★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 527 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 508 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Dok Min-Joon, Dominique Léah Chevaliér, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Milo Salazar, Perla Rivera, Rosemary Sawyer, Sofia Carmona, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 527 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:15-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Emery & Erin - I wanna your modell | |
| | Emery & Erin - I wanna your modell Kedd Márc. 16 2021, 19:25 |
| „Withers- modellügynökség” olvasom egy hirdetésben, hogy keresnek embereket oda. Modellség? Nem áll távol hozzám, valamennyivel lazább a prosti munkarendem, sőt vannak szabad napjaim. Sokkal emberibb most már egy hét. A modellség pedig olyan dolog, amit nem lehet csak úgy megfogni, hogy csupán kinyújtod a karod érte. Le kell tenned érte valamit. Én úgy gondolom, hogy az évek során elég sokat változtam testileg. A kis vékonyka cérnából lettem a helyes, izgalmas látványú prosti, aki pár embernek bejön a kerekded melleivel. Engedélyt kértem a főnökömtől, hogy a maffia berkein kívül próbáljak meg keresni magamnak valamit. Ez a modellség pedig igazán úgy érzem, hogy nekem való. A kiírás szerint hétvégén kell jelentkezni az irodánál, de mindenkinek külön időpontja van. Mindenkit személyesen értesítenek SMS- útján. Megkapom a sajátom, így már nem nehéz készülni arra az időpontra. Előre megtervezem a ruhát és az utat. Mivel szeretek időben odaérni, így hamarosan ott virítok a modellügynökségnél. Besétálva rögtön a recepcióhoz megyek. - Withers kisasszonyhoz mennék, személyes felvételhez. - s az ott ülő nő végigmér, s tanácsként annyit mond. - Gombolja lejjebb a felsőjét. - én meg mint aki kapott volna egy biztos tippet, távolabb egy gombot még kipattintok. Értem jön egy gorilla, aki rögtön észleli, hogy többet mutatok a melleimből, mint egy rendes nő szokás, így mindvégig azokat szuggerálja, mintha övé lenne. Egy sóhajjal veszi tudomásul, mikor megáll a lift. Én kilépek, s már ott van a harmadik ürge, aki egészen az iroda ajtajáig kísér. - Kopogjon és fáradjon beljebb – ennyit szól, s ő máris lelécel mellőlem. Semmi bemutatás, vagy miegymás? Furának tartom, de végül csak megejtem a kopogást, s benyitok lassan. - Elnézést a zavarásért, Erin Garmil vagyok, meghallgatás ügyben. - ajkaim lassan és lágy erotikával mondják mindezt. Kár tagadnom, hogy hozzá vagyok ehhez a sok kuncsaft miatt. Magam mögött finoman bezárom csukom az ajtót, ahonnan jöttem, s majd az asztal mögé próbálok pillantani. Gondolom, valami kő gazdag milliomos pasi lesz, aki nem bír a libidójával, s ott kötünk ki, hogy az asztalára hajoltatva, hátulról megdug. Olyan szánalmas forgatókönyv, hogy megemlítésre sem érdemes. Azonban a nő, s tényleg nő áll fel a székből. Ezt bebuktam. De mit vehet ő észre? Egy nőt, aki az önéletrajzával együtt jelentkezett nála, kezdőzetlenül. Leírtam a maffiát, a prostitúciót, de a képletből kihagytam a drogkészítést. Felül egy fehér topot viselek, alatta melltartó, alul pedig a szokásos kék farmer s a csipkés bugyim a combfixxel. Nem lett volna időm levenni. A ruházat, részről ennyi, egy minimális smink, s a kisugárzásom szerintem teljesen rendben van, én legalábbis ezt hiszem. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Emery & Erin - I wanna your modell | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |