★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 402 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 388 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Cesare Palmieri, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Damian Welsh Hétf. 22 Feb. - 2:00 |
| Damian Ace Welsh | Karakter típusa: keresett Teljes név: Damian Ace Welsh Becenevek: a barátai csak Welshnek szólítják, de ebben kimerül minden becézgetés Születési hely, idő: 2000. február 1., New York, New York állam, USA Kor: 21 év Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: mindig kapcsolatban Csoport: média Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: szociológia, NYU Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik//Munkahely: - Hobbi: Egész életében a zenélés volt a hobbija. Hat évesen tanult meg gitározni, mióta az eszét tudja énekel, s reménykedik benne, hogy ez egyszer a munkája is lesz. Play by: Luke Hemmings |
Jellem Welsh; 22 év; 193 cm; természetes szőke; kék szemek Egyedüli gyerekként mindig én voltam a középpontban. Már egészen pici koromtól fogva mindent megkaptam, amit csak szerettem volna. A szüleim ugyan nem tartoznak a gazdag rétegbe, de ennek ellenére sosem kellett összébb húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Ha egy játék vagy ruhadarab megtetszett, akkor valószínűleg már ott helyben megkaptam. Később ugyanez volt a gitárokkal. Összesen kilenc darab van a gyűjteményemben és mindegyiknek megvan a maga neve. Tisztán emlékszem, hogy mikor melyiket kaptam és milyen alkalomból, ha éppen nemcsak egy spontán ajndék volt. Az, hogy egyke vagyok nagyban formálta a személyiségemet. Képtelen vagyok osztozkodni és sokszor hatalmas önzőség veszi át az uralmat a testemen. Ha nem én kerülök ki valahonnan a legjobbként, akkor képes vagyok napokig tombolni még abban az esetben is, ha nem feltétlen versenyről volt szó. Számomra minden tevékenység olyan, amiből ki kell emelkednem és megmutatnom, hogy igenis én vagyok az elsőszámú. Amit a legjobban szeretek magamban, az a humorom. Képes vagyok bárkit megnevettetni még akkor is, ha a világ legszarabb viccével hozakodom elő. Többnyire ezek önkritikából erednek és már-már egészen gúnyosak, de a kívánt hatást mindig sikerül elérnem velük. Egy dolog van az életemben, amin mindig meglepődnek az emberek. Ez pedig nem más, minthogy tizennégy éves korom óta összesen mindössze huszonkilenc napot voltam szingli. Kapcsolatfüggőségben szenvedek, aminek hatására képtelen vagyok egyedül lenni. Szükségem van egy társra, aki mindenben támogat, s sokszor az sem tart vissza, hogy nem szeretem az adott illetőt. Azaz egyetlen szempont, hogy legyen valaki mellettem. Általában ezekből a kapcsolatnak nevezett valamikből csak akkor lépek ki, ha már van egy biztos másik lány, aki segít lekötni minden szempontból. 5 dolog, amit szeretek: • vaníliás fagyi • pop/punk zenék • Margaréta, a hároméves bulldogom • skandináv mitológia • természetfeletti tini drámák, de ezeket csak titokban nézem 5 dolog, amit nem szeretek: • kapor • rap zene • macskák • újlatin nyelvek • horrorfilmek Hatással vannak a zenéire: • David Bowie • Green Day • Blink-182 • Boys like Girls • All Time Low Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Damian Welsh | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |