New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 496 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 480 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Layana Morell
TémanyitásLayana Morell
Layana Morell EmptyCsüt. Okt. 26 2017, 17:11

Layana Morel

Olyan típusú nőnek látszik, aki elfeledteti veled a fejfájásodat azzal, hogy felgyújtja az ágyadat.

Karakter típusa: saját
Teljes név: Layana Morel
Becenevek: Lana ,Laynie
Születési hely, idő:Ismeretlen,1992.05 .02
Kor: 25
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: Biszexuális
Családi állapot: Egyedülálló
Csoport: Törvényszegők és munkanélküliek
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: válasz ide + milyen szak + még tanul/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: válasz ide, ha tanár akkor a szakja is
Ha dolgozik// Munkahely: Prostituált
Hobbi: Nem jellemző
Nem tudom mikor kezdődött ez az egész. Nem tudom kik a szüleim ,csak akkor emlékszem rájuk amikor az elmém egy pici része engedi. Nem tudok magamról semmit . Viszont az hogy most ki vagyok,azt nagyon is jól tudom ! Hogy kinek köszönhetem ezt akivé váltam ,talán magamnak talán Blakenek. Egy gyilkos vagyok ,egy prostituált ,és egy érző lány.Történetem egy elcseszett romantikus regény ahol egy mit sem sejtő 15 éves lányt,iskolába menet elragadnak és többé nem eresztenek. Sok jó nem sejthet ,ha egy fekete kocsi már 10 perce követ ,de mivel én nem tulajdonítottam ennek figyelmet így most itt tartunk. Sokan érzéketlennek és hidegnek látnak ,ami részben így is van . Nem tudtam kitől tapasztalni szeretett tíz évig ...
A saját kis poklom akkor kezdődött el amikor a fekete kocsiba betuszkoltak és elaltattak ,majd Párizsból Mexikóba kötöttem ki egy emberkereskedő kezében . De nem akármilyen kereskedő volt, a lehető leghírhedtebb talán a rendőrség most is keresi. Miután egy árverésen nem kis pénzt adtak értem ,Blakehez kerültem aki mindent megtett velem amit csak lehetett . Az övé voltam ,én pedig megtanultam a félelem mindig segít. Aztán rájöttem hogy talán mégsem ez a jó megoldás. Így egyderű döntést hoztam ,megöltem majd ott hagytam a hulláját csak úgy ,amatőr voltam . Hogy is gondolhattam hogy megölök egy ügyvédet anélkül hogy ,bármi bajom ne származna belőle?! Mégsem történt semmi hisz miután elszöktem ,én ismeretlen voltam egy emberkereskedő markából származtam itt a fő a volt hogy ,semmi és senki ne tudjon rólam. Így szinte minden adott volt ,hogy New Yorkba éljek és a saját lábamra álljak. Nem egészen így képzeltem ,de nekem elég az is ha a férfiak a kezeim közt vannak és függnek tőlem ,ha én uralkodhatok rajtuk..nem ők rajtam. Most én irányítok. Ha akarom jó irányba terelem a szálakat ,ha pedig nem én akkor is élvezni fogom. Be szeretnél szállni a játékomba ? Nem ajánlom mert még a végén feldobod a talpad...,akarod tudni ki vagyok ? A kéz aki által meghalsz , a test aki által mámorba fulladsz ,egy szóval ...a sóvárgásod egy része .  

Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam.

Kezdetek …
Layana  , tudta, hogy nagyon nagy  bajban van. Minden idegvégződése próbált erre rámutatni, de csak megdermedve állt a fal mellett és a közeledő férfit leste. Megrázkódott minden egyes lépésénél, félt tőle, de még mennyire félt. Blake-kel pár hónapja vette meg Layanát egy árverésen Ez alatt a pár hét allatt sikerült is betörnie a megsebzett lányt,aki még dédelgette azt az álmot hogy valaha vissza jut a családjához épségben Blake nem csupán birtokolt, de fenyített is, és ehhez erőszakos módszereket alkalmazva mindig a megfelelő célhoz ért, sikerült összetörnie teljesen az előtte álló lányt és elhitetni vele hogy, rá van szüksége.
- Mit mondtam neked, Layana?!- hangja fenyegetően csengett-, hogy,nem mehetsz el tőlem . Tudod miért nem ? Mert az enyém vagy!
- Én csak gondoltam…- próbálkozott kétségbeesetten, majd a férfi odaért.
- Ssss , ezt soha nem tanulod meg . Nem akarlak soha bántani , de mindig csak ellenkezel . Miért teszed ezt ?
- Mert nem akarok veled lenni!
Erre csak a férfi felnevetett és megrázta a fejét.
- Erről nem te döntesz, én veled akarok… pont ez a lényeg.
- Ha ezt a családom meg tudja..-  próbálkozott újra a lány.
- Ne légy ostoba, te is tudod mi lesz a vége, ha akárkinek is elmondod.
Igen a lány jól tudta elveszítené a családját, Blake túl veszélyes volt, és nem tudott tőle szabadulni, ha meg is tudott volna, menekülnie kéne egész életében. Túl jó játékos volt, az előtte álló hatalmas termetű férfi, aki szerelmet akart tőle, de Ő nem tudta neki megadni.
- Már akkor beléd szerettem, mikor először együtt voltunk.
- Te beteg vagy! Megerőszakoltál!- kiáltott rá a lány.
- Te is élvezted, épp ahogy én, tudom, hogy minden egyes érintést élveztél.
- Ha élveztem volna, akkor nem akarnék minden áron megszökni.
- Hát tényleg nem tanulsz.-ingatta meg a fejét rosszallón, majd elkapva a lány nyakát neki szorította erősen a falnak. Mélyen a szemeibe nézett, amitől Layana remegni kezdett, és legszívesebben azt kívánta volna, hogy, ebbe most belehaljon.
Blake egy mozdulatába került, és a lány egyesen az üvegasztalra repült, ami összetört alatta, több vágás is érte testét, de nem ért rá ezzel foglalkozni. Menekülni akart.
Ám nem tudott, egy erős rúgás érte a hasát, amitől összegörnyedt magzatpózba, hogy, védje magát, de a rúgások egyre csak erősödtek.
- Állj fel!
Layana úgy tett, ahogy mondta, bár a fájdalmai nagyon erősek voltak és sírni lett volna kedve, de rontott volna a helyzetén. Ahogy sikerült talpra állnia, lehajtott fejjel nézte a padlót.
-Nézz rám !
Ránézett, és tudta mi következik… abban a pillanatban egy hatalmas ütés érte az arcát, amitől teljesen földre került. Vége volt a harcnak. Elérte újra hogy, ne akarjon küzdeni, és talán nem elhitte, hogy szüksége van a férfira, de rá kellett magát vennie, hogy elhitesse vele. Különben nem csak a harcnak lesz vége, de neki is.
Nem tett mást, csak amit ilyenkor általában, megemelte a kezét felé nyújtva, jelezve hogy feladta a férfi pedig felsegítette. Ilyenkor óvatos volt, és óvón magához ölelte.
- Sajnálom, de amíg nem tanulsz addig ez lesz.
A lány hallgatott.
- Próbálj, meg inkább úgy viselkedni, ahogy elvárom!
- Rendben.
Ez a szó már szinte beívódott a lány ajkai közé, ez nem kompromisszum volt, egyik félről sem. Ez maga volt a pokol!

Egy levél ...
Megtehettél bármit ,amikor csak a kedved úgy tartotta ...mert engedtem. Én hibám lenne ? Minden bizonnyal. Most pedig itt állok előtted ,és csak azért könyörgök hogy ne érj hozzám ,üss meg ,rúgj belém ..tégy akármit ,de egy gyengéd érintést sem akarok tőled . Mert még a végén elhiszem hogy megváltoztál ,ezt egyikünk sem akarja igaz ? Félnem kell tőled ,félni is fogok. Ezt akarod , a kezed olyan lendülettel csapódik az arcomon hogy belesajdul a tenyered ...viszont nekem nem fáj. Akarom hogy fájjon ,küzdök a fájdalomért hogy a  hamar túl legyünk rajta. Így felnyögök,de az elgyötört fájdalmak már évek óta belém ivódtak és a részemmé váltak , nem tudok a kedvedre tenni ....sajgó arcomhoz kapom a tenyeremet ,mintha védeni akarnám vagy enyhítene ....de nem hiszed el te sem ezt a színjátékot . Már látom is a szemedben a vadságot ,ami arra sarkal téged hogy tovább menj..én pedig várok. Találgatok magamba ,vajon mit fogsz tenni ..belém rúgsz vagy egyszerűen a falhoz hajítasz ,csak úgy ,mert megteheted ,de legfőképp azért mert hagytam ,és hagyom.
A szemembe nézel ,mintha keresnél valamit ,amitől meggyőződhetsz arról hogy igen is te győztél. Szívesen szólnék egy pár szót most ,de magamban tartom és csak magamban mormolom el őket: Évek óta te vagy a győztes , Te vagy az akit nem tudok elengedni ,csak magamhoz szorítani. És míg Te  örömmel nyugtázod ezt ,addig én próbálok egyenes gerinccel kitörni a felszínre . Igen , nekem még van gerincem veled ellentétben ,és igen letaszítottál mélyre . Tudod szeretném néha elhinni hogy még élhetünk együtt úgy ,egymás mellett hogy mindketten fent vagyunk ,de sajnos Te képtelen vagy így élni. Téged az éltet ha a földbe tiporhatsz ,mert így érzed hogy van hatalmad felettem. De megsúgok egy titkot ,elvesztetted az irányítást..már nincsenek fájdalmaim ,nincs amivel sakkban tudsz tartani.  Így hát üss,rúgj , tépj ...mert megengedem.
Miért engedem meg ? Mert fáradt vagyok , üres,és megtört . Azt hiszem ez is volt a célja . Persze az elkerülte a figyelmét ,hogy időközben ,ez már rég nem azért van mert Ő itt az úr. Hanem azért mert én adtam fel .
Nincs kedvem vele küzdeni ,nincs kedvem neki könyörögni ,és nincs kedvem várni a változást. Most már csak a jól megszokott fájdalmat várom ,ami a  társam lett szégyen vagy nem szégyen ,de az lett. Ha bánt akkor még jobban gyűlölhetem  Őt ,így még az a megmaradt kis naiv részem is lassan eltűnik ami néha napján előjön belőlem,és azzal hiteget hogy ebből lesz még boldogság.
Nagyon régen azt mondta nekem valaki hogy a fájdalom és a boldogság karöltve jár egymással. Valóban így lenne ? Nem hiszem ,az a valaki hazudott nekem ,vagy Ő is hazudott saját magának. Az öröm csak illúzió  vagy érzés ami percek alatt változik ,nem állandó. A gyötrelem viszont az ,egy idő után beeszi magát a szervezetedbe,szépen lassan befészkeli magát a csontjaid közé és hajthatatlanul emlékeztet arra hogy , soha nem fog eltűnni az életedből. Ott lesz ,kivár ..és lecsap.
Mert igen ,ez a levelem hozzád szól...te vagy az én kínom,gyűrődésesem ..fájdalmam. Akit megöltem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Layana Morell
Layana Morell EmptyCsüt. Okt. 26 2017, 22:12

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Layana! Layana Morell 4146035580

Egyáltalán nem volt könnyed, sem kellemesnek mondható az az élet, amelyen keresztül kellett menned, és ami végül kialakította a jelenlegi személyiségedet a történtek kihatásaként. Roppant nehéz lehet ezzel és az ennek befolyására történő tetteiddel együttélni, mindennap azzal szembesülni, hogy elég egy apró változás és az ember élete hirtelen válik egy hihetetlen ábránddá vagy a legnagyobb rémálommá. Igazán sajnálom, hogy neked az utóbbit kellett tapasztalnod. Ennek ellenére úgy vélem olyan erőre tettél szert, mely minden akadállyal szemben melyet a jövő eléd állít, megállíthatatlanná tesz, mégha nem is a pozitív események váltották ki ezt nálad. Külön szeretném megjegyezni, hogy kedveltem a történetedbe becsempészett levelet és a benne leírt vallomást. Úgy gondolom adott egy pluszt a leírtaknak. A történtek ellenére remélem sikerül boldogabb pillanatokkal is gazdagodnod majd, amik ugyan nem feltétlenül lesznek képesek elfeledtetni veled a múlt sebeit, de kissé egyensúlyozzák az utána maradt kellemetlen érzést. Megérdemled, hogy mindezek után valami jó is történjen veled az elkövetett következmények ellenére is.
Nem is tartalak fel tovább. Járd végig a szokásos köröket, majd vesd bele magadat a játékba. Jó szórakozást!  Layana Morell 560292900

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Layana Morell
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: