A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Hát, hol is kezdjem? Nagyon mutatós lett a jellemzésed ezekkel a beékelt kódokkal. Csini, hangulatos. Azon túl pedig, azt hiszem, egy kicsit mind magunkra ismerhettünk a leírásaidban. Vagy én találtam ennyi párhuzamot benne? Hogy egyszerre vagy néha makacs, önfejű, akaratos, kontrollszörny, ugyanakkor együttérző, támogató, aki szívesen hallgat meg másokat; mindenesetre ismerős. És azt hiszem, a legtöbben szintén tartunk egy kicsit attól, hogy a barátaink, a szeretteink nem olyannak látnak bennünket, mint reméljük. Tetszik, hogy bátran megfogalmaztad úgy az erősségeidet, mint a gyengeségeidet. Ettől csak még emberibb lettél. Még valóságosabb.
Azért halkan hadd jegyezzem meg: tökéletes ember nincs. A nővéred sem az. Valószínűleg időnként ő is sír a fürdőszobában rejtőzve, és a tükör előtt gyakorol önbizalmat. Ha nem így, akkor máshol, máshogy mutatkozik meg, hogy ő sem hibátlan, hogy neki is vannak rossz pillanatai. Persze a tökéletességre törekvéssel nincs semmi baj, de van úgy, hogy egészségesebb vagy hasznosabb kicsit elengedni a dolgokat, kiadni kezünkből az irányítást. Legalább átmenetileg.
Sajnálom, hogy az “ellentétek vonzzák egymást” típusú, szerelemre épült házasságodban nem találod magadat, a boldogságodat. Próbálnék tanácsot adni, olyat, ami TÉNYLEG HASZNOS is, de lehet hogy igazad van, és olyan nincs, mert minden eset, minden házasság más. Először talán magadban kellene eldöntened, megtalálnod azt, ami TÉGED boldoggá tesz, önálló személyként, és utána kicsit minden más is a helyére kerül. Lehet... De lehet, hogy nem. Az élet már csak ilyen. Én drukkolok!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!