One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága


Kérnénk mindenkit, hogy a könnyebb átláthatóság kedvéért csak rövidebb OOC üzengetésre szorítkozzunk ezen a felületen, a személyesebb hangvételű vagy IC üzenetekhez pedig használjuk a nagy chatet vagy a PM-et.
Új posztok
hozzászólásokWay down we go

Sakamoto Keisuke EmptyMarilyn Kaminski
Today at 12:10 amOne more time, one more chance [Sa & Sn]

Sakamoto Keisuke EmptyYoon Song-ah
Yesterday at 11:46 pmIt's not the best first impression

Sakamoto Keisuke EmptyMia Scott
Yesterday at 11:40 pmI'm just right here - Milo & Hela

Sakamoto Keisuke EmptyMilo Richards
Yesterday at 11:17 pmAltered legends FRPG

Sakamoto Keisuke EmptyVendég
Yesterday at 7:39 pmChiara S. Pascoli

Sakamoto Keisuke EmptyRaelyn J. Winters
Yesterday at 6:36 pmDominic&Elena - Save me darling

Sakamoto Keisuke EmptyDominic Aldrin
Yesterday at 6:31 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Sakamoto Keisuke EmptyChiara S. Pascoli
Yesterday at 6:09 pmFlor & Rae | the greatest medicine

Sakamoto Keisuke EmptyRaelyn J. Winters
Yesterday at 5:22 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 19 16
Diákok 31 28
Törvényszegők 10 20
Bűnüldözés 8 16
Hivatal 9 9
Üzlet 23 17
Oktatás 7 8
Munkások 22 16
Egészségügy 15 18
Összesen 144 148
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég
A legtöbb felhasználó (106 fő) Hétf. Feb. 15, 2021 11:58 pm-kor volt itt.
Discord
csatlakozz hozzánk!


Regisztráláskor felhasználónévnek a karakteretek nevét/becenevét használjátok. Köszönjük. :)

Share
 

 Sakamoto Keisuke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sakamoto Keisuke   Sakamoto Keisuke EmptyHétf. Feb. 22, 2021 5:56 pm

Sakamoto Keisuke

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Sakamoto Keisuke
Becenevek:
Kei
Születési hely, idő:
1993. Március 1. Los Angeles - California
Kor:
27 év
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
asex
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
Kutatás és Oktatás
Egyetem:
Kogakkan University – Cultural and Visual anthropology, shinto priest
Munkabeosztás:
shinto priest (meikai)/vallásantropológus
Munkahely:
Inari Shrine, Los Angeles
Hobbi:
hangszeren játszás, táncok (hagyományos), teaszertartás
Play by:
Haruma Miura

Jellem

Dédnagymama:
“Bolond kölyök, hogy képzeled, hogy van képed akárcsak egy szót is levésni a múlt dicső történetéből? Te, akinek apja is egy senki volt? Takarodj a szobádba!”

Nagymama
“Engedd lejjebb a vállad, a biztos kéz kulcsa, ha az energiád szabadon áramoltatod tovább a vesszőbe. Lélegezz, figyelj és engedd útjára az ideget. Most már sokkal jobb”

Anya
“Szent kamikra mondom, tartsd már úgy a lábadat, ahogy mutatom! Legalább a táncot járd el már úgy, ahogy kéne, ha már fiúnak születtél!”

Jenny, kutatótárs
“Fogalmam sincs, honnan jönnek az ötleteid, de vissza ne tartsd!”

Naoko néni
“Tudom, hogy a családod sosem fogadott be, mégsem hátráltál meg, s azt adtad nekik, amit mindenkinek: szeretetet. Feltétel nélkül. Nem illik ilyet mondani, édes fiam, de kimondom: őrült vagy, hogy olyanokra pazarlod ezt, akiknek a szemében senki vagy.”


Senki vagyok. Sehová nem tartozom. Így tetteim csakis rám vannak hatással, hiszen nincs, akihez kötődjek.


Múlt


Eltelt a megadott napok száma a temetés után, most már beléphetek a házba. Elvégezték a szükséges szertartásokat is, amiben csak mint résztevő vehettem részt, mint immár a család feje.  
- Most már teljesen a tiéd, fiam – Naoko néninek csak a hajszálai többek a ráncainál, ahogy együttérző mosollyal a kezembe adja a ház kulcsait.
- Köszönöm, Naoko néni – s tudom, hogy egyedül hagynak a házzal, a múltammal és a családommal. Legalábbis az emlékeivel.
S ez az emlékezés nem úgy szomorú, ahogy ezt ebben az államokban vélnék.
A családom sosem fogadott igazán be, hiszen elég rendesen belerondítottam a szokásokba azzal, hogy mertem fiúnak megszületni. Már a dédnagymamám felmenői is mikoként szolgáltak a szentélyeknél, s ezt én férfiként nem ápolhatom és nem vihetem tovább.
Dédi sosem beszélt hozzám, s hamar megtanultam, hogy ne kerüljek a szeme elé. Ez még nem akasztott meg abban, hogy úgy éljek gyerekként, ahogy csak engedték a szokásaink. Vagány gyerek voltam, mindent fel akartam fedezni, s ez egyedül csak nagyanyám szívét olvasztotta fel valamennyire. Tőle tanultam meg az íjászatot is, az egyik legjobb íjász lányaként volt mit átadnia. Mégis, táncban remekelt igazán, mint ahogy édesanyám is. S leginkább ebben jeleskedem én is, s a zenélésben. Dédnagyanyámat, akármennyire is nem fogadott be, akárhányszor a régi legendákról mesélt, mindet megjegyeztem, annyira nagyon szerettem beleélni magam a mítikus lények küzdelmeibe, a hősek küzdelmeibe. Az egyetlen esemény közöttünk is ehhez kapcsolható. Ahogy megtanultam írni, lelkesen nekiültem, hogy lejegyezzem a meséit, s egy alkalommal rajtakapott. Azután a nap után még csak rám sem akart nézni, s megtanultam, hogy az útjába se kerüljek. Mégsem féltem tőle. Nem értettem, amit évtizedekkel később igen: ezek a legendák szájról-szájra terjednek és éppen ettől válnak fontossá, mert az élőszó adja meg mindazt a tanulságot, amit magukban hordoznak.
Tőle főleg régi tárgyak maradtak fenn, amelyek hatalmas eszmei értékkel bírnak. Gondosan csomagoltam vissza őket, s úgy gondoltam, ha a szentélyhez tartoztak eddig is, ezután is ide fognak tartozni.
Nagyi holmijain már jókat mosolyogtam, megértve végre teljesen, miért ő volt az egyetlen, aki nyitott felém a családból. A kötelezettségeit szentnek tartotta, ugyanakkor az életet szerette élvezni fiatal korában.
Anya doboza. Sokszor láttam, ahogy éjszakánként kinyitja és nézegeti azt, ami benne van. Tudtam, hogy érték a számára és akármennyire is képtelen volt elfogadni gyerekének, aki szégyenére mert fiúnak születni, még a legnagyobb dühömben sem volt szívem a dobozhoz nyúlni, megértve, hogy számára az az egyetlen öröm, s nem, nem rajtam kívül, az sosem voltam a számára.
Minden okuk megvolt, hogy eldobjanak maguktól. S nekem is megvolt minden okom, hogy amint mehettem volna, ellhagyom azt a házat, amely nem fogadott be.
Ők valóban nem fogadtak kegyeikbe, ám a kamik talán igen. Nagyi mesélte, akárhányszor csak rosszat tett velem dédanyám vagy anyám, valami baj történt a közösségben. Innen tudták, hogy meg kell tartaniuk. S bár ezt babonának tartom, abban hiszek, hogy ugyan próbálgattam másfelé a szárnyaim, itt éreztem otthon magam.
Jót mosolygok a leveleken, egyiket sem nyitom ki, félreteszem. Az az ő élete volt, az ő féltett titkai, s úgy tartom, semmi közöm nincs hozzá. Egy fotó sarka tűnik ki az egyikből, ahogy a halom megcsúszik, s rajta felismerem anyámat. Ahogy ölel valakit, de az takarásban van.
Kihúzom, s meglepve látom, hogy én vagyok a képen vele … és egy férfi. Hosszasan tanulmányzom az arcot, sokat felismerve vonásokban a sajátomból. Megfordítom a fotót. Három név, és egy dátum. Visszapillantok a levélre, ami nem csak levél.

A születési anyakönyvi kivonatom nálam van. Mégis, ez is az enyém, ellenben itt az apa neve nem áll üresen....- Egészen biztos, tudni akarod? - A nyomozó komolyan néz rám, előtte mindazzal az információval, amivel megkértem.
Határozottan bólintok.
- Igen, egészen biztos vagyok benne – várakozással telve nézek rá.

Akármennyire is akartam tudni, mi van apámmal és családjával, a repülőgépről leszállva úgy éreztem, nincs jogom az életükbe rondítani. Az övékébe is. Csak azért, mert reménykedem abban, ha már a családom nem fogadott be, talán most átélhetem, milyen az, családban lenni. Megpillantva az arcom az üveg visszatükröződésében, nagyanyám arca mered vissza az enyém helyett. Elmosolyodom. Sosem magamért tenném meg, hanem, mert úgy vélem, joguk van megtudni. És mert... az ő örökségük is.Sakamoto Keisuke
Kutatás
Play by :
Haruma Miura
Kor :
27
Foglalkozás :
shinto pap/vallásantropológus
Hozzászólások száma :
2

Sakamoto Keisuke Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sakamoto Keisuke   Sakamoto Keisuke EmptySzer. Feb. 24, 2021 9:25 am

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Kei!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Többnyire mindenki életébe a család jelenti a biztos pontot és azt a fajta biztonságot, amire egy gyereknek a legnagyobb szüksége van ahhoz, hogy legyen mersze nekivágni a jövője felfedezésének. Ha tudjuk, hogy számíthatunk valakire, aki megvéd majd minket és ott lesz mellettünk egy nehéz döntésünkkel szemben, úgy könnyebben lépünk meg olyan dolgokat, amiket egyedül talán nem tennénk meg. A család gondolata számodra sajnos nem ezt hozta magával. Elzárkóztak előled és esélyt sem kaptál arra, hogy megmutasd milyen ember válik belőled. Nehéz lehetett ezt megtapasztalni és elfogadni, de úgy tűnik téged ez sosem tört meg annyira, ami miatt úgy dönthettél volna, hogy nem éled meg az életeddel járó lehetőségeket. A legjobbat akartad kihozni abból, amit a magadénak mondhatsz, miközben tartottad magad ahhoz, hogy ne feledkezz el arról sem ki is vagy pontosan.
Jó volt olvasni arról, hogy legalább a nagymamáddal nem volt ennyire távoli a kapcsolatod és általa részessé válhattál a családodnak. Az új fordulat és édesapád gondolata viszont olyan eseményeket sodort az utadba, amik akár jobbá írhatják át az eddigi történetedet. Az újratalálkozás biztosan nem lesz könnyű, de remélhetőleg benne megleled majd azt, amit keresel. Kíváncsian várom mit tartogat számodra majd a folytatás.Sakamoto Keisuke 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Ooh baby,
I love your way
everydayDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
33
Foglalkozás :
jármű-újraélesztő specialista
Hozzászólások száma :
1272

Sakamoto Keisuke Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sakamoto Keisuke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ