★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 313 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 294 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Deborah Winchester, Duncan Weaver, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Jayda Winters, Layla Hunter, Manila Calabrese, Melody Sharp, Peter Panborne, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Scarlett Nelson, Sofia Carmona, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor Sofia Carmona
tollából Ma 16:29-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 16:03-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 15:58-kor Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Mr. Poser Pént. Szept. 03 2021, 19:27 |
| Mr. Poser | Play by: rád bízva Születési hely: rád bízva Kor: harmincas Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: pánszexuális/heteroszexuális Családi állapot: friss házas Csoport: üzlet/törvényszegő Történetünk: Mindössze pár hónapja ismertelek meg, akkor, amikor senkire sem számíthattam, pedig nagy szükségem lett volna a segítségre. Aztán megjelentél az életemben, támogatni kezdtél és tessék: pár héttel később máris a feleségedként lettem. Igazából nem érdekel, hogy milyen ember vagy, miből szerzed a millióidat, ahogyan az sem, hogy érzel-e irántam valamit egyáltalán. Nekem csak az a lényeg, mivel a tánc az életem, hogy fizeted a kezelés költségeit, amik egy nap talán majd a gyógyulást jelentik nekem. Addig meg úgy állok melletted a számodra fontos pillanatokban, mintha csak egy támogató feleség lennék. Mondjuk, azzal egyikünk sem számolt, hogy életem szerelme egyszercsak majd megjelenik a látszólag tökéletes életünkben... Ó és arra sem, hogy a rendőrként dolgozó férfi édesapja éppen a korántsem legális üzlettársaddá avanzsált nem is olyan régen. Nagyjából minden rád van bízva, úgy alkotod meg a karaktert, ahogy szeretnéd. De azért a közös ötletelésnek sem vagyok ellenére, sőőőt, ha úgy akarod, kitalálhatunk egy-két izgalmas dolgot még a karaktereknek. Semmi jónak nem vagyok elrontója. Ami biztos, hogy a későbbiekben Maxine így vagy úgy, de a szerelme mellett fog kikötni - tehát Bastien is várja még a férfit, de addig még sok minden történhet ebben a szerelmi háromszögben... |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mr. Poser | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |