★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 296 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 287 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | King Family Csüt. 5 Aug. - 19:57 |
| ..... King | Play by: Igazából bárki lehet, akire ráhúzható, hogy Timothy testvére (Holland családból is lehet válogatni, illetve Tom Hollandnak sokmindenkivel van képe, közülük is lehet) Születési hely: Charlotte, NC, USA Kor: 21 alatt bármi jöhet Lakhely: Charlotte, most érkeznél New Yorkba Szexuális beállítottság: Rád bízom Családi állapot: Rád bízom Csoport: valószínűleg Diák, de rád bízom Történetünk: Ez nem épp egy hagyományos hirdetés. Az én karakterem is egy keresett karakter volt. Pontosabban mondva több keresőm is volt. Timothy szerelmi élete kapcsolódik az egyik keresőhöz a másik pedig Timothy családját határozta meg, de az utóbbi sajnos eltűnt. Timothy ezért átszervezés alatt van, mert szeretném, ha lenne családja. Ugyan eredetileg úgy alkottam a karaktert, hogy nincsenek testvérei, de most még is várnék testvéreket. Mivel nincs meghatározva semmi velük kapcsolatban, így bármilyen korú és bármilyen nemű karaktert szívesen fogadok. Lehettek bármennyien, jöhet féltestvér, vérszerinti testvér, unokatestvér (de itt már több egyeztetés szükséges) sőt ha valakit kedvet érez, akkor akár King szülők is jöhetnek (de náluk még több egyeztetés szükséges). A King család Charlotteból származik, tehát kell egy ok amiért New Yorkba fogsz utazni. Ehhez van több ötletem is és én nagyon szeretem a bonyolultabb, csavaros plotokat, úgyhogy bármilyen ötlettel előállhatsz - Elszöktél otthonról valamiért és Timmyhez menekülsz. - Te is ide jöttél tanulni. - Diáksportolói teljesítményeid miatt egy ideig New Yorkban kell tanulnod. - Kavarsz a lakótársammal - Terhes lettél (akár a lakótársamtól) - Nálam töltöd a nyarat és a szüneteket, mert ennyire szereted a bátyád. - Szüleinkkel történik valami és én leszek a gyámod - Híres gyerekszínész/modell lettél ezért New Yorkba kell költöznöd - Beszippantott az alvilág és New Yorkban kell "rosszalkodnod" - Ha semmi ötleted nincs vagy nem akarsz New Yorkba költözni (egy New York témájú oldalon ) akkor megyek én hozzád nagyon nagyon gyakran. - Ha találsz egy másik keresettet aki szimpatikus vagy kapcsolatkeresőben valakit akivel plotolnál, akkor azok alapján is kitalálhatunk valamit. Tehát tényleg lehet bármi, csak érkezzetek Kingek. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | King Family | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |