One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága


Kérnénk mindenkit, hogy a könnyebb átláthatóság kedvéért csak rövidebb OOC üzengetésre szorítkozzunk ezen a felületen, a személyesebb hangvételű vagy IC üzenetekhez pedig használjuk a nagy chatet vagy a PM-et.
Új posztok
hozzászólásokBradley Carter

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyMillie Crawford
Today at 1:50 amAlmost 10 year. Holly shit!

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyPatrick Byers
Yesterday at 11:24 pmI know it's accident, not your fault | Rora & Kai

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyAurora Cabot
Yesterday at 10:47 pmAmphitria

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyVendég
Yesterday at 9:45 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyBradley Carter
Yesterday at 7:07 pmVladislav D. Antonov

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyVladislav D. Antonov
Yesterday at 6:06 pmJoon & Karin

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptySon Hyun Joon
Yesterday at 4:38 pmJátékpartner keresõ

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyTate Dawson
Yesterday at 3:13 pmKaraoke party - Milo & Mia

Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyMilo Richards
Yesterday at 2:23 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 19 16
Diákok 31 27
Törvényszegők 10 18
Bűnüldözés 8 16
Hivatal 9 8
Üzlet 20 17
Oktatás 7 8
Munkások 22 16
Egészségügy 15 18
Összesen 141 144
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (106 fő) Hétf. Feb. 15, 2021 11:58 pm-kor volt itt.
Discord
csatlakozz hozzánk!


Regisztráláskor felhasználónévnek a karakteretek nevét/becenevét használjátok. Köszönjük. :)

Share
 

 Charlie × Red ~ "accidental" encounter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyHétf. Márc. 01, 2021 9:14 pm


Redmond & Charlie
"omg,
shut up"

Miért vagy itt, Red? Miért? Ezzel a kérdéssel mértem végig megint, ahogy felé nyújtottam az üveget. Nem kellett volna újra találkoznunk a történtek után, hogy újra felidézzem magamban, ahogy a testünk összesimult. Vagy ahogy a csókunk legalább olyan mély, nedves és szenvedélyes volt, mint az egész együttlét maga, önmagában felért egy aktussal s úgy kívántam, hogy megint megtörténjen. Azzal azonban tisztában voltam, hogy most nem vagyok vonzó. Hiába öltöztem friss ruhákba, zuhanyoztam és mostam fogat Kellynél, a sebek elcsúfították az arcomat, mégha nem is annyira, mintha kishíján agyon vertek volna.
Azt mondta látott már jobban összeverve, de én nem reagáltam. Nem akartam, mert inkább hallottam volna egy dicséretet tőle. Túl fontos volt a velem kapcsolatos véleménye, mégha ezt kifelé nem is mutattam meg igazán. Nem. Kifelé hideg, dacos, sértett voltam, minden ami elég elutasító ahhoz, hogy eltűnjön.
Ő azonban még sem mozdult. Az ujjaimból kicsúszni készülő üveg felé nyúlt, elkapta, hogy igyon belőle egy kortyot. Ekkor keveredett mellém, a kukához, aminek támaszkodtam... és annyira nem akartam ezt. Az illata könnyen elnyomta a szemét és az utca szagát. Szándékkal jött. Nem voltam hülye, pontosan tudtam.
- Majd máskor drogozlak be... ha lesz máskor... - válaszoltam némileg keserűen. Megvártam, hogy kortyoljon és a zsebébe matasson. Éppen csak annyira pillantottam felé hosszú pilláim alól, hogy lássam, amint előbányász egy cigarettát. A dobozt felém nyújtotta, én pedig csak azért nyúltam oda, hogy hozzá érhessek legalább így. Kihúztam egy cigarettát, bedugtam az ajkaim közé és nagyot szippantottam, ahogy a tűz is megérkezett.
A füst, amit kifújtam találkozott az övével. Ezen a szürkés, mozgékony fátyolon keresztül bámultam rá, ezúttal tökéletesen felé fordultva. A kék szemekre pillantottam, az ajkaira, az állkapcsára... csókolni akartam megint s borzasztóan fájt, hogy nem tehetem meg. Ezért inkább nagyot szippantottam a dohányból, hogy elhúzzam aztán az ajkaimtól. A füstöt ismét felé fújtam, ahogy kicsit közelebb mozdultam.
- Valójában miért vagy itt...? - kérdeztem halkan, egyértelműen célozgatva arra, hogy tudom, nem erre sétálgatott. Talán csak rájött, hogy loptam tőle és vissza akarja kérni. Természetesen már elköltöttem az egészet drogra, s jó néhány adag még ott lapult a hátizsákomban.
- Nem csak sétálgatni jöttél a csövestelepre, igaz? - Nem bírtam magammal, a fejem megindult, egészen addig, míg a vállára nem dőlt. Talán sokat ittam, vagy ittam és keveset ettem. Készen álltam rá, hogy ellökjön, de érezni akartam.


Charlie Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Benjamin Wadsworth
Kor :
19
Foglalkozás :
homless & thief
Hozzászólások száma :
47

Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyPént. Feb. 26, 2021 3:31 pm

Charlie & Red
That’s how you know you fucked up
Különös volt most újra látni, különösebb, mint gondoltam volna… főleg a sebeit elnézve. Sebeket máskor is láttam már rajta, tisztában voltam azzal, hogy az élete velejárói… ettől nem lesz elfogadhatóbb az egész, de… most valamiért mégis kicsit másképp ütött, hogy láthatom rajta az elverése következményeit.
A szemeibe nézni is különös volt, és nehezebb is, mint korábban… de állta a tekintetem, és én is az övét, ahogyan azt a szokatlan súlyt is elviseltük a levegőben. Az érzésen csak rontott, amikor meghallottam a hangját. A látványa mellett ezzel rúgott még egyet belém… az élmény eddig tíz pontos a tízből… bár gondoltam, hogy nem lesz kellemes, főleg az elején nem. Igazából még nem lenne késő elmenekülni, azt mindig lehet, és könnyebb is lenne újra hátat fordítani neki és itt hagyni a kukák közt… könnyebb lenne… ? Talán mégsem, hiszen mégis maradok…
Valamivel könnyebb lesz, amikor elveszi a tekintetét rólam, valahol hálás voltam, hogy nekem kellett megszakítanom a pillanatot – de ekkor egy üvegért nyúlt. Nagyszerű… és nemsokára az elzavarásomig is eljutottunk, pedig még nincs két perce, hogy megtaláltam. – Láttalak már ennél jobban elverve is. – Vállat rántok, mintha ilyen egyszerű lenne, és mintha ennyire igaz lenne. A valósában gondolom nem az volt a legnagyobb baja a közelemben, hogy látszik, elkapták és alulmaradt egy verekedésben.
Sok volt a tényező, ami elterelhette volna a figyelmem, a környezetünk élő volt, mozgásban lévő és hangos, olyan apró kis mozzanatok amik máskor könnyen elterelik a figyelmem – de most nem akartam, most csak rá akartam koncentrálni, bármilyen nehéz is volt… nem akartam levenni róla a tekintetem még. Még eltűnne…
Érti… talán tényleg érti, vagy legalábbis sejti, hogy a történetem sántít, hogy erre nem sétál csak úgy az ember… de ez egy olyan részlet, amire jobb, ha nem kérdez rá, mert nem tudom mi lenne rá a jó válasz. Inkább elnyúlok az üvegért, amit felém nyújt… nem pont békeital, mert a békétől még távolabb állunk, de ez is valami. Elveszem az üveget, mielőtt elejtené, és leülök a közelében, mielőtt még beleinnék. Igen, Charlie, maradni fogok, nekem sem tetszik, de maradni fogok… valami ilyesmit jelenthetett a pillantás, amit felé küldtem, mielőtt kortyoltam az italba. – Reméltem… - Vigyorgok, de van valami aggodalom szerű benne – bár ez most nem az esetleges drogoknal szól. Láttam, hogy ő is ivott belőle, mondjuk az nem sokat jelent nála… de beleiszok én is, majd visszanyújtom neki az üveget. Kellett az a pár pillanat csend, így, kitöltve valamivel, különben esélyesen egyikünk elindult volna a másik irányba. Mondjuk ennek a veszélye még mindig nem múlt el teljesen…
Szóval, ha már itt vagyok, mondjuk a lényegre is térhetnék vele… de ahelyett a zsebeimben kezdek kutakodni cigi után. Ami mondjuk már utal arra is, hogy nem tervezek gyorsan távozni… kiveszek egy szálat a dobozból, de mielőtt még eltenném, Charlie felé nyújtom. Ha kivesz egyet, akkor pillanatokkal később tüzet is adok neki, ha nem kért viszont, úgy csak a sajátomat gyújtom meg – hacsak valahogyan meg nem akadályozott benne.

Redmond Moore
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
22
Hozzászólások száma :
46

Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyCsüt. Feb. 25, 2021 8:48 am


Redmond & Charlie
"omg,
shut up"

Remegő kézzel rejtettem a zsebembe az apró üveget, ahogy megpillantottam. Erősen koncentráltam arra, hogy ez csak egy hallucináció, hogy nem jelenne meg csak így miután… azt tette velem. Mit is tett? Végül is csak elküldött a francba, miután megkapta a testemet és ezen még csak fel sem kéne háborodnom. Nem. Nem is háborogtam igazán, inkább csak sértett voltam és elképesztően szomorú, amit nem tudtam még hová tenni. Akárhányszor eszembe jutott, felkavarodott bennem millió érzés és nagyon sokszor jutott eszembe, mint valami őrült rémálom, amit az ember egész egyszerűen nem tud kiverni a fejéből. Úgy égett a tudatomba a bőre melege, az arca, ahogy összeolvadt a testünk. Tetszett és menthetetlenül sebet is ejtett rajtam.
Láttam, ahogy megbámul. Talán kiszúrta a verésnél szerzett újdonsült sebhelyeket az arcomon. Nem volt benne nagy újdonság. Az ismeretségünk alatt többször is láthatott megverve. Kék szemei gyorsan az én barnáimra találtak s én sem pillantottam félre. Hiába fájt annyira, amit tett… megint elképesztő forróságot éreztem végig rohanni a testemen, a gyomrom beleremegett. Csak kívülről tűntem magabiztosnak, miközben minden porcikám menekülni akart innen.
– Szia… gondolom… – válaszoltam a köszönésfélére. A hangom gúnyos és kiábrándult volt egyszere. Nem vártam semmit, s nem is értettem miért jött ide. Ez nem egy olyan hely volt, ahol Red csak úgy megfordult, mármint nem volt a közelben az egyetem, de még csak a lakás sem, ahol hagytam magam leteperni… vagy magamra ráncigáltam, hogy leteperjen.
Nem figyeltem többet. Mégis csak kihúztam a zsebembe dugott üveget. Egyetlen mozdulattal tekertem le újra a tetejét és húztam meg. Nem volt nagy adag, de éppen elég ahhoz, hogy kicsit átmelegítsen és a hangulatom is viszonylag élhető legyen. Egyelőre azonban csak komorság, szorítás a mellkasban és fájdalmas légzés maradt nekem.
Red… nézz máshová… menj el… Próbáltam koncentrálni, hátha elmegy s nem nekem kell talpra kecmeregnem és eltűnnöm innen, mielőtt még szánalmasabb állapotba kerülök. Újabb kortyot vettem magamhoz az üvegből, de ő csak nem ment el. Beszélt hozzám, magyarázkodott, hogy csak odajött köszönni. Mégis minek? Ő maga küldött el.
Keserűen nyeltem le a bennem duzzadó gondolatokat. Kellett egy pillanat, hogy meg tudjak szólalni. Már nem érdekelt a háttérben lökdösődő hajléktalanok látványa, ahogy egy kopasz fickó részeg éneklése sem. Redmond töltötte ki a világom minden apró részletét… ne meg a hideg föld, amin ültem és egyre inkább kezdte reszketésbe taszítani a testemet.
– Értem… – sóhajtottam aztán. Képtelen voltam ennél bántóbb szavakat odalökni neki. Csak a kezemben szorongatott whiskys üveget nyújtottam ki felé. – Kérsz ebből? – Kérdeztem, nem is kifejezetten békejobbnak szántam. Csak úgy kellett valami, ami megtöri ezt a furcsa csendességet közöttünk. Láthatta, mennyire remeg a kezem, az ujjaim közül majdnem kisiklott az üvegcse. De nem érdekelt most, hogy gyengének lát. Az is voltam. Törékeny, mint egy rohadt porcelánszobor és nem tudtam elrejteni.
– Nyugi, nem tettem bele semmilyen cuccot. – Tettem hozzá.


Charlie Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Benjamin Wadsworth
Kor :
19
Foglalkozás :
homless & thief
Hozzászólások száma :
47

Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyHétf. Feb. 22, 2021 9:52 pm

Charlie & Red
That’s how you know you fucked up
Az emlékek elkísértek, amikor halványulni látszottak, szinte a semmiből törtek elő újra, egyben vagy darabokban, néha sorozatszerű filmben, máskor csak képkockák, mozzanatok, amik önmagukban máskor jelentéktelenek lettek volna, most új jelentőségre tettek szert. A bűntudat lassan formálódott bennem, hiszen már akkor születőben volt, amikor éhezve találkoztunk. Bár akkor még egyszerűbb volt a maga bonyolultságában is – a történtek tovább komplikálták a helyzetet, olyan irányokba, amikbe korábban nem gondoltam volna, s amik fele egyre több gondolatom nyújtózna el. Kényelmetlen csak az első pillanatokban volt, talán még akkor sem, csak szokatlan, valami új, vagy meglepő… mostanra valami különös űrré nőtte magát, nem tudom, hogy hiány vagy bűntudat, vagy több ennél… csak azt tudtam, hogy látni akarom a végét, hogy elengedhessem, hogy ne legyen egy újabb részlet, amibe görcsösön kapaszkodnom kellene… vagy egyszerűen csak látni akartam, és mindenféle kifogást kerestem rá, véletlenszerűre tervezett sétáktól, a kerülőkön át a célzott keresésig, amihez most értem. Mert keresem már egy ideje, minden hasonló alakban az ő vonásait, de egyik sem pont olyan, vagy meg sem közelíti…
Mintha egyre jobban elvesznék az idegen alakok közt, vagy csak a remény távolodik tőlem, hiszen New York hatalmas, bárhol lehetne lényegében, viszonylag gyenge kapaszkodó Brooklyn… de már egy hete, így erre kell lennie, valahol a közelben, biztosan…
…és ott is volt, az egyik kuka mögött, bár várnom kellett egy pillanatot, amíg feldolgoztam a látványt, ami elém tárult. A földön ül, üveggel a kezében, de nem ezen volt a lényeg, a tekintetem az arca vonzotta, sebekkel, amik korábban biztosan nem voltak rajta, sebekkel, amiket az utolsó találkozásunk és a mostani közt szerzett idekint. Mert itt ez megtörténik… Mégsem bámulom sokáig, a tekintetem gyorsan az övére talál, bár még magam előtt látom a foltokat. – Neked is szia. – Bár tény, hogy nem a legjobb körülmények közt váltunk el, erről árulkodik a hangja is. Az enyém összeszedettebb, higgadtabbnak ható, még ha belül már kevésbé is igaz, abban legalább jó voltam, hogy hogyan rejtsem el amit érzek. Egy ideig…
A kezem észrevétlenül szorul ökölbe a kabátzsebemben, majd elenged és szorul újra, pár pillanatnyi szünet, ahogyan vissza próbálok emlékezni arra, hogy mit is kellene mondanom most neki, mert amúgy korábban biztosan tudtam, most meg… - Csak gondoltam nem lépek köszönés nélkül, ha már kiszúrtalak. – Rándul a vállam, azt nem terveztem bevallani neki, hogy az már az a nap, amikor keresnem kellett őt, már túl vagyok azon a napon, amikor csak elvétve pillantottam a hasonló alakok irányába, de azon is, amikor szándékosan hosszabban sétáltam. Nem, már keresnem kellett, mert nem láttam, és… elküldene, vagy nem, most, hogy már itt vagyok?

Redmond Moore
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
22
Hozzászólások száma :
46

Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptyVas. Feb. 21, 2021 2:05 pm


Redmond & Charlie
"omg,
shut up"

Gyűlöltem. Gyűlöltem, hogy állandóan eszembe jutott, ahogy elfordított a fejét és nem nézett többé rám. Bár a pánik rohamok elmaradtak azzal együtt, hogy a gondolataim nagyrészét ez töltötte meg és nem az egyéb szerencsétlenségeimen való rágódás. Megszoktam már, hogy hideg van, hogy az idősebb hajléktalanok úgy bámulnak rám, mint a friss húsra, amiből letéphetnek maguknak egy darabot. Ez volt az életem, na meg az állandó bujkálás a drogdílerek elől, akinek tönkre tettem az üzletét.
Pont egy éjszakával korábban tört rám egy banda… jobban mondva kapott el az egyik McDonald’s mögötti kukánál zabálva. Hárman voltak, abból kettő olyan nagydarab, hogy egy mozdulattal kiütöttek volna, mégis a szószóló Bob volt, a nyúlánk, állandóan hatalmas ruhákat hordó, sötétbőrű díler. Most megdöglesz, Lopez!– bizonygatta. Tudtam, hogy képes lenne eltenni lábalól… ezeknek mindent szabadott. Bárki életével úgy játszottak, ahogy nekik tetszett, mert semmi más nem számított, csak a bevétel. Nem volt más választásom, a félig megrágott hamburgert, ami a kezemben volt – és borzalmasan sajnáltam –, felé hajítottam, egyenesen az arcába, hogy aztán rohanni kezdjek. El kellett érnem a rendőrségig, muszáj volt, hogy Kelly megmentsen. Ő volt az utolsó reményem.
Éreztem még ezen a napon is, ahogy a lábszáram ég a futás okozta fájdalomtól. Az arcomon pedig hegek és véraláfutások éktelenkedtek, fájdalmasan lüktetve újra és újra. De legalább a ruhám tiszta volt, le tudtam zuhanyozni és még ettem is Kellynek hála. Talán egyszer majd megköszönöm neki… de egyelőre nem vitt rá a lélek. Csupán a szokásos módon kora reggel kisurrantam a lakásából és visszatértem a brooklyni hajléktalanok közé.
Pete, akinek csak fél szeme volt egy kuka mellett ácsorgott, amiben szokás szerint égett a tűz. A füst büdös volt a sok szeméttől, amit rá dobáltak, én mégis odahúzódtam hozzájuk, finoman, alig-alig észrevehetően, nehogy elzavarjanak. Így kicsit volt időm megmelengetni a kezemet és magamhoz térni, visszaszokni az utca morajlásába.
A lángokba bámulva, bőrömön érezve azok forróságát, megint eszembe jutott Red csókja. Az is pontosan így égette az ajkaimat, csak közben még elhittem, hogy kellemes és jó, mostanra meg nem maradt más, mint egy tátongó seb, amit egész egyszerűen képtelen voltam normálisan viselni. Bár csak első nap hullattam könnyeket, minden kint töltött éjszaka azon agyaltam, hogy bár mellettem lenne és megölelne. Bár ne egyedül kéne kuporognom azokon a hideg kartonokon.
Miután megmelegedtem félre vonultam kicsit, hogy keressek egy helyet a konténerek mellett. Már minden szemetet, kartont és újságot összegyűjtöttek a többiek, így csupán a hideg beton maradt. Hátam neki támasztottam a szeméttárolónak. Így húztam ki a zsebemből azt az apró üveget, amiben éppen egy darab whisky várakozott arra, hogy megigyák. A Kelly lakása környékén található kisboltból loptam el, egész egyszerűen nagyobb szükségem volt rá, mint egy hatalmas tál rántottára reggeli gyanánt.
Gyorsan tekertem le a kupakot, remegtek a kezeim, az egész testem. Ez már nem csak a hideg volt, hanem az elvonási tünet. Egyre többet drogoztam és ittam, egyre több és több kellett belőle. Egy kortyot húztam le, hagytam, hogy végig égesse a torkomat, kicsit átjárja a melege a testemet… és mikor sűrű szempilláim alól megint felvillantak a barna szemek, megpillantottam Redet. Azonnal összerezzentem, mert úgy láttam, hogy egyenesen engem bámul.
Csak hallucinálsz… csak hallucinálsz!– bíztattam magam. El akartam hinni, hogy a képzeletem és a droghiány játszik az elmémmel. Mit keresne itt? Elküldött a francba. Látni sem akart, miközben én… én csak vele akartam maradni. Minden erőmet be kellett vetnem, hogy megőrizzem a tartásom és visszacsavarjam az üvegre a kupakját, majd visszarejtsem a zsebembe.
– Te… mit akarsz? – kérdeztem szinte elhaló hangon.


Charlie Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Benjamin Wadsworth
Kor :
19
Foglalkozás :
homless & thief
Hozzászólások száma :
47

Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter EmptySzomb. Feb. 20, 2021 10:23 pm

Charlie & Red
That’s how you know you fucked up
Akkor köszi a szexet… nem pont az az elköszönés amit hallani akartam volna tőle. Bár még azt sem tudtam, mit akarok hallani, vagy mit nem… Dühös voltam, valahol rá is, meg magamra is. A zsebekből lenyúlt pénz meg… valahol jogos volt, és kicsit talán meg is érdemeltem. Szándékosan hagytam, hogy előbb elmenjen, és csak percekkel később mentem ki én is, összepakolni a kint hagyott cuccokat, és lemosni magamról az érintését egy időre…
Nagyjából egy hétbe telt, amire rávettem magam, hogy megkeresem. Vagy inkább… csak szándékosan olyan helyek közelébe tettem kerülőket, amerre tudtam, hogy meg szokott fordulni… szóval hacsak nem változtatta meg az összes általam is ismert szokását, előbb vagy utóbb találkoznunk kellett… Zavart így zárni vele a dolgokat, már így is túl sok szálat hagytam elvarratlanul, és nem akartam, hogy ő legyen a következő… még mindig elküldhet a pokolba, de akkor legalább nem egy köszi a szexet, asszem lesz az utolsó amit a fejemhez vágott...
De egy hét azért sok idő, így ma már valamivel tudatosabban kerestem őt az utcákon. Volt már, hogy azt hittem őt látom, de eddig egyik alkalommal sem ő volt az… De egy hét talán nem is annyira sok, vagyis, alig éreztem magam jobban felkészültnek erre a találkozóra, mint a második napon, de ennél jobb egy hónap múlva sem lehet, szóval… most vagy soha?
Talán önző okaim is voltak arra, hogy újra lássam. Össze akartam szedni magam, rendbe tenni az ügyeimet… és most ő is egyfajta elintézetlen ügy lett. Vagy pont, hogy kicsit több? Azóta is zavart a fájdalom, amit a hangjából éreztem, nem tetszett, hogy hagytam, hogy úgy távozzon, ahogyan… de akkor azt láttam a legjobbnak, és talán még most is ugyanazt tenném. De az már egy hete volt, én pedig már őt keresem titokban, még ha próbálok úgy is sétálni, mintha más dolgom lenne, és nem úgy pillantani az emberek közé, mintha keresnék valakit, s nem túl feltűnően figyelni a hajléktalan csoportokat, mindegyiknél remélve, hogy meglátom őt is.
Fejben már lejátszottam egy párszor, a kimenetelek változtak, és esélyesen a valóság úgyis más lesz, a szemébe nézve talán már megint nem lesz annyira egyértelmű a helyzet, mint amikor elindultam… de most már nem fordulok vissza. Addig nem, amíg meg nem találom...
Valahol, talán féltem is, féltem, hogy mit fogok látni a szemeiben, hogy most utál, vagy már nem érdekli... valamiért mindkettő egyformán rossznak tűnt. De csak egy módon tudhatom meg, hogy mi van vele...

Redmond Moore
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
22
Hozzászólások száma :
46

Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Charlie × Red ~ "accidental" encounter   Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty

Ajánlott tartalom


Charlie × Red ~ "accidental" encounter Empty
Vissza az elejére Go down
 

Charlie × Red ~ "accidental" encounter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn-
^
ˇ