Lassan leütögettem a hamut a vékonyabb szivarról, kicsit hozzákocogtatva egyúttal az egyetemen diplomázáskor szerzett pecsétgyűrűvel együtt a kristály hamutálkába, míg szemmel látható elégedettséggel fújtam ki a füstöt. A szivar valóban elégedettséggel töltött el, még ha az üzleti vacsora kilátásai kevésbé tették is ezt. Unalmas és üres gesztus volt ez, amihez a partnerem ragaszkodott. Kivagyiságból? Meg akart mutatni valamit, vagy csak simán reprezentálni? Meglehet, elvégre Ő állta a cech-et ilyenkor, de engem ennyi idős koromra már módfelett fárasztottak az ilyen körök. Ülni egy kávé fölött és úgy csinálni, mintha valami teljesen más dologra alkudoznánk, hogy aztán az üzlet valós tárgyát mintegy mellékesen csapjuk mellé... arabok és az ő keleti szokásaik... uralkodom vonásaimon és nem forgatom meg szemeim, mert minden vonásban beléphetnek, teljes kompániával, mert nem adta alább, hogy személyzetből és családból ne villantson valamit. "Nézd, ez mind az enyém!" ez volt a gesztus és engem a legkevésbé sem érdekelt, egy kivétellel... És mégiscsak Emery apja!
Emery... na, a kis zafírszemű macska inkább éri meg a várakozást és a herce-hurcát, azt kell mondanom. Két hónap telt el, mióta bebocsátást szeretett volna nyerni klubom titkos paradicsomába. Alapvetően ilyen esetekben, ha egy ismerős szeretett volna bejutni, miután megszerezték amit akartak, nagyon nem volt dolgunk egymással a szokásoson kívül, maximum ott futottunk össze. Nem úgy Emeryvel! A kis barna nem csak a hét utolsó három estéjére pozícionált "exkluzív klub" nyitvatartási idejét használta ki (a bár egész héten nyitva állt ugye) hanem ha volt rá lehetősége és ürügye, tudott lopni némi időt, olykor egy-egy hétköznapon is feltűnt nálam, hogy kicsit sündörögjön s doromboljon, mint egy hízelgő cica, ami az ember körül tekergőzik simogatás, vagy jutalomfalat reményében. Én pedig pontosan így is viselkedtem vele: figyelmem cicázva kapta meg, olykor csak enyelgés formájában, simogatások, csókok netán egy kis masszázs volt, amit rááldoztam szabad időmből, hogy aztán szegény felhúzott lányt vagy az idejének lejárta szólítsa el, vagy az én feladataim miatt ne tudjak rá több időt szentelni (igaz az új balhét még nem kezdtük el tervezni, az előző után kellett némi idő, hogy elüljön a zaj és nyugalom legyen, így lényegesen több időm volt a bár normál feladatai mellett). Máskor többet kapott, a testi kielégülést nem tagadva meg, bár ez sem mutatott egyenletes képet: volt alkalom, hogy csak az ujjaim, vagy nyelvem élvezhette, azt viszont hosszan és annyiszor s addig, míg az időnk kitartott, így játszva a benne felgyülemlő feszültséggel, vággyal, mohósággal. Először persze fújt és borzolta képzeletbeli bundáját, de amikor az első megvonással járó találkozót követően majdnem egy héttel elvittem egy motoros kiruccanásra, aminek az egyik pontján egy eldugott kis külvárosi sikátorban többszörösét kapta meg annak, amit korábban nem s amit nem is várt, történetesen, hogy mindkettőnk jóleső fáradtságáig kefélem fél-publikusan, kezdte megérteni a játék lényegét, az előnyöket, amik mindebből származtak... S mindehhez jött a klub persze, ahol szintén nem szűnt meg ez a pikáns játék. Ott sem változott ez a struktúra, tudatosan és következetesen építettem a magam kis kártyavárát lapról lapra, aszerint adva vagy tagadva meg Emery-nek velem kapcsolatos kéréseit, vágyait, hogy ez miként illeszkedett a rendszerbe. Hogy éppenséggel azon volt a sor, hogy csak és kizárólag egymással foglalkozzunk a fülledt környezet ellenére is, vagy éppenséggel azt kelljen végignéznie, amit tőlem szeretett volna, de más kap meg, míg mondjuk Andre,- vagy bárki akit választott-, ugyan azt teszi vele közben, újra abba a kettős örvénybe rántva, amiből először is kapott kóstolót - a testi vágyai teljesülnek, de valami többlet mégis hiányzik, ami hozzám kötődik. A kéj és a szenvedés olyan keverékét, ami túlment és színvonalában felül is múlt egy sima bilincselést, netán pár paskolást egy lovaglópálcával... kifinomultabb szintjét építve fel egy részben szellemi BDSM-hez kapcsolódó világnak, ahol a vágyak, a kielégülés és az érzések kavargó egyvelege képezték leginkább az eszközöket.Hogy nekem könnyű volt e mindez? Nem. Én is megszenvedtem ezeket a magam módján, nekem is önkontrollt, önuralmat kellett gyakorolni, én sem voltam teljesen szabad a magam által írott játékszabályok által s így talán Emery-nek is még elviselhetőbb volt a dolog, hiszen bizonyosan megérezte rövid időn belül, hogy itt a "mester" is áldozat valahol, még ha önmagáé is. Tudom, hogy van ő ennyire értő és kifinomult. Szóval részemről sem volt oly' egyszerű a történet, de a cél megadta az akaraterőt. Az pedig nem volt más, mint maga Emery. Akartam őt, csakhogy tudtam: esetében ez nem egy sima séta a parkban és hagyományos úton nem érhetem el, nekem felül kellett nőnöm mindenen, ami körülvette. Összetörni a világát, őt magát s a helyébe mindenből újat adni, mind-mind olyat, amiben már én is benne vagyok. Szellemi-érzelmi-testi kábítószerré avanzsálni, tudni, hogy mikor legyek a tompító, enyhítő ópium aki masszíroz, ellazít és megnyugtatja, mikor pörgessem fel és éreztessem vele, hogy övé a világ mint a kokain... ebben állt minden mesterkedésem. Veszélyes játék volt, de fásultságomat csak ez törte meg az utóbbi időben, ez adott újra fiatalos lendületet.
Az órámra pillantottam, kelletlenül nyugtázva, hogy a Rolex mutatói milyen lomhán tekeregnek a csuklómra erősített precíz szerkezetben. Most is hamarabb voltam itt, szokásomhoz híven, leparkolva azt a lelketlen német csodamercit jól látható helyre az étterem előtt. A mai alkuhoz ez lesz a csali. Amikor befelé meglátja, tudni fogja, hogy az enyém és biztos alkudni akar majd rá az üzlet valós tárgya helyett. Arabok... A lefoglalt asztalt így vehettem át és kezdhettem dohányozni, hogy elüssem az időt kissé elmélázva szegezve szemem a különterem bejáratára a kékes füstön át. Elmém is a Smaragdszemű körül forgott, ahogy kékségeim is őt akarták meglátni s ahogy teljesen sötét öltönyegyüttesem is az Ő kedvéért öltöttem (a motoros kiránduláskor jegyezte meg egy kirakat előtt elhajtva, hogy mennyire tetszene neki rajtam, így később visszatértem és vettem rám szabottat), még ha édesapja azt is fogja gondolni, hogy őt tisztelem meg és a bizniszelésünk. Pedig igazság szerint meg tudtam volna oldani a kérdést nélküle is, ha nem érdekelt volna az jobban, hogy Emery, aki üzleti tanácsadóként kísérte, betartja e legutóbbi kis játékszabályom? Múlt héten, amikor legutóbb találkoztunk, kapott egy kis játékszert a végén a monogramom gravírozva, azzal, hogy a legközelebbi találkozásunkkor hordania kell az annak megfelelő célterületen. Csakhogy nem tudhatta, hogy az nem titkos légyott lesz, hanem nyilvános! A merengés megmosolyogtat, így apró rándulással a szám sarkában kortyolok a whisky-s poharamba.
-Emery te sosem tudod hol van az a bizonyos határ!- Annyiszor hallottam már ezt a mondatot, hogy már szinte meg sem hallom. Lehetséges, hogy ezért sem tudtam ténylegesen, hogy hol van az a határ. Bár ez attól is függ, hogy a saját határaimról beszélünk, vagy másokéról. Na jó, még sem függ tőle. Mert édes mindegy volt, én mások választóvonalát is szerettem áthágni, vagy éppen meghágni. - Nem értem mire gondolsz..- sóhajtok, míg a tükör előtt próbálom a hajamat, egy összeszedett kontyba összetűzni kevesebb sikerrel. A nővérem jajveszékelése pedig nem nagyon segít a dolgon. - Arra, hogy Lorenzo veszélyes, és apa nem fog neki örülni.- Lorenzo nevére egy ábrándos sóhaj hagyja el az ajkaimat. - Igazad van, minek is akarom összetűzni, úgy is szétbassza az egészet..- dobom el lazán a hajtűt az asztalon. - Emery!- Nem volt nekem most türelmem ehhez, meg úgy egyáltalán a nővéremhez sem, akinek nem állt másból az élete, csak abból, hogy meghúzódjon. - Nagyon ritkán találkozunk, de most kezd eszembe jutni, hogy ez miért is van így.- jegyzem meg, miközben egy enyhe vörös piros árnyalattal kiemelem az ajkaimat. - Mint mondtam..- kezd bele, de még mielőtt befejezhetné, folytatom én helyette. - Apa nem fog ennek örülni?- nézek rá vissza a tükörből, szemöldökömet felvonva.- Én meg mint mondta, pár hajvariáció előtt is, nem hozzámenni készülök. Nem mennék hozzá soha olyan férfihoz, aki bármiben is veszélyes lehet rám. Túl nagy annak a veszélye, hogy visszaélne a hatalmával felettem. Mást részt pedig én szeretek mindenhol az első lenni, ezt pedig egy Lorenzohoz hasonló férfi nem tudja megadni, akinek soha nem elég egy..- ez így is volt. Talán ahhoz már túl büszke voltam, hogy elmélyítsem, egy hozzá hasonló férfival a kapcsolatomat. Ami ment volna, mert tudtam, hogy hatással van rám. De tudtam a buktatóit is, amiből csak én jöttem volna mindenféleképpen rosszul. Így próbáltam vele kapcsolatban, nem túl mélyre menni. Ami néhol sikerült, néhol pedig nem. Nem mindig tudtam a gátlás falait magam előtt tartani. Tudtam, hogy ennek mindenféleképpen, valami fájdalmas vége lesz. De talán elkerülhető volt, úgy ha nem egy mély sebet szerzek tőle, hanem csak egy horzsolást. Amit enyhíteni tudsz. Persze valamiféle elcseszett kötődés, már így is kezdett kialakulni köztünk. De nyilvánvaló volt, hogy Lorenzo számára ez talán azért is volt izgalmas, mert többé-kevésbé majdnem mindent is megtehetett. Addig pedig, amíg a falaim mögött biztonságban tudtam magam, az ostroma alól, talán jobban bele tudtam simulni a dologba. Az ilyesfajta játszadozásra hamar ráállt az agyam, már csak a múltam miatt is. Tudtam mit kíván el tőlem. Azt is, hogy mit szeretne elérni. De a ténylegesen nem hagytam, hogy magába daráljon. Azt már tudtam, mire számíthatok tőle testileg, és mire nem érzelmileg. Így ehhez mérten próbáltam én is úgy belemenni a játékba, hogy a valódi cél csak részben tudjon végbe menni. Még mindig nem tudtam mennyibben bízhatok meg benne, és azt hogy valójában nekem mi van a tűréshatáromon belül vele kapcsolatban. Hol volt az a pont, ahol már az érzelmek navigálták tetteimet? Nem tudtam, így óvatos lépéseket tettem felé. - Na, hogy festek? - fordulok a nővérem felé, a durván felsliccelt haragos zöld ruhában. Láttam a megvetést a szemeiben, és ahogy a ráncok elmélyülnek a homlokán - Biztos ez a megfelelő ruha, erre a vacsorára?- ha rajta múlna garbóba mennék, és egy olyan nadrágba, ami bővel eltakart mindent. - Igen. Nos..-húzom elő a kis játék szert, ami Lorenzotól kaptam.- Bent maradsz amíg felhelyezem? Vagy most már ki is mész?- Még a kérdés végére se értem, de már az ajtó túl felén volt.
Apám éves faszméregetése, minden évben ugyanolyan unalmasnak tűnt. Ugyanazok az arcok, és ki nem mondott hadüzenetek a másiknak, amikből vagy értett a másik, vagy másnapra elvesztette a lába alól a talajt. Azt is tudtam, hogy Lorenzónak miért kellett tiszteletét tenni ezen, és apám miért méreget úgy engem, mintha csak a jeleket keresné rajtam. A nővérem jártatta a száját, ahelyett hogy a férje farka körül dolgozna oly serényen, és akkor talán nem kellett volna a titkárnőmet kirúgni, aki viszont elég szorgosan megtette ezt helyette is. Az ilyesfajta történések nem igazán leptek meg. Tudtam, hogy ebben a világban, kevés olyan házasság létezik, mint amilen a szüleimé volt. A hűséget túlértékelt fontossággal helyezték előre, míg anyám észre sem vette, hogy apám túlzott uralkodásivágya, már-már tárgyiasítja őt. De nem zavarta, ő talán ebben vélte felfedezni, hogy apám szereti, és tiszteli őt. - Ez a férfi nem tiszteli a nőket Emery..- szólal meg végül apám. A nagy Hiram Nassar, aki ugyan szeretetét nehezen mutatta ki, de akármikor tűzbe ment a lányaiért. Ezen a bizonyos ponton, néhol meg is sajnáltam, hogy olyan gyermeke lett, mint amilyen én vagyok. Pontosan olyan volt, mintha a valaha fiatal énjével kéne megértetni dolgokat. Aki ideje nagyrészét azzal töltötte, hogy nők gyűrűjében mártózzon meg, amikor úgy kívánta. - Csak nem félsz apuci, hogy letaszítanak a szirtedről? - mosolyodok el amikor felé nézek. Idegességében begyűri az alsó ajkát, és mereven az utat figyeli. - Nem, mert tudom, hogy amint alámerülsz, ennek a kis játéknak..ami neked akkor már nem csak játék lesz, de számára igen. Akkor életedben először csalódni fogsz. Az pedig iszonyat módon fog fájni. Én pedig tudom, hogy te hozzám fogsz vissza szaladni, apuci kicsi lányaként.- olyan magabiztosan állítja, amitől érzem, hogy a düh mardossa a torkomat. De nem szólalok meg, csak felszegem az államat, és az út felé nézek. - Óvatos vagyok vele kapcsolatban, és az is maradok. Nem kell többnek lennie.- védekezem, mert valahol magam is tudom, hogy igaza van. De nem akartam róla tudomást venni. Túl jó volt, az egész, hogy elrontsam bármivel is. Viszont ha hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vettem észre, hogy telhetetlen voltam. Hogy egyre hisztisebb voltam, ha esetleg Lorenzo valamit megvont tőlem, ami nekem járt. Mintha legalábbis mástól nem kaphattam volna meg. De ez sajnos igaz volt. Ha mástól kaptam elmaradt az extázis, a tényleges kielégülés pedig nem történt meg. Olyan volt az egész, mintha levegőt is, csak az ő parancsára tudtam volna venni. - Tudjuk milyen vagy, ha alámerülsz...- jegyzi meg apám most már keményebb hangnemben, mintha olvasni tudna a gondolataimban. Igen tudjuk. Egy kibaszott függő.
Belépve az étterembe, igyekszem úgy tenni, mint akit teljesen hidegen hagy a tény, hogy Lorenzo itt van. Így hozom a szokásos stílusomat, ami egyhangúan vezeti végig a termen a tekinettét, miközben azért titokban őt keresem. Tudtam, hogy itt van, és nem mondom, hogy könnyű volt az idefele vezető út. Főleg, hogy az izmaim indokolatnaul húzzódtak össze olykor a kis játékszer körl. Ami megnehezítetette azt is egyuttal, hogy nyugton álljak, vagy egyáltalán bármit csináljak. Apám maga elé engedd, az arab szokásoknak fittyet hányva. Velünk szemben soha nem követte ezeket, azt hiszem egy része nagyon is gyűlölte azon időszakát, amikor ezt még elvárta anyámtól. - Szívecském.- mire bármire is reagálhatnék Brett az ajkaimra tapad, és szorosan karolja át a derekamat. - Brett...-ejtem ki akadozva a férjem nevét, és nagyon meg kell magamat erőltetnem, hogy ne csússzon ki egy jól irányzott: Te mi faszt a keresel itt? Szinte már zsigerből éreztem, merre kell néznem, hisz apám kedélyes mosolya mögött, ott volt némi győzelemittasság is. - Indulhatunk is azt hiszem, ne várassuk meg a Mr. Vercottit.- Brett keze indaként simul a derekamra, és felfele a lépcsőn, túlfűtött szavakat a mormol a fülembe, de egyszerűen nem fogom fel egy szavát sem. Mert a tekintetem szinte azonnal Enzoval forr össze. Újra rándulok egyet oda lnet, majd másodjára is, amikor végig nézek rajta. Ó, na ne már. Az egy dolog, hogy játszunk, de ő egyáltalán nem fair játékos. Beharapom az ajkaimat, így talán valami másra fokuszálnak az érzékeim, és nem a látványra, és az azt okozta heves izomösszehúzódásokra, amitől néhol én is érzem, hogy ívbe feszül a hátam. Ez így nem lesz jó, nagyon nem esz jó. - Jól érzed magadat Em?- Húzz magához közelebb Brett, én pedig reflexből rántanám el magamat tőle. Ahogy közelebb érünk, szerencsére nem a férjem illatát érzem az orromba kúszni, hanem Lorenzo erőteljes aromáját, ami kicsit sem hozz enyhülést odalent sem. - Lorenzo, örülök, hogy látlak..- nyújt felé kezet apám, mire Brett immár a hasamon nyugtatja a másik kezét is. Undorodom tőle. - A lányomat gondolom már ismered..-jegyzi meg apám, majd mint egy döfésként folytatja.- Ő Pedig a férje Brett O’hara... - Ismer, de attól még üdvözölhet.- szabadítom ki magam végül, a férjem szorításából, és kicsit közelebb lépve, egy szelíd mozdulattal, kézcsókra nyújtom a kezem Lorenzo felé, miközben a szemeimből tökéletesen kiolvashat mindent, ahogy ránézek.
Az egyáltalán nem igaz, hogy egy ilyen estétől bármi jobb lenne. De az is tény, hogy jobb elfoglaltságot találnék, nem is egyet. Valójában az ilyen alkalmakkor semmi nem dől el, ritka a valós üzletek megkötése és egyáltalán én eleve nem is nagyon seftelek ezekkel a figurákkal, csupán annyira szorítkozik a dolog, hogy Hiram cégétől egy-egy megvesztegetésre alkalmas anyag elkészítéséhez olykor szükségem van lányokra, egyszerűen jobb az ilyen ügyeket profi partnerekkel intézni. Ebből a szempontból Hiram cégével nem is volt semmi gond, jó lányokat küldött és az árakban is méltányosan meg tudtunk egyezni, de az már fárasztott, hogy a kapcsolati hálója egyik díszpéldányaként akart engem is mutogatni. Felőlem akár meg is fulladhatott az összes alvilági nagykutya, engem nem érdekeltek és igyekeztem nem is foglalkozni velük, amennyire tehettem. A klubom a találkozóhelyük volt, olykor a játszóterük, felüdülést kínáltam nekik, de nem csak nekik... a befolyásos, legális hatalmú emberekre ugyan úgy figyeltem s az, hogy őket zsarolható helyzetbe sikerült hozni, garantálta a függetlenségem. Ugyan ki akart volna velem szórakozni, ha tudta, hogy cserébe minden rendvédelmi szervet rá tudok állítani? Hogy hiába kenné meg őket, az én kezemben nagyobb kártya van? Ez volt az, amiért Hiram (is) szeretett (volna) a körében tudni. S ez volt az, amiért nem akartam oda tartozni. Csak elintézni a megegyezésünk és kész. Ugyanakkor ott volt a lánya, Emery. Na, ő teljesen más lapra tartozott, mert az én zafírszemű cicusom megérte a fáradtságot és a kellemetlenséget, másrészt ha nem akartam, hogy a kelleténél többet kavarjanak körülöttünk, akkor is jó képet kellett vágnom mindehhez. Tudtam, hogy amit csináltunk két hónapja az sokak rosszallását kiválthatja, de nem érdekelt. Az, hogy most egy asztalhoz akartak ülni velem is, azt mutatta, hogy még nem merítettem ki a keretet túlzott mértékben. Bár igaz ami igaz, azért igyekeztem diszkrét lenni a lehetőségekhez mérten. Annak a lehetősége is fennáll, hogy meg akarnak ölni, bár az akár kockázatos is lehetne. Nyilvános hely, szem előtt van... na meg nincs arra garancia, hogy én senkiben nem teszek kárt. Az érkezőket pedig a sofőröm (aki attól azért több) figyeli, ha gyanúsat lát, ha észleli, hogy nő nincsen velük, azonnal szól. Mert ha nincsenek nők, akkor az egyértelmű jel arra, hogy valami veszélyesre készülnek, ahol nem akarják az épségüket kockára tenni. Persze a meglepetéssel még mindig lehet számolni, de van nálam pisztoly és két kés is, olcsón nem adnám a bőröm. A konyha persze ott van még, vagyis lehetne, csakhogy az éttermet én választhattam legalább és ez azt jelenti, hogy ismerem a tulajt, a pincéreket... a helyet az én kölcsönömből nyitották. Nem tökéletes garancia, de nagyobb nyugalmat ad. A kocka el van vetve, mind a ketten átléptük a vörös vonalat és már nem is biztos, hogy lehetne megálljt szabni a folyamatoknak. Veszélyes játék volt és élvezetes is, minden alkalommal csak többet akartam én is Emery-ből, az, hogy korlátozva voltunk csak olaj volt a tűzre igazából. Nagyon nagyon rég volt, hogy tényleg éreztem bármit is egy nő iránt és még nem tudtam volna teljesen megfogni, hogy mi az, de azt igen, hogy Emery váltotta ki belőlem és ez cselekvésre ösztökélt. Volt ebben birtoklásvágy, mert akartam őt, volt benne szimpátia, mert éreztem, hogy sok hasonlóság van köztünk és az alkotás vágya is ott volt, mert azt láttam már elsőre is, hogy egy csiszolatlan ékkő egyelőre és kedvem támadt alkotni, példátlan módon. Nem neveltem semmilyen utódot, nem vettem be újoncokat, Emery mégis gondolkodóba ejtett. Az első este a klubban elég jó volt, de még nem borítékolt a folytatást. A testi része legalábbis nem lett volna elég. Na nem azért, mert bármiben kevés lett volna, sőt! De a beszélgetésünknek már sokkal több köze volt ehhez, ott keltette fel igazán az érdeklődésem, ezt a testiség pedig inkább megpecsételte. Egyszerűen kevésnek tűnt, hogy csak simán megkapom a testét és ennyi. Ezért amikor másodszor találkoztunk, ismét hosszabban beszélgettünk, bár emlékeim szerint a leányzó ettől azért kicsit durcás lett, mert azt hitte, hogy nem kívánom annyira az ismétlést, de ezért végül kárpótoltam. Azzal is, hogy az irodába zárkózva neki szenteltem az este hátralevő részét és az ő élvezetének, és azzal is, hogy kapott egy pár fülbevalót. Az is az ékszer rablásból volt még félretéve persze. Ez a kettősség azóta is megmaradt és még bővült is több pajzán játszadozással, az édes, kínzó játékokkal ami egyikünknek se volt könnyű, de én egész jól hoztam az erős akarat szerepét. Akaratban nálam kétségtelenül nem volt hiány.
Akaratban és türelemben, mert a türelmet most is gyakorolni kell, amíg várakozom. De hallom már a léptek koppanását a lépcsőn és ez nem egy pincér lesz, hiszen a felső szint most csak a miénk. Érkezik hát a díszes kompánia, "rangsorban". Elnyomom a szivar maradékát, majd felállok az asztaltól, arcomra halovány, de mégis ott látható félmosolyt feszítve. Legalábbis a szám jobb sarka feszül picit. Ennél többet nem várhat el senki. Tudnék én jobban is játszani, de igazság szerint nem akarok. Nem érdemlik meg. Pozícióhoz illően adagolom ezt, s talán erre más nem is nagyon figyel fel s mást nem is érdekel, de számomra ez egy jó játék belül. Segít az ilyen kis méricskélés-adagolás elszórakozni. Szóval érkezik Hiram, Emery, és... gyökérfalva címzetes díszpolgára nyelvével mélyen apóspajtás seggében. Nem mondom, jó, ha wc papírra, vagy bidet-re nem kell költeni, legalábbis van, akinek biztos. Én a magam részéről rühellném, ha ilyen alakok fényesítenék a szultán tökénél ragyogóbbra alfelem, de hát minden ember más ugyebár. És van, aki meg szeret így és ezen élni: lefelé rúgni, felfelé nyalni. Brett egy ilyen figura. Irritálóan törpe személyiség, aki a fontosságát akarja lépten-nyomon éreztetni, sündörög és pont azt mutatja meg, hogy belül milyen kicsi, milyen félénk és mennyire bizonytalan. Ahogy a feleségét markolássza-taperolja, az is egy frusztrált, a magántulajdonról társait győzködő ősemberre emlékeztet, aki a törzsnek nem feltétlenül az első vonalában helyezkedik el. Pedig megjelenésében ez egyáltalán nem nyilvánulna meg, alkatra és testmagasságra sincs nyoma komplexusnak, ha a vonásait nézem, akkor ütközik ki inkább a probléma. Nem azok formáltsága miatt, inkább az, ahogy a belső kiül rájuk, átrendezi és leheletnyit torzítja, árnyékba vonja azokat. Alapjáraton nem kedvelem az ilyen embereket, de észre kell vennem, hogy gondolataim nagyon is tereli a tény, hogy az, aki: Emery férje. Hogy úgy fogdossa, markolássza és pusmog a fülébe ahogy felbukkannak a lépcsőn, mintha Valentin napon turbékolna éppen és ezzel demonstrálni is akarna. Ujjaim a hamutálkát megmarkolva elfehérednek s felismerem, hogy minden további nélkül addig tudnám ütni a vastag, metszett üveggel a fejét, amíg minden addigi intakt csont szilánkosra változna. Mert Emery az övé. Az övé papíron, a világ szemében és ez akkor is elég lenne ahhoz, hogy indulatokat ébresszen bennem, ha nem lenne olyan, amilyen. Ez az igazság, amivel most szembe kell néznem. A felismerésre elengedem a hamutálat, végleg elszakítva kezem az asztaltól, hogy kissé oldalra kiléphessek, ahogy felérnek. Igen, neki van valakije hivatalosan, ami nekem nem, nekem viszont van valakim úgy, ahogy neki sosem volt és minden bizonnyal sosem lesz. És ez ugyan az a személy. Emery. - Hiram! Kétségtelenül régen volt már a tavalyi vacsora. - nem eléggé. - Remélem nem volt sok gond az úton idefelé. - jegyzem meg, ahogy megragadom kezét és jöhet a határozott kézszorítás. - Igen, fél éve vele küldted meg az új árjegyzékedet. - bólintok szavaira, egyúttal jelezve, hogy minden részletre pontosan emlékszem és a figyelmem nem nagyon kerülik el dolgok. Ahogy az sem, hogy ő is tüntetni akar seggnyalója jelenlétével valami oknál fogva. Ez egyet jelent: a tóba dobott kő keltette finom hullámgyűrűk koncentrikusan táguló körei elérték az öreg fa törzsét is. Figyelmeztetés, csak prosztón csomagolva. És mélységesen hidegen hagy. - Oh, igen, rá is emlékszem az egyik vacsoráról. De örvendek ismét, Brett. - neki már én nyújtom a kezem hatalmas önuralomról téve tanúbizonyságot. Egyúttal ott a finom jelzés, hogy "sejtem mit akarsz vén salabakter". Na jó, nem vén... Emery ekkor szabadíthatja ki magát könnyebben, hiszen már csak fél kézzel tudta fogni a fogyatékos Tarzan. - Ez csak természetes, vétenénk az illem ellen, ha nem így lenne Mrs. Withers! - fordulok végre teljesen Emery felé. Ez nem azt jelenti, hogy eddig ne figyeltem volna rá, távolról sem! Amióta csak jöttek felfelé a lépcsőn, kicsit látásmódot váltottam, egy picit révedős tekintetet vetve be, ami kifelé elgondolkozást sugallhat, azonban a bankrablói karrierem hozadéka: egy közelibb pontra fókuszálás nélkül tudom az egész képet részleteivel befogadni és felmérni, a periférikus látáson is javítva amúgy. Ha egy bankfióknyi embert kell szemmel tartani, akkor ez a megoldás szinte elengedhetetlen. A világ nem szűkülhet le egy pontra, mindent látni kell. Ez segített, hogy úgy nézzem meg Emery-t, ami nem nyit ki senki zsebében bicskát. Vajon tudta, hogy mennyire figyelem? Hogy már a lépéseiből, apró rezdüléseiből felmértem betartotta a kis játékunk szabályait? Csak bíztam benne. Tekintetünk ha rövid időre kapcsolódhat is össze, az mégis végtelennek hat, hidegnek tűnő tekintetem felszikrázik és beszélni kezd, mesélve arról, hogy örülök ittlétének, hogy igazából csak rá vártam... arról, hogy mennyire tetszik a megjelenése, mert pokolian jól áll neki ez a zöld ruha és érezheti abból, ahogy kezem leheletnyit, de mégis érinti meleg, puha tenyerét, hogy mi mindent tudnék vele tenni, hogy lehet azon se gondolkoznék egy nyilvános étteremben vagyunk és nem ágy, hanem asztal lenne az, amin lecsapnék rá. Ajkaim is könnyen súrolják kézfejét, de ez is minden bizonnyal megannyi emléket ébreszt benne az elmúlt hetekből, mert bennem kétségtelenül. Nem tart az egész tovább annál, amit az illem enged, vagy jónak tart, de mégis belesűrítek most mindent, amit még nem lehet. A finom érintés is pattinthat olyan szikrákat, ami aztán egy egész erdőt lángra lobbant! - Szóval most, hogy mindenki itt van, akkor kezdhetünk is! - jegyzem meg, ahogy Emery kacsóját elengedem s ellépek mellette, hogy hellyel kínáljam és a széket én toljam alá, mielőtt még a férje ezt megtehetné. Egyfajta házigazda szerepet kezdtem felvenni, mert az éttermet én választottam, s mert most ez az előnyös számomra. Így nem hagyom teljesen, hogy Nassar cerkaméregetős reflexei elharapózhassanak. Persze a székes gesztusnak hála még egy más szögből is megcsodálhatom picit Emery-t, még egy kicsit érintheti kezem hátát, ahogy leül és hátradől, egy titkos simítás belefér csigolyáin nagyon gyorsan és nagyon finoman s már el is lépek. Jó a fekete öltöny együttes, mert remekül takarja, hogy a vérkeringésem nem csak a szívem felé szállít... a lépcső korlátjához lépek. - Pincér, jöhetnek az étlapok! - szólok le határozottan, majd visszatérek a székemhez. - Ha gondoljátok, rá lehet most gyújtani nyugodtan. - mutatok a hamusra. - Az emelet csak a mienk ugye. - jegyzem meg, majd érkezik is a pincér és mindenki kap egy étlapot, hogy kedvére válogathasson. Sajnos az én kedvenc fogásom nincs rajta...
A tombolán nyert agyfasz, cseppet sem volt előnyös, ha az apámmal egy légtérben tartózkodtam. Sokszor megfeledkezem magamról, és apám szabályairól, amit még a Közel-Kelet elnyomás centrikus rendszerben vett magára. Habár modernebb volt az üzleti érzéke, és nem követelte meg azokat, amiket mondjuk máshol igen. Itt csak talán azt a fogyhatatlan gazdagságot igyekezett sugalni, amiben én is fel nőtem. Talán ebből is fakad, hogy bizonyos tekintetben nekem minden kell, és nem mindjárt, hanem úgy kb most rögtön. Akaratos egy kurva voltam, az már bizonyos. Ha pedig nem éppen a terv szerint haladt valami, akkor egy kibaszott hisztigép voltam. Amit annyira én se szerettem, így addig mentem, amíg meg nem kaptam, amit akartam. Hogy pontosan mi volt az? Azt jelenlegi állás szerint nem tudtam volna bizonyosan megmondani. Voltak határok, amelyeket tudtam, hogy kivel mit léphetek meg, vagy éppen át. Gyorsan felismerem, azt, hogy ki mire tökéletes számomra. Így gyakorlatilag úgy navigáltam az életem bizonyos részét, ami tudatosabb volt, mint talán kellett volna. Bár apám szavai, pont ennek az elhatározásnak a falait döngetik serényen. Hátha ki üt legalább egy téglát, a bomba biztos építményből, és akkor már nyert ügye volt részben. - Bele fogsz bukni az egészbe Emery...- megforgatva a szemeimet szállok ki a kocsiból. Nem volt ehhez hangulatom, hogy apám idegeit egyengessem, és nem tudtam volna, mert volt egy bizonyos meggyőződése Lorenzoval kapcsolatban, amit én is nagyon jól tudtam. - Nem fogok, ha nem akarok többet tőle...- nem nagyon brillíroztam a válaszadást illetően, de nem tudtam neki mit mondani, mi mást mondhatnék. Meglepődve nézz rám egy pillanatig, és egy furcsa árny torzítja el egy pillanatra az arcát, amit nem tudok hova tenni. Soha nem láttam ilyennek. A szemeiből nem csalódás tükröződött, hanem valami egészen más. - Nem akarsz valaki olyat magad mellé, aki szeret?- vizslatja az arcomat, keres valami jelet rajtam, amit felismerhet, és felkészülhet a válaszra. - Miért most olyan van mellettem, aki szeret?- szegezem neki visszakézből a kérdést, majd sóhajtva egyet megrázom a fejemet.- Engem nem lehet szeretni apa. Talán nem is akarom, hogy szeressenek, mert csak még jobban fáj, ha valami érzelmet is kötök az egészhez. Emlékszem, tudom milyen érzés, amikor egyszerre hagynak el, és tartanak meg...és többet nem akarom ezt az érzést. - A lehető legrosszabb döntéseim közé tartozott Noah Leroy, de sajnos épp úgy tudtam rá úgy is gondolni, mint a világ legjobb döntésére. Gyűlöltem ezt. Azt hogy szerettem, hogy hagytam, hogy az érzelmeimet játéknak használja. Akkor abban a pillanatban pedig hoztam egy döntést, soha többé... - Nem fog bántani, mert valamennyire különleges vagyok számára..- legalábbis ezt hittem , aztán ki tudja ugyebár. - Igen, a legtöbb pszichopataezt hiteti el veled, hogy a közelében tartson...
Izmaim érzéki hullámzásba kezdenek, minden egyes lépésnél. Az a játékszer ott bent, csak még nehezebbé tette az egészt. Miért raktam be? Mert kezdesz visszaesni...súgja egy maró gunyós hang, amit igyekszek figyelmenkiívül hagyni, és arra koncentrálni, hogy arcom ne ránduljon meg minden egyes pillanatban a kezdetleges gyönyörtől. A picsába, kiszedem az első mosdóba tett látogatásomnál, ez biztos! Nem tudom, hogy valójában mérges vagyok, izgatott, nem tudtam külön választani a kettőt valahogy, ha Lorenzoról volt szó, és ez most sem volt másképp. Az pedig még rosszabb volt, hogy ebben az állapotban létezni, komfortosabb volt, mint a nyugalmi állapotomban. Mintha újra éledtem volna mellette, egy olyan énemet hozta elő, amit talán magam sem ismertem eléggé ahhoz, hogy megbízzak magamban. Benne aztán meg főleg nem. Ettől függetlenül, úgy hallgattam minden szavára, mint valami pincsi kutya. Gondolataimban már fortyogok. Apám keze pedig megremeg a derekamon, ahogy ezt érzékeli. Már éppen szóvá is tenné, amikor megjelenik Brett teljes pompájában, aki más nőt biztos elbűvölt volna, de engem a legkevésbé sem hatott meg. Egyszerűbb már nem is ehetett volna. É egy olyan pont volt, apám és az én éltemben is, ami csak egy biztonsági kötélnek felel meg. Ami összeköt minket némileg a normál élet fogalmával. A undor végigfut rajtam, és egyenesen a gyomrom felé tart. Keservesen rándul egyet, én pedig csak nagyot nyelek. A fájdalom máshol is utolér, pontosan ott, ahol a ruha gondosan takarta, házasságunk nyomát. Egy lila foltot a hasamnál, élésen nyilallni kezd, az érintse nyomán, mintha csak jelezné, hogy hozzá tartozik. Bírtokló ereje, szinte már erőszakosan leng körbe, amiből ki akartam törni, feszegetni akartam a falait. Nem akartam ide tartozni. Ahogy egyre feljebb értünk, ez egyre biztosabbá vált. Ahogy megláttam Lorenzot, biztos voltam benne, hogy rossz férfi karolja át a derekamat, és tekint bírtokának. Feltörni készült belőlem az, amit már megszokhattam a közelében, mégis folyamatosan csitításra kellett, hogy bírjam. Ennek ellenére persze, minden ami felgyülemlett iránt, még élesebbé és élénkebbé vált bennem. Megállíthatatlanul söprőt rajtam végig. Tudtam, hogy nem szabadna hagynom, mert összefog zúzni, és egy óvatlan pillanatban amikor már kevésbé éber a figyelmem, össze fog roppantani. Tudtam. Éreztem, hogy meg van benne minden ahhoz, hogy újra az a 16 éves lány legyek, aki függ valakitől. Aki képes lett volna az egész életét köré építeni, ha ezt kéri tőle. De Ő nem fogja..ugye nem fogja? Kétely kérdésként kúszik abba a sűrű homályba, ami ost az agyamat borította. Fátyolként ereszkedett rá, könnyen és mintha ez természetes lenne. Nem nehezedett rám teherként, csak egy kis könnyed semmiségnek tűnt, ami csak úgy ott van. Majd ugyanazzal a fesztelenséggel, bekerül a vér áramba, mérgezni kezd. Végül ez a mérgező folyadék válik azzá, amitől függnek szíved dobbanásai. Kihúzom magam, egyfajta elhatározásként, hogy ez nem következik be. De az izmaim megfeszülnek, ahogy Lorenzo közelebb lép. Nem tudom figyelmenkívül hagyni a jelentőségét. - Nem volt, habár ha a lányom velem van általában semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.- Apa részéről, megkezdődött a nyílt nevelési módszere, amire nem reagálok semmit, csak egészen kis pillanatig ránézek, mint aki értett minden..avagy mégsem. - Igen valóban, vele küldtem..-jegyzi meg apám, de mintha némi keserűséget is kihallanék a hangjából. Sőt, ez több volt mint maga a keserűség.Ahogy kimondta, az egyben magában is hordozta a mondat folytatását. “Bárcsak ne tettem volna..” Utáltam, ezeket a köröket őszintén, felesleges volt, itt mindenki csak jópofizik mindenkivel, aztán ha meg hátat fordít a másik, egy egész bárdok állítana a hátába. Mégis valamiért, valami elbaszott taktikai szempontból szükséges volt. Felmérni a másikat, megbizonyosodni arról, hogy az a bizonyos kapcsolat, továbbra is abban a békés mederben marad, vagy sem. Talán, ez az egész, azért idegesített még jobban, mert annál tovább tartott, míg megkapom azt a bizonyos érintést. Ami talán kicsit lenyugtat. De akármennyire is arra számítottam, hogy ez így lesz. Tudnom kellett volna, hogy ahogy rám nézz, ahogy hozzám ér, szinte olyan képeket fest le a fejemben, aminek hatására az izmaim újra szorulni kezdenek. Kezem meg merevedik Enzo tartásában, szinte biztos voltam, hogy itt lesz vége, én ezt nem fogom kibírni. Ráadásul a Mrs. Withers hallatára, újra valamiféle undor is úrrá lesz rajtam. De amikor ellép mellettem, egy egészen kis időre fellélegzem, amíg újra nem az illatát kezdem el érezni. Mintha már most egy kibaszott méreggel teli medencében pancsikolnék. Kecses léptekkel tettem meg azt a rövid utat, amíg Lorenzohoz értem, közben kissé szemérmetlen módon, folyamatosan a szemeimet az övébe függesztem. Majd mint egy elkényelmesedett kis macska, helyet foglalok. Érzem magamon a tekintetét, ismertem az érzést, ami ilyenkor minduntalan a bőröm alá mászik, és a csontjaiba marva befészkeli magát. Fürdőztem benne, és egy adag elismeréssel is felért, ha már nem adhatott hangot annak amit éppen lát. Pedig szívesen végig hallgattam volna. Szerettem, amikor rólam beszél, azt is, amikor vágytól eltorzulva ette meg ezt. Most viszont ez elmarad, csak egy egészen kis pillanat marad meg bennem. Amikor újra megérint, egy sietős becézgetésre marad csak ideje. Nekem pedig abban a pillanatban, elakad a lélegzetem, rándulok egyet, érzem újra. Lassan engedem ki a levegőt, hátha lenyugtatom magam, de ez kevésbé működik, ha közelemben van Lorenzo..olyan itt vagyok, de mégsem módon. Kíváncsi vagyok, hogy belőle mit váltok ki, de volt egy olyan érzésem, hogy ez soha nem lesz egyértelmű, hogy valójában tudjam is, mi járhat a fejében. Lehet csak egy ribancnak tart, akivel jól elszórakozik. Talán valamiben igaza lehet apámnak. Idegesen járatom szemeimet az étlapon, mikor érzékelem, hogy Brett mellettem rágyújt, én pedig gyors mozdulattal le is csapok a nikotin szálra. A szám közé emelem finoman, majd lassan kifújom, és várom az enyhülést valamelyest. - Emery! - Érkezik apámtól a rosszallás, de nagyon nem érdekel, csak a velem szemben ülő férfit figyelem. - Lorenzo, látom kísérő nélkül érkeztél, pedig akármikor látlak egy csinos hölgy mindig ott van az oldaladon, hanem kettő.- jegyzi meg Brett, miközben az én lábaim szépen előre csússzannak kicsit, egészen addig amíg el nem érem vele, Lorenzo izmos feszes lábát, és végigsimítok rajta, kicsit játszadozva. Fel-le, igazából egész messzire elérnek a lábaim, így a szemeimben játékos, de ugyanakkor féltékenységet tükröző fény csillan. - Igen mindig...most hol vannak?- lendülök én is bele a beszélgetésbe, mialatt hallom apám kicsit erélyesebben helyezi le a poharat. - Annyira szerintem mondjuk nem csinosak..- teszem még hozzá, megkoronázva ezzel a dolgot. Közben persze a lábam egyre fentebb csúszik... - Mondjuk azért az a szőke duó múltkor nem mondható csúnyának sem.- Megáll egy pillanatra a lábam Brett megjegyzésére, és ráemelem a tekintetemet. - Igen? - Jaj édesem, nálad nincs gyönyörűbb a földön számomra..- mindjárt idehányok komolyan, ha Brett tovább csinálja ezt. - Na persze.-prüszkölök egyet, akár egy durcás macska, majd először Enzora, utána a férjemre nézek. És kihúzom magamat, ezzel pedig a melleim még jobban neki simonak a nem sokat takaró anyagnak.
A hosszú tárgyalás a nagy semmiről, a reprezentálás őszintén szólva igen kevéssé csigázó kilátásnak tűnt. Fiatalabb koromban nem így volt ez, megvoltak az idők, amikor mindez még az újdonság varázsával hatott, amikor lelkesen tudtam elmerülni az ilyesmiben. Olaszországban ismertem meg a bűn világát alaposabban, az érzést, hogy milyen megtisztelőnek tűnik, ha egy "nagy kutya" figyelme az emberre irányul. Azt is akkor kezdtem viszont megtanulni, hogy ez a figyelem terhes lehet. Hogy egy ranglétrát megmászni, szervezetet kiépíteni olyan hosszú munka és annyi áldozattal, feszültséggel jár, ami komoly mérlegelésre késztetett: mennyiben éri ez meg? Önmagában a kockázat nem zavart, a bűnözés egyszerűen mindig is olyan tevékenység volt, aminél az ember a bőrét vitte vásárra. Az mondjuk persze nem volt mindegy, hogy valakinek jobbára csak a rendőrségtől volt félnivalója, vagy netán mindenkitől, mert nem tudta, hogy mikor raknak kést a hátába... éppen ez indított arra, hogy a függetlenebb irányvonal felé mozduljak el és inkább a rablásokra koncentráljak. Amikor belekóstoltam ebbe az egészbe, már akkor is azt az adrenalin fröccsöt élveztem igazán és kissé keserű lecke volt, amikor láttam hogy az olasz csapat, aminek ideiglenesen a tagja voltam, miként szolgálja ki a szervezett bűnözés fejeinek érdekeit s eldöntöttem: ezt nem kérem. Ottani tartózkodásom úgy sem volt elég hosszú ahhoz, hogy ebbe túlzottan beleragadjam, idehaza pedig a tapasztalatokból okulva kezdtem építkezni. Ennek a záloga lett a bár rövid úton. Persze ennek a kis rendszernek a működtetése megkívánt bizonyos dolgokat és a mai vacsora is ilyen volt végső soron. Egyrészt nem lehetett minden smúzolást elkerülni, ha az ember semleges, de mégis jobb kapcsolatokat akart fenntartani, másrészt pedig Hiram cégével kötött üzletekkel könnyebb volt megoldani a pozícióm biztosításához szükséges feladatokat. Szóval ez önmagában elegendő lett volna, hogy belemenjek a dologba és szépen elviseljem, de volt itt még valami más is: Emery. Igen, Hiram legidősebb lánya határozottan felkeltette a figyelmemet. Igazából amióta láttam megjelenni tárgyalásain a bárban, azóta élvezett némi figyelmet részemről, elsősorban azért, mert tagadhatatlanul volt valami megkapó a szépségében. Nem volt olyan, mint valami plakátról "úgy sem kapsz meg" tekintettel meredező rideg modell, bár minden gond nélkül kerülhetett volna címlapokra is szerintem, ha arra az útra lép. Nem, az ő tekintete tele volt tűzzel és ígérettel, a vonásaiban egy picit több markáns, figyelmet megragadó jelleg volt, semhogy az egymással könnyen felcserélhető szőke-barna fehérnemű modell tündérek közé simulhasson. A mozdulatai egy nagyra nőtt macskára emlékeztettek, kellem volt azokban is. Sokkal valóságosabb volt, mint azok a nők, akik az előbb említett csoportba tartoztak s az anyagi jólétnek hála nem csak reklámanyagokból ismertem őket sem... eleve Hiram cége is hivatalosan ilyen lányokkal foglalkozott, de az üzletnek volt egy jóval árnyékosabb ildala is ugyebár. Lényeg a lényeg, már egy ideje megragadta a tekintetem a hölgyemény, de ez jó ideig nem lépett túl ezen a ponton. Igazság szerint ő ha olykor kicsit cicázott is velem, alapvetően mégis inkább került, én pedig nem nagyon erőltettem semmit. Egészen addig a végzetes estéig így volt, amikor is a kíváncsisága bajba sodorta, már amennyiben szerény személyemet bajnak tekintjük. Azóta viszont nem volt megállás sem nekem, sem neki: tudtam, hogy nem fogok megállni, amíg meg nem szerzem. Na nem pusztán testi értelemben, akkor már régen hátradőlhettem volna elégedetten. Nem, nekem több kellett, tényleg Ő kellett. Felkeltette az érdeklődésem, lehetőséget, egy csiszolatlan ékkövet láttam benne. Jó beszélgetőpartner volt és a társaságában felfrissültem, az évek alatt rám rakódott rezignáció oldódott. Kihívást adott és ez tetszett. Persze a kihívás része volt a családi háttér is, az a tény, hogy férjnél volt és mindezzel valahol a saját játékszabályaim határait is átléptem, mert kezdtem jobban bevonódni valamibe, amibe nem kellett volna, fontosabbá vált még többet a hátam mögé nézni, mert számolhattam vele, hogy minimum egy, de lehet, hogy két férfit is komolyan magam ellen hangoltam. Mindez a levegőben függ, érzékelhető ellentétként feszül a levegőben, ahogy a Nassar-Withers csapat megérkezik. Hiram kissé kedélyes, közvetlen kézszorítása, a gesztusai és a hangnem minden bizonnyal sokakat lekenyerezhet és félrevezethet, de én pontosan érzékelem, hogy itt többről van szó. Nem véletlenszerű kíséretének összeállítása, tökéletes keleti kényúr érzékkel dolgozik ebben a vonatkozásban. Nagy egységekben, korlátlan főségben és vezetői hatalomban gondolkodnak, mindent szépen berendeznek a maguk reprezentációjára és a saját üzeneteik kommunikálására. Ugyanakkor ez a rendszer soha sem tudott tartósan fennmaradni, a megosztott, belső versengésektől terhelt nyugati megközelítés annál fogva, hogy a belső rivalizálás folyamatos innovációt szült, hosszabb távon jobb eredményeket hozott. Tudtunk megosztani és uralkodni. S végső soron az én taktikai célom is belesimult ebbe: hiszen az, hogy Emery-re összpontosítottam a figyelmem, töréshez, megosztottsághoz vezethetett. - Ugyan Hiram, a közlekedési fennakadásokért igazán nem hibáztathatod Emery-t, nem hinném hogy köze van hozzá! - legyintek. - Azt pedig kétlem, hogy az öltözködése és készülődése, annak hosszassága bonyodalmat jelentene számodra, hiszen az üzleted nagyban épít erre a fegyvertárra, így pontosan tudod az értékét és nem is ismeretlen számodra. Biztosra veszem, hogy inkább büszke vagy a lányodra, semmint hibáztatod ezekért... - jegyzem meg könnyedén kissé barátságos hangnemben, mintha lenne valamiféle országos cimboraság. Azonban a szavak megannyi apró vas-sulymot, apró, kemény, szúrós kovácsolt tüskét rejtenek, amikre garantáltan rossz rálépni. Egyrészt már meg is lett az alkalom, hogy dicsérjem Emery-t, hogy burkoltan bókoljak neki, ezzel pedig máris kész a bosszúság, hiszen feltételezhető, hogy a leányzó ettől jutalomfalatot kapó macska módjára fog tekergőzni, törleszkedni, amitől apuka kelletlenül konstatálhatja kontorlljának, családfői hatalmának feltöredezését, láthatóvá válnak a hajszálrepedések, amiknek a létrejöttét Brett sosem tudta elérni. Nem is lep meg, hogy annak idején őt választotta... de róla majd később, a figyelmem még nem szentelem neki. Az meg már tényleg csak olaj a tűzre, hogya nevelő-idomító gesztust, amit a korholással Emery felé küldött én szépen semlegesítem és inkább arra terelem, hogy elismerni legyen kénytelen a lányát valamilyen formában. Őszintén nem tetszett a kissé lekezelőnek ható megjegyzés a zafírszemű cicára utalva. - Na igen. Jó látni a családi egységet és azt, hogy milyen remek csapatmunka zajlik! Ezek a szép hagyományos értékek sajnos alulértékeltek. - újabb szúrás, ahogy Hiram elismeri, hogy Brett-et is bevonja a dolgokba s ott volt a hangjában valamiféle csalódás is keserűség is. Én pedig előzékenyen öntöm az ecetet a sebre, felmagasztalom azt, amit ő belül problémának érez, s azt, amit én végső soron le fogok bontani. Mert tudom, hogy így lesz. Túlságosan is sok indulat feszül meg bennem, ahogy Brett-et látom amint Emery-t szuttyongatja és csak a társadalomtudatos énem, az évezredes emberi civilizációnak köszönhető, hogy a vastag üveg hamutállal nem részeltetem igazán barbár bánásmódban. A feszültség, az indulat fojtogató érzése jelzi, hogy lesz bizony egy pont, amikor majd nem fogom vissza magam. Amikor elszabadul minden. Ez pedig garantáltan meg fogja bontani azt a családi egységet, amit az imént magasztaltam. Végre szabadon foglalkozhatom Emery-vel egy picit az üdvözlő gesztus címén és ezt alaposan ki is használom. Mozgásából láttam, hogy jó kislány volt és betartotta a játékszabályt, amit kapott. Ezért kicsit később mindenképpen meg kell dicsérnem és jutalmazni is. Persze csak annyira, hogy kicsit elégedettebb legyen, de éppen úgy, hogy még többet is akarjon. Ez nem is olyan nehéz, hiszen már felfedeztem, hogy ezekben a dolgokban kissé egy feneketlen kútra emlékeztet a lány, hálás cicaként nyalja fel a pozitív megerősítés tejecskéjét. S most is cicásan foglal helyet, ahogy előzékenységbe burkolom az irányába tett közeledésem. Tetszik a kissé borzongató izgalmas feszültség, ami ebben a szituációban vibrál és ki is élvezem, nagyon finoman feszegetve a határokat. Az ilyesmi ellen pedig sem apuka, sem a férj nem tehet semmit, le kell nyelni a keserű orvosságot. - Ó, én sosem vagyok magányos... de minden helyzet más kíséretet igényel. Most egy sofőr is elég volt, Őt meg csak nem ültetem asztalhoz. A csinos pofiknak is megvan a maguk helye, de egy ilyen beszélgetéshez nem illenek... elunják és félő meghallanak olyan dolgokat is, amiket esetleg nem kéne. - fel nem foghatom, hogy lehet annyira ostoba Brett, hogy egy ilyen gyerekes húzással próbálkozzon. Ráadásul még önmagában is kárt tesz, mert túlságosan is nyilvánvalóvá teszi, hogy mennyire figyeli a nőket. Mindegyiket, akik nem a felesége éppenséggel. Azt tudom, hogy Emery ezzel tisztában van, az Ő viselkedése nem véletlenül rímel minderre. Ugyanakkor derék barátunk az apósa előtt ezzel garantáltan nem szerez ó pontokat. Tőlem meg csak lesajnáló mosolyt kap. Emery mondjuk bekapja a horgot, de csak azért, mert a kérdés a hiúságát kezdheti piszkálni szerintem és ugyan azt a féltékeny csillanást is mintha látnám a tekintetében, amit már a klubban is volt alkalmam megfigyelni. Ezzel együtt nála is eltaktikázta magát a férje, ha esetleg arra számítana, hogy ezzel majd irányomban kevésbé érdeklődő lesz asszonykája. Nyilvánvaló, hogy nem érti a nő működését, hogy nem tudja, egyfajta versenyszellemet tud támasztani benne mindezzel. S ha belátna a terítő alá... Emery kecses lábát érzem az én lábamon végigsimítani, bőrének puhaságát azonnal felidézik emlékeim, hiába van köztünk a nadrág s magassarkújának keményebb érintése is pajzán emlékeket idéz. Válaszom az ő kérdésére is szólt, így szavak helyett egyik kezem észrevétlen kerül az abrosz alá és picit megcirógatom lábfejét, majd bokájának azon pontjait, ahol pont ajkaim jártak még pár napja, míg lába a nyakamban volt, én meg mélyen benne... - Ízlések és pofonok, hogy kinek mi a csinos... - mondom a szemeibe nézve, amíg ujjaim picit cirógatják, majd a kezem elhagyja a területet, mielőtt túl gyanús lenne a dolog. - Emlékszem, hogy akkor is azzal viccelődtél Brett, hogy minek nekem kettő, meg, hogy osztozni milyen nemes gesztus! - teszem hozzá, ha már ilyen ügyesen elkezdett vágtázni egy öngól előkészítéséhez, hát igazán kár lenne nem elfogadni az eladott labdát. Kár lenne tagadnom, hogy megtörtént az eset, eljátszani, hogy én nem ilyen vagyok, mert senki sem venné meg. Emery végképp nem. Szóval jobb beleállni a dologba és rántani magammal a másikat, aki már persze próbál is szépíteni a dolgon, de nem sok sikerrel. Emery reakciója meg igazán egyértelmű és jól alátámasztja azt az eszmefuttatást, miszerint inkább a rivalizálás lehetőségét látja ebben és a maga fölényét akarja inkább biztosítani, a vetélytárs fölé akar kerekedni, minthogy visszavonulót fújjon, vagy csak úgy lemondjon valamiről. Nem, Ő nagyon is hasonlít rám s ez is tetszik: neki minden kell... Magát felfújva húzza ki magát s nyomja ki így pompás kebleit, amik annyira csábítóak egyébként is, a zöld ruha pedig tovább fokozz a dolgot... a kis boszorkány túl jól tudja, hogy mivel hergeljen! Kihívóan mered rám is, én viszont csak az étlap pereme fölött sandítok rá, amit nem régen kaptunk kézhez. - Nos, azt hiszem én a paradicsomos-mozzarellás mellehúsa mellett teszem le ma este a voksom, mert az igazán ínycsiklandó falat itt! - jegyzem meg mintegy közömbösen, holott ennek igen is sok mellékes tartalma van és a címzettje meg szinte biztos vagyok benne, hogy érteni és értékelni fogja. A pincér persze bólint és írja is. - Mellé pedig hozzon valami fűszeresen édes finom bort kérem! - ez már sokkal burkoltabbra sikerült, de mérlegelni és rányalni is kell. A pincér pedig már várja is a többiek rendelését kezében a notesszel és tollal, hogy serényen írhassa, majd távozhasson a konyhára.
Méltósággal el tudtam viselni bármit. Apám szavait, akár Brett másfél órával ezelőtti ütéseit. Bármit ami az utamat állta, vagy akár egy pillanatra is feszegette a kitartásomat. Nem az a fajta nő voltam, akit egyszerű lenne összezúzni. Bármilyen behatás is ért, általában mindig ugyanaz volt a vége, rezzenéstelen arccal néztem a másikra. Ez most sem volt másképp. Ugyan apám jobban ismerte a határaimat, és jól tudta meddig mehet el velem kapcsolatban. Mert ha átbillen nálam az a bizonyos mérleg, akkor egyszerűen kicsúszok a kezei közül, és ez volt az amit talán a legkevésbé akart. Tudta milyen amikor eltűnök az életéből, azt is, hogy sok mindenre vagyok képes. Az árulás elviselhetetlen fájdalma mellé, pedig párosult az is, hogy talán elvesztett örökre. Hiába én voltam az, aki a legtöbb kritikát kapta, rosszalló tekintett, vagy éppen megvető sóhajokat, mégis én álltam hozzá a legközelebb. Nem véletlen mondott ellent megannyiszor a kultúrájának, és nőként helyezett olyan pozícióba amitől a nagyapám lehet a fejét venné, ha éppen nem lenne bent a nyelve tövig, egy arab herceg seggében. De a családomnak az a fele, egy teljesen más felfogással rendelkező, és értékeket képviselő emberekből állt. Akiket én mélységesen megvetettem, és majdnem ugyanolyan hévvel gyűlöltem is. Az ehhez hasonló kötelező vacsorákon megpróbáltam nem túl feltűnően halálra unni magamat. Mármint magamhoz képest nem túl feltűnően, ami annyit jelentett, hogy azért a környezetemben ülők, bőven vették a lapot a 10 perces sóhajtozásaimból, mikor milyen témát feszegettek éppen az asztalnál. Nehéz volt az érdeklődésemet bármilyen szempontból fenntartani. Férfiak terén pedig ez a helyzet sokszorozódót. Tudtam, hogy nagyjából az összes férfi ugyanazt a sémát képviselteti, akármilyen bomba nő is volt éppen mellette. Akármilyen izgalmas is vagy, félre fog baszni. Akkor is ha mindent is megteszel neki. Akkor is, ha próbálsz felérni a tökéleteshez. Kivételek persze voltak, mint például apám is, aki oda volt az anyámért, és tisztelte annyira, hogy nem alázza meg azt a nőt, aki minden rossz pillanatában ott volt mellette. Igaz apám értékei mást képviselnek, mert valahol még mindig úgy idealizálja a nőt, mintha csak egy tárgy lenne, akit birtokolni kell és betörni. De azt hiszem anyám, ezt pont annyira élvezte is, mint amennyire néha hisztizett érte egy sort. Az ő kapcsolatuk kevésbé volt bonyolult. Szabályok, és alapok mentén nyugodott, aminek a határait nem szívesen feszegette egyik sem. Szerettek biztonságos játékokba belemenni, ahol egyikük sem sérül, vagy egyformán szarul jönnek ki belőle. Nos, hogy ebben pontosan mi volt, ami az ő kapcsolatukat előre vitte, ezt mai napig nem tudtam megfejteni. Nem is nagyon akarom, mert ez azt jelentené, hogy akár egy pillanatig is hinnék, apám kocsiban elhangzott szavainak. Ami felért a levegővel. Nálam nem az volt a kérdés, hogy én akarom, hogy szeressenek, hanem inkább az, hogy ki képes erre. Már eleve belementem egy olyan házasságba, aminek még ennek a halovány szikráját sem láttam felcsillanni. Így nem is vágytam rá, senkitől sem. Nem volt rá szükségem, hogy plusz teherként valami a szívemre nehezedjen, amivel még talán én sem bírnék megbirkózni. Persze tudtam, hogy ez egyfajta hiányt képezz majd bennem, mert tudtam milyen érzés. Éreztem már ilyet, és azt is tudtam mennyire meg tudja részegíteni az embert. Elveszi az eszét, és minden döntését nagyban befolyásolja, és abban a pillanatban, ahogy már nem csak magadat veszed számításba, hanem a másikat is, ott már szinte elkönyvelhető, hogy bizonyos szempontból a vég felé haladsz. Noah alaposan megtanultatta velem akkor ezt a leckét. Könnyedén tiporta el bennem azokat az érzéseket, amikre csak azt mondanánk, hogy a rózsaszín köd. Ettől tartott azt hiszem apám is, és az előttem álló férfitól, aki ugyan hatást gyakorolt rám, de amíg abba a skatulyába helyezem ahová a hozzá hasonlókat szoktam, addig nem lehet baj. Mélyebbre ennél pedig úgy sem fogunk menni. Mert nem engedhettem meg magamnak. - Nos, a lányomnak sokszor van köze olyasmihez, aminek nem kéne hogy legyen..- jegyzi meg apám mellékesen, jelezvén, hogy a mi beszélgetésünk még lezáratlan. Pedig én már nagyon is lezártam. A figyelmemet valaki egészen másnak szentelem, pontosan annak a férfinak, akit kellőkép távol kell magamtól tartanom valamennyire, de azért egy egészen picikét közel is. Ez az elhatározást próbálom biztos lábakon megtartani magamban, próbálok valaminek ellenállni, ami tudom, hogy normás esetben úgy vonzana magához, mint a mágnes. Minden ösztönömnek ellent kellett mondanom, kicsit felráznom magamat, azzal a bizonyos mondattal, hogy ennek is csak rossz vége érhet. De azzal, hogy szimplán a testi örömöknek engedtem vele kapcsolatban, már elkezdődött a folyamat, amitől óvni próbáltam magamat. Amit Enzo is jól tudott, és egy részem tudta, hogy valamilyen módon próbál manipulálni, átvenni felettem egyfajta kontrollt. Azt nem tudtam még pontosan inkább, hogy miért volt erre szüksége. - Igen, van akinek ebben rejlik az ereje.- jegyzi meg apám egy keletlen mosollyal. Érezhető volt a feszültség köztük, mondjuk nem mintha bármelyikük is egy bizonyos ponton küzdött volna azért, hogy egy picit ne piszkálja meg a nyílt sebet. Hasonlóak voltak, igaz egyetlen egy jellemvonás volt, ami mindkettőjükre igaz volt. Manipulatív. Ez csupán azért tűnt fel, mert az életem egy része erről szólt, és apám elvárásai mellé még ez is társult. Ügyesen játszott az érzelmeimmel, ahogy Noah is tette, amikor elkerültem otthonról. Olyan volt, mintha folyamatában csak ezt kerestem volna. Pedig legbelül éreztem, hogy semmi szükségem nem volt rá, hogy valaki folyton leuraljon, és ha valamit az ő kényük kedvük szerint teszek, akkor kapom meg csak azt a fajta törődést, amire vágyom. Izmaim újra táncba kezdenek odalent, ahogy megmozdulok, és kecsesen leülök, keresztbe téve lábaimat, hogy egy kicsit gyengítsem az érzést. De azt hiszem erről le is tehetek, főleg akkor amikor még párosulnak hozzá Enzo kezei is. Szélsebesen fut végig rajtam az érzés, és összpontosul egy adott pontban. Pontosan ott ahol nem olyan rég, felhelyeztem azt a kibebaszott játékszert, amit már most kezdek megbánni, mert úgy kezdek el ficánkolni a széken, mint egy rossz gyerek. Persze ezzel még rosszabbat teszek, és míg én azzal vagyok elfoglalva, hogy ne élvezzek el spontán a gyönyörtől, addig Brett kezd bele valamiféle elcseszett játékba. Az én lábam pedig hasonlóan tévútra téved, ahogy Brett szavai... - Nos igen, nem túl előnyös ha egy ilyen üzleti megbeszélésen, más is részt vesz az érintetteken kívül. De nézzük el neki, ezt a részét inkább én szoktam intézni a férjem helyett.- lehetne akár egy kegyelem döfés is a részemről Brett felé. De az akkor következik be, amikor kicsit meg is paskolom az arcát, és érzem, ahogy kezem alatt kicsit megfeszül. Apám reakciója pedig elmarad. Igazából, egy szólíd torok köszörülésbe próbálja bele szuszakolni nem tetszését, amiből értenem kéne, de valahol ő is érezte, hogy ez nálam a legkevésbé sem lesz hatásos. Más valami viszont annál inkább hatásosabb. Enzo érintése ugyan nem ér váratlanul, de az érzékeim szinte vigyázban is állnak, ahogy megérzem a kezeit a bokámon. Alsó ajkamat beharapva nézek rá, így elnyomva magamban a késztetést, hogy egy aprócska nyögés is kiszaladjon az ajkaimon. Most ha megmozdulok, csak még rosszabb lesz. Nem tudtam nem észrevenni a rám kifejtett hatását, amitől egyszerre lettem ideges, és izgatott. Ami csak még jobban összezavart, és nem akartam, hogy a figyelmem a zavarra összpontosuljon, amit éreztem, mert figyelmetlenné tesz, és talán hiszékennyé is. Így amikor egy adott ponton kezd elharapózni a téma. Valahogy bennem is lecsapódik ez, egyszerre érzem azt, hogy a számomra ismeretlen szőke hölgyeket, könnyűszerrel megfosztanám a fejüktől..és ..és mást nem is nagyon érzek. Tudatosítani kéne már magamban, hogy ez csak egy viszony, semmi több, és nem is kell többet belelátni, mert Enzo sem teszi, akkor én miért tenném? Néha összetévesztettem , egy szexualitásokra alapozott viszonyt a kötődéssel, de azt hiszem itt kell hogy ennek az egésznek megállt parancsoljak, mielőtt még újra visszaesnék oda, ahonnan pár éve kimásztam, még lelkileg egyben. Brett a beszélgetés egy pontján szükségét érzi, hogy hozzám érje, bennem pedig tombol a düh, amikor ezt megteszi. Végig simít a combomon, felgyűrve a ruha szoknya részét. Csak pár centi választja el a céljáról, amikor én egy egyszerű jelképes és erélyes mozdulattal vissza helyezem a kezét, az asztalra. Úgy, hogy mindenki tisztában legyen vele, hol járt az imént. - Ha szerencséd van, lehet legközelebb Enzot nagylelkű pillanatában találod.- jegyzem meg egy kacsintással. Majd dac vezérelte mozdulattal, kihúzom magamat. Tudtam, hogy nem csak egy férfi tekintete fog oda tévedni, így szinte minden egyes lélegzetvételem mély, hogy a mozdulat jól kivehetővé tegye melleimnek vonalát. - Én úgy gondolom, hogy Brett már most szerencsés..nem igaz?- teszi fel apám fenyítő jelleggel a kérdést, oda se kell néznem elég ha az étlapot fixírozom tudom milyen arcot vág. Pontosan azt, amitől azt kívánod bárcsak már a föld alatt lennél. Brett minden bizonnyal már ott is érzi magát, mert hevesen és egyetértőn bólogat. Enzo rendelésére, csak egy huncut mosolyra húzódik a szám, és egy ábrándosat sóhajtok, amiktől újra megmozdul az említett terület. De továbbra is úgy csinálok, mint akit igazán leköt az étlappal való szemezés. - Én pedig eeeegy...-n[/i]yújtom el a szavakat, de továbbra se nézek fel rá, egyszerűen csak megnyalom az alsó ajakamat, jól tudtam irányítani abból a szempontból, hogy hova figyeljen.- Kérek egy Ricottával töltött Cannelloni, parmezános besamellel, és egy pohár vizet.[/i]- ejtem ki a dallamos csengésű szavakat, majd miután apám és Brett is rendel, magam előtt összefűzőm az ujjaimat, és az államat ráhelyezem pihentetve, így emelve tekintetemet a társaságomra. - Érdekes vagytok ti férfiak, a szőkék vonzanak, mert egyfajta ártatlanságot láttok bennük..de a legtöbben mégis egy barna mellett köttök ki.- terelem vissza pár szó erejéig a témát, amit apám igyekszik csitítani, és innentől tényleg valami olyan témát érintve ami ide is tartozik. Én pedig tüntetőlegesen emelem a tekintetem Enzoról, már csak azért is, mert mit érdekel engem, ha holmi szöszkékkel mulatja az idejét nélkülem. A lábam nyomába sem ér egyik sem..
- A gyerekek mindig próbálnak új utakat keresni, vagy túlnőni... - mosolyodom el könnyedén. - Még ha ez az idősebbeket meg is riasztja olykor. - adom meg a kegyelemdöfést a mondókám tekintetében, hiszen megvolt az a burkolt él Hiram szavaiba, ami inkább annak szólt, hogy érzékeli, köztem és a lánya között feszül valami. Meg is értem, nem volt távolról sem olyan ostoba, hogy ezt ne vegye észre. Én pedig mosolyogtam. Mert tudtam, hogy fél. A szavai elárulták, hiszen az, aki kellően magabiztos, maximum pár gesztussal jelzi, hogy hol vannak a területe határai, de nem kezd fenyegetőzésbe egy olyan helyzetben, ahol neki is érdekei fűződnek a másik személyhez. Még burkoltan sem. Engem megnyugtatott a tény, hogy próbálja jelezni,még ő a kan a vaddisznók csordájában (milyen kellemesen sértő hasonlat egy arabra!), holott már jelen van az életerős, teljesítőképessége zenitjén tengődő másik vaddisznó... persze én se vagyok annyira fiatal és nem is leszek az, ahogy az idő halad, de az én helyi értékem más. - Az erő mindig valamiféle szerveződésben van, a kérdés csak az, hogy ez milyen formát ölt. Esetetekben a vérség a rendező elv, ami előnyös, hiszen egy fokkal jobban összefogja az egyéneket, mint valami lazább érdekközösség. - teszek még egy lapáttal a dologra, már ha azt veszem, hogy a szeme láttára és az orra előtt kezdem ennek a láncolatnak a szemeit a forrasztások mentén szépen megbontani. Ahogy Emery rám pillant, ahogy reagál, az nekem és minden bizonnyal Hiram számára is egészen biztos jel arra, hogy itt már megváltozott a lapjárás és ha tovább ül a társaság a kaszinó asztalnál, akkor a kezdeti jó körök után végül most is a Bank nyerhet... ami igazából az élet törvénye: a fiatalabb új utat tör, nem marad a végletekig egy rendszerben, igénye szerint valamiféle módon megkeresi azt, amit a magáénak érez. Mert azt tudtam, hogy Emery most nem a maga útját járja, legalábbis nem olyat, amit annak érez. Árnyalatnyi a különbség, de azért fontos. Merthogy én tudok neki esélyesen olyan utat kínálni, amit inkább tud magáénak tekinteni, a lényeg, hogy Én legyek számára a Kulcs. A kulcs a bilincshez, a kulcs a börtön rácsaihoz... ami bezárja vagy éppen megoldja azokat? Nos, ez egy másik kérdés... de azt tudom, hogy Ő is valami különleges számomra, még akkor is, ha ennek a pontos kereteit még nem térképeztem fel, definiálni még nem tudom. De mindenkinél többet vált ki belőlem már most, ez biztos. Ahogy az is, hogy Hiram hibázott, amikor azt gondolta az elegendő megoldás, ha ezt a petyhüdt faszt hozzáadja a lányához, aztán továbbra is Ő uralkodhat, amíg világ a világ. Elnézve a társaságot az egyik tényező az, hogy a petyhüdt faszoknak is van önérzete és ez látszik a fontoskodásán s a jelek szerint nem csak engem irritál. Bár engem érthető okokból... A másik pedig, hogy Emery hogy néz rám, hogyan reagál az érintésemre, hogy már a köszönés alatt képes doromboló cicussá változni, remekül mutatja, hogy Hiram pontosan azért, mert apa, nem tud minden tekintetben az erős ember lenni Emery életében. Van, amit nem adhat meg neki... - Nos, éppen ezért sajnálom is kicsit, hogy nem Emery volt akkor a tárgyalópartnerem, vele mindig kölcsönösen kielégítő egyezségre tudunk jutni, persze kellően heves csatározások után. - miután már az elején határvonalakat akartak húzni nekem, egyértelmű, hogy nem nagyon fogom én ezt megtűrni. Főleg, hogy Hiram kíván engem az üzletfelei között tudni és ez nem fordítva alakult... így kénytelen ezzel a kétértelmű játszadozással barátkozni, miközben engem Emery remekül elszórakoztat a maga kis műsorával, ami arról szól, hogy a lehetőségekhez képest helyre tegye a férjét. Kár, hogy egy fontoskodó faroknak ez igazából nem elég, maximum olaj a tűzre... Mindeközben pedig az asztal alatt ujjaim lassan és finoman, mondhatni érzékien cirógatják Emery bokáját, pontosan olyan módon és olyan érintésekkel, amiket nagyon máshol szokott meg, viszont ebben a vonatkozásban már agyon ismerősek lehetnek! Nem sok kétségem van afelől, hogy ez nála is szépen összeáll fejben, hogy az érintés és az emlékek, a képzelet játéka nagyon is össze fog állni az ő csinos kis buksijában és fejben pontosan ott és úgy érzi az ujjaimat, ahogy én a magam kis jelzéseit küldöm neki s eszébe jut, amikor csak ilyen módon juttattam egy elkínzott, de mégis felszabadítóan kielégítő csúcspontra egy hosszú játszadozás alkalmával nem is olyan régen! Ez persze úgy még érdekesebb, hogy a leányzó feszengéséből pontosan látom, hogy ezúttal is engedelmes volt és a kis ajándékom viseli, ahogy meghagytam neki. Így a kis játszma még inkább kínzóan perverz a maga módján. - Tény, hogy Brett igen szerencsés, ezért se tudom másnak, csak viccnek felfogni a szavait. Remélem ezért nem is fogod megkarmolászni nagyon Emery... - kuncogok picit, mintha komolyan gondolnám ezt az egészet, pedig alapvetően Én lennék az, aki itt és most a hamutállal verné pépesre Brett fejét,- legalábbis az, aki erről képzeleg. - De az biztos, ha ilyen feleségem lenne, mint Emery, nem nagyon érdekelne egy szőke sem. - a kötésből kibújva pengém egy szép váltószúrással visz be újabb találatot, és ez még nem is egy teljesen taktikai megszólalás, rá kell jönnöm, hogy ezt olyan átéléssel tudtam kimondani, ami esélyesen nem fogja Emery figyelmét elkerülni. Viszonyunk sajátos volta nem gondolom, hogy jelen helyzetben nagyon korlátozó kellene, hogy legyen számomra, elvégre Emery egy férjezett nő, aki ebből a szempontból teljesen az enyém nem lehet és végső soron a viszonyunk kezdete és egy része is egy swinger klubhoz és az ottani közös játszadozáshoz kötődik, ami megint csak nem valamiféle exkluzivitásról szól. Emellett persze mehetnénk tovább is az úton, de erre még a helyzet nem érett meg teljesen, úgy érzem. És az olyan lépésekkel, olyan döntésekkel járna, amiket kis léptékűnek semmiképpen sem mondanék. Azt meg fogom látni, hogy mit tudok elérni, mi a mozgásterem. Elvégre a válás kézenfekvő megoldás lehetne, de egyáltalán nem biztos, hogy Emery számára ez egy lehetőség, ha a családját figyelembe veszem és ez egy kritikus pont... De ezen most tovább nem látom érdemesnek gondolkozni, mert még a végén túl hosszú ideig bámulnám ezt az étlapot, amikor igazából úgy is tudom, hogy mit kérek. Így hát rendelek is, majd Emery is ezt teszi és a többiek is, szépen sorban. Az mókás volt, ahogy Emery kényes macska módjára játszadozni próbált, hogy úgy gondolta, ha nem néz fel, az engem olyannyira meg fog hatni azzal az ajaknyalintással. Már hosszú percek óta vágytam az ajkaira, így ez csak csepp volt a pohárba, de még nem telt meg tőle. Szerettem, amikor ilyen módon viselkedett és szórakoztatott is, ez kétségtelen. - Mindennek megvan a maga ízvilága, aztán alapos kóstolgatás után végül az ember hoz egy döntést. - vonom meg picit a vállam, belül azért kicsit mosolyogva, hogy a jelek szerint Emery-ben ez a dolog valamifajta tüskét hagyott s ezt érdemes is megjegyeznem. A pincér persze kezdi közben kihordani az italokat s amikor hozzám érne a borommal, egy apró mozdulattal csak picit kifordítom oldalra a bal lábfejem, hogy az ne látszódjon az utolsó pillanatba és delikvensünk meg is boruljon picit. Csak elveszti az egyensúlyát, de el nem esik. Ez viszont pont elég arra, hogy a bor rajtam kössön ki. - Ezer bocsánat uram, én... - gyorsan le is intem, míg egy szalvétával picit törölgetve magam mentem a helyzetet. - Ugyan-ugyan, bárkivel megesik, nem gond! Ne is foglalkozzon vele. - fel is állom végül az asztaltól. - Ha megbocsátotok, kényelmesebb lenne, ha kicsit szárítanék rajta, szerencsére nem vörösor és a feketén annyira nem is vészes, de... kényelmetlen így. - mondom, majd elhagyom az asztalt, még egy utolsó pillantásra mélyen Emery zöld szemeibe fúrva a magamét, hogy aztán az emeleti terem folyosójára menjek, ami a wc-khez vezet s itt be is forduljak a férfi mosdóba. Remélhetőleg Emery vette a lapot és nem a semmi kedvéért áztattam el magam s kellő kivárás után követni is fog. Hogy mennyire lehet gyanús a dolog? Nos nem olyan nehéz összerakni, de mégis megvan az alibi és nehéz elvitatni, miután mindannyiuk szeme láttára öntöttek le. Ráadásul mivel az egész emeletet béreltük, ide más nem is fog bejönni egyáltalán. Amíg megérkezik, addig is nekiállok a kézszárítóval levetett fekete zakóm szárogatni. Amúgy kár érte, mert nem volt olcsó darab és szeretem is, de Emery megéri. Vagy ennyire elvette volna az eszem? Az biztos, hogy ha betoppan és zárja maga mögött az ajtót, a zakó a csapok márványhatású pultján köt ki s éhes fenevadként azonnal neki is lököm az ajtó lapjának, testemmel szorítva zöld szaténba burkolt tökéletes idomait az ajtó lapjának. Egyik tenyerem feje mellett csattan a fenyő deszkákon, a másik kezem pedig álla alá nyúlva cirógatja meg gyengéden két ujjal. - Hiányoztál cica... - búgom az ajkaira, kínzó közelségbe, de még meg nem csókolva.