért van egy heg a homlokán. Alig észrevehető, de nem szeret róla beszélni. Hamar bezárkózik, ha valaki megemlíti a családját. Barátkozós típus, szeret bulikba járni. Szeret olvasni és addig nem nyugszik, míg nem zár le egy ügyet.

Ide jön az idézet

3 évvel ezelőtt.
Lélegezz, már nem történhet semmi rossz!
Mondogattam magamnak, miközben a saját szüleim csuklójára csatoltam fel a bilincseket. Mikor végre a kocsi elhajtott, megkönnyebbültem rogytam térdre és felzokogtam. Képes voltam a saját szüleimet letartoztatni. A pokol legalsó bugyrában fogok szenvedni! Melyik gyerek az, aki képes lecsukni a szüleit?
Ott feküdtem a nappalinkon, a parkettán és sírtam. Huszonnégy éve minden percemben ezért a félóráért imádkoztam.
Mikor eljött az iskola, mindig szakadt, mocskos voltam, mindig kigúnyoltak, hogy nézek ki. Miért nem viselek szép lányka ruhákat, mint a korombéliek. Persze nem mondhattam azt, hogy nincs rá pénzünk, hogy míg ők otthon a pónikkal játszanak, én addig bujkálok a szüleim elől és próbálok rájönni, hogy miért áll minden második nap egy rendőrautó a feljárónkon. De persze ezt tíz évesen nem nagyon érthettem meg. Aztán jött a gimi, ott szabadult el a pokol. Sok hormon túltengéses tinédzser, aki meg találja a leggyengébbet és ezzel próbálva fenntartani a hierarchiát halálra gúnyolni. Aztán, egyik pompom lánynak sikerült eltörnöm az orrát és persze pénzes anyukák és apukák karöltve kezdtek el fenyegetni.
Csak közben rájöttem, hogy apám mit művel, hogy miért jár annyi ember hozzánk, hogy miért tartanak megfigyelés alatt. Mindent felfogtam.
Az egyik rendőr a szárnyai alávett és elsimítva az ügyemet, lebeszélte a szülőkkel, hogy a rendőrségnek kell dolgoznom. Nem jelenik meg sehol sem, az erőszakos viselkedésem és kifizetem a lány kórházi költségét. Mintha nekik olyan sokba került volna. Nekik ez aprópénz lett volna. De végül sikerült egy hónap után a kezelési költséget és reménykedtem, hogy nem akarja plasztikáztatni.
Aztán egyre fontosabb dolgokat bíztak rám a rendőrök. Titkos aktát fénymásolása, interneten való keresgélés. Nem is figyeltem rá igazán mit is csinálok, csak mikor a saját szüleim aktái jöttek velem szembe. Amikor végig olvastam az aktát, már majdnem sírva is fakadtam, mikor hirtelen egy erős marok megragadta a vállamat.
- Kölyök, ugye te nem lépsz erre az útra? – a szavai szinte belém hasítottak. Mi lenne, ha folytatnám én is? A kisebb verekedések, az agresszió csak ide vezet. Nem tudtam mit válaszolhatnék, csak ültem és olvastam a több lapot betöltő priuszsorozatot. Lopás, testi sértés, drogárulás, visszaélés, csalás. Annyi féle minden elkövettek, hogy nem is bírtam végig olvasni. Aztán vaskos ujjak kiemeltek egy szót. Prostitúció. Anyám neve alatt volt, több alkalommal letartoztatták ez miatt. A szemeim kikerekedtek. A rendőr féltett és tudta, hogy a világom kifordult a sarkából azzal, hogy felnyitotta a szemem mivé válhatok, ha folytatom azt az életet.
Fel sem tűnt, hogy mikor ott dolgoztam szinte kiképeztek. Hogyan keressek meg embereket, hogyan gondolkozzak bűnözőként. Mikor eljött a tovább tanulási idő, természetesen nem volt kérdéses mi lett a választás. A szüleim elől persze titkoltam. Biztos, nagyon büszkék lettek volna, hogy egy prosti és egy drogos gyereke rendőr lett.
A padló hűvösen simogatta a halántékomat. Elmosolyodva néztem a szobám felé, mert sosem lehetett igazi gyerekkorom. A rendőrök mindig elcipelték őket, de mindig visszatértek. Még egy intézetben is jobban nevelkedtem volna.
Aztán hirtelen valaki belépet a lakásba, én felnéztem, de késő volt. Bumm, Bumm, és Bumm.
Egy hét múlva ébredtem fel a zokogó barátnőmre, hogy ébredjek már fel. Nem tudtam mi történt velem, és ő sem volt nagysegítség, minden második szavát elsírta, az egészből semmit nem értettem. Aztán bejött az orvos és közölte, hogy valaki lelőtt, minden golyó a gerincembe fúródott, de veszélyes lett volna kiműteni, így egy acéllemezzel biztosították, és csak reméli, hogy a megfelelő kezelések után képes leszek talpra állni.
Napjainkban.
Az a kis merengés az életemből, majdnem megölt. Nem tudom kilőtt le, vagy miért. De meg fogom találni! Mindennap kínszenvedés volt, tele küzdelemmel és kudarcokkal. Azóta a drogosztályon nyomozó lettem, a jobb lábam nem hajlik rendesen, de talpon vagyok, és még mindig keresem a mocsadékot aki ezt tette velem.
Az asztalomnál merengve valaki a nevemen szólított. A teljes nevemen.
- Aurelia Keithon? – kérdezte a futár, mire feltettem a kezem és a futár készségesen oda hozta a levelemet.
- A helyi börtönből küldték. John Keithon… - csak a név, ennyi maradt meg bennem, a szavai elvesztek a szája és a fülem között. Nem bírtam feldolgozni, hogy most mégis, három év után mit akarhat tőlem? Az Örsön megfagyott a levegő és mindenki suttogva kezdett el beszélni, mindenki tisztában van vele, hogy mikor mit tettem. Hogy mennyire padlóra küldött a dolog, hogy majdnem meghaltam, hogy azóta nem tudok rendesen menni. Megszállottja lettem a saját ügyemnek.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Relia Keithon
Relia Keithon EmptyVas. Okt. 29 2017, 22:29

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Relia!  Relia Keithon 4146035580

Mindannyiunknak szüksége van követendő példára, olyan személyekre akikre felnézhetünk. Ők azok akik ösztönöznek, jobb tettekre sarkallnak, és mikor tanácstalanul állunk a jövőnk előtt, útmutatást adnak. Ezen jellemzők megtestesítői a szüleink, azonban a te eseted ebben különbözik. Ők egy olyan réteget képviselnek, amelytől csak többé, jobbá válhatsz. Kezdetben téged is magával ragadott ez a világ és a maga buktatói. Ki hibáztatna? Nem láttál mást ezen kívül. Nem tanította meg senki neked a helyes irányt, a jó és rossz közötti igazi különbséget. A magad bőrén kellett ezeket megtapasztalnod ahhoz, hogy rájöjj: ez az út sehova nem vezet. Szerencsére sikerült magad mögött hagynod, és olyan emberré válni, akire te is büszke lehetsz. Sajnos rossz emberek mindig léteznek és fognak is, és az egyikkel neked kellett szembesülnöd a baleset által, ezzel egy olyan ösztönzést adva a munkádnak, ahol a határvonal hasznos és káros között elég vékonyan húzódik meg. Ennek ellenére kívánom, hogy találd meg azt, aki ezt tette veled. Ezzel te is lezárhatod magadban a történteket, - ha el nem felejtheted, -  és a tettes is megkapja méltó büntetését.
Ezzel utadra is engedlek, és mivel már a foglalókat meghódítottad, így nem maradt más hátra, mint a játéktér. Jó szórakozást!  Relia Keithon 560292900

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Relia Keithon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: