Richard Allen A ház előtt. Remélem tudja, hogy ez nagyon fura.De a mai nap után ezen már nem akadok fenn.Tíz perc, és lent leszek. Richard Allen is typing...type a messagesend
Richard Allen Ez a lehető legjobb ötlet. De biztos benne, hogy rám akarja szánni az estéjét?Mert ha most elkezdek inni, az csúnya lesz. Richard Allen is typing...type a messagesend
Richard Allen Értem. Vagyis nem, nem értem. Nem értem, hogy miért tesz nekem bármilyen szivességet.De köszönöm.Nem igazán tud másban segíteni. A saját kezeimmel akarom megfojtani. Richard Allen is typing...type a messagesend
Richard Allen ???? Jézusom. Ez nagyon kellemetlen.Ezt az üzenetet nem Önnek szántam, kérem vegye tárgytalannak, rendben?Az idegtől már nem látok rendesen, és rossz nevet választottam a cím listából ki.De honnan tudja, hogy nincs az irodában?Mindegy.Akkor a lakásán kezdek, és ha ott lesz, ott koncolom fel. Richard Allen is typing...type a messagesend
Richard Allen Nem érdekel, hogyan de kapard elő Markot, és mond meg neki, hogy vegye fel azt a rohadt telefont, amikor hívom!!! És ne gyere holmi ócska kifogásokkal, hogy nem ér rá!!! Azt se fogadom el kifogásnak ha éppen haldoklik! És ha még nem, akkor majd fog, mert EZÉRT A HÚZÁSÁÉRT KITEKEREM A NYAKÁT!!!!!!!!!!!!!!Odamegyek az irodájához, és KICSAPOM A BALHÉT, DE ÚGY, HOGY EGÉSZ MANHATTAN ETTŐL FOG ZENGENI, AZT GARANTÁLOM!!!! Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci : )) Az aláírásom iránt, igaz is ; )Remélem azután is tartja magát ehhez, hogy aláírtam magának a csekket Alig várom Jennifer Addig is legyen szép napja Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Elképzelhető, hogy az elrabló lenne az, aki fizet a családomnak, hogy visszaszolgáltathasson. : )) Kár lenne tagadni a részemről, hogy valóban hatalmas érdeklődést tanúsítok az Ön aláírása iránt. Nagyon sokat ér. : )) Ne aggódjon, nem fogom bántani. Élve, teljes testi épségben van szükségem magára. Most mennem kell, hamarosan látjuk egymást. Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci Akkor is az elrablóit kellene félteni, ugye? : D És meg is látszott rögtön, hogy hiábavaló lenne minden törekvés De talán a saját nemem árulója lennék ha visszautasítok egy szép nőt, akinek m-i-n-d-e-n-v-á-g-y-a időt tölteni velem Viccelek Este ne üssön meg érte Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Nem, nem raboltak el. : )) Az édesanyja egy nagyon előzékeny férfit nevelt, ezt sem vitatom. De ha ellent mondott volna, akkor sem hagytam volna fel a próbálkozással. Elszántságért kétszer álltam sorba. Nem tiltakozom. A kesztyűméretem pedig hetes. Nem tudom mire készül, de tűsarkúban és szoknyában leszek, ami nem egy konditerem kompatibilis öltözet. Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci A kölykök bonyolultak Mint a növények Csináltam egy képernyőfotót most erről - maga igazat ad nekem! Hacsak nem titkos kód Adja tudtomra ha elrabolták, megyek megmentem Mertem volna nem megtenni, hm? Anyám nem hülyét nevelt : DHa ideér majd meglátja : ) Ne tiltakozzon ellenem foggal-körömmel, annyira nem vagyok rossz Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Ha a legkisebbet kérdezi, ő nem így nyilatkozna erről. Bonyolult ez az egész, de nem is ez a lényeg most. Elismerem, igaza van. Csupán váratlanul ért, hogy már most időt szakítana rám. Ezt a kérdést nem értem. Már boldoggá tett a süteményvásárra felajánlott süteményekkel, annak ellenére, hogy nem lett volna kötelessége ezt tenni. És boldog leszek, ha a csekk aláírásra kerül. : ) A kesztyűméretem? Mégis mi szüksége van ilyen információra? Teljesen irreleváns a kettőnk ügyét illetően. Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci Azt vettem ki pedig a szavaiból, hogy ők szorgalmaztál az anyai jelenlétet ezeken a platformokon Azonnal a rendelkezésére állok mégis letolás a jussom? Miért nem hagyja, hogy boldoggá tegyem, Jennifer? Hmmhmm Igen Árulja el a kesztyűméretét Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Az én lányaimmal is madarat lehetne fogatni, ha nem lennék fent egy olyan felületen sem, ahol ők is. Amikor azt javasoltam, mondjon egy időpontot, nem most azonnalra gondoltam. A rugalmasság nem azt jelenti, hogy ne lennének fix programjaim. Mint például ma este is. De rendben, legyen így. Félnyolcra ott leszek. Előtte még be kell ugranom az titkárságra. Gyors leszek, nem fogom feltartani a testmozgásában túl hosszasan, ezt megígérem. Egyéb kívánság? Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci Semmi mögöttes tartalom, csak meglepett, hogy él még ember a földön ezzel a névvel Nincs se facebookom, se instagramom Az én gyerekem valószínűleg örül is neki Nem erőszak a disznótor, drága - egyébként csak vicceltem 636 Broadway, 2. emelet, este 8ig itt vagyok Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Nos, nem tudom, nem kutakodtam Ön után, ha ez lett volna a mögöttes tartalma a feltételezésének. Csupán tippeltem, elvégre megkaptam a lányaimtól is, hogy aki nincs fent a facebookon, az nem is létezik. Jómagam inkább az instagram felületét preferálom. Mielőtt megkérdezné, nem, ott sem kutakodtam Ön után kémkedve. ; )Nem tűnik olyan fickónak, aki ilyenekkel viccelődne, így hát a legkomolyabb választ adom erre a felajánlására ; nem. De megtisztelő, hogy pont rám gondolt. Sajnálattal hallom, hogy az év első hónapja ennyire zűrös. Viszont nekem mindenképp szükségem lenne a becses aláírására egyhéten belül.Én könnyebben tudok alkalmazkodni. Nevezzen meg egy helyszínt, és egy időpontot, és személyesen viszem el a csekket, hogy aláírhassa. Ez az opció működőképes lehet Önnek? Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci Frankón talált egy Richard Tyrus Allent a facen? És legalább visszajelölte? : D Azóta kivénhedt kommandósok vigyázzák a portát, elvileg nem tudna rám törni, gyakorlatban meg érdekelne, ha mégis. Nem ugrik át szakmai jellegű látogatásra? Megfizetem. Célozzuk meg a februárt Jennifer, az év eleje sűrűnek ígérkezik Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Tudja, a szükség törvényt bont. Nem baráti felkérést küldtem facebookon. Pusztán a nagylelkű felajánlása miatt kerestem, illetve annak korrigálása végett.Kész szerencse, hogy előrelátó volt, és megadta az elérhetőségét, így nem kell ismét az irodájában felbukkannom.Lekötelez, hogy ha a kedveméért ezt megtenné, és nem szükséges a mai napra betervezett programjait felrúgnia. Nem is jutott az eszembe hogy ezt kérjem Öntől.A hét bármely napján szívesen látják Önt bent az iskola igazgatóságán. Hogy látja, melyik nap lenne a megfelelő? Szólok a titkárságon, illetve az iskolában beléptetőrendszer működik, leadom az adatait, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben menjen. Richard Allen is typing...type a messagesend
Muci Hogy is felejthetném el magát, Jennifer?Külön öröm, hogy annak ellenére keres, hogy Poe madarát idézve megígérte: "s-o-h-a-m-á-r"Örülök ha maga is ; )Valóban sajnálatos figyelmetlenség a részemről, igenMegtenném a kedvéért, de a mai napomat nem tudom már átszervezni Muci is typing...type a messagesend
Richard Allen Mr. Allen! Jennifer Schneider vagyok. Biztosan emlékszik rám, ha más nem azzal kapcsolatosan, hogy a sütivásár végett betörtem a munkahelyére.A rendezvény remekül sikerült, és bőven teljesítettük a célkitűzésünket a befolyt összeget illetően, melyben Önnek is igen nagy szerepe volt.Ezúton is hadd köszönjem meg a süteményeket, és az ezen felüli felajánlást az Ön részéről! Biztosíthatom, hogy az adomány remek helyre kerül majd.Sajnálatos módon azonban, az Ön által kiállított csekk érvénytelen az aláírása hiányában, ezt pedig szükséges lenne pótolni ahhoz, hogy az iskola beválthassa.Betudna fáradni valamikor a gazdasági irodába ennek pótlására? Richard Allen is typing...type a messagesend