New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 229 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 222 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

O'Connell klán
TémanyitásO'Connell klán
O'Connell klán EmptyVas. Jan. 23 2022, 22:55
Colin O’Connell

Play by:
Sam Heughan
Születési hely:
Dublin
Kor:
31-33
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
Szabadon választott
Családi állapot:
Szabadon választott
Csoport:
Szabadon választott
Történetünk:

Te vagy a legidősebb az O’Connell gyerekek közül. Az én nagy és erős, örökké fel nem növő bátyám. Te még odaát születtél Írországban, bár nem hiszem, hogy túl sokra emlékszel belőle, hiszen alig pár éves voltál, amikor a szüleink átköltöztek az Államokba.
Általában a társaság középpontja vagy. Közvetlen, vidám természeteddel hamar belopod magad mások szívébe, apánktól örökölt jó kiállásodnak hála pedig a nők előszeretettel keresik a kegyeidet. Hogy te erről mit gondolsz, vagy mennyire élsz vissza a helyzettel, és használod ki a sármod – vagy abszolút hidegen hagynak -, azt már csak te tudhatod.
Úgy gondolom, hogy a kettőnk kapcsolata határozottan jónak mondható. Igazából mi egy elég összetartó család vagyunk, így mindnyájan pozitív viszonyt ápolunk egymással. Előszeretettel cukkolsz minket, de tudjuk, hogy ezzel csupán a szereteted fejezed ki irántunk. Az a típus vagy, aki a végsőkig elmenne a szeretteiért, sokszor meg is keserítetted annak idején az életem az iskolában, ha egy-egy fiúval megláttál. Mindig azt mondod, hogy ez a te nagytestvéri előjogod, és csak a javamat akarod, mert ismere a fiúkat. Szerintem ez csak duma, de szeretlek meghagyni ebben a hitedben.
Azt, hogy pontosan mivel foglalkozol, szeretném rád bízni. Annyi bizonyos, hogy sokszor segítesz be apánknak a hajóépítő vállalkozásában, de hogy ez-e a fő munkád, az a te döntésed.

// Nagyon sok dolgot nem szeretnék megkötni a karakterrel kapcsolatban, csak amit leírtam. Nagyon szívesen ötletelek, nyitott vagyok a javaslataidra, ha felkeltette az érdeklődésed az úriember. Nekem csak az örökké rám vigyázó nagy testvérre van szükségem.
A play by csupán ajánlás, szerintem nagyon passzolna hozzá, de ha csak ez akadályoz a megalkotásban, akkor kíváncsian várom az ötleteidet O'Connell klán 4146035580 Illetve figyelmedbe ajánlanám az előtörténetemet, ugyanis egy családi jelenet van benne, amiből kapsz egy kis betekintést az egész családról. //

Brianna O’Connell

Play by:
Karen Gillan
Születési hely:
Dublin
Kor:
28-30
Lakhely:
Szexuális beállítottság:
Szabadon választott
Családi állapot:
Szabadon választott
Csoport:
Szabadon választott
Történetünk:

Te vagy a második legidősebb a testvéreim közül, és egyúttal a legidősebb lány. Kicsit csendes vagy, talán ötünk közül a leginkább ez rólad mondható el, habár harciasság terén téged sem kell félteni. Amikor a bátyánk jó viccnek tartja, hogy piszkáljon, akkor rendszerint megvéded magad, és kiállsz a saját igazad mellett. Egyébként Colinhoz hasonlóan még te is Európában születtél, de nem sokkal utána átköltöztetek Amerikába, így neked abszolút semmi emléked nincs arról az időszakról.
Akárcsak én, te is művészlélek vagyok, ám velem ellentétben nem vagy kifejezetten nyitott és könnyedén barátkozó. Azért idővel fel szoktál oldódni idegenek társaságában is, de jobban szeretsz elmerülni a gondolataidban, és megfigyelni a környezeted. Te nem veszed olyan lazán az élet dolgait, mint én, inkább megfontolt vagy és jól átgondoltan cselekszel.
Egyébként üvegfúvó művész vagy, ami manapság elég különleges hivatás. Annak idején elnyerted ugyanazt az ösztöndíjat, amit most én is, csak velem ellentétben te Sacramentoba kerültél egy évre, mivel ott van a cég üveggyára. Újfajta borosüvegek kitalálásával járultál hozzá a cég munkájához, és bizonyítottad be, hogy érdemes voltál az alapítvány támogatására. Nehéz egy év volt, talán ott lettél ennyire önálló. Afféle példakép vagy számomra, valószínűleg a te hatásodra pályáztam meg én is tavaly az ösztöndíjat, és végül sikerült is elnyernem.
Egyre inkább keresett művész vagy manapság, kezdesz befutni. Vannak kiállításaid, és gyönyörű tárgyakat csinálsz üvegből. Egyedül egy a baj, hogy ideje lenne végre egy kicsit a magánéletedre is odafigyelni, és nem csupán elhessegetni az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

// Nagyon sok dolgot nem szeretnék megkötni a karakterrel kapcsolatban, csak amit leírtam. Nagyon szívesen ötletelek, nyitott vagyok a javaslataidra, ha felkeltette az érdeklődésed a hölgyemény. Nekem csak az én kedvenc nővéremre van szükségem.
A play by csupán ajánlás, szerintem passzolna hozzá, de ha csak ez akadályoz a megalkotásban, akkor kíváncsian várom az ötleteidet O'Connell klán 4146035580 Illetve figyelmedbe ajánlanám az előtörténetemet, ugyanis egy családi jelenet van benne, amiből kapsz egy kis betekintést az egész családról. //

Shane O’Connell - foglalt O'Connell klán 2624752903

Play by:
Scott Eastwood
Születési hely:
New York
Kor:
27-28
Lakhely:
Szexuális beállítottság:
Szabadon választott
Családi állapot:
Szabadon választott
Csoport:
Szabadon választott
Történetünk:

Korban te állsz hozzám a legközelebb az egész családban, és én ezt nagyon szeretem. Néha úgy érzem – talán a jellembeli hasonlóságok, és a kis korkülönbség miatt -, hogy inkább vagy az ikertestvérem, semmint a bátyám. Azt hiszem, hogy veled a legszorosabb a kapcsolatom a testvéreink közül. Ha valami történik velem, akkor szinte kivétel nélkül te vagy az első, akivel megbeszélem a dolgaimat. Mindig számíthatok rád, bármi bajom van, te igyekszel segíteni a megoldásában.
Egyébként hozzám hasonlóan már te is itt születtél az Államokban. Mint Colin bátyánk, te is örökölted apa férfias kiállását, és megnyerő vonásait. Kedves vagy, figyelmes és törődő, ugyanakkor tudsz határozott is lenni, ha ki kell állnod magadért. Azt hiszem, hogy ez afféle O’Connell vonás. Te vagy szerintem minden lányos szülő álma, ám tudtommal egyelőre még nem találtad meg a hozzád illő párt. Remélem, hogy erre egyszer sor kerül, és én lehetek az első, akinek bemutatod az illetőt.
Azt, hogy mivel foglalkozol, szeretném rád bízni. El tudok képzelni hozzám hasonlóan művészi vonalat, de akár egy rendőri pályát is. A lehetőségek tárháza szinte határtalan.

// Nagyon sok dolgot nem szeretnék megkötni a karakterrel kapcsolatban, csak amit leírtam. Nagyon szívesen ötletelek, nyitott vagyok a javaslataidra, ha felkeltette az érdeklődésed a fiatalember. Nekem csak az én kedvenc bátyámra van szükségem.
A play by csupán ajánlás, szerintem passzolna hozzá, de ha csak ez akadályoz a megalkotásban, akkor kíváncsian várom az ötleteidet O'Connell klán 4146035580 Illetve figyelmedbe ajánlanám az előtörténetemet, ugyanis egy családi jelenet van benne, amiből kapsz egy kis betekintést az egész családról. //

Molly O’Connell - Beregisztrált O'Connell klán 2624752903

Play by:
Sophie Turner
Születési hely:
New York
Kor:
18-23
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Szabadon választott
Családi állapot:
Szabadon választott
Csoport:
Szabadon választott
Történetünk:

Te vagy a legfiatalabb a családban, mindenki kis hercegnője. Egyáltalán nem mondanám, hogy rossz a kapcsolatunk, viszont amióta elköltöztem otthonról, egy kicsit talán eltávolodtunk. Engem ez zavar egy kicsit, de úgy besűrűsödtek a dolgaim, hogy nem mindig van időm arra, amire szeretném. Szoktunk beszélni egy héten többször is telefonon, és majdnem minden nap valamelyik közösségi oldalon is. Mindent tudok rólad, csak a találkozásaink már nem olyan sűrűek.
Jelenleg szorgalmasan tanulsz, és eddig otthon laktál, de lehet már fontolgatod az önállósodást, ezt te tudod, rád bízom. Sokat tanulsz, azt csinálod, amit szerettél volna, hiszen a szüleink nem olyan típusú emberek, akik nagyon befolyásolni szeretik a gyerekeiket, vagy döntéseket hoznak meg helyettük. Hagyják, hogy mind a magunk útját járjuk, és ez alól te sem vagy kivétel. Az tény, hogy mindig mind a négyen meg akartunk védeni, ami talán neked egy kicsit terhes – nem győzöd hangsúlyozni, hogy már felnőttél -, de örökké te leszel a legkisebb, ezzel nem tudsz mit kezdeni, sajnálom.
Jársz sokat bulizni, és társaságba? Vagy inkább tanulni szeretsz, és most töröd a fejed azon, hogy kitörj ebből a stréberség skatulyájából? Ez csakis rajtad múlik…

// Nagyon sok dolgot nem szeretnék megkötni a karakterrel kapcsolatban, csak amit leírtam. Nagyon szívesen ötletelek, nyitott vagyok a javaslataidra, ha felkeltette az érdeklődésed a kisasszony. Nekem csak az én legkisebb húgomra van szükségem.

Caitlyn O’Connell

Play by:
Julianne Moore - alkuképes
Születési hely:
Írország
Kor:
52+
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Házas
Csoport:
Üzlet
Történetünk:

Egy család alappillérének a szülők számítanak. Nálunk te vagy az egyik legnagyobb támasz, mindenki gondoskodó anyukája. Te tipikusan az a fajta nő vagy, aki képes egy házat otthonná varázsolni, aki szeretettel veszi körül a gyerekeit. Aki ott van, ha lehorzsolódik egy térd, vagy kibuggyan egy szomorú könnycsepp. Vigaszt nyújtasz, te vagy a biztos pont. Ha a gyerekeidről van szó, akkor igazi anyatigrissé vedlesz át, és kijön az a bizonyos hamisítatlan ír temperamentum. Azt hiszem, hogy ezt a remek jellemvonást tőled örököltem.
A férjedet annak idején még Írországban ismerted meg. Nagyon fiatalok voltatok, ennek ellenére hamar családot alapítottatok, miután összeházasodtatok. Afféle szerelem volt ez első látásra, nem csupán kamaszkori fellángolás. Egyébként otthon sem volt rossz sorotok, de a második gyereketek – Bria – születése után azt a nehéz döntést hoztátok meg, hogy bármennyire szeretitek is a szülőhazátokat, a jobb élet reményében megpróbáltok új életet kezdeni Amerikában. Hogy ez pontosan milyen indíttatásból alakult így, azt rád bíznám.
Mindenesetre remek kis életet teremtettetek meg az egész család számára. Szeretetben és békességben nőttünk fel, mind remek gyerekkort tudhatunk a magunkének, és ezt nektek köszönhetjük. Tényleg mindent megtettetek értünk.
Barátságos és nyitott személyiséged előnyeit kamatoztatod a munkád során, ugyanis egy igazi, és hamisítatlan ír pub tulajdonosa vagy. Időnkét beugrok segíteni a pult mögött, ha szükség van rám, de te sem vagy ám mindig ott. Ugyan egyre többet, mióta kirepültünk a családi fészekből, de még mindig igyekszel a háztartást is vezetni.
Imádsz főzni, éppen ezért a legtöbb vasárnap nagy családi ebédet szervezel. Akkor vagy igazán boldog, ha az összes gyereked körülötted van, mert sokszor már túl nagynak és üresnek érzed a házat nélkülünk, túl csendesnek a hétköznapokat.
Az én szememben apa és te tökéletes páros vagytok, akik nagy tisztelettel és szeretettel viseltetnek egymás iránt, de hogy igazából milyen a kapcsolatotok, azt nem tudom. Én csak amennyit látok, annyit tudok, és szeretem magam abba ringatni, hogy ti tökéletes pár vagytok. Még akkor is, ha talán nem igaz, ha már vannak nehézségeitek.

// Nem szeretném megkötni a múltat, és a jelent sem. Nekem leginkább a kapcsolatra van szükségem, így bizonyos fokig szabadon alakítható a karakter.
A play by csupán ajánlás, szerintem passzolna hozzá, de ha csak ez akadályoz a megalkotásban, akkor kíváncsian várom az ötleteidet O'Connell klán 4146035580 Az a lényeg, hogy korban nagyjából passzoljon az általam megálmodotthoz, illetve örülnék egy vörösös hajú választásnak, de nem ferltétlenül ragaszkodom hozzá. Illetve figyelmedbe ajánlanám az előtörténetemet, ugyanis egy családi jelenet van benne, amiből kapsz egy kis betekintést az egész családról. Ha esetleg Duncan hamarabb megalkotásra kerül, akkor kérlek egyeztess vele is! //

Duncan O’Connell

Play by:
Jeffrey Dean Morgan – esetleg Gerard Butler
Születési hely:
Írország
Kor:
52+
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Házas
Csoport:
Üzlet
Történetünk:

Egy család alappillérének a szülők számítanak. Nálunk te vagy anyánk mellett a másik ilyen támpont. Nyugodt természetű, nagy hangú ember vagy. Általában jó kedéllyel kezded a napot, a befejezés pedig azon múlik, hogy kikkel találkozol, és mennyire bosszantanak fel. Velünk szemben sosem viselkedtél bántón, vagy agresszívan, de egyébként nem kell téged sem félteni. Még ha uralkodsz is magadon, azért a felszín alatt ott lappang benned is az a bizonyos heves vérmérséklet. Anya talán hirtelenebb, mint te, de határozott, jó kiállású férfi vagy.
Már fiatalabb korodban is az voltál, amikor megismertétek egymást még Írországban. Gyorsan lángra lobbant közöttetek a szerelem, és csakhamar meg is született Colin bátyám. Miután átköltöztetek az Államokba, azért nem ment minden olyan zökkenőmentesen, ahogy ti azt elképzeltétek, de mégis kitartó munkával sikerült olyan életet teremtenetek a családunk számára, amilyet megálmodtatok, amilyenre vágytatok.
Neked van egy hajóépítéssel foglalkozó vállalkozásod, ami elég jól megy, keresett szakember vagy. Sokszor besegít neked a bátyám, szeretnéd majd egyszer ráhagyni a céget, ha ő is akarja. Egyébként a világon az elsők számodra a gyerekeid. Rajongsz értük, támogatod őket mindenben, amiben csak tudod.
Szeretsz kötekedni, viccelődni, és akkor érzed magad te is igazán jól, ha az egész család összegyűlik vasárnaponként. Megbízható vagy, hűséges típus, akire lehet számítani.
Azt nem tudom, hogy anyával milyen jelenleg a kapcsolatotok, de előttem ti vagytok a tökéletes pár példája. Egyszer szeretném, ha én is megtalálnám a másik felem, és olyan házasságban élhetnék, amilyet tőletek láttam. Lehet, hogy nem minden klappol már, nem akkora a szerelem, vagy inkább már barátok vagytok, és másfelé kacsintgattok, de erről én nem tudok. Nekem ti anya és apa vagytok, akiknek a neve egybeforrt örökre.

// Nem szeretném megkötni a múltat, és a jelent sem. Nekem leginkább a kapcsolatra van szükségem, így bizonyos fokig szabadon alakítható a karakter.
A play by csupán ajánlás, szerintem passzolna hozzá, de ha csak ez akadályoz a megalkotásban, akkor kíváncsian várom az ötleteidet O'Connell klán 4146035580 Az a lényeg, hogy korban nagyjából passzoljon az általam megálmodotthoz. Illetve figyelmedbe ajánlanám az előtörténetemet, ugyanis egy családi jelenet van benne, amiből kapsz egy kis betekintést az egész családról. Ha esetleg Caitlyn hamarabb megalkotásra kerül, akkor kérlek egyeztess vele is! //
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

O'Connell klán
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: