New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 476 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 458 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Grandi fratelli per tutta la vita
TémanyitásRe: Grandi fratelli per tutta la vita
Grandi fratelli per tutta la vita  EmptyVas. Jan. 10 2021, 22:58

creditATF AND SDS
Edit
Ha most jönnék Fifázni, fratellino, úgy csúsznék el minden mérkőzést, mintha olvadt vajra ültem volna. Könnyű dolgod lenne, mert szerintem azt sem tudnám melyik kaput kell védenem és melyiket támadnom.
Keithnek üzenem, hogy tőlem aztán hupilila meg hófekete is lehet, bánja a fene, csak ne a kórházból kelljen lepedőket lopnom asztalterítőnek! A kék-sárga ugyan nem a kedvenc színösszeállításom (bianconeri - tudod jól miről beszélek) de nem leszek hálátlan az akkut segítségnyújtásért! Életem végéig adósa vagyok!
Matteo a di Sciglio gyerek, nem? A triumvirátusotok csendesebbik tagja, ha jól emlékszem a másik valami Luciano de a vezetékneve most nem ugrik be. Valami g-vel kezdődő. Amúgy hogy kérdezhetsz ilyet, hogy emlékszem-e rá? Hát nehéz lenne elfelejteni azt a fiút, aki miatt két hétig a zeppolát is olyan bánatosan tömted a fejedbe, hogy sírva fakadt még a tányér is a képedtől, a kristálydísz amit meg nyertél a második hellyel reszketve állt a vitrinben attól félve, hogy egyszer még kikapod onnan és kihajítod mérgedben az ablakon! Ittunk is pár aperitivot a cimboráiddal, emlékszem mindkettőjükre jól, bár azért nem mondanám, hogy nagy haverok lettünk. De kedvelem őket, tisztelettudó, kedves fiúk. Szóval neki is van egy Oliviája? Minő véletlenek nincsenek, mi?  Grandi fratelli per tutta la vita  670315305 Népszerű név úgy látszik, bár nálunk odahaza hébe-hóba futottam bele ebbe a névbe. Most meg más se jár a fejemben...Jaj, testvérem, én tanulni jöttem ide! Azért, hogy apánk irányítása nélkül jussak valamire saját erőből, erre mit csinálok???? Az örökségemet a rezidens költségekre meg a lakbérre költöm, a fizetésemet meg egy bálra, amit még azt sem tudom, kinek a támogatására kell rendezni.  Grandi fratelli per tutta la vita  4135191119
Stella arany kezeit csókoltatom oda-vissza! Örülj neki, hogy valaki gondoskodik rólad, mert ha rajtad múlik napokig magában iszod a kávékat evés nélkül míg ki nem lyukasztja a gyomrod a fekély! Egyél szépen citromos sütit és mondd meg annak a dolgos kezű szépasszonynak, holnap beugrom egy kis sütizésre, ha már most egy mogyorót se lehetne letolni a torkomon az idegtől.
Megyek már amúgy is, nem akarok sokáig a telefonba bújva lézengeni, de ezt muszáj volt levezényelnem nagy-hirtelen. A többi ráér majd később is. Amúgy meg nyilván nem szeretném, ha utálnának, de hogy őszinte legyek, azért a lány meggyőzése kicsit jobban érdekel, mint a szülőké. De majd mesélek, mert tényleg oltári sztori az egész. Soha ekkora baromságokat még nem csináltam, mint most! Tényleg nem vagyok magamnál!  Grandi fratelli per tutta la vita  4135191119  Grandi fratelli per tutta la vita  3901593525  Grandi fratelli per tutta la vita  4142114136
Casey minden bizonnyal akkor tényleg egy különleges nőszemély és hát valóban, azért te sem apróztad el! Bevetetted a nehéztüzérséget rendesen!  Grandi fratelli per tutta la vita  38843181  Ne hadakozz, én is megpróbáltam, aztán most mégis élve temetnek otthon, legalábbis Marinda szerint!
Ne aggódj, talán csak tanultam valamit az öcsikémtől bókolás terén, még ha ebben az egy dologban toronymagasan vezetsz is velem szemben, pajtás!   Grandi fratelli per tutta la vita  2582470607  Grandi fratelli per tutta la vita  3756308786
Na, majd hívlak, ha végeztem és beszélünk, meg Dario is elér utána. Meglehet, beugrom hozzád, ha ott leszel még, aztán dumálunk. Meglátjuk. Drukkolj! És ha nem jelentkeznék négy órán belül, hívd a rendőrséget! Komolyan aggaszt a pasas, rosszabb, mint mikor apa megtudta, hogy meglógtunk a közösségi munkáról és elmentünk focizni Grandi fratelli per tutta la vita  3305246087

Type your message here
Send

>>Az otthont nem egy bizonyos hely jelenti,<<
>>hanem az, amit egy olyan személy iránt érzünk, akit szeretünk;<<
>>a békesség, amely képes eltompítani az ember lelkét mardosó lidércfényeket.<<

mind álarcot viselünk
Fabrizio Grandi
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Grandi fratelli per tutta la vita  Ian-Somerhalder-ian-somerhalder-38064528-500-230
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Grandegrandi
★ családi állapot ★ :
Még nem tudja, hogy a nagy szerelem betáncolt az életébe!
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
★ hozzászólások száma ★ :
51
Grandi fratelli per tutta la vita  EmptyVas. Jan. 10 2021, 22:00
20:40
ZIO
Hallod báttya, te most ott ülsz a csaj mellett és nekem fosod a szót? Smile  Nem mondom szép kis katyvaszba keverted magad, nem mellesleg azzal az egy agysejtemmel ami a mai nap után még maradt próbálom feldolgozni amit írsz. Bár Stella igen erőteljesen beleront a képbe azzal, hogy a fejébe vette, hogy citromos tökömtudja milyen sütit süt nekem, mert szerinte szükségem van rá, és úgy zúg a habverő mint egy elektromos dob. Grandi fratelli per tutta la vita  3305246087  Pedig már két órája lejárt a munkaideje, most meg itt konyhatündérkedik. Eszem megáll. Na de ha jól értelek, ez a lány az egyik beteged unokája, akit Oliviának hívnak. Vicces mert ő már a harmadik Olivia akiről beszámolnak nekem pár hónapon belül. Ott van a  görbe orrú Sebastiano, aki tíz éve költözött ki ide, és most egy úszócsapat edzője. Ahhoz képest, hogy a csatornába majdnem belefulladt amikor kisiskolások voltunk. Na neki is Olivia nevű barátnője van. Vagy ott van Matteo cimborám, tudod, aki elhappolta előlem az egyik díjat azon az énekversenyen, amiről azt hittem az életem versenye. Neki is Olivia a barátnője, vagy volt barátnője. Ő azt hiszem szintén spanyol, vagy ilyesmi.És most te is. Rolling Eyes
Na jó. Nem bánom, legyen. Azt azonban előre közlöm, hogy minden létező módon le fogom rólad húzni az ezredik bőrt is annak tekintetében, hogy az összes munkám határidőre meglegyen. Grandi fratelli per tutta la vita  1907820310 Darius majd felhív holnap a részletekkel, addig faggasd ki azt a vérmes apukát mi a szíve vágyuk.

Ami pedig Casey-t illeti….igen. Mit mondjak, báttya? Grandi fratelli per tutta la vita  2591762830  Szerinted ha nem így lenne teleszórom a hoteszobáját virágokkal? Szerinted benyakaltam volna  a nagy gondolkodások közepette otthon három üveggel Vincenzo bácsikánk amúgy rémes és ázott szőlő ízű borából egy egész üveggel? Annyira a csaj körül jártak a gondolataim, hogy azt sem tudtam mit iszok. Belli után nem akartam kötöttséget, te is tudod. De úgy tűnik, hogy az élet másképp akarja, én meg nem tiltakozom. De ezt majd megbeszéljük ha végre hajlandó vagy átvonszolni a nagy olasz segged, hogy elpicsázzalak Fifában. Grandi fratelli per tutta la vita  530746732
Közben Dario felhívta Keith-et, aki azt mondta, hogy a dekoráció kék és sárga lesz, mert ilyen anyagot tud beszerezni rövid idő alatt. Ne kérdezd miért és honnan, csak fogadd el. Meg tudja oldani akár egy héten belül is, ha leszervezed a helyszínt és elküldöd neki a címet. Ő meg hozza a kis hórukk csapatát és már neki is esnek. Én megszervezem a zenét, és a berendezést. Hozom a legjobb tudásomat, hogy kellőképpen levehesd a lábáról azt a kacagó gerle lányt.
Most pedig ne nekem írogass, hanem győzd meg őket, hogy te vagy a legjobb választás a lányuknak. Jah és nem mellesleg, ha már ott ülsz a kocsiban mellette, akkor leszel szíves millió bókkal megszórni. Grandi fratelli per tutta la vita  3673325056  Nem ám szégyent hozol a híres Grandi sármra. Elvégre te is megbolondultál végre.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Grandi fratelli per tutta la vita  EmptySzomb. Jan. 09 2021, 20:55

creditATF AND SDS
Edit
Mit mondjak, báttya? Hogy csak épp megtetszett aztán ki ha én nem alapon belengettem a táblát a feje fölé unaloműzésből? Nem így terveztem, mondom én, csak épp ott volt az apja is mikor el akartam hívni és hát....most épp egy kocsiban ülünk, megyünk valahová ahol megbeszéli velem a részleteket. Vagy meglehet a hegyibeszéd a feminizmusról meg az apai szabadelvű nevelésről csak kamu volt és épp el akar tenni láb alól. Nem a lány. Az apja.
Hallod, testvérem, tudod, hogy nem vagyok egy beszari alak, de itt most egy zabszem sem férne az alfelembe. El akartam hívni randira a lányt, az apjától. Már ott tartottam, hogy megteszem, mikor az apja rám nézett. Tudod, milyen az, amikor egy lány apja ÚGY NÉZ???? A car is kettéállt bennem! Az volt a tervem, hogy elhívom egy sütire, miután meglehetősen ridegen visszautasítottam ezt a meghívást tőle. Nonna rábeszélt, hogy ne akadjak fent annyira apróságokon, hívjam el én. De aztán az apja...hát én ebben nem vagyok valami nagy maestro, te is tudod, sosem csajoztam vadul, nem az én stílusom. Aztán valahogy berezeltem, ezt bevallom és puff, jött a kivédhetetlen gólpassz, csak a rossz kapuba. Úgyhogy ez jutott eszembe mentőötletként. Elhívtam. Az apját, díszvendégnek. Aztán a lányt meg, hogy - érted. Randira. Az apjával.  Grandi fratelli per tutta la vita  79856780 Arra nem számítottam, hogy elhívnak magukhoz teázni meg beszélgetni a bálról. Mikor láttál engem lelkesen csivitelni tüllökről meg dekorációról meg hasonló faszomságokról? Azt se tudom eszik-e vagy isszák! A nagyobb eseményekre ha nem Nonna, Jóanyánk vagy Melitina öltöztetett volna fel, melegítőalsóban meg Juve mezben mentem volna el minden esküvőre, temetésre, keresztelőre, bérmálkozásra. Te tudod a legjobban mennyire nem az én világom az ilyesmi. Láttad a lakást, amiben lakom, nem? Azóta se változott, csak vettem még egy takarót, mert hideg van éjszaka, ha random kikapcsolják a fűtést. Mondjuk ezek után lehet, hogy megkönnyebbülnék, ha inkább ki akarna nyírni.  Grandi fratelli per tutta la vita  1199779969
Istenemre mondom, fél évig mosom a kocsidat ingyen és bérmentve, még a belsejét is kinyalom, ha tényleg megteszed! Keithnek és Darionak innen is ezer meg még ezer hálám minden segítségért! Megpróbálok felhajtani Lucia néniéktől némi sütit, talán ha nagyon nyígok neki megszán. Meg arra gondoltam beszélek Baggioval, a húgának van valami bérelhető rendezvényterme. Talán ha szépen kérem odaadja egy estére, ünnepek környékén talán nem akarnak annyira esküdni az emberek. Vagy akarnak? :bajod:
A kórházban találkoztam vele, a nagymamája a betegem lett. Csak spanyolul beszélt a hölgy, kértem egy családtagot, hogy jöjjön fordítani, mert a spanyolom maximum konyhanyelv, a szakzsargon nem az erősségem. A vizsgáimon is csak azért mentem át mert Melitina anyja volt a vizsgabiztosom és súgott.  :székes: Erre nem Őt küldték be? Ő pedig...hát van az úgy, hogy az ember azon kapja magát, hogy azt is elfelejti, hogy melyik bolygón van, nem hogy adott esetben nem szabadna ellágyulnia egy szempillarebbenéstől. De nekem sikerült. Á, báttya, hát mit mondjak neked erről a lányról? A mosolya, akár a legszebb csokor liliom! A kacagásába az ember szíve belefájdul mert édes, akár a méz, bársonyos, mint nyáron éjjel a Spiaggénél a víz és a szeme...ó, te jó ég! A legszebb, legtisztább tekintet, amit valaha életemben láttam! Testvérem, rajongtam én már nőért ájulásig, Corinne is egy édes kis kölyökmacska volt, dorombolt, játszadozott velem mint egy pamutgombolyaggal, mondjuk kicsit pofán is baszott aztán, de nem baj. De Ő....én két napja, mióta először találkoztunk, nem alszom, nem eszem, lélegezni is csak ímmel-ámmal. Tudod, hány meccset vesztettem el azóta? Lássuk csak...az összeset. Képtelen vagyok összpontosítani. Egyszerűen KÉPTELEN! Mégis, szerinted mi a frászért jutott eszembe egy bálba meghívni egy vacsora helyett? Annak is örülök, ha nem akad össze a két bokám séta közben.
Amúgy a neve Olivia és hidd el testvérem...ha hallanád kacagni te is azt mondanád, érte megéri megrendezni egy bált, csak hogy újra nevessen!
De azért mielőtt még elsuhannánk a részletek felett és amúgy teljesen tropára vágnád a műszereidet, áruld már el mi a helyzet ezzel a Casey lánnyal?  Grandi fratelli per tutta la vita  1556694851  Grandi fratelli per tutta la vita  2451935670 Legutóbb azt mondtad, mielőtt elutaztál Nonnohoz és találkoztunk, hogy egy éjszaka alatt belezúgtál. Akkor kicsit kétkedve fogadtam a dolgot, aztán hazamentél és nem nagyon mondtál semmit. Azt hittem, letettél róla, merthogy ott a bambino meg mintha említetted volna, hogy nem vagy benne biztos, hogy eléggé felnőtt vagy már egy ilyen mértékű lépéshez. Idősebb is nálad, jól emlékszem? Most meg már nem látsz a szerelemtől? Azt jelenti, összejöttetek? Mármint, komolyan? szemöldök Mi van veled, testvérem? Te meg a nagy olasz szíved, egyszercsak lakat alá került? Én pedig nagybácsi leszek?  Grandi fratelli per tutta la vita  2624752903  Grandi fratelli per tutta la vita  3874598021 Hey, akkor ideje lenne talán bemutatnod nekem ezt a nőt aki csak úgy elcsavarta a kisöcsém fejét hogy nem lát nem hall mióta képbe lépett! Azért mesélhetnél róla mit tud ez a nő amit Beli meg a sok korodbeli bellezza nem tud. Amúgy sok boldogságot, báttya, ha bármikor segítségre van szükségetek, tudod hol találsz! Grandi fratelli per tutta la vita  2582470607
Ja, és biztos vagyok benne, hogy nagyon durván el vagy havazva. De lesz karácsony előtt két héttel három szabadnapom egyben. Ha segítek neked, nem tudod valahogy betuszkolni karácsony előttre ezt a bulit? Mégiscsak egy jótékonysági bál! Esküszöm három napig 0-24-ben segítek. Kiszállítom az anyagokat, könyvelek, leltározok, intravénásan tolom majd a koffeint és esküszöm az égre, vigyázok rád, hogy ideje korán el ne szólítson a Mindenható! Légyszilégyszilégysziiiii!  Grandi fratelli per tutta la vita  2624752903  Karácsonytól január közepéig nem lesz szabad estém és cserélni sem tudok mert már fixálták a beosztásomat!

Type your message here
Send

mind álarcot viselünk
Fabrizio Grandi
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Grandi fratelli per tutta la vita  Ian-Somerhalder-ian-somerhalder-38064528-500-230
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Grandegrandi
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Grandi fratelli per tutta la vita  EmptySzomb. Jan. 09 2021, 19:52
20:19
ZIO
Drága bátyám, ha nem ismernélek, azt mondanám, hogy az agyadnak a használható részét otthon hagytad taljánföldön. Rolling Eyes Egy ilyen bevezetés után minimum arra számítottam, hogy fenn ragadtál a csajon, amelyik másnaposan tartja a vodkás üveget a magasba.A Szabadságszobor. Őszintén szólva régóta várok már valami igazán szívettépően nagy baromságra tőled, ami azt bizonyítja, hogy közünk van egymáshoz, és nem a szél fújta össze a dns-einket. És íme, ide kellett jönni Amerikánóba drága bátyám, hogy ez megtörténjen. Smile  Hogy mit csináltál? Csak az apját hívtad meg a randira, vagy egy komplett családot? És mégis mi a búbánatos szűzanya térdkalácsának? Mégis mi a terved? Shocked

Nem botránkoztam meg, csak konkrétan telibeköptem a röhögéstől egy elég drága cuccot a keverőpulton, de rá se ránts. Grandi fratelli per tutta la vita  530746732 A többi részére meg konkrétan meg sem tudok szólalni.Mi az, hogy egy olyan bálra amit senki meg se szervezett? Akkor minek oda hívtad? Miért nem egyszerűen csak elhívtad vacsorázni, táncolni, virágot vittél volna neki? Tudod,ilyen snassz romantikus dolgok. Very Happy  A nők nem várják el tőled, hogy bálba vidd őket, pláne nem olyanba ami még csak nem is létezik.Édesjóistenkém le ne gyere az égből, mert egy Grandi totálisan meghülyült. Grandi fratelli per tutta la vita  1130496352

Hozzám igazítod? Méltányolom, de Zio, édesfaszom....nekem karácsonyig, sőt mondhatni majdhogynem az új év első hetének végéig határidős melóim vannak. Levegőt venni sem nagyon van időm, és ott van Casey is, akire szintén nem ártana időt szakítanom, ha már az orrom hegyéig sem látok a szerelemtől, és mocsok módon hiányzik néha.Mindeközben zsúfoljak be egy jótékonysági estét amire nem csak, hogy a felszerelés kellene, hanem még én is énekelni.Hallod báttya, te még súlyosabb eset vagy mint én, és ez nagy szó, mert ilyen nekem még csak eszembe sem jutott volna soha. Ajánlom különleges legyen az a lány, hogy ilyenre ragadtatod el magad. Grandi fratelli per tutta la vita  3008269631  Neve is van annak a tündérkének? Mégis mióta ismered? Régóta ismerned kell ha randira hívod, rád nem jellemző az ilyesmi. Dario amúgy hevesen bólogat, hogy Keith és ő segítenek a szervezésben. Sokba fog ez neked fájni. Meg nekem is. December végén, szilveszter előtt talán belefér az egész. De csak az az egy nap. Te komolyan ezt meglépted? Nem hiszlek el báttya, de tényleg! Grandi fratelli per tutta la vita  3008269631  Grandi fratelli per tutta la vita  2170533746

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Grandi fratelli per tutta la vita  EmptySzomb. Jan. 09 2021, 18:57

creditATF AND SDS
Edit
Testemnek vére, drága kisöcsém! Ugye tudod, mennyire szívemen viselem a sorsodat? Hogy mit meg nem tennék érted?
Mondd csak meg őszintén, de tényleg, tényleg őszintén! Mennyire szereted te az öreg, kissé szenilis, olykor meglehetősen hangos, büdös és zavarodott, de aranyszívű bátyádat?  Grandi fratelli per tutta la vita  2624752903
Mielőtt még azt hinnéd valami cuccot vettem be és kiittam pár üveggel a szomszéd Vlagyimir otthon pancsolt vakságot okozó vodkakészletét, el kell mondanom valamit, amint sem röhögni, sem megbotránkozni nem engedélyezett. Érezd át a helyzetemet, és mielőtt elítélnél, emlékezz vissza mikor utoljára valami óriási őrültséget csináltál egy lányért!
Szóval a helyzet az, hogy találkoztam...valakivel. És hát nem terveztem. Esküszöm a Mindenhatóra! De valahogy sikerült addig csűrnöm a jobb sarokba míg véletlenül akkora öngólt nem rúgtam, mint ide Catanzaro. Elhívtam randira egy lányt - az apjával együtt. Egy bálra. AMIT SENKI NEM SZERVEZETT! Én találtam ki, és most hogy ne bőgjek le totálisan, tényleg meg kell rendeznem, különben az apja átrugdalja az alfelemet a másvilágra. :fhuuu: Emiatt szükségem lenne a segítségedre, az énekhangodra és a maximális full szolgáltatásra amit a Grandi Music Pub nyújtani tud, valamikor decemberben. Hangosítás, zenei aláfestés, meg élőzenés műsor egy éjszakán át egy jótékonysági rendezvényen? Na? Na??? Jól hangzik igaz?
Esküszöm, hozzád igazítom a jótékonysági bál időpontját, csak vállald el légyszi! Azt hiszem qrva nagy katyvaszba ültem bele nyakig!  Grandi fratelli per tutta la vita  3305246087 Tudsz segíteni?   Grandi fratelli per tutta la vita  1130496352
Type your message here
Send

mind álarcot viselünk
Fabrizio Grandi
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Grandegrandi
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
TémanyitásGrandi fratelli per tutta la vita
Grandi fratelli per tutta la vita  EmptySzomb. Jan. 09 2021, 18:33
Grandi fratelli per tutta la vita  Brother-quotes-brothers-arent-simple-close-brothers-are-knit-together-robert-rivers-wisdom-quotes

mind álarcot viselünk
Fabrizio Grandi
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Grandegrandi
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Grandi fratelli per tutta la vita  Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Grandi fratelli per tutta la vita
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alex & Vita | something new
» Ennio Grandi
» Fabrizio Tomasso Grandi
» Ennio Giacomo Grandi
» Fabrizio Grandi- Foglalva

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Technika részleg-
Ugrás: