New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 419 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 404 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Peggy Lynch
tollából
Ma 19:46-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

J&H ~ sweeter than yesterday
TémanyitásJ&H ~ sweeter than yesterday
J&H ~ sweeter than yesterday EmptyVas. 8 Nov. - 21:33
Jayden & Holly
A legutóbbi tanulmányi kirándulás elvette a kedvemet attól, hogy valaha is újra részt akarjak venni egy ilyenen. Normál esetben az iskola szervezésében mindig nagyon élvezetes és izgalmas helyekre visznek bennünket, ahol olyan dolgokat tanulhatunk és ismerhetünk meg, amelyekre nyilvánvalóan más diákoknak New York többi iskolájában nem feltétlenül van lehetősége. Abból az okból viszont, hogy valaki eltévedjen este egy erdőben, majd beleessen a bányatóba és kis híján megfulladjon, valószínűleg senki nem lenne az első jelentkezők között. Tény, hogy az iskola nem is így, ilyen formában és ajánlással marketingeli az egész kis kirándulást, de az is kétségtelen, hogy ennek a mostaninak el fog terjedni a híre a diákság körében - vagy ha egészen pontos akarok lenni, ez a dolog már meg is történhetett.
Nem véletlenül néznek rám többen úgy a folyosón, mintha maga lennék a vasorrú banya, aki valami rosszat tett. Ez a rossz azonban egyáltalán nem valós tényeken alapul, mivel nem direkt tűntem el Jayden Heoval aznap este és nem direkt nem kerestük meg a többieket. Szimplán csak nem volt lehetőségünk rá, mint ahogy minden diák így járt volna, ha bármiféle különösebb felszerelés vagy térerő nélkül válik egy sötét erdő áldozatává. Nem csak hogy szigorúan nem történt közöttünk semmi Jaydennel - annak ellenére sem, hogy az inge rajtam volt, amikor ránk találtak -, de szeretném, ha ez így is maradna. Nem egy pletyka terjed róla és arról, hogy hogyan viselkedik a lányokkal, és hogy tízből hányukat nem hívja vissza. Én pedig határozottan nem szeretnék egyik lenni közülük. Nem mintha az eddigi években félnem kellett volna attól, hogy túl sok figyelmet kapok a fiútól, tekintve, hogy igyekeztem őt kerülni. Mert ahogyan anya mondaná, ő csak bajba keverhet. Hiába vagyunk hát osztálytársak, sosem tartoztunk egy csapatba.
Kénytelen voltam viszont elismerni magamnak, hogy hiába van az, hogy nem akarom, hogy közöm legyen Jayhez azon kívül, amit már amúgy is el kell viselnem a pletykák miatt... De az ingét akkor is illene neki visszaszolgáltatnom, mielőtt anya felfedezi a férfi ruhadarabot a szekrényemben és kérdezősködni kezd. A tanulmányi kirándulásról való hazafelé úton valószínűleg észre sem vette, hogy egy a gardróbomból ismeretlen darab van rajtam. Ezért is szerettem volna a mosását követően mihamarabb visszajuttatni az inget jogos tulajdonosához, illetve pontosan ebből az okból vagyok most úton Staten Island felé. Ha nincs az osztályunkban Joel Heo is, valószínűleg fogalmam sem lett volna arról, hogy hová kell mennem, ő viszont nagy segítségemre volt, amikor egyszerűen megmondta nekem a címet, miután én rákérdeztem. Nem is kellene ebből nagyobb ügyet csinálni annál, mint amekkora valójában. Hiszen csak arról van itt szó, hogy visszaszolgáltatom Jaynek az ingét, ha már nem hajlandó iskolába jönni és nem tudom ezt ott megtenni. Különben csak tovább nyomná a lelkiismeretemet, hogy nem tettem meg. Én pedig nem akarok hasonló teherrel élni.
Magam sem tudom mire kellene számítanom, miután becsengetek a Heo házba. Azt biztosra tudom, hogy Joel biztosan nem lehet az az illető, aki ajtót nyit majd, mert neki külön órái vannak a kötelező óráink után. Ha másképp lett volna, talán egyszerűen vele jövök - de mindenképp személyesen, mert úgy gondolom azok után, hogy Jay történetesen megmentette az életemet, legalább ennyit megérdemel. Az viszont tény és való, hogy eléggé meglep, amikor a fiúk édesapja nyit ajtót. Legalábbis azt hiszem nincs semmiféle fétisük azt illetően, hogy csak ázsiai arcokkal veszik körbe magukat, akár alkalmazottak képében.
- Jó napot! - Illedelmesen, halvány mosollyal az arcomon köszönök. - Jayden és Joel osztálytársa vagyok, Holly. Jaynek hoztam valamit, ami nálam maradt. - Úgy ítélem, hogy a legjobb őszintének lenni, mert teljesen felesleges megpróbálnom kitalálni valami magyarázatot az ittlétemre, ha már úgysem lesz másik alkalom és különben sem tudnék hazudni.
ruha * légy hálás Rolling Eyes * 594 szóban

Jayden M. Heo imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Holly Chai
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday 0b81a589f3272f62044086826e6ee543fdbe31e6
J&H ~ sweeter than yesterday 607d7f1c3a9f0e813cda08b5540a38a3dde2267e
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Flowers bloom in the universe
Stars rise at my fingertips If you want I can ring your bell Come back Just a feeling, Can you feel it in my heart Shake it up, and wake me up
♫ :
Perhaps you’ll vanish without a word
But I’ll find you in the darkness I’ll burn bright like the falling comet
Love in Space
★ családi állapot ★ :
J&H ~ sweeter than yesterday A423644d951d3752dd5f1b68b16889805f4d1af3
Should I tell you or not
You're just smiling again, stop that What did you do to me I've never been like this before, why am I like this I'm thinking Maybe it's, maybe it's love
★ lakhely ★ :
Alphabet City - Manhattan
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday Ed394937f1cc9480151fbb62c1f560f8af042d5a
★ foglalkozás ★ :
diák, DÖK tag
★ play by ★ :
Kim Jiwoo ~ Chuu
★ hozzászólások száma ★ :
34
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday 14ccd8fb486419fd7a7c4f8e9255eeb00bd3d679
TémanyitásRe: J&H ~ sweeter than yesterday
J&H ~ sweeter than yesterday EmptySzomb. 13 Feb. - 10:51
Holly & Jayden
Anyáék nem mindig vannak itthon, amikor mi felkelünk, viszont a szüleink épp elég mennyiségű kávét főznek ahhoz, hogy ha esetleg mi is innánk, akkor azt megtehessük, illetve a konyhapulton mindig fel vannak címkézve az uzsonnáink. Hiába vagyunk ikrek, alapvetően nem esszük meg ugyanazokat a dolgokat. Van olyan, hogy ha hosszabb napunk van, akkor anya szokott nekünk valamilyen húst csomagolni rizzsel és párolt zöldséggel. Ilyenkor minden esetben együtt eszek az öcsémmel, mert én a répát, ő pedig a kelbimót válogatja ki a zöldségek közül, és egyszerűen elcseréljük őket. Ugyanez a helyzet a szendvicsekkel. Mivel én nem eszem meg a majonézt, általában az én szendvicseim tetejére anya mustárt ken, Joelnek meg lényegében mindegy, mert ő annyira durván nem válogatós, mint én.
A mai reggel viszont más volt. Még apa is itthon volt, amin nagyon szerettem volna csodálkozni, ha jobban éreztem volna maga megy kicsit. Szipogva és mezítláb mentem le a lépcsőn, hunyorogva nézve azt, ahogyan mindenki az asztalnál ül és együtt reggelizik. Ha nem zúgott volna a fülem, fájt volna a fejem és akartam volna visszabújni az ágyba úgy azonnal, akkor minden bizonnyal ezt a gusztustalanul idealisztikus képet nem találtam volna gyomorforgatónak és leültem volna reggelizni. Megbetegedtem volna? Egyáltalán nem lenne butaság, hiszen mégiscsak egy körülbelül két fokos vízből szedtem ki azt a kislányt, utána pedig a vizes cuccokban hoztak haza apáék. Ezek szerint hiába volt a forró fürdő, és minden egyéb, mert így is megfáztam. Ennek pedig nem örültem túlzottan, mert ma két edzésem is lett volna, amiken meg kellene jelennem…
- Jól vagy, Fiam? – anya alakja egészen homályos volt, ahogyan felém közeledett, én pedig határozottan megráztam a fejem. Ő megtorpant és minden bizonnyal felvonta a szemöldökét, mint ahogyan minden alkalommal csinálta, ha betegnek hazudtam magam, mert nem volt kedvem suliba menni.
- Kurvára nem vagyok jól – csak az orrom alatt motyogtam a szavakat. Joel engem nézett, apa pedig felállt a helyéről. Nem szerette, ha káromkodok, és mintha mondott is volna valamit, de azt már nem érzékeltem, mert a lábaim megadták magukat és elindult a testem a föld felé. Ebben a pillanatban talán a szüleim is megértették, hogy egyszerűen ezt a helyzetet másképp nem lehetett leírni csak obszcén kifejezésekkel.
Végül apa maradt otthon velem, aki óránként igyekezett cserélni a borogatást a homlokomon és úgy adagolni belém a gyógyszereket, mintha kisbaba lennék. Határozottan anya volt a jobb abban, hogy gondoskodjon a betegekről, ezért a mai menü rendelve lett, illetve viccen kívül apa képes volt tíz százas zsepit feltornyozni a szobám éjjeliszekrényére, mert gondolom igen humoros kedvében volt. Nekem a papír már kidörzsölte az orromat, amitől teljesen vörösek voltak, de ettől függetlenül nagyon büszke voltam apára, amiért képes volt óránként rám nézni és orvoshoz is elvitt a délelőtt, meg hát a gyógyszereimet is időben adta oda. Nehéz lehet ennyi mindenre koncentrálni. Viszont amikor délután elfelejtette a kötelező látogatását, én egészen csalódottnak éreztem magam, szóval belebújtam a cipőimbe, amiknek most letapostam a sarkát, a fejemre borítottam a takarómat és úgy indultam le a lépcsőn, hogy megkereshessem őt.
- Apa…? – igyekeztem határozottan szólni, de a hangom egészen rekedt és erőtlen volt – Hol vagy?
A mi házunkban az alsó szint nincsen teljesen egybenyitva, az előszobát egy ajtó választja el a nappalitól, ami mögött megtalálható a konyhánk… ami természetesen amerikai konyha, így egy pult még húzódik a két helyiség között. Innen nyílik az egyik vendégszobánk, és anya meg apa birodalma is, ahova se én, se Joel nem merészkedünk be nagyon szívesen. Nem túl magas a házunk, lényegében a pincerészt használjuk és az első szint az, ami Joel és az én részem. Lényegében az emeleti rész úgy nézett ki, mint egy játékterem, ahonnan szintén egy fürdő és két szoba nyílt. Innen nyílt amúgy a teraszunk is, amit leginkább Joel és Én használtunk, emiatt a mi cuccaink hevertek erre is, a hátsó kertünkben pedig volt egy medence, amit leginkább megint csak én használtam.
Végül ahogy beljebb invitálta az érkező lányt, a szemeim egészen elkerekedtek. Nem igazán számítottam arra, hogy egyszer majd ő lesz a vendégünk, éppen ezért is néztem értetlenül apára, aki túl kedves, és mindenkit beenged az otthonunkba. Azt sem értettem, hogy Holly miért nem adta oda Joelnek leckét, meg az ingemet ami nála maradt, de ha már idáig eljött, akkor nem lehetek vele udvariatlan.
- Szia – ahogy közelebb értem hozzájuk, egy finom lökést éreztem a fejemen, ami most mégis annyira erőteljesnek hatott, hogy a szemgolyóim majdnem kiestek a helyükről. Egészen meg is szédültem ettől, de apa épp elég erősen fogta a vállam ahhoz, hogy ne essek orra a lány előtt.
- Jayden, már ezerszer elmondtam, hogy ne taposd le a cipőid sarkát! Nem győzzük venni neked őket – kicsit kipirult a bőröm, amiért megszidtak az osztálytársam előtt, de ezt rá tudom fogni a lázra is. Nagy szemekkel pislogtam a lányra, aztán az apukám egyszerűen magunkra hagyott, miután közölte velünk, hogy hagyjuk nyitva a szobám ajtaját. Most komolyan attól tart, hogy meg leszek erőszakolva egy ilyen lány által…? Vagy talán nem is engem félt? Felháborítónak tartom azt, amit az apukám gondol rólam! De ennek ellenére sem volt lehetőségem ezt közölni vele, mert már el is tűnt a konyhában és valamivel igen foglalkozott… Az az ember, akitől Joellel minden bizonnyal mind a ketten örököltük a főzőtudásunkat.
- Gyere csak, nem kell levenni a cipőt – a fejemmel intettem a lépcső felé, majd határozottan el is indultam az irányba, végigvezetve a lányt a felső szintünkön – Nem kellett volna eddig eljönnöd.
Legalábbis én beértem volna azzal, ha Joelnek odaad mindent, tökre elvoltam házi nélkül is, ruhám pedig van éppen elég. Amikor a szobámhoz értünk, akkor egyszerűen megálltam az ajtóban, azt pedig kinyitottam neki és hevesen integettem a fejemmel befelé.

Ruha ¦ 956 ¦ szívesen amúgy  J&H ~ sweeter than yesterday 3719483937

Holly Chai imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jayden M. Heo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :

★ lakhely ★ :
**
★ play by ★ :
Kim Sun Woo
40
J&H ~ sweeter than yesterday EmptyKedd 9 Márc. - 22:33
Jayden & Holly
Nem arról van szó, hogy ne lennék hálás Jaydennek, amiért kimentett engem. Akárkiről lenne szó, hálás lennék neki, amiért megmentette az életemet és neki köszönhetően van még lehetőségem egyáltalán lélegzetet venni, vagy tovább élni ebben az egyébként nagyon zord és veszélyes világban. Viszont az is igaz, hogy épp eléggé ismerem ahhoz a fiút, na meg hallottam róla mindenféle pletykát a lány öltözőben, hogy azt is tudjam; ő olyan típusú srác, akinek megvannak a képességei ahhoz, hogy elkerülhető is lett volna az egész baleset. De legfőképpen ezáltal azok a pletykák is, amelyek rólunk kezdtek el keringeni. Mert a helyzet az, hogy függetlenül attól, hogy senki nem mert egyenesen elém állni és rákérdezni a részletekre - legalábbis olyanok, akikkel nem vagyok ehhez eléggé jóban, valóban nem tették meg -, sokkal egyszerűbb volt számukra, ha másoktól szerzett információkkal, vagy éppenséggel totális butaságokkal gazdálkodtak. Ez pedig akármennyire az idegeimre ment és nem tetszett nekem, nem éreztem úgy, hogy vagyok olyan helyzetben, hogy megakadályozzam ezeket a pletykákat. Tulajdonképpen azzal sem voltam feltétlenül tisztában, hogy Jayden mit mondott másoknak - habár nem gondolom, hogy hazug lenne és ő adná azoknak a csúnya pletykáknak az alapját... Habár az is igaz, hogy ha most visszaemlékszem arra az alkalomra, amikor azt mondtam neki, hogy teljességgel haszontalan, az emlékeimben mintha úgy tűnt volna, hogy megbántottam ezzel.
De persze az is tény és való, hogy nem tűnt olyan típusnak, aki ilyesmin megbántódna. Nem voltunk sem barátok, sem pedig ellenségek és egy icike-picike beszólás, amivel kritizálni akartam az iskola és tanulás felé mutatott hozzáállását, mégsem lehet olyasmi, ami annyira felkavar egy Jayden Heo típusú fiút... Lassan annyit gondolkodom azon, hogy pontosan milyen is ez a srác, hogy több időt töltök én magam is a róla való fantáziálással, mint magával a tanulással. Vagyis... Atyaég, dehogy fantáziálok én Jaydenről! Nem, nem!
Sokkal inkább az a helyzet, és maradjunk annyiban, hogy addig tartom őt a gondolataimban, amíg vissza nem szolgáltatom számára a kölcsön kapott inget, amit nem sikerült neki még ott a helyszínen odaadnom, még azelőtt, hogy anya a kocsiba tuszkolt volna. Egyértelműen megvárhattam volna azt, hogy Jay újra jöjjön iskolába, hogy akkor kapja meg tőlem a kimosott darabot, de azzal, ha az évfolyamtársaink szeme láttára, vagy nem is feltétlenül kell, hogy előttük, de az iskola épületének közelében próbálom neki visszaadni az inget, az csak újabb pletykákat szül. Nekem pedig épp elég volt végigmennem így is az ebédlőn, hogy ne akarjak paranoiás lenni a történtek miatt.
Nem voltam benne biztos, hogy pontosan kivel fogom magamat szembetalálni, amikor kinyílik az ajtó, de ennek ellenére is próbáltam illedelmesen elmagyarázni, hogy pontosan mit keresek most itt - egy olyan házban, ahol korábban soha nem jártam. Nem gondoltam, hogy beljebb leszek invitálva, de tény és való, hogy ha már eljöttem idáig akkor nem szimplán oda akartam adni valakinek a Heo családból az inget, hanem magát a tulajdonost kerestem. Elvégre illene valamit mondanom neki.
- Szia, Jayden! - Előbb csak felé pislogok, aztán visszafordítom a fejemet az apukája felé, de hirtelen, szinte fénysebességgel tér vissza a fiúra a pillantásom. Nem igazán tudtam elképzelni, hogy miért nem jött suliba, de épp eléggé nézett ki rosszul ahhoz, hogy egy picikét elkezdjen bennem motoszkálni a bűntudat, amiért a tanulmányi úton történtek miatt - így hát részben miattam is - beteg lett.
- Nem szeretnék összepiszkolni semmit... - Alig tudom végigmondani a dolgot, a srác máris beljebb indul a házban, én pedig hiába tiltakoztam a javaslata ellen, most mégis a cipőimmel a lábaimon követem őt, meg a hosszú lépteit, felfelé az emeletre. Megpróbálok nem a falakon lógó családi képesre koncentrálni és arra, hogy nekik mennyivel másabb életük lehetett így, egy anyukával, egy apukával és két gyerekkel. Én ha vágytam is egy ideig testvérre, most már biztos vagyok benne, hogy soha nem kapok magam mellé. Nekem még apukám sincsen.
- Én magam szerettem volna elhozni az ingedet. - Ezzel pedig teljes mértékben igazat is mondtam. Egymásba fűztem magam előtt az ujjaimat, mikor már az emeleten voltunk, aztán pislogtam néhányat Jayre, mielőtt tettem volna pár bizonytalan lépést a szobájába. Sosem voltam még olyan fiúk hálószobájában, mint ő. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy voltam már egy fiú szobájában korábban. Nem hogy egy OLYAN fiúéban, mint Jayden.
- Szóval... - Tanácstalanul pislogok a srác felé, majd lecsúsztatom a vállamról a táskámat. - Nem csak az ingedet hoztam el, hanem a házit is, hogyha szükséged lenne valamire. - Voltak ugyanis olyan közös óráink, ahol az öccse nem volt jelen, így ebből a szempontból az én füzeteim nagyobb segítséget jelenthettek neki.
- Itt van. Köszönöm... Hogy ideadtad. - Ezt már csak azután jelentem ki, hogy a korábban a vállamról leejtett táskámból kihúztam az egyébként egyik kedvenc ruhaboltomból származó papírtasakot, amiben Jay inge rejlik... Valamibe bele kellett raknom, hogy el tudjam hozni otthonról. Most pedig valami mosolyfélével együtt, ebben nyújtom át a jogos tulajdonosának.
- Miért mondta az apukád, hogy hagyd nyitva az ajtót? - Összevont szemöldökkel pislogtam a fiúra. Talán tényleg csak én magam lettem paranoiás, de ez nagyon úgy hangzik, mintha Jay apukája is hallotta volna a pletykákat, ami lehetetlen. Hiszen ő nem járhatott azóta az iskolánkban. - Mit gondol, mit akarunk csinálni? - Én és Jay? Azt hiszem egyelőre épp elég volt a tanulmányi kiránduláson töltött közös idő, köszönöm szépen.
ruha * légy hálás Rolling Eyes * 854 szóban

mind álarcot viselünk
Holly Chai
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Stars rise at my fingertips If you want I can ring your bell Come back Just a feeling, Can you feel it in my heart Shake it up, and wake me up
♫ :
Love in Space
★ családi állapot ★ :
Should I tell you or not
You're just smiling again, stop that What did you do to me I've never been like this before, why am I like this I'm thinking Maybe it's, maybe it's love
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, DÖK tag
★ play by ★ :
Kim Jiwoo ~ Chuu
34
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday EmptyVas. 25 Júl. - 11:30
Holly & Jayden
Sosem értettem, hogy pontosan milyen indíttatásból kezdtek el démonizálni az iskolatársaim, de mivel megvolt a magam baráti köre, és nem a kiutálással járt ez, én már a kisujjamat sem voltam hajlandó megmozdítani annak érdekében, hogy egy cseppet jobb hírem legyen. Anya és apa mindig elég öntudatosra próbált nevelni mind Joelt, mind pedig engem, emiatt pedig lényegében nem volt kedvem azért pattogni, hogy bebizonyítsam mindenkinek azt, hogy én aztán mennyire jó ember vagyok. Egyrészt hittem benne, hogy azok a szentfazekak, akik teszik a szépet minden jöttmentnek, valójában a világ legromlottabb emberei, másrészt pedig soha senkit nem szorítottam a falhoz, nem tettem kellemetlen megjegyzéseket másokra, szimplán csak elvoltam a saját baráti körömmel. Ha verekedni kezdtem, annak mindig komoly oka volt, de ha valaki képtelen volt arra, hogy odajöjjön hozzám, és rákérdezzen, hogy mi történt, akkor nem éreztem azt, hogy bárkinek magyarázattal tartoztam volna.
A csendesség nem bűn. Én pedig határozottan olyan típusú srác vagyok, aki nem beszél túl sokat, és talán lehet egyfajta aurám, ami félelmet vált ki a diákokból. Én nem éreztem azt, hogy bármi rosszat tennék azzal, hogy keveset beszélek, és mivel nem vagyok olyan, mint Joel, nehezebben jöttem ki az emberekkel. Ez nem zavart, hiszen ezáltal könnyedén megszűrtem a baráti körömet is. Nekem egyáltalán nem volt szükségem arra, hogy sok idióta vegyen körbe, és nem is nagyon érdekelt az, hogy ki mit beszél rólam. Az embernek meg kell tanulnia az életben azt, hogy az alapvetőkön kívül ne számítson egy rakatnyi gyáva alak véleménye, akik képesek úgy behódolni nekem, hogy én azt sosem kértem tőlük. Nem tehettem róla, hogy félrehúzódtak az utamból a folyosókon, mert én ezt nem akartam… Meg tudom kerülni az embereket, körülöttem pedig mégis mindenki úgy viselkedik, mintha erre képtelen lennék és valami nagy úrként szelném át a teret. Kitérnek előlem. Az ilyen emberekkel nem akartam kedves lenni és megmondani nekik, hogy hülyék. Ha valaki nem képes odajönni hozzám, és két szót váltani velem, de enélkül elkönyvel egy szar alaknak, akkor az meg is érdemli, hogy be legyen fosva tőlem egy életen keresztül.
Pont emiatt – se – érdekeltek azok a hírek, amik rólam és Hollyról szóltak. Egyébként szerintem nem feltétlenül nagy dolog megdugni egy lányt, de én pontosan tudtam, hogy nem történt semmi olyan, szimplán csak eltévedtünk, aztán ő beleesett a vízbe, én pedig kihúztam onnan, és pont. Ezen túl szerintem sokkal inkább annak kellett volna örülni, hogy egyáltalán előkerültünk anélkül, hogy bármelyikünk megfulladt, vagy halálra fagyott volna. Ebben az esetben is pontosan az történt, mint mindig, ha valamivel kapcsolatban felmerült a nevem: aki megkérdezte, hogy mi történt, annak elmagyaráztam, aki meg erre sem vette a fáradtságot, az nemes egyszerűséggel megbaszódhat egy árokban is. Tőlem aztán… Na mindegy. Szóval én magam sem értettem, hogy ebben a helyzetben Holly miért engem nevezett haszontalannak, de megfogadtam, hogy legközelebb tőlem aztán otthagyhatja a fogát is, akkor sem fogok segíteni rajta. Ezen után pedig talán szándékosan kezdtem el sejtelmes válaszokat adni, hogy mi történt ott pontosan, a lányt pedig bosszúból átpakoltam azon személyek közé a Messengeremben, akiket figyelmen kívül akarok hagyni. Ezt folytatni akartam akkor is, amikor visszamegyek a suliba, de mivel apa készségesen beengedte őt az otthonunkba – hogy már itt se legyen egy perc nyugtom se – nem igazán sikerült a tervem. Pontosan tudtam, hogy jelenleg vendéglátó szerepben vagyok, és nem lehetek vele paraszt, mert apának van egy olyan képessége, hogy random helyeken megjelenik, amikor nem kellene. Én pedig nem akartam, hogy tarkón verjen, szóval más választásom jelenleg nem nagyon volt.
Nem válaszoltam neki semmit azzal kapcsolatban, hogy mit nem szeretne összepiszkolni, szimplán csak elindultam a saját részlegünk felé, és amikor a lány mellém ért, egyszerűen rámutattam arra a cipőhalomra, ami ott volt. Szerintem fejenként négy pár legalább, de abban sem voltam biztos, hogy egy-egy darab – leginkább az enyémek – nem kallódtak szanaszét.
- Itt tartjuk a cipőinket, mi is átgyalogolunk az egész lakáson – mivel az előszobánk konkrétan arra alkalmas, hogy a vendégeket egyesével be tudjuk engedni, és két ember elférjen ott, nem is nagyon szoktuk használni azt. Nem szándékoztam közölni Hollyval mindezt, mivel ő maga is látta, hogy egy sarokba rakott, cserepes fikuszon kívül semmi sem fér be oda. A szintünkhöz kapcsolódó teraszon pedig csak még több cipő és kinti papucs sorakozott. Lényegében Joel és az én cipőim olyanok voltak, mint anya rúzsai. A leglehetetlenebb helyekről lehetett őket elővarázsolni, illetve a legtöbb rongyosra volt járva, mégsem akartunk megválni tőlük. Nem számított, hogy le van taposva itt-ott.
- Pedig nem haragudtam volna meg, ha csak odaadod az ikremnek – finoman megvontam a vállam – Praktikus döntés lett volna. Messze lakunk a sulitól.
Miután beértem a szobámba, igyekeztem kihasználni az időt amíg a lány tétovázik és a székemen eldugni a tegnap este félrehajított zoknit, majd megigazítottam az aloe verámat, ami túlságosan az íróasztalom szélén volt. Gondolom valaki felemlegethette és mérges lettem. Szerintem ez a növény legszívesebben inkább megdöglene, minthogy én gondoskodjak róla. Vicces, hogy soha nem felejtem el megöntözni, bár a kutyát is meg szoktam etetni, ha én vagyok itthon, szóval…
- De azért köszi – bólintottam egyet felé, aztán a füzetére pillantottam – Miből fogsz tanulni, ha ezt itt hagyod nálam?
Sem most, sem máskor nem akartam lemásolni a leckéket, mivel a „beteg voltam” kártya mindig kijátszható az első napon, aztán utána megint annyi leckét kapunk, hogy a tanárok később úgyis elfelejtik majd számon kérni rajtam… Nem mintha azokat megcsinálnám, de az edzéseim miatt elnézőbbek velem. Azt hiszem tizenkét éves korom óta nem volt semmilyen versenyen olyan helyezésem, ami nem érdemelt volna dobogót.
- Nem kell megköszönnöd – amikor átvettem a papírszatyrot tőle, egyszerűen letettem azt is az asztalomra, jobb híján megfogtam az íróasztalom székét és az ágyam mellé raktam. Én annak a szélére ültem.
- Ezen gondolkoztam én is – nem bírtam megállni, hogy jelen helyzetben ne kezdjem el forgatni a szemeimet, természetesen apára – De reggel óta nem engedi becsukni az ajtómat, szóval szerintem nem olyanra gondol.
Részletkérdés jelen helyzetben, hogy tegnap este kicsit rosszul lettem és kiestem az ágyból, ezt pedig az öcsém vette észre. Nem kell terhelni minden részlettel valakit, aki amúgy szerintem a háta közepére sem kíván. Ennek ellenére én mégis kihúztam a fiókom, ami tele volt pakolva nasikkal arra az esetre, ha éjszaka éheznék meg.
- Válogass nyugodtan – én magam az ágyam melletti üdítős kartonhoz hajoltam, hogy ki tudjak venni neki egy dobozzal – Remélem szereted. Megkínáltalak volna valamivel, de nem hiszem, hogy újra el tudok mászni a konyháig.
Egészen halványan mosolyodtam el, aztán pár pillanat erejéig szimplán a csöndet hallgattam. Nem igazán tudtam, hogy jelen helyzetben miről kellene beszélgetnünk.
- Te nem lettél beteg? – nyilvánvaló volt, hogy a hogylétéről érdemes lenne kérdezni, mivel ugyanolyan eséllyel megbetegedhetett volna, ahogyan az velem is megtörtént. És mivel jelenleg apa minden szót hall, nem lehetek udvariatlan a lánnyal.

Ruha ¦ Szoba ¦ 1 099 ¦ szívesen amúgy  J&H ~ sweeter than yesterday 3719483937

mind álarcot viselünk
Jayden M. Heo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :

★ lakhely ★ :
**
★ play by ★ :
Kim Sun Woo
40
J&H ~ sweeter than yesterday EmptyCsüt. 26 Aug. - 21:47
Jayden & Holly
Előfordult, hogy irigyeltem másokat, amiért nekik teljesen más volt a családjuk, mint az enyém. Kicsi koromban én is szerettem volna testvért, hiányzott, hogy tudjam milyen az, amikor valaki csak az apukájával lóg és szerettem volna azt is, ha anya boldogabb. Fogalmam sincs pontosan mennyi idős lehettem, amikor felfogtam, hogy hiába szeretnék kistestvért, az nem úgy működik, hogy anya bemegy érte a kórházba és hoz egyet nekem. Sokáig nem voltam tisztában azzal sem, hogy mennyibe kerül a gyereknevelés, mert nyilván hét évesen egészen mások az elképzeléseink arról, hogy mit jelent felnőttnek lenni, vagy mennyi apró részletre kell odafigyelni. Anya persze tett róla, hogy időben felvilágosítson - és most nem a méhecskékről és a madarakról beszélek -, de még így is számos olyan dolog volt, amihez nem értettem igazán és amiben kénytelen voltam az anyukámra hagyatkozni. Mindig is ő volt a legbiztosabb pont az életemben, aki meg tudott védeni ha kellett, vagy épp olyan hibákra hívta fel a figyelmemet, amin a saját érdekemben változtatnom kellett.
Lényeg a lényeg, hogy igazából voltak dolgok, amik miatt irigykedtem Jaydenre. Ott volt neki a testvére, a teljes és hiánytalan családja... Számomra ez minden volt, ami soha nem adatott meg - és anya randizási szokásait figyelembe véve soha nem is fog -, de ha én lettem volna a helyében, valószínűleg megpróbálok úgy viselkedni az iskolában, hogy ne pletykáljanak rólam különböző dolgokat. Még csak azt sem lehetett mondani rá, hogy teljesen haszontalan volt - hiába hívtam annak -, mert nagyon jó sportoló volt és ha oda akart figyelni egy-egy órán akkor igazán érdekes válaszokat is tudott adni bizonyos kérdésekre. Engem legalábbis érdekeltek a válaszai.
Viszont ha úgy vesszük, én is mindig úgy próbáltam viselkedni, hogy mindenkivel kedves legyek és jól kijöjjek - ha valaki elkérte a házit, vagy segíteni kellett valamilyen anyagban, mindig ott voltam -, mégis keringtek rólunk pletykák... Pedig visszagondolva annyira nem is volt vészes a helyzet... Na, jó, nem minden napos, hogy tanulmányi úton valaki beleesik a bányatóba, de ez az egész lehetne az iskola hibája is, amiért egyáltalán bányatóhoz visznek minket kirándulni. Mindegy. Ha vannak is olyan dolgokat, amiket nem tudok megmagyarázni, most nem azért jöttem el Heo-ékhoz, hogy magyarázatot követeljek. Csak jófej és udvarias akartam lenni azzal, hogy visszaadom Jay ingét.
- Ááá... - Igyekeztem beleadni minden lelkesedésemet, hogy megértőnek tűnjön a számból kibukó hang, mert csak akkor fogtam fel igazán, hogy pontosan hogyan is működhet náluk a ház kialakítása, amikor Jay rámutatott a lényegre - szó szerint. - Sosem voltam még olyan építésű házban, mint a tiétek. - Mi anyával egy viszonylag takaros lakásban éltünk, ahol igenis mindig mindenkinek le kellett vennie a cipőjét és csak papucsban közlekedhetett tovább a gondosan ápolt parkettán. Ha anya koszt látott a padlón, nekem kellett feltakarítanom, mert az igazság az, hogy az ő rokonain és néhány barátnőjén - akiket talán egyszerűbb lenne munkahelyi ismerősnek nevezni - kívül nem igazán látogatott hozzánk senki.
- Így biztos lehetek benne, hogy nem kenődött össze, vagy felejtette el odaadni. - Határozottan bólintottam a szavaim mellé. Nem akartam hagyni magamat, hogy Jay eltántorítson ettől az egésztől, amikor épp elég nagy vétket követtem el magával a ténnyel, hogy hazaindulás helyett még a város másik felében kóvályogtam. De anya ma sokáig dolgozik és amúgy sem lett volna ideje értem jönni, tehát ezt láttam a legjobb alkalomnak arra, hogy visszajuttassam az inget jogos tulajdonosának. - Tényleg elég messze laktok... Nem fárasztó reggelente felkelni, hogy időben beérjetek a suliba? - Nem sokat tudtam arról, hogy a reggeli csúcsforgalomba mennyi idő az ikreknek az út, vagy hogy milyen opcióik vannak, de így is jobb ötletnek tűnt beszélgetést kezdeményezni, mint ülni kukán amíg el nem telik annyi idő, hogy udvariasan távozni tudjak.
- Nekem vannak plusz jegyzeteim. - Részben azért, mert anya szerint a másolással is ismétlek, ha pedig nem összecsapott, hanem szépen elkészített jegyzeteket csinálok magamnak, abból a későbbiekben is egyszerű lesz tanulni. Az órán leírt anyagot pedig otthon egy új jegyzetbe már kiegészíthetem olyan megjegyzésekkel is, amiket fontosnak tartok a könyvből. - Tudod már, hogy mikor jössz vissza a suliba? Mert ha nem, akkor elküldöm másképp a jegyzeteket. - Valószínűleg a srácnak épp elég ismerőse van az iskolán belül, akik hajlandóak lettek volna odaadni neki a füzetüket - ezeknek az embereknek pedig biztosan elég nagy százaléka lány -, de ha már itt voltam, miért ne próbálhattam volna meg legalább ennyivel kedveskedni neki? Mégis csak az életemet mentette meg és most azért beteg, mert abban a hideg vízben úszott.
- Hát jó... - A szemeimet lesütve néztem a padlót, majd elfogadtam az elém tolt széket és ahogyan elhelyezkedtem benne, gyakorlatilag olyan magasságban ültem, hogy alkalmam nyílt lóbálni is a lábamat, mert az nem ért le teljesen a földre, csak ha nagyon próbálkoztam vele. Megfordult a fejemben, hogy ha nekem teljes mértékben kényelmesek az iskolai padok, akkor vajon a nálam sokkal magasabb Jaydennek vajon nem kényelmetlen-e hosszú távon, de egészen hamar el is vetettem ezeket a gondolatokat, mert nem volt értelme rajta törnöm a fejemet. Mármint a problémán.
- Így már értem. - Nem volt túl magabiztos a hangom, de mi mást mondhattam volna? Hogy valószínűleg az apukája is olyan dolgokat gondol róla, mint amilyeneket az iskolában pletykálnak róla? Vagy tényleg teljesen más oka volt ennek a gesztusnak és nem az én fejemben fogalmazódott meg a helyes válasz?
- Köszi! - Egy egészen őszinte mosoly jelent meg az arcomon amikor a kezembe kaptam az üdítőt. - Nekem is ugyanilyen fiókom volt nasikkal... - Felnevetek, de egészen hamar abba is hagyom, amikor belegondolok, hogy annak mi lett a sorsa. Anya észrevette és felszámolta a készletemet, mert attól tartott, hogy vagy a cukromnak tesz rosszat az édesség, vagy az alakomnak.
- Mm... Hm? - Éppen kiválasztok magamnak egy szimpatikusnak - és epermentesnek - tűnő csokit, amit éppen a kezemben tartok, amikor felpillantok a fiúra a fiók tartalma helyett.
- Amikor aznap este hazaértem kicsit meg voltam fázva, de reggelre kialudtam, csak kellett hozzá vagy három takaró. - Olyan fáradt voltam, hogy nem is igazán számoltam anya hány takaróval támad rám, szimplán csak hagytam, hogy morgolódva sürgölődjön körülöttem. - Te... Eléggé megbetegedhettél, a hangodon is hallatszik. - Megköszörültem a torkomat miközben a pillantásommal gyakorlatilag kerültem őt. Nem egy körben mozogtunk, így alapból nehezebben indulhatott volna közöttünk ez a beszélgetés, de a suliban keringő pletykák miatt ez még nehezebb volt.
- Akkor így részt tudsz majd venni a felsősök bálján? - Feltételeztem, hogy ő nem olyan feladatot látna el, mint én - a dekorálásban való segédkezésben -, hanem az ismerősei révén inkább meghívottként lenne jelen. Viszont ha betegen fekszik otthon az elég kellemetlen lenne a program szempontjából. Az olyan típusú fiúk, mint Jayden is általában a legszebb felsőéves lányok kedvencei voltak, amit részben meg tudtam érteni.
ruha * légy hálás Rolling Eyes * 1096 szóban

mind álarcot viselünk
Holly Chai
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Love in Space
★ családi állapot ★ :
Should I tell you or not
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, DÖK tag
★ play by ★ :
Kim Jiwoo ~ Chuu
34
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday EmptyVas. 9 Jan. - 20:37
Holly & Jayden
Magam sem tudom pontosan, hogy mi történt körülöttem, ami miatt a suliban ekkora lett a felhajtás. Tisztában voltam vele, hogy van egy személyiségem, ami hagyott az emberekben némi kivetnivalót. Őszintén úgy éreztem, hogy vannak emberek – én pedig ilyen vagyok – akik egyszerűen unott arcberendezéssel születnek. Ez viszont nem jelentette azt, hogy mindenbe szartam volna bele magam körül. Soha nem bántottam másokat, nem szóltam be ok nélkül se diáknak, se tanárnak, mégis az emberek egy része úgy viselkedett, mintha maga Thanos lennék, aki ördögi terveket szövöget titokban. A valóság az volt, hogy ragaszkodtam a barátaimhoz, a családomhoz és a népszerűségem se a rideg látszat miatt alakult ki. Szimplán annyiról van szó, hogy szerencsés adottságokkal vagyok megáldva a sportot illetően, ennek hála pedig tudtam csatlakozni egy népszerű klubhoz, ahova nem mindenki kerülhet be. Ettől nem gondoltam magam se többnek, se különlegesebbnek másoknál. Valószínűleg azért terjedt rólam ennek az ellenkezője, mert soha nem voltam hajlandó szavakba önteni az érzéseimet.
Hollynak minden bizonnyal kifejezetten meglepő volt ellátogatni az otthonunkba. Alapvetően szerintem nem számított rá, hogy viszonylag nyugodt környéken élünk, illetve a házunk kialakítása is minden bizonnyal meglepte... Általában a vendégeink így gondolkoznak. Nem beszélve arról, hogy gyakorlatilag ordít az egész otthonunkról, hogy a szüleink minden pillanatban azért fáradnak, hogy boldoggá tegyenek minket. A hátsó kertünkhöz tartozó teraszra Joel és az én szobámból lehetett kimenni, illetve a süllyesztett lakás teljes első emelete csak a miénk volt… Ahova anya csak takarítás céljából tehette be a lábát. Apának néha megengedtük, hogy játsszon velünk. Ezenfelül, valószínűleg nem számított arra sem, hogy az édesapám aggódva bejön majd a szobámba – miután ugye megkért, hogy hagyjam, nyitva az ajtót – aztán először a tenyerét, majd a száját teszi a homlokomra, hogy a lázamat ellenőrizhesse. Az egészben minden bizonnyal az lehetett a leginkább furcsa a számára, nem grimaszoltam, amikor kaptam az apukámtól egy puszit. Soha nem mondtam volna az öregnek, de kifejezetten szerettem őt.
- A környéken sok ilyen van – finoman megrántottam a vállam, miközben kimondtam a szavakat – Gondolom valami fiatal tervező csinálhatta és elég innovatívnak találták.
Kétség sem fért ahhoz, hogy a szüleim fontosnak találták azt, hogy ne egy panelban töltsük a gyerekkorunkat, hanem legalább legyen egy kert, ahol tudok az öcsémmel játszani. Mivel megengedhettük magunknak azt, hogy ilyen helyre költözzünk, ráadásul rögtön három autót is fenntartottunk már… Jobban belegondolva, nem is szívesen éltem volna még egy Penthouse-ban sem. Szerettem azt az otthont, amit a szüleink megteremtettek nekünk.
- Kedves tőled, de nem kellene ennyire komolyan venni, hogy ne legyen semmi baja – igyekeztem valami mosoly szerűt az arcomra erőltetni. Azt már határozottan bunkóság lett volna hozzátenni, hogy nem olyan fontos nekem a ruhadarab és ha kedvem támadna, akkor bármikor vehetnék újat, vagy anya ugyanúgy ki tudná mosni. Ha már ennyit fáradt idáig, akkor azt értékelnem kellett még akkor is, ha a hátam mögött haszontalannak hív.
- Kocsival hamar beérek… Joel meg általában megoldja – nyilvánvaló volt, hogy az öcsém túl sokat nyammog a reggelijén és sokáig is készülődik. Általában nehezen dönti el azt, hogy mit vegyen fel, én pedig sokszor korábban indulok. A versenyeim előtt sokszor azelőtt is edzek, hogy suliba mennék, ezért korábban szoktam kelni nála általában.
- Persze, hogy vannak – halkan felnevettem azon, amit mondott. Mivel jó tanuló volt, egyáltalán nem lepődtem meg azon, amit mondott. Előre tudtam, hogy egyszer sem fogok belenézni azokba a jegyzetekbe, amiket nekem hozott, mégis derűs pillantással néztem rá, és a következőt mondtam neki – Köszi. Így nem lesz bűntudatom, amiért nálam vannak.
Nyilvánvaló volt, hogy neki sokkal fontosabbak az eredményei nálam. Én bíztam benne, hogy ha elég keményen dolgozok a karrieremen, akkor már nem kell többet azzal foglalkoznom, hogy bizonyíthassak az élet többi területén is. Ha ki is öregedek, akkor alapíthatok mondjuk egyesületet és dolgozhatok edzőként, vagy csinálhatok valami sport márkát, amivel hülyére keresem magam.
- Addig biztosan nem, amíg teljesen egészséges se leszek – halkan sóhajtottam fel – A sportorvosom azt mondta, hogy legalább két hét. Valószínűleg, ha egy kicsivel tovább tartózkodtunk volna a vízbe, akkor halálra fagyunk.
Nem azért mondtam ezt el neki, mert azt vártam, hogy legyen hálás nekem. Így is csodálkoztam azon, hogy ő ennyire könnyen megúszta, az én esetemben pedig még a padlót is be kellett fűteni és az ablakot sem lehet hosszú időre nyitva hagyni, mivel folyamatosan attól rettegtek a szüleim, hogy rámegy a tüdőmre a betegség. Engem leginkább az aggasztott, hogy milyen állapotban tudok majd visszatérni a medencébe.
Amíg bemásztam az ágyama, figyelemmel kísértem azt, ahogy ő helyet foglal. Magam sem tudom miért, de elmosolyodtam azon a tényen, hogy nem ér le a lány lába földre. Egy pillanatra egészen aranyosnak láttam, ahogyan lóbálja őket, viszont hamar rájöttem, hogy minden bizonnyal ez csak valami pótcselekvés, amit azért csinál, mert kényelmetlenül érzi magát.
- Szívesen – a fiókos megjegyzésére finoman megvontam a vállam – Én ritkán eszek ilyeneket, mert tartanom kell a súlyomat.
Általában, ha egyszer elkezdtem enni, akkor nem fejeztem be. Most mégis kihúztam a fiókot és intettem a lánynak, hogy vegyen belőle bármit, ami szimpatikus. Általában a szüleimtől kapott édességeket szoktam ide rakni, de biztos voltam benne, hogy voltak olyanok is, amiket még valamelyik évben Valentin-napra kaphattam.
- Mielőtt valami megtetszik nézd meg, hogy lejárt-e már – fontosnak éreztem, hogy ezt így jegyezzem meg – Nem szeretnék arra visszamenni a suliban, hogy ki akarnak nyírni, mert miattam gyomorrontást kaptál.
Abban se voltam biztos, hogy elkeveredett-e pár zavarba ejtő üzenet, amit néhány lány írt nekem, de mivel egyáltalán nem érdekeltek, kínosan sem kell éreznem magam, ha valami ilyesmivel találkozom. Az lett volna a bunkóság, ha Joelnek adom ezeket a csokikat, vagy megeszem anélkül, hogy elfogadnám az érzéseiket, nem?
- Ezt jó tudni – valamilyen szinten megkönnyebbültem, hogy csak az egyikünk lett beteg – Hát téged már elvitt anyukád, de tartottak egy elég hosszú létszámellenőrzést, amíg nem mehettem el lezuhanyozni és a vizes ruháimban voltam végig.
Ráadásul mindezt a hidegben tették meg, én pedig megtiltottam a testvéremnek, hogy odaadja a ruháit. Valamennyire próbált beburkolni a száraz kabátjával, de sokra nem mentünk vele, mivel minden más ruhadarabom vizes lett, leszámítva az inget, ami Hollynál volt.
- Nem tudom – finoman megrántottam a vállam, de aztán hirtelen rá villant a pillantásom – Miért, szeretnél elhívni, vagy mi?
Pontosan tudtam, hogy ezzel egy határt már átléptem, de jelen helyzetben megérdemeltem annyit, hogy incselkedhessek vele. Végül is, miatta lettem beteg… Részben miatta. Azt nem kell tudnia, hogy jobban örülök a betegségemnek jelenleg annál a tudatnál, hogy meg is halhatott volna.
- Abby említette, hogy lesz valami, és mehetnék vele – nyilvánvaló volt, hogy megérdemelt a lány egy normális választ – Egyébként hölgyválasz van ezen a bálon, vagy mi?
Ha jobban belegondoltam, mellette még több másik lány is kérdezte, hogy van-e már párom, én pedig mindenkinek nemet mondtam. Ez pedig nem feltétlenül volt hazugság. Lényegében túlzottan nem érdekelt az, hogy ki és hogyan megy el arra a bálra.
- Te gondolom ott leszel. Kivel mész? – nyilvánvalóan céllal kérdeztem meg ezt tőle. Volt egy tervem azzal kapcsolatban, hogy miként tudnám őt legalább egy kicsit megbékíteni. Nem szerettem, amikor haragudott rám.

Ruha ¦ Szoba ¦ 1 139 ¦ szívesen amúgy  J&H ~ sweeter than yesterday 3719483937

mind álarcot viselünk
Jayden M. Heo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :

★ lakhely ★ :
**
★ play by ★ :
Kim Sun Woo
40
J&H ~ sweeter than yesterday EmptyKedd 8 Feb. - 21:10
Jayden & Holly
Anyukám ezer százalékig leszidott volna, ha tudja, hogy merre mászkálok és mire készülök. Nem féltem attól, hogy éppenséggel nyomkövető alkalmazást használna éjjel-nappal és most is tudja, hogy nem hazafelé tartok, hanem egy olyan környékre, ahol normál esetben semmi keresnivalóm. Annyira bízott még bennem valószínűleg, hogy ne csináljon hasonlókat. Különben meg biztosan épp eléggé a munkájával van elfoglalva ahhoz, hogy ne azon törje a fejét, hogy hol jár az egy szem lánya. Amíg a jegyeim rendben voltak és megfelelően felkészültem az óráimra, nem is lehetett volna probléma. A gondok ott kezdődtek, amikor ahelyett, hogy normálisan és gond nélkül hazaértem volna a tanulmányi kirándulásról, én helyette a bányatóba estem és kis híján megfulladtam. Utólag belegondolni is legalább olyan félelmetes volt az egész, mint akkor átélni, a hátamon pedig újra meg újra végigfutott a hideg, amikor a tó vizére gondoltam és arra, hogy ha nincs szerencsém, akkor egyszerűen belefulladok. Amihez nem pusztán a megfelelő istenek akarata, vagy valamilyen különös sorsnak nevezett sugallat kellett, hanem történetesen egy egyszerű ember - mármint az istenségekhez képest. Jaydent igenis elég komplex személynek tartottam önmagában, aki kicsit sem hasonlít az öccsére, aki az esetek kilencvenhat százalékában úgy jön iskolába, mint valami vitaminbomba, aki állandóan mosolyog. Joellel lényegében könnyebben tudtam volna azonosulni, mert én is szeretek nevetni, másokkal beszélgetni és egyszerűen boldognak lenni, még ha a legapróbb dolgokról is van szó. A fiú ikertestvére azonban mindig egészen más érzést keltett bennem, amit körülírni is nehezen tudtam volna, hát még konkrétan megfogalmazni. Azt sem találtam eléggé találónak, amikor azt mondtam neki, hogy haszontalan, de nem szívhattam vissza.
Sok minden mást is egészen nagy rejtélynek tartottam, nem csak a fiút magát. Már az elejétől kezdve egyértelmű volt, hogy nagyon különböző módokon nevelkedtünk fel, mert míg anyukám és én egy manhattani lakásban éltünk, addig Staten Island és a környék, ahol a Heo család házát találtam, gyakorlatilag szöges ellentéte volt annak a panel és betonrengetegnek, amit én ismertem a mindennapokból.
- Tök jó, hogy van kertetek is. Én is mindig szerettem volna közelebb lakni egy parkhoz. - Az ide úton pedig azzal is szembesültem, hogy néhány háznak akár egészen a vízpartig is leér a kertje, ami engem meg a nem létező úszótudásom nem igazán tudott meghatni, de mondjuk azt el tudtam képzelni, hogy az itteniek gyakran ugranak el csak úgy sétálni, mert alapból is elég szép ehhez a környék.
- Én csak vissza akartam adni... - Én magam is éreztem az enyhe sértettséget a hangomban, amikor feleltem a szavaira, de ha akartam volna sem tudom visszafogni azt. Lehet, hogy lett volna egyszerűbb megoldás és tényleg odaadhattam volna Joelnek a ruhadarabot, hogy hozza csak el, aztán ne mondjon semmit a bátyjának. Helyette viszont utaztam vagy egy órát egy teljesen ismeretlen környékre, kockáztatva, hogy anyukám leszid, ha nem érek haza időben - erről egyébként Jay nyilván nem tudhatott és nem is terveztem az orrára kötni -, és még az én hibám, hogy eljöttem.
- Akkor jól láttam múltkor, hogy te vezetsz... - Így hirtelen kimondva és átgondolva a dolgot egészen úgy tűnt, mintha kicsit betegesen is odafigyelnék rá, ezért gyorsan folytattam is. - Ugyanannál a lámpánál álltunk nemrég, csak nálunk anyukám vezet. Akkor láttalak, de nem voltam benne biztos. - Hiába idéztem a helyzetet, nekem ez a történet még mindig elég ingatag lábakon állt, ezért odaszúrtam még egy kérdést is. - Mióta van jogsid? - Én például soha nem terveztem azt megszerezni. Részben mert olyan helyen lakunk, ahol elég jó a tömegközlekedés is, részben pedig mert eléggé tartottam volna attól, hogy egy bármilyen méretű járművet nekem kelljen irányítanom. Én inkább csak bízom abban, hogy az önvezető autók hamar elterjednek és jól működnek majd.
- Miért, szerinted ez vicces? - Egészen tágra nyílt szemekkel pislogtam rá. Próbáltam megérteni, hogy vajon a nevetése annak szól-e, hogy cikinek tartja, hogy én mennyit tanulok, vagy valami egészen másnak... Talán épp ez a felállás volt az, ami miatt az őrületbe tudott kergetni azzal, hogy nem mondott többet. - Szólj, ha valamelyik részét nem érted, én ott voltam minden órán. - Anyukám valószínűleg elérte volna, hogy online közvetítsék nekem a tanórákat, ha úgy alakul. Néha még én magam is megijedek attól, amire anya képes, hiába tudom, hogy jót akar nekem.
Nem igazán találtam a szavakat, amikor Jay azt mondta, hogy akár meghalni is volt esélyünk a hideg vízben. Túlságosan szeretem az életemet ahhoz, hogy valaha is elgondolkodjak azon, hogy milyen lenne elveszíteni azt. A tanulmányi kiránduláson történteket pedig leginkább elfelejteni szerettem volna, nem pedig feltárni. Főleg mert az én fejemben elég erősen éltek még az emlékek azzal kapcsolatban, ahogyan anya legalább háromnegyed órán át szidott a történtek miatt. Egyhuzamban.
- Akkor addig edzeni sem tudsz? - Kérdőn emelkedtek meg a szemöldökeim, a pillantásomat pedig nem emeltem nyíltan a fiúra, helyette csak a szemem sarkából néztem felé. Eddig nem éreztem úgy, hogy az én hibám lenne az ő betegsége, most mégis megszólalt egy kis hang a fejemben és nem hagyott nyugodni. Legalább annyira nem, mint amikor az előbb kinevetett. - Nekem anya mindig valamilyen fura teát főz, amit a kínai piacról van, amikor beteg vagyok. Általában pár nap és meggyógyulok, de az íze nem olyan jó... Átküldjem a nevét, ha hazaértem? - Nem tudom a felvezetés után, amit adtam az itallal kapcsolatban, vajon lesz-e kedve egyáltalán kipróbálni, de ha megtenném ezt érte, legalább a bűntudatom csillapodna valamelyest.
- Azt hittem ez úgy működik, hogy ha rendszeresen edzel, akkor tartani tudod a súlyodat és mindegy, ha eszel néha ilyeneket. - Az állammal a fiók tartalma felé böktem, aztán visszafordítottam a fejemet Jayden felé. Lehet, hogy az iskolában jó jegyeim vannak, de sok dologban nem vettem részt, hogy komolyabban is értsek hozzá. Ilyen volt a versenysport is. Bármilyen versenysport.
- Oké - nevetve bólintottam néhányat, aztán visszafordítottam a figyelmemet a fiók tartalma felé. - Nem hiszem, hogy ki akarnának nyírni téged amiatt. - Az én barátaim azt hiszem kicsit sem tűnnek olyanoknak, mint akik bárkit is ki tudnának nyírni. Főleg mert mind lányok és nagyjából olyan magasak, mint én. - Csak eper ne legyen benne és akkor nem halok bele. -  Kivettem egy magát marcipánosként hirdető csokit és Jay felé tartottam azt. - Ezt ne edd meg. Olyan íze van, mint a samponnak. - Örültem volna, ha nem megyünk bele a részletekbe azzal kapcsolatban, hogy honnan is tudom ennyire pontosan milyen ízű a csoki - vagy inkább a sampon -, ezért nem is forszíroztam, csak visszahelyeztem a csokit és kivettem helyette egy másikat, amiről előbb le kellett hámoznom egy szívecske alakú post it cetlit, hogy megtudjam, hogy karamellás.
- Ez elég nagy butaság volt a tanároktól. - Grimaszolva tettem ezt a megjegyzést, amit egyébként más körülmények között valószínűleg megtartottam volna magamnak, mert nem szerettem volna magamra haragítani egyetlen tanáromat sem. - Azért próbálj majd meg hamar meggyógyulni. - Csak utólag gondoltam úgy, hogy butaság volt ezt mondani, mert minden bizonnyal Jay az, aki legkevésbé szeretne most ágyban lenni.
- Neeem... - Újfent volt valamennyi felháborodás a hangomban, már csak a feltételezés miatt is, de azoknak a pletykáknak a tudatában, amik rólunk terjednek most a suliban Jayvel, biztosan nem kértem volna ilyesmire. - Gondolhattam volna. - Ezt már a csokiszeletre nézve mondtam, sokkal inkább magamnak, mint neki. Én is láttam azt, amit a többi lány, hogy Jayden kifejezetten a helyes fiúk táborát erősíti, de épp ezért is voltak vele kapcsolatban kétségeim. Mert biztosan ő maga is tisztában volt ezzel.
- Nem, igazából nálunk alsóbb éveseknél most még nicns erre szabály. A mi bálunkon pedig előre meg fogjuk szavazni. - Csak azért tudtam ilyen részletesen a dolgokat, mert diák-önkormányzati tagként én ismertem azokat a részleteket, amit csak a szervezők tudtak.  
- Igen, én is segítek a dekorálásban már előtte is. - A belefektetett energiáért cserébe pedig szeretném majd látni a termet úgy is, hogy le vannak kapcsolva a fények és nem csak a szervezők járkálnak ott. - Én nem hívtam el senkit. - Igazából nem is számítottam rá, hogy engem elhívna bárki, mert az idei bál számunkra még nem volt olyan fontos, mint a jövő évi, ami már kifejezetten nekünk fog szólni és amin mondhatjuk, hogy minden végzős részvétele kötelező, de legalább ajánlott. - Miért?
ruha * légy hálás Rolling Eyes * 1326 szóban

mind álarcot viselünk
Holly Chai
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Love in Space
★ családi állapot ★ :
Should I tell you or not
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, DÖK tag
★ play by ★ :
Kim Jiwoo ~ Chuu
34
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday EmptySzer. 10 Aug. - 15:14
Holly & Jayden
Tökéletesen tisztában voltam vele, hogy azok az életkörülmények, amiket nekem és Joelnek teremtettek meg a szüleink, elég durvák voltak. Alapvetően egy akkora méretű házat fenntartani Staten Islanden, amivel mi rendelkezünk, nem volt már összességében egyszerű, emellett mind a ketten rendelkeztünk iskolán kívüli elfoglaltságokkal, amikért mind-mind fizetni kellett. Volt egy kutyánk, márkás ruhákban jártunk suliba, és itt nem feltétlenül arról van szó, hogy megengedhettünk magunknak egy-egy pár túlárazott Adidas Originals-t hanem lényegében Balenciaga pólóink, táskáink voltak és anya révén nem egy luxuscikkhez jutottunk hozzá. Emellett három autót tartottunk fenn, mivel én is teljesen újonnan kaptam egy több tízezer dollárt érő Volvot. Pontosan tudtam, hogy a tanárok összesúgtak a hátam mögött, miszerint egy gimnazistának ez mégiscsak túlzás, de általában rögtön abbahagyták ezt, amikor szóba került az, hogy valójában nem meglepő ez a mi anyagi körülményeinket tekintve.
Soha semmi miatt nem kellett aggódnunk és talán látszólag egy nagyképű, semmirekellő srác voltam, ennek ellenére nagyon tiszteltem a szüleimet és a munkájukat, aminek hála ilyen színvonalon élhettünk. Minden bizonnyal Holly teljesen meglepődött, mikor apa homlokon puszilt, én pedig ahelyett, hogy lehúzódtam volna tőle, a dereka köré fontam a karjaim. Nem sokat tudok az ő családjáról, anya mindössze annyit mesélt, hogy szokott találkozni az ő édesanyjával a szülői értekezletek vagy fogadóórák alkalmával. Én pedig nem kérdezgettem őt ilyenekről, mert gyakorlatilag sok közöm nem volt hozzá.
- Nem tarthatjuk a kutyát csak a házban, azért mégiscsak jobb nekik a kertben – finoman vontam meg a vállam – Persze ha nagyon hideg van télen, vagy esik az eső, akkor mindig beengedjük, mert fél a vihartól.
Arról már nem számoltam be, hogy az előkertünk mellett van egy nagy hátsó udvarunk is terasszal és medencével, mert elég bunkó dolog lett volna ezzel felvágni. Egyrészt nem tudok még egy olyan szituációt elképzelni, ami miatt megjelenne nálunk még egyszer, másrészt pedig nekem sem célom a szívét még jobban fájdítani. Nyilván nem szívesen töltené az idejét a mi hátsókertünkbe, emiatt felesleges lett volna említeni a többit neki, bármennyire is jó kora este és a langyos nyári reggeleken a teraszunkon enni.
- Nyugi már – halkan sóhajtottam fel, aztán megcsóváltam a fejem – Én csak annyit mondtam, hogy ha legközelebb van valami, nyugodtan értekezz Joellel, mert nem várom el, hogy a világ végére eljöjjenek miattam. Bármilyen meglepő, nem körülöttem forog a világ.
És valószínűleg az még inkább furcsa lehet neki, illetve azoknak, akik előítéletekkel kezeltek engem, hogy ez a gondolat engem inkább riasztott, mint vonzott. Sosem voltam annyira társasági lény, hogy bárki figyelmére vágyjak, jó volt nekem egyedül vagy a szűk környezetembe. Nem vágytam se sok barátra, se egyszerre négy barátnőre – meg összességében barátnőre se – vagy az öcsémen és a családomon kívül másra. Nekem rendben volt a kis környezet, meg alapvetően túlságosan nemtörődöm vagyok ahhoz, hogy egyáltalán megpróbáljam lenyűgözni a környezetemben élő személyeket. Ha valaki nem tudott elfogadni én azt megértettem és nem törtem össze magam azért, hogy így tegyen.
- Tizenhét voltam, amikor szereztem, szóval úgy egy éve – finoman rántottam meg a vállam – Apa szerint fontos a rutin, ő támogatta, hogy járjak autóval iskolába.
Nem fejtettem ki, hogy miért vagyok általában egyedül, ha Joellel ugyanazon a napon, ugyanarra az időpontra megyünk el. Alapvetően ő szeret sokáig készülődni, én pedig túl türelmetlen és logikus alkat vagyok. Ha tudom, hogy iskolába kell mennem és gyorsan lezuhanyzok, akkor elindulok amint elkészültem. Illetve sokszor jóval korábban kelek Joelnél, mert ha versenyem van, akkor hajnalban járok edzeni. Talán emiatt alakult ki nálam a rutin a gyors készülődésre és vagyok képtelen tíz percnél tovább várni úgy bármire is.
- Persze, hogy az – a kérdése még inkább nevetésre késztetett – Maradjunk annyiban, hogy nem lepődtem meg a plusz jegyzeteken.
Direkt hagytam lógni a levegőben, amit mondtam. Nagylány, ki tudja találni azt magától is, hogy mit gondolok a jelenségről. Összességében nem tartottam cikinek a dolgot még akkor sem, ha úgy viselkedtem, mintha az lenne. Van, aki a tanulásban jó, Joel szépen énekel, én pedig sportos alkat vagyok. Nem lehet a miénk az egész világ.
- Nem akarom, hogy többet fáradj miattam, biztos kényelmetlen lehet – elvégre haszontalannak nevezett – Az új csaj, aki már annyira nem új, de nincs nála újabb… Natalie ugye? Ha jól hallottam ő is jó tanuló. Majd megkérdezem tőle, ha valami nem okés.
Nagyrészt az érdekelt, hogy miként reagál a visszautasításra, emiatt a pillantásomat le sem vettem az arcáról, miközben ezt kimondtam. Másrészt valahol tényleg kézenfekvő lett volna a lány segítségét igénybe venni, mert Joeltől hallottam, hogy párszor lógott vele a tetőn, emiatt meg tudnám szerezni az elérhetőségét. A valóság az volt, hogy sok mindenre vágytam jelenleg, de a tanulás nem szerepelt a listán, még véletlenül se.
- Amíg nem leszek jobban, addig nem – finoman megrántottam a vállam – Utána pedig idő lesz, hogy fel tudjam venni a ritmust. Ha kihagyok egy hetet, azt meg fogja érezni a testem, de most visszamenni a vízbe, öngyilkosság lenne.
Nem akartam belegondolni abba, hogy agyhártya vagy tüdőgyulladást szednék magamra, miután sokszor hanyag voltam és nem szárítottam meg rendesen a hajam. Illetve az a víz, amiben mi úsztunk, nem termál volt, szóval a hőmérs aéklete csak rosszabbat tett volna velem, hiába szokja meg idővel az ember azt.
- Átküldheted, köszönöm – ezen a ponton már azt éreztem, hogy ha visszautasítanám és anya levesére hivatkoznék, akkor az már nettó kötekedés lenne – Kedves tőled, hogy gondolsz rám.
Semmi többet nem gondoltam abba, amit mondtam. Lényegében tényleg megtehette volna azt, hogy egyszerűen a kezembe nyomja a kimosott inget, aztán sarkon fordul, de nem tette, emiatt pedig nem akartam a szokásosnál bunkóbb lenni vele.
- A versenyek előtt nagyon figyelnem kell – halkan sóhajtottam fel – Ha nem eszek sok édességet, akkor könnyebb rászoktatni a szervezetem és kevésbé vagyok stresszes a felkészülés előtt.
Nyilván fehérjéből és szénhidrátból többet fogyasztottam, mint cukorból, mert szükségem volt az energiára, a testem pedig ezeket égette a legjobban. Általában olyan ritkán eszek csokikat és hasonló édes cuccokat, hogy egy szelet után már nem is vágyok egy hónapig hasonlóra. Szinte biztos vagyok benne, hogy Joel az, aki titokban rájár a fiók tartalmára, mert még soha semmi nem romlott meg. Nem mintha tilos lenne neki, valószínűleg, ha elkapnám, ahogy eszi az édességemet, nem lennék mérges rá.
- Akkor majd odaadom apának a délután – éreztem, ahogy ördögi mosoly ül ki az arcomra – Kiskorunk óta ő eszi meg a maradékainkat.
Gyakorlatilag konyhamalacot csináltunk az öregünkből, mert nagyon finnyásak tudtunk lenni mind a ketten. Én nagyrészt a húsokat ettem meg és semmi mást, Joel pedig, ha mustárt talált valamiben, azt akkor is apának adta, ha már összenyálazta. Én is ettem utána, ha mondjuk nem néztem végig azt, ahogyan a szájából veszi ki a kaját. Képtelen lennék úgy étkezni, mint apa.
- Értem miért csinálták, gondolom féltek, hogy más is hasonlóan járt – finoman rántottam meg a vállam – Jó, hogy az öcsém nem jött, mert ő biztos eltévedt volna valamerre és még mindig nem lenne meg.
Összességében örültem volna annak utólag, ha én sem megyek, de ezt még gondolatban is visszaszívtam. Nyilván nem akartam megtudni azt, hogy Holly megfulladt vagy halálra fagyott egy négyméteres vízben. A megjegyzésére azzal kapcsolatban, hogy próbáljak meg hamar meggyógyulni, egyszerűen csak bólintottam. Ezen voltam.
- Ne haragudj, de nem gondoltam, hogy érdekel ez téged – nevetve csóváltam meg a fejem továbbra is, de az lassan köhögésbe fulladt, én pedig imádkoztam azért, hogy apa ne rontson be hozzánk úgy, ahogy tegnap csinálta velem – Azt hittem van célod azzal, hogy megkérdezted.
Arra, hogy az alsóbbéveseknél mi a helyzet helyzet csak egy „ááá” megjegyzést tettem, mivel nyilván rám ez nem vonatkozott, amiért nem voltam alsóbbéves. Mire Holly végzős lesz, addigra én már gyakorlatilag öregdiáknak számítok majd.
- És mit tudsz? Valaki szemet vetett rám az alsóbbévesek közül? Csak, hogy fel tudjak készülni minden eshetőségre – legalábbis ciki lett volna, ha nem tudok egyértelműen elutasítani egy olyan személyt, akivel nem szívesen tölteném az estémet és végül mellette kellene maradnom.
- És szeretnél elhívni valakit? – nyilván tudnom kellett erre a kérdésre a választ – Joel biztos, hogy szeretne menni, ami azt jelentené, hogy engem is magával rángat, de együtt érkezni elég gázos lenne. Abby meg olyan lány, akit nem akarok Joellel egy környezetben tudni.
Volt némi elintézetlen ügyem azokkal, akik zaklatták az ikertestvérem, emiatt pedig szó sem lehetett arról, hogy hozzájuk kapcsolódó személlyel menjek bárhova is.
- Megpróbáltam elhívni Natalie-t, de visszautasított – úgy húztam el a szám, mintha ennek jelentősége lenne – Életem első kudarca egy nővel. Durva, nem?

Ruha ¦ Szoba ¦ 1 367 ¦ szívesen amúgy  J&H ~ sweeter than yesterday 3719483937

mind álarcot viselünk
Jayden M. Heo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :

★ lakhely ★ :
**
★ play by ★ :
Kim Sun Woo
40
J&H ~ sweeter than yesterday EmptySzomb. 17 Dec. - 23:20
Jayden & Holly
Valamiért mindig azt gondoltam, hogy Jayden nem kedvel engem, ami miatt én is rögtön úgy álltam hozzá, mintha nem lenne kedvelhető. Pedig nem is beszélgettünk annyit, hogy  tényleg ismerjük egymást. Ha tippelnem kellett volna, azt hiszem azért úgy nyolcvan százalékban biztos voltam benne, hogy el tudnám találni a kedvenc színét, de fogalmam sem volt róla milyen zenét hallgat, szokott-e könyveket olvasni szabadidejében, vagy ha már itt tartunk, vajon melyik a kedvenc videojátéka. Volt egy elképzelés róla a fejemben, ami irtóra nem egyezett azzal, ahogyan az apukájával viselkedett... Talán mert én soha nem ismertem olyan formán a sajátomat, mint ő az övét. Ha őszinte akarok lenni, azt hiszem éreztem magamban némi féltékenységet azzal kapcsolatban, amije neki volt. Nem szabadott volna, de mégis kicsit úgy éreztem, valami olyasmi hiányzik az életemből, ami Jaynek megvan. Ilyesmit persze butaság lett volna bevallani neki, vagy hibáztatni őt, mert nem mi befolyásoljuk azt, hogy mi folyik a családunkban a szüleinkkel és míg az ő szülei összetartanak és kedvesnek tűnnek - az apukája legalábbis biztosan, az anyukájáról pedig nem tudok mást elképzelni -, az enyémek nem működtek együtt. Mégis piszkálta a fantáziámat ez a dolog és elismerem, féltékeny voltam.
- Sosem volt kutyám. Nálunk a környéken a mindenki a lakásában tartja, de a nénik túletetik őket és el vannak hízva. Mármint a kutyák. - Nem tudom miért osztottam meg vele mindezt, elvégre nem kérdezte. Talán kicsit el is szégyelltem magam, amiért úgy a fiúra zúdítottam a számára felesleges információkat, ami miatt félrefordítottam a fejemet és még a torkomat is megköszörültem. Így valószínűleg még az apukája számára is egyértelmű volt, hogy kényelmetlen helyzetbe hoztam saját magam. Valójában az egészet kezdhettük volna onnan is, hogy miért jöttem el személyesen, miért nem bíztam Jay ikertestvérére a ruhadarab visszajuttatását.
- Én teljesen nyu... nyugodt vagyok. - Még épp időben sikerült magamat megállítani, így pár másodpercnyi szünet után tényleg sikerült egészen nyugodtan befejeznem a mondatot. Arról már nem akarok nyilatkozni, hogy mennyire felpaprikázva kezdtem neki. Ami azt illeti, nem is nagyon tudtam neki visszavágni, mert olyasmit mondott, amivel nekem akart segíteni. - Nem azért mondtam, én csak... - sóhajtva pislogtam Jayre, akinek úgy érzem tartoztam némi magyarázattal. - Azért akartam elhozni, mert ha nem ugrottál volna utánam akkor... Akkor nem tudtam volna kijönni. Az nem semmi... - Megrántottam a vállaimat, mintha tényleg nem érdekelne annyira a téma, holott volt időm gondolkodni rajta. Már hazafelé az autóban is, amíg anya nem volt hajlandó szólni hozzám - közvetlenül azt követően, hogy úgy negyven percen át folyamatosan szidott.
- Hm, biztos igaza van. Én nem értek hozzá. - Lebiggyesztettem az ajkaim, miközben a fiú felé pillantottam, mégsem időzött rajta a tekintetem sokáig. Ha autókról, vagy olyan fiús dolgokról volt szó, amit általában az apák tanítottak meg a fiaiknak, felőlem akár kínaiul is beszélhetett volna hozzám valaki, biztosan nem értettem volna meg.
- Értem. - Kimérten válaszoltam, mert kellemetlen volt nem tudni, hogy pontosan mi jár a fejében. Lehet, hogy ő is pont így érezte magát, amiért csak úgy, bejelentés nélkül betörtem hozzájuk és a tanulnivalókkal meg a házival zaklattam őt, amitől csak még inkább görcsbe rándult a gyomrom. Jól akartam cselekedni, amikor eldöntöttem, hogy eljövök hozzájuk, most pedig teljesen feleslegesnek érzem az egészet. - Jól van, kérd el akkor Natalietól. - Nagyon akartam, hogy ne lássa ahogyan a szememet forgatom, de valószínűleg még így sem kaptam el időben a fejemet, hogy ne tudjon leolvasni valamennyit a lelkiállapotomból az arcomról. Azért azt megígértem magamnak, hogy legközelebb inkább megtartom magamnak az időmet és nem csinálok plusz jegyzetet valaki olyannak, aki nem csak haszontalan, de még hálátlan is. Mi lehet az Jayden Heoban, ami annyira felingerel bennem valamit, hogy úgy érzem, mintha pillangók - a gonosz fajták - lennének a hasamban?
- Hát akkor remélem mostanában nem lesz versenyed. - Ezen a ponton még össze is fontam magam előtt a karjaimat. Pedig először azt akartam neki mondani, hogy sajnálom, amiért így alakult, elvégre részben miattam fázott meg. A másik felét én arra fognám, hogy egyébként sem kellett volna már akkor kirándulni mennünk, amikor elvitt minket az iskola. De az is igaz, hogy ezzel anya is érvelt nekem, amikor aznap este lázasan ágyba dugott.
- Sokan hiányolnak a suliból, szóval biztos örülnek, ha hamar visszajössz. - Ezzel nem is hazudtam olyan nagyot. Azt viszont sikerült elkennem az egész beszélgetésben, hogy azért én is jobbulást kívánok neki. Jobb volt azzal takarózni, hogy a barátai hiányolják, elvégre velem egyébként sem törődött valami sokat.
- Akkor gondolom később is sporttal akarsz foglalkozni..? - Ha valaki ennyire komolyan veszi az ilyesmit, akkor nem csoda, ha profi sportoló akar lenni a későbbiekben. Nem tudtam milyen eredményei vannak hivatalosan Jaynek, a suliban nem mindig osztották meg mindet, én pedig nem voltam vele olyan viszonyban, hogy tudjak az ilyesmiről. Csak azzal voltam tisztában, hogy jó sportoló - és kevésbé jó tanuló.
- Nem szép tőled... - próbáltam tényleg úgy mondani ezt, mintha elítélném, amiért sampon ízű csokit akar adni az apukájának, mégis kicsúszott belőlem valami koncugás féle, amit rögtön azzal próbáltam elnyomni, hogy a szám elé kaptam a kezem. Még Jayre is odapislogtam a szám sarkából, hogy vajon mennyire volt hallható a nevetésem, mert elsüllyedtem volna szégyenemben, ha az apukája most járna a szobája közelében és hallotta volna az egészet.
- Szerintem is. - Hiába volt Joel Jay ikertestvére, szerintem mindenki látta közöttük a különbséget, aki kicsit jobban megismerte őket. Joelt a legjobb jóindulattal is koordinálatlannak nevezném néha, nem csodálom, hogy nem lett mindkettejükből sportoló. - Joel egészen összebarátkozott az új fiúval. Most is egymás mellett ültek órán. - Szerintem számomra a legfélelmetesebb dolog egy új suliban az lett volna, ha nem találok barátokat. Ez viszont Skylerrel már nem fordulhatott elő, mert úgy tűnt ő és Joel jól elbeszélgetnek. Legalábbis az alapján, amit a közös óráink előtt és után láttam.
- Miért, egyáltalán vágysz rá, hogy bárki elhívjon a bálba? - Nem tudtam elképzelni róla, hogy tűkön ülve várja, hogy a megfelelő lány tegye fel neki a kérdést, vagy hagyjon egy cetlit a szekrényében. Jay nem tűnt annak az izgulós, félős fajtának, aki megrettenne attól, hogy bárki visszautasítja. Már ha van, aki vissza szokta utasítani.
- Hozzak neked vizet? - Fogalmam sincs honnan szereztem volna, de a felajánlás igenis jó ötletnek tűnt, a köhögését hallva. Szép is lett volna, ha jobbulást kívánok neki, aztán megfullad a köhögéstől. Amit azért szerzett, mert utánam ugrott a bányatóba, amiben majdnem ott is maradtam. Ha eddig nem is keltett bennem bűntudatot az, ami történt, most megéreztem egy icipicit.
- Szerintem igen. Csomó lány sugdolózik rólad a folyosón. - És ez csak az egyik formája annak, ahogyan Jayről lehet beszélni. Abba már ne is menjünk bele, hogy mi mehet üzenetben, vagy iskolán kívül. Én meg ezt a srácot neveztem egyszerűen szemtől szemben haszontalannak. Nem tudom mit szólnának hozzá a kis rajongói, ha tudnának erről, valószínűleg már felnégyeltek volna. - Leslie, akivel együtt járunk rajzra, például dobott valamit a szekrényedbe. - Mindenki arra tippel, hogy egy meghívást ejtett be az apró nyíláson, tudni viszont csak akkor fogjuk, ha Jay újra bejön a suliba és ad valamilyen választ a megkeresésre. Ha szeretném a pletykákat és lenne közöm a dologhoz, még engem is érdekelne.
- Nem gondolkoztam még rajta - tértem ki egyértelműen a válaszadás alól. - Amúgy is ott leszek, mert segítek majd dekorálni, meg a többi. - Igazából az is megfelelt volna, ha csak a barátaimmal töltöm az időt aznap este. Arról meg nem fogok színt vallani éppen Jayden Heonak, hogy igenis van egy olyan vágyam, hogy egyszer valaki úgy igazán, ahogy kell, hívjon meg egy bálba. Nem úgy hogy előre megbeszéljük, nem úgy, hogy én kérdezem meg az illetőt.
- Gondolom... - megköszörültem a torkomat, csak aztán, nagy nehezen emeltem a pillantásom felé. Mégis úgy éreztem, hogy nekem is oda kell szúrnom neki, ezért is folytattam: - Natalienek más tetszik, biztos nem tudtad. - Akkor lehet, hogy mégsem érdekli annyira a lány, mint korábban tűnt, amikor a házik elkéréséről volt szó? Egyáltalán miért érdekel engem, hogy ki érdekli Jaydent és ki nem?
- Ha lehet külsőst hívni, én elhívom az önvédelmi edzőm - jelentettem ki felszegett állal, egyfajta visszavágásként Jay szavaira. Nem volt verseny, még csak biztos sem voltam benne, hogy igent mondana nekem, de akartam egy kicsit piszkálni ezzel a fiút, ha már ő is állandóan Nataliet emlegette nekem.
- Mi a gond Abbyvel? - tettem fel a kérdést csak úgy, félvállról. Lehet, hogy én nem jártam eléggé nyitott szemmel az iskolában, de voltak olyan dolgok, amikkel egyáltalán nem voltam tisztában. Persze az is lehet, hogy csak nem ismerkedtem olyan emberekkel, mint amilyen Abby is.
ruha * légy hálás Rolling Eyes * 1400 szóban

heart attack
I don’t even realize how the time goes, anywhere anywhere, I think about you, anytime anyplace -
it’s full of you spreading out
mind álarcot viselünk
Holly Chai
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Love in Space
★ családi állapot ★ :
Should I tell you or not
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, DÖK tag
★ play by ★ :
Kim Jiwoo ~ Chuu
34
★ :
J&H ~ sweeter than yesterday Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

J&H ~ sweeter than yesterday
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sweeter Maraton
» feels like yesterday | Lana & Isaiah
» hiding from the ghost of yesterday - Venetia & Ingrid

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: