As we're riding down the 95, we leaving in a hole ⌑ Leila & Ah In
Pént. Júl. 23 2021, 01:46
Leila & Ah In
- Parancsolj, érezd jól magad – nagyot nyeltem, amikor a nyakkendőm a helyére került. Még mindig nem tudtam megkötni, de szerencsére a testvérem ügyvéd volt, ami miatt ezzel már többé nem volt problémám. Hozzátenném, hogy a fizimiskája annyira követeli a nyakkendőt, hogy az már szinte fáj. Szerintem anélkül lazán kinézne valami maffiózónak, viszont míg ő apára, addig én sokkal inkább anyára hasonlítottam a magam finom vonásaival. - Igyekszem – már csak megszokásból is próbáltam átsimítani a hajam, de a meleg, nyári idő miatt már nem nagyon volt mit. Ilyenkor mindig megszabadultam a hajam nagy részétől, mivel nagyon nehéz volt azzal a lobonccal élni, amivel rendelkeztem a szebb, téli napokon. Őszintén, utáltam a meleget, most pedig kifejezetten kényelmetlennek hatott az öltöny. Egy fehér inget szeretnék viselni, minimum két gombot szabadon hagyva. Egész magabiztosan léptem be az épületbe, de az első utam határozottan a mosdóba vezetett. Szerettem volna megejteni a kötelező kézmosást, meg ezen a ponton már tényleg nehezen bírtam a nyakkendővel, így egyszerűen megoldottam azt, majd végül ténylegesen kihúztam a helyéről és egyszerűen a mosdókagyló szélén hagytam. Nem az enyém volt természetesen, hanem a bátyámé, de volt neki bőven elég a kiegészítőből, nem fog neki feltűnni, hogy egy unalmas fekete darab hiányzik. Emiatt kissé késve érkeztem meg az ötvenkettes asztalhoz, ami ezúttal kétszemélyes volt. A mai esemény nem olyannak indult, mint a többi. Pontosan tudtam, hogy ez a lelkünk kiárusításáról szólt, nekem pedig egyáltalán nem fűlött a fogam az eseményhez, viszont apa nyomatékosan megmondta, hogy ha nem jövök el, annak következményei lesznek. Én pedig egyszerűen jobban féltem a saját szüleimtől, mint bárki mástól. Annak érdekében, hogy ne kelljen találkoznom velük, képes voltam egy másik kontinensre költözni, de így sem szabadultam meg tőlük. Ez pedig mindennél nyomasztóbb volt. - Szia – egyetlen mozdulattal intettem felé a tetovált kezemmel, hogy jelezzem: nem szükséges megfognia, lehet kezet fogni ülve is. Miattam aztán nem kell haptákba vágnia magát egy lánynak, szóval egyszerűen nyújtottam neki a kezem, amikor helyet foglaltam – Jeong Ah In. Sosem voltam túl beszédes és kifejezetten utáltam a felesleges fizikai kontaktust, de ennek ellenére sem neveltek parasztnak, szóval benne voltam egy kézfogásban. Nekem az amerikai normára épülő puszi vagy ölelés túl személyes volt egy idegenhez. - Átnézted már az étlapot? – fogalmam sem volt arról, hogy pontosan miről kellene beszélgetnem vele, hiszen nem ismertem őt – Mit gondolsz, ebben az étteremben melyik ajánlott menü lesz a legfinomabb? Nem ebédeltem. Emiatt lényegében mindegy volt az, hogy mit raknak elém, meg amúgy is, amióta egyetemista vagyok, ismertem már meg nem túl elit éttermeket is. Gondolok itt a sarki, koszos kis gyrososra, ahol még a készítő közel-keleti srác izzadsága is belecseppen a kajámba, de ennek ellenére hajlandó vagyok megenni… Mert éhes vagyok. - Mivel foglalkozol? – ha már bele lettünk kényszerítve egy randihelyzetbe, és jelenleg én voltam a férfi, igyekeztem kezdeményezni és olyan szinten képes voltam magam megerőltetni, hogy egy pillantást is vetettem rá a menüsorból. Egészen le voltam nyűgözve magamtól.
It might be grand, this might be right, this might be justice, but I sing to death the song of lies, dance along to death the dance of the devils, the center of the grand feast, under the big guillotine, to whom does the rolling head belong
I can wait for you at the bottom I can stay away if you want me to,I'm not afraid of the war you've come to wage against my sins, I'm not okay, but I can try my best to just pretend, I know the pain that you hide behind the smile on your face, and not a day goes by where I don't think I feel the same
Standing next to you, afterglow leave ya body golden like the sun and the moon, You know that all night long we rock to this, screaming, I testify this lovin', all night long we flock to this, screaming, I testify that we'll survive the test of time, they can't deny our love, they can't divide us, we'll survive the test of time, I swear that I'll be right here
★ lakhely ★ :
Manhattan Greenwich Village (West Village)
★ :
★ foglalkozás ★ :
egyetemi hallgató - c&m
★ play by ★ :
Jeon Jeong Guk
★ szükségem van rád ★ :
Brother let’s cry, cry and get it over with I don’t know much about sadness, but I’m gonna cry anyway, because I feel like dying, when my brother is sad, when my brother is sick, it hurts more than when I’m sick
★ hozzászólások száma ★ :
100
★ :
Re: As we're riding down the 95, we leaving in a hole ⌑ Leila & Ah In
Vas. Júl. 25 2021, 22:19
Ah In && Leila
Nincs idézetem.
Ma randim lesz, egy hotel éttermében egy idegen fiatal férfival, amit természetesen drága szüleim szerveztek nekem, a másik szüleivel együtt. Az igazat megvalva, nem értem még ma sem, hogy mi ez a egész randi marhaság, ha már úgy is megvan a leendő férjem, akkor minek ez a egész randi dolog. Az utolsó randimat sem én tettem tönkre, az a liba a semmiből tünt fel, és lelocsolta a srácot, én pedig lelettem k...va amit nem hagyhattam szó nélkül, majd szó szót követett, és anyámat is a szájára vette, és nem jó értelemben, mire jócskán megtéptem. Bármennyire is utálom, hogy parancsolgat, illetve rövíd pórázon tart, amit utálok, de egy idegen liba akkor se vegye anyámat a szájára. A vége az lett, hogy kilettem onnan tiltva, de nem is akartam abba az étterembe vissza menni. Most, egy hotel éttermében lesz a randim valaki mással, és csak remélni merem, hogy a legutóbbi eset nem ismétlődik meg. - Azt akarom, hogy viselkedj, hogy nem hozol szégyenbe. Megértetted? Semmi verekedés, semmi hülyéskedés. - Mondja anya, és ettől mindig fel tudom húzni magam, de csak a szemem forgatom, amit nem tudom, hogy hogyan, de észre veszi még úgyis, hogy napszemüveg van rajtam. - A szemedet se forgasd, és vedd le azt a napszemüveget. - Parancsolgat tovább anya, én pedig egy grimasz kíséretében, leveszem a napszemcsit, és a táskámba teszem, a többi cucc közé. - Salátát rendelj, és semmi művackot nem rendelhetsz. - Jézusom anya, nem tudnál legalább ma békén hagyni? - Kelek ki magamból, mert kezd elegem lenni, hogy még ilyenkor csak a hülye salátával képes jönni, hogy most sem hagyja, hogy legalább ma azt egyek, amit szeretnék. - Mégis, hogy beszélsz te velem? - Kérdezi anya, közben megérkezünk a hotel elé, ahol a kocsi megáll. - Most érezd jól magad, de majd otthon erre a hangnemre még visszatérünk kisasszony. - Már alig várom. - Mondom elég bunkó módon, majd kiszállok az autóból, majd bevágom az ajtót, és indulok a hotel étterme felé, ahol a foglalt asztalhoz vezetnek, és mint kiderül, anyámnak hála én érkezem hamarabb, a másik még nincs itt. Még rendeltem valami csajos italt, amit kihoznak, majd ez után körülbelül öt perc múlva, ő is megérkezik. - Szia! - Mondom, közben kezet fogunk, ami elég fura, de inkább nem teszek megjegyzést, inkább megtartom magamnak. - Nagyon örvendek a találkozásnak, én pedig Leila Hong vagyok. - Viszonzom a bemutatkozást, és figyelek a férfire, aki kérdez, és megtudom, hogy még nem ebédelt semmit. - Még nem néztem meg az étlapot, így nem tudom. - Mondom, és az étlap felé nyúlok, hogy meglessem mi van benne. - Jelenleg, társ tulajdonos vagyok a Hollywood ízei étterem nél, de egy nap teljesen át fogom venni apámtól. Te, mivel foglalkozol? - Kérdezek vissza, és a étlapot lesem, viszont néha a srácra is nézek, aki nagyon helyesnek itélek meg.
szószám ✮✩ [url=ruh%C3%A1csk%C3%A1d]outfit[/url] ✮✩ kis megjegyzés ✮✩ ✧✦