New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 431 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 419 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

bride of the century
Témanyitásbride of the century
bride of the century EmptyKedd Márc. 09 2021, 13:28
Legyen a te döntésed

Play by:
képen Seo Ye Ji
Születési hely:
...
Kor:
29-32
Lakhely:
csak ne Bronx vagy Brooklyn
Szexuális beállítottság:
...
Családi állapot:
a jegyesem vagy
Csoport:
ide
Történetünk:

A lánykérésünk alkalmával nem kaptál gyűrűt. Ez annyira hirtelen történt, hogy mi magunk sem tudtuk feldolgozni. Nem ismerjük egymást, összesen egy alkalommal találkoztunk, de azt hiszem jó benyomást tehettem a szüleidre, ami miatt engem akarnak a férjednek. Ezt mi nyilván egyáltalán nem preferáljuk, mivel mind a ketten szeszélyesek és hedonisták vagyunk, ami lényegében az elejétől fogva egy kompatibilisnek nem tűnő házasságot rejt magában. Mert mi nem fogjuk egymást lenyugtatni, minden bizonnyal csak felerősítjük majd a másikban a szabadságvágyat. Az első vakrandink még várat magára, amire én már kész haditervvel akarok érkezni... Mert már nem is nevezhetünk valamit vakrandinak úgy, ha tudjuk, hogy ki a másik fél, ugye? Okos, gyönyörű nő vagy... Én pedig mindenáron szeretném kihasználni ezt. Talán szerelmesek sosem leszünk, de ettől függetlenül én, aki soha nem hitt a fiú lány barátságban, most nyújtom feléd a kezem, és szövetséget akarok kötni veled. Nincs szükségünk érdekházasságra, egyikünk sem érezné magát komfortosan benne. Én úgy érzem, hogy számomra nem te leszel a nagy Ő, viszont annál többre becsüllek, hogy végig csaljalak a közös életünk végéig. Te ezt képzelheted másképp, talán elhiheted, hogy meg tudsz változtatni... Én pedig talán ennek hajlandó leszek beadni a derekam, de egyelőre ez az egész mind számodra, mind számomra nagyon is kényelmetlen. Mert egyikünk sem érzi itt az idejét annak, hogy elköteleződjön.
mind álarcot viselünk
Seo Dan
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ lakhely ★ :
-
★ play by ★ :
Jang Ki-yong
★ hozzászólások száma ★ :
73

bride of the century
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: