Úgy esett az eset, hogy ma estére valami újdonságra vágytam. A klub túlontúl ismerős terep immár és Emery sem volt elérhető már napok óta valami rejtélyes okból... újabban volt valami picit fura a vadcicában, amire mindenképp rá kell, hogy jöjjek! Szóval valami új móka után kellett néznem s ajánlottak is egy lányt, akinek a telefonszámát is megkaptam s a kissé karcosan füstös, enyhén erotikus orgánum jelezte, hogy jó úton járok. Szóval le is egyeztettem a találkozót ma estére. Laza, bulis estéhez egy sötét szövetnadrágot vettem, egy fekete inget, de most más elegánsabb darabokat nem. Inkább csak egy bőrkabátot dobtam még magamra, merthogy a háztömbhöz tartozó garázsban motoromra pattantam s azzal gurultam el a Fable által megjelölt címre, hogy felvegyem. Régen csaptam ilyen estét, mostanában inkább csak a munka volt, vagy egy másik szenvedélyem, amit viszont más körülmények között élveztem ki... persze egyszer azt is össze lehetne kötni, csak ahhoz ideális körülmények kellenek. Majd azt is megoldom... lényeg a lényeg, hogy megérkezem időre, majd a bukósisakot a kormányra akasztva várok türelmesen a tömb előtt, a bejáratot fixírozva.