Re: more than likely, you don't even like me // hell & jojo
Szer. Dec. 16 2020, 21:50
úgy tűnik sokoldalú személyiség vagy. a DID most úgyis divat, nem? valamilyen formában, azt mondjatudom, hogy ez ilyen app, de ha természetben kell fizetni, akkor inkább lemegyek én pizsiben, köszi hát most, hogy felhívtad rá a figyelmem, nyilván nem fogok ezzel kezdeni de más nem kell amúgy rendelek pizzát cserébe, de siess, mert ha előbb ér ide, mint te, megeszem az egészet. nincs bennem önkontroll.
Szomb. Dec. 05 2020, 21:22
wow, egyik pillanatban prűd, a következőben prosit… gyorsan változnak itt a dolgokde a többit inkább már nem is kommentálom, mert a dolog vége az lesz, hogy magamban iszom meg a bortmohó jojo, kérlek, még valami esetleg…? remélem tudod, hogy felszámolom valamilyen formábankifejezetten fájna, ha kijelentenéd érkezésemkor, hogy „erre magadtól gondolnod kellett volna, miért kell külön szólni?” fogadás reflexből fordulnék vissza az ajtóból, mindennel együttte meg mehetnél le szépen, nyugodtan, normális nadrágot húzva a boltba, miközben én tömném magamba a doritost és öblögetném egy kis borral
Pént. Dec. 04 2020, 17:07
hElOiSe, neked sírt a szád az előbb, szó szerint te kezdted az egészet : DDD nem fogok hazudni, ez ebben a megfogalmazásban elég prostisan hangzott nem ítélkezem, csak mondomámulok a szövegértési képességed felett, komolyan... de tudod mit, legyen váltott műszak, tiéd az első kör jófejség, szóval ha már bulizunk ma, akár hozhatnál egy csomag friskies party mix-et isJenkinsnek, nyilván nekem jó a cool ranch doritos is
Szer. Dec. 02 2020, 02:13
jonathan, mindebből a beszélgetésből te hogy jutottál el oda, hogy prűd vagyok? : DDD tettem én bármi ezirányú megjegyzést? ha pedig valóban annak gondolsz, akkor igen csalódott leszek : ((((amúgy is, a betegeim fizetnek azért, hogy meghallgassam őket. van az a pénz, amiért faarccal képes vagyok a világ legmocskosabb dolgait is meghallgatni rezzentéstelenül… de azért naaaagyon sokat kell ám fizetni, ugyeés te most rám akarod osztani a jófej szerepet?ami a te szótáradban egyenlő a balekkal? magadnál vagy te? ha őszinték akarunk lenni, akkor a mi esetünkben inkább hinnék a váltott felosztásban, magyarán van, hogy te vagy a seggfej, van hogy énna a bor már a kosárban, megkeresem a macska kaját, mert egyszerűbb hozzád felmenni, semmint még otthonra bemászni
Hétf. Nov. 30 2020, 00:07
nem a hogyanokba kell belegondolni, csak elfogadni a tényt, hogy ez megtörténik, ne legyél már ilyen prűd, hát egy beteged sincs, akinek valami bizarr fétise van? nem vagyok hajlandó elfogadni megköszönöm, ha itt leszel vele, amíg nem látom nyomát, nincs mit megköszönniúristen, ezt most komolyan magyaráznom kell, Hell? ebben a barátságban csak egy önző embernek van hely, csak úgy tud működni, hogyha a másik jófejés hát mindketten tudjuk, hogy az nem én leszek
Vas. Nov. 29 2020, 01:48
nem mindenki akar belegondolni, hogy a barátaik is egészséges(?) szexuális életet élnek… de akkor ezt észben tartom, hogy te nem tartozol közéjükmiért, te megköszönted, hogy elmegyek neked borért? nem látom nyomátLoise cuki, ezért se foglak sose a közelébe engedni, mert kihasználnád. elég, ha én kihasználom hogy magamtól eszembe juss „ahogy illik”? : DDDD ezt te se gondolod komolyan meg aztán, hogy is mondtad pár üzenettel ez előtt? ó, igen, megvan! „nem járunk, minek erőlködjek annyit”
Vas. Nov. 29 2020, 01:19
nem akartam belekezdeni, gyerekeim vannak, Hell, tudom, hogy az emberek szexelnek, nem szokásom fennakadni a tényeken hát örülnék legalább egy köszinek az erőfeszítéseimért, igenén nem szoktalak utálni, kettőnk közül te vagy ilyen feleslegesen drámai : DD figyelj, Loise-t nem ismerem, ő biztos cuki, de az öcsémet egy kicsit jobban, mint te, hidd el nekem, ő nem az de itt most elsősorban magamra gondoltam természetesente is gondolhatnál rám néha, nem halnál bele, ha nem kéne bevásárlólistát küldenem, hanem csak úgy eszedbe jutnék, ahogy azt illik
Vas. Nov. 29 2020, 00:53
mert a Pichael félék pont kielégítik azt, amiért jobbra húzom őket – egy gyors vacsorát és egy kellemes egy éjszakát. ne, kezdj bele, hogy erről nem akartál tudni, te hoztad a nyakadbamert annyit érek, hogy szivasd magad egy fake-tinder profillal. most kellene megtisztelve éreznem magam, ugye?jól van, jól van dívák dívája, majd szenvedhetsz a nyomorod felett, csak előtte még megiszom a borom felét, meg feltöltekezem Jenkins szeretet-purrogásávalde azért meghat, hogyha lenne jobb programod, akkor is inkább velem vitáznál. csinálok erről az üzenetről egy print screent, kinyomtatom, bekereteztetem és néha az orrod alá nyomom majd, mikor utálszhé, Loise nem seggfej, Mason meg inkább nehéz fejű mint seggfej, tehát pff. de tény, azzal nem vitatkozom, hogy az emberek 30 felett már nem annyira erőltetik meg magukatbár lehet Loise és Mason is jobban örülne, ha nem tekinteném őket a barátaimnak
Vas. Nov. 29 2020, 00:21
azért nincs második randid, mert ilyen gyökereket húzol jobbra, mint Pichael s h a m e t h a t k i n k az négy betű, Hell. nem járunk, minek erőlködjek annyit, mikor te úgysem nézed meg az üzeneteimet?istenem, nem legyél már ennyire érzékeny nem a társaságod a mélyre süllyedés, hanem a tény, hogy nincs más programom ha lenne, valószínűleg akkor is inkább veled vitáznék arról, hogy a Christine vagy a Hasznos Holmik-e a nehezebben emészthető King könyv, mert nem lenne kedvem kimozdulni, de most komolyan, nem szenvedhetnék egy kicsit a nyomorom felett??? muszáj mindennek rólad szólnia? jó terv, de ha már átjössz, akár maradhatsz is, ne ölj felesleges energiát a sértettségbe, nem éri meg elmúltál 30, szokj hozzá, hogy az emberek seggfejek és a barátaid a legnagyobbak közülük
Szomb. Nov. 28 2020, 23:55
egészen más indokból nincs második randim, aminek tudhatnád az indokát, de hát… ennyire figyelsz rám. újra kiderült, hogy kettőnk közül te vagy a szarabb barátjézus, erre nincs időd? ERRE? hogy beírd a gif keresőbe, hogy cica? arra meg igen, hogy órákig meredj a telefonodra és reméld, hogy vissza-match-elek? neked van valami baj a fejeddel? pszichológus látott már? ja… nem szóltama faszerdőben több izgalom van általában mint a veled való beszélgetésben és kevésbé okoz mentális fájdalmat. vagyis hazudok, van mikor az itt lét is képes erre, de… ne menjünk bele „neked kell szórakoztatnod”? hogy mondod? : D gondold át ezt a kijelentést jólJojo, ismétlem, gondolkozz már egy kicsit mielőtt hülyeségeket írsz, még a közelében se vagyok a boltnak, te meg arról picsogsz, hogy a társaságomban való időtöltés mélyre süllyedés? őszintén, nekem milyen mélyre repülés, nem neked… tudod mit? inkább veszek magamnak inni, aztán felmegyek Jenkinsért, úgy is maradt nálam legutóbb kajája, mikor nálam húztátok meg magatokat a gyerekek elől. mert persze, akkor se hoztál magaddal és nekem kellett lemennem a boltba érte, mert rettegtél, hogy észrevesznek
Szomb. Nov. 28 2020, 23:40
hát mert most erre mit mondjak? ha te röhögni szoktál olyankor, az megmagyarázza, hogy miért nincs soha második randid : D ebbe az előérzetbe azért ne nagyon éld bele magad, nem fogok a kedvedért minden alkalommal cicás gifeket keresgetni nem érek rá egész nap erreÉS LÁTOD??? egy elemet tartalmaz a bevásárlólistám, és te mégis inkább ide jöttél a faszerdőbe, ahelyett, hogy velem beszélgetnél, pedig igazán nem kérek sokat olyat hozz, amilyet innál, legalább kettőt, egyedül vagyok a lakásban és neked kell szórakoztatnod úristen a veled való ivás lett az egyetlen péntek esti programommikor süllyedtem ilyen mélyre? ó, meg ha már ott vásárolsz, hozhatnál Jenkinsnek is valamit Sally tegnap megetette vele az összes jutalomfalatot, mikor nem figyeltem
Szomb. Nov. 28 2020, 23:22
és nem is tagadja. legalább nem élsz álomvilágbanbár van egy olyan rossz előérzetem, hogy ezek után már csak azért is minden bevásárló listád után benyomsz egy cicás gifet, hogy elmondhasd, „érdekes dolgokat” is küldesz nekemde tudod mire lettek volna jók még azok az órák, például? hogy felhúzd a nadrágod és kimenj a boltba a bevásárló listáddal, hogy megvedd magadnak a cuccokatremélem tudod Jojo, hogy utállak. de tényleg. oké, két hét múlva talán röhögni fogok ezen, lehet előbb… de amúgy utállakáhh… csak annyit írtál, hogy „bort”. van valami külön kívánságod, hogy milyet ne, vagy a szokásos tök mindegyben mozgunk?ja, és csak hogy tudd: tartozol, drágaság. ne hidd, hogy nem várok viszonzást
Szomb. Nov. 28 2020, 23:10
akkor gondolom ne fáradjak azzal, hogy ide is leírjam a bevásárlólistámat, ugye? lécci, Hellórákat töltöttem a tinderen, mire megtaláltalak órákat ne mondd, hogy felesleges volt, és most vehetek magamra nadrágot és mehetek el én vásárolnilegyen szíved
Szomb. Nov. 28 2020, 22:58
kérlek, úgy is olyan szar napom van ma, kell valami, amin röhöghetekőszintén? ja, játszottam volna vele egy jó kis Tinderellát, nem tagadom, erre csak te vagy a másik oldalon. totális csalódás jézusom Jojo, dolgozó ember vagyok és mikor szünetelek egy kicsit, nem a te hülyeségeidet akarom olvasni, hanem kipihenni magammert ja, te nem azért írsz rám, hogy mi a helyzet velem, jól vagyok-e, elmegyünk-e valahova este szórakozni, vagy valami érdekes dolgot linkelnél, ó nemte egy kibaszott érdekbarát vagy, aki csak akkor ír rá valakire, ha kell neki valami. az ajtót is csak akkor nyitod ki, ha kopogás után még elrikkantom magam, hogy „van nálam whisky!”amúgy meló után megnéztem volna, de te annyira attention whore vagy, hogy még a munkaidőm végét se várod ki
Szomb. Nov. 28 2020, 22:38
you want to see the D too? oké EGYRÉSZT 10/10 lett a kamu profilom, tudtam, hogy jobbra fogod húzni ismerd el, a hülye neve ellenére azért megugrottad volna Pichael-t másfelől meg ne engem utáj, amiért az én jelentéktelen munkám végezhető home officeban hibáztasd magadat, ha válaszoltál volna a messenger üzeneteimre, akkor nem kellett volna kamu profilt regisztrálnom, hogy elérjelek fogadjunk, meg se nyitottad a tindert bezzeg figyeled... annyira rossz barát vagy
Szomb. Nov. 28 2020, 22:09
yeah, Penis, that’s you :wink:oké, tehát egy naplopó seggfejet keresünk, aki képes valamilyen okból fake profillal feljönni tinderre, remélve, hogy jobbra húzom, majd kiröhögni mikor összejön… baszki…Jojo cseszd meg, mi a franc baj van a te fejeddel?! jézusom… komolyan ennyire nincs munkád? végre kirúgtak?
Szomb. Nov. 28 2020, 21:44
Heloise H.
Heloise, 34
2 miles away Active 35 minutes ago
Hi form Hell, I’m here just for fun
Pichael swiped right. It's a Match!
????tudod, léteznek inkompetens apukák és anyukák, akik nem gondolják végig, mennyire szopatják be a gyereküket egy szerintük jó hangzású névvelbár már a P. rövidítésnél is lehetett volna pluszban egy ilyen gondolatom… aki képes egy ilyen névvel még P-nek is hívni magát, az vagy nem normális, vagy... egy seggfej, aki álnévvel mozog, ugyeamúgy ha kiröhögted magad, megosztanád velem ki a franc vagy?