New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 420 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 415 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Ciara
TémanyitásCiara
Ciara EmptySzer. Dec. 09 2020, 21:12
Ciara (foglalt)

Play by:
Sofia Ellar
Születési hely:
Spanyolország
Kor:
27
Lakhely:
Egyelőre Európa (szerintem Madrid), aztán majd Manhattan(?)
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
A közelmúltban: mindegy;
a közeljövőben: kapcsolatban;
a távoli jövőben: házas
Csoport:
Munkások
Történetünk:
Mindenki tudja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, viszont a mi esetünkben úgy tűnik, ez fordítva is igaz. Még tán egy kicsit mindig gyermeki szívem van, ami meglehet, sosem fog igazán felnőni… de te már csak tudod, hogy van ez.
Egy Greenpeace rendezvényen láttalak meg először, New Yorkban, melynek te voltál az egyik főszervezője. Az unokatestvéredet, Carment már régebb óta ismerem, ő mutatott be téged nekem, bár az akkori találkozás nem volt több három másodpercnél, hiszen jóformán a nyitóbeszédeden kívül csak annyit láthattam belőled, hogy egyszer jobbra szaladsz, aztán meg balra el.
Lehetséges, hogy a hirtelen jött hatalmas Greenpeace iránti elkötelezettségem miattad tornyosodott ki annyira, hogy hetente osztottam meg az Instagramon az általatok kirakott híreket, de… azért tény, hogy mindig is nagy figyelmet fordítottam a természet- és állatvédelemre, s már régebb óta csatlakoztam a szervezethez, önkénteskedtem, ám utóbbi időkben felcsillant bennem valamiféle felelősség, hogy talán többet is tudnék tenni érte. Kérdeztem magamtól, hogy oké, de mégis kihez forduljak? Egyértelműen az unokatesódhoz, aki az elérhetőségedet megadta, így végül elértelek téged.
Ami ezután következett… abban tulajdonképpen nincs semmi extra, mint ahogyan bennünk sincs. Két átlagos ember vagyunk a világ különböző pontjáról, akik mégis egymásra találtak és mindenféle hatalmas tervek nélkül harminckettő és huszonhét évesen csak jól érezzük magunkat egymással, egymás mellett.
Nem vagy egy extrém nő, kellően visszafogott, amolyan természetes stílussal rendelkezel. Életvidám tünemény vagy, persze megvannak a magad gondjai, ahogy nekem is a sajátom, mégis mindketten próbáljuk a világot pozitívan nézni.
Rendkívül földhözragadt egy személyiség vagy, ami a szakmádat illeti. Nagyon határozott elveket vallasz, megvan a véleményed a politikáról és mindenről, bizony, jó pár kifakadásodat végighallgattam, mikor Trumpot szidtad, de ez a tudatosság mégis valahogy elhalványul a bájod, nőiességed és érzékiséged mellett.
Szeretsz és… tudsz is sokat beszélni, hozzám hasonlóan társasági ember vagy, azonban a szociális küszöböd valamelyest alacsonyabban van, mint az enyém. Imádod a logisztikai feladatokat, a problémamegoldást, de ugyanennyire szeretsz egy könyvvel a hintaágyban, vagy a tengerparton napozva lazulni. A szervezet által járod a világod, számos helyen megfordulsz, nagy utazó vagy, s én gyakran elkísérlek ezekre. Nem is meglepő, hogy a föld egy teljesen más tájékán jöttünk össze, mint ahogy az sem, hogy nem két nyelven beszélsz.
Ami nehezíti a kapcsolatunkat, az a távolság. Nem amerikai vagy, nem is New Yorkban laksz, hanem valahol Európában, így egy időszakban vagy én megyek hozzád, vagy te jössz hozzám. Igen, sokat ülünk repülőn, bár te előttem is mozgalmas éveket éltél.
Eddigi (nem túl hosszú) kapcsolataim közül volt, ami pont a távolság miatt ért véget, ám ezúttal teljesen biztos vagyok benne, hogy nem fogom hagyni, hogy ez gondot okozzon. Idővel aztán (mikor már a kapcsolatunk előrehaladott lesz) kész leszek Európába költözni, ám belátva kettőnk munkáját közösen dönthetünk úgy, hogy te jössz inkább New Yorkba. Összeköltözünk?  

Nem gondolom, hogy nehéz karaktertípus lenne Ciara, ellenben a nyitottsága és egyszerűsége lévén rengeteg lehetőség van benne. A pb-hez, Sofía Ellar-hoz nem ragaszkodom, de a közös képeket elnézve én sok szavazatot adok neki. ^^ Ha a név időközben foglalt lesz, nincs probléma, csupán mivel spanyol származású nőről van szó, spanyol név lenne az ideális számára.

Ha behozod, nagyon légyszíves ne tűnj el, szeretnék nekik hosszú életet!

Nagyon várlak! * - *
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Ciara
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ciara Casavella
» Ciara Martínez
» Ciara Suarez

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: