- Miért nem regisztrálsz a Tinderre? – még akkor is ott csengtek Maia szavai, amikor öt perccel a megbeszélt találkozó előtt érkeztem, a férfi pedig még sehol sem volt. Egyáltalán nem haragudtam rá emiatt, szimplán nem voltam az a fajta nő, aki a készülődésre fogná a késést. Emellett nem állíthatom, hogy ne éreztem volna jól magam, vagy ne lett volna elég jóképű és magas a személy, akivel találkoztam. Végig udvarias volt velem, az idő kellemesen telt, és kevés kínos pillanata volt a randinak annak ellenére is, hogy teljesen idegenek voltunk egymás számára. Ha jobban belegondoltam, korábban sosem találkoztam csak úgy az internetről senkivel sem. Ennek minden bizonnyal az is lehetett az egyik oka, hogy a szüleim túlzottan féltettek, miután Benji kómába esett. Miután Tris és én ténylegesen közel kerültünk egymáshoz, nem nagyon engedtek el nélküle sehova. Emiatt pedig meg kellett tanulnom úgy ismerkedni másokkal, hogy a férfi fél szeme mindig rajtam volt. Ugyanakkor annak, hogy nem igazán találtam meg a saját társam, részben ő is volt az oka. Sokáig reménykedtem abba, hogy talán kijövünk annyira, hogy valami mégis alakulhasson közöttünk. Még a gimnáziumi oktatás évei alatt arra jutottam, hogy minden bizonnyal azért sem tetszem neki, mert egyáltalán nem illeszkedtem bele az emberek által csinosnak vélt lányok körébe. Ez mondjuk elég motiváció volt a fogyáshoz. Nem mondom, hogy tökéletes lett a végeredmény, mert a fenekemből nem sikerült teljesen leadni, de sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, meg csinosabbnak találtam a testem, mint korábban. Mikor Trisnek ennek ellenére sem tetszettem, akkor elengedtem a dolgot. Talán önző volt tőlem az, hogy barátként meg akartam őrizni őt, de képtelen lettem volna csak úgy elengedni, miután tényleg megismertem. Talán Maiának igaza volt azzal kapcsolatban, hogy nem kellene lekötnöm magam csak azért, mert az eddigi életem folyamán összesen két srácot szerettem. Az egyik barátként tekint rám, a másikkal, meg azért lett vége a kapcsolatomnak, mert lényegében rájött, hogy jobban vonzódik a férfiakhoz. - Jól érezted magad? – a gondolataimból a férfi szavai térítettek magukhoz. Ahogy megfordultam annak érdekében, hogy rá tudjak pillantani, a szél összekuszálta a szolid kis hullámokat, amiket a hajamba csempésztem a találkozónk miatt. - Igen – nem hazudtam neki, a mosoly is viszonylag őszinte volt az arcomon. Egyelőre nem tudtam, hogy mitől kellene kedvelnem ezt a férfit, de nem vetettem el annak a lehetőségét, hogy ez a jövőben meg fog történni. Végül is kifogástalanul bánt velem. - Találkozunk legközelebb is? – gondolom komolyak a szándékai. Talán most kellene éreznem a pillangókat, de az én gyomrom csendes maradt. Ettől függetlenül a mosoly nem fagyott le az arcomról, viszont szólni sem voltam képes. Egy bólintással letudtam a dolgot, aztán a buszmegálló felé akartam indulni, mikor a kezem után nyúlt. - Hazaviszlek – magam sem tudom, hogy a kijelentésével pontosan miért lépte át azt a bizonyos határt. Kedves volt a felajánlása, de én mégis elhúztam a kezem. Tartottam tőle, hogy a szüleim otthon vannak és meglátják, én pedig magam sem tudom pontosan miért, de ettől a ténytől kényelmetlenül éreztem magam. - Köszönöm, de nem fogadhatom el. Itt van a buszom – pár sietős lépés és már a járművön voltam. Akkor még nem igazán tudtam, hogy pontosan miért volt jó döntés ezt meghozni. Eseménytelenül telt az út, lényegében semmit sem éreztem addig a pillanatig, amíg haza nem értem és a házunk előtt meg nem pillantottam a várakozó legjobb barátomat. Ebben a pillanatban széles mosoly volt az arcomon és a csúszós járdán, magassarkúban szaladtam felé. - A férfiak is fel tudnak ám fázni – egészen halkan suttogtam a fülébe, mivel minden bizonnyal nem vette észre, hogy érkezem. A hangom játékos volt, azonban amint megpillantottam az arckifejezését, minden boldogság elpárolgott belőlem. Éreztem, ahogyan a testem lassan lecsúszik mellé a földre, a tenyerem pedig finoman az arcára csúszott, hogy magam felé tudjam fordítani azt. Szükségem volt pár másodpercre, amíg összeszedtem magam, mert határozottan éreztem, hogy baj van, de egyelőre nem mertem rákérdezni arra, hogy pontosan mi történt. Összeszedtem magam, felálltam a kőről, aztán felé nyújtottam mind a két kezem. - Bemegyünk, jó? – nem akarta belegondolni abba, hogy mióta ülhet ott a földön. Éreztem, ahogyan növekedni kezd egy gombóc a torkomban, ugyanakkor próbáltam összeszedett maradni, mert tudtam, hogy szüksége van rám.
Though I know it’ll stop soon, I’m looking for you, will it stop now? These raindrops, these tears? I don’t want to get wet with rain, and tremble with cold, some day, the cold rain, will become warm tears, and fall down, it’s alright, it’s just a passing downpour - - - - - - - -
Because we loved each other If you turn back time to when we first met,, don't stand there, underneath the streetlight, don’t smile and don't push your hair back like that, so that I can just pass you by
All my love I'm giving, you don't buy So I hide, but when I'm with you, yeah, I'm feeling so right, you're the only one who gets me so high, know I'm never ever leaving your side, now I won't hide
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
“Because you’re like a story that hasn’t happened yet. Because I want to see what you will do. I want to be part of the unfolding of the tale.”
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
★ hozzászólások száma ★ :
53
★ :
Re: when love passes by ♡ Tristen & Kristine
Csüt. Jún. 30 2022, 22:58
Kristine & Tristen
Nem tudom meg vagyok-e átkozva, vagy én vagyok a világ legszerencsésebb embere. Ha ma nem futok össze az apósommal, s nem küld haza olyan határozottan, talán soha nem érek haza olyan időpontban, amikor rajtakapom a saját feleségemet egy másik férfival. Lehunyom a szemeimet, mert újfent az az érzés kerít hatalmába, mintha kést forgatnának a mellkasomban, amitől émelygés tör rám és legszívesebben úgy guggolnék le az utca közepén, mint egy rakás szerencsétlenség. A korábbi indulataimat most átvette valami furcsa letargia, amit soha nem éreztem eddigi életemben. Mindig mindent megpróbáltam azzal a hozzáállással kezelni, hogy teli pohárról van szó. A fele víz, a fele levegő, de a negatív dolgokból is lehet tanulni, végső soron tehát megéri keresztül menni rajtuk. Most mégis képtelen vagyok bármi hasznosat találni a helyzetemben. Egyszerűen csak a világ legnagyobb idiótájának érzem magamat, amiért olyan nyilvánvalóan ott volt ez a szemeim előtt, én pedig csak akkor jöttem rá, amikor szó szerint kibökte a szememet. Nincs bennem késztetés arra, hogy megkeressem a férfit és felelősségre vonjam, habár ugyanúgy sáros, mint Allie. Belőle sem voltam azonban képes válaszokat kiszedni, mit kapnék egyáltalán attól a férfitól? A fejem egy hátsó zugában pedig ott motoszkál a gondolat, hogy mi van, ha olyan őszinte lenne velem, amitől még nagyobb idiótának érzem majd magamat? Mi van akkor, ha én voltam a hülye, amiért hittem a házasságomban? Azt sem tudtam soha betartani, hogy nem iszom újra, csak mert túlzottan másnapos voltam utána, most mégis megígérem magamnak, hogy legközelebb jobban vigyázok a szívemre. Ha lesz egyáltalán legközelebb. Meggyötörten túrok a tincseim közé és pillantok fel. Magam sem vagyok tisztában vele, hogy hogyan vezettem el egészen idáig, csak azt a magyarázatot tudom adni, hogy a Kristine házához való út már a génjeimbe van kódolva. Akkor is tudom, hogy az ő szavaira van szükségem, ha magamnak nem tudom ezt megfogalmazni. Az ember mindig azt várja másoktól, hogy őszinték legyenek vele, mégis mindig magunkkal vagyunk a legkevésbé azok. Arra pedig végképp nem készített fel senki, hogy mennyire elveszettnek fogom érezni magamat, amikor azzal szembesülök, hogy senki nem nyit ajtót az Ahn házban. Csalódottan rogytam le az ajtó közelébe, még az sem kifejezetten érdekelt, hogy a földre teszem azt. A fejem rövidesen a tenyereimbe billent, a szemeimet pedig újra könnyek kezdték szúrni. Fel-fellobban bennem a gyilkossági vágy, de minden alkalommal hamar rá is jöttem, hogy képtelen lennék rá. Abban viszont nem voltam biztos, hogy Allienek is hajlandó vagyok-e megbocsátani. Vagy hogy egyáltalán elvárja-e majd tőlem. Szinte tudatlanul emeltem meg a fejemet, amikor meghallottam Kristine hangját és értetlenül pislogtam rá, mert nem észleltem, hogy mikor jelent meg. - Nekem már úgy is mindegy. - Rövid időn belül előre billent a fejem, a tincseim pedig a homlokomba hullottak. Nagy testvér vagyok, így nem szoktam meg, hogy valakinek rólam és az én érzéseimről kelljen gondoskodnia. Nem szeretek csalódást okozni másoknak, az a fajta gyengeség viszont, ami úrrá lett rajtam, nagyon is annak számított az én fejemben. Kristine kezeibe csúsztattam ugyan a sajátjaimat és talpra álltam én magam is, mégsem éreztem úgy, hogy rendben lennék. Egy részem baromi nagy késztetést érzett arra, hogy egyszerűen újra helyet foglaljak a kövön. - Talán nem is kellett volna... - A pillantásom ezúttal jobban fókuszál rá és próbálom befogadni a látványát a könnyes szemeimen át is. - Nem tudtam, hova kellene mennem. - Eszembe sem jutott, hogy mennyire ijeszthetem meg a szavaimmal, de már késő volt visszaszívni őket. - Neked meg biztos programod van... - Puszta feltételezés volt ez, az állammal mégis a ruhái felé intettem, mert kifejezetten csinos volt. Hiába tiltakoztam annyira, mégis követtem őt a házba, mint egy elázott kölyökkutya, aki talán jobban át volt fázva, mint eredetileg gondolta volna. Nem lehettem jelenleg a legszebb látvány, de az igazság az, hogy nem is éreztem magamat a legjobban. Még mindig ott volt az az érzés a mellkasomban és a kép a szemeim előtt, ahogyan a feleségem más férfit csókol meg, a tőlem kapott gyűrűvel az ujján.
I don't think I'll be able to forget it When the wind becomes cold we'd breathe out, The smiles and tears, the wounds and healing, The questions and answers are all inside of you I'll search the universe Until I find you again
Memories just between us, no filter Walking our way together on the same road holding hands People don't believe that something lasts forever Don't think about others I don't want to be alone anymore Only need you in my life
★ lakhely ★ :
Manhattan; Upper West Side
★ :
★ idézet ★ :
You don't get to choose if you get hurt in this world... but you do have some say in who hurts you. 〈 I like my choices. 〉
— John Green
★ foglalkozás ★ :
banking & finance lawyer
★ play by ★ :
Park Jinyoung
★ szükségem van rád ★ :
Forget all the past sad moments When we didn’t know each other. 〈 Tell me this isn’t a dream. 〉
21
★ :
Hétf. Dec. 26 2022, 23:50
Tristen & Kristine
Valami hiányzik. Miközben a buszon ültem, és az ablakon bámultam kifelé, sírni tudtam volna minden alkalommal, amikor visszaidéztem magam előtt a mosolygós arcát. Aranyos, udvarias, kedvelem, de valami hiányzik belőle. Bűntudatom volt, amiért nem szóltam a szüleimnek arról, hogy randizni megyek. Már az első pillanatban tudtam, hogy kedvelnék és nyugodtak lennének, ha egy ilyen férfivel szeretnék együtt lenni, és pont ezért is tartottam titokban a dolgot. Kellemetlen lett volna megmagyarázni a munkáját, mert akkor már minden más lenne. Anya és apa nagyon kedvelik Trist és elhiszik nekem, hogy a viszonyunk mindenképpen csak a barátság kategóriáját merítik ki, mégis úgy gondolták, hogy miatta nem találok magamnak párt. Ezt így szó szerint soha nem mondták ki, de mind tudtuk, hogy ez jár a fejükben… Én pedig túlságosan bátortalan voltam ahhoz, hogy ebbe belegondoljak. Azt tudom csak, hogy a fiú, akibe egykor szerelmes lettem, a szemem előtt cseperedett férfivé, de soha nem szűntem meg őt szeretni egy percig se. Maga az érzés már szinte fájt, hiszen, ha csak arra gondoltam, hogy elveszítem őt, az egyszerűen elviselhetetlen fájdalmat jelentett az életemben. Biztos vagyok benne, hogy idővel fel tudnám ezt dolgozni, de már annyira megszoktam, hogy ő valamilyen szinten hozzám tartozik, hogy gyakorlatilag boldog voltam a boldogságától. Vele örültem az esküvője napján és azt hiszem, hogy talán örömmel fogtam volna a kezébe a gyermekeit is. Erről nem szereztem tudomást egyelőre, mivel még nem történt meg, de azzal tisztában vagyok, hogy mennyire szeretne apává válni, emiatt pedig tudtam, hogy nem mondott le a dologról. Talán ez volt az oka annak is, hogy mikor leszálltam a buszról és megláttam őt az esőben, az én szívem is az övével törött össze. Nem tudtam, hogy pontosan miről van szó, de az egyértelmű volt, hogy baj van. Nyálas lett volna arra gondolni, hogy mi ketten már szavak nélkül is nagyon jól értjük egymást, pont ezért inkább arra hagyatkoztam, hogy évek óta nagyon jó barátok vagyunk és ismerjük egymást jól. Az, hogy ő a verandánkon sír, nem volt túl gyakori pillanat, ráadásul egy házas férfinek véletlenül sem lenne szabad ezt a legjobb lánybarátjánál előadni. - Beszélsz itt marhaságokat – talán más helyzetben elnevette volna magát azon, hogy az én számba mennyire nem illenek a káromkodások, mint ahogy minden alkalommal tette. De az, amit kiejtett a száján számomra sokkal inkább aggasztó volt, így nem sokáig tudtam arra gondolni, hogy mi történne, ha valahol más helyzetben mondom neki ugyanezt. Ahelyett, hogy az esővel foglalkoztam volna, a hajamat egyszerűen átdobtam a vállam felett és azon voltam, hogy őt felkanalazzam a földről. Jelen helyzetben nem arra volt szüksége, hogy beszéljek neki arról, hogy neki hiába mindegy, attól még nekem nem az. - Ide jöhetsz, bármikor, ezt te is tudod – annak ellenére, hogy magassarkú volt rajtam még mindig el kellett rugaszkodnom a földről, hogy meg tudjam törölni az arcát – Akkor is, ha úgy érzed, hogy zavarnál minket. Tudod, hogy mi akkor is szeretettel fogadunk téged, ha valami nincs rendben vagy szomorú vagy. Nem engedtem el a kezét és nem mosolyogtam, amikor ezt mondtam. Jobban aggódtam érte, talán egy kicsit magamat is próbáltam nyugtatni, mert éreztem, ahogyan lassan megszakad a szívem érte. Ilyenkor mindig ugyanazok az érzések kavarogtak bennem. Hiába nem lett az enyém ő soha, mégis annyira szerettem, hogy lemondtam a szerelméről azért, hogy barátok lehessünk. Talán tényleg teljesen képtelen lennék elviselni azt, ha nem lenne mellettem, ezért azt is nehéz volt látni, hogy boldogtalannak tűnt. - Ha én ülnék sírva a te házad előtt, akkor elmennél a programodra? – nem erősítettem meg azt, amit mondani akart, mert jelen helyzetben teljesen lényegtelen volt az, hogy honnan jövök, vagy hova készülődtem. Ezek alapján nem figyelhette azt, hogy pontosan honnan jöttem, ezért pedig nem tudtam rá haragudni. - Gyere, ülj le – egyáltalán nem érdekelt az, hogy össze fogja vizezni az ágyneműmet, miután a szobámba vezettem. Anya és apa nem volt itthon és tudtam, hogy nem fognak kérdezősködni, mert Tristen összes pár cipőjét nagyon jól ismerik már. Mindössze a fürdőszobába szaladtam ki egy törölközőért, amit a fejére borítottam és finoman próbáltam felitatni a vizet a hajáról. Mielőtt folytattam volna, odahúztam magamhoz, hogy megölelhessem őt. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék neki, talán jobb hagyni, hogy ő kezdjen el beszélni – Szeretnél elmenni zuhanyozni?
Though I know it’ll stop soon, I’m looking for you, will it stop now? These raindrops, these tears? I don’t want to get wet with rain, and tremble with cold, some day, the cold rain, will become warm tears, and fall down, it’s alright, it’s just a passing downpour - - - - - - - -
Because we loved each other If you turn back time to when we first met,, don't stand there, underneath the streetlight, don’t smile and don't push your hair back like that, so that I can just pass you by
All my love I'm giving, you don't buy So I hide, but when I'm with you, yeah, I'm feeling so right, you're the only one who gets me so high, know I'm never ever leaving your side, now I won't hide
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
“Because you’re like a story that hasn’t happened yet. Because I want to see what you will do. I want to be part of the unfolding of the tale.”
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
53
★ :
Vas. Márc. 26 2023, 13:24
Kristine & Tristen
Abban a hitben éltem az életemet, hogy hozzám hasonlóan mindenki másnak is megvannak a vágyai, a céljai, amelyeket szeretne elérni az életben. Valójában soha nem volt nehéz dolgom azt illetően, hogy tudjam mit akarok. Nyilván a szüleimnek is vannak hibáik és fiatal felnőttként voltak olyan dolgok, amelyeket megfogadtam, hogy sosem fogok utánuk csinálni, de összességében azt lehet mondani, hogy jó példát mutattak nekem és az öcsémnek is egyaránt. Kitartottak egymás mellett, becsületesen dolgoztak, szerették egymást és felneveltek két fiút. Az emberek holtig tanulnak, így nem állíthatom, hogy mindent megtanítottak nekem. Ráadásul muszáj elkövetnünk a saját hibáinkat is, hogy belássuk amikor rossz döntést hozunk. De azt gondolom, hogy összességében egyszerű életre vágytam. Egy stabil állásra, ahol nem halok bele az unalomba, a saját családomra, arra, hogy olyanok vegyenek körül, akiket szeretek és vissza tudjak adni azoknak, akik mindig mellettem voltak. Sokáig azt hittem, hogy jó úton járok efelé. Felismertem - mert muszáj volt -, hogy az élet nem lehet mindig tökéletes. Lesznek kritikusaink és mi magunk is képesek vagyunk átértékelni bizonyos dolgokat. Hittem benne, hogy a kapcsolatokért tenni kell, hogy működjenek és igyekeztem úgy fordulni másokhoz, ahogyan én is szerettem volna, hogy bánjanak velem. Nem voltak válaszaim azzal kapcsolatban, hogy a feleségemnek miért nem volt elég mindaz, amit én nyújtani tudtam neki. Voltak helyzetek, amikor én lehettem volna jobb hozzá, de azt hiszem elég lett volna, ha őszinteséget kapok cserébe. Nem vártam el, hogy hazudjon másoknak, beleértve engem is, csak hogy fenntartsunk egy látszatot, mert... Lássuk be, hogy nem volt több ennél az, amit a házasságunknak neveztünk, ha ő közben más férfival érezte magát boldognak. Mindig elég pénzt és időt igyekeztem rászánni azokra, akik fontosak voltak nekem és sosem volt ez kevesebb Allie számára sem, mint ahogyan az öcsém, vagy a barátaim is kaptak ezekből. Akkor mi nem volt elég a nő számára, akit szívesen a tenyeremen hordoztam volna hosszú-hosszú évekig? És miért viselkedik velem úgy Kristine, mintha nem lenne fontosabb az én épségemnél, amikor csak saját magamnak köszönhetem, hogy egyáltalán össze vagyok törve? Miért érek neki többet, ha meg sem érdemlem valójában? Mindig úgy tekintettem vissza a közös múltunkra, mint egyfajta ajándékra. A barátságunk sokkal több volt annál, mint hogy némi tinédzserkori sértettségen elússzon. Ebben a pillanatban pedig őt gondoltam a legjobb dolognak az életemben. A torkomra forrtak a szavak, amikor annyi mindent kellett volna mondanom. Amíg nem magyaráztam meg neki a helyzetet, bármire gondolhatott volna, és a legkevésbé sem szerettem volna, ha túlságosan megijed. Mégsem bökhettem ki csak úgy, az utcán, hogy a feleségem megcsalt engem. - Köszönöm - feleltem őszintén, karcosan csengő hangon, még mindig sírás közeli állapotban. Talán sosem apadtak el a könnyeim, amelyek nyomát most igyekeztem letörölni az arcomról, Kris-el együtt, akivel így összeakadt a kezünk. - Meg sem érdemlem, hogy ennyire kedves legyél velem. Miért csinálod? - Nem vártam valódi választ, de már annyira kikívánkoztak belőlem a szavak az előbbi gondolatmenetem után, hogy nem is tudtam visszafogni magam. - Mit rontottam el? - Ezt már sokkal inkább magamtól kérdeztem, mint a nőtől. A kérdés amúgy is felesleges volt, mert jelen pillanatban az utolsó dolog amit tenni akartam, az a házasságom megmentése volt. Túlságosan sértette a becsületemet, ami az orrom előtt zajlott, még ha tudatlanul éltem is a mindennapjaimat. - Nem akartalak megijeszteni. - Megállítottam, még befelé menet. Nem magasodtam annyira felé, mint az öcsém tette volna - mikor nőtt meg ennyire Nünü és ki engedte meg neki? -, de még így is könnyű dolgom volt. Csak a kezem finom húzásába került, hogy szembe fordítsam magammal Kristine-t. - Ne haragudj rám, jó? - Ezzel valószínűleg nem tudtam őt megnyugtatni, de fel sem fogtam mennyire össze-vissza beszélek. Egyedül attól éreztem egy fokkal jobban magamat az Ahn ház lépcsőjén való üldögéléshez képest, hogy most már volt társaságom. Nem is akárki. - Nem. Nem is hagynám, hogy valaki miatt sírnod kelljen. - Voltak helyzetek, amelyektől még én sem tudtam őt megmenteni - például a testvére balesete -, de mégis éreztem magamat olyan fontosnak az életében, hogy mondjuk egy unszimpatikus (nem számára, számomra) férfira fel tudjam hívni a figyelmét. Végül hagytam magamat és úgy sétáltam utána a szobájába, hogy közben fel sem fogtam merre megyünk, pedig kívülről ismertem már a házukat. Ha az Ahn családra és kifejezetten Kris-re gondoltam, mindig kellemes érzés öntött el, jó emlékeim voltak vele. Valószínűleg ezért is éreztem, ahogyan lazul valamennyit a korábbi jeges szorítás a mellkasomon és a szívem körül. Észre sem vettem, hogy további könnycseppek gördülnek le az arcomon, amíg ő törölközőt keresett, csak amikor a hajamat szárítgatva állt mellettem, akkor pillantottam fel rá, kifejezetten elveszetten. Beletelt néhány másodpercbe, míg az én kezeim is mozdultak, hogy átölelhessem őt, és bár fejben már épp arra győzködtem magamat, hogy szedjem össze magamat, mégis levegőért kapkodva küzdöttem most az újabb sírási hullámmal. A közléskényszer is pont így kerekedett felül rajtam. Ahelyett, hogy a kérdését válaszoltam volna meg, egyszerűen kitörtek belőlem a szavak: - Allie elhagyott. - Ha legutóbb én is jöttem el először otthonról, attól még Allie nekem ígért hűsége csorbult meg előbb. Ő hagyott el engem. Távolabb húzódtam Kristine öleléséből, hogy a szemeibe tudjak nézni, azt remélve, hogy neki van megoldása arra, amit jelenleg érzek. - Rajtakaptam valakivel.
I don't think I'll be able to forget it When the wind becomes cold we'd breathe out, The smiles and tears, the wounds and healing, The questions and answers are all inside of you I'll search the universe Until I find you again
Memories just between us, no filter Walking our way together on the same road holding hands People don't believe that something lasts forever Don't think about others I don't want to be alone anymore Only need you in my life
★ lakhely ★ :
Manhattan; Upper West Side
★ :
★ idézet ★ :
You don't get to choose if you get hurt in this world... but you do have some say in who hurts you. 〈 I like my choices. 〉
— John Green
★ foglalkozás ★ :
banking & finance lawyer
★ play by ★ :
Park Jinyoung
★ szükségem van rád ★ :
Forget all the past sad moments When we didn’t know each other. 〈 Tell me this isn’t a dream. 〉