New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 168 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 157 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 12:24 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01 am-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01 am-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 10:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 10:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 9:17 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Max DiMeo
TémanyitásMax DiMeo
Max DiMeo EmptySzomb. Jan. 01, 2022 12:57 pm
Max DiMeo

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Max DiMeo
Becenevek:
Csak simán Max
Születési hely, idő:
Manhattan, 1981.12.01
Kor:
40
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
---
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Kidobó
Ha dolgozik//Munkahely:
Red Cupcake szalon
Hobbi:
zenélés
Play by:
Nestor Carbonell

Jellem
- Az ördögbe is... - mormogom, ujjaim elszakadnak a húroktól, így az akkordok egy utolsó pendüléssel a levegőben maradnak, majd nyom nélkül elenyésznek. Összehúzott szemöldökkel végzek némi csuklómunkát, közben megköszörülöm a torkomat: hát ezzel jár számomra alig egy hét kihagyás is. Az utolsó sornál a hangszálaim fellázadtak, és olyan, a fül számára nem éppen kellemes módon hozták ezt tudomásomra, mint mikor az ezer éve kertbe kihajított és elfeledett, rozsdaette serpenyő találkozik a fűnyíró pengéjével. Talán nem árt beiktatnom néhány percnyi szünetet, követve a remek tanácsot, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni. Legalábbis nem most, és nem azonnal.
Leteszem a hangszert, a fekete gitár tükörfényes lakkozásán a másodperc töredékéig látom megvillanni sötét hajam és mélybarna szemeim reflexióját. Torna ide vagy oda, az ujjaim még mindig zsibbadnak kissé, de már legalább használhatóak: sajnálatos módon sűrű velejárója ez annak, ha valaki olyan helyen dolgozik, ahol - törvényes keretek között - friss, vagy már éppen hervadásnak induló hölgyek kínálják fizetőképes férfiak számára a bájaikat. A fenébe a szóvirágokkal, mondjuk ki nyíltan: ha valaki kidobóemberként funkcionál a Red Cupcake nevű kuplerájban. A vendégek között mindig akad egy-kettő, aki többre vágyik, mint amit fizetett, vagy éppen vehemensen rá akarja venni a lányokat olyasmire, amit eszük ágában sincs vállalni. A múlt héten ketten is beleestek nálam a szórásba: az egyiknek egy kezembe kerülő felmosónyelet törtem el a hátán, a másiknak meg az orrcsontját mélyen az arcába applikálva magyaráztam el, hogy nem dugunk, ha a másik nem akarja, akkor sem, ha ez a munkája. Pedig a fickó legalább száz kiló izomköteg volt, olyan állkapoccsal, mint aki egy fél vaddisznót fel tudna zabálni nyersen. Ezek után nyilván térdcsapkodva röhögne körbe mindenki, ha azt mondanám, gyűlölöm az erőszakot, pedig ez a pőre igazság. Két év afganisztáni szolgálat után hazatérve az ember nem nagyon válogathat: vagy elvállal bármilyen állást, amit elé sodornak a lehetőségek, vagy pisztolyt tart a saját homlokához és meghúzza a ravaszt. Tekintve, hogy a fegyvereket egy életre sikerült meggyűlölnöm, és a tökéletlensége ellenére is ragaszkodom a tyúkszaros kis életemhez, inkább az első verzió mellett tettem le a voksomat.
Egy gyors mozdulattal kelek fel a fotelból - másokkal ellentétben, akik az én koromban már szenvelgő arccal számolják össze reggelente a működésképtelen porcikáikat, én mindig fitten tartom magam, feszesen, mint egy felhúzott íjhúr. Megfelelő mennyiségű edzés, semmi alkohol, semmi drog, és kőkemény elhatározás kérdése az egész.
A konyhába sétálok, jeget csapok a kissé most is lüktető bütykeimre, körbe is tekerem őket egy használaton kívüli törlőruhával, aztán nekitámaszkodom a pultnak, és a velem átellenben lévő mikrosütő üvegében nézem a kicsinyített mását a karcsú, szálkás alaknak, aki most üres tekintettel bámul maga elé, és aki történetesen az én ruháimat, meg az én nevemet viseli.

Múlt
- Egy pöcs vagy, DiMeo! - sipítja felém toporzékolva a véleményét, olyan pillantást vetve közben rám, ami nem kimondottan "beszéljük meg" szándékú, hanem olyan gyilkos hárpia jellegű, amitől más ember egyetlen pillanat alatt szarja össze magát.
- Mondj olyasmit, ami az újdonság erejével hat rám. Mellesleg tudtommal soha nem ígértem neked semmit - közlöm vele sztoikus nyugalommal. Az ember, ha az efféle szituációkon heti, vagy havi rendszerességgel esik át, úgy vérteződik fel a szebbik nem sajátos hisztije ellen, mint egy középkori lovag a csatába indulás előtt.
- Szemétláda! - sziszegi még felém sértett méltósággal, majd távozik, minden erejét beleadva a drámai ajtócsapódásba, ami tiszavirág életű kapcsolatunk remek záróakkordja. Hallom, ahogy a ribancverda felbúg a ház előtt, és olyan gumicsikorgással távozik, mint egy remek mellekkel megáldott Schumacher, aztán nem marad más utána, csak a csend.
Letérdelek, óvatosan szedegetem össze a padlóról a női csalódás törött üvegpohárban testet öltött szilánkjait - ha jól számolom, három hónap alatt ez pontosan a harmadik. Minden nő, aki az utamba akad és akivel dolgom van, a pofára esés keserű szájízével távozik tőlem, és mindegyikünk megtanulja, hogy van akit nem lehet megmenteni, mert nem az a sorsa, hogy megmentsék. Ilyenkor jön a meglepetés, a sírás, az átkozódás, meg a "pöcs vagy DiMeo" és hasonló, nem éppen kényeztető és dicsérő jelzők rám aggatása, amit már meg sem tudnék számolni, hogy hányszor vágtak a fejemhez.
Meglehetősen sok mindenen estem át már át életem folyamán: volt ezerféle munkám, néha erősen a törvény és törvénytelenség peremén egyensúlyozva, voltam katona, jártam háborúban, kiszámíthatatlan időközönként veszek részt a mai napig ökölharcokban, rengeteg dolgot megtanultam, megértettem, elfogadtam - de a női lélek, és annak rejtelmei olyanok, mint a fekete függöny mögé dugott színházi színpad. Sosem tudni, mi lapul mögötte. Pedig érdekel, istenemre esküszöm, hogy érdekel, már csak azért is, mert ha így haladok, meg fogom érni azt a pillanatot, mikor az én fényképemet mutogatják majd elrettentő példa gyanánt a párkapcsolati tanácsadók. Bár akkor legalább elmondhatnám, hogy elértem valamit az életben, végeredményben a negatív példa is példa, nem? Lényegében azon sem lepődnék meg, ha egy nap megjelenne a fejem felett egy felhő, benne a "csődtömeg" felirattal, és bármerre járnék, ott lebegne felettem, mint a képregényekben a szereplők körül a párbeszédbuborék.
Mit tehet az ember olyankor, ha valamit nem tud, nem képes megérteni? Két választás áll előtte, személyiségétől és vérmérsékletétől függően: vagy belátja, hogy annyi az esélye, mint egy lapátkezű hentesnek megszerelni egy finomprecíziós műszert, vagy eldönti, hogy változtat ezen, és tanulni akar. Én pedig sosem voltam az a típus, aki feladja - nem fogom hát most sem. Nem vagyok kőből, sem fából, én is vágyom normális kapcsolatra, megélt érzelmekre. Csak meg kell találnom a nyitját, a kulcsot a zárhoz. Talán eddig csak egyszerűen nem jó helyen keresgéltem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Max DiMeo
Max DiMeo EmptySzomb. Jan. 01, 2022 9:27 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Max!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Talán nem mondok újdonságot, amikor azt mondom, hogy a nőkhöz készült használati utasítás körülbelül ezerháromszáz oldalas, amiből ötszáz oldalt kitéptek és egyébként is zulu nyelven íródott. Ennek tudatában nem is csoda, hogy olyan nehéz néha megérteni bennünket, vagy éppenséggel mi nők magunk sem tudjuk mikor hogyan reagáljunk - van, hogy mi is elveszítjük a fonalat a saját példányunk olvasása közben. Max DiMeo 3673325056
Ugyan nem osztottad meg minden részletét eddigi életednek, de az elkapott információ-foszlányokból arra kell következtetnem, hogy Te kifejezetten sokat tapasztaltál minden területen. Nem csak karrier szempontjából, hanem az önismeret útján is. Az egyik legnehezebb dolog teljesen őszintének lenni - nem másokkal szemben, hanem saját magunk előtt. Te viszont képes vagy rá, legalábbis a történetedből erre jutottam. Ez persze lehet áldás és átok is egyben, vagy épp minden reggel eldől, hogy a megfelelő magabiztossággal indulunk-e neki a napnak, esetleg igyekeznünk kell, hogy amíg be nem csukódik utánunk az otthonunk ajtaja este, bele ne fulladjunk az önsajnálatba. Akárki akármit mond, mindenkinek meg kell küzdenie a maga démonaival, a saját életében mutatkozó akadályokkal, amelyek vagy megerősítenek, vagy megtörik valamelyest a lelkünket. Nem túl sok választásunk van azonban, élnünk kell tovább, amit kiszabtak ránk és ahogyan Te magad is írtad, mindenki ragaszkodik az életéhez, akármilyen is legyen az számunkra, vagy egy kívülálló számára. Max DiMeo 2624752903
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Max DiMeo 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Max DiMeo 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Max DiMeo 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Max DiMeo 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Max DiMeo 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Max DiMeo
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: