Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet törölted Az üzenetet törölted?Gondolkozz már te nő! Ha kivágom a fát, meglátod az erdőt? Nem azt írtam, hogy mondd el mindenkinek, hogy meghaltam. Hanem azt, hogy LEHET. Hogy marhára nem tudsz elérni és az egyetlen információd, hogy azzal a parkolóházas esettel marhára nem ért véget semmi. A zsaruk keresnek és fognak is de ha ráfogjuk, hogy barmok bosszúból kibeleztek akkor talán nem fognak annyira intenzíven keresni minket és van lehetőségünk hazamenni. Ha meg hazajutok egyszer, te is megkapod, amit akartál tőlem.Nyilvánvalóan te sem tudhatod, hogy élek-e még, ha kiderül mindezek után, hogy mégis, senki sem tud felelősségre vonni, mert kimondtad a valószínűt. Én megértem, hogy feszült vagy Tigris, de azért egy kicsit fogd vissza magad, éppen segíteni próbálok. Te vagy az ügyfelem, azt teszem amire kérsz, de nem kötheted le mindkét kezem különben a börtönben fogsz megvénülni. Felkeresem ezt a Dominique nevű nőt, nem árulom el neki, hogy tudok rólad bármit is, de tudnom kell, hogy hajlandó lenne tanúskodni melletted vagy sem. A rendőrök előbb vagy utóbb úgyis megtalálják és jó lenne tudni, hogy kinek az oldalán áll. Nem tudom milyen kapcsolatban áll veletek, de ha sokat tud az veszélyes is lehet, a saját oldalunkon kell tudni őt.Olyan dologba tenyerelsz bele, ami túlságosan komplikált. De tegyél, amit akarsz, max ha túl messzire lősz, évekig nem fogom tudni megszerezni azt a videót, mert nem jutok haza. Szóval csak óvatosan.Domival csinálj amit akarsz, de ha nagyobb intézkedéseket akarsz hozni, előbb beszéld meg vele: Az üzenetet törölted
BAD GUYS NEED TO GET LUCKY EVERY TIME
Good guys just need to get lucky once.
★ családi állapot ★ :
Don’t go into this lightly. If you
are MINE, you need to understand I
will burn the fucking world to the
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
I realize that our TRAUMAS never really go
away. They live inside of us, in the deepest
darkest pits of our own tiny hells. Cocked
and loaded, waiting for someone to come
along and PULL THE TRIGGER.
Én megéelrtem, hogy feszült vagy Tigris, de azért egy kicsit fogd vissza magad, éppen segíteni próbálok. Te vagy az ügyfelem, azt teszem amire kérsz, de nem kötheted le mindkét kezem különben a börtönben fogsz megvénülni. Felkeresem ezt a Dominique nevű nőt, nem árulom el neki, hogy tudok rólad bármit is, de tudnom kell, hogy hajlandó lenne tanúskodni melletted vagy sem. A rendőrök előbb vagy utóbb úgyis Meg találják és jó lenne tudni, hogy kinek az oldalán áll. Nem tudom milyen kapcsolatban áll veletek, de ha sokat tud az veszélyes is lehet, a saját oldalunkon kell tudni őt.
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is to give up the idea of doing it perfectly - indeed to embrace uncertainty and imperfection.
Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedÉn azt sem akarom, hogy megtaláld. Ami azt illeti, akkor tennél mindenkivel jót, ha elhitetnéd vele is és a rendőrökkel is, hogy lehet már nem is élünk. Talán leszállnak majd rólunk és nem ha nem kutatnak utánunk gőzerővel, előbb haza tudunk menni. Nem fogom még a te kedvedért sem a halál híredet terjeszteni. Fölöslegesen ölök bele az ügybe több órai munkát minden nap? Nem szándékozol visszajönni?Gondolkozz már te nő! Ha kivágom a fát, meglátod az erdőt? Nem azt írtam, hogy mondd el mindenkinek, hogy meghaltam. Hanem azt, hogy LEHET. Hogy marhára nem tudsz elérni és az egyetlen információd, hogy azzal a parkolóházas esettel marhára nem ért véget semmi. A zsaruk keresnek és fognak is de ha ráfogjuk, hogy barmok bosszúból kibeleztek akkor talán nem fognak annyira intenzíven keresni minket és van lehetőségünk hazamenni. Ha meg hazajutok egyszer, te is megkapod, amit akartál tőlem.Nyilvánvalóan te sem tudhatod, hogy élek-e még, ha kiderül mindezek után, hogy mégis, senki sem tud felelősségre vonni, mert kimondtad a valószínűt.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Nem fogom még a te kedvedért sem a halál híredet terjeszteni. Fölöslegesen ölök bele az ügybe több órai munkát minden nap? Nem szándékozol visszajönni?
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is to give up the idea of doing it perfectly - indeed to embrace uncertainty and imperfection.
Ki a videón szereplő lány? Szükségem lenne a nevéreMiért?Szeretnék beszélni vele. Szerinted hajlandó lenne tanúskodni melletted?Őt ne kavard bele. Azt se tudom, hogy él-e még.Már nyakig benne van, ha nem tűnt volna fel. Nagy segítség lenne nekünk, persze ha még életben van.Mégis honnan a kibaszott életből tűnt volna fel, úgy komolyan? Marhára baszom a rezet a semmi közepén és nem jókedvembőlA neve Dominique. Jólvan már ne legyél ennyire bunkó, segíteni próbálok. Fantasztikus, most már nincs más dolgom, mint a város összes Dominique nevezetű nőjét felkeresni. Egy kis konkrétumot kaphatok?Barna hajú... Asszem francia vezetékneve vanNem sokat tudok róla, ez az igazságFrancia, barna hajú. Csodás, csökkent a lehetséges nők száma. Mindenesetre bemegyek a rendőrségre és utána kérdezek. Lehet, hogy már elő vették, akkor nem lesz nehéz megtalálnomTi nők mindenen csak problémáztok...Elmondtam amit tudtam.Ha megtalálom szeretnéd, hogy átadjak neki valamilyen üzenetet?Én azt sem akarom, hogy megtaláld. Ami azt illeti, akkor tennél mindenkivel jót, ha elhitetnéd vele is és a rendőrökkel is, hogy lehet már nem is élünk. Talán leszállnak majd rólunk és nem ha nem kutatnak utánunk gőzerővel, előbb haza tudunk menni.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Ki a videón szereplő lány? Szükségem lenne a nevéreMiért?Szeretnék beszélni vele. Szerinted hajlandó lenne tanúskodni melletted?Őt ne kavard bele. Azt se tudom, hogy él-e még.Már nyakig benne van, ha nem tűnt volna fel. Nagy segítség lenne nekünk, persze ha még életben van.Mégis honnan a kibaszott életből tűnt volna fel, úgy komolyan? Marhára baszom a rezet a semmi közepén és nem jókedvembőlA neve Dominique. Jólvan már ne legyél ennyire bunkó, segíteni próbálok. Fantasztikus, most már nincs más dolgom, mint a város összes Dominique nevezetű nőjét felkeresni. Egy kis konkrétumot kaphatok?Barna hajú... Asszem francia vezetékneve vanNem sokat tudok róla, ez az igazságFrancia, barna hajú. Csodás, csökkent a lehetséges nők száma. Mindenesetre bemegyek a rendőrségre és utána kérdezek. Lehet, hogy már elő vették, akkor nem lesz nehéz megtalálnomTi nők mindenen csak problémáztok...Elmondtam amit tudtam.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Francia, barna hajú. Csodás, csökkent a lehetséges nők száma. Mindenesetre bemegyek a rendőrségre és utána kérdezek. Lehet, hogy már elő vették, akkor nem lesz nehéz megtalálnom.
Ki a videón szereplő lány? Szükségem lenne a nevéreMiért?Szeretnék beszélni vele. Szerinted hajlandó lenne tanúskodni melletted?Őt ne kavard bele. Azt se tudom, hogy él-e még.Már nyakig benne van, ha nem tűnt volna fel. Nagy segítség lenne nekünk, persze ha még életben van.Mégis honnan a kibaszott életből tűnt volna fel, úgy komolyan? Marhára baszom a rezet a semmi közepén és nem jókedvembőlA neve Dominique. Jólvan már ne legyél ennyire bunkó, segíteni próbálok. Fantasztikus, most már nincs más dolgom, mint a város összes Dominique nevezetű nőjét felkeresni. Egy kis konkrétumot kaphatok?Barna hajú... Asszem francia vezetékneve vanNem sokat tudok róla, ez az igazság
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Jólvan már ne legyél ennyire bunkó, segíteni próbálok. Fantasztikus, most már nincs más dolgom, mint a város összes Dominique nevezetű nőjét felkeresni. Egy kis konkrétumot kaphatok?
Ki a videón szereplő lány? Szükségem lenne a nevéreMiért?Szeretnék beszélni vele. Szerinted hajlandó lenne tanúskodni melletted?Őt ne kavard bele. Azt se tudom, hogy él-e még.Már nyakig benne van, ha nem tűnt volna fel. Nagy segítség lenne nekünk, persze ha még életben van.Mégis honnan a kibaszott életből tűnt volna fel, úgy komolyan? Marhára baszom a rezet a semmi közepén és nem jókedvembőlA neve Dominique.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Ki a videón szereplő lány? Szükségem lenne a nevéreMiért?Szeretnék beszélni vele. Szerinted hajlandó lenne tanúskodni melletted?Őt ne kavard bele. Azt se tudom, hogy él-e még.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAzért nem adom fel egykönnyen. A napokban jelentkezni fogok, ha tudsz valamit te is tedd meg! Az üzenetekkel ne lesz gond, ne aggódj miattaOké!
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAzt majd én elődöntöm, hogy mire van szükség. Hálás lennék ha mindent nem önfejűen intéznél. Rendben, bízom benned.Tévedésben vagy. Soha a büdös életben nem voltam abban a helyzetben, hogy magam intézhettem volna az életemet. Most is csak azt teszem, amit mondanak.Ne haragudj, nem úgy értettem. Megpróbálok minél többet kihozni a helyzetből, megtennéd, hogy addig is kerülöd a bajt magad körül? Sokat segítene ha átvedlenél kisangyalba.Ha a pár napja történtekből nem tudsz kihozni, nem szegsz szerződést. Úgy egyeztünk meg, hogy az egy hónapja történt incidens ügyében leszel a védőm. Ez meg nem az.Amúgy sem nagyon tudnék mit csinálni, csak vakarom a tökeimet.Még valami... törölj minden üzenetet, minél előbb!
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Ne haragudj, nem úgy értettem. Megpróbálok minél többet kihozni a helyzetből, megtennéd, hogy addig is kerülöd a bajt magad körül? Sokat segítene ha átvedlenél kisangyalba.
Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet törölted Az üzenetet törölted Milyen ügyvéd lennék ha most magadra hagynálak? Fogalmam sincs még hogy hogyan, de kitalálok erre is valamit. Mondtam, hogy számíthatsz rám és én tartom a szavam. Az egy másik ügy. Nem tudom, hogy ezt mennyire tudom megúszni majd hosszútávon, de azzal tudsz segíteni, ha a háttérben végig képben leszel a történtekkel és mikor kell, lépsz.Nem fogom dutyiban leélni az életem.Mindent nem fogunk tudni véletlennek beállítani. Megpróbálom a kezemben tartani a gyeplőt, de azzal hogy elmentél ők vannak lépés előnyben. A megállapodásunk rád eső részével mi helyzet?Ezt sehogy sem tudod véletlennek beállítani, de még csak védőbeszédre sincs ezúttal szükség. Pontosan ezért kellett eljönnöm. Meg fogom tartani a szavamat.Azt majd én elődöntöm, hogy mire van szükség. Hálás lennék ha mindent nem önfejűen intéznél. Rendben, bízom benned.Tévedésben vagy. Soha a büdös életben nem voltam abban a helyzetben, hogy magam intézhettem volna az életemet. Most is csak azt teszem, amit mondanak.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Az üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedAz üzenetet töröltedNem volt nehéz dolog visszanézni a híreket. Már így is a tökeidet szorongatják, ezzel az egész parkolóházas dologgal alá írtad a halálos ítéleted. Merre vagy éppen? Mondd, hogy nem hagytad el az országot.Kösz, hogy emlékeztetsz rá.Erről nem beszélhetek. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy találkozni tudjunk. Nem tudom meddig. Már lejelentetted, hogy ügyvédem vagy?Jobb is, ha nem tudom merre vagy, engem is meg fognak szorongatni. Persze, hogy jelentettem, idő kérdése és hívni fognak a rendőrségtől. Jó nagy szarban vagyunk Tiger. Jól gondold át, hogy mi a következő lépésed mert magad alatt vágod a fát. Szerencséd, hogy a kitartásomról vagyok híres. Igen is, anya! Pontosan vágom, hogy mi a jelenlegi állás oké? Nem vagyok egyedül ebben a szarban és ez nem is rólam szól. Mint ahogy rólad sem, mert ehhez már nincs közöd, ezt nyugtázhatod bárkinek, aki megkeres. Nem várom, hogy ebből is kihúzz oké?Milyen ügyvéd lennék ha most magadra hagynálak? Fogalmam sincs még hogy hogyan, de kitalálok erre is valamit. Mondtam, hogy számíthatsz rám és én tartom a szavam. Az egy másik ügy. Nem tudom, hogy ezt mennyire tudom megúszni majd hosszútávon, de azzal tudsz segíteni, ha a háttérben végig képben leszel a történtekkel és mikor kell, lépsz.Nem fogom dutyiban leélni az életem.Mindent nem fogunk tudni véletlennek beállítani. Megpróbálom a kezemben tartani a gyeplőt, de azzal hogy elmentél ők vannak lépés előnyben. A megállapodásunk rád eső részével mi helyzet?Ezt sehogy sem tudod véletlennek beállítani, de még csak védőbeszédre sincs ezúttal szükség. Pontosan ezért kellett eljönnöm. Meg fogom tartani a szavamat.
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
Mindent nem fogunk tudni véletlennek beállítani. Megpróbálom a kezemben tartani a gyeplőt, de azzal hogy elmentél ők vannak lépés előnyben. A megállapodásunk rád eső részével mi helyzet?