Valahol a heteroszexuális és a biszexuális között. Még igazán én sem döntöttem el.
Családi állapot:
örök szingli, jeee.
Csoport:
média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Julliard, színművészet
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Színész, másodállásban újságíró
Ha dolgozik//Munkahely:
New york színház
Hobbi:
Napestig sorolhatnám. De maradjunk annyiban, hogy szeretem más életét szétzúzni. Ettől úgy érzem magam, mint egy Isten.
Play by:
Madelaine Petsch
Jellem
igazán még magamat sem ismerem eléggé ahhoz, hogy bármit is mondanék magamról. Annyi biztos, hogy mindig volt ízlésem az idősebb férfiakhoz; izgat, ahogy sóvárognak utánam és úgy tekerhetem a kezeim közé őket, ahogyan én azt úgy akarom. Boldoggá tesz? Számomra az összes férfi egy játékszer, épp úgy, ahogyan ők tekintenek a legtöbb női társamra. Ez egy nőgyűlölő világ, ahol egy nőnek sosem lesz annyi fizetése, mint egy férfinak. Egy nő sohasem lesz egyenjogú, mint egy férfi. Szeretném a női uralmat képviselni, én akarok az lenni, aki a sárba tipor minden szart, amiről ez a hazug, felszínes világ szól. Még, hogy egy nő nem győzhet? Csak kövess, megmutatom, hogy márpedig ez lehetséges.
Múlt
bronze - do you like my cookies? they're made just for you. a little bit of sugar, but lots of poison, too. Mindig a legkedvesebb kegyeid közé tartoztak azok a lányok, akik olyanok voltak mint én, ugye? Akik kívül adták az önző, kegyetlen ringyó szerepet, de belül pedig pont olyanok voltak, akinek ha adtál a kezébe egy plüssmacit azt húzkodja magával. Nos, te tökéletesen megtaláltál engem, a te ízléseidhez szabva. Rohadt kis patkány vagy. A mai napig érzem a fogaimon az ízed. bumm! Végre megvagy! A sármos fiúcska, aki épp oly tökéletes mint egy ken baba, bent poshad egy kis cellában. Kinek köszönheted? Természetesen magadnak. Beléd szerettem, elkényeztettél, de talán emlékszel te is arra a bulira, nem igaz? Oh, hogyne emlékeznél... a barátaiddal együtt mindannyian csak egy húsnak néztetek; azt hittétek, hogy szétszedhettek. Amikor fölém hajoltál, a szervezetem gondolkodás nélkül a nyakadhoz hajolt, majd mint egy kutya, kiharapott belőled egy darabot. Nem adtál más választást. Mint mondtam, a mai napig érzem a számban az édes, felgerjedt véred. Kár, hogy túlélted. (...) Nem sikerült a terved, mégis hatalmas nyomot hagytál bennem. Szerencsére, már a múlté vagy.
silver -to ride this ride at the carnival Életem egy olyan pontjára tévedtem, amit semmiért sem adnék. Teljesült egy vágyam, végre színésznő lehettem egy színházban. Bár megvallom a mentoraimmal nehezen értettem egyet. Nem állítom, hogy tökéletes vagyok, egyértelműen még nagyon hosszú út áll előttem, hogy végre kamerák előtt is teljesíthessek. Minden a gyermekkorom alapja. Annyira szerettem gyereknek lenni... egyfolytában karneválokra jártam és mindebben a kedvencem a körhinta volt. A mai napig nagyon szeretem. Ha szeretnél nekem kedveskedni, nem kell mást tenned, csak lősz nekem egy cuki plüssöt, a kezembe nyomsz egy vattacukrot és már a tiéd is vagyok! Vagy 10 percig.... utána megint szembesülnöd kell a rémisztő énemmel. Engem nem igazán tanítottak meg szeretni, majd pont te leszel az, aki ezen változtat? Oh édes... még senki sem vette fel ellenem kesztyűt. De ha szeretnéd, fogható vagyok a szelídítésre.
gold -mr. potato head tell me how did you afford her surgery? do you swear you'll stay forever even if her face don't stay together? Oh, Mr. Krumplifej, utána is vele maradsz, ha szétesik a feje a sok műanyagtól? Nem hát. Ti gazdag férfiak már csak mind ilyenek vagytok, pont, ahogyan te is. Te magad úgy nézel ki, mint maga a megtestesült Isten, mégsem találod magad mellé az igazi Istennőt, aki igazán kielégít. Biztosan egy szar gyerekkorod lehetett, csak az csinálhatott belőled ekkora gerinctelen állatot. De megértelek, elvégre az én gyerekkorom sem volt fényes, szóval csapj bele! Nem bírod a nőket, egy kis aprócska játéknak tekinted őket. Olcsóak, elvégre hamar megtörnek alattad. Bár valahol te is tisztában vagy azzal, hogy csak a kártyád miatt szeretnek. Fogalmam sincs, hogy milyen életet élsz, de én így tudlak téged elképzelni. Meg sem kell kérdezned, hogy honnan ismersz; te nagyon jól ismersz engem. Már, amennyit engedek magamból mutatni. A te céged annyira hatalmas, ez sokaknak nem kecsegtet. Többek között az apámnak, akinek minden bizonnyal nagy riválisa vagy. Talán te vagy a világ harmadik leggazdagabb embere? Jól gondolom. Engem nem érdekel a pénzed. A vonzó külsőd ellenére egy igazi taplónak tűnsz és eleget téve a bukásodnak újságíróként látogatlak. Egyetlen egy szót is elmondasz abban a kis babaházadban, már lőttek is az egész életednek. Még nem figyelmeztettél, hogy addig szórakozok, amíg ki nem mutatod a fogad fehérjét. Mondd csak, mit lépsz Mr. Krumplfej?
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Először is nagyon egyedi neved van, engem már ez megfogott, ehhez a különleges névhez pedig egy nagyon karakteres jellem tartozik. Igazából még most is nehezen szedem össze a gondolataimat a lapod után. Egészen biztosan nem szeretnélek ellenségemnek, de kétszer megfontolnám, hogy akár barátkozni is szeretnék-e hasonló személyiséggel, akinél valószínűleg minden ötödik percben megfordulna a fejemben, hogy egy rossz szó és barátból ellenséggé avanzsálódik. Tetszik a stílusod, tetszik a karakter, amit megalkottál, tipikus bad bitch attítüdje van. Az uralkodó nő, aki kihasználja a férfiak gyengeségeit nagyon jól megnyilvánul a leírásodban. Az arc is abszolút illik hozzá, szerintem telitalálat a karakter. Kicsit sajnálom, hogy többet nem tudtunk meg a múltadról, csak kis szeleteket, de a játéktéren lesz lehetőséged bőven kibontakozni. Kíváncsi vagyok, mihez fogsz kezdeni, szeded az áldozataidat, vagy végül lesz valaki, aki "megszelidít".
Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig sem tartalak fel, a karakterlapod természetesen megkapja a zöld lámpát.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!