Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedNem volt nehéz dolog visszanézni a híreket. Már így is a tökeidet szorongatják, ezzel az egész parkolóházas dologgal alá írtad a halálos ítéleted. Merre vagy éppen? Mondd, hogy nem hagytad el az országot.Kösz, hogy emlékeztetsz rá.Erről nem beszélhetek. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy találkozni tudjunk. Nem tudom meddig. Már lejelentetted, hogy ügyvédem vagy?Jobb is, ha nem tudom merre vagy, engem is meg fognak szorongatni. Persze, hogy jelentettem, idő kérdése és hívni fognak a rendőrségtől. Jó nagy szarban vagyunk Tiger. Jól gondold át, hogy mi a következő lépésed mert magad alatt vágod a fát. Szerencséd, hogy a kitartásomról vagyok híres. Igen is, anya! Pontosan vágom, hogy mi a jelenlegi állás oké? Nem vagyok egyedül ebben a szarban és ez nem is rólam szól. Mint ahogy rólad sem, mert ehhez már nincs közöd, ezt nyugtázhatod bárkinek, aki megkeres. Nem várom, hogy ebből is kihúzz oké?Milyen ügyvéd lennék ha most magadra hagynálak? Fogalmam sincs még hogy hogyan, de kitalálok erre is valamit. Mondtam, hogy számíthatsz rám és én tartom a szavam. Az egy másik ügy. Nem tudom, hogy ezt mennyire tudom megúszni majd hosszútávon, de azzal tudsz segíteni, ha a háttérben végig képben leszel a történtekkel és mikor kell, lépsz.Nem fogom dutyiban leélni az életem.
BAD GUYS NEED TO GET LUCKY EVERY TIME
Good guys just need to get lucky once.
★ családi állapot ★ :
Don’t go into this lightly. If you
are MINE, you need to understand I
will burn the fucking world to the
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
I realize that our TRAUMAS never really go
away. They live inside of us, in the deepest
darkest pits of our own tiny hells. Cocked
and loaded, waiting for someone to come
along and PULL THE TRIGGER.
Milyen ügyvéd lennék ha most magadra hagynálak? Fogalmam sincs még hogy hogyan, de kitalálok erre is valamit. Mondtam, hogy számíthatsz rám és én tartom a szavam.
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is to give up the idea of doing it perfectly - indeed to embrace uncertainty and imperfection.
Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedNem volt nehéz dolog visszanézni a híreket. Már így is a tökeidet szorongatják, ezzel az egész parkolóházas dologgal alá írtad a halálos ítéleted. Merre vagy éppen? Mondd, hogy nem hagytad el az országot.Kösz, hogy emlékeztetsz rá.Erről nem beszélhetek. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy találkozni tudjunk. Nem tudom meddig. Már lejelentetted, hogy ügyvédem vagy?Jobb is, ha nem tudom merre vagy, engem is meg fognak szorongatni. Persze, hogy jelentettem, idő kérdése és hívni fognak a rendőrségtől. Jó nagy szarban vagyunk Tiger. Jól gondold át, hogy mi a következő lépésed mert magad alatt vágod a fát. Szerencséd, hogy a kitartásomról vagyok híres. Igen is, anya! Pontosan vágom, hogy mi a jelenlegi állás oké? Nem vagyok egyedül ebben a szarban és ez nem is rólam szól. Mint ahogy rólad sem, mert ehhez már nincs közöd, ezt nyugtázhatod bárkinek, aki megkeres. Nem várom, hogy ebből is kihúzz oké?
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Jobb is, ha nem tudom merre vagy, engem is meg fognak szorongatni. Persze, hogy jelentettem, idő kérdése és hívni fognak a rendőrségtől. Jó nagy szarban vagyunk Tiger. Jól gondold át, hogy mi a következő lépésed mert magad alatt vágod a fát. Szerencséd, hogy a kitartásomról vagyok híres.
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is to give up the idea of doing it perfectly - indeed to embrace uncertainty and imperfection.
Szia szépség!Lenne itt egy kis gond.Neked is szép napot. Nem ér rá a megbeszélés a holnapi találkozóig?Ha ráérne most nem írnék. Nyugi, nem randizni akarlak hívni.Néztél híreket?Tudod, hogy túl nagy fogás lennék neked. Éppenséggel lemaradtam róla. Mit műveltél megint?Én semmit. Összetettebb dolog ez annál, minthogy én egyedül bármit is tettem volna, ezt te is tudod.Ettől függetlenül tényleg nem mi voltuk, bár félek, hogy ez nem igazán látszik a történteken. Nem részletezek semmit, olvass utána.Amiért írok most az a következmény. Nem tudunk holnap találkozni. Nem volt nehéz dolog visszanézni a híreket. Már így is a tökeidet szorongatják, ezzel az egész parkolóházas dologgal alá írtad a halálos ítéleted. Merre vagy éppen? Mondd, hogy nem hagytad el az országot.Kösz, hogy emlékeztetsz rá.Erről nem beszélhetek. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy találkozni tudjunk. Nem tudom meddig. Már lejelentetted, hogy ügyvédem vagy?
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Nem volt nehéz dolog visszanézni a híreket. Már így is a tökeidet szorongatják, ezzel az egész parkolóházas dologgal alá írtad a halálos ítéleted. Merre vagy éppen? Mond, hogy nem hagytad el az országot.
Szia szépség!Lenne itt egy kis gond.Neked is szép napot. Nem ér rá a megbeszélés a holnapi találkozóig?Ha ráérne most nem írnék. Nyugi, nem randizni akarlak hívni.Néztél híreket?Tudod, hogy túl nagy fogás lennék neked. Éppenséggel lemaradtam róla. Mit műveltél megint?Én semmit. Összetettebb dolog ez annál, minthogy én egyedül bármit is tettem volna, ezt te is tudod.Ettől függetlenül tényleg nem mi voltuk, bár félek, hogy ez nem igazán látszik a történteken. Nem részletezek semmit, olvass utána.Amiért írok most az a következmény. Nem tudunk holnap találkozni.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Szia szépség!Lenne itt egy kis gond.Neked is szép napot. Nem ér rá a megbeszélés a holnapi találkozóig?Ha ráérne most nem írnék. Nyugi, nem randizni akarlak hívni.Néztél híreket?
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :