New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 253 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 238 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

come back home ♡ Tiger & Kristine
Témanyitáscome back home ♡ Tiger & Kristine
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptySzer. Május 19 2021, 10:13
Tiger & Kristine

Szomorúan vettem tudomásul azt, hogy egyre rosszabbul teljesítek a munkahelyemen. Hiába próbálok tényleg mindent megtenni, valahogy a dolgok soha nem úgy sülnek el, ahogyan azt én is szeretném. Örültem volna neki, hogy ha minden olyan mederben marad, mint amikor még kezdtem a munkahelyemen, de talán túl sok volt ez a kérés. Nem igazán tett boldoggá a tény, hogy az önbizalmam is kezdett elmenni, és egyre fárasztóbbak lettek a munkanapok, amiken részt kellett vennem. Ugyanakkor ennek ellenére is igyekeztem határozottan kitartani a mesterségem mellett. Tényleg úgy éreztem, hogy lehet hozzá tehetségem, a családom meg nem olyan emberekből áll, akik azért hazudnának nekem, hogy ne bántsanak meg.
Tristen mondta, hogy ráér most, tehát lényegében a találkozóra készültem ennyire sebesen. Az más kérdés volt, hogy mindig gondban voltam azzal, hogy mit kellene ezeken az alkalmakon viselnem, pedig az egész nem számított, mivel mi ketten tényleg csak barátok voltunk. Sosem érzett irántam többet, én pedig minden erőmmel igyekeztem hátra hagyni mindazt, ami képes volt kísérteni a gimi óta. Mivel hálás voltam a gondoskodásáért és a törődéséért, igyekeztem valami finomságot gyorsan összedobni neki, közben pedig hol a szememet árnyékoltam egy kis festékkel, hol a hajamba csempésztem apróbb hullámokat. Kevertem egyet a krémen, aztán felapplikáltam az enyhén narancsos árnyalatú szájfényemet… Nem értem mindennek mi értelme volt, mivel úgyis le fog kopni, mire odaérek hozzá, és újra kellene kennem… De ha mindezt megtenném, akkor talán feltűnő lenne az igyekezetem, ezt pedig nem szerettem volna.
Mindezek miatt lényegében szinte nem is maradt időm a macskákra figyelni, akik jó szokásukhoz híven, határozottan randalíroztak az egész házban. Én pedig egy pillanatra nyitottam ki az ablakot, mert ki akartam tenni a piskótát hűlni egy kicsit… Ez pedig a két szőrmóknak épp elég volt ahhoz, hogy kiszökjön és az utca felé iramodjanak. Nem szoktam káromkodni, de ebben a pillanatban kicsúszott a számon pár nyomdafestéket nem tűrő kifejezés. Én is meglepődtem azon, hogy mennyire gyorsan futottam a bejárati ajtóhoz, ennek következtében Mochit még éppen el tudtam kapni, viszont a rosszabb háziállatom ebben a pillanatban már egy idegen lábánál állt meg. Én pedig kénytelen voltam elkiabálni magam, hogy némi hatalmat gyakoroljak a kandúrom felett.
- Tiger, azonnal gyere vissza! – én magam is éreztem, hogy mennyire nincsen tekintélyem azzal a mesefigurákat megszégyenítő hanggal, amivel rendelkeztem, de ennek ellenére is igyekeztem elég fenyegetést sűríteni ebbe a pár szóba, hátha tényleg meghunyászkodik az állat.

387 szóban ; sir  Laughing   ; öltözék

I’m still young, I’m still a bit scared
Though I know it’ll stop soon, I’m looking for you, will it stop now? These raindrops, these tears? I don’t want to get wet with rain, and tremble with cold, some day, the cold rain, will become warm tears, and fall down, it’s alright, it’s just a passing downpour - - - - - - - -
mind álarcot viselünk
Kristine J. Ahn
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine JqNRPmx
come back home ♡ Tiger & Kristine DN2Hgb1
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Because we loved each other
If you turn back time to when we first met,, don't stand there, underneath the streetlight, don’t smile and don't push your hair back like that, so that I can just pass you by
★ családi állapot ★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine 9VajljR
All my love I'm giving, you don't buy
So I hide, but when I'm with you, yeah, I'm feeling so right, you're the only one who gets me so high, know I'm never ever leaving your side, now I won't hide
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine VEaQfrt
★ idézet ★ :
“Because you’re like a story that hasn’t happened yet. Because I want to see what you will do. I want to be part of the unfolding of the tale.”
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
★ hozzászólások száma ★ :
53
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine WiH0wT9
TémanyitásRe: come back home ♡ Tiger & Kristine
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyHétf. Május 31 2021, 11:17

Kris & Tig
- Megeshet, hogy a tigris visszanyal -
- Hol vagy?
- Staten Islandben.
- Minek vagy te ott?
- Szerinted?
Sainz úgy kérdezi a telefon túlsó végén ezt, mintha nem tudná, hogy általában mi hoz engem ide, legfőképpen egyedül. Sokszor vannak futó találkozóink a város ezen kerületében nagydarab ürgékkel, akik szeretnek partot érni sok kilóval, de ha ezért jönnék, nem egyedül tenném, öngyilkos még nem akarok lenni. Nem fogom ötezerszer is a szájába rágni, hogy vannak lakások, amik a nagybátyám ingatlanközvetítő cége nevén vannak és ezeket általában én látogatom helyette, két éve még el sem akarta hinni és szentül állította, hogy ez egy baromi jó fedőszöveg a kurvázásra. Tényleg az, de atttól még a szavak igazak, függetlenül attól, hogy kibe mélyesztem a farkamat, szóval jah, most is hallom a vigyorát míg leteszi a hívást valahol Manhattanben. Azt hiszi kapásom van. Hát, lehetne, de nem egy nőhöz jövök és ami azt illeti, nem is egy csóró diákhoz, aki örül, hogy olcsón juthatott lakáshoz, ez egy félig dán csóka, aki ért a magunkféle üzlethez. Akad egy-két megbeszélnivalónk, ami ezúttal meglepően simán megy. Lehet már amúgy le van csírozva minden, csak jöttek kezetrázni, tököm tudja, de tök mindegy, mert én elvégeztem a dolgomat, a háttérmunka hidegen hagy.
A telefonomat nyomkodva haladok kifelé az épületből, pont annyira vakon, mint bármelyik hülye tini tenné. Kiérve azért felpillantok, hogy jön-e valaki, meg hogy egyáltalán bepozícionáljam magam és elöntsem, merre forduljak, de még nem fejeztem be az üzenetet és nem különösen zavartatom magam emiatt.
A kijelző mögött halványan meglátok egy macskát, csak épp pont leszarom, de ahogy meghallom, hogy utánam kiáltanak, megtorpanok, mint ember, aki felkenődik a falra. Megfordulok a hang irányába eléggé elkomolyodott fejjel. Két dolgot kell tudni rólam és az életemről: sokan ismerhetnek, akikről nekem fogalmam sincs, másrészt mindenhol van a falakon fül - értsd: besúgó -, cseppet sem meglepő, ha az utcán letámad egy olyan főnököm, akit én annyira nem vágok, hogy ki az. A megszólítás egész helyttálló volt, gyakran beszélnek így velem, a hang hozzá kicsit arra hajazott, mintha a csávó, akivel imént beszéltem elszívott volna három héliumos lufit, meg még egy jointot is mellé.
Nem vagyok balfék, látom a lányt, aki felém néz, ami elég fursztáló, mert nem vágom, hogy most mi a fasz van, amíg el nem engedem azt a felvetést, hogy majd ő biztos a fejemhez tart valami lőszerrel ellátott fegyvert, ha nem megyek be az ajtaján. Jó, azért átvágni még engem is baromira nehezen lehet, mindent azért nem hiszek el, úgyhogy kizárásos alapon lenézek a lábamnál lévő macskára, ki szintúgy felpillant rám. Tiger. Kurva vicces...
Felkapom a szőrmókot nagyjából abban a pillanatban, hogy ő érzékeli, hogy én nem az ő embere leszek, s továbbállna, ha én nem vinném oda a lánynak. Amennyiben most lebasz a földig, akkor egy nagyon jó kémet talált a banda, ha a macskához kezd beszélni, akkor egy irtó nagy egybeesésnek lehettem kellemes elszenvedője. Lássuk hát.
- Ez a te macskád? - Mutatom felé, vagy inkább nyújtom felé az állatot egy kicsit nyomi pózban, márhogy a macska van nyomi pózban, nem én, de hol fogjak egy idegen macskát, aki már így is szétkarmolja a kezemet, ha nem a nyakánál és a seggénél. - Tiger a neve, igaz? - Ez nem nagyon meglepő, egy macskának nagyobb joga van ehhez a névhez, mint nekem és van is olyan vad, mint én, ahogy fogai közé veszi a kezemet, míg próbálom tartani.
- Áhhh, hogy bassza meg az isten lova!!! - ordítok fel inkább mélyen mint hangosan, míg próbáljuk közös erővel leoperálni a már így is szétkarmolt kezemről a macskát, aki minden karmával és még fogaival is kapaszkodik belém. Rohadtul fáj! Bármelyik nap elvághatják a torkomat, de az én kezem egy utcára szökött macskától lesz csupa vér. Ilyenek Sainzzal szoktak történni, nem velem...
- 616 szó // A macska harap! -

If you do not have the heart of a tiger,
don't travel on the path of dark business

Kristine J. Ahn imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine Tumblr_inline_ozn2isbZrh1t8bm8b_250
come back home ♡ Tiger & Kristine Tumblr_inline_ocse2sg3cO1qlt39u_250
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
BAD GUYS NEED TO GET LUCKY EVERY TIME
Good guys just need to get lucky once.
★ családi állapot ★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine Tumblr_oor7tmBRJH1qcg89so1_400
Don’t go into this lightly. If you
are MINE, you need to understand I
will burn the fucking world to the
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine Tumblr_oor3448dHC1tejmffo8_400
★ idézet ★ :
I realize that our TRAUMAS never really go
away. They live inside of us, in the deepest
darkest pits of our own tiny hells. Cocked
and loaded, waiting for someone to come
along and PULL THE TRIGGER.
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
LOT OF PEOPLE ON THE STREET
x good and bad guys x
361
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine Bbc4fa934d4e3ac9710c77b50ee18f8dcd51d801
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyPént. Júl. 23 2021, 09:03
Tiger & Kristine

Utáltam késésben lenni, de jellemző volt rám a dolog. A legtöbbször sajnos tartanom kellett azt a retorikát, hogy nagyon korán keltem és későn feküdtem le, emiatt pedig az egyes szabadnapjaimon képes voltam egész nap az ágyban maradni. Mivel időközben az ikertestvérem felébredt, minden erőmmel próbáltam azon lenni, hogy segíthessem őt a kómás állapotával kapcsolatban. Nem lehet egyszerű tíz évig feküdni, ráadásul még engem sem ismert meg. Azon kívül, hogy nagyjából harminc kilóval lehettem könnyebb, emiatt pedig olyan csinos ruhát tudtam magabiztosan viselni, amilyet csak akartam. Mindenesetre igyekeztem sok időt tölteni vele, amikor éppen nem gyakoroltam valami új technikát, vagy dolgoztam. Bár már ilyesmiről amúgy sincs szó, mivel pár nappal ezelőtt kirúgtak. Éppen ezért is készültem annyira lázasan egy találkozómra, ami immáron a sokadik olyan alkalom volt, hogy Tris-szel nem házas férfiként találkozom. Tartottam magam ahhoz, hogy határozottan barátként van szüksége rám, ugyanakkor a bennem szunnyadó nő egyszerűen értetlenül állt ahhoz, hogy miért csal meg valaki egy olyan remek férfit, mint amilyen ő. Ez pedig folyamatosan a régi érzéseimre emlékeztettek, amik talán sosem múltak el annyira.
Túlságosan elmerenghettem ezen, és éppen ez is okozhatta a figyelmetlenségemet. A konyhámban, ahol általában minden rendezett volt, most hatalmas felfordulás uralkodott. Nem elég, hogy a két állat is körülöttem ólálkodott – bár Tristent minden bizonnyal nem lepné meg, ha a szőrüket húzná ki a szájából – még a sminkes táskám tartalma is ki volt borulva az asztalra a készülődés miatt. Ennek tetejébe kellett játszanom a katonatisztet és fegyelmezni a házi kedvenceimet, közben pedig folyamatosan azon járattam az agyamat, hogy soha az életben nem leszek majd olyan anyuka, akit nem fognak arcon röhögni a gyerekei. Amikor az ajtóhoz rohantam, sikerült elkapni Mochit, Tiger pedig hatalmas szemekkel nézett rám, de láttam a fején, hogy éppen kinevet. Mint a kezemben tartott, fehér macska is.
Nem nagyon értettem, hogy a férfi, akit zaklatott az pontosan miért döbbent le ennyire, de amikor közelebb ért hozzám, én is igyekeztem rendezni a vonásaimat és kedvesen rámosolyogni.
- Szia! – mivel nem ismertük egymást, határozottan ezzel akartam kezdeni. A bemutatkozást viszont már nem láttam szükségesnek, mert nem terveztem komolyabbra fűzni a viszonyomat vele azon túl, hogy átveszem tőle az állatot, és megköszönöm, hogy elkapta nekem, mielőtt elkóborolt volna. Igyekeztem odafigyelni arra, hogy ne nagyon szökjenek ki az udvarunkon túl, mert az igazán problémás lett volna.
- Igen, az enyém és Tiger a neve. Ne haragudj, amiért megzavart… Tiger! – amint észleltem, hogy a háziállatom ezen a ponton nem csak véresre karmolta a férfi kezét, hanem meg is harapta, rögtön átvettem tőle azt és az orrára fújtam egy kicsit, hogy érezze azt, hogy rosszat tett ebben az esetben. Tény és való, hogy nem fogták meg a legkényelmesebb pozícióban, de akkor sem kellene így viselkednie.
- Nem szabad! – próbáltam a szavakat nagyon szigorúan kimondani, hátha ezúttal annyira nem nevet ki, aztán egyszerűen megfogtam az állatot és leraktam az előszobánk kövére. Számítottam rá, hogy el fog rohanni, és ez is történt. Minden bizonnyal Mochival elbújnak egy időre. Hamar vissza is fordultam, és még mielőtt megszökhetett volna a férfi, a két kezem közé vettem az övét.
- Hadd nézzem meg – közelebbről is szemügyre vettem a sérült bőrfelületet. Mivel egy ér mellett, elég mélyen karmolta meg a macskám, tartottam tőle, hogy esetleg felszakadhat majd a seb, ha mondjuk fizikai munkát végez, és nagyobb baj lehet belőle.
- Ne haragudj, nem tudom miért viselkedett így – elég bűnbánó volt az arckifejezésem, aztán magam mögött egyszerűen belöktem az ajtót – Gyere beljebb, kérlek. Nem lenne jó, a elfertőződne, vagy bármi.
Ennyivel minimum tartoztam neki, és képes lettem volna vele összeveszni azon, hogy most mit csinál. Igyekeztem lehetőség szerint határozottan ránézni, és határozottan lecövekelni az ajtóba – Legalább kezet mosni, ha mást nem szeretnél.

606 szóban ; sir  Laughing   ; öltözék

Though I know it’ll stop soon, I’m looking for you, will it stop now? These raindrops, these tears? I don’t want to get wet with rain, and tremble with cold, some day, the cold rain, will become warm tears, and fall down, it’s alright, it’s just a passing downpour - - - - - - - -
mind álarcot viselünk
Kristine J. Ahn
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
If you turn back time to when we first met,, don't stand there, underneath the streetlight, don’t smile and don't push your hair back like that, so that I can just pass you by
★ családi állapot ★ :
So I hide, but when I'm with you, yeah, I'm feeling so right, you're the only one who gets me so high, know I'm never ever leaving your side, now I won't hide
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
“Because you’re like a story that hasn’t happened yet. Because I want to see what you will do. I want to be part of the unfolding of the tale.”
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
53
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyHétf. Aug. 02 2021, 15:17

Kris & Tig
Az megvan, mikor valakire pórázt vagy kötelet kötnek, majd elkezd szaladni? Amikor elfogy a kötél, úgy rándul vissza, mint gumigolyó a falról. Na, ez vagyok most én, mikor a semmiből érkezve hallom meg a nevemet mérgesen ordítva. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy ez a mérgesen felordítás, megfegyelmezés jobban hasonlít az egerek cincogáshoz, mintsem egy erőteljes odabaszó öklökhöz, de szó mi szó, a várt hatást elérte ilyen hanggal is, mivelhogy megálltam, mégpedig hatásosabban és merevebben mint egy hivatásos katona, csak ahogy elnézem, a százados ezúttal egy törékeny kislány. Van valami irónia abban, hogy a kigyurt néger fazonok fegyverestül sem bírják ezt nálam elérni, de egy ilyen kaliberű hölgy első nekifutásra.
Aztán hamar nyilvánvalóvá válik, hogy miről van szó. Én is máig kinzom apámat a névadása miatt, de szerinte menő. Amúgy... az, de közben meg némi kellemetlenséget is szűl. De megnyugotam, mert van Lion nevű ismerősöm is, meg Cat és Rat is. Ciki. A köszönéssel nem fáradozom, de nagy elszántsággal kapom fel a macskáját és próbálom odavinni neki. Egy darabig tűri is, bizonyára meglepődött a cica, hogy egy idegen csak így felkapta a földről.
Nem értek a macskákhoz. Régen volt Qadirnak, de aztán elpusztult és nem akart újat, mert már amúgy is minden baja volt velük, engem meg eddig nem igazán kötöttek le. Ha állatot akartam, az a teknős volt, mert ő techno-s és ilyen laza állat, lassan jár, eszik a bumszli nagy és erős szájával, ha rárakod a sörödet, megtartja és nem ejti le. Egy teknőssel jó barátok lettünk volna, ellentétben ezzel a Tiger nevű harcias állattal, aki még azelőtt szétkapja a kezem, hogy én elvigyorodhatnék a lány helyeselésére.
- Rossz ciccca! - próbálom utánozni a lány nagyon kellemes és aranyos hangját egy nem barátságtalan mosollyal, míg a kezemet rázom a támadás után. Igazság szerint addig kellene lelépnem, amíg ő megfordul és betessékeli a nem is egy, hanem kettő szőrmókot a ház mélyére. Rajtra készre is faragom magam a gondolat megszületésének pillanatában, de a mozdulatokkal elkések. Már visszafordul felém. Jaj, tudom most mi fog következni. Légyszíves ne... ne kezdjünk el beszélgetni, mert az életbe nem jutok haza.
Oh. Alkaromat - ahol a legtöbb karmolás van - felfelé fordítva végül engedelmes és jó fiúként mutatom meg neki a macskája produkciójának eredményét, bár egy kicsit azért kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy egy idegennek így random ilyen szinten is szóba elegyedek. Nem baj, nincs ellenemre, csak még mindig pislogok, hogy ez most akkor mi.
- Hát, lehet rosszul fogtam meg. Lehet büdös voltam neki, lehet csak rájött, hogy nem egyedül az ő neve Tiger és féltékeny lett. - A legrealisztikusabb válasz feltehetőleg az első, a mondatom értelme ezzel ellentétben az utolsó tartalommal bíró részben van elásva, csak, hogy azért én is igazoljam magam és ha már így alakult, egyúttal be is mutatkozzak. Igazából nem akartam volna neki bemutatkozni, de ez már így sikerült.
Általában nem szoktam kéretni magam, úgy cselekszem, ami számomra előnyös. Jelen esetben ez kérdéses, mert nagyon nem akarok bemenni egy idegen házába, viszont én is látom, hogy hogyan néz ki a kezem, néhány vágott sebet túlélve pedig tök jól megtanultam, hogy nem árt félretenni a tökösséget és szót fogadni, mert úgy el tudnak ezek a sebek fertőződni, hogy hónapokig csak nyögnék. Nem mellesleg, találkozik a tekintetünk és megéreztem benne az anyákra - feltételezem, hogy... - jellemző szigort és hozzáállást. Na most, tegye fel a kezét az, aki egy aggódó "anyával" le mer állni vitatkozni.  
- Jó. Ismerve a várható következményeket, inkább nem utasítom el a lehetőséget - állok olyan testtartásba, hogy kész vagyok behatolni a rezidenciájára. Szerintem minden szőrszálam az égnek áll, hogy egy ilyen fiatal és ismeretlen lány házában fogok kezet mostni, de ez még mindig szebb és jobb, mint egyéb helyzetek. Na meg ahogy elnézem, csinosabb a hely, mint Sainz és Tod lakásánal legtisztább zugait összeadva.
- Merre találom a fürdőt? - Most pont úgy érzem magam, mint egy hugyhólyag problémás öregember, aki bekéreckedik az utcán egy ismeretlen házba pisilni. Ahogy látom, igencsak meglepődik a fekete macska, hogy bejöttek, menet közben ráfintorgok, azt nem tudom, hogy veszi-e a lapot, de egyik lábával hátrébb lép. Én vagyok a nagyobb tigris!
A mosdóban próbálom levizezni a karmolásokat, a vértől is megtisztítom amennyire tudom. Azért nem egy világvége, egy hónapja sincs, hogy egy üvegradabbal vágták el majdnem a hasamat keresztbe, ahhoz a vágáshoz képest ezek semmik. A hasam miatt viszont még azóta is nyögök. Új értelmet nyertek az ágyból való felkerés fájdalmai. Ahogy végzek a fürdőben, elindulok valamerre, amerről jöttem. Nem lenne rossz húzás kiszaladni a házból, mintha itt sem lettem volna, de ez nem lenne túl stílusos, elég nagy paraszt lennék és szükségét sem érzem, úgyhogy... játszunk olyat, hogy megkeressük a háziasszonyt és reménykedünk, hogy egyedül van itthon.
- Nem sokszor voltam még ennyire ártatlan módon egy idegen házában, szóval nem tudom, hogy most mi az illendő, meg az elvárt, de... köszi! - Mármint azt, hogy kezetmoshattam, meg hogy beinvitált, mit mit tudom én. Érzem, hogy kicst erősre sikerült a szövegem eleje, amivel egyébként nem feltétlenül arra gondoltam, hogy idegen, addig nem látott lányok házába szoktam járkálni (hanem arra, hogy idegen lakásokból hozom el a csempészárút), de talán nem is baj, ha nem erőltetem tovább ezt a gondolatmenetet.
- 858 szó // A macska harap! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyKedd Feb. 01 2022, 15:29
Tiger & Kristine

Magam sem tudom pontosan mi az oka annak, hogy a macskáim nem félnek tőlem, amikor jóval nagyobb vagyok náluk. Minden bizonnyal az lehet a dolog kulcsa, hogy egyrészt túlságosan elkényeztettük őket. Miután Benji kómába esett, anya és apa fiát, én pedig a bátyámat veszítettem el. Nem állítom, hogy Mochi és Tiger át tudták venni az ő helyét, de minden bizonnyal a keserűségünket szeretetté alakítottuk át, ami megkönnyítette azt, hogy tovább tudjuk folytatni az életünket. Más kérdés volt az, hogy mennyire számított betegesnek az, amit az ikertestvéremmel csináltunk. Lényegében soha nem kérdeztük meg tőle, hogy tényleg élni akar-e. Az orvosok pedig minden alkalommal azt mondták, hogy ha beszélünk hozzá, akkor jobb eséllyel tudjuk növelni az akaratát arra, hogy felébredjen. Talán Benji már nem is szeretne magához térni? Jobb lenne meghozni egy olyan döntést vele kapcsolatban, ami talán számunkra a legnagyobb veszteség lenne, de ő mégis ez által nyerne feloldozást?
Ha akartam volna, sem fejthetném meg ezt a kérdést most. Egyrészt azért, mert ha az lett volna erre a kérdésre a helyes válasz, hogy Benjit le kell kapcsolni a gépekről, akkor sem biztos, hogy képes lettem volna arra, hogy a szüleimnek ezt elmondjam, vagy egyáltalán a családunkat döntésre sarkallni ezzel kapcsolatban. Másrészt pedig jelenleg az sokkal fontosabb volt, hogy összesen két percig nem figyeltem oda, és az egyik macskám, konkrétan a szökési lehetőséget választotta. Talán elrontottam, amikor ezeknek a szőrös kis csodáknak egyszerűen nem tiltottam meg elég dolgot nekik. Mondjuk ezen az sem segített túl sokat, hogy Tris lényegében csak elkényeztette mind a kettőt, mivel nyilván, ha én voltam az álatok „anyja”, akkor ő valami nagybácsi félének számított a macskáknál.
Halkan nevettem fel azon, ahogyan a férfi megdorgálta Tigert. Hasonlót még sosem csinált másokkal, ezért én sem kezeltem túl jól a helyzetet. Talán, ha gyorsabb vagyok, és még az ablakban el tudom csípni, akkor nem járunk így. Mindenesetre az a lényeg, hogy a macskák bent vannak már, én pedig tudtam így a férfivel foglalkozni, akinek minimum annyival tartoztam, hogy egy pohár limonádét adok neki. Nem fog elvérezni egy macskakarmolástól, de van olyan meleg, hogy leessen a vércukra, és nem bocsátanám meg magamnak, ha miattam fordulna fel két sarokkal arrébb.
- A jövőben jobban fogom nevelni – halkan sóhajtottam fel – Nagyon fáj, ahol megkarmolt? Egyébként is, inkább örülnie kellene annak, hogy ugyanaz a nevetek.
Kicsit megforgattam a szemem. Nyilvánvalóan egy macskából sosem lesz kutya, emiatt a természetük nem fog alapjaiban megváltozni. Amíg egy kutya felesküdött volna arra, hogy engem szolgáljon, addig a macskáim gyakorlatilag pofán röhögtem és elvárták tőlem ugyanezt, amit én nyilvánvalóan mosolyogva megtettem.
- Én Kristine vagyok – nyilvánvaló volt, hogy a mi ismeretségünk valószínűleg nem lesz évekig tartó, szoros barátság, de kényelmetlen lett volna, ha én nem mutatkozom be a férfinek azok után, hogy én tudtam az ő nevét – Nagyon meglepődhettél, amikor a macska után kiabáltam. Egyáltalán nem rád voltam mérges.
Valószínűleg egyetlen pillanatra sem vette komolyan a szigort a hangomban, mint ahogy az ismerőseim nagy része nem szokta összecsinálni magát, ha felemelem a hangom. Ennek ellenére így már teljesen tisztának éreztem a helyzetet, és ezek után kevésbé volt kínos a szituáció is.
- Helyes – egy barátságos mosoly költözött az arcomra, aztán egyszerűen félreálltam az ajtóból, hogy be tudjon jönni. Ez idő alatt nekem volt lehetőségem arról gondoskodni, hogy a macskák tényleg be legyenek zárva a szüleim szobájába, akik most amúgy sem tartózkodtak itthon. Egyébként is apa volt az első ember, aki felszoktatta őket az ágyra.
- Gyere, megmutatom – a nappalin keresztülvágva, a hátsó kertünkre vezető ajtó mellett volt az a fürdőszoba, amit a vendégek használtak. Annak idején utáltam, mivel a gimiben és az általános iskolában sem szerettem túlzottan pisilni, ez pedig azt eredményezte, hogy sokszor hazáig tartogatnom kellett. Ilyenkor megkönnyebbülés lett volna mondjuk az előszobában elszaladni, de ma már értettem miért van ott az a mosdó, ahol. Sokszor fogadtunk vendégeket, emiatt praktikusabb volt.
Amikor odaértünk, én gyorsan lekaptam az ott tárolt dobozt, ami tele volt ragtapaszokkal és gézzel, meg egyéb dolgokkal. A munkám miatt nem volt ritka az, hogy konyhai baleseteket okoztam magamnak, szóval itthon már komplett kórházi felszerelésünk volt. Az ujjaimon most is több, kisebb vágás volt.
Mivel jól belátható volt az otthonunk, hagytam Tigert nyugodtan kezet mosni, én addig a konyhába mentem, hogy a rendetlenség kellős közepén tudjak egy kis helyet csinálni az asztalon a doboznak, amit vittem. Amint nyílt az ajtó, felemeltem a fejem és barátságosan elmosolyodtam.
- Szerintem minimum le kellene fertőtleníteni azt a vágást. A meleg miatt minden nagyon poros, és könnyen elfertőződhet – jobb híján én a mosogató felett öblítettem le a kezeimről a lehetséges tésztamaradványokat, aztán egyszerűen megtöröltem a konyharuhában azt, amit a nadrágom farzsebébe tuszkoltam.
- Ez a minimum azért, amit a neveletlen háziállatom csinált – halkan felsóhajtottam – Egyszer egy osztálytársam még a gimiben megsérült. Nem vérzett jobban, mint te, de a meleg miatt rosszul lett és majdnem elájult. Elég ijesztő volt a dolog.
Magam sem tudtam, hogy miért mesélem el neki ezt, hiszen nem ismerjük egymást túl jól. Mivel egészen apró voltam hozzá képest, jobb híján a karjára fogtam rá, és kezdtem el lefelé, pontosabban az egyik székhez húzni őt. Mivel már reggel óta csinálom a sütiket, néha szükségem volt arra, hogy egy picit le tudjak ülni.
- Megnézhetem a karod? – nem vártam el tőle, hogy bízzon az elsősegély tudásomban, pont ezért tartottam elé a kezemet, ami nem volt túl nőies, az apró sebektől, amik borították – Esküszöm, hogy profi vagyok ezekkel a vágásokkal kapcsolatban. A múltkor majdnem levágtam egy ujjam, de még megvan. Nem is értem miért nem rögtön orvosnak mentem.

907 szóban ; sir  Laughing   ; öltözék ; kiskonyha

mind álarcot viselünk
Kristine J. Ahn
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
53
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyVas. Feb. 20 2022, 11:35

Kris & Tig
Én nem értek a macskákhoz. Egyedül Qadir mesélt arról, hogy neki volt egy macskája, amikor New Yorkba költözött és annyira egyedül volt, hogy a metróban talált kóbormacska is megsajnálta a nyomorék fejét. Elvileg rendszeresen kiugrott a jószág az ablakon és nem győzte lesni, hogy él-e még. A poén ebben az, hogy Qadir anno az ötödik emeleten lakott.
Nem vagyok nagy állatbarát, de a kutyákat szeretem. Sosem volt nekem állatom, magamra is nehezen tudok vigyázni, nemhogy másra, úgyhogy ezen sosem kellett elgondolkodnom. Mi tagadás, a mai nappal sem jött meg a kedvem, hogy macskám legyen, a kezemben lévőt is próbálom minél hamarabb visszaadni, hogy végre ne az én karomat gondolja kaparófának. Nem akarom mondani neki, hogy nekem marhára mindegy, hogyan fogja nevelni Tigert a jövőben, mert igencsak kis esélyét látom, hogy ez a dög újra rám támad, de érzem, hogy ezt az elhatározást nem irányomba teszi, hanem magának próbálja megfogadni, hogy elkerülje az ilyenhez hasonló kellemetlen helyzeteket.
- Nem vészes. Nem ezek a karmolásnyomok fognak eltemetni. - Aztán hevesen bólogatok, hogy hát igen, örülhetne a macskája, hogy ilyen menő neve van. Elég ritka, szóval megbecsülhetné.
- Klassz! - Nem vagyok jó az ilyen ismerkedős dolgokban, pláne, hogy most nagyban azon kellene agyalnom, hogy hogyan húzzam el a csíkot, merthogy egyértelműen ez lenne a helyes cselekedet. Dolgom is van, meg random ismeretlenekkel sem szoktam nagyon leállni dumálni. Franc se tudja, kinek milyen múltja lehet. - Tényleg nem sok kellett, hogy nyomjak egy szaltót meglepettségekben - vallom be, mert ez így volt. Ritka pillanatok, sok mindent átéltek nőkkel, de ennyire még egy nő sem kiáltott utánam az utcán, hogy azonnal menjek vissza hozzájuk.
Elfogadom a beinvitálást, mivel nem szerencsés vérző karral végigmászni New Yorkon, meg ezekben a házakban még nem jártam, úgyhogy sosem árt jobban megismerni a környéket, de ez utóbbi annyira nem publikus szándék.
Kicsit azért reménykedtem, hogy nem kell mindenen keresztülmásznom azért, hogy eljussak a fürdőbe, de természetes ez a helyzet áll elő. Oké, akkor másszunk át mindenen és ha már így alakul, ezzel a lendülettel körbe is nézek.
- Te aztán fel vagy szerelkezve - bökök a tapaszos dobozra, amit épp most vesz le a helyéről és kezd el benne kotorászni. Nekem sem ártana egy ilyen otthonra, igaz, ha én megsérülök, akkor gyakran nem elég egy tapasz, ergo teljesen mindegy is lenne.
Az ajtó aztán részben becsukódik és egymagam maradok a fürdőben. Így azért az eddiginél jóval leplezetlenebbül nézek körbe. Békés, családias, de olyan formában, amit ritkán látok. Nem igazán vagyok olyanokkal körülvéve, akik ilyen békésen tudnak élni. Elég egyértelmű, hogy nem fogok találni semmit, amin igazán megakadna a szemem, leszámítva a mintás törülközőt, amit rohadtul menőnek találok, noha akkora paraszt még én sem vagyok, hogy beburjam. Van pénzem, ha annyira akarnék menő törülközőt, tudnék venni. Amúgy jah... akarok egy ilyen törülközőt, szóval jelen pillanatba elhatározom, hogy otthon rendelek, aztán majd meglátjuk, mennyire fogok ténylegesen is ezzel foglalkozni a szabad perceimben.
A megszokott kézmosáshoz szükséges időhöz képest többet vagyok a fürdőben, jobban érzem magam egyedül és szükségem van egy határozott elhatározásra, hogy megtoljam az ajtót és megjelenjek a csaj előtt, aki egyből felfigyel rám.
- Öööö - toppanok meg, mintha fosnék a fertőtlenítéstől, de csak meglep, hogy még ezzel is akar foglalkozni. - Oké - vonom meg végül vállamat, semmi érvem nincs azellen, hogy miért tiltakozhatnék ellene. Nem úgy tűnik, mintha nagyon én irányítanám a történéseket és ez elég para érzés, de továbbra sem hiszem, hogy ez a nő bármi rosszat tudna elkövetni ellenem.
- Akkor nem lehetett a legedzettebb fazon. Azért ez velem nem fog előfordulni, nyugi - mondom, miközben felfedezem szemeimmel a konyhát is, amire az illatok hívták fel a figyelmemet. Fura ez az egész nekem, teljesen idegen bánásmódot kapok. Nem azért, mert senki sem simogatta a sebeimet, hanem mert egy ilyen macskakaparás annyira nem számít katasztrófának.
- Te amúgy mindenkivel ilyen közvetlen vagy? - A mindenki alatt pedig most az idegeneket értem leginkább. Közben leülök oda ahová lehúz. Nem szemrehányásként kérdezem, csak számomra teljességgel felfoghatatlan ez a törődés, amit idejéből rám szán. - Elintézhetted volna a dolgot egy bocsival is, nem sétáltam volna be ezzel a bíróságra. - Az lenne a megszokott talán. Talán... de nem vagyok abban a rétegben, akik valósan meg tudnák mondani, hogy mik a helyi emberek normális viselkedési formái.
Kérdésére felé emelem a karom alkarral felfelé fordítva ott, ahol a vágások vannak. Így jobban megnézve, elég érdekes mintázatot alkotnak.
- Eskü olyan, mintha eret vágtam volna - jegyzem meg, nyilván poénnak szánom. Mivel nem vágtam még eret, ezért nem tudom, hogy az így néz-e ki, de voltak már páran a környezetemben, főként lányok, akik szerették végezni ezt a tevékenységet.
Magasba szöknek szemöldökeim azt hallva, hogy profi a vágásokkal kapcsolatban. Lehet tényleg el kellene húzni a csíkot, mielőtt szalámivá darabolja fel a karomat. Jaa, hogy úgy érti, hogy csak ujjakat vág... ezzel most megnyugodtam. Ja, nem.
- Hentes vagy? - pillantok rá azok után, hogy belemerülök a cicasebeim fürkészésébe. Most mondd meg, mire következtessek mindezekből? - Amúgy ha tényleg jól tudod gyógyítani ezeket, vagy van egy kiváló praktikád, hogyan forrjanak be hamar, a hasamon is lenne egy vágás. - Kizárt, hogy kiérezné ebből a flörtölő megjegyzésemet, de én annak szánom, mivel nehezen tudom megállni, hogy ne süssek el pár ilyen elszólást. Sosem tudni, mikor kapok olyan érdeklődő választ, szóval meg kell próbálni.
- 878 szó // A macska harap! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptySzer. Júl. 13 2022, 17:29
Tiger & Kristine

Soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaha bármilyen téren közöm lesz majd Trishez azok után, ami a gimiben történt velem. Persze a Benjivel történt dolgok ezt mind azonnal felülírták. Ha választanom kellene kettejük között, akkor talán az lett volna az ideális, ha magam mellett tudhatom őket, ugyanakkor az élet arra kényszerített, hogy a bátyámat hosszú időre elveszítsem és ezzel nyerjek magam mellé még egy olyan embert, akit már nem tudnék kitörölni.
Amikor kisebbek voltunk, akadtak itthon háziállatok, de ettől függetlenül az is igaz volt, hogy komolyabban macskát korábban sosem vállaltunk. Tris nagyon szerette a cicákat, neki is volt otthon egy, bár nem hiszem, hogy ezért ajándékozta nekem annak idején Mochit. Sokan rossz természetű és hálátlan állatoknak gondolják őket, de a valóság ennél sokkal összetettebb volt. A kutyák valóban hűségesebbek voltak még a legtöbb embernél is, azonban a macskák sokkal inkább a mi tulajdonságainkat tükrözték vissza. Ha idegesítettük őket, akkor ennek jelét adták, ha veszélyben érezték magukat, akkor támadtak. Szerintem azok az emberek, akik nem gondolták magukat macskásnak, gyakorlatilag a macskák emberi természete miatt tették mindezt.
- Ettől függetlenül sajnálom – valószínűleg már rég túl volt tárgyalva a dolog. Nem értettem, hogy Tiger miért támadta meg ennyire hevesen a névrokonát, mivel ahányszor idegenek jöttek hozzánk azt mind ő, mind Mochi elég jól tűrték. Nem tudom, hogy mennyit tett hozzá a jelenlétem ehhez tekintve, hogy mind a két macskám pofátlanul viselkedett velem és gyakorlatilag képesek voltak kiröhögni. Nyilván intelligens cicák ők ketten, ezért valószínűleg érzékelhették, hogy kisebb és törékenyebb vagyok, mint ebben a házban bárki. Benjitől egészen megilletődtek, bár én magam sem emlékeztem arra, hogy tényleg ekkora volt. Elvileg az izmok a kómában elkezdenek sorvadni, ugyanakkor én nem tudom mi történt a bátyámmal, akit a legutóbbi méréskor 192 centi volt. Nekem pedig fel kellett állnom egy székre, hogy tényleg rendesen meg tudjam őt mérni.
- Még szerencse, hogy nem történt meg – halkan nevettem el magam – Egyébként tudsz hátraszaltózni?
Nem mindegy jelenleg, hiszen ez az előbb majdnem megtörtént. Tudni akarom azt, hogy megúsztam-e a mentőhívást, vagy pedig hálát kellene mondanom az este folyamán mindenféle istenségnek, amiért a macskám nem okozott komoly baleseteket. Soha nem akartam ártani másoknak, azután pedig, hogy a bátyám huzamosabb ideig volt kórházban, nem szívesen kezdtem volna valamit ezzel a férfivel, amíg összeszedi magát, vagy egy hozzátartozóját sikerül elérni.
- Muszáj – a beinvitálás után is kényelmesen éreztem magam. A szüleim mindig arra próbáltak minket nevelni, hogy ha már hibát követünk el, azt igyekezzünk a legjobb tudásunk szerint kijavítani. Nem beszélve arról, hogy ha valakinek segíthetünk valahogy, akkor azt is meg kell tennünk – Gyakran megsérül a kezem.
A cukrászat egy nagyon jó szakma, de ettől függetlenül maga a tény, hogy ha az ember konyhában dolgozik, akkor gyakorlatilag minden sérülésnek ki van téve, ami létezik. Az égési sérülésektől kezdve, a csúnyább vágásokig bármi előfordulhat és elég gyakori is a balesetek száma. Ezek sok esetben nem komoly sérülések, de figyelmetlenségből lehet komolyabbakat is okozni. Ha szorít az idő egy-egy torta vagy étel elkészítése során, ezek elég gyakoriak.
- Nem volt, de azért biztosra mennék – ahelyett, hogy ránéztem volna, finoman az ujjaim közé vettem az alkarját és elkezdtem kitisztítani a seb szélét meg lefertőtleníteni azt – Ha felfordulsz az utca végében mégis és a családod eljön értem, akkor legalább tudom, hogy mindent megtettem.
Nem mintha mondjuk attól tartottam volna, hogy bárki rám fog támadni, de ettől függetlenül nem esett nehezemre ennyit megtenni. Már mindenképp elkések a találkozómról, akkor legalább tehetek valakiért valami jót. Nem hittem benne, hogy az embereknek éves jócselekedetekre kellene hajtania és utána abbahagyni mindezt, vagy alapvetően önző szándékokból csinálni dolgokat. Ha valakivel kedves voltam, vagy megtettem érte valamit, azt nem azért csináltam, hogy magamnak önigazolhassak arról, hogy mennyire jó ember vagyok.
- Elintézhettem volna, de nem akartam – a kérdése első felére pedig direkt nem válaszoltam. Alapvetően már sokszor megkaptam, hogy túl naiv vagyok és egyszer a természetem miatt nagy bajba fogok kerülni. Ennek ellenére nem akartam erre gondolni, jobb volt így élni a mindennapjaimat. Már sok esetben megkaptam azt, hogy egyrészt képtelen vagyok nemet mondani, másrészt pedig egyszer nagyon megütöm a bokám azok az akciók miatt, amit most is csináltam. Valójában terveim szerint Tris elől is el akartam ezt a kis találkozót titkolni, de kitudja, hogy sikerül-e majd. Általában mindent elpletykálok neki.
- Remélem a munkahelyeden nem küldenek majd el pszichológiai vizsgálatra miattam – sok esetben hallottam már hasonlót. Illetve a macskáim engem is karmoltak már meg úgy, hogy kaptam az emberektől pár aggódó pillantást, pedig soha életemben nem jutott eszembe az, hogy nekiálljak ilyen szinten ártani magamnak.
- El se bírnám a húsokat – hangosan nevettem fel még a feltételezésen is. Ha valaminek, akkor hentesnek egyáltalán nem tudtam magam elképzelni – Nem. Csak cukrász. Ha nem figyelsz eléggé könnyen megsérülhetsz.
Egyszer egy munkatársam már túl fáradt volt és a kést a pengéjénél fogta meg. Nem is kell mondanom, hogy a tenyere enyhén szólva teljesen le lett amortizálva. Senki sem gondolná azt, hogy ennyi vér látványa után az ember gyakorlatilag egy konkrét mészárlást vagy műtétet is képes lenne végig nézni. Egyébként az volt a legfinomabb torta, amiért az ember a vérét és a verejtékét adta.
- Sajnálom, én csak az ujjakhoz értek – a pillantásom egyáltalán nem ezt sugallta, de az teljes mértékben részletkérdés volt – Viszont ismerek egy orvost, ha gondolod. Sőt többet is. Igazi veteránok, már vagy ötven éve a szakmában vannak.
A füleim kissé vöröses árnyalatban játszottak, mivel nem igazán tudtam mire vélni azt, amit mondott nekem. Nyilvánvalóan tisztában voltam azzal a ténnyel, hogy a fogyásom elég pozitív változásokat hozott a külsőmmel kapcsolatban, de sosem tudtam rendesen kezelni azt, ha valaki közeledni próbát felém.
- A barátnődnek nem volt tippje arra, hogy mit csinálj a hasadon a heggel? – feltételeztem, hogy van neki, mivel összességében nem nézett ki rosszul. Viszont jelen helyzetben nem voltam biztos abban, hogy a témát terelni vagy folytatni kínosabb.

957 szóban ; sir  Laughing   ; öltözék ; kiskonyha

mind álarcot viselünk
Kristine J. Ahn
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
53
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyPént. Szept. 23 2022, 21:48

Kris & Tig
Tudok hátraszaltózni? Elgondolkodok rajta, de hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Fene a szavaimnak, de hát a ki gondolta volna, hogy felmerül ez a kérdés egy ártatlan megjegyzésre. Az a baj, hogy vagy itt és most megpróbálok egyet hátraszaltózni és akkor rövidre zárhatjuk a kérdést azzal, hogy a látvány a szeme elé tárul. Valószínűleg egy jó nagy taccs lenne a vége, ahol lehorzsolom a pofámról a bőrt és akkor nem egy ragtapasz kellene, hanem egy köteg géz és talán gipsz is. - Nem hiszem. Még nem próbáltam és ismerve magamat, fájdalmas vége lenne.
Muszáj. Hát, ha muszáj, akkor muszáj. Nem tudom miért, de ez olyan határozottan mondja ki, mintha a főnököm egyeztette volna le a következő találkozásunk időpontját. Bár még mindig nem tudom, hogy valójában nem egy teszt kellős közepén vagyok, de mindenesetre nem tűnik kaotikus döntésnek az, ha bemegyek. A lakása amúgy sem tűnik kínzókamrának, az édes – hát mert az – arca és hangja sem kelt nyomasztó érzéseket, ellenben meglepően kedves, amit nem tudok hova tenni, és lényegében ez a már-már túlzó kedvessége az, ami engem visszakézből leterít. Titkon vágyom rá, vagy még mindig azon tanakodom, hogy telerakjam-e tőle a gatyámat.
Két tippem lenne a foglalkozására, az egyik a cirkuszi késdobáló, a másik pedig valamilyen szakács-féle. Nyilván utóbbi esélyesebb a konyhában keringő illatokat figyelve. Nem igazán találom a helyem a lakásban, próbálok nyugton maradni és szót fogadni, míg ő nagyon gyönge érintésekkel lefertőtleníti az alkaromat. Nem értem magamat sem, de megnyugtat az egész lénye és csak lesek rá hatalmas szemekkel, mint kisgyermek az csodatévő anyjára.
Elmosolyodom, ahogy felvázol egy esetleges szituációt, egyáltalán nem gúnyosan, egyszerűen csak tetszett a gondolkodása. Végül is igen, rá már senki sem tehet panaszt. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ekkora felelősséget kellene vállalnia a macskája miatt, jó, hogy megteszi és kedves tőle, de az, hogy fura a macska arról ő nem tehet.
- Oh emiatt nem kellett volna aggódnod, a családom nem zaklat senkit ilyenekkel - felelem egy vigyorral, a lényeg, hogy következményekkel biztos nem járt volna, ha csak intettünk volna egymásnak és nem akarok direkt elmerülni a részletekben, mert nem fogom kiteregetni, hogy a családomat egy apa képviseli és az meg füle botját sem mozdítja, ha felfordulnék az utcán. Mint ahogy fel is fordultam gimnáziumban rengetegszer és egyszer sem apám jött értem és vitt haza részegen.
Lassan azért kezdem összerakni, hogy mi lakozhat a lány fejében a csodákon kívül persze, mégis, annyira hihetetlennek tűnik, hogy valaki önzetlenül legyen ennyire kedves. Valószínűleg nem tudnánk felfogni egymás gondolkodását, de múltját sem, én pedig nem teszek erre kísérletet. Nem akarom, hogy megismerjen, noha kíváncsi lennék, hogy mi kell ahhoz, hogy így tudjak hozzáállni bárkihez, mint ő. Baszd meg, irigy vagyok rá.
Végigfut az ideg a hátamon, hogy nem válaszol az egyik kérdésemre. Kicsit ettől úgy érzem magam, mintha egy bohóc vigyorogna rám lufival a kezében. Ijesztő a csaj. Ijesztően, indokolatlanul kedves és közben titokzatos.
- Apa azt tanította, hogy vigyázzak az ilyen kedves emberrel. - Poénból mondom, tényleg csak vicc, még a hangom is nyálasabb, hogy imitálhassam a kisfiús hangomat, amit már sok évvel ezelőtt elvesztettem. Viszont ez egy megtörtént eset, sokszor mondta apa, hogy ha valaki indokolatlanul furcsa, közvetlen és kedves velem, akkor attól óvakodjak. De apa olyan helyen nőtt fel, ahol terrorista és besúgó élt minden második házban.
- Nem hiszem. Vagy ha igen, akkor mondom, hogy lenyúzott a macskád - kacsintok. Nem lesz se pszichológus, se semmilyen számonkérés, ellenben a macskás sztorira sokan felkapnák a fejüket és kiröhögnének, miközben én is nevetnék velük. Sosem gondoltam rá, hogy eret kellene vágnom, hiába voltam sokszor mély ponton. Ilyen időkben én csak nem akartam érezni semmit sem, mikor pedig magamhoz tértem, már idő sem volt rá, hogy a lelkemet nyalogassam, mert az élet újabb lépések elé állított.
- Mondjuk, jah. Bár kicsi a bors… - nem fejezem be, úgyis unalmas közmondás, én meg csak röhögök vele együtt, aztán a fejemhez kapok. Cukrász!!! Baszki nem szakács, hanem cukrász…
- Ja hát akkor ezért vagy ilyen édes. - Bocs, kicsúszott. Semmi keringőre hívás, csak magas labda, na meg ezzel is részben hálámat akarom kifejezni, ha már eddig mindenáron azt próbáltam szajkózni, hogy mennyire nem kellett volna fáradnia miattam.
Kis idő kell, hogy leessen, de végül a válaszától padlót fogok. Jó, hát ha csak az ujjakhoz ért, nekem az is jó. Zseniális reakció, de az arca még mindig annyira ártatlan, hogy elbizonytalanodom, hogy ez most szándékos volt tőle, vagy puszta véletlen. Oké, nincs szívem elrontani őt. Úgy veszem, mintha nem ment volna át a hasamon lévő vágással az utalásom, csak, hogy ne hozzam még jobban kellemetlen helyzetbe, ha már tényleg segíteni próbált nekem. Amúgy nem hazudtam, tényleg van ott egy sérülés, de így, hogy nem vevő egy kalandra… lényegében mindegy is.
- Már nem annyira friss seb, úgyhogy nem fontos az orvos, csak téged akartalak volna fűzni vele. - És remélem érti ebből, hogy a nem fontos az megegyezik a „nem kell” kifejezéssel. Nem is húzom fel a pólómat, sajnos olyan a seb, amit nehezen tudok kimagyarázni. Ennek ellenére voltam vele orvosnál, be is varrták úgy ahogy, bár vacilláltak vele, hogy mi legyen, mert nem mély a vágás, csak hosszú. Belső szerveim nem sérültek és ez a lényeg.
- Nincs barátnőm - mondom miután ismét úgy ülök, mintha menni készülnék. Nagyon régóta nem volt tartós kapcsolatom, a futókat jobban tudtam kezelni és kényelmesebb is volt. Egyszerűen nem akarok belekeveredni felesleges felelősségekbe, ami egy szerelmi kapcsolattal járna és miért fogjam valaki kezét, ha nem érzek iránta szexuális érzéseknél többet. Elgondolkoztató, hogy vajon miért evidens az, hogy valakinek van kapcsolata… Az albérletes csaj látta még egyedül a sebet, de ő nem a barátnőm.
A zsebemben kezdek kotorászni, előhúzom a pénztárcámat és megnézem, milyen készpénzem van. Nem arra készültem, hogy kifizessek egy ilyen orvosi ellátást, de amúgy sincs fogalmam, hogy mennyit illik ilyenkor adni. Alapvetően gondolkodnom sem érdemes ezen, mivel összesen egy két dolláros és egy ötven dolláros papír csücsült a tárcámban.
-  Tényleg kösz - nyújtom felé az ötvenest, miközben ismét elteszem a pénztárcám. Ha bevállalt volna egy éjszakát, tuti százast adok, de elég erős utalást kaptam, hogy van barátja, hisz az is evidens volt számára, hogy nekem van barátnőm. Nem tudom, gondolt-e fizetségre, de nálam ez nem kérdés. Egyrészt mert semmi sincs ingyen és ha nem fizetek (bárhogy, bármivel), akkor adós maradok, mindegy, hogy számonkérik rajtam idővel vagy sem, másrészt meg kedves volt velem és ezért megéri költenem.
- 1052 szó // A macska harap! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyHétf. Jan. 22 2024, 15:27
Tiger & Kristine

- Helyes, nem is szabad ilyen veszélyes dolgokkal szórakozni – mindig ezt mondtam Channingnek is, amikor a nappaliban gyakorolta a táncot. Általában az lett a vége, hogy lerúgott valamit, mert a lakás alapjáraton sem biztos, hogy pont rá lett méretezve. Az ő esetében jobban kellett félteni a berendezést, mint bármi mást, de most ezzel nem fogok előhozakodni, mert amúgy se ismeri a fiút. Én személy szerint azt gondoltam, hogy az extrém sportok azok csak önsanyargatásra lettek kitalálva, és minden annak számított az én szótáramban, ami a testünket nem úgy tette próbára, mint az edzőterem, vagy a jóga. Ha valaki azzal kísérletezik, hogy hátrafelé ugrál, akkor ne csodálkozzon rajta, ha kitöri a nyakát. Ettől függetlenül nyilvánvalóan sajnáltam azokat, akikkel hasonló megtörtént, de előrevetíthetőek az ilyen balesetek.
Annak ellenére, hogy a családom folyamatosan arra próbált meg nevelni, hogy ne hívjak be idegeneket a lakásunkba, számomra valahogy mégis az volt egyértelmű, hogy ha az én macskám megtámad valakit, akkor az a minimum, hogy valahogy megpróbálok neki segíteni. Mivel apa az emeleten van, nem igazán van félnivalóm, meg amúgy is elég jól bántam a késekkel ahhoz, hogy meg tudjam magam védeni. Ezt nem biztos, hogy bárkinek elmesélném így, de mindegy is.
- Én ezt nem tudhatom – mosolyodtam el, majd nem forszíroztam tovább a témát pont azért, mert nem mindenkinek van olyan családja, mint amilyen az enyém is. Ha engem valaki bántott volna, hiába vagyok már felnőtt, apám szinte biztos, hogy fogja magát és átmegy, hogy kioktassa az illetőt arról, hogy az ő kislányával ilyet nem lehet csinálni. Mondjuk ez valószínűleg azért is van így, mert Benjit hosszú évekre elveszítették. Nem tudom magam a helyükbe képzelni, mert még nagynéni sem vagyok, nemhogy rögtön szülő legyek.
- Attól félsz, hogy sorozatgyilkos vagyok? – ezen a ponton vicces lett volna felkapni az egyik extra éles konyhakésem, de végül elvetettem az ötletet. Ha tényleg van nála fegyver – elvégre Amerikában vagyunk – csak megijesztem ezzel és a végén használni fogja – Engem pedig arra tanítottak, hogy legyek kedves. Szerencsés vagyok, mert néhány dolgot leszámítva nagyon jó életem volt, ezért nincs okom nem ilyennek lenni.
Talán túl naiv vagyok, de való igaz, hogy engem a bátyám elvesztését leszámítva, teljes mértékben ideális volt az életem. A szüleim együtt vannak a mai napig, van egy szép házunk, macskákkal, vannak barátaim, nyáron tudunk kertészkedni, ha ahhoz van kedvünk, emellett nem kell aggódnunk az anyagiak miatt. Ha megbízható sofőr lennék, ezen a ponton már minden bizonnyal rendelkeznék autóval is. Hamarosan a saját cukrászdámat fogom megnyitni, és még csak 26 múltam. Szerintem nincs okom panaszra, szóval elég durva lenne, ha pokrócként viselkednék az emberekkel.
- Van egy barátom, akit a bankból ezért tényleg elzavartak egy pszichológushoz – nevettem el magam – Bár Tiger ahhoz a macskához képest egy kis kezesbárány.
Ezzel Tris minden bizonnyal tudna vitatkozni, de kettőnk közül nem én lettem elzavarva szakemberhez, amiért összekarmolta a házi kedvence. Egyébként Kevin nagyon aranyos állat volt, csak túl nehéz, ezért én csak akkor simogattam meg őt, amikor a kanapén pihent.
- Mennyit gondolkoztál ezen a szövegen? – valószínűleg zsigerből rávágta, de ha már ő szívta a vérem, akkor én is megtettem vele ugyanezt. Első ránézésre nagyon irreálisnak gondolnám azt, hogy tényleg tetszenék neki annak ellenére is, hogy anyám az utóbbi időben mindig kihangsúlyozza, hogy én az a fajta nő vagyok, aki idősebb korában csinosabb. A szülők mindig elfogdultak, én pedig nem vagyok akkora seggfej, hogy azt higgyem, hogy mindenkinek, kivétel nélkül bejövök. Alapvetően sem voltam jó abban, hogy a bókokat le tudjam reagálni, nem véletlenül nem élek már jó ideje párkapcsolatban.
- Őszinte leszek – nevettem el magam ezen a ponton már – Még soha senki nem próbált meg úgy fűzni, hogy rögtön a hasán akarta megmutatni a sebet.
Alapvetően nem is voltam az a fajta nő, akit fűztek volna, vagy csak én vagyok nagyon rossz abban, hogy észrevegyem, amikor valaki rajtam felejti a pillantását. Mindenesetre én mindig úgy érzékeltem, hogy nem érdeklem annyira a srácokat, mint azok a fajta lányok, akit a legjobb barátom is feleségül vett. Nekem a kispad jutott és a szintén odakerülőkből válogattam, ami nem zavart túlzottan, mert sok olyan ember van, aki csak bátortalan, de rendes és alkalmas egy nagyon jó párkapcsolatra.
- Pedig azt gondoltam volna, hogy van – ügyetlen kis mozdulatokkal próbáltam tökéletesen leragasztani a sebet, miután finoman megfújtam a fertőtlenítőnél, hogy lehetőség szerint ne csípje szét a karját. Mondjuk nem pont úgy nézett ki, mint akit ennyi ledöntene a lábáról, de na.
- Jaj, ne – úgy meredte ma kezembe nyomott ötvenesre, mintha az valami más lenne – Erre semmi szükség. Bárkiért megtettem volna.
Nem igazán gondoltam át, hogy hogyan kellene ezt visszacsempésznem hozzá, szóval még mielőtt mehetett volna, pár határozott lépéssel megindultam a bejárati ajtó felé, amit nem túl nőiesen rúgtam be. Remélem, hogy emiatt nem fogja azt gondolni, hogy pont én akarom fogva tartani.
- Ha nagyon hálálkodni akarsz, akkor van rá egy módszer – talán túlságosan erőszakos voltam, ahogyan a konyha irányába fordítottam, majd határozottan tolni kezdtem arra felé – Csináltam sütit egy nagyon fontos személynek. Esküszöm, hogy nem mérgeztem meg. Sokat segítenél vele, ha előkóstolnád.

827 szóban ; sir  Laughing   ; öltözék ; kiskonyha

mind álarcot viselünk
Kristine J. Ahn
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
- Jude Duarte
★ foglalkozás ★ :
cukrász
★ play by ★ :
Lee Ji Eun "IU"
53
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine EmptyHétf. Feb. 19 2024, 14:13

Kris & Tig
Hiába élek kalandos és mozgalmas életet, nem vagyok superman és nem rendelkezek olyan tornász tehetséggel, ami lehet megkönnyítené az életben maradásomat, viszont lássuk be, azért nem létszükséglet egy hátraszaltó. Arra mondjuk mosolygok, hogy nem szabad veszélyes dolgokkal szórakozni, hát szerintem a macskák is veszélyes dolgok, meg még sorolhatnám, hogy mik, de ettől most megkímélem a lányt.
Az már kezdettől fogva egyértelműen látszik nekem, hogy nagyon más családi körülmények között nevelkedtünk. Engem apám gyerekként sem nagyon védett meg azzal az okkal, hogy tanuljam meg megvédeni magam, mert ha ő nem lesz, akkor nem maradhatok takonypóc, mert a világ könnyűszerrel át fog gyalogolni rajtam. Ebben egyébként igaza volt, úgyhogy nem haragszom rá, így hát megtanultam ellenálló lenni és ha fájdalmat okoznak, akkor megmutatom a tettesnek, hogy ezt nem teheti meg következmények nélkül, sőt mi több, nagyon nem érdeke újra engem bántani.
Mondjuk erős gyomorszájon rúgásként élem meg, mikor kiejti a „sorozatgyilkos” szót a száján. Nem tudhatta, bizonyára nem tudhatta, hogy én az vagyok és csak iróniaként használta a kifejezést, de ettől még meglepett vele, ezzel együtt pedig elgondolkodtató, hogy vajon mit szólna ő, ha elmondanám neki, hogy vele ellentétben én tényleg az vagyok. Mit tenne? Rám hívná a rendőrséget? Ez gondolatkísérletnek jó, de nyilván nem fogok neki semmit sem bevallani, amúgy is elég érdekes már ez a szitu a végtelen kedvességével.
- Mondjuk attól pont nem - felelek rá elég semlegesen, mert menekülni akarok a témától és a szótól, úgyhogy még nevetni se nevetek rajta, pedig érezhetően poénnak szánta. Azért szó mi szó, baromira féltékeny vagyok rá, amiért itt mondogatja, hogy neki jó élete volt, de legalább ezt megbecsüli és nem alapnak veszi. Végsősoron pedig rá kell jönnöm, hogy azért fáj találkoznom vele, mert ritka látni olyan embereket, akik tényleg ennyire normálisak. Normális élettel, normális szellemi állapottal. Szeretnék a helyében lenni, de ez is talán csak azt mutatja, hogy nem őrültem meg még teljesen.
- Akkor maradj is ilyennek, mert ez nagy szó - felelem, mert így gondolom, de kezd tényleg kellemetlen lenni ez az egész. Leginkább azért, mert minden megszólalása arra sarkall, hogy ne rontsam itt a levegőt és nekem amúgy sincs semmi keresnivalóm a házában.
- Jó, azért engem ne félts, nem tudom elképzelni, hogy ne szarnák telibe a karmolásokat - nevetek.  Bár szerintem ez már inkább csak a sztori része, de azért megnyugtatom, hogy nagyon ne féljen attól, hogy feljelentést tennék a pszichológuson keresztül a macskája miatt. De érdekes tudni, hogy mik vannak. Ahonnan én jövök, ott kinéznének, ha karmolások miatt hisztiznék, egy bankban meg egyenesen kezelésre küldenének. Szép! Mint ahogy az is, hogy a nevemet hallva még mindig elsőként magamat azonosítom be és csak aztán kapcsolok, hogy a macskáról van szó. Én nem is vagyok kezesbárány, mondjuk szerintem Tiger (a macska) sem, de lehet csak azért gondolom így, mert két Tiger sosem fog megférni együtt. Magamat se lennék képes eltűrni.
- Semennyit. Nem gondolkozok ilyeneken is - Ahhoz kevés agysejtem van, hogy minden egyes szavon előre eltöprengjek. Oké, poén, de lényegében tényleg arról van szó, hogy csak akkor figyelek a beszédemre, hogy a mexikóiakkal, vagy a főnökeimmel beszélek, netán zsarukkal, vagy más szervek embereivel. A mindennapi életvitelemben erre már nem futja az energiámból, úgyhogy bármit, amit kap most tőlem Kris, az nem több, mint puszta reflexből jövő agyfasz. Viszont úgy látom, annyira nem zavarja. Edzett lehet már olyan barmokból, mint én.
- Ha ez vígasztal, velem sem jött szembe még egy ehhez hasonló élethelyzet, úgyhogy érezd magad kivételesnek. - Vagy szerencsétlenségnek, ezt már rá bízom. Ettől függetlenül tényleg örültem volna, ha van valami praktikája, valami home made cucca, amit megtaníthatna nekem, mert ezek bizony jól jönnének. Ugyanakkor látszik a csajon, hogy nem vagyok nála pálya, én meg még mindig félek az ilyen önzetlen emberektől, hogy az elsődleges cél innentől kezdve az, hogy hogyan tudnék minél gyorsabban kimenekülni az ajtón.
- Miért gondoltad azt? - nézek rá meglepetten. Nem tudom, honnan vette, hogy van barátnőm, már azonkívül, hogy valamiért mindenkinek a világ legtermészetesebb dolga, hogy valakivel együtt van, mindegy, hogy három óráig, vagy hónapig, évig, évtizedekig. Szinglinek lenni gáz a mai világban, márpedig a mi életünknek ez a velejárója. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is dugunk. Szerintem velem ellentétben Kris nem igazán így gondolkodik a párkapcsolatokról.
Elhiszem neki, hogy bárkiért megtette volna ezt a rögtönzött orvosi kezelést, már csak azért is, mert én a „bárkiért” skálán azért eléggé a túlsó végénél helyezkedek el, de ettől még a pénz az övé. Igazság szerint pont tőle nem sajnálom a dollárokat, értelmesebben fogja elkölteni, mint én tenném.
Végigfut a hátamon a hideg, ahogy az alacsony, törékeny lány berúgja előttem az ajtót. Rá pillantok számon kérően, hogy ez most mégis mi akar lenni, ha kulcsra zárja is kikaparom magam innen, úgyhogy nem tudom, mi volt az elképzelése. Az alkujára elkomolyodom és ez az a pont, amikor már tényleg furcsállni kezdem ezt az egészet.
- Mi? - kérdezek rá arra a bizonyos módszerre, amire nagyon kíváncsi vagyok. Ilyenkor szokott az jönni, hogy lenne valaki a szomszéd utcában, akit el kellene tenni láb alól, igen, ez már megtörtént eset velem és most ennek az emléke hasít bele agyamba. Felegyenesedek és kibújok a kezei elől, hogy ne toljon, mert nem szeretem, tudok magamtól is menni vissza a konyha felé. A para szitut viszont agyzsibbasztó érzés váltja fel, ahogy megtudom, hogy lényegében sütikóstolásról lenne szó. Mi a fasz? De komolyan!
- Ha te is eszel belőle, akkor én is megkóstolom. - Már nem akarom elhessegetni a gyanút sem magamról, hogy különös óvatossággal állok mindenhez, de talán akkora kérést ezzel nem teszek. - De miért kell ehhez független antiszakmai bíráló? - Hiszen ő is érzi a sütin, hogy olyan-e, amit akart, vagy nem és elbaszta. Vagy én ezt most tényleg nem értem, de mivel marha éhes vagyok, ezért miután ő megkóstolta a sütijét, én is eszek belőle. Hamarabb szabadulok, ha szót fogadok, ezt már megtanultam.
- 969 szó // A macska harap! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
come back home ♡ Tiger & Kristine Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

come back home ♡ Tiger & Kristine
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A day at home - Domi & Tiger stories
» back home at last - Kira & Alfonso
» jill & winnie | and we will come back home
» " way back home " - Channing & Tristen
» Home sweet Home - Peter & Hale

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: