★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 357 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 346 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Brandon Logan, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Olive S. Johnson, Posy Forrester, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. 23 Nov. - 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | My crush Szomb. 27 Feb. - 11:32 |
| Leo | Play by: Christopher Mason Születési hely: Staten Island Kor: 25-27 Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: szabadon választható Csoport: Törvényszegők Történetünk: Öt évvel ezelőtt ismerkedtünk meg amikor rokonlátógatóban jártam New Yorkban. Az egyik éjszaka kiszöktem szórakozni. Egy pubban beléd botlottam, jól éreztük magunkat, minden jól alakult. Amikor felvetetted, hogy folytassuk valahol máshol az éjszakát, azonnal igent mondtam. De, amikor azt kérdezted, hogy voltam-e már együtt valakivel, hazudtam. Te lettél az első. Ami őszintén szólva elég mély nyomot hagyott bennem és azóta se tudtalak teljesen kiverni a fejemből. Most, hogy ismét New Yorkban vagyok feltett szándékom, hogy rád találjak és legyen bármi, de megnyerlek magamnak. Leot egyébként olyannak képzelem el, aki nem igazán tud senki mellett sem megmaradni. Ha bele is kezd egy kapcsolatba az rövid időn belül tönkre is megy. Jelenleg munkanélküli, de elég gazdag családból származik, úgyhogy ez nem akadály a számára. Viszont lehetnek piszkos ügyletei. (Ezeket a megalkotóra bízom.) // A pb-nek nagyon örülnék, ha maradna, de ha csak ez akadályoz abban, hogy megalkosd, egyezkedhetünk. Bár szerelmi szálra keresem a karaktert, de semmit sem szeretnék elsietni. Szépen lassan bontakozna ki a kapcsolatuk, ami eleinte tele lenne bonyodalmakkal. Kezdve azzal, hogy Leo nem adja fel könnyen a függetlenségét, de ha még meg is tenné, Chiara-ra nem úgy tekintene, mint potenciális barátnő, legalábbis eleinte. Siess, nagyon várlak. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My crush | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |