A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Örültem, hogy ilyen módon oldottad meg a jellemed felosztását, hiszen így lehetőségünk nyílt arra, hogy részletesebben megismerjünk téged. Olyan srácnak tűnsz, aki tele van energiával és nem fél attól, hogy ebből a tulajdonságából másoknak is adjon egy kis ízelítőt. Viszont megvannak a magad kis határai, amiket nem szeretsz átlépni és ha valaki mégis megteszi, akkor könnyedén lehet, hogy kizökkent ebből a napos természetből, amivel rendelkezel. Jószívű srácnak tűnsz, aki próbálja a maximumot kihozni az életéből és rájönni pontosan mire is van szüksége. Abból pedig amit olvashattam rólad tisztán látszik, hogy nem szívesen barátkoznál meg az unalommal és olykor megesik, hogy a környezetednek is okozol egy-két fejtörést. Úgy vélem nincs ezzel gond, hiszen ennek ellenére te egy jó szándékú személy vagy, aki minden bizonnyal csak igyekszik helyesen és a kedve szerint cselekedni. Aztán megesik, hogy ez a kettő néha üti egymást és megtörténik a baj, de úgy gondolom te képes vagy arra, hogy legjobb tudásod szerint kimentsd magad az ilyen szitukból. Tetszett a sztorid és remélem jó sok kalandban lesz még részed a továbbiakban is.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!