New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 479 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 465 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 8:02 pm-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 7:40 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:56 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:54 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 5:04 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 4:49 pm-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 4:47 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Midnight surprise - Angelo & Diablo
TémanyitásMidnight surprise - Angelo & Diablo
Midnight surprise - Angelo & Diablo  EmptySzomb. Jan. 29, 2022 12:17 pm

Ujjaim görcsösen simulnak a kandallóvasra, amiről azt se tudom tulajdonképpen, hogyan került a kezembe, miközben lassú léptekkel oldalazok a nappali kijárata és egyúttal a kapcsolók felé. Őszintén bánom már, leszavaztam azon futó gondolatomat, a biztonság kedvéért égve hagyok minden villanyt a közelben. Győzött végül a józan ész és az, nem mindegy, mekkora az a bizonyos összeg a számlákon. Nos, most azt kívánom, bár ne vettem volna félvállról szomszédom figyelmeztetését.
Ébredésem követő néhány pillanatban fel se fogtam igazán, mi keltett fel. Békés nyújtózkodást követően a csipát igyekeztem kidörzsölni szemeimből, mikor szapora, hangos dobogás harsant fel az emeletről, mintha valaki nehéz cipőben szaladgált volna egyik szobából a másikba, majd vissza. Az álom még hátra maradt, zsibbasztó köde olyan gyorsan szállt tova, mint még semmi más, én pedig már pattantam is fel, levágva magamról az este, csomagomból sebtében előkapott takarómat. Aztán, mire feleszméltem, már szorongattam is az egyetlen tárgyat, amit fegyverként is használhatok, ha ne adj isten szükségem lenne rá.
Lassú, csendes léptekkel folytatom utam a bejárat felé és szinte érzem, ahogy a feszültség egy része lepattan vállamról, mikor ujjaim végre megmarkolják az ajtókeretet. Fentről furcsa csikorgás és újabb, lépéseknek tűnő zaj harsan fel, én pedig szinte bőrömből is kiugrok ijedtemben.
A lehetőséggel, felkapcsolom az összes utamba kerülő lámpát és felrobogok az emeletre elzavarni, bárki legyen is ott, épp csak pár másodpercre játszok el. Kellemes megelégedéssel tölt el már pusztán a gondolat is, ténylegesen kockáztatni azonban nem merek és a biztonságos megoldás mellett határozva, úgy, ahogy vagyok, alsónadrágban, pólóban és nyulas mamuszban a bejárati ajtó felé osonok, amit elérve úgy vágódok ki a szabadba, mintha egy egész rinocéroszcsorda lihegne a nyomomban.
- És most mi legyen – orrom alatt dörmögve pillantok végig újdonsült otthonomon, amit a legkevésbé se ilyennek képzeltem el álmatlan éjszakáimon és most véletlenül se a kinézetére gondolok. Fogalmam sincs, mihez kezdhetnék most. Pontosabban van, de valóban jó ötlet becsöngetni olyasvalakihez, akit csak néhány órája ismerek, akinek meghívását udvariasan ugyan, de mégiscsak visszautasítottam és aki határozottan meg akart verni találkozásunk első pár percében? Csakhogy nem ismerek senki mást, az udvaron pedig mégse álldogálhatok pirkadatig és még abban se vagyok biztos, a kinti világosság elég bátorságot nyújtana ahhoz, hogy egyedül visszaóvakodjak a házhoz. Más választásom nem lévén, megindulok hát a korábban megtudakolt irányba, hogy nem sokkal később az enyémhez valóban meglehetősen hasonló ajtó előtt ácsingózva, továbbra is elfehéredő ujjakkal szorongatva a vasat, becsöngessek, némán fohászkodva, vegye a fáradtságot valaki és nézze meg, ki zavarog az éjszaka kellős közepén.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Midnight surprise - Angelo & Diablo
Midnight surprise - Angelo & Diablo  EmptySzomb. Feb. 12, 2022 8:58 am

Diablo & Angelo
"We can easily forgive a child who is afraid of the dark;
The real tragedy of life is when men are afraid of the light."

Az első találkozásunk Renével hagy némi kivetni valót maga után, s ezt egyre inkább így gondolom, ahogy közeledek az éj leple alatt a saját házam felé. A hatásos belépők híve vagyok ugyan, de azért meglehet, hogy most bizony rendesen túllőttem a célon azzal, hogy jó kezdés gyanánt bele akartam őt építeni a falba, zárásként pedig meghívtam magamhoz piálni. Egy idiótának tűnhettem, ez nem is kérdés, s ezt átgondolva csak egy halk morgással dörzsölöm meg arcom, mikor belépek a hűvös falak közé, melyek ridegen és idegenül ölelnek körbe. Még nem érzem magaménak a helyet, s nem is tudom, hogy egyáltalán fog-e sikerülni ez valaha. Próbálok görcsösen valami szívderítő kapaszkodót keresni... De hát ez távol mindentől egyáltalán nem egyszerű.
Unottan, s kissé nyomottan mászok be végül a zuhany alá, hogy aztán tíz perc múlva kicsit sem jobb kedvvel dőljek le úgy az ágyba, mint egy zsák rohadt krumpli, amit már a férgek rágnak. Negyedórán keresztül azért a gitár húrjai kellemesen meghasítják ujjbegyeimet, s a dallamok némileg könnyítenek annyira az elmémen, hogy ne kezdjek el agyalni minden ostobaságon. Megint. Helyette inkább eltompulok egy a telefonom kijelzőjén zakatoló filmen, mely egy újabb negyed óra elteltével elhalkul, mikor érzékeli a mobil, hogy bizony pofára esett a mellkasomon.
Hogy pontosan mikor szelheti ketté az öreg csengő kísértetiesen recsegő hangja a házat, arról fogalmam sincs, hiszen miután megébredek, s érzékelem, hogy a hajnal még igazán messze, egyből megint olyan gondolatok kezdenek el keringeni bennem, hogy ha bárki is szórakozni próbál, azt bizony megtaposom. Nem véletlen hát, hogy nem túl vidám ábrázattal sétálok a lenti ajtóhoz - ugyanabban a szerelésben, amiben átnyargaltam a szomszédba -, s bár kissé álmos ábrázattal nyitom azt ki, a tekintetem mégis azt sugallja az első pillanatokban, hogy képes lennék bevinni egy jobb horgot még akár álmomban is.
Azonban a tengerek mélységeit idéző szemeim nagyon hamar valamiféle kíváncsisággal és ártatlan kárörvendéssel lesznek telítve.
- Nocsak, nocsak. - csapom karba kezeimet, miközben megtámaszkodok az ajtófélfánál, s végigtekintek Renén. Azért az ő szerelése sem éppen olyan, amiben az ember csak úgy átugrik a szomszédba, főleg ha azt a nyulas mamuszt nézem, amin persze direkt megakad a tekintetem, s egy bágyadt mosoly kerekedik arcomra.
- Mi a helyzet, René? Mégsem te vagy a ház egyedüli lakója? - némi szórakozottsággal kérdem, mit sem sejtve arról, hogy talán komolyabb dolgok keringenek a háttérben, s tényleg nem holmi büdös bogár ugrasztotta át hozzám újdonsült szomszédom. Azért az illem úgy diktálja, hogy ha már ilyen öltözékben sietett át hozzám, akkor ne hagyjam kint fagyoskodni, így egy jól irányzott mozdulattal a bal lábammal betolom magunk mögött az ajtót.
- Bejössz? Vagy van valami gebasz odaát? - akaratlanul is a mellettem levő ház felé pillantok, hiszen a kinti hűvös szellő azért szép lassan csak észhez térít már. Most már őszintén kíváncsi vagyok, mi az oka ennek a kései látogatásnak.

mind álarcot viselünk
Angelo D'Amore
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
Midnight surprise - Angelo & Diablo  3675886080e56077461d360e94e1c80e
Midnight surprise - Angelo & Diablo  D530bd6a63eb908068ef090f12282663
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
× Italian asshole ×
Midnight surprise - Angelo & Diablo  68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f30787a6a6152754561624f6f51413d3d2d34362e3135393137643734616135353966633939393633343230373339342e676966
★ családi állapot ★ :
× Foreveralone ×
★ lakhely ★ :
× Manhattan ×
★ idézet ★ :
"A name is a mask, a hiding place.
We are all nameless inside."
★ foglalkozás ★ :
× Pankrátor ×
★ play by ★ :
× Stephen James ×
★ szükségem van rád ★ :
× (Not) Alone in the Dark ×
Midnight surprise - Angelo & Diablo  71ac87d886e930d2c9ed7c83375906c6
★ hozzászólások száma ★ :
339
★ :
Midnight surprise - Angelo & Diablo  Ef5d14efa5bed35f1725b297b057ba5b2ec50458
Midnight surprise - Angelo & Diablo  EmptySzomb. Feb. 26, 2022 1:30 pm

Beazonosíthatatlannak tetsző, mégis, kétségtelenül a fejed fölül, a házad emeletéről, érkező zajra ébredni minden, csak éppen kellemes nem. Óráknak tűnő percekig csak fülelek, abban reménykedve, álmodtam csak az egészet és ahogy az ébrenlét lassan átveszi az uralmat, megszűnik a hangzavar. De hiábavaló minden néma imám, a hangoskodás marad és nem úgy fest, mintha egyhamar abba akarna maradni.
Talán össze kellene szednem minden bátorságomat és megnézni, mi folyik itt, ki érzi úgy, jó ötlet más otthonában randalírozni, mert, bár sokáig lakatlan volt, őszintén kétlem, ne tűnt volna fel a behatolónak, már nem ez a helyzet. De egyedül vagyok és szégyen, nem szégyen, félek. Fogalmam sincs, mi várna az emeleten, mivel kellene szembenéznem. Nekem pedig se fegyverem, se tapasztalatom az efféle helyzetekhez. A kevésbé életveszélyesnek tűnő lehetőséget választom hát inkább és olyan csöndben, amennyire csak lehetséges, az egyetlen önvédelmi eszköznek is elmenő tárgyat szorongatva kommandózok a kijárat felé.
Megkönnyebbülten remegnek meg tagjaim, ahogy az ajtó bezáródik végre mögöttem. Néhány röpke másodpercet engedek magamnak arra, fellélegezzek, mielőtt újabb problémával kellene szembenéznem. Miszerint mihez kezdek most. A telefonom bent felejtettem és bármennyire szeretném is tárcsázni a rendőrséget, nem érzek elég erőt magamban ahhoz, hogy visszamenjek érte.
A környéken viszont senkit se ismerek. Az egyetlen, akivel beszéltem se tűnt éppen annak a típusnak, aki szívesen nyújtana segítő kezet, bár meglehet, mindössze azért érzem így, mert üdvözlés helyet megverni szeretett volna. Még sincs más választásom, mint az otthona felé indulni. Ő, ha szívesen nem is fogad majd, legalább tud a létezésemről és nem kell elmagyaráznom neki, ki vagyok. Mégis megfordul a fejemben, a legjobb mégiscsak az lenne, ha hazamennék. Hiszen az éjszaka közepe van. Mit fog szólni, ha megzavarom?
Zavartan toporogva csöngetek be ennek ellenére is, hátrálva néhány lépést ezt követően, biztos, ami biztos. Csak hogy még egy felet megtegyek visszafelé, ahogy az ajtó mögött meglátom szomszédom morcos ábrázatát.
- Bocsánat, tudom, hogy késő van – őszintén szusszantok, abban a reményben, idővel megérti, ha lett volna más lehetőségem, nem éppen őt keltem fel.
Zavartan pislogva követem tekintetét, mi, nyilvánvalóan, egyből kiszúrja mamuszomat. Úgy tudtam, hogy rég meg kellett volna szabadulnom tőle és akkor nem hozna most ilyen kellemetlen helyzetbe.
- De igen. Vagyis nem tudom. Furcsa zajt hallottam az emeletről, mintha lenne ott valaki – lehet, hogy tévedtem? Rá várva volt időm elgondolkozni még egyszer azon, mi ébreszthetett és ijeszthetett meg. A ház régi, meglehet, a csöveket vagy a cserepeket hallottam csak nyikorogni és az Angelo által meséltek miatt egyszerűen túlreagáltam.
- Bemehetek? – tekintetét követve átnézek házamra, de még társasággal se érzem az erőt magamban ahhoz, hogy visszamenjek. – Csak amíg kivilágosodik? – sejtelmem sincs, mennyi lehet az idő valójában, de remélem, nem kell túlságosan sokáig zavarnom szomszédomat.
- Hívni akartam a rendőrséget, de nincs nálam a telefonom. Meg mi van, ha nincs is ott senki? -  van esély rá, legalább akkora, ha nem nagyobb, mint annak, valaki betört hozzám. - Nem akarom zavarni őket feleslegesen és talán ha várok egy kicsit, elmegy az a valaki - már ha egyáltalán létezik, ugyebár, de azt hiszem, ezt felesleges hozzátennem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Midnight surprise - Angelo & Diablo  EmptyVas. Feb. 27, 2022 11:57 am

Diablo & Angelo

Renét még jobban elnézve valóban nincs jó passzban, már csak azért sem, mert ha valakire őszintén a frászt hozza valami, azt lássuk be, nem egyszerű lemosni az ember arcáról. Az ő vonásai pedig pontosan azt tükrözik, hogy nem, tényleg nem egy bogár miatt jött át, sem pedig azért, mert az elméje tévképzeteket gyártott volna köszönhetően nekem és a csodás történetemnek, amivel lebombáztam az este.
- Semmi gáz, nem kelek korán. Csak azt hittem, hogy valami gyökér szórakozik, mert hát nem ismerek itt jól senkit a városban. Úgyhogy fura volt, hogy ilyenkor csengetnek. - vallom meg, hogy én sem vagyok itt éppen régi motoros, de hát az ábrázatomból leszűrheti, hogy tényleg nincs probléma. A tekintetem azért lassan visszavándorol a mamuszról René szemei felé, s próbálok némi komolyságot magamra erőltetni, de azért bassza meg a kecske, az a mamusz azért ütős!
- Nem lehet esetleg, hogy volt valami szar álmod, és félálomban hallottad a zajt? Mifélét hallottál egyáltalán - kérdésem közben biccentek, s félreállok az ajtóból, jelezve, hogy menjen nyugodtan. Belépve egy kis előtérbe érkezik, ahonnan balra vezet fel egy lépcső az emeletre, jobbra egy étkezőt fedezhet fel, szemben pedig a nappalit, aminek a közepén egy öreg kanapé árválkodik.
- És mi lesz, ha kivilágosodik? - kérdem tőle, miközben a kanapé felé bökök, érzékeltetve, hogy érezze otthon magát. Én egyetlen pillanat alatt nyargalok el jobbra, hogy a hűtőből előhúzzak két helyi, nem túl jó, de nem túl szar sört. Azonban René utolsó szavai nagyon az agyamba gyökereznek, ezért sem adom még neki az egyiket, hanem mindkettőt a kanapé előtti dohányzóasztalra helyezem. Aztán szembefordulok vele, kezeimet a vállaira fektetem, s enyhén megszorítom, miközben mélyen a szemeibe nézek.
- René, ez egy nagyon rossz felfogás! Te vetted meg a házat, ez a tiéd, és senki másnak nincs joga ahhoz, hogy akár a kapudat is átlépje! Te dolgoztál meg a pénzért, amit abba ott belefektettél... - mutatok a szomszéd irányába. - Idegen drogos köcsögök pedig a frászt hozzák rád a saját házadban?! - buzdító beszédem közepette váratlanul elrobogok az emelet irányába, de mielőtt még kettőt pisloghatna, már érkezem is vissza egy fém baseball ütővel és egy viperával, utóbbit pedig egyből a kezébe nyomom.
- Na jól figyelj, René. Nem olyan világot élünk, ahol bárkire is rábízhatjuk az épségünket. És tudod, hogy milyen törvények uralkodnak erre? - csapom tenyerembe az ütőt, arcomra pedig egy igen széles, kissé aljas, kissé lelkes mosoly kúszik.
- Aki az engedélyed nélkül belép a te területedre, afelett te rendelkezel. A rendőrség úgysem fog semmit sem tenni, s ha meg is mozdulnak, az napokig el fog tartani, te pedig ki fogsz készülni. Főleg azért, mert én is hallottam sok mindent a szomszédból még azelőtt, mielőtt itt voltál, szóval tudom jól, hogy igenis lehet ott valaki. Úgyhogy... Én most átmegyek hozzád ezzel az ütővel, körbenézek, és ha találkozok valakivel, azzal megértetem, hogy soha többet nem teszi be a lábát hozzád. Te pedig eldöntheted, hogy velem tartasz, vagy itt maradsz, és magadra zárod az ajtót. - érezhetően nem nézném őt puhánynak, ha így döntene, mert nem mindenki olyan beállítottságú, mint én, aki még az élő fának is képes lenne nekimenni. A sör pedig megvár, én készen állok arra, hogy átnyargaljak, a kérdés már csak az, hogy egyszemélyes hadsereg leszek, vagy ketten megyünk neki a háznak, mint valami elcseszett zombis filmben.

mind álarcot viselünk
Angelo D'Amore
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
× Italian asshole ×
Midnight surprise - Angelo & Diablo  68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f30787a6a6152754561624f6f51413d3d2d34362e3135393137643734616135353966633939393633343230373339342e676966
★ családi állapot ★ :
× Foreveralone ×
★ lakhely ★ :
× Manhattan ×
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
× Pankrátor ×
★ play by ★ :
× Stephen James ×
★ szükségem van rád ★ :
339
★ :
Midnight surprise - Angelo & Diablo  EmptyVas. Márc. 20, 2022 2:33 pm

Egészen másképp képzeltem el első éjszakámat új otthonomban. Számítottam arra, elköltözni, egyedül maradni, tiszta lappal indítani nem lesz egyszerű menet, hogy ismeretlen akadályok gördülnek majd elém. Mégis, mindig azt képzeltem, a ház, amit megvettem a menedékem lesz. Ahova visszahúzódhatok, ha túl sokká válik a külvilág, ha magányra, csendre van szükségem, hogy ez lesz az a pont, ahol biztonságban érezhetem magam. Tulajdonképpen ez volt, ami tartotta bennem a lelket, amiért bátor tudtam maradni, mert bármilyen rosszul éreztem is ott magam, ahol eddig éltem, azt mégiscsak ismertem, akár a tenyerem. Most azonban, hogy szomszédom szavai valódinak bizonyulnak, fogalmam sincs, mihez kezdjek.
- Nem ismerek mást rajtad kívül én se, nem tudtam, hova mehetnék – talán hiba volt felkeresni, talán nem, egyvalami azonban kétségtelen, ő az egyetlen, akihez jöhettem.
- Talán? Nem tudom, olyan valódinak tűnt. Lépteket, mintha valaki fel-alá járkált volna – erre eddig nem gondoltam, de meglehet, igaza van és tényleg csak álmodtam. Bár, akkor egy idő után fel kellett volna tűnnie, a hangok elmaradnak, de egész biztos vagyok benne, nem csitultak, míg ki nem léptem a bejárati ajtón.
- Köszönöm – halovány mosolyt eresztek meg irányába, hálám jeléül, ahogy félreáll az ajtóból. Nem habozok, óvatosan haladok el mellette, meg is torpanva szinte rögtön, nem tudva, merre induljak a rengeteg lehetőség közül.
- Visszamegyek, hátha elmentek – ez volt a terv legalábbis, mikor elhagytam a házat, de most már nem vagyok olyan biztos benne, jó ötlet, mert mi van, ha nem mennek el, csak mert kivilágosodott. A mutatott irányba indulok, meg se állva kanapéjáig, minek egyik szélén, közvetlenül a karfa mellett, el is helyezkedek. Érdeklődőn figyelem vendéglátóm mozgását, tekintetem nem véve le a pontról, ahol eltűnt, mikor nem látom már, merre jár.
Hálás mosoly szökik arcomra a sör láttán, nem iszok bár gyakran, de azt hiszem, erre a nagy ijedelemre jól fog esni. Várakozásommal ellentétben azonban nem kapom meg egyik üveget se, helyette Angelo jelenik meg egész közel hozzám. Meglepetten rezzenek össze, ahogy tenyerei vállaimra telepednek, de bármekkora legyen is az önkéntelen késztetés, hogy elhúzódjak tőle, mozdulatlanságra ítélem egész testemet.
- Öhm… - mit mondhatnék erre? Mit vár tőlem, mit tegyek? Nem örülök annak, ami történt, nem tetszik a gondolata annak, idegenek törtek hozzám be és úgy tesznek, mintha az övék lenne minden, de hogyan akadályozhatnám meg őket ebben?
Zavart pislogás csak minden, amivel reagálni tudok újabb váratlan mozdulatára és elrohanására. Nem ismerem őt, alig néhány szót váltottunk, de ha alaposabban is belegondolok, első találkozásunk fényében nem is annyira elképesztő hevessége.
- Mit akarsz azokkal? – őszintén kétlem ugyan, szándékában állna ártani nekem bármelyikkel is, mégse tudom teljes egészében eltüntetni hangomból a gyanakvást. Szinte ösztönösen szorítom ujjaimat a kezembe nyomott viperára és azt hiszem, kínosan hosszú idő telik el, mire felfogom tényleg, mi is van nálam tulajdonképpen.
- Figyelek – bólintok is, mert hát most már tényleg arra koncentrálok, amit mond, már csak azért is, mert szeretném tudni valóban, mire készül. – Nem? – bár kérdése meglehet, pusztán költői volt, mégis késztetést érzek arra, hogy közöljem, sejtelmem sincs, miféle törvényekre utal. Mert abban biztos vagyok, nem az átlagos, mindenki által ismertekről van éppen szó, már csak mosolya alapján is.
- Várj-várj! – felpattanva utána nyúlok, s ha szerencsém van és nem siet el menet közben ismét, szabad kezemmel csuklójára markolok. Épp csak annyira, hogy jelezzem, szeretném, ha lassítana egy kicsit. – Mi van, ha tényleg van ott valaki és veszélyes? Nem akarom, hogy megsérülj – fogalmam sincs, mihez kezdenék, ha neki is baja esne miattam. Hogyan birkóznék a bűntudattal meg, hogy alig egy napja ismerem és máris gondot hozok a fejére.
- Veled megyek, ha valóban át akarsz menni, csak… jól meggondoltad? – egy biztos, bármennyire aggódjak is az esetleges következmények miatt, nem fogom hagyni, hogy egyedül oldja meg az én problémáimat. S bár hálás vagyok segítségéért, remélem, meggondolja magát és mégiscsak a rendőrségre hagyhatjuk a felderítést.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Midnight surprise - Angelo & Diablo  EmptyCsüt. Márc. 24, 2022 7:12 pm

Diablo & Angelo

- Ja hát amúgy tökre megértelek. Eljössz egy teljesen ismeretlen helyre, és ahelyett, hogy nyugis lenne legalább az első estéd, egyből ilyen szarságok történnek veled. Mintha el lennél átkozva... - némi mosolyt csempészek az utolsó mondatomba, csak hogy próbáljam egy kicsit oldani a feszültséget. - De egyet se félj, rászolgáltam én a nevemre! - leszek én szívesen egy kissé elcseszett őrangyal, ezt pedig vigyorom nagyon jól tükrözi. René nem kopogtatott rossz helyre, sőt, titkon még a büszkeségemet is simogatja azzal, hogy képes volt az éjszaka közepén hozzám fordulni segítségért. Alapból segítőkész embernek tartom magam, de egy ilyen kritikus helyzetben képtelen lennék nemet mondani, főleg egy olyannak, aki hasonló cipőben jár, mint én. Nekem is nagyon szokatlanok voltak az első napok, annyi különbséggel, hogy én nem hallottam semmi zajt a házamban éjjelente. Ellenben a szomszédban...
- Jó, igazából tudom jól, hogy nem álmodtad. Azért gáz lenne, ha mindketten ugyanazokat haluznánk be, nem? - ezt már odabent közlöm, miután a lábammal betolom magunk mögött az ajtót. Én azonban a tettek embere vagyok, s ilyen események után képtelen lennék megülni és várni a csodát. Muszáj cselekednem, ennek fényében felfegyverkezem Renét és magamat is, majd egy kisebb lelkesítő monológ után kész lennék kifelé nyargalni a házból. Ő azonban megragadja a csuklóm, s e mozdulattal sikerül neki megálljt parancsolnia.
- Én őszintén remélem, hogy vannak ott, és meg tudjuk értetni velük, hogy többet ne tegyék be oda a lábukat. - fordulok vissza felé. - Miattam pedig ne aggódj. - szabad kezemmel ismét rámarkolok az egyik vállára, majd kissé megpaskolom. - Tudok verekedni. Verni pedig még jobban! - széles vigyorom ennél nagyobb pozitív energiát aligha áraszthatna. - Na és te? Hogy állsz ezzel? Valami küzdősport van mögötted? Bármi? Támadtak már meg utcán? - ezeket már aközben kérdezem tőle, miközben elkezdek hátrálni az ajtó felé. Bennem a kétely egy halovány morzsája sincs, egyetlen pillanatra sem gondolkodtam el azon, hogy menjek-e át vagy sem. Mikor René elmondta a problémáját, a válaszom ott meg is pecsételődött.
- Bízz bennem, René! Jó, ez pár óra ismeretség után eléggé szarul hangzik, de azért megpróbálhatnád. - bólintok határozottan, eddigre pedig kezem már a kilincsre is fonódik. Kinyitom azt, majd lassabb léptekkel megindulok a szomszéd ház irányába.
- Maradj mindig mögöttem. - ezt már suttogva lehelem magam mögé a kertkapunál, mely egészen halk nyikorgással tárul ki. Végigsétálok a füves részen, lassan fellépkedek a lépcsőn, majd René ajtaja előtt megállok.
- Készen állsz? - igazából ezt költői kérdésnek szánom egyrészt, másrészt meg akarok bizonyosodni róla, hogy nem gondolta-e meg magát. Ugyanis még visszafordulhat, nyugodtan megvárhat a nappaliban. Azonban van egy olyan érzésem, hogy keményebb fából faragták... Benyitok hát nagyon lassan és nagyon halkan, majd egyből két kézre fogom a baseball ütőt, s az előtérben megállok hallgatózni.
- Egyelőre sem... - akad belém a szó nagyon hamar, hiszen az emelet irányából valóban sietős léptek zaja csapja meg a fülünket. - Szóval még itt vannak! - egyből megindulok a felfelé vezető lépcsők irányába. - Van itt padlás, René? - csak a mihez tartás végett, nem lenne jó, ha fentről rontanának ránk.

mind álarcot viselünk
Angelo D'Amore
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
× Italian asshole ×
★ családi állapot ★ :
× Foreveralone ×
★ lakhely ★ :
× Manhattan ×
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
× Pankrátor ×
★ play by ★ :
× Stephen James ×
★ szükségem van rád ★ :
339
★ :
Midnight surprise - Angelo & Diablo  Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Midnight surprise - Angelo & Diablo
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Surprise!?! Angelo & WuXie
» Diablo & Nessa
» Diablo R. Malecki
» like a midnight cigarette
» Midnight talk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: