New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 444 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 430 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Peggy Lynch
tollából
Ma 19:46-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry
Témanyitásooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry EmptyVas. Feb. 20 2022, 11:55
Chan & Henci

Valahol tök jogos volt a kérés a nővérem részéről, hogy csak mert utána jöttem New Yorkba, még nem kell főállású élősködővé válnom és nem várhatom el, hogy ő tartson el. Az egész onnan indult, hogy közöltem vele, hogy egyetemre szeretnék menni, aztán mindketten felismertük, hogy nekem biztos nincs annyi zsebpénzem, hogy ki is tudjam fizetni a tandíjat. Olyan naiv sem vagyok, hogy elhiggyem, hogy majd egy nyár alatt gazdagra keresem magam, mert a New York-i néniknek nincs előkertje, ahol nyírhatom a füvet és rájátszhatok arra, hogy nagyobb borravalót adnak, ha vizes lesz a pólóm közben. Legalábbis megkérnék bárkit, hogy mutassa meg nekem, hogy hol lehet egyáltalán füvet nyírni Manhattanben a Central Parkon kívül. Valahol mélyen még talán egy kis bűntudat is élt bennem, amíg a Chwe házban dekkoltunk, mert ez egyben azt is jelentette, hogy nem a saját családomat húzom le, hanem valaki teljesen mást, aki nem feltétlenül érdemli meg, hogy olyan mennyiségben egyék ki a vagyonából, ahogyan én voltam képes. Amivel meg amúgy sincs semmi baj, mert még növésben vagyok, Lay meg Alice pedig valószínűleg azért sem nőttek nagyobbra, mert nem ettek annyit, mint én. Vagy valami ilyesmi.  
Lényeg a lényeg, hogy Linus csak abba nem gondolt bele, amikor rabszolga munkára kárhoztatott, hogy sokkal egyszerűbb volt otthon besegíteni apának, aki cserébe tömte a zsebemet pénzzel - a saját helyzetünkhöz képest -, mint legálisan valami olyasmit találni ebben a rohadt nagy városban, ami nem wc sikálás, vagy mások seggének... Szóval felszolgálás. A nővérem mindig állította, hogy milyen szép gyerek vagyok, ezért úgy gondolom nem is érdemelhettem volna rosszabb munkát, mint hogy egy luxus üzletben tengessem a szabadnapjaimat, amiket többségében valamelyik órámra való készüléssel kellett volna töltenem. Viszont annak a gondolata jóval inkább motivált, hogy van pénzem a saját szórakozásomra, mint az, hogy majd ebből a pénzből ne haljak éhen. A főzés Hailee és én közöttem mindig is inkább a nővérem erénye volt.
- Át kellene majd jönnöd, most rendeztem el az új kollekciót. - Próbálok viszonylag normális hangerővel magyarázni a telefonba, mert a rangidős kolléganő még a fölszinten lófrál, és ha most kiderülne, hogy a céges telefont nem arra használom, hogy a "főhadiszállással" beszéljek, hanem a két háztömbnyire lévő Victoria's Secret boltban dolgozó csinos lánnyal, valószínűleg nem csak figyelmeztetést kapnék, hanem örök időkre eltiltanának attól a tapadós fekete ingtől, amit az egyenruhámnak kell neveznem. Szerintem csak egy túlárazott fekete ingről van szó, de kinek mi. - Mhm, rendben... Akkor majd visszahívlak. - Elköszönés nélkül tettem le a telefont, mert a kolléganő - kolléga-asszony? - már veszélyesen közeli vizekre evezett, ami a hozzám mérhető távolságát illeti. Abból meg egyébként is valami jó dumát tudok majd kihozni, hogy azért nem köszöntem el a lánytól, mert ma még találkozunk. De ez a jövő problémája.
- Felmegyek ebédelni. Ha segítség kell, csengess. - Bólogatva vettem tudomásul, amit mondott, illetve még jó étvágyat kívántam neki, mielőtt hátat fordított volna nekem. Csak a boltban felszerelt kamerák miatt nem mertem grimaszolni a távolodó alakjának, habár vádoltak már azzal középiskolában, hogy egyébként is minden az arcomra van írva. Lehet, hogy ezért nem jöttünk ki olyan jól a nővel, mert már a legelső találkozásunk alkalmával is túl sznobnak gondoltam - pedig láttam, hogy egyik nap a női alkalmazottaknak kötelező magassarkú helyett egy megviselt Adidas cipőben távozik, szóval kicsivel sem volt jobb nálam.
Az ebédidő volt az összes műszak legsiralmasabb időszaka, mert fél tizenkettőtől egyig egyébként is csak lézengtek a vásárlók... Habár, ha már itt tartunk amúgy sem vagyok biztos benne, hogy egy olyan kaliberű üzletben, mint a BVLGARI valaha láthatok majd tömeget, akár egy normál napról van szó, akár a black friday-ről, de mindegy.
Éppen az eladói pulton felsorakoztatott dolgokat pakolgattam fordított sorrendbe, amikor észleltem, hogy valaki belépett, a testtartásom pedig rögtön kiegyenesedett - ne hozzak szégyent a cégre, amelyik enni ad.. vagyis fizetést. Az arcomon pedig a szokásos barátságos és roppant hozzáértő kifejezés körvonalazódott, amikor végig mértem a fiatal férfit. Ránézésre is úgy nézett ki, mint aki egy összegben ki tudná fizetni a hónap végi bónuszomat. - Jó napot, üdvözlöm. - Nem mertem túlzottan utat engedni a jókedvemnek, hiába lebegett ott a fejem fölött a gondolat - a hozzá tartozó, egyébként vállamra illő kisördöggel együtt -, hogy mekkora öröm, hogy a kolléganőm épp most ebédel, a férfi vásárlása utáni jutalék pedig lényegében engem fog illetni.
- Segíthetek esetleg a választásban? Van bármilyen elképzelése, hogy mit keres? - Mindig szerencsésebb, ha valaki csak céltalanul jön be a pénzét költeni, mert konkrét elképzelés nélkül gyakorlatilag annyi mindent - és olyan árkategóriában - mutathatunk meg nekik, amit csak akarunk. Kiléptem a pult mögül, de nem közelítettem meg teljesen a férfit, mert az utolsó, amit ezen a ponton akartam, hogy fojtogatónak találja a rámenősségem és inkább maga akarjon nézelődni.

| 773 | gúnya

Cha Yi An imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Henry S. Marsh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry C622a9d0e67634ec98d299f2b96d27b08de446ca
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry 0031f309279b317d157fe08dbae5dc57e99c6af9
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
The world's drunk in a swirling glass
At the edge is my burning heart But I just wanna stay I feel it, my head's in a daze I'm addicted, I replay, play, play In a world with no rules Everything's been turned upside down
★ családi állapot ★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry D1450949a20be789d4dccdcc8e1be508bb7eb442
It’s between us two, why lie?
Something’s definitely up tonight I can’t get a feeling, how could I? Is this a dream or real life? Don’t turn your eyes away, don’t avoid me I wanna stop but I can’t stop What to do next, I can’t say
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry 2d0959df97f51f0b265907c1dee9c5b912e10b8c
★ idézet ★ :
" Do I regret it? Yes. Will I do it again? Probably, yes. "
★ foglalkozás ★ :
egyetemisa - NYU (DCoM)
★ play by ★ :
Lee Do Hyun
★ hozzászólások száma ★ :
35
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry 6d1978d612cffe9bc688566a45c36d9be562979d
TémanyitásRe: ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry EmptyPént. Márc. 04 2022, 22:21

Henci & Chan

- Ügyes vagy – határozottan nem voltunk olyan jóban, hogy így járjak el, de egy apró puszit nyomtam a lány arcára, a kávémat pedig már nem is lassan kortyolgattam, hanem egy húzásra hajtottam fel. Mivel erős, szinte teljesen ízesítetlen italhoz vagyok szokva, egyáltalán meg sem kottyant az, hogy a kapszulás kávégépet egyben letoljam a torkomon. Pár pillanatig még az arcomban kellett tartanom az ital egy részét, ami miatt úgy nézhettem ki korán reggel, mint egy elfuserált mókus, a szénaboglya miatt, ami ezer felé állt a reggeli ébredés miatt. Ezt a látványt minden bizonnyal megkoronázta azt, hogy konkrétan bajszom lett az ital habjától, én pedig hatalmas szemekkel néztem a lányra magam előtt. Kedvem lett volna megkérni arra, hogy ő nyalja le a szám széléről az italt, de mielőtt az effajta csodás tervemet elkezdtem volna megvalósítani, egyszerűen csak lenyeltem az innivalót, majd kulturáltan, szalvétával távolítottam el a felesleget a számról.
- El kell rohannom valahova, de délután jövök. Hozzak valamit ebédre? – mivel nem nyúlt túl hosszúra a beszélgetünk, egyszerűen csak Szoszó feje tetejére tetem a tenyerem, miközben a fürdőszobába rohantam. Valószínűleg tudta, hogy a fiúval akarok találkozni, aki után látszólag kutatnia kellett. Nem volt túl nehéz megtalálni egy olyan gyereket, aki egyáltalán nem bujkál, de mivel nem tudtam a nevét és csupán csak egy babakori képem volt róla – amit valamiért apánál találtam meg – egy kicsit elhúzódott ez a művelet. Mégis úgy gondoltam, hogy jó döntés volt annak idején a farkamra hallgatni az eszem helyett, mivel alapvetően bekalkuláltam, hogy talán a munka mellett lehetőségem lesz felkínálkozni a lakótársamnak.
Most ilyesmire még nem szántam el magam, csak hívtam egy taxit, ami egyre inkább kezdet kínossá válni. Tudtam, hogy Elle-t majd meg kell látogatnom, ami jó indok lehet arra, hogy a nyuszit – még nem találtam meg neki a tökéletes nevet – elvigyem majd sétálni, ajándékot vegyek a kedvenc és mellette egyetlen nagynénémnek, emellett pedig még ki is könyörögjek tőle egy jó kocsit. Ha minden úgy zajlik le, ahogy azt elterveztem – márpedig elég jó voltam ebben, szóval nem lehet másképp – akkor szükségem lesz az autóra, mivel letelepedni készülök. Egyelőre minden túl ideálisnak tűnik, mivel a kamu egyetemista álcám működik, Sora bekajálta, hogy 22 vagyok és medenceőrként dolgozom a szabadidőmben. Mondjuk ez igaz volt, mivel az eddigi évek alatt már megtanultam, hogy a legjobb hazugságok a valóságon alapszanak, emiatt tényleg még enyhén vizes, klóros hajjal szoktam hazamenni a műszakok után, illetve a bőröm is beszívja a medence illatát. Jó úszó vagyok, de a kamu fuldoklókat csak akkor mentem meg, ha jó csajokról van szó.
Az ajándékot nem lekenyerezésnek szántam. Szimplán csak szerettem annyira azt a nőt, hogy valami jelentőssel akarjam meglepni, hiszen hosszú idők óta most találkozunk először. Jelenleg nekem mégsem az volt a legnagyobb problémám, hogy vajon találok-e valami neki tetsző ékszert, hanem sokkal inkább zavart az, hogy mennyire izgulni kezdtem a találkozó előtt. Tudom, hogy moderálnom kell magam, amiben sosem voltam túl jó, ugyanakkor legalább volt időm átnézni a fiú – az öcsém, Henry – social media profiljait, ami miatt legalább fel fogom ismerni őt. Gyakorlatilag annyira felkészületlenül, mindent otthagyva indultam el otthonról, hogy ha most meglenne a saját autóm, lényegében azt sem tudnám, hogy pontosan kit kell keresnem. A tenyerem minden méterrel izzadtabb lett, amikor a taxi lefékezett és fizettem, egyszerre akartam elmenekülni és berontani az üzletbe. Mikor kiszálltam, pontosan egy másodpercem volt ellenőrizni azt, hogy nem maradt-e fogkrém a szám szélén, az elaludt hajamat rendesen sikerült beállítani, és normálisan is nézek ki.
A kabátomat a kezemben szorongatva léptem be az üzletbe, egy kicsit abban reménykedve, hogy lehetőségem lesz egy kicsit összeszedni magam, mielőtt valaki megszólítana. Nem számítottam rá, hogy ezt pont az öcsém teszi majd meg velem, emiatt talán a tekintetem egy fokkal több értetlenséget tartalmazott, amikor összeszedtem a bátorságom és elszakítottam a szemeimet valami óráról, ami nekem biztosan szörnyen állt volna.
- Jó napot – talán csak megszokás volt, hogy egy aprót biccentettem neki, a hangom egész magabiztosan csengett. Miközben a vonásait térképeztem fel, egy kis mosoly bujkált a szám sarkában, aztán elszámoltam magamban háromig, és úgy kezdtem el színészkedni, mintha megint akcióban lennék és be kellene olvadnom valahova.
- Megköszönném a segítségedet, Henry – a tekintetem csak egy pillanatra vándorolt el a névtáblájára, pedig pontosan tudtam hogyan hívják őt. Annak ellenére is, hogy a koreai nevével előbb tisztában voltam és úgy szoktam meg őt, a Henryt erőltettem a nyelvemre.
- Viszont tegezz nyugodtan, elvégre majdnem egyidősek vagyunk – biztos vagyok benne, hogy bizonyos helyzetekben talán vissza tudtak volna tartani a szeretteim, most azonban úgy hazudtam, mint a vízfolyás – Egy hölgynek szeretnék ékszert vásárolni. A harmincas évei közepén jár, csinos, kifinomult nő. Melyik ékszereknek van szezonja jelenleg, amik elég klasszikus ahhoz, hogy passzoljon a nőhöz?
Ruha 766 szó te ámokfutó  Twisted Evil  

Henry S. Marsh imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Média
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ lakhely ★ :
-
★ play by ★ :
*
39
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry EmptyVas. Május 01 2022, 19:39
Chan & Henci

Meglátásom szerint én, a barátaim korosztálya is abba a kategóriába tartozott, akik úgy szeretnének pénzt keresni, hogy közben nem tesznek meg érte túl sok mindent. Hiába tűnik nyűgnek azonban a munka, arra azért már nekem is sikerült rájönnöm, hogy nem létezik olyan, hogy a semmittevésért fizetést adnak. A programozásban köcsög sok pénz van, de előbb ülök neki nyúzni egy videojátékot, mint hogy azzal bíbelődjek, hogy összegányolva kódoljak valamit. Óránként tíz perc szünet ide vagy oda, szerintem a programozókat odakötözik a székeikhez, az meg úgy nem menő. Ha azt kérnék tőlem, hogy üljek egész nap egy helyben, akkor az lenne vele a baj, ha meg egész nap rohangálnom kellene, mint a mérgezett egér, akkor azért adnám be a felmondásom nagyon hamar. Talán mégiscsak az a legjobb munkahely, ahol most dolgozom.
Ha csak és kizárólag a tényeket nézzük, arról nem igazán tudok nyilatkozni, mert nem én vagyok az ész a családban, köztudott tény és kutatások is bizonyítják, hogy a legidősebb gyerekek IQ-ja a legmagasabb... Szóval átnézettem a nővérkémmel a szerződést amit alá akartak íratni velem a Bvlgarinál, nehogy eladjam a lelkem valami milliárdosnak, aki szűzlányok könnyeiben fürdik esténként. De ha már valaki a teljes igazságra kíváncsi akkor Lin volt az, aki elkérte a szerződést, mert szerinte az apróbetűs részt is mindig el kell olvasni, mielőtt hivatalosan is aláírunk valamit. De szerintem nem lenne nehéz lebuktatnom őt azzal, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeket elolvasás nélkül, amikor regisztrál egy-egy oldalra, szóval biztos megint csak túlaggódta a dolgot. Mi bajom lehetne egy olyan helyen, ahol használhatom a céges telefont és ahol a nap felében vásárló se téved be?
Amikor viszont valakinek mégis megtetszik valami a kirakatban vagy a barátnőjük küldi be őket, jobb szeretem ha én tudok eladni nekik, mert én leszek a képzeletben osztogatott hónap dolgozója díj nyertese - de a pénzem tényleg több, ha többször adok el valami drágát. Ahogyan ezzel a férfival is egymás szemébe néztünk, határozottan olyan érzést keltett bennem, mint akit tényleg a barátnője küldött be valamiért, vagy épp a barátnőjének keres valamit. Sebaj, én úgy ismerem az egész kollekciót, mint a tenyeremet és a házat is el tudnám adni a saját felünk fölül - habár utóbbi nem tudom jó dolog-e, vagy épp ellenkezőleg. Mindegy, nem szoktam ilyeneken fennakadni.
- Igazán szívesen segítek. Épp jókor érkezett, nemrég állítottuk ki a legújabb kollekciót, így teljesen friss darabokról van szó. Még nem sokan hordhatnak ilyeneket. -  A kezemmel finoman az egyik vitrin felé intettem, ami tele volt pakolva nyakláncokkal. Én személy szerint sosem voltam az a fajta, aki túl sok ékszert hord, valószínűleg azért, mert ha kaptam is eddigi életemben, azt rövid időn belül el is hagytam. Akkor viszont lehet, hogy nem is az én akaratommal van a baj, hanem azzal hogy már senki nem hajlandó nekem ilyen darabokat venni.
- Rendben, nekem megfelel, de esetleg... ismerjük egymást? - Nem egészen gyanakvó, de valami nagyon hasonló pillantást vetettem rá, mert oké, hogy nálunk ázsiai származású embereknél irtó nehéz megmondani, hogy pontosan hány évesek lehetünk és pont ezért nem értettem hogy tudta ennyire pontosan belőni ez a srác az én koromat is. Én például nem tudtam volna megmondani, hogy hány éves lehet, de talán csak azért, mert nem estem ki a saját szemeimen az arca bámulása közben. Ha lány lennék, biztos másképp történt volna. - Vagy te is itt voltál diákmunkás? - Úgy hajoltam óvatosan közelebb pár centivel, mintha épp államtitkokról beszélgettünk volna. Az a helyzet, hogy irtóra kellett volna valaki, akivel pletykálhatok a munkahelyemről, a kollégáimról és legfőképp a főnökömről, de a nővéremnek akárhányszor mondtam is el a többiek neveit és azt hogy kiről mit gondolok, sosem tudta megjegyezni ezeket.
- Szóval hölgynek és klasszikus legyen... - Pár pillanatig a helyiségen járt körbe a szemem, mintha kerestem volna valamit, fejben viszont az emlegetett nőt próbáltam magam elé képzelni és kizárni a gondolataimból azt a tény, hogy ha a srác annyi idős mint én, akkor minimum a sugar mommyjáról van szó. De akkor nem fordítva kellene ékszert beszerezniük? Mindegy.
- Oké. Az első lépés, hogy arany vagy ezüst vonalon gondolkodjunk. Van olyan amit ez a hölgy preferál? - Szerintem a legtöbb férfi irtóra nem azzal van elfoglalva egy nőn, hogy milyen ékszereket hord, de ha már kifinomultnak gondolja, akkor lehet hogy többet is tud róla és válaszol is majd nekem. - A legújabb kollekciónknak Serpenti a neve, kígyóról mintázták. - De nem kígyó személyiségű nőket céloztak meg vele, az tény, habár ha valaki így akar véleményt formálni egy ismerőséről, azt tökre megérteném. - Főleg rose gold és ezüst darabok vannak benne, nyakláncok, karkötők, gyűrűk és fülbevalók is, szerintem találunk olyan darabot, ami illeni fog a hölgyedhez. - Vagy nevezzük, ahogy akarjuk. - Eseményre lesz, vagy csak úgy, ajándékba?

| 775 | gúnya

mind álarcot viselünk
Henry S. Marsh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry C622a9d0e67634ec98d299f2b96d27b08de446ca
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry 0031f309279b317d157fe08dbae5dc57e99c6af9
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
At the edge is my burning heart But I just wanna stay I feel it, my head's in a daze I'm addicted, I replay, play, play In a world with no rules Everything's been turned upside down
★ családi állapot ★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry D1450949a20be789d4dccdcc8e1be508bb7eb442
Something’s definitely up tonight I can’t get a feeling, how could I? Is this a dream or real life? Don’t turn your eyes away, don’t avoid me I wanna stop but I can’t stop What to do next, I can’t say
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry 2d0959df97f51f0b265907c1dee9c5b912e10b8c
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
egyetemisa - NYU (DCoM)
★ play by ★ :
Lee Do Hyun
35
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry 6d1978d612cffe9bc688566a45c36d9be562979d
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry EmptyHétf. Szept. 19 2022, 11:56

Henci & Chan

Talán még akkor sem fogtam fel azt, hogy pontosan hova készülök és kivel fogok találkozni az elkövetkezendő időben. Ahogy fogytak a percek és a taxiban ráztam a lábam, hirtelen nagyon örültem volna annak, ha az édesapám velem van és meg tudja fogni a kezem. Sokan talán azt gondolták otthon, hogy nem nevel engem elég férfiasnak, hogy túlságosan elnéző az egy szem fiával szemben, aki egyfajta mini me-ként szolgált neki. Talán emiatt tudtam korábban komolyan elkezdeni foglalkozni a balettel, aminek a mi országunkban sosem volt jó a társadalmi megítélése. Vagy ugyanez vonatkozott végül az általam befutott, újságírói szakmára is, amivel a szüleimnek nem volt baja, de valószínűleg jobban örült volna anya annak, ha üzleti vonalon kezdek el mozogni. A balesetem miatt neki már gyakorlatilag mindegy volt az, hogy mivel foglalkozom, mivel a balettet fel kellett adnom. Nem volt lehetőségem komolyabb eredményeket elérni a tánccal, nem voltam annyira edzett és nem vettem annyira komolyan sem, hogy most edzéssel foglalkozzak, vagy saját táncstúdiót üzemeltessek. Az pedig, hogy az életemben egy folyamatnak úgy lett vége, hogy nem tudtam elvarrni a szálakat, alapvetően szorongást idézett elő bennem.
Mikor felfedeztem, hogy az öcsémmel kapcsolatban rendelkezem még egy ilyennel… Hogy maga a tény, hogy megkaptam azt a kistestvért, akire egész életemben vágytam… Egyszerre szabadított fel és taglózott le. Tudtam, hogy önzőség, amit most csinálok. Mivel volt egy nő, aki felkereste anyát, akadt sejtésem arról is, hogy a fiú jó körülmények között, boldogan nőtt fel. Nekem pedig ezt nincs jogom megbolygatni. Talán hazudtam, amikor azt állítottam, hogy munka miatt jövök el ide. Akkor meg egyértelműen, mikor jelentéseket írtam arról, hogy Szoszó miatt haláli biztonságban voltam… Mert őt arra használtam, hogy Henryt meg tudjam találni feltűnés nélkül. Nyilvánvalóan nekem is megvoltak a saját eszközeim, de nem közelíthettem meg bátyjaként jelenleg. Fájt ez nekem? Nyilvánvalóan. Érdekelt? Nem igazán. Maga a tény, hogy van egy testvérem, folyamattá változott, mikor megtudtam mindezt. Egy újabb olyan dolog, aminek majdnem képtelen voltam normális véget varázsolni, természetesen anya miatt. Ő eldöntötte, hogy az öcsémnek nem lehet hozzám köze, én pedig egy fényképet sem foghattam a kezemben róla… Nemhogy megölelhessem, vagy egyáltalán lássam. Ha jobban belegondoltam most, Sora mutatott róla fényképet, mégsem voltam képes visszaidézni a fiú vonásait. Annyira meg akartam már nézni magamnak, hogy egyszerűen csak fejvesztve elrohantam. Egyébként kit érdekelnek a fényképek, ha lehetőségem van megtekinteni a hús vér fiút a saját szemeimmel?
Jó voltam abban, hogy szerepet játsszak. Ennek részben az volt az oka, hogy a munkámban muszáj volt felvennem különböző perszónákat annak érdekében, hogy ne akarjanak kinyírni. Jelenleg viszont, mikor megpillantottam a fiút, hirtelen kiürült az agyam és nem volt olyan könnyű kitalálni azt, hogy mit kellene csinálnom. Talán összesen három alkalommal számoltam el magamban egytől tízig, aztán vettem egy mély levegőt és elkezdtem beleolvadni abba a szituációba, amiben benne vagyok. Egy ékszerboltban találkoztunk, tehát vásárolnom kell valamit. Ciki lenne az én státuszomban kisétálni úgy, hogy nem vettem semmit. A legjobb tudomásom szerint pedig Elle a városban van, ami annyit eredményez, hogy meg fogom látogatni. Felnőtt, dolgozó emberként, aki kifejezetten jó fizetést kap, szintén égő lenne ajándék nélkül beállítani hozzá. Szóval össze kell kötnöm a jelenlegi helyzetet és felismerni azt, hogy mennyire kedvező mindaz, amiben benne vagyok. Ékszert tudok venni a nagynénémnek az öcsémtől. Kicsit sem akartam ettől a tudattól inkább bebújni a takaró alá és ott maradni egész életemben.
- Tudsz olyat mutatni, ami annyira ritka, hogy még senki sem hordja? – elég rendesen incselkedtem vele, és ezzel tisztában is voltam. Az arcomon szétterülő mosoly tökéletesen arról árulkodott, hogy jól szórakozom – Azt szeretném. Nem számít mennyibe kerül.
Alapvetően az volt a célom, hogy egy váratlan helyzet elé állítsam és ez alapján döntsek arról, hogy pontosan mit akarok vele kezdeni. Jó emberismerő vagyok és maga a tény, hogy odalépett hozzám nem jelentette azt, hogy extrovertált, mivel a munkaköri leírásában van, hogy szakszerű kiszolgálást kell nyújtania a vásárlóknak. Most, hogy volt szerencsém találkozni vele, hirtelen már nem tűnt jó ötletnek annyiban hagyni ezt az egészet. Talán újra el fogok jönni ide… De mennyi ékszert kell megvennem ahhoz, hogy legyen bátorságom elmondani neki a valódi szándékom.
- Csak tippelek – vontam meg a vállam – Huszonhárom vagyok és egyetemista. Szöulból jöttem tanulni, szóval nem. Nem voltam itt diákmunkás. De ha van felvétel, akkor talán érdekelhet a hely.
Ahogy elmosolyodtam, magam sem tudtam azt, hogy mennyi kapacitásom lenne ide bejárni, de talonban kell tartani minden lehetőséget. Tudtam én, hogy hogyan kell elrejtőzni az emberek szeme elől… Az arcukba kell állni, és most pont ugyanezt tettem a kamu egyetem sztorimmal és azzal is, hogy úszómesterként bohóckodtam egy uszodában.
- Igen, igen – megerősítettem, majd bővítettem a személyleírást – Közel állunk egymáshoz. Esetleg mutassak róla fényképet?
Nyilvánvalóan Elle egy nagyon csinos nő volt, de ettől függetlenül egyáltalán nem tartottam tőle, hogy egy ilyen fiú… Aki az öcsém, történetesen rá akarja majd vetni magát, vagy esetleg megkeresné a nőt a közösségi médián. Az én vérem volt, ösztönösen tudnia kell, hogy Elle annak ellenére sem jöhet be neki, hogy különösen gyönyörű nő, kedves arccal.
- Szereti az aranyat, de az ezüst véleményem szerint jobban áll neki – ahányszor vittem neki ajándékot, abban a saját furcsa önmegvalósításom is ott volt. Ez alapvetően jellemző volt az ajándékvásárlási szokásaimra is.
- Ez az ajándék nem provokatív egy kicsit? – alig tudtam visszafogni a feltörni kívánó nevetésem – Nem félreérthető? Ha meggyőzöl róla, hogy így van, akkor maradhatunk ennél, de nem szeretném, hogy a fejemhez legyen vágva.
Mondjuk Elle valószínűleg értékelné a nagyvonalúságom, de ettől függetlenül úgy éreztem, hogy anyámnak szívesebben küldenék egy Serpenti ékszert azok után, amit a legutóbb adott elő. Vagy talán egyenesen egy igazi kígyót kellene a nyakába akasztani.
- Megnézhetjük őket azért – akaratlanul is mosoly ült ki az arcomra, amikor Elle-t a hölgyemként emlegette – Mind az ezüst, mind a rose gold darabokat. Én bízom az ajánlatodban.
Jelen helyzetben a pénz tényleg nem volt mérvadó, szóval valószínűleg szórakoztatónak találtam volna azt a fajta pofátlanságot, amit esetleg a fiú tanúsíthat felém. Ha én a helyében lennék, talán ugyanúgy a legdrágább darabokat mutogattam volna mindenkinek… Ki tudja. Csak akkor vettem észre, hogy egy ideje visszatartottam a lélegzetem, amikor egy pillanatra le tudtam venni a szemem az arcáról.
- Egyébként – magam sem tudtam, hogy mivel kellene elhúzni a beszélgetést, szóval megragadtam a korábbi vonalat a munkával kapcsolatban – Szeretsz itt dolgozni?
Ruha 1 029 szó te ámokfutó  Twisted Evil  

Henry S. Marsh imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Média
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ lakhely ★ :
-
★ play by ★ :
*
39
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry EmptyHétf. Márc. 27 2023, 00:17
Chan & Henci

Azért akármilyen jól fizetett ez a meló, nem volt kedvem életem végéig egy ékszerboltban dolgozni. Mondhatjuk, hogy úgy éreztem többre vagyok hivatott ennél, de amúgy meg megrángatott volna a családom minden tagja, ha fogom magam és csak azért járok egyetemre, hogy fűtsenek rám. Apa biztosan nagyon büszke lett volna rám, ha legalább olyan hasznos és mások által nagyra becsült foglalkozást választok magamnak, mint a nővérem, de szerintem Linus épp elég okos volt már a családba, nem volt érdemes versenybe szállnom vele. Amúgy meg hittem benne, hogy én is elég intelligens vagyok a magam súlycsoportjában. Arról igazán nem tehetek, hogy minden fasza ötletemre vagy apa vagy a nővérem mondták azt, hogy előbb kerül egy vesémbe, vagy egyéb szervembe, mint hogy jó süljön ki belőle. Lehet, hogy már milliárdosok lennénk, ha hagynak kibontakozni és nem féltenek túl, mintha még mindig az az öt éves kiskölyök lennék, aki letöri a fogát a mászókán.
Valahol frusztrált, hogy nem hittek nekem azzal kapcsolatban, hogy felnőttem már. Dolgozó ember vagyok, akinek nem esik nehezére a tanulás mellett még a munkahelyén is teljesíteni, és most mindegy, hogy mennyit szoktam nyavalyogni mielőtt be kell jönnöm az ékszerüzletbe, vagy hogy pontosan hányszor aludtam már el az egyik előadásomon ebben a félévben. Ezek olyan apróságok, amiket nem érdemes feszegetni. Mint ahogyan az üzletbe belépő embereket sem szabadna megítélnünk a kinézetük alapján, mert terjednek azért különböző városi legendák arról, hogy volt aki úgy találkozott milliomossal, hogy az illető koszos körmökkel és melegítő szettben szambázott be, de én hajlamos voltam nem hinni ezeknek a sztoriknak. Egyrészt ilyen csak a mesékben van, másrészt meg nyilván csak arra próbáltak késztetni minket, hogy mindenkit egyforma professzionalizmussal kezeljünk. Nekem nem mehetett volna rosszul ez a része, mert a férfiak hajlamosak voltak tőlem segítséget kérni, néhány fiatal lánnyal együtt, akiket a szüleik kísértek el. Én nem bántam, ha néha a számomat is meg kell adnom. Újabban már sokkal inkább a Linuséval kereskedtem, ami most is megfordult a fejemben, amikor egy fiatalember lépett be.
- Szívesen megmutatom a magas minőségű, exkluzív ékszereinket is, de azok többsége csak a katalógusban tekinthető meg és bizonyos eseményekre lehet csak bérelni őket. - Igazából az agyamat is képes lettem volna eldobni néhány ember költekezési szokásain, meg alapból elképzelhetetlen volt nekem, hogy valaki egy egész vagyont költsön egy darab ékszerre, de ilyesmit hangosan azért sosem mondtam volna. Inkább örültem, hogy felvettek ide és nem rúgtak ki amiért valószínűleg megdupláztam a telefonszámlát, mióta megismertem a Victoria's Secretben dolgozó csajszit. - Ha ajándékról van szó, érdemes a jelenlegi kollekciókból választani. A legfrissebb darabokat szívesen megmutatom, akár most rögtön. - A megfelelő irányba intve vártam, hogy érdekli-e ez az ajánlat, vagy sem. Az én szemeim előtt valójában csak az lebegett, hogy mekkora prémiumot kapok majd, amit a többiek orra alá dörgölhetek, ha befejezi a vásárlást.
- A kollekcióink folyamatosan bővülnek, néhány már egészen az 1940-es évek óta létezik. - Nem tudom miért akartam ilyen hülyeségekkel lenyűgözni, de bíztam benne, hogy ha ilyen fun factekkel be tudom magamat lopni a szívébe, akkor később rá tudom venni hogy olyan darabot vásároljon, amivel én is jól járok. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor itt mindegy volt, hogy férfi vagy nő áll velem szemben, minden nemnek képes lettem volna addig ribanckodni, amíg nem lesz vásárlás az eredménye.
- Nagyon jó megérzései...seid vannak. - Mosoly kúszott az én ajkaimra is, mert a kicsi korkülönbség miatt máris szimpatikusabbnak tűnt a srác. - Én is egyetemista vagyok -  Úgy éreztem ennyit mondhatok neki, ebből még nem fogja tudni hol lakom, vagy mikor érdemes kirabolnia. Amúgy meg köcsög sok pénze lehet, hogy ilyen helyeken vásárol, vagy csak neki engedtek olyan dolgokat, amikre Hailee nekem határozottan nemet mondott. Mi lenne, ha néha nem szólnék a nővéremnek a jó ötleteimről, csak az eredményeket mutatnám meg neki? Szerintem járható út, pont mint a telefonszáma osztogatása. Ami ennél a srácnál most nem jöhetett össze, mert túl fiatalnak gondoltam Linushoz. Csak összetörné a szívét, hiába venne meg neki egy egész ékszerüzletet is akár. - Bocsi, nem tudtam. Fel sem tűnt volna, hogy nem idevalósi vagy. - Ellenben az én texasi akcentusom még mindig volt, hogy előmászott, hiába próbáltam leküzdeni. Szerintem egy született New York-i akkor is felismerte volna, hogy nem vagyok tősgyökeres, ha be van dugva a füle.
- Ha megmondod a nevedet, és fent vagy valamelyik social médián, szívesen átküldöm neked amit tudok, ha tényleg szeretnél itt dolgozni. - Abszurdnak tűnt, hogy erre vágyjon, ha egyébként vásárló is tudna lenni nálunk. Ha én megnyerném a lottó főnyereményt - amihez előbb el kellene kezdenem lottózni -, akkor tuti egy percet sem töltenék munkával. Inkább találnék egy jó brókert és olyan dolgokba fektetnék be, amik elég bevételt hoznak, hogy tudjak a szórakozásra is koncentrálni. Persze csak azután, hogy apát meg Linust is elláttam egy halom pénzzel, mert megérdemlik.
- Ha gondolod... - Rászóltam magamra, hogy ne vonjam meg a vállamat, mert jobban belegondolva nem is volt ez olyan elvetemült ötlet. Könnyebb választani valaki olyan számára, akiről van egy kép a fejemben és nem csak a sötétben lövöldözök, remélve, hogy tetszik majd neki a kiválasztott darab.
- Akkor maradjunk az ezüstnél, és ha megtetszik valamelyik arany darab, akkor megnézzük azokat is. - Bólintva rendeztem el magamban a kérdést, hangosan is felvázolva a tervet, hogy úgy tűnjön, mintha bevonnám ebbe az egészbe és nem lenne ennek egy előre megírt koreográfiája, amiből minket kábé vizsgátattak. - Van esetleg preferenciája a hölgynek? Vagy emlékszel mit szokott inkább hordani? Nyaklánc, vagy inkább karkötős, esetleg gyűrűs? - Ezt egy képből is nehéz lett volna megállapítani. Még jó, hogy volt segítségem és ez a segítség történetesen elég közlékeny volt. Ettől nekem is könnyebb volt a társalgás, ami valószínűleg az arcomon is tükröződött.
- Nem gondolom, hogy provokatív lenne. Itt van például ez a nyaklánc, tizennyolc karátos gyémántokkal. - Illedelmesen a megfelelő darab felé mutattam a kezemmel. - Megvan benne az elegancia és első pillantásra fel sem tűnik, hogy mit mintáz. Ugyanakkor ez az ékszerház egyik legikonikusabb kollekciója. Már több, mint százhuszonöt éves. A kígyó szimbólum pedig visszanyúlik a görög és római mitológiáig. Egyszerre sugároz bölcsességet, vitalitást és csábítást is. - Általános iskolában verset sem tudtam ilyen szépen mondani, most szinte én aléltam el a saját ügyességemtől, amiért mindhárom jelző eszembe jutott. Ha ez nem adja el a sztorit a srácnak, akkor szerintem semmivel nem lettem volna képes rá. A testemet mégsem ajánlhattam fel neki.
- Ha mégsem tetszik igazán, megmutatom a Diva's Dream és a Fiorever kollekciókat is, de szerintem nem nyúlnál vele mellé. - Nekem például eszembe sem jutott, hogy illetlen ajándék lenne valakinek kígyóról mintázott ékszert adni. Habár tény, hogy karórán kívül nem sok mindent szerettem magamon tudni. Lehet, hogy bennem van a hiba és én nem értem azokat, akik több ezer dollárt adnak ki ékszerekre? Neeem, szerintem bennem egy darab hibát sem lehetne felfedezni, még nagyítóval sem.
Ez a gondolat annyira megmosolyogtatott, hogy még akkor is felfelé görbült a szám egyik sarka, amikor kihúztam az egyik tárolót és kiemeltem két karkötőt, az egyik vastagabb darab volt, míg a másik a vékonyabb változata, de ugyanúgy tele gyémántokkal. - Ezek itt fehérarany darabok. Erősebbek a tiszta ezüst ékszereknél, és kevésbé is látszik meg rajtuk a viselés. - Nekem legalábbis ezt mondták. Ha egyszer olyan kedvemben leszek, talán vennem kellene valamit Haileenek, hogy sose felejtse el mennyire szeret engem.
- Igen? - Már megfordult a fejemben, hogy nem fog neki tetszeni, amit mutatok, amikor azonban teljesen más irányba terelte a dolgot, néhányszor meglepetten pislogtam rá. Rendeztem a vonásaimat, és csak azután feleltem neki, hogy egy mosoly jelent meg az arcomon. - Nem rossz hely. Kicsit üres néha, de gondolom ez minden luxus márkánál így van. - Ezt mondjuk biztosan elmondhatta volna magáról a közelben lévő Armani és Gucci üzlet is. Amúgy meg az is lehet, hogy ez is egyfajta kiváltság a gazdagoknál. Ha már csomót fizetnek valamiért, legalább mások ne zavarják benne őket.
- De nem túl veszélyes, ha erre gondolsz. Sosem akartak még minket kirabolni. Ezért is vannak biztonsági őreink. - A széles ajtók előtt, odakint álldogáló ürgék felé intettem az állammal. - Vagy lehet, hogy azért vannak biztonságiak, mert már próbálták kirabolni az üzletet. Igazából nem tudom - jókedvűen és őszintén nevettem fel ezúttal. Éreztem, hogy kicsit lekanyarodtunk a fontos témáktól, ezért bármennyire is fogadtam jókedvűen a kérdését, most próbáltam visszaterelni a beszélgetést a megfelelő mederbe. - Mire gondolsz, mutassak meg még valamit?

| 1367 | gúnya

- - Monday until Sunday - -
Open it up, my highlight dazzles, decorate the page to become special, yeah, sassy, fancy, show you what I got, got, It's like cherry on the top

mind álarcot viselünk
Henry S. Marsh
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
egyetemisa - NYU (DCoM)
★ play by ★ :
Lee Do Hyun
35
★ :
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry EmptyPént. Márc. 15 2024, 17:42

Henci & Chan

A magam részéről, nagyon komoly elképzeléseim voltak azzal kapcsolatban, hogy mit tudnék kezdeni az öcsémmel. Nem túl meglepő az a felismerés, hogy rengeteg minden volt a fejemben azzal kapcsolatban, hogy mit kellene vinnem és mondanom neki, ez pedig igaz volt még abban a pillanatban is, amikor megálltam az ékszerbolt előtt, ahol Sora szerint dolgozott. Talán hülyén hangzik, de egy pillanatra átfutott a fejemen, hogy elmenekülök, csak hamar elnyomtam magamban az érzést, mert sokkal jobban akartam látni őt annál, hogy ennyire könnyen megpróbáljak megfutamodni. Amíg nem bizonyosodtam meg a saját szememmel arról, hogy minden rendben volt vele, addig nem hittem volna el ezt.
Egyetlen találkozást akartam. Egyszer beszélni vele, és talán az lenne a legjobb, ha utána nem zavarnám meg az életét, elvégre nem igazán tudtam arról, hogy pontosan mi a helyzet vele otthon, milyen körülmények között nőtt fel, és miként bánik vele a családja. A másik féltestvére – vagy talán nekem lehet még egy lánytestvérem is? – úgy tűnt, hogy törődik vele, de onnantól kezdve, hogy nem volt esélyem találkozni Henryvel a természetes közegében, egyszerűen képtelen lettem volna elhinni, hogy minden okés körülötte még akkor is, ha valaki erről végzéseket lobogtat.
Ismerem magam elég jól, és tisztában vagyok azzal is, hogy ha valamit a fejembe veszek, illetve, ha valamibe belemelegedek, akkor szinte biztos, hogy túlságosan elmerülök a dologban. Most ünnepélyesen megfogadtam, hogy mielőtt halálra rémiszteném a gyereket, egyszerűen meghúzom a határokat… És pont addig volt ez a fejemben, amíg meg nem pillantottam a pult mögött állva. Éreztem, ahogy kiszárad a torkom és egy pillanatra emlékeztetnem kellett magam arra, hogy viselkednem kell. Pedig annyiszor hazudtam már arról, hogy pontosan ki vagyok és mik a szándékaim, hogy ennek már rutinból kellene mennie. Most mégis elakadtam, és érzelmessé váltam, valószínűleg azért, mert ez személyes ügy volt, nem pedig munka.
- Ezzel a szöveggel kell értékesíteni egy ilyen boltban? – egészen halvány mosoly volt az arcomon, amikor meghallottam a szavaim. Soha nem dolgoztam hasonló helyen, mert nem szorultam rá – Mik a legdrágább ékszeretek a boltban, amit jelenleg meg tudok tekinteni?
Nem voltam biztos abban, hogy mennyi jutalékot kaphat azután, ha veszek valamit tőle, de ebben a pillanatban hirtelen átkozni kezdtem magam az izgatottságom miatt. Ha kicsit jobban átgondolom ezt a találkozót, akkor tudtam volna készpénzt levenni, hogy jattolhassak neki. Most csak abban reménykedhetek, hogy meg tudom tenni ezt bankkártyával is.
- Akkor mutasd meg a legfrissebb darabokat – mosolyodtam el. Ezen a ponton realizáltam, hogy egyelőre talán ez lehet a legkönnyebb módja annak, hogy szóba elegyedjek vele és megpróbáljam felmérni, hogy mennyire lehetséges köztünk még egy találkozó… És már megint ott tartok, hogy túl lelkes vagyok. Nem lenne szabad ennyire beleélnem magam ebbe az egészbe, mert arról volt szó, hogy csak megnézem magamnak.
- Akkor szerinted nem lenne jobb ötlet egy időtlen darabot választani? – értem én, hogy szezonális divatokat, de az 1940-es évek óta keresett ékszerek biztosan nem lesznek cikik egy évvel később. Mondjuk annyira nem értettem az ékszerekhez, mert csak pár ezüstkarkötőt és karórát viseltem, amit az utóbbi időben inkább felváltotta az okosórám.
- Mit tanulsz? – szerencsére az egyik szakterületem a kultúra volt, ami miatt a nyelvembe tudtam harapni és nem rákérdezni arra, hogy egyáltalán miért dolgozik egyetem mellett. Dél-Koreában a felsőoktatás elsősorban úri mulatságnak számít, mivel nagyrészt azok a diákok engedhetik meg maguknak, akik eleget le tudnak tenni az asztalra a közoktatásban. És pont az bizonyítja, hogy mekkora verseny van az országban, hogy végül én is egy kisebb, vidéki egyetemre jutottam be, amit nagyon szerettem. Nem nagyon gondolkoztam mondjuk szöuli oktatási intézményben, de szerintem nem is feltétlenül lett volna esélyem.
- Furcsa ez, mert olyan érzésem van, mintha üvöltene ez rólam – mosolyodtam el – De akkor annyira nem vészes a dolog?
A stílusérzékemről például szerintem lerítt, hogy inkább a koreai divat határozta meg az ízlésem, de gondolom ez betudható annak is, hogy valójában már inkább közelebb voltam a harminchoz, mint a húszas éveim elejéhez. Nyilván ezt nem kellett Henry orrára kötnöm, miután közöltem vele, hogy valójában egyetemista vagyok.
- Hát, a jelenlegi munkám elég unalmas – mosolyodtam el óvatosan, majd végül a tervén változtattam egy kicsit – Add meg te valamelyik fiókod és majd kereslek ezzel kapcsolatban, mert vannak más pályázataim is futóban most.
Én pedig megpróbálhatom eldönteni, hogy pontosan melyik kamu accountomról írjak rá. Nyilván muszáj volt fenntartani – még ha titokban is – egyet kettőt, amit aktiválhattam egy adott munka keretein belül, amire követőket meg lájkokat vettünk. Nyilván az én arcommal könnyű behazudni azt, hogy mikro-influencer vagyok és így próbálok feltörni, mert nem az a fontos, hogy mit gondolnak rólam az emberek.
- Ő az – valószínűleg Elle-nek lenne egy-két szava ahhoz, hogy mutogatom a fényképeit idegen fiúknak, de amiről nem tud, az egyrészt nem fáj neki, másrészt pedig most ajándékválasztásról van szó, ami egy nő esetében mindig vészhelyzetnek számít.
- Te, szakmai szemmel melyiket javasolnád hozzá? – nyilván kikértem a véleményét, mert ő az, aki részmunkaidőben ékszer értékesítéssel foglalkozik. Én nagyjából csak olyat vásároltam volna meg, ami szerintem jól nézett ki, meg elsősorban magamból indultam ki. Pont ez volt az oka annak, hogy nem szerettem az arany ékszereket. Az én bőrszínemmel olyan voltam velük, mint valami bűnöző.
- Attól függ, hogy egy adott napon milyen ruhát vesz fel – vontam meg a vállam – A gyűrűk és fülbevalók alapdarabok nála. A nyakláncok és karkötők azok az aznapi ruháinak a milyenségétől függ.
Nyilván nem sok értelme van egy hosszú ujjú blúzhoz karkötőt felvenni, de ez elsősorban az én véleményem volt. Viszont szinte biztos voltam benne, hogy Elle rendelkezik annyi ékszerrel, hogy tényleg a ruháihoz tudja őket párosítani. Ezért nem zárkóztam el attól, hogy több dolgot is vásároljak.
- Vannak olyan különálló darabok, amiket szettekben is tud viselni? – legszívesebben rákérdeztem volna, hogy ő ebből mennyit profitál, de nem tettem. Mindkettőnk érdekét az szolgálja, hogy lecsupaszítsa a bankszámlámat egy kicsit, mert a nagynénémhez én is fordulni akartam egy kéréssel, amire nem volt elég pénzem. Csak az éppenséggel négy keréken gurul és többszázezer dollárba kerül.
- Ezt a szöveget itt tanítják nektek? – egészen elképedtem azon a magas szintű értékesítési technikán, amit itt lenyomott nekem ez a huszonpár éves gyerek. Én biztos nem tudtam volna utána csinálni, pedig volt már pár pofátlan húzásom az életben – És a hölgy vásárlóid szeretik? Ha túl népszerű, akkor nem kérem, mert valami egyedibbet szeretnék neki. Ha sokan megtekintik, azonban kevesen tudják megfizetni, akkor érdekel.
- Azért megnézném azokat is – vontam meg a vállam – Hátha a kedvesemnek is találok valami szépet.
Nem is hazudtam most akkorát, mivel Sora tényleg kedves volt a szívemnek, és szívesen megajándékoztam volna valamivel. Más kérdés, hogy valószínűleg nem lenne könnyű kimagyarázni azt, hogy honnan futja egy ennyire drága ékszerre, ha alapvetően rászorulok, hogy felesben fizessük az albérletet, ugyebár. Nem is beszélve arról, hogy talán az ékszerek egyáltalán nem érdeklik.
- Ez jobban tetszik – böktem a vastagabb felé, ami tényleg nem formázott egyértelműen egy kígyót, meg alapvetően el tudtam képzelni Elle karján is – Mennyibe kerül?
Én is csalónak vagy tolvajnak nézném magam, ha pont az árakról nem beszélnénk, de érdeklődnék afelől, hogy az ékszerek mennyibe kerülnek. Pedig tényleg két legyet ütnék egy csapásra, ha nem üres kézzel távoznék innen.
- És a fizetés korrekt? – hallottam olyan misztériumokat a luxus márkákról, hogy nem szívesen költöttem túl sokat ilyen termékekre, ha magamnak vásároltam. Mégse jó érzés olyan ékszereket hordani, amit ötévesek bányásztak.
- Egyik se túl jó opció – mosolyodtam el – De a lényeg, hogy biztonságban vagy.
Talán ez már tényleg kezdett túl sok lenni, amitől a fülem vége is elvörösödött. Finoman haraptam be az ajkam, majd némi gondolkozás után újra terelni kezdtem a témát.
- Nekem ajánlanál valamit? – szinte biztos voltam benne, hogy rám akar majd sózni valami drága cuccot, de ha ma ennyivel hozzá járulok a jókedvéhez, akkor teljesen rendben voltam a dologgal. Legalább egyszer sikerülne boldoggá tennem, még ha kis időre is.
Ruha 1 274 szó te ámokfutó  Twisted Evil  
mind álarcot viselünk
Média
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ lakhely ★ :
-
★ play by ★ :
*
39
ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

ooh, I'm blinded by the lights ⋈ Yi An & Henry
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» blinded by the lights - Kira & Alfonso
» Demian && Jamie | city lights
» lights out, paper towns / nate & weiss
» lights, camera, action - Daisy & Jesie
» Lindsay & Erik - "Hit the lights"

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: